#biziboddy Instagram Photos & Videos

biziboddy - 184 posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
24.9
average likes

Latest #biziboddy Posts

  • PRODUK SLIMMING . ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA

www.wasap.my/60193918789

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. 
Minda set "Kurus untuk SIHAT, SLIM satu BONUS" .  BIZZI SLIMMING  boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .
. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. .
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

#DAPATKANORIGINAL
#PASTIKANORIGINAL
#READYSTOCK .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • PRODUK SLIMMING . ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA

    www.wasap.my/60193918789

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.
    Minda set "Kurus untuk SIHAT, SLIM satu BONUS" . BIZZI SLIMMING boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .
    . .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . .
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    #DAPATKANORIGINAL
    #PASTIKANORIGINAL
    #READYSTOCK .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  84  26  17 December, 2019
  • PRODUK SLIMMING ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA
✔ BIZZI LEMON .

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.  Jom cuba produk slimming diatas. Pilihan di tangan anda, samaada suka perisa green tea atau lemon tea. 
CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI SLIMMING  boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .
. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. .
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

#DAPATKANORIGINAL
#PASTIKANORIGINAL
#RWADYSTOCK .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • PRODUK SLIMMING ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA
    ✔ BIZZI LEMON .

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. Jom cuba produk slimming diatas. Pilihan di tangan anda, samaada suka perisa green tea atau lemon tea.
    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI SLIMMING boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .
    . .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . .
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    #DAPATKANORIGINAL
    #PASTIKANORIGINAL
    #RWADYSTOCK .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  73  24  7 December, 2019
  • SET COMBO BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH .. .
🔹BIZZI BODDY🔹
7 Hari Mesti Turun !!
🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tp rasa macam teh tarik ☺
🍵Rasa kenyang Sepanjang Hari..selera makan pun kurang..tp jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer.
.
Kebaikan Bizzi Boddy🥛
🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
🍂Mengatasi masalah sembelit
🍂Menurunkan kadar kolestrol
🍂Mengawal selera makan
🍂Mencantikkan Kulit
🍂Mengurangkan masalah Obes
🍂Memberi tenaga
.
🔸BIZZI FLUSH🔸 
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡
Mengatasi masalah seperti :
✅ Masalah penghadaman (susah membuang)
✅ Jerawat aktif
✅ Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅ Moody & stress
✅ Cepat letih
✅ Susah tidur
✅ Ketagih makan makanan manis.
. 
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
. 
Side effect??
✅ Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅ Badan jadi cergas
.
🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 👄
.

www.wasap.my/60196875550/combosetBBoddy
.
#aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy
  • SET COMBO BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH .. .
    🔹BIZZI BODDY🔹
    7 Hari Mesti Turun !!
    🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tp rasa macam teh tarik ☺
    🍵Rasa kenyang Sepanjang Hari..selera makan pun kurang..tp jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer.
    .
    Kebaikan Bizzi Boddy🥛
    🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
    🍂Mengatasi masalah sembelit
    🍂Menurunkan kadar kolestrol
    🍂Mengawal selera makan
    🍂Mencantikkan Kulit
    🍂Mengurangkan masalah Obes
    🍂Memberi tenaga
    .
    🔸BIZZI FLUSH🔸
    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡
    Mengatasi masalah seperti :
    ✅ Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✅ Jerawat aktif
    ✅ Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅ Moody & stress
    ✅ Cepat letih
    ✅ Susah tidur
    ✅ Ketagih makan makanan manis.
    .
    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
    .
    Side effect??
    ✅ Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅ Badan jadi cergas
    .
    🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 👄
    .

    www.wasap.my/60196875550/combosetBBoddy
    .
    #aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy

  •  2  0  18 November, 2019
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
.

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.  Jom cuba Bizzi Boddy Green Tea.

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. ✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
    .

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. Jom cuba Bizzi Boddy Green Tea.

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  59  15  15 November, 2019
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
.

Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
#teamAFCIRCLE01083
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
    .

    Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus
    #teamAFCIRCLE01083

  •  102  41  2 November, 2019
  • BIZZI BODDY GREEN TEA

Tips..... ✔Campur dengan chia seed pun boleh  dan sedap tau 😄. . .
.

Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
#EAF190992
  • BIZZI BODDY GREEN TEA

    Tips..... ✔Campur dengan chia seed pun boleh dan sedap tau 😄. . .
    .

    Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus
    #EAF190992

  •  88  25  22 October, 2019
  • BIZZI BODDY PERISA GREEN TEA 😍 Masih mendapat jualan hangat sehingga kini. Produk kurus yg dipercayai 100% dan sangat berbaloi untuk anda yg ada masalah berat badan.

NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya. Kesan seawal 7 hari 🤗
.
BIZZI BODDY:
➡️ 1 botol ada (15 sachet)
➡️ 1 sachet setiap pagi selepas sarapan.
➡️ Sesuai utk perempuan dan lelaki.
➡️ Bykkan minum air kosong.
➡️ Bizzi boddy dpt membantu mengawal selera makan.
.
Breastfeeding?
☑️ Ibu menyusu boleh ambil (baby 6 bulan dan keatas)
.
PALING PENTING:
❎ Tiada cirit birit atau kerap berak.
❎ Tidak sesuai utk penyakit kronik (fibroid,thyroid,kanser,darah tinggi sbgainya)
.
HARGA:
RM79.90 SAHAJA
.
CARA ORDER:
Klik link di bio saya atau whatsapp saya 0198582260
.
#aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy
  • BIZZI BODDY PERISA GREEN TEA 😍 Masih mendapat jualan hangat sehingga kini. Produk kurus yg dipercayai 100% dan sangat berbaloi untuk anda yg ada masalah berat badan.

    NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya. Kesan seawal 7 hari 🤗
    .
    BIZZI BODDY:
    ➡️ 1 botol ada (15 sachet)
    ➡️ 1 sachet setiap pagi selepas sarapan.
    ➡️ Sesuai utk perempuan dan lelaki.
    ➡️ Bykkan minum air kosong.
    ➡️ Bizzi boddy dpt membantu mengawal selera makan.
    .
    Breastfeeding?
    ☑️ Ibu menyusu boleh ambil (baby 6 bulan dan keatas)
    .
    PALING PENTING:
    ❎ Tiada cirit birit atau kerap berak.
    ❎ Tidak sesuai utk penyakit kronik (fibroid,thyroid,kanser,darah tinggi sbgainya)
    .
    HARGA:
    RM79.90 SAHAJA
    .
    CARA ORDER:
    Klik link di bio saya atau whatsapp saya 0198582260
    .
    #aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy

  •  1  0  30 August, 2019
  • SET COMBO BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH .. dapat FREE FREE FREE 2 sachet BIZZI FLUSH .. Selagi stok masih ada 🙋‍♀️
.
🔹BIZZI BODDY🔹
7 Hari Mesti Turun !!
🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tp rasa macam teh tarik ☺
🍵Rasa kenyang Sepanjang Hari..selera makan pun kurang..tp jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer..insha allah 💋
.
Kebaikan Bizzi Boddy🥛
🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
🍂Mengatasi masalah sembelit
🍂Menurunkan kadar kolestrol
🍂Mengawal selera makan
🍂Mencantikkan Kulit
🍂Mengurangkan masalah Obes
🍂Memberi tenaga
.
🔸BIZZI FLUSH🔸 
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡
Mengatasi masalah seperti :
✅ Masalah penghadaman (susah membuang)
✅ Jerawat aktif
✅ Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅ Moody & stress
✅ Cepat letih
✅ Susah tidur
✅ Ketagih makan makanan manis.
. 
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
. 
Side effect??
✅ Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅ Badan jadi cergas
.
🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 👄
.
Harga set combo ni?
RM158.00 SAHAJA
(PERCUMA SHAKER)
.
CARA ORDER:
Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60196875550/comboBBBF
.
#aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy
  • SET COMBO BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH .. dapat FREE FREE FREE 2 sachet BIZZI FLUSH .. Selagi stok masih ada 🙋‍♀️
    .
    🔹BIZZI BODDY🔹
    7 Hari Mesti Turun !!
    🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tp rasa macam teh tarik ☺
    🍵Rasa kenyang Sepanjang Hari..selera makan pun kurang..tp jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer..insha allah 💋
    .
    Kebaikan Bizzi Boddy🥛
    🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
    🍂Mengatasi masalah sembelit
    🍂Menurunkan kadar kolestrol
    🍂Mengawal selera makan
    🍂Mencantikkan Kulit
    🍂Mengurangkan masalah Obes
    🍂Memberi tenaga
    .
    🔸BIZZI FLUSH🔸
    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡
    Mengatasi masalah seperti :
    ✅ Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✅ Jerawat aktif
    ✅ Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅ Moody & stress
    ✅ Cepat letih
    ✅ Susah tidur
    ✅ Ketagih makan makanan manis.
    .
    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
    .
    Side effect??
    ✅ Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅ Badan jadi cergas
    .
    🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 👄
    .
    Harga set combo ni?
    RM158.00 SAHAJA
    (PERCUMA SHAKER)
    .
    CARA ORDER:
    Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60196875550/comboBBBF
    .
    #aslegacy #aliffsyukri #bzlemon #bizziboddy #bizzilemon #nakkurus #kurus7hari #kurus3hari #kurus5hari #produkkurus #bbbody #biziboddy

