#bizziboddyselangor Instagram Photos & Videos

bizziboddyselangor - 182 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
4.1
average likes

Latest #bizziboddyselangor Posts

  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  5  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  3  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  5  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  3  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  6  0  6 May, 2020
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
.
Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
.
Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
.
Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#pkp
#stayhomestaysafe 
#bizziboddy
#bizziboddyslimmingdrink 
#flush4fiit
#bizzyboddypuchong 
#lookfiitaslegacy 
#lookfiit
#bizziboddyselangor 
#aslegacypuchongselangor
#aslegacyputrajaya
#aslegacycyberjaya
#aslegacysubangjaya
#aslegacypuchong
#nakkurus 
#dahgemokbalik 
#asyikmakanje
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
    .
    Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
    .
    Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
    Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
    .
    Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
    Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #pkp
    #stayhomestaysafe
    #bizziboddy
    #bizziboddyslimmingdrink
    #flush4fiit
    #bizzyboddypuchong
    #lookfiitaslegacy
    #lookfiit
    #bizziboddyselangor
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacyputrajaya
    #aslegacycyberjaya
    #aslegacysubangjaya
    #aslegacypuchong
    #nakkurus
    #dahgemokbalik
    #asyikmakanje

  •  4  0  9 April, 2020
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
.
Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
.
Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
.
Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#pkp
#stayhomestaysafe 
#bizziboddy
#bizziboddyslimmingdrink 
#flush4fiit
#bizzyboddypuchong 
#lookfiitaslegacy 
#lookfiit
#bizziboddyselangor 
#aslegacypuchongselangor
#aslegacyputrajaya
#aslegacycyberjaya
#aslegacysubangjaya
#aslegacypuchong
#nakkurus 
#dahgemokbalik 
#asyikmakanje
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
    .
    Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
    .
    Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
    Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
    .
    Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
    Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #pkp
    #stayhomestaysafe
    #bizziboddy
    #bizziboddyslimmingdrink
    #flush4fiit
    #bizzyboddypuchong
    #lookfiitaslegacy
    #lookfiit
    #bizziboddyselangor
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacyputrajaya
    #aslegacycyberjaya
    #aslegacysubangjaya
    #aslegacypuchong
    #nakkurus
    #dahgemokbalik
    #asyikmakanje

  •  4  0  9 April, 2020
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
.
Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
.
Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
.
Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#pkp
#stayhomestaysafe 
#bizziboddy
#bizziboddyslimmingdrink 
#flush4fiit
#bizzyboddypuchong 
#lookfiitaslegacy 
#lookfiit
#bizziboddyselangor 
#aslegacypuchongselangor
#aslegacyputrajaya
#aslegacycyberjaya
#aslegacysubangjaya
#aslegacypuchong
#nakkurus 
#dahgemokbalik 
#asyikmakanje
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
    .
    Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
    .
    Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
    Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
    .
    Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
    Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #pkp
    #stayhomestaysafe
    #bizziboddy
    #bizziboddyslimmingdrink
    #flush4fiit
    #bizzyboddypuchong
    #lookfiitaslegacy
    #lookfiit
    #bizziboddyselangor
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacyputrajaya
    #aslegacycyberjaya
    #aslegacysubangjaya
    #aslegacypuchong
    #nakkurus
    #dahgemokbalik
    #asyikmakanje

