#bizziboddyklang Instagram Photos & Videos

bizziboddyklang - 257 posts

Hashtag Popularity

1
average comments
10.5
average likes

Latest #bizziboddyklang Posts

  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. 😁😘
.
minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. 😘
.
======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. 😁😘
    .
    minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. 😘
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  12  0  29 July, 2019
  • Harini sis COD dekat SJMC.
.
habes depa borong😂
.
Non Stick Marble ✔️
Gel Bidara ✔️
Bizzi Boddy ✔️
Contuor Cream ✔️
Magic Box on the way.😁
.
Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
. ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Harini sis COD dekat SJMC.
    .
    habes depa borong😂
    .
    Non Stick Marble ✔️
    Gel Bidara ✔️
    Bizzi Boddy ✔️
    Contuor Cream ✔️
    Magic Box on the way.😁
    .
    Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
    . ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  24  1  29 July, 2019
  • nak kempes? FLUSH JE!!
.
kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
.
minum malam, pagi kempes. 😁😁
.
x cuba x tau sis bro semua. .
😉======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • nak kempes? FLUSH JE!!
    .
    kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
    .
    minum malam, pagi kempes. 😁😁
    .
    x cuba x tau sis bro semua. .
    😉======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  8  1  23 July, 2019
  • Masih lagi FREE SHAKER dengan setiap pembelian 1 BOTOL SAHAJA Bizzi Boddy! 😘😘
.
sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. 😘😘😘😘
.
yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
.
Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
.
Jom kurus dan sihat sama-sama 😉
.
Kelebihan Bizzi Body : .
☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
☀ Mengatasi masalah sembelit
☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
☀ Mencantikkan Kulit
☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
☀ Mengurangkan masalah obesiti
☀ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Masih lagi FREE SHAKER dengan setiap pembelian 1 BOTOL SAHAJA Bizzi Boddy! 😘😘
    .
    sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. 😘😘😘😘
    .
    yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
    .
    Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
    .
    Jom kurus dan sihat sama-sama 😉
    .
    Kelebihan Bizzi Body : .
    ☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    ☀ Mengatasi masalah sembelit
    ☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    ☀ Mencantikkan Kulit
    ☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    ☀ Mengurangkan masalah obesiti
    ☀ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  6  1  22 July, 2019
  • Gentel Harumnita💃💃 👉Herba perapat wanita 👉buat suami bertambah sayang 😙
👉tegang montok dan mungil 👉 hilang masalah keputihan.. senggugut.. haid tidak teratur..(ikhtiar utk hamil) 👶👶
👉hilang kebas tangan dan sakit2 badan 
Yang sudah lama berkahwin belum ada rezeki utk dptkan cahayamata...inshaallah dengan izinNya, harumnita herba yg hebat..anda cuba 1 botol dlu.. dpt hasil yg happy...aamiin.

Anak dara pon boleh makan❗❗ Memang terbaik.. cuba dulu.. baru tahu hasilnya.. kompom nak repeat order lagi 😍😍 .
. ====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Gentel Harumnita💃💃 👉Herba perapat wanita 👉buat suami bertambah sayang 😙
    👉tegang montok dan mungil 👉 hilang masalah keputihan.. senggugut.. haid tidak teratur..(ikhtiar utk hamil) 👶👶
    👉hilang kebas tangan dan sakit2 badan
    Yang sudah lama berkahwin belum ada rezeki utk dptkan cahayamata...inshaallah dengan izinNya, harumnita herba yg hebat..anda cuba 1 botol dlu.. dpt hasil yg happy...aamiin.

