#bizibodyterlajaklaris Instagram Photos & Videos

bizibodyterlajaklaris - 1k posts

Hashtag Popularity

31.1
average comments
222.2
average likes

Latest #bizibodyterlajaklaris Posts

  • Kenapa nak kena pilih 3-4 jenis krim kalau sebotol Krim Halia dengan Capsicum ni je dah cukup utk bantu selesaikan masalah badan?
.
Ya betul, dengan satu tiub ni saja dah boleh bakar lemak, langsingkan badan, rampingkan pinggang, buang angin, legakan sakit belakang & sakit otot, lancarkan darah, dan macam2 lagi la. Bukan setakat boleh guna kat rumah santai-santai je, guna sebelum bersenam pun tak kisah sebab tak melekit pun, selesa sangat!
.
Nak best lagi, Nad suggest pakai sweat belt atau belly wrap utk keluarkan peluh macam dekat sauna tu. Bila banyak peluh keluar, perut pun rasa sedap badan rasa ringan.
.
Rugi tau tak cuba. Skrg ada promosi BELI 2 TIUB DAPAT SWEAT BELT PERCUMA lagi. Haa terhad je la tau sementara stok masih ada lagi ni.
.
#krimhalia #krimhaliadengancapsicum #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimbakarlemakberkesan #krimdherbs #bizibodyterlajaklaris #inchloss #inchlosslotion #felinnahotlotion
  • Kenapa nak kena pilih 3-4 jenis krim kalau sebotol Krim Halia dengan Capsicum ni je dah cukup utk bantu selesaikan masalah badan?
    .
    Ya betul, dengan satu tiub ni saja dah boleh bakar lemak, langsingkan badan, rampingkan pinggang, buang angin, legakan sakit belakang & sakit otot, lancarkan darah, dan macam2 lagi la. Bukan setakat boleh guna kat rumah santai-santai je, guna sebelum bersenam pun tak kisah sebab tak melekit pun, selesa sangat!
    .
    Nak best lagi, Nad suggest pakai sweat belt atau belly wrap utk keluarkan peluh macam dekat sauna tu. Bila banyak peluh keluar, perut pun rasa sedap badan rasa ringan.
    .
    Rugi tau tak cuba. Skrg ada promosi BELI 2 TIUB DAPAT SWEAT BELT PERCUMA lagi. Haa terhad je la tau sementara stok masih ada lagi ni.
    .
    #krimhalia #krimhaliadengancapsicum #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimbakarlemakberkesan #krimdherbs #bizibodyterlajaklaris #inchloss #inchlosslotion #felinnahotlotion

  •  7  1  21 July, 2020
  • Kenapa nak kena pilih 3-4 jenis krim kalau sebotol Krim Halia dengan Capsicum ni je dah cukup utk bantu selesaikan masalah badan?
.
Ya betul, dengan satu tiub ni saja dah boleh bakar lemak, langsingkan badan, rampingkan pinggang, buang angin, legakan sakit belakang & sakit otot, lancarkan darah, dan macam2 lagi la. Bukan setakat boleh guna kat rumah santai-santai je, guna sebelum bersenam pun tak kisah sebab tak melekit pun, selesa sangat!
.
Nak best lagi, Nad suggest pakai sweat belt atau belly wrap utk keluarkan peluh macam dekat sauna tu. Bila banyak peluh keluar, perut pun rasa sedap badan rasa ringan.
.
Rugi tau tak cuba. Skrg ada promosi BELI 2 TIUB DAPAT SWEAT BELT PERCUMA lagi. Haa terhad je la tau sementara stok masih ada lagi ni.
.
#krimhalia #krimhaliadengancapsicum #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimbakarlemakberkesan #krimdherbs #bizibodyterlajaklaris #inchloss #inchlosslotion #felinnahotlotion
  • Kenapa nak kena pilih 3-4 jenis krim kalau sebotol Krim Halia dengan Capsicum ni je dah cukup utk bantu selesaikan masalah badan?
    .
    Ya betul, dengan satu tiub ni saja dah boleh bakar lemak, langsingkan badan, rampingkan pinggang, buang angin, legakan sakit belakang & sakit otot, lancarkan darah, dan macam2 lagi la. Bukan setakat boleh guna kat rumah santai-santai je, guna sebelum bersenam pun tak kisah sebab tak melekit pun, selesa sangat!
    .
    Nak best lagi, Nad suggest pakai sweat belt atau belly wrap utk keluarkan peluh macam dekat sauna tu. Bila banyak peluh keluar, perut pun rasa sedap badan rasa ringan.
    .
    Rugi tau tak cuba. Skrg ada promosi BELI 2 TIUB DAPAT SWEAT BELT PERCUMA lagi. Haa terhad je la tau sementara stok masih ada lagi ni.
    .
    #krimhalia #krimhaliadengancapsicum #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimbakarlemakberkesan #krimdherbs #bizibodyterlajaklaris #inchloss #inchlosslotion #felinnahotlotion

