#bizziboddyperak Instagram Photos & Videos

bizziboddyperak - 822 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.6
average likes

Latest #bizziboddyperak Posts

  • PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk #dherbs bulan ni πŸ₯°.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
.
Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa!
.
Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana!
.

Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke!
.

Hanya berharga RM39.90!
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#Lookfiit
#Flush4fiit 
#aslcosmetic
  • PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

    Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk #dherbs bulan ni πŸ₯°.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
    .
    Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa!
    .
    Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana!
    .

    Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke!
    .

    Hanya berharga RM39.90!
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #aslcosmetic

  •  1  0  8 hours ago
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  3  0  4 August, 2020
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  1  0  29 July, 2020
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
.
Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .
.
*LOOK FIIT* 
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
πŸ‘ mengawal selera makan
πŸ‘membantu mencantikkan kulit
πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
πŸ‘ membantu memberikan tenaga
.
✌🏻 *Cara Penggunaan*
πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
πŸ‘ Ambil selepas sarapan 
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
Jom dapatkan sekarang!!!.
.
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
    .
    Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .
    .
    *LOOK FIIT*
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
    πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
    πŸ‘ mengawal selera makan
    πŸ‘membantu mencantikkan kulit
    πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
    πŸ‘ membantu memberikan tenaga
    .
    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
    πŸ‘ Ambil selepas sarapan
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!.
    .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  1  0  28 July, 2020
  • Jangan bimbang sebab look fit ni sangat membantu anda untuk kekal langsinh dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari..jadi kalau tgk makanan tu x lah asyik lapar je...nak beli anda boleh dapatkan dgn harga RM 79.90 utk pembelian πŸ‘‡πŸ» whatsapp kami ada membuat servis penghantaran sampai ke depan rumah anda .
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Jangan bimbang sebab look fit ni sangat membantu anda untuk kekal langsinh dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari..jadi kalau tgk makanan tu x lah asyik lapar je...nak beli anda boleh dapatkan dgn harga RM 79.90 utk pembelian πŸ‘‡πŸ» whatsapp kami ada membuat servis penghantaran sampai ke depan rumah anda .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  1  0  27 July, 2020
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  4  0  24 July, 2020
  • Tak kira di mana, walaupun di kedai makan tetap minum #ezyloz 
.
TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • Tak kira di mana, walaupun di kedai makan tetap minum #ezyloz
    .
    TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  3  0  23 July, 2020
  • Alhamdulillah 😭 adik Wany chomel TV dulunya tidak boleh berjalan , hanya berjalan mengesot je... tapi sekarang dah boleh berdiri siap boleh masak lagi 😭😭😭 sungguh terharu ....
.
.
Alhamdulillah sedikit sebanyak look fit membantu adik Wany @wani.chomel bangkit dari kesusahan ... ini adalah testimoni terbesar yang paling kami team @as.legacymalaysia  terkejut dan terharu ...semoga adik Wany makin semangat dan jaga kesihatan dengan baik ! Lepas ni awak boleh jaga mak awak pula❀️❀️❀️
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
πŸ‘ mengawal selera makan
πŸ‘membantu mencantikkan kulit
πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
πŸ‘ membantu memberikan tenaga
.
✌🏻 *Cara Penggunaan*
πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
πŸ‘ Ambil selepas sarapan 
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
Jom dapatkan sekarang!!!.
.
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Alhamdulillah 😭 adik Wany chomel TV dulunya tidak boleh berjalan , hanya berjalan mengesot je... tapi sekarang dah boleh berdiri siap boleh masak lagi 😭😭😭 sungguh terharu ....
    .
    .
    Alhamdulillah sedikit sebanyak look fit membantu adik Wany @wani.chomel bangkit dari kesusahan ... ini adalah testimoni terbesar yang paling kami team @as.legacymalaysia terkejut dan terharu ...semoga adik Wany makin semangat dan jaga kesihatan dengan baik ! Lepas ni awak boleh jaga mak awak pula❀️❀️❀️
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
    πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
    πŸ‘ mengawal selera makan
    πŸ‘membantu mencantikkan kulit
    πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
    πŸ‘ membantu memberikan tenaga
    .
    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
    πŸ‘ Ambil selepas sarapan
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!.
    .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  4  0  22 July, 2020
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  2  0  22 July, 2020
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  0  0  21 July, 2020
  • Senggugut menganggu hari anda? Meh saya kongsi kebaikkan #JusPerawanGold
.

Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa!
.
Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana!
.

Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke!
.

Hanya berharga RM39.90!
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#Lookfiit
#Flush4fiit 
#aslcosmetic
  • Senggugut menganggu hari anda? Meh saya kongsi kebaikkan #JusPerawanGold
    .

    Awak nak tahu tak #JusPerawanGold ni sesuai untuk remaja perempuan hingga wanita dewasa!
    .
    Diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dapat membantu masalah dalaman para remaja di luar sana!
    .

    Nanti tak perlu dah merungut sakit perut ke apa ke!
    .

    Hanya berharga RM39.90!
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #aslcosmetic

  •  2  0  20 July, 2020
  • πŸ”πŸŠ D'HERBS EZY-LOZ ( dulu DIET GOLD ) πŸŠπŸ”πŸ“
.
Dherbs Ezy- Loz sebelum ini dikenali dengan Dherbs Diet Gold. Sekarang wajah baru dan nama baru πŸ’―πŸ˜Ž
.
Khasiat Dherbs Ezy- Loz :
βœ… Menyingkirkan lemak yang berlebihan di dalam tubuh badan.
βœ… Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
βœ… Mengurangkan selera makan serta menggalakkan rasa kenyang sepanjang hari.
βœ… Memelihara sistem penghadaman dan pencernaan.
βœ… Membantu mengempiskan perut yang buncit.
βœ… Membentuk tubuh yang ramping dan ideal.
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Berat bersih : 225g (15 paket x 15g)
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • πŸ”πŸŠ D'HERBS EZY-LOZ ( dulu DIET GOLD ) πŸŠπŸ”πŸ“
    .
    Dherbs Ezy- Loz sebelum ini dikenali dengan Dherbs Diet Gold. Sekarang wajah baru dan nama baru πŸ’―πŸ˜Ž
    .
    Khasiat Dherbs Ezy- Loz :
    βœ… Menyingkirkan lemak yang berlebihan di dalam tubuh badan.
    βœ… Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
    βœ… Mengurangkan selera makan serta menggalakkan rasa kenyang sepanjang hari.
    βœ… Memelihara sistem penghadaman dan pencernaan.
    βœ… Membantu mengempiskan perut yang buncit.
    βœ… Membentuk tubuh yang ramping dan ideal.
    βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita.
    .
    Berat bersih : 225g (15 paket x 15g)
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  0  0  19 July, 2020
  • Bermasalah dengan usus ? Buang air besar tak lawas ? Sembelit ? Heeee.. Cubalah FLUSH 4 FIIT..
.
USUS KOTOR & PUNCA PERUT BUNCIT
 .
Khasiat membantu Atasi:
 
Sembelit
Selalu kentot 
Sakit kepala
Selalu rasa lesu
Tidak bertenaga
Nafas dan najis berbau
Selalu rasa lapar
.
Jika  alami masalah ini,  berkemungkinan BESAR  adalah lah  masalah USUS KOTOR.
.
Usus kotor merupakan punca UTAMA kepada PERUT BUNCIT.
.
Detox sekarang utk buang segala sisa terkumpul dengan #flush4fiit nak pula PKP segala macam kita makan huhuu.. dengan Flush fit nii Badan jadi bertenaga, perut dan usus rasa selesa.
.
Cara Pemakanan:  Hanya hisap saja & perisa rasa Strawberry
-  Minum Malam Lepas Makan
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/flush
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Bermasalah dengan usus ? Buang air besar tak lawas ? Sembelit ? Heeee.. Cubalah FLUSH 4 FIIT..
    .
    USUS KOTOR & PUNCA PERUT BUNCIT
    .
    Khasiat membantu Atasi:

    Sembelit
    Selalu kentot
    Sakit kepala
    Selalu rasa lesu
    Tidak bertenaga
    Nafas dan najis berbau
    Selalu rasa lapar
    .
    Jika alami masalah ini, berkemungkinan BESAR adalah lah masalah USUS KOTOR.
    .
    Usus kotor merupakan punca UTAMA kepada PERUT BUNCIT.
    .
    Detox sekarang utk buang segala sisa terkumpul dengan #flush4fiit nak pula PKP segala macam kita makan huhuu.. dengan Flush fit nii Badan jadi bertenaga, perut dan usus rasa selesa.
    .
    Cara Pemakanan: Hanya hisap saja & perisa rasa Strawberry
    - Minum Malam Lepas Makan
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/flush
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  1  0  19 July, 2020
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA πŸ₯°
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang πŸ’©. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi πŸ˜‰
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  2  0  19 July, 2020
  • Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
.
Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
.
Harga Perawan Gold : RM39.90
.
ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#Lookfiit
#Flush4fiit 
#aslcosmetic
  • Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
    .
    Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    Harga Perawan Gold : RM39.90
    .
    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/aslegacydherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #aslcosmetic

  •  1  0  18 July, 2020
  • KAMI ADA PENGKELASAN PRODUK...
.
.
Look Fiit Berwajah Baru πŸ†•  dengan lebih perisa dan lebih menyelerakan untuk diminum . .
.
Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
.
*LOOK FIIT* 
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
πŸ‘ mengawal selera makan
πŸ‘membantu mencantikkan kulit
πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
πŸ‘ membantu memberikan tenaga
.
✌🏻 *Cara Penggunaan*
πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
πŸ‘ Ambil selepas sarapan 
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
Jom dapatkan sekarang!!!.
.
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • KAMI ADA PENGKELASAN PRODUK...
    .
    .
    Look Fiit Berwajah Baru πŸ†• dengan lebih perisa dan lebih menyelerakan untuk diminum . .
    .
    Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
    .
    *LOOK FIIT*
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
    πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
    πŸ‘ mengawal selera makan
    πŸ‘membantu mencantikkan kulit
    πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
    πŸ‘ membantu memberikan tenaga
    .
    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
    πŸ‘ Ambil selepas sarapan
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!.
    .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  1  0  17 July, 2020
  • Makan mcmana pun air tetap #ezyloz 🍍
.
NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
.
.
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.

ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • Makan mcmana pun air tetap #ezyloz 🍍
    .
    NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
    .
    .
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .

    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  2  0  16 July, 2020
  • Bila siang makan mcm2, kambing bakar lah, kuih,bihun grg,nasi.. Sebelum tido wajib detox dgn #flush4fiit πŸ“& bakar lelemak dengan #creamfiit πŸ”₯
.
FLUSH FIIT 
.
πŸ’•masalah penghadaman(susah membuang) ,jerawat aktif, susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
.
CREAM FIIT 
.
πŸ’• Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
.
.
πŸ₯¦Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
  • Bila siang makan mcm2, kambing bakar lah, kuih,bihun grg,nasi.. Sebelum tido wajib detox dgn #flush4fiit πŸ“& bakar lelemak dengan #creamfiit πŸ”₯
    .
    FLUSH FIIT
    .
    πŸ’•masalah penghadaman(susah membuang) ,jerawat aktif, susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    .
    CREAM FIIT
    .
    πŸ’• Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    .
    .
    πŸ₯¦Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit

  •  0  0  15 July, 2020
  • Alhamdulillah 😭 adik Wany chomel TV dulunya tidak boleh berjalan , hanya berjalan mengesot je... tapi sekarang dah boleh berdiri siap boleh masak lagi 😭😭😭 sungguh terharu ....
.
.
Alhamdulillah sedikit sebanyak look fit membantu #adikwani #wanicomel bangkit dari kesusahan ... ini adalah testimoni terbesar untuk team @as.legacymalaysia  terkejut dan terharu ...semoga adik Wany makin semangat dan jaga kesihatan dengan baik ! Lepas ni awak boleh jaga mak awak pula❀️❀️❀️
.
*LOOK FIIT* 
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
πŸ‘ mengawal selera makan
πŸ‘membantu mencantikkan kulit
πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
πŸ‘ membantu memberikan tenaga
.
✌🏻 *Cara Penggunaan*
πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
πŸ‘ Ambil selepas sarapan 
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
Jom dapatkan sekarang!!!.
.
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Alhamdulillah 😭 adik Wany chomel TV dulunya tidak boleh berjalan , hanya berjalan mengesot je... tapi sekarang dah boleh berdiri siap boleh masak lagi 😭😭😭 sungguh terharu ....
    .
    .
    Alhamdulillah sedikit sebanyak look fit membantu #adikwani #wanicomel bangkit dari kesusahan ... ini adalah testimoni terbesar untuk team @as.legacymalaysia terkejut dan terharu ...semoga adik Wany makin semangat dan jaga kesihatan dengan baik ! Lepas ni awak boleh jaga mak awak pula❀️❀️❀️
    .
    *LOOK FIIT*
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
    πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
    πŸ‘ mengawal selera makan
    πŸ‘membantu mencantikkan kulit
    πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
    πŸ‘ membantu memberikan tenaga
    .
    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
    πŸ‘ Ambil selepas sarapan
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!.
    .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  3  0  15 July, 2020
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
.
.
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.

ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
    .
    .
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .

    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  3  0  15 July, 2020
  • Wahhhh adik wani dah kurus dan dah boleh jalan pun. Tahniah wani😍πŸ₯°πŸ’•. #adikwani
.
Siapa yang suka dengan perubahan yang positive wani skrg cer bagi iconπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€οΈ Syukur Alhamdulillah dengan menggunakan produk lookfit @as.legacymalaysia ini Dia dapat melakukan aktiviti harian denagn sendiri daam masa 5-6 bulan sahaja. Produk #lookfit ni telah mendapat iktrifaf daripada jalal jakim dan Selamat digunakan...
.
*LOOK FIIT* 
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
πŸ‘ mengawal selera makan
πŸ‘membantu mencantikkan kulit
πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
πŸ‘ membantu memberikan tenaga
.
✌🏻 *Cara Penggunaan*
πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
πŸ‘ Ambil selepas sarapan 
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
Jom dapatkan sekarang!!!.
.
.
.
Wasap segera ya .
πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#Lookfiit
#Flush4fiit
#fiitcream
  • Wahhhh adik wani dah kurus dan dah boleh jalan pun. Tahniah wani😍πŸ₯°πŸ’•. #adikwani
    .
    Siapa yang suka dengan perubahan yang positive wani skrg cer bagi iconπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€οΈ Syukur Alhamdulillah dengan menggunakan produk lookfit @as.legacymalaysia ini Dia dapat melakukan aktiviti harian denagn sendiri daam masa 5-6 bulan sahaja. Produk #lookfit ni telah mendapat iktrifaf daripada jalal jakim dan Selamat digunakan...
    .
    *LOOK FIIT*
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    πŸ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    πŸ‘ mengatasi masalah sembelit
    πŸ‘ menurunkan kadar kolestrol
    πŸ‘ mengawal selera makan
    πŸ‘membantu mencantikkan kulit
    πŸ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    πŸ‘ mengurangkan masalah obesiti
    πŸ‘ membantu memberikan tenaga
    .
    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    πŸ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    πŸ‘ Kacau hingga rata & minum
    πŸ‘ Ambil selepas sarapan
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!.
    .
    .
    .
    Wasap segera ya .
    πŸ₯¦www.wasap.my/60162071983/Lookfiit
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #Lookfiit
    #Flush4fiit
    #fiitcream

  •  3  0  14 July, 2020
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
.
.
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.

ORDER ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
www.wasap.my/60162071983/ezyloz
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#produkviral
#kurussihat
#bizziboddyperak
#bizzilemontea
#datoaliffsyukri 
#extralooksliim
#lookfiit
#ezyloz
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😡😡😡
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🀭🀭
    .
    .
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .

    ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut πŸ‘Œ
    www.wasap.my/60162071983/ezyloz
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)πŸš›
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #produkviral
    #kurussihat
    #bizziboddyperak
    #bizzilemontea
    #datoaliffsyukri
    #extralooksliim
    #lookfiit
    #ezyloz

  •  3  0  14 July, 2020

Top #bizziboddyperak Posts

  • Wow Terima Kasih Buat Puan Nurul Dan Sis Leya Sebab Percayakan Sis 😘..Sebelum Pi Work Td COD Duluan...
.
Mana Yang Nak Order Or Repeat Order Pun Sabar Taw Sis Amik Order In Shaa Allah Nanti Stock Lending Sis Roger OkeyπŸ˜πŸ˜—πŸ˜—...
.
ANDA SUKA MAKAN TAPI TAKUT GEMOK πŸ˜– πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.  Kebaikan Bizzi Body by Dato Seri Aliff Syukri😚 βœ” Melancarkan pelawasan
βœ” Menurunkan berat badan
βœ” Mengawal selera makan
βœ” Mengatasi masalah sembelit
βœ” Mencantikkan kulit βœ” Menyingkirkan toksin dalam badan
βœ” Mengurangkan masalah obesiti
βœ” Menurun kadar kolestrol
βœ” Menjaga metabolisma tubuh badan

Wow bestkan πŸ˜€
Lepas ni nak makan tu jangan takut tau. Pastikan uolls ada bersama BIZZI BODY ni. Baru umpphhh πŸ‘

Macam mana nak ORDER ?
Boleh klik link wassap dibawah nie ya .
www.wassap.my/0166100667/nakbizzibody

#aslegacyhqperak
#aslegacybizziboddy
#bizziboddy
#aslegacybizziboddyipoh
#agentaslegacyipoh
#agentaslegacy
#bizziboddyperak
#codperak #codaslegacyperak
#codbizziboddy
#codbizziboddyperak
#slimsihat #kurussihat #slimmingproduct
#kuruscepat #slimcepat #fatburning 
#eday #kurusraya
#maluapaboskurr #neelofa #fashasandha
  • Wow Terima Kasih Buat Puan Nurul Dan Sis Leya Sebab Percayakan Sis 😘..Sebelum Pi Work Td COD Duluan...
    .
    Mana Yang Nak Order Or Repeat Order Pun Sabar Taw Sis Amik Order In Shaa Allah Nanti Stock Lending Sis Roger OkeyπŸ˜πŸ˜—πŸ˜—...
    .
    ANDA SUKA MAKAN TAPI TAKUT GEMOK πŸ˜– πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
    . Kebaikan Bizzi Body by Dato Seri Aliff Syukri😚 βœ” Melancarkan pelawasan
    βœ” Menurunkan berat badan
    βœ” Mengawal selera makan
    βœ” Mengatasi masalah sembelit
    βœ” Mencantikkan kulit βœ” Menyingkirkan toksin dalam badan
    βœ” Mengurangkan masalah obesiti
    βœ” Menurun kadar kolestrol
    βœ” Menjaga metabolisma tubuh badan

    Wow bestkan πŸ˜€
    Lepas ni nak makan tu jangan takut tau. Pastikan uolls ada bersama BIZZI BODY ni. Baru umpphhh πŸ‘

    Macam mana nak ORDER ?
    Boleh klik link wassap dibawah nie ya .
    www.wassap.my/0166100667/nakbizzibody

    #aslegacyhqperak
    #aslegacybizziboddy
    #bizziboddy
    #aslegacybizziboddyipoh
    #agentaslegacyipoh
    #agentaslegacy
    #bizziboddyperak
    #codperak #codaslegacyperak
    #codbizziboddy
    #codbizziboddyperak
    #slimsihat #kurussihat #slimmingproduct
    #kuruscepat #slimcepat #fatburning
    #eday #kurusraya
    #maluapaboskurr #neelofa #fashasandha

  •  20  3  11 February, 2019