    Anak dara pon boleh makan❗❗ Memang terbaik.. cuba dulu.. baru tahu hasilnya.. kompom nak repeat order lagi 😍😍 .
    . ====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  7  0  22 July, 2019
  • Nah!! Bizzi Boddy!
.
kawal selera makan. .
kalau memang kaki makan, kaki coklat, abes segala manis semua x tinggal.. ni dia..
.
paling efektif.👍👍
.
tengok ni x lalu, tengok tu x lalu..kurang selera..tapi xlapar.. tenaga steady je. .
amacam sis? 😉
. ====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Nah!! Bizzi Boddy!
    .
    kawal selera makan. .
    kalau memang kaki makan, kaki coklat, abes segala manis semua x tinggal.. ni dia..
    .
    paling efektif.👍👍
    .
    tengok ni x lalu, tengok tu x lalu..kurang selera..tapi xlapar.. tenaga steady je. .
    amacam sis? 😉
    . ====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  6  0  22 July, 2019
  • "Azriey...Bizzi Boddy ada stock lagi x?" 😅
"Sue, nk bizzi boddy 1"
"Sue, bizzi flush 2"
"bro, bizzi boddy 3 botol"
.
lepas2 raya ni customer bedesup2 tanya stock. huhu..almaklum ler..drpd 50kg jadi 56kg. yg 60kg jadi 65kg.. 😁😁 comey masing2. jangan risau geng... Bizzi Boddy ade ha. lepaih seminggu loose la inch korang semua. 👍👍
.
stock inshaallah. so far xpernah putus. .
haritu tejumpe @bazlinbunny_yamin kat majlis qiqah. kurus wey! 😂😂
.
dah dah. yg xnak kurus bia kan die.. benda lain pun ada. sabun bidara - segar nak mati lepas pakai.😆😆 lain2, feminine wash, jamu2..eh mcm2 lagi la.
.
pape roger...👍👍👍👍
.
jarimalaya.wasap.my .
#bizziboddy #bizziboddyshahalam #bizziboddypuchong #bizziboddyputraheights #bizziboddyklang #aslegacyagent #kuruslepasraya #sabunbidaramurah #gelmandianbidara
  • "Azriey...Bizzi Boddy ada stock lagi x?" 😅
    "Sue, nk bizzi boddy 1"
    "Sue, bizzi flush 2"
    "bro, bizzi boddy 3 botol"
    .
    lepas2 raya ni customer bedesup2 tanya stock. huhu..almaklum ler..drpd 50kg jadi 56kg. yg 60kg jadi 65kg.. 😁😁 comey masing2. jangan risau geng... Bizzi Boddy ade ha. lepaih seminggu loose la inch korang semua. 👍👍
    .
    stock inshaallah. so far xpernah putus. .
    haritu tejumpe @bazlinbunny_yamin kat majlis qiqah. kurus wey! 😂😂
    .
    dah dah. yg xnak kurus bia kan die.. benda lain pun ada. sabun bidara - segar nak mati lepas pakai.😆😆 lain2, feminine wash, jamu2..eh mcm2 lagi la.
    .
    pape roger...👍👍👍👍
    .
    jarimalaya.wasap.my .
    #bizziboddy #bizziboddyshahalam #bizziboddypuchong #bizziboddyputraheights #bizziboddyklang #aslegacyagent #kuruslepasraya #sabunbidaramurah #gelmandianbidara

  •  9  0  19 July, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya ketat 😊 .
.
Click link wassap d profile ig kami utk order
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
.
.

Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
.
#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin #yuslianaboutique
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya ketat 😊 .
    .
    Click link wassap d profile ig kami utk order
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
    .
    .

    Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
    .
    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin #yuslianaboutique

  •  4  1  23 June, 2019
  • Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
.
.
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!! .
#bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacyportklang #bizziflushklang #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddyklang #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodyklang #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
    .
    .
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!! .
    #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacyportklang #bizziflushklang #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddyklang #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodyklang #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  7  3  5 May, 2019
  • GAIS!! 🗣🗣🗣
.
Sis nak bg FREE SHAKER ni pada setiap pembelian 1 Bizzi Boddy. 😁 WOW ke WOW? 😉
.
sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. 😘😘😘😘
.
yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
.
Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
.
Jom kurus dan sihat sama-sama 😉
.
Kelebihan Bizzi Body : .
☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
☀ Mengatasi masalah sembelit
☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
☀ Mencantikkan Kulit
☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
☀ Mengurangkan masalah obesiti
☀ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • GAIS!! 🗣🗣🗣
    .
    Sis nak bg FREE SHAKER ni pada setiap pembelian 1 Bizzi Boddy. 😁 WOW ke WOW? 😉
    .
    sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. 😘😘😘😘
    .
    yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
    .
    Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
    .
    Jom kurus dan sihat sama-sama 😉
    .
    Kelebihan Bizzi Body : .
    ☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    ☀ Mengatasi masalah sembelit
    ☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    ☀ Mencantikkan Kulit
    ☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    ☀ Mengurangkan masalah obesiti
    ☀ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  18  8  29 April, 2019
  • WOW ! TURUN 6KG LEPAS CONSUME SEBOTOL BIZZI BODDY
.
.
Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
. 
Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
.
.
 Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
.
.
Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
.
.

Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
.
#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin #yuslianaboutique
  • WOW ! TURUN 6KG LEPAS CONSUME SEBOTOL BIZZI BODDY
    .
    .
    Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
    .
    Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
    .
    .
    Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
    .
    .
    Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
    .
    .

    Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
    .
    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin #yuslianaboutique

  •  6  0  28 April, 2019
  • Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
. 
Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
.
.
 Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
.
.
Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
.
.

Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
.
#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin
  • Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
    .
    Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
    .
    .
    Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
    .
    .
    Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
    .
    .

    Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
    .
    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin

  •  9  0  25 April, 2019
  • Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
. 
Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
.
.
 Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
.
.
Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
.
.

Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
.
#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin
  • Testimoni hangat terkini daripada consumers #bizziboddy
    .
    Ramai dah berjaya kurus ! Makin cun la di hari lebaran nanti ;)
    .
    .
    Bizzi Boddy ni mengandungi gandum tau,dan kita tahu bahawa gandum mempunyai serat yg boleh membantu mengurangkan rasa lapar
    .
    .
    Di samping dapat mengawal selera makan, kita juga akan selalu rasa haus dan akan membuatkan kita rasa nak minum air je. Pastikan air kosong cukup 2-3 liter sehari ye. Barula body kurus, kulit pun cantik .
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)
    .
    .

    Korang taknak try ke BIZZI BODDY? Memang berbaloi-baloi sangat. Jom tekan link kat bio sekarang!
    .
    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin

  •  8  0  24 April, 2019
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kembalikan aura positif anda
.
👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
👉 Tidak melekit
👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
.
KEBAIKAN
🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿mengurangkan rasa loya dan pening
🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
•🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿Membantu masalah susah tidur malam
.
CARA PENGGUNAAN
🍀Buka penutup Balm Bidara
🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
•🍀Ambil sedikit menggunakan jari
•🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
•🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
.
HARGA
WM RM39.90
EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kembalikan aura positif anda
    .
    👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
    👉 Tidak melekit
    👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
    .
    KEBAIKAN
    🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
    🌿mengurangkan rasa loya dan pening
    🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    •🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    🌿Membantu masalah susah tidur malam
    .
    CARA PENGGUNAAN
    🍀Buka penutup Balm Bidara
    🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    •🍀Ambil sedikit menggunakan jari
    •🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    •🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    .
    HARGA
    WM RM39.90
    EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  24 April, 2019
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. 😆
.
======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. 😆
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  13  1  23 April, 2019
  • Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar

Jom kurus dan sihat sama-sama 😉

BIZZI BODY

Kelebihan Bizzi Body : ☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
☀ Mengatasi masalah sembelit
☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
☀ Mencantikkan Kulit
☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
☀ Mengurangkan masalah obesiti
☀ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. 
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar

    Jom kurus dan sihat sama-sama 😉

    BIZZI BODY

    Kelebihan Bizzi Body : ☀ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    ☀ Mengatasi masalah sembelit
    ☀ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    ☀ Mencantikkan Kulit
    ☀ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    ☀ Mengurangkan masalah obesiti
    ☀ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  10  1  22 April, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH?

Meh sy kongsi rahsianya!

Mula2 ambik satu sachet sehari selepas breakfast, kita minum Bizzi boddy ni, pastu minum air secukupnya.

Nak kesan yg lebih umph, pkailah #bizziboddycontour. Lemak2 dah tak menggelebeh lagi dan dpt beraya dgn body baruu.

