#bizziboddykl Instagram Photos & Videos

bizziboddykl - 767 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
9.1
average likes

Latest #bizziboddykl Posts

  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap 👇
013-3296695
013-3296695
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap 👇
    013-3296695
    013-3296695
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  1  0  12 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  5  0  11 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi :
013-3296695
013-3296695
013-3296695
.
.
#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi :
    013-3296695
    013-3296695
    013-3296695
    .
    .
    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  2  0  10 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  15  0  9 June, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  15  0  7 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  12  0  6 June, 2020
  • CCM4085a * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • CCM4085a * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  12  0  31 May, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl

  •  12  1  15 May, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  9  0  10 May, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #dudukrumah #wargaampang
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #dudukrumah #wargaampang

  •  11  0  30 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa  #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #wargaampang #codampang
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #wargaampang #codampang

  •  12  1  29 April, 2020
  • READY STOCK😍💚🔥😍💚🔥😍💚🔥POS SELURUH MALAYSIA... COD AMPANG😍💚🔥😍💚🔥 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk  #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddy #bizziboddycreampanas #creampanasampang #flushfiitampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • READY STOCK😍💚🔥😍💚🔥😍💚🔥POS SELURUH MALAYSIA... COD AMPANG😍💚🔥😍💚🔥 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddy #bizziboddycreampanas #creampanasampang #flushfiitampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  7  0  27 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral

  •  6  0  26 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  15  0  24 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
 #flush4fiit #flushfiitklampng #flushfiitkl #flushfiitkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #flush4fiit #flushfiitklampng #flushfiitkl #flushfiitkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  11  0  23 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #dudukrumah
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #dudukrumah

  •  13  0  20 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus #dudukrumah #stayathome
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus #dudukrumah #stayathome
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  13  0  18 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #pkp #kitajagakita
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #pkp #kitajagakita

  •  17  1  10 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  15  0  8 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #kitajagakita #stayathome
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #kitajagakita #stayathome

  •  10  1  2 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris #stayathome
#aliffsyukri #kitajagakita
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris #stayathome
    #aliffsyukri #kitajagakita
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  18  0  1 April, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang #kitajagakita #covid19malaysia
#stayathome #pkp #aslegacysabah #aslegacykajang #aslegacygombak #aslegacyperak #aslegacykelantan #aslegacymelawati
📮postage setiap hari seluruh malaysia
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang #kitajagakita #covid19malaysia
    #stayathome #pkp #aslegacysabah #aslegacykajang #aslegacygombak #aslegacyperak #aslegacykelantan #aslegacymelawati
    📮postage setiap hari seluruh malaysia

  •  11  0  1 April, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyendaunbidara #losyenjamshir #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirbidaraklcc #losyenjamshirbidarakl
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyendaunbidara #losyenjamshir #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirbidaraklcc #losyenjamshirbidarakl

  •  4  0  15 March, 2020
  • FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap .
☎013-3296695
☎013-3296695
☎013-3296695
.

Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap .
    ☎013-3296695
    ☎013-3296695
    ☎013-3296695
    .

    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  5  0  14 March, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangbizziboddyampang
#bizziboddysetiawangsa
#bizzib
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangbizziboddyampang
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizzib
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  5  0  14 March, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyenjamshir #losyendaunbidara #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidaraampang
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyenjamshir #losyendaunbidara #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidaraampang

  •  10  0  13 March, 2020

Top #bizziboddykl Posts

  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain 😅
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan😊, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau 💕
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl

  •  12  1  15 May, 2020
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》013- 3296695
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat #aslegacykl #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》013- 3296695
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat #aslegacykl #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  9  1  7 October, 2019
  • Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. 
Maafla bz sikit 2-3 hari ni 
Macam biasa  kalau nk order wasap nombor di bawah ye!😘😘
.
.
. * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/6013-3296695/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
    Maafla bz sikit 2-3 hari ni
    Macam biasa kalau nk order wasap nombor di bawah ye!😘😘
    .
    .
    . * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/6013-3296695/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  9  1  24 November, 2019
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL dan Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap nombor di Bio☝
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL dan Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap nombor di Bio☝
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat

  •  10  3  29 April, 2019
  • SENTAP PULAK BILA ABANG KATA EH, LENGAN SAYANG RUPANYA INGATKAN PEHA TADI..
.
Adoi!!! Sakitnya tuh disini!!
.
Yes I get u girl, jom kita insaf dan ambil masa 2 kali seminggu buat variasi senaman kejap-kejap je.
.
Senang pun senaman kecilkan lengan ni kan? Credit video @wanitalicious .
Jadi jangan buang masa cuti-cutis ni eloklah kita start buat exercise ringan-ringan
.
.
TAPI JANGAN LUPA SAPU BIZZI BODDY CONTOUR CREAM! BARU PADU LEMAK DEGIL NAK SAY GOODBYE!
.
Harga : RM42.00
.
📲🛒+6012-7906601
  • SENTAP PULAK BILA ABANG KATA EH, LENGAN SAYANG RUPANYA INGATKAN PEHA TADI..
    .
    Adoi!!! Sakitnya tuh disini!!
    .
    Yes I get u girl, jom kita insaf dan ambil masa 2 kali seminggu buat variasi senaman kejap-kejap je.
    .
    Senang pun senaman kecilkan lengan ni kan? Credit video @wanitalicious .
    Jadi jangan buang masa cuti-cutis ni eloklah kita start buat exercise ringan-ringan
    .
    .
    TAPI JANGAN LUPA SAPU BIZZI BODDY CONTOUR CREAM! BARU PADU LEMAK DEGIL NAK SAY GOODBYE!
    .
    Harga : RM42.00
    .
    📲🛒+6012-7906601

  •  6  1  13 September, 2019