  •  4  0  21 July, 2020
  • Bersenam boleh dilakukan di mana2 sahaja, bukan sekadar di luar atau gym. Kita hanya perlukan semangat (yg paling penting sekali) dan sedikit ruang utk bergerak.
.
Mulakan dengan aktiviti yang mudah utk kita lakukan, spt senam aerobik ringan, yoga, skipping, atau HIIT. Jenis senaman ini tak memerlukan ruang yg besar atau pemberat. Guna tutorial senaman yang boleh kita akses dari Instagram, Youtube atau apps. Cukup dengan 30 minit sehari dan tingkatkan masa sehingga ke 1 jam atau lebih bila kita dah konsisten dan dapat rentak.
.
Pakai pakaian yang selesa & serap peluh. Tak perlu kasut jika bersenam di dalam rumah. Sediakan sebotol air besar dan sapu sedikit Krim Halia utk mempercepatkan tempoh warm up & galakkan pengeluaran peluh.
.
Selesai bersenam, ambil masa 5-10 minit utk buat regangan badan & cool down. Amalkan sebanyak 3-4 kali seminggu. Haaa baru la boleh turunkan berat badan dengan sihat kalau mcm ni. Tapi jangan lupa, makan pun nak kena jaga tau. Pastikan kita tak makan melebihi keperluan kalori badan (1500-1800 utk wanita asia) dan TINGGALKAN AIR MANIS & BERGAS!
.
#krimhalia #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimkurus #bizibodyterlajaklaris #biziboddycontourcream
  • Bersenam boleh dilakukan di mana2 sahaja, bukan sekadar di luar atau gym. Kita hanya perlukan semangat (yg paling penting sekali) dan sedikit ruang utk bergerak.
    .
    Mulakan dengan aktiviti yang mudah utk kita lakukan, spt senam aerobik ringan, yoga, skipping, atau HIIT. Jenis senaman ini tak memerlukan ruang yg besar atau pemberat. Guna tutorial senaman yang boleh kita akses dari Instagram, Youtube atau apps. Cukup dengan 30 minit sehari dan tingkatkan masa sehingga ke 1 jam atau lebih bila kita dah konsisten dan dapat rentak.
    .
    Pakai pakaian yang selesa & serap peluh. Tak perlu kasut jika bersenam di dalam rumah. Sediakan sebotol air besar dan sapu sedikit Krim Halia utk mempercepatkan tempoh warm up & galakkan pengeluaran peluh.
    .
    Selesai bersenam, ambil masa 5-10 minit utk buat regangan badan & cool down. Amalkan sebanyak 3-4 kali seminggu. Haaa baru la boleh turunkan berat badan dengan sihat kalau mcm ni. Tapi jangan lupa, makan pun nak kena jaga tau. Pastikan kita tak makan melebihi keperluan kalori badan (1500-1800 utk wanita asia) dan TINGGALKAN AIR MANIS & BERGAS!
    .
    #krimhalia #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimkurus #bizibodyterlajaklaris #biziboddycontourcream