Jom dapatkan skrg, tekan je link kat bio utk wasap okay
.
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)

Click je link wassap di profile ig kami ya
.
.

#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH?

    Meh sy kongsi rahsianya!

    Mula2 ambik satu sachet sehari selepas breakfast, kita minum Bizzi boddy ni, pastu minum air secukupnya.

    Nak kesan yg lebih umph, pkailah #bizziboddycontour. Lemak2 dah tak menggelebeh lagi dan dpt beraya dgn body baruu.

    Jom dapatkan skrg, tekan je link kat bio utk wasap okay
    .
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)

    Click je link wassap di profile ig kami ya
    .
    .

    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin

  •  9  0  22 April, 2019
  • *BIZZI BODDY*
Green Tea Flavour

Kandungan:
🌼Green tea powder
🌼Non dairy creamer
🌼Wheat germ
🌼Hoodia gordoni extract
🌼Garcinia combogia extract
🌼 White kidney bean extract
🌼Tea extract
🌼Green coffee extract

Fungsi:
🌷Mengawal selera makan
🌷Membuang toksin dalam badan
🌷Mengawal berat badan
🌷Energetik, aktif & bertenaga
🌷Mengempiskan bahagian perut, lengan & peha
🌷Mengurangkan nafsu makan berlebihan & memberi rasa kenyang
🌷Menghalang penyerapan lemak & karbohidrat yang berlebihan
🌷Menyingkirkan & memusnahkan lemak² lama yang menempel dalam tubuh
🌷Menghuraikan lemak lama & menukarkannya menjadi tenaga
🌷Menstabilkan bacaan kolestrol dalam darah

Cara pengambilan:
💐Bancuh 1 paket dengan air suam 150mL selepas sarapan setiap pagi (mesti kenyang baru makan BB)

Tips untuk keberkesanan yang baik:
🌹Minum air 2-3L sehari (25kg=1L). So, kalau berat 70kg mnm air 3L sehari. Minum air membantu penurunan berat badan melalui air kencing
🌹Jangan minum air kelapa, air gas & kurangkan minuman bergula
🌹Elakkan makan malam lewat. Seelokkan sebelum jam 8mlm. Selepas 8mlm minum air sahaja

Harga sebotol : 🌺RM79.90 + FREEGIFT
🌺FREE COD area Bandar Klang & Shahalam
🌺Postage seluruh Malaysia

Wassap segera:
0179173989
0179173989
0179173989

#aslegacy
#teammphamidi 
#bizziboddy 
#bizziboddyklang 
#bizziboddyshahalam
  • *BIZZI BODDY*
    Green Tea Flavour

    Kandungan:
    🌼Green tea powder
    🌼Non dairy creamer
    🌼Wheat germ
    🌼Hoodia gordoni extract
    🌼Garcinia combogia extract
    🌼 White kidney bean extract
    🌼Tea extract
    🌼Green coffee extract

    Fungsi:
    🌷Mengawal selera makan
    🌷Membuang toksin dalam badan
    🌷Mengawal berat badan
    🌷Energetik, aktif & bertenaga
    🌷Mengempiskan bahagian perut, lengan & peha
    🌷Mengurangkan nafsu makan berlebihan & memberi rasa kenyang
    🌷Menghalang penyerapan lemak & karbohidrat yang berlebihan
    🌷Menyingkirkan & memusnahkan lemak² lama yang menempel dalam tubuh
    🌷Menghuraikan lemak lama & menukarkannya menjadi tenaga
    🌷Menstabilkan bacaan kolestrol dalam darah

    Cara pengambilan:
    💐Bancuh 1 paket dengan air suam 150mL selepas sarapan setiap pagi (mesti kenyang baru makan BB)

    Tips untuk keberkesanan yang baik:
    🌹Minum air 2-3L sehari (25kg=1L). So, kalau berat 70kg mnm air 3L sehari. Minum air membantu penurunan berat badan melalui air kencing
    🌹Jangan minum air kelapa, air gas & kurangkan minuman bergula
    🌹Elakkan makan malam lewat. Seelokkan sebelum jam 8mlm. Selepas 8mlm minum air sahaja