  •  2  0  25 August, 2019
  • ❤ BIZI BODDY ❤⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
PROMO!  PROMO!  PROMO!⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🧤 Cara Penyediaan⁣⁣ 👉🏻Bancuh 1paket dengan air suam ⁣⁣ 150ml waktu pagi sahaja⁣⁣ 👉🏻kemudian, minum 😋⁣⁣
⁣⁣
🧤 Simpan Bizi Boddy ditempat yang ⁣⁣ kering pada suhu bilik⁣⁣
⁣⁣
🧤 Banyakkan minum air ye 👩‍🏫 Biar cpt ⁣⁣ sikit toxin dalam badan dapat ⁣⁣ dikeluarkan⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Jom dapatkan Bizi Boddy sekarang. Beli 1 Bizi Boddy dapat 1 sachet Bizi Breakfast.. Bestnye!!! Jom dapatkan sekarang.. 😁👍🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#datoalifsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#aslegacy⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#productdatoaliffsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#biziboddy
  • ❤ BIZI BODDY ❤⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    PROMO! PROMO! PROMO!⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    🧤 Cara Penyediaan⁣⁣ 👉🏻Bancuh 1paket dengan air suam ⁣⁣ 150ml waktu pagi sahaja⁣⁣ 👉🏻kemudian, minum 😋⁣⁣
    ⁣⁣
    🧤 Simpan Bizi Boddy ditempat yang ⁣⁣ kering pada suhu bilik⁣⁣
    ⁣⁣
    🧤 Banyakkan minum air ye 👩‍🏫 Biar cpt ⁣⁣ sikit toxin dalam badan dapat ⁣⁣ dikeluarkan⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Jom dapatkan Bizi Boddy sekarang. Beli 1 Bizi Boddy dapat 1 sachet Bizi Breakfast.. Bestnye!!! Jom dapatkan sekarang.. 😁👍🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #datoalifsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #aslegacy⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #productdatoaliffsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #biziboddy

  •  3  0  4 July, 2019
  • ❤ BIZI BODDY ❤⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
👉🏻Teringin nak kurus.⁣
⁣⁣⁣👉🏻Teringin nak pikat hati suami atau isteri⁣
👉🏻Teringin pakai baju kecik tapi tak sendat⁣
⁣
Saya ada bizi boddy yang boleh membantu akak abam semua untuk jadi kurus dan nampak cantik dan segak. Perkenalkan BIZI BODDY!!!⁣
⁣
NAk cuba ke nak cuba.. jom dapatkan sekarang 😁👍🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#datoalifsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#aslegacy⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#productdatoaliffsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#biziboddy
  • ❤ BIZI BODDY ❤⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    👉🏻Teringin nak kurus.⁣
    ⁣⁣⁣👉🏻Teringin nak pikat hati suami atau isteri⁣
    👉🏻Teringin pakai baju kecik tapi tak sendat⁣

    Saya ada bizi boddy yang boleh membantu akak abam semua untuk jadi kurus dan nampak cantik dan segak. Perkenalkan BIZI BODDY!!!⁣

    NAk cuba ke nak cuba.. jom dapatkan sekarang 😁👍🏻⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #datoalifsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #aslegacy⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #productdatoaliffsyukri⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #biziboddy

  •  5  0  4 July, 2019

Top #biziboddy Posts

  • BIZZI BODDY GREEN TEA
.

Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
#teamAFCIRCLE01083
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
    .

    Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus
    #teamAFCIRCLE01083

  •  102  41  2 November, 2019
  • PRODUK SLIMMING ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA
✔ BIZZI LEMON .

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.  Jom cuba produk slimming diatas. Pilihan di tangan anda, samaada suka perisa green tea atau lemon tea. 
CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI SLIMMING  boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .
. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. .
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

#DAPATKANORIGINAL
#PASTIKANORIGINAL
#RWADYSTOCK .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • PRODUK SLIMMING ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA
    ✔ BIZZI LEMON .

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. Jom cuba produk slimming diatas. Pilihan di tangan anda, samaada suka perisa green tea atau lemon tea.
    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI SLIMMING boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .
    . .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . .
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    #DAPATKANORIGINAL
    #PASTIKANORIGINAL
    #RWADYSTOCK .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  73  24  7 December, 2019
  • Alhamdulillah lagi lagi n lagi 😊 jom kurus dan sihat berjemaah dgn dila...TQ 😊

BIZZI BODDY

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT & SELAMAT .
Tak perlu diet! Tak perlu jogging! 
Hanya minum BIZZIBODDY, sehari sekali selepas breakfast.