  •  4  0  19 July, 2020
  • Bersenam boleh dilakukan di mana2 sahaja, bukan sekadar di luar atau gym. Kita hanya perlukan semangat (yg paling penting sekali) dan sedikit ruang utk bergerak.
.
Mulakan dengan aktiviti yang mudah utk kita lakukan, spt senam aerobik ringan, yoga, skipping, atau HIIT. Jenis senaman ini tak memerlukan ruang yg besar atau pemberat. Guna tutorial senaman yang boleh kita akses dari Instagram, Youtube atau apps. Cukup dengan 30 minit sehari dan tingkatkan masa sehingga ke 1 jam atau lebih bila kita dah konsisten dan dapat rentak.
.
Pakai pakaian yang selesa & serap peluh. Tak perlu kasut jika bersenam di dalam rumah. Sediakan sebotol air besar dan sapu sedikit Krim Halia utk mempercepatkan tempoh warm up & galakkan pengeluaran peluh.
.
Selesai bersenam, ambil masa 5-10 minit utk buat regangan badan & cool down. Amalkan sebanyak 3-4 kali seminggu. Haaa baru la boleh turunkan berat badan dengan sihat kalau mcm ni. Tapi jangan lupa, makan pun nak kena jaga tau. Pastikan kita tak makan melebihi keperluan kalori badan (1500-1800 utk wanita asia) dan TINGGALKAN AIR MANIS & BERGAS!
.
#krimhalia #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimkurus #bizibodyterlajaklaris #biziboddycontourcream
  • Bersenam boleh dilakukan di mana2 sahaja, bukan sekadar di luar atau gym. Kita hanya perlukan semangat (yg paling penting sekali) dan sedikit ruang utk bergerak.
    .
    Mulakan dengan aktiviti yang mudah utk kita lakukan, spt senam aerobik ringan, yoga, skipping, atau HIIT. Jenis senaman ini tak memerlukan ruang yg besar atau pemberat. Guna tutorial senaman yang boleh kita akses dari Instagram, Youtube atau apps. Cukup dengan 30 minit sehari dan tingkatkan masa sehingga ke 1 jam atau lebih bila kita dah konsisten dan dapat rentak.
    .
    Pakai pakaian yang selesa & serap peluh. Tak perlu kasut jika bersenam di dalam rumah. Sediakan sebotol air besar dan sapu sedikit Krim Halia utk mempercepatkan tempoh warm up & galakkan pengeluaran peluh.
    .
    Selesai bersenam, ambil masa 5-10 minit utk buat regangan badan & cool down. Amalkan sebanyak 3-4 kali seminggu. Haaa baru la boleh turunkan berat badan dengan sihat kalau mcm ni. Tapi jangan lupa, makan pun nak kena jaga tau. Pastikan kita tak makan melebihi keperluan kalori badan (1500-1800 utk wanita asia) dan TINGGALKAN AIR MANIS & BERGAS!
    .
    #krimhalia #krimhaliabakarlemak #krimbakarlemak #krimkurus #bizibodyterlajaklaris #biziboddycontourcream

  •  5  0  19 July, 2020
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  3  0  18 July, 2020
  • Posted @withregram • @chocofitputrajaya [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
.
Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️
•

KENAPA CHOCOFIT?
✔️💯 LULUS KKM
✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN
•

KELEBIHAN CHOCOFIT?
•
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU BERDIET
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
✅ TIADA PANTANG LARANG
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
•
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
•
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 HOODIA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
•
READY STOCK🍫🍋
Whatsapp sekarang:
📲0189191926

WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!
•
•
#chocofitcodkl  #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • Posted @withregram@chocofitputrajaya [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
    .
    Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️


    KENAPA CHOCOFIT?
    ✔️💯 LULUS KKM
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN


    KELEBIHAN CHOCOFIT?