    Harga sebotol : 🌺RM79.90 + FREEGIFT
    🌺FREE COD area Bandar Klang & Shahalam
    🌺Postage seluruh Malaysia

    Wassap segera:
    0179173989
    0179173989
    0179173989

    #aslegacy
    #teammphamidi
    #bizziboddy
    #bizziboddyklang
    #bizziboddyshahalam

  •  16  0  21 April, 2019
  • 📮#READY_STOCK📮
#GEL_MANDIAN_BIDARA
.
KELEBIHAN:
🍃Membuang toksin/daki pada kulit
🍃Merawat lemah semangat
🍃Membuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
🍃Menghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
🍃Menghilang bua badan.

#BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
-Daun Bidara
-Garam bukit
-Limau purut
-Daun Pudina
-Gelam wangi
-Bunga mawar
-Kacang Walnut

#CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
✔Mandi dari kaki ke kepala
✔Baca Al Fatihah 3 kali
✔Baca An-Nas 3 kali
✔Baca Al-Ikhlas 3 kali
✔Baca Al-Kafirun 3 kali
✔Selawat
Dari Qois bin ‘Ashim radhiyallahu ‘anhu,

أَنَّهُ أَسْلَمَ فَأَمَرَهُ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَنْ يَغْتَسِلَ بِمَاءٍ وَسِدْرٍ “Sesungguhnya beliau masuk Islam, kemudian Nabi shallallahu‘alaihiwasallam memerintahkannya untuk mandi dengan air dan daun bidara.”
(HR. An Nasai no. 188, At Tirmidzi no. 605, Ahmad 5/61. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih). #POS_SELURUH_MALAYSIA
💕 Gel Mandian Bidara
* EM RM 25
* WM RM28
.
=====================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • 📮 #READY_STOCK📮
    #GEL_MANDIAN_BIDARA
    .
    KELEBIHAN:
    🍃Membuang toksin/daki pada kulit
    🍃Merawat lemah semangat
    🍃Membuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
    🍃Menghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
    🍃Menghilang bua badan.

    #BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
    -Daun Bidara
    -Garam bukit
    -Limau purut
    -Daun Pudina
    -Gelam wangi
    -Bunga mawar
    -Kacang Walnut

    #CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
    ✔Mandi dari kaki ke kepala
    ✔Baca Al Fatihah 3 kali
    ✔Baca An-Nas 3 kali
    ✔Baca Al-Ikhlas 3 kali
    ✔Baca Al-Kafirun 3 kali
    ✔Selawat
    Dari Qois bin ‘Ashim radhiyallahu ‘anhu,

    أَنَّهُ أَسْلَمَ فَأَمَرَهُ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَنْ يَغْتَسِلَ بِمَاءٍ وَسِدْرٍ “Sesungguhnya beliau masuk Islam, kemudian Nabi shallallahu‘alaihiwasallam memerintahkannya untuk mandi dengan air dan daun bidara.”
    (HR. An Nasai no. 188, At Tirmidzi no. 605, Ahmad 5/61. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih). #POS_SELURUH_MALAYSIA
    💕 Gel Mandian Bidara
    * EM RM 25
    * WM RM28
    .
    =====================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  10  2  21 April, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH?

Meh sy kongsi rahsianya!

Mula2 ambik satu sachet sehari selepas breakfast, kita minum Bizzi boddy ni, pastu minum air secukupnya.

Nak kesan yg lebih umph, pkailah #bizziboddycontour. Lemak2 dah tak menggelebeh lagi dan dpt beraya dgn body baruu.

Jom dapatkan skrg, tekan je link kat bio utk wasap okay
.
.
SELF COLLECT (wassap kami utk location)
1) Bandar Puteri Klang
2) Bukit Tinggi Klang
3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
.
COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)

Click je link wassap di profile ig kami ya
.
.

#kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH?

    Meh sy kongsi rahsianya!

    Mula2 ambik satu sachet sehari selepas breakfast, kita minum Bizzi boddy ni, pastu minum air secukupnya.

