#bizziboddyampang Instagram Photos & Videos

bizziboddyampang - 863 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
7.8
average likes

Latest #bizziboddyampang Posts

  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap 👇
013-3296695
013-3296695
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap 👇
    013-3296695
    013-3296695
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  1  0  12 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi :
013-3296695
013-3296695
013-3296695
.
.
#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi :
    013-3296695
    013-3296695
    013-3296695
    .
    .
    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  2  0  10 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  15  0  9 June, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  15  0  7 June, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  12  0  6 June, 2020
  • CCM4085a * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia
  • CCM4085a * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia

  •  12  0  31 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl

  •  12  1  15 May, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa  #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #wargaampang #codampang
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #wargaampang #codampang

  •  12  1  29 April, 2020
  • READY STOCK😍💚🔥😍💚🔥😍💚🔥POS SELURUH MALAYSIA... COD AMPANG😍💚🔥😍💚🔥 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk  #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddy #bizziboddycreampanas #creampanasampang #flushfiitampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • READY STOCK😍💚🔥😍💚🔥😍💚🔥POS SELURUH MALAYSIA... COD AMPANG😍💚🔥😍💚🔥 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddy #bizziboddycreampanas #creampanasampang #flushfiitampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  7  0  27 April, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral

  •  6  0  26 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
 #flush4fiit #flushfiitklampng #flushfiitkl #flushfiitkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #flush4fiit #flushfiitklampng #flushfiitkl #flushfiitkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  11  0  23 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #pkp #kitajagakita
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #pkp #kitajagakita

  •  17  1  10 April, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #aslegacytamanbukitindah #aslegacymelawati #bizziboddyampang #flushfiitampang #aslegacykajang #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang #kitajagakita #bizziboddyflushampang  #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #aslegacytamanbukitindah #aslegacymelawati #bizziboddyampang #flushfiitampang #aslegacykajang #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang #kitajagakita #bizziboddyflushampang #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  8  0  2 April, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang #kitajagakita #covid19malaysia
#stayathome #pkp #aslegacysabah #aslegacykajang #aslegacygombak #aslegacyperak #aslegacykelantan #aslegacymelawati
📮postage setiap hari seluruh malaysia
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang #kitajagakita #covid19malaysia
    #stayathome #pkp #aslegacysabah #aslegacykajang #aslegacygombak #aslegacyperak #aslegacykelantan #aslegacymelawati
    📮postage setiap hari seluruh malaysia

  •  11  0  1 April, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyendaunbidara #losyenjamshir #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirbidaraklcc #losyenjamshirbidarakl
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyendaunbidara #losyenjamshir #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirbidaraklcc #losyenjamshirbidarakl

  •  4  0  15 March, 2020
  • FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap .
☎013-3296695
☎013-3296695
☎013-3296695
.

Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap .
    ☎013-3296695
    ☎013-3296695
    ☎013-3296695
    .

    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  5  0  14 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #lookfiitampang #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #cream
#bi #flushfiitampang #Bizziboddyflush #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #lookfiitampang #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #cream
    #bi #flushfiitampang #Bizziboddyflush #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  11  0  13 March, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyenjamshir #losyendaunbidara #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidaraampang
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #losyenjamshir #losyendaunbidara #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidaraampang

  •  10  0  13 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #aslegacyampang #aslegacykeramat #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #flushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #aslegacyampang #aslegacykeramat #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #flushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  8  0  12 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  11  0  10 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  3  0  7 March, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia

#kulitanaksensisitif #kulitkusam #losyendaunbidara
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia

    #kulitanaksensisitif #kulitkusam #losyendaunbidara

  •  5  0  6 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  14  0  2 March, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  9  0  28 February, 2020

Top #bizziboddyampang Posts

  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl
  • 🌹🌹FLUSH FIIT ...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》 wasap.my/60122934538
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #flushfiitkl #flushkeramat #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia #flushfiitampang #flushfiitkl

  •  12  1  15 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang ,  Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

Komen ' Saya Nak ' cepat !! Dm atau wasap no ni sekarang!!
.

0133296695
0133296695
.
#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacykl  #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa 
@as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
    Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

    Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

    Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

    Komen ' Saya Nak ' cepat !! Dm atau wasap no ni sekarang!!
    .

    0133296695
    0133296695
    .
    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacykl #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa
    @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  7  1  23 May, 2019
  • 💚 Mandian Bidara 💚 .
🌿Bahan bahan - Daun Bidara
- Limau Purut
- Garam Bukit
.
Kelebihan ;
-🍃Membuang toksin / daki pada kulit
🍃Merawat lemah semangat
🍃Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
🍃 Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat.
🍃 Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib .
.
💥Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
💥 Boleh digunakan Dari umur setahun dan keatas. *Harga hanya Rm25.00 sebotol / 500ml*

0133296695
0133296695

#asbeauty #aslegacy #gelmandianbidaraaslegacy #mandianbidara #mandianbidarakl #mandianbidaraampang #bizziboddyampang #harumnitaampang #masalahwanita #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral  #masalahgangguan #mandianbidaraampang #mandianbidaraklcc #mandianbidarakeramat #mandianbidarapandanindah #mandianbidarawangsamaju #mandianbidaracheras #mandianbidaramasjidjamek #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykeramat @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • 💚 Mandian Bidara 💚 .
    🌿Bahan bahan - Daun Bidara
    - Limau Purut
    - Garam Bukit
    .
    Kelebihan ;
    -🍃Membuang toksin / daki pada kulit
    🍃Merawat lemah semangat
    🍃Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    🍃 Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat.
    🍃 Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib .
    .
    💥Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
    💥 Boleh digunakan Dari umur setahun dan keatas. *Harga hanya Rm25.00 sebotol / 500ml*

    0133296695
    0133296695

    #asbeauty #aslegacy #gelmandianbidaraaslegacy #mandianbidara #mandianbidarakl #mandianbidaraampang #bizziboddyampang #harumnitaampang #masalahwanita #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #masalahgangguan #mandianbidaraampang #mandianbidaraklcc #mandianbidarakeramat #mandianbidarapandanindah #mandianbidarawangsamaju #mandianbidaracheras #mandianbidaramasjidjamek #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykeramat @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  9  0  3 June, 2019
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
(Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
.
👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

1 kotak Ada 15 sachet. 
PM atau wasap 》013- 3296695
Rm75 (sm)
Rm78 (ss)

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
#bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat #aslegacykl #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • 🌹🌹BIZZI FLUSH...🌹🌹 ^Detox yang paling berkesan^
    (Readystock cod sekitar KL Ampang) 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit,susah nk kurus,muka keluar jerawat non stop..???😢😢
    .
    👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪
    👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 Rasa!!
    😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. Bahan2 yang ada 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk

    1 kotak Ada 15 sachet.
    PM atau wasap 》013- 3296695
    Rm75 (sm)
    Rm78 (ss)

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #creamcontour #bizziboddyampang #bizziboddykl #bizziboddypandanindah #bizziboddyklcc #bizziboddykeramat #bizziboddysetiawangsa #bizziboddycreampanas #creampanasampang
    #bizziboddyflush #bizziboddyflushampang #bizziboddyflushklcc #bizziboddyflushpandanindah #bizziboddyflushkeramat #aslegacykl #aslegacykeramat #aslegacywangsamaju @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  9  1  7 October, 2019