    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU BERDIET
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
    ✅ TIADA PANTANG LARANG
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN

    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?

    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 HOODIA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA

    READY STOCK🍫🍋
    Whatsapp sekarang:
    📲0189191926

    WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!


    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  0  0  17 July, 2020
  • Posted @withregram • @chocofitputrajaya [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
.
Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️
•

KENAPA CHOCOFIT?
✔️💯 LULUS KKM
✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN
•

KELEBIHAN CHOCOFIT?
•
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU BERDIET
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
✅ TIADA PANTANG LARANG
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
•
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
•
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 HOODIA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
•
READY STOCK🍫🍋
Whatsapp sekarang:
📲0189191926

WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!
•
•
#chocofitcodkl  #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • Posted @withregram@chocofitputrajaya [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
    .
    Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️


    KENAPA CHOCOFIT?
    ✔️💯 LULUS KKM
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN


    KELEBIHAN CHOCOFIT?

    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU BERDIET
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
    ✅ TIADA PANTANG LARANG
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN

    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?

    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 HOODIA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA

    READY STOCK🍫🍋
    Whatsapp sekarang:
    📲0189191926

    WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!


    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  0  0  17 July, 2020
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
.
Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️
•

KENAPA CHOCOFIT?
✔️💯 LULUS KKM
✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN
•

KELEBIHAN CHOCOFIT?
•
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU BERDIET
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
✅ TIADA PANTANG LARANG
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
•
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
•
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 HOODIA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
•
READY STOCK🍫🍋
Whatsapp sekarang:
📲0189191926

WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!
•
•
#chocofitcodkl  #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
    .
    Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️


    KENAPA CHOCOFIT?
    ✔️💯 LULUS KKM
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN


    KELEBIHAN CHOCOFIT?

    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU BERDIET
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
    ✅ TIADA PANTANG LARANG
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN

    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?

    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 HOODIA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA

    READY STOCK🍫🍋
    Whatsapp sekarang:
    📲0189191926

    WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!


    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  6  1  10 July, 2020
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
.
Jangan tanya kenapa produk @cf_codkl CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️
•

KENAPA CHOCOFIT?
✔️💯 LULUS KKM
✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN
•

KELEBIHAN CHOCOFIT?
•
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU BERDIET
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
✅ TIADA PANTANG LARANG
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
•
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
•
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 HOODIA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
•
READY STOCK🍫🍋
Whatsapp sekarang:
📲0176431146
📲0176431146
📲0176431146

WAJIB FOLLOW IG @cf_codkl untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!
•
•
#chocofitcodkl  #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
    .
    Jangan tanya kenapa produk @cf_codkl CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️


    KENAPA CHOCOFIT?
    ✔️💯 LULUS KKM
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN


    KELEBIHAN CHOCOFIT?

    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU BERDIET
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
    ✅ TIADA PANTANG LARANG
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN

    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?

    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 HOODIA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA

    READY STOCK🍫🍋
    Whatsapp sekarang:
    📲0176431146
    📲0176431146
    📲0176431146

    WAJIB FOLLOW IG @cf_codkl untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!


    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  4  0  3 July, 2020
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya .
.
#aslegacyjohorbahru #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor #johor #kgmelayujb #codjohorbahru #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyjohor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya .
    .
    #aslegacyjohorbahru #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor #johor #kgmelayujb #codjohorbahru #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyjohor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  2  0  21 May, 2020
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya

Jom Whatsapp sekarang.. 🤳 📲📲 http://www.wasap.my/601111893587
🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia
🛵🛵 COD area Johor Bahru .
.
#aslegacyjohor #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor  #codjohorbahru #dherbsjohor #bizibody #bizziboddy #bizzibodyjohor #ubatkurusselamat #ubatkurusjohorbahru #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #bizziboddyjohor #bizziboddy
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya

    Jom Whatsapp sekarang.. 🤳 📲📲 http://www.wasap.my/601111893587
    🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia
    🛵🛵 COD area Johor Bahru .
    .
    #aslegacyjohor #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor #codjohorbahru #dherbsjohor #bizibody #bizziboddy #bizzibodyjohor #ubatkurusselamat #ubatkurusjohorbahru #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #bizziboddyjohor #bizziboddy

  •  1  0  9 May, 2020
  • #Repost @chocofit__codkl
• • • • • •
KEMPISKAN PERUT DENGAN LEMONFIT🍋
・・・
Hi uols! Nak kurus syantik perut kempis macam Testimoni kita? Dulu tak muat saiz S, sekarang XS pun dah boleh sarung 🙈

_
Jangan lupa dinner, lepastu terus minum LEMONFIT okay! 😋🙈 Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa dulu baru tauu camana best tau! Ringan perut lepas keluar toksin2 dlam badan uols tu

APA FUNGSI LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan

NAK CUBA? READY STOCK🍋
Whatsapp Sekarang:
📲 0176431146
📲 0176431146
📲 0176431146
Tekan link dibio @cf_codkl 
#chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecut #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • #Repost @chocofit__codkl
    • • • • • •
    KEMPISKAN PERUT DENGAN LEMONFIT🍋
    ・・・
    Hi uols! Nak kurus syantik perut kempis macam Testimoni kita? Dulu tak muat saiz S, sekarang XS pun dah boleh sarung 🙈

    _
    Jangan lupa dinner, lepastu terus minum LEMONFIT okay! 😋🙈 Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa dulu baru tauu camana best tau! Ringan perut lepas keluar toksin2 dlam badan uols tu

    APA FUNGSI LEMON FIT🍋?
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan

    NAK CUBA? READY STOCK🍋
    Whatsapp Sekarang:
    📲 0176431146
    📲 0176431146
    📲 0176431146
    Tekan link dibio @cf_codkl
    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecut #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  6  0  20 February, 2020

Top #bizibodyterlajaklaris Posts

  • *BALM BIDARA AURA 7 HERBA* .
*kembalikan aura positif anda* .
👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan 👉 Tidak melekit
👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa .
*KEBAIKAN*
.
🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿mengurangkan rasa loya dan pening
🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿Membantu masalah susah tidur malam. .
*CARA PENGGUNAAN*
.
🍀Buka penutup Balm Bidara
🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
🍀Ambil sedikit menggunakan jari
🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
. .
*HARGA*
WM RM39.90
EM  RM42.90 .
*BERAT BERSIH  30gm*
*TAK MASUK KOS POS*
.
.
#bizziboddycontourcream #balmbidara #tasnim 
#kelebihanprodukbizziboddy 
#bizibodyterlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #babyterlajaklaris #cheras #bidor #kajang #bangi #sayajual #barangboek #jualbajumurah  #pucukharumnita #harumnita #kajang #balakong #igersmalaysia #meletop
  • *BALM BIDARA AURA 7 HERBA* .
    *kembalikan aura positif anda* .
    👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan 👉 Tidak melekit
    👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa .
    *KEBAIKAN*
    .
    🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
    🌿mengurangkan rasa loya dan pening
    🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    🌿Membantu masalah susah tidur malam. .
    *CARA PENGGUNAAN*
    .
    🍀Buka penutup Balm Bidara
    🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    🍀Ambil sedikit menggunakan jari
    🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    . .
    *HARGA*
    WM RM39.90
    EM RM42.90 .
    *BERAT BERSIH 30gm*
    *TAK MASUK KOS POS*
    .
    .
    #bizziboddycontourcream #balmbidara #tasnim
    #kelebihanprodukbizziboddy
    #bizibodyterlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #babyterlajaklaris #cheras #bidor #kajang #bangi #sayajual #barangboek #jualbajumurah #pucukharumnita #harumnita #kajang #balakong #igersmalaysia #meletop