    Nak kesan yg lebih umph, pkailah #bizziboddycontour. Lemak2 dah tak menggelebeh lagi dan dpt beraya dgn body baruu.

    Jom dapatkan skrg, tekan je link kat bio utk wasap okay
    .
    .
    SELF COLLECT (wassap kami utk location)
    1) Bandar Puteri Klang
    2) Bukit Tinggi Klang
    3) Seksyen 16 Shah Alam (Hari bekerja sahaja)
    4) Jabatan Pendaftaran Negara Petaling Jaya (Hari bekerja sahaja) .
    .
    COD sekitar SELANGOR & KL (Ada delivery charge)

    Click je link wassap di profile ig kami ya
    .
    .

    #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #aslegacy #bizziboddy #bizziboddyklang #bizziflush #detoks #singkirtoksin

  •  8  0  20 April, 2019

Top #bizziboddyklang Posts

  • Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
.
.
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!! .
#bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacyportklang #bizziflushklang #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddyklang #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodyklang #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
    .
    .
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!! .
    #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacyportklang #bizziflushklang #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddyklang #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodyklang #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  7  3  5 May, 2019
  • BIZZY BODY (RM79.90)

7 Hari Mesti Turun !!
🍵 Rasanya sedap dengan perisa milk green tea tapi rasa macam teh tarik
🍵 Rasa kenyang di perut, selera makan pun akan berkurangan tapi jangan tak makan langsung. Jaga pemakanan yer..insha allah . 💋Kebaikan Bizzi Boddy🥛
🍂 Menjaga Keseimbangan Metabolisme
🍂 Mengatasi Masalah Sembelit
🍂 Menurunkan Kadar Kolesrol
🍂 Mengawal Selera Makan
🍂 Mencantikkan Kulit
🍂 Mengurangkan Masalah Obes
🍂 Memberi Tenaga

Tips Tambahan Untuk Kesan Yang Maksimum, Mudah Sahaja! 
Anda Hanya Perlu Banyakkan Minum Air Masak.

Cod klang shah alam
Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
Wassap 0174942553

#aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang
  • BIZZY BODY (RM79.90)

    7 Hari Mesti Turun !!
    🍵 Rasanya sedap dengan perisa milk green tea tapi rasa macam teh tarik
    🍵 Rasa kenyang di perut, selera makan pun akan berkurangan tapi jangan tak makan langsung. Jaga pemakanan yer..insha allah . 💋Kebaikan Bizzi Boddy🥛
    🍂 Menjaga Keseimbangan Metabolisme
    🍂 Mengatasi Masalah Sembelit
    🍂 Menurunkan Kadar Kolesrol
    🍂 Mengawal Selera Makan
    🍂 Mencantikkan Kulit
    🍂 Mengurangkan Masalah Obes
    🍂 Memberi Tenaga

    Tips Tambahan Untuk Kesan Yang Maksimum, Mudah Sahaja! 
    Anda Hanya Perlu Banyakkan Minum Air Masak.

    Cod klang shah alam
    Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
    Wassap 0174942553

    #aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang

  •  8  0  21 March, 2019
  • ADA MASALAH SEMBELIT???
.
LEMAK DEGIL TAK BOLEH BAWA BINCANG??? .
NAK KURUS? . 
Semua masalah akan selesai dengan BIZZI FLUSH dari AS LEGACY. tinggal koyakkan sachet dan terus tuang dalam mulut waktu malam selepas makan. . 
BIZZY FLUSH ni mampu:
😍membersihkan usus tau. 😍membantu turunkan berat badan
😍mengurangkan jerawat
😍mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.
. 
Bila toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat. sebab tu awak semua WAJIB amalkan BIZZI FLUSH ni. rasa sedap sangat. rasa buah buaham berry gitu. .
Bila ambik ni tak ada cirit birit tau.pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari jer. pastu perut rasa lega. badan ringan. . 
harga RM 75.00