  •  5  0  9 April, 2020
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
.
Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
.
Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
.
Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#pkp
#stayhomestaysafe 
#bizziboddy
#bizziboddyslimmingdrink 
#flush4fiit
#bizzyboddypuchong 
#lookfiitaslegacy 
#lookfiit
#bizziboddyselangor 
#aslegacypuchongselangor
#aslegacyputrajaya
#aslegacycyberjaya
#aslegacysubangjaya
#aslegacypuchong
#nakkurus 
#dahgemokbalik 
#asyikmakanje
  • Kalau tak minum bizzi boddy confirmlah naik 10kg. Asyik makan je!
    .
    Bukan sebab lapar tau makan, tapi sebab asyik kena duduk dapur darling asyik nak ngunyah je. Kita masakkan, mestilah terliur๐Ÿ˜…
    .
    Lepas tu semakin kreatif padahal kalau hari biasa tak minum petang tak payah kuih muih semua simple sahaja. .
    Bila minum Bizzi Boddy teena suka campur susu fresh macam thai green tea latte rasa dia. Teena kalau tak minum susu fresh mesti susah membuang.
    .
    Selang sehari malam sebelum tidur Teena sedut Flush 4 Fiit. Korang macam Teena tak? .
    Jom Order Bizzi Boddy Ready Stock, dekat kita delivery, jauh kita pos ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #pkp
    #stayhomestaysafe
    #bizziboddy
    #bizziboddyslimmingdrink
    #flush4fiit
    #bizzyboddypuchong
    #lookfiitaslegacy
    #lookfiit
    #bizziboddyselangor
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacyputrajaya
    #aslegacycyberjaya
    #aslegacysubangjaya
    #aslegacypuchong
    #nakkurus
    #dahgemokbalik
    #asyikmakanje

  •  5  0  9 April, 2020
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
.
Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
.
Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
.
Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
.
Nak cuba ke? boleh..
.
whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
.
Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
.
#matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
    ๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
    .
    Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
    .
    Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
    .
    Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
    .
    Nak cuba ke? boleh..
    .
    whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
    .
    Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
    .
    #matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor

  •  5  0  5 February, 2020
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
.
Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
.
Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
.
Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
.
Nak cuba ke? boleh..
.
whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
.
Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
.
#matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
    ๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
    .
    Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
    .
    Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
    .
    Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
    .
    Nak cuba ke? boleh..
    .
    whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
    .
    Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
    .
    #matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor

  •  6  0  5 February, 2020
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
.
Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
.
Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
.
Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
.
Nak cuba ke? boleh..
.
whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
.
Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
.
#matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor
  • Green Tea ni ada banyak jenis tau tapi yang digunakan dalam Bizzi Boddy daripada AS Legacy adalah Matcha Green Tea. .
    ๐ŸƒMatcha Greentea ni bagus sebab mengandungi antioksida yang sangat tinggi sebab satu cawan matcha greentea bersamaan 15 cawan greentea biasa ๐Ÿ˜ฑ!
    .
    Matcha greentea lebih hijau jadi kandungan klorofil dia tinggi dan sangat bagus untuk detox dan membantu meningkatkan kadar metabolisme justeru membakar lemak menjadi tenaga dengan lebih effisen.
    .
    Matcha greentea juga mengandungi sifat thermogenic secara semulajadi sesuai untuk pembakaran lemak, mengurangkan food craving.
    .
    Kalau minum Bizzi Boddy ni tambah siki5 susu segar ummphh rasa macam greentea ice thailand! ๐Ÿ’•
    .
    Nak cuba ke? boleh..
    .
    whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+60127906601
    .
    Ingat tau nak badan sihat 80% datang daripada makanan kita ambil setiap hari.
    .
    #matchagreentea #bizziboddy #bizziboddypuchong #aslegacy #aslegacymalaysia #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor

  •  5  0  5 February, 2020
  • Siapa nk try King Cosmetics? Ramai artis pakai produk ni.. Produk ni didatangkan dengan set DAY CREAM, NIGHT CREAM, CUCUMBER SOAP
ekstrak dari timun dan juga TREATMENT CREAM. Dan TONER yang dijual berasingan.
.
.
CUCUMBER SOAP ni memang best bila cuci wajah. BAU dia memang bau TIMUN. Rasanya macam pakai timun pun ada bila sedang mencuci muka. TAKDE BAU PEWANGI. ini serius, pencuci muka kingcosmetics ni takde bau pewangi langsung, bau sebijik timun.
.
.
Toner dia pula memang sangat-sangat best, kalau muka tengah gatal-gatal disebabkan oleh blackhead whitehead, kulit-kulit mati, jerawat yang gatal tu, bila pakai toner dia, pehhhhhhh.. pedih-pedih dia tu sedap je rasaโ€ฆ stim orang kata. tapi toner tu tak pedih mana pun, ok sangat.. memang rekomen.
. 
Krim malam pula antara produk KINGCOSMETICS yang ramai jatuh cinta! Sebab ia boleh
tolong kecutkan jerawat tau. Nampak kesannya 1 malam sahaja.
Jika kulit muka kita ni jenis yang berminyak + + semasa bangun dari tidur, kita akan rasa kulit
wajah less oily bila apply krim malam ni.
. 
Krim siang pula membuatkan kulit kita ni biasanya akan jadi lebih glowing.
. 
King cosmetics ni harga 1 set RM129.90 dan toner berharga rm49.90. (FREE Postage)
. 
jom kita bersihkan wajah kita dari sebarang tona yang tidak sekata dari sekarang.
.
.
๐Ÿ“ฒStokis diperlukan
๐Ÿ“ฒAgen diperlukan
๐Ÿ“ฒDropship diperlukan
.
wasap 0172372328 @ klik link d bio

#KingCosmetics
#Kingcosmetic

#aslegacyklang .
 #bizziboddy  #igshopmalaysia #ctdk #kosmetikmurah #instafamous #ootd #sayajual #sayajualmurah  #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyselangor #bizziboddyselangor
#agendiperlukan
#agentdropshipdiperlukan
#agentwanted
#AslegacyMurah

#stokisdiperlukan
#kingcosmeticsmurah
  • Siapa nk try King Cosmetics? Ramai artis pakai produk ni.. Produk ni didatangkan dengan set DAY CREAM, NIGHT CREAM, CUCUMBER SOAP
    ekstrak dari timun dan juga TREATMENT CREAM. Dan TONER yang dijual berasingan.
    .
    .
    CUCUMBER SOAP ni memang best bila cuci wajah. BAU dia memang bau TIMUN. Rasanya macam pakai timun pun ada bila sedang mencuci muka. TAKDE BAU PEWANGI. ini serius, pencuci muka kingcosmetics ni takde bau pewangi langsung, bau sebijik timun.
    .
    .
    Toner dia pula memang sangat-sangat best, kalau muka tengah gatal-gatal disebabkan oleh blackhead whitehead, kulit-kulit mati, jerawat yang gatal tu, bila pakai toner dia, pehhhhhhh.. pedih-pedih dia tu sedap je rasaโ€ฆ stim orang kata. tapi toner tu tak pedih mana pun, ok sangat.. memang rekomen.
    .
    Krim malam pula antara produk KINGCOSMETICS yang ramai jatuh cinta! Sebab ia boleh
    tolong kecutkan jerawat tau. Nampak kesannya 1 malam sahaja.
    Jika kulit muka kita ni jenis yang berminyak + + semasa bangun dari tidur, kita akan rasa kulit
    wajah less oily bila apply krim malam ni.
    .
    Krim siang pula membuatkan kulit kita ni biasanya akan jadi lebih glowing.
    .
    King cosmetics ni harga 1 set RM129.90 dan toner berharga rm49.90. (FREE Postage)
    .
    jom kita bersihkan wajah kita dari sebarang tona yang tidak sekata dari sekarang.
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒStokis diperlukan
    ๐Ÿ“ฒAgen diperlukan
    ๐Ÿ“ฒDropship diperlukan
    .
    wasap 0172372328 @ klik link d bio

    #KingCosmetics
    #Kingcosmetic

    #aslegacyklang .
    #bizziboddy #igshopmalaysia #ctdk #kosmetikmurah #instafamous #ootd #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyselangor #bizziboddyselangor
    #agendiperlukan
    #agentdropshipdiperlukan
    #agentwanted
    #AslegacyMurah