  •  14  0  24 April, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  0  1  15 November, 2019
  • 🔥DULU KURUS, SEKARANG BERAT DAH NORMAL 🔥
.
Customer sangat berpuas hati selepas mencuba #pinkladybodyperfection 
dulu dah bermacam supplement untuk gemukkan badan dicuba namun semua HAMPA😣
.
Setelah cuba #pinkladybodyperfection badan yang dulu kurus melidi dah cantik berisi❗😊
.
PinkLady Body Perfection...
.
Selalu kena ejek dek kawan². "TV FLAT SCREEN". Kita tahu mereka cuma bergurau. Tapi gurauan itu cukup mencederakan emosi kita.
.
Bagi mereka rasa terasa dengan gurauan kawan tu dan teringin nak jadi "TV DULU²", kami sangat rekemenkan #PinkLady sebagai suplimen.
.
Rata² consumer pinklady sangat² berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi. .
Dengan pinklady, apa yang mereka perolehi:-
.
- Payudara yang besar, anjal.
- Kulit yang halus, gebu.
- Masalah parut jerawat yang hilang.
- Lebatkan kembali rambut.
- Punggung yang montok.
- Dan lain² lagi.
.
All in One. Produk terbaik ketika ini dipasaran. Trending kepada wanita² yang utamakan kecantikan diluar sana
.
Whatsapp - 01136681746
Instagram - @pinklady_atieykah
.
❗ANSURAN DAN DEPOSIT DITERIMA
.
#teamemiliaarnida
#teameatieykah #pinkladymalaysia #pinkladykualalumpur #pinkladyjohor #hushhushlovepotion #bombshellbeautehq #fillerinjection #pilpembesarpayudara #breastenlargement #breastfeeding #breastlotion #fattahanasfans #igersmalaysia #supplementwanita #pilhomeopathy #vitcinjection #breastinjection #ubatkulitputihgebu #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatsenggugut #ubatkurus #demicabengkung #harumnita #bizibodyterlajaklaris #chocofithq #suretrim
  • 🔥DULU KURUS, SEKARANG BERAT DAH NORMAL 🔥
    .
    Customer sangat berpuas hati selepas mencuba #pinkladybodyperfection
    dulu dah bermacam supplement untuk gemukkan badan dicuba namun semua HAMPA😣
    .
    Setelah cuba #pinkladybodyperfection badan yang dulu kurus melidi dah cantik berisi❗😊
    .
    PinkLady Body Perfection...
    .
    Selalu kena ejek dek kawan². "TV FLAT SCREEN". Kita tahu mereka cuma bergurau. Tapi gurauan itu cukup mencederakan emosi kita.
    .
    Bagi mereka rasa terasa dengan gurauan kawan tu dan teringin nak jadi "TV DULU²", kami sangat rekemenkan #PinkLady sebagai suplimen.
    .
    Rata² consumer pinklady sangat² berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi. .
    Dengan pinklady, apa yang mereka perolehi:-
    .
    - Payudara yang besar, anjal.
    - Kulit yang halus, gebu.
    - Masalah parut jerawat yang hilang.
    - Lebatkan kembali rambut.
    - Punggung yang montok.
    - Dan lain² lagi.
    .
    All in One. Produk terbaik ketika ini dipasaran. Trending kepada wanita² yang utamakan kecantikan diluar sana
    .
    Whatsapp - 01136681746
    Instagram - @pinklady_atieykah
    .
    ❗ANSURAN DAN DEPOSIT DITERIMA
    .
    #teamemiliaarnida
    #teameatieykah #pinkladymalaysia #pinkladykualalumpur #pinkladyjohor #hushhushlovepotion #bombshellbeautehq #fillerinjection #pilpembesarpayudara #breastenlargement #breastfeeding #breastlotion #fattahanasfans #igersmalaysia #supplementwanita #pilhomeopathy #vitcinjection #breastinjection #ubatkulitputihgebu #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatsenggugut #ubatkurus #demicabengkung #harumnita #bizibodyterlajaklaris #chocofithq #suretrim

  •  32  2  26 February, 2019