READY STOK 
WASAP 018-3681445
WASAP 018-3681445
WASAP 018-3681445

#bizziboddyaliffsyukri #bizziflushdetox #bizziflush #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacyklang #bizziflushklang #bizziboddyklang #bizziboddyportklang #jomkurus #nakkuruscepat #bazarpaknkil #setkurusmurah #bizziboddykapar #bizziboddymalaysia - #regrann
  • ADA MASALAH SEMBELIT???
    .
    LEMAK DEGIL TAK BOLEH BAWA BINCANG??? .
    NAK KURUS? .
    Semua masalah akan selesai dengan BIZZI FLUSH dari AS LEGACY. tinggal koyakkan sachet dan terus tuang dalam mulut waktu malam selepas makan. .
    BIZZY FLUSH ni mampu:
    😍membersihkan usus tau. 😍membantu turunkan berat badan
    😍mengurangkan jerawat
    😍mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.
    .
    Bila toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat. sebab tu awak semua WAJIB amalkan BIZZI FLUSH ni. rasa sedap sangat. rasa buah buaham berry gitu. .
    Bila ambik ni tak ada cirit birit tau.pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari jer. pastu perut rasa lega. badan ringan. .
    harga RM 75.00

    READY STOK
    WASAP 018-3681445
    WASAP 018-3681445
    WASAP 018-3681445

    #bizziboddyaliffsyukri #bizziflushdetox #bizziflush #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacyklang #bizziflushklang #bizziboddyklang #bizziboddyportklang #jomkurus #nakkuruscepat #bazarpaknkil #setkurusmurah #bizziboddykapar #bizziboddymalaysia - #regrann

  •  7  1  13 March, 2019
  • HARUMNITA (RM49.90)
100% berasaskan herba.. Berkesan.. Halal & Selamat..
♥ Montok
♥ Mantop
♥ Ketat
♥ Padat

Khasiat dan Kegunaan:
================
💕Mengempiskan perut
💕Membantu atasi masaalah keputihan
💕Mengetatkan kembali otot-otot faraj
💕Mengatasi masaalah sakit pinggang
💕Memberi lebih tenaga
💕Menganjalkan payudara dan punggung
💕Menghilangkan sengugut dan melancarkan  haid
💕Menghilangkan bau badan Awet muda
💕Memberi lebih tenaga

Cod klang shah alam
Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
Wassap 0174942553

#aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang
  • HARUMNITA (RM49.90)
    100% berasaskan herba.. Berkesan.. Halal & Selamat..
    ♥ Montok
    ♥ Mantop
    ♥ Ketat
    ♥ Padat

    Khasiat dan Kegunaan:
    ================
    💕Mengempiskan perut
    💕Membantu atasi masaalah keputihan
    💕Mengetatkan kembali otot-otot faraj
    💕Mengatasi masaalah sakit pinggang
    💕Memberi lebih tenaga
    💕Menganjalkan payudara dan punggung
    💕Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
    💕Menghilangkan bau badan Awet muda
    💕Memberi lebih tenaga

    Cod klang shah alam
    Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
    Wassap 0174942553

    #aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang

  •  5  0  21 March, 2019
  • HARUMNITA FEMININE WASH (RM25.00) 
Harum nita Feminine Wash adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan herba terpilih.

Khasiat dan Kegunaan:
================
💕Menghilangkan bau
💕Memberi kesegaran
💕Menghilangkan kegatalan
💕Membasmi pembiakan bakteria
💕Mengetat dan merapatkan

Cod klang shah alam
Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
Wassap 0174942553

#aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang
  • HARUMNITA FEMININE WASH (RM25.00)
    Harum nita Feminine Wash adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan herba terpilih.