    #stokisdiperlukan
    #kingcosmeticsmurah

  •  4  0  9 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  6  2  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  3  1  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  3 November, 2019
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
.
Q&A Series
.
Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
.
Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
.
Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
.
Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak psgikan metabolic raye anda bagus, anda boleh mengamalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
.
Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
    .
    Q&A Series
    .
    Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
    .
    Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
    .
    Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
    .
    Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak psgikan metabolic raye anda bagus, anda boleh mengamalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
    .
    Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  3  1  23 October, 2019
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
.
Q&A Series
.
Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
.
Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
.
Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
.
Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak meningkatkan metabolic rate anda, cuba amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
.
Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
    .
    Q&A Series
    .
    Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
    .
    Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
    .
    Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
    .
    Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak meningkatkan metabolic rate anda, cuba amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
    .
    Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  6  1  23 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  21 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  5  1  21 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  21 October, 2019

Top #bizziboddyselangor Posts

  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  5  0  6 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  3  0  6 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Breakfast apa pagi ni?
.
Mesti dah terbayang-bayang lauk apa nak amik nanti kan? Kalau tak nak terbabas masa lunch nanti bancuh dulu sepeket Slimmax Drink. Nak berkesan, bancuh setengah jam sebelum lunch bagi perut terisi dulu. Baru nanti makan tak menyesal.
.
#Slimmax ni memang i punya fave! I brunch dengan slimmax almost everyday. High in fiber and sedap. Lepas tu minum #BizziBoddy sepeket. Bizzi Body ni bole bantu kawal selera makan tapi at the same time masih bagi tenaga ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ”น๏ธSLIMMAX (15 sachet)
RM 29.50
.
๐Ÿ”น๏ธBIZZI BODY (15 sachet)
RM 79.90
.
Pos rm8 sm / rm12 ss.
#FREEGIFT with purchase!
#whatsapp๐Ÿ“ฒ01135578225
COD : KELANA JAYA
.
.
.
.
.
.
.
#bizziboddyselangor #slimmmax #viral #easyfull #produkkurus #fiber  #sendayutinggidamansara #fashasandha #aslegacy #aslegacykelanajaya #aslegacyselangor #sendayutinggikelanajaya #sendayutinggisubang #sendayutinggi #jamuratumalaya #bizziboddy  #sendayutinggionline #aliffshukriterlajaklaris #sayajual #shahidadherbs #terlajaklaris #dtoxsendayutinggi #aslegacypuchong #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #bizzyboddysubang #agenaslegacymalaysia
  • Breakfast apa pagi ni?
    .
    Mesti dah terbayang-bayang lauk apa nak amik nanti kan? Kalau tak nak terbabas masa lunch nanti bancuh dulu sepeket Slimmax Drink. Nak berkesan, bancuh setengah jam sebelum lunch bagi perut terisi dulu. Baru nanti makan tak menyesal.
    .
    #Slimmax ni memang i punya fave! I brunch dengan slimmax almost everyday. High in fiber and sedap. Lepas tu minum #BizziBoddy sepeket. Bizzi Body ni bole bantu kawal selera makan tapi at the same time masih bagi tenaga ๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ”น๏ธSLIMMAX (15 sachet)
    RM 29.50
    .
    ๐Ÿ”น๏ธBIZZI BODY (15 sachet)
    RM 79.90
    .
    Pos rm8 sm / rm12 ss.
    #FREEGIFT with purchase!
    #whatsapp๐Ÿ“ฒ01135578225
    COD : KELANA JAYA
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bizziboddyselangor #slimmmax #viral #easyfull #produkkurus #fiber #sendayutinggidamansara #fashasandha #aslegacy #aslegacykelanajaya #aslegacyselangor #sendayutinggikelanajaya #sendayutinggisubang #sendayutinggi #jamuratumalaya #bizziboddy #sendayutinggionline #aliffshukriterlajaklaris #sayajual #shahidadherbs #terlajaklaris #dtoxsendayutinggi #aslegacypuchong #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #bizzyboddysubang #agenaslegacymalaysia

  •  9  1  11 January, 2019