    Khasiat dan Kegunaan:
    ================
    💕Menghilangkan bau
    💕Memberi kesegaran
    💕Menghilangkan kegatalan
    💕Membasmi pembiakan bakteria
    💕Mengetat dan merapatkan

    Cod klang shah alam
    Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
    Wassap 0174942553

    #aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang

  •  10  0  21 March, 2019
  • ADA MASALAH SEMBELIT???
.
LEMAK DEGIL TAK BOLEH BAWA BINCANG??? .
NAK KURUS? . 
Semua masalah akan selesai dengan BIZZI FLUSH dari AS LEGACY. tinggal koyakkan sachet dan terus tuang dalam mulut waktu malam selepas makan. . 
BIZZY FLUSH ni mampu:
😍membersihkan usus tau. 😍membantu turunkan berat badan
😍mengurangkan jerawat
😍mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.
. 
Bila toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat. sebab tu awak semua WAJIB amalkan BIZZI FLUSH ni. rasa sedap sangat. rasa buah buaham berry gitu. .
Bila ambik ni tak ada cirit birit tau.pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari jer. pastu perut rasa lega. badan ringan. . 
harga RM 75.00

READY STOK 
WASAP 011-31200050

#bizziboddyaliffsyukri #bizziflushdetox #bizziflush #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacyklang #bizziflushklang #bizziboddyklang #bizziboddyportklang #jomkurus #nakkuruscepat #bazarpaknkil #setkurusmurah #bizziboddykapar #bizziboddymalaysia
  • ADA MASALAH SEMBELIT???
    .
    LEMAK DEGIL TAK BOLEH BAWA BINCANG??? .
    NAK KURUS? .
    Semua masalah akan selesai dengan BIZZI FLUSH dari AS LEGACY. tinggal koyakkan sachet dan terus tuang dalam mulut waktu malam selepas makan. .
    BIZZY FLUSH ni mampu:
    😍membersihkan usus tau. 😍membantu turunkan berat badan
    😍mengurangkan jerawat
    😍mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.
    .
    Bila toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat. sebab tu awak semua WAJIB amalkan BIZZI FLUSH ni. rasa sedap sangat. rasa buah buaham berry gitu. .
    Bila ambik ni tak ada cirit birit tau.pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari jer. pastu perut rasa lega. badan ringan. .
    harga RM 75.00

    READY STOK
    WASAP 011-31200050

    #bizziboddyaliffsyukri #bizziflushdetox #bizziflush #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacyklang #bizziflushklang #bizziboddyklang #bizziboddyportklang #jomkurus #nakkuruscepat #bazarpaknkil #setkurusmurah #bizziboddykapar #bizziboddymalaysia

  •  10  1  13 March, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA (RM25.00)

GEL MANDIAN BIDARA BANTU ========================
Rawat lemah semangat  Ikhtiar di lindungi dari gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, jin, saka, gangguan makhluk halus, dan sihir

Menghilangkan keletihan

Memperbaharui semangat

Menyegarkan badan

Buang toksin/daki di badan

KHASIAT GEL MANDIAN DAUN BIDARA ============================== Penawar alternatif gangguan sihir dan makhluk halus

Bidara medium pembersih badan sunnah

Khasiat bidara yang baik untuk mengurangkan kegatalan pada kulit

Haruman limau Purut yang menyegarkan

Produk yang diadun di kilang yang bertaraf GMP dan disah kan bebas bahan kimia

Cod klang shah alam
Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
Wassap 0174942553

#aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang
  • GEL MANDIAN BIDARA (RM25.00)

    GEL MANDIAN BIDARA BANTU ========================
    Rawat lemah semangat  Ikhtiar di lindungi dari gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, jin, saka, gangguan makhluk halus, dan sihir

    Menghilangkan keletihan

    Memperbaharui semangat

    Menyegarkan badan

    Buang toksin/daki di badan

    KHASIAT GEL MANDIAN DAUN BIDARA ============================== Penawar alternatif gangguan sihir dan makhluk halus

    Bidara medium pembersih badan sunnah

    Khasiat bidara yang baik untuk mengurangkan kegatalan pada kulit

    Haruman limau Purut yang menyegarkan

    Produk yang diadun di kilang yang bertaraf GMP dan disah kan bebas bahan kimia

    Cod klang shah alam
    Postage Rm8.00 sm & Rm11.00 ss
    Wassap 0174942553

    #aslegacyklang #aslegacyshahalam #bizziboddyshahalam #bizziboddyklang

  •  10  0  21 March, 2019