Tunggu Ape Lagi?Jom Dapatkan Produk AS Legacy dari Dila👋🏻 🚘 COD Sekitar Simpang Renggam,Kluang Dan Berdekatan. 🚐 Postage Ke Seluruh Semenanjung Serta Sabah Dan Sarawak

Mari follow ig @dilamissdi Untuk Tempahan
Atau whatapps terus www.wasap.my/60197854514/InfoprodukASLegacybydila
#biziboddy #gentelharumnita #aslegacy #aliffsyukri #aslegacybydila
  • Alhamdulillah lagi lagi n lagi 😊 jom kurus dan sihat berjemaah dgn dila...TQ 😊

    BIZZI BODDY

    LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT & SELAMAT .
    Tak perlu diet! Tak perlu jogging!
    Hanya minum BIZZIBODDY, sehari sekali selepas breakfast.

    Tunggu Ape Lagi?Jom Dapatkan Produk AS Legacy dari Dila👋🏻 🚘 COD Sekitar Simpang Renggam,Kluang Dan Berdekatan. 🚐 Postage Ke Seluruh Semenanjung Serta Sabah Dan Sarawak

    Mari follow ig @dilamissdi Untuk Tempahan
    Atau whatapps terus www.wasap.my/60197854514/InfoprodukASLegacybydila
    #biziboddy #gentelharumnita #aslegacy #aliffsyukri #aslegacybydila

  •  4  3  25 February, 2019
  • PRODUK SLIMMING . ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA

www.wasap.my/60193918789

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. 
Minda set "Kurus untuk SIHAT, SLIM satu BONUS" .  BIZZI SLIMMING  boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .
. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. .
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

#DAPATKANORIGINAL
#PASTIKANORIGINAL
#READYSTOCK .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • PRODUK SLIMMING . ✔ BIZZI BODDY GREEN TEA

    www.wasap.my/60193918789

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.
    Minda set "Kurus untuk SIHAT, SLIM satu BONUS" . BIZZI SLIMMING boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .
    . .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . .
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    #DAPATKANORIGINAL
    #PASTIKANORIGINAL
    #READYSTOCK .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  84  26  17 December, 2019
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
.

Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan.  Jom cuba Bizzi Boddy Green Tea.

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
. ✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream
.
.

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
  • BIZZI BODDY GREEN TEA
    .

    Nak slim dan nak turunkan berat badan sebab masalah kesihatan. Jom cuba Bizzi Boddy Green Tea.

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    . ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream
    .
    .

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS
    . .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus

  •  59  15  15 November, 2019
  • BIZZI BODDY GREEN TEA

Tips..... ✔Campur dengan chia seed pun boleh  dan sedap tau 😄. . .
.

Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

BIZZI BODDY boleh :- . . . .
.
. 🌿 Membantu anda menurunkan  berat badan.
🌿 Membantu mencairkan lemak
🌿 Membantu kempiskan perut
🌿 Membantu mengawal nafsu  makanan
🌿 Membantu keinginan minum  air suam yang banyak. .

SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
✔Bizzi Flush dan
✔Bizzi Boddy Contour Cream

UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

WS 019-3918789
WS 019-3918789
WS 019-3918789
.

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#biziboddy
#productkurus
#nakkurus
#EAF190992
  • BIZZI BODDY GREEN TEA

    Tips..... ✔Campur dengan chia seed pun boleh dan sedap tau 😄. . .
    .

    Produk slimming yang banyak membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. .

    CuBa duLu BaRu Anda TaHu. .

    BIZZI BODDY boleh :- . . . .
    .
    . 🌿 Membantu anda menurunkan berat badan.
    🌿 Membantu mencairkan lemak
    🌿 Membantu kempiskan perut
    🌿 Membantu mengawal nafsu makanan
    🌿 Membantu keinginan minum air suam yang banyak. .

    SARANAN:- GUNA BERSAMA PRODUK
    ✔Bizzi Flush dan
    ✔Bizzi Boddy Contour Cream

    UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS. .

    Wasap saya Fiza 😄 untuk dapatkan produk yang original:- .

    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    WS 019-3918789
    .

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #biziboddy
    #productkurus
    #nakkurus
    #EAF190992

  •  88  25  22 October, 2019
  • PADU HABIS BIZZIBODDY NIH!!! 😍

Stok terhad . Lambat rugi . * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak 🌹 1 botol turun berat badan 5-10 kg

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60172906494/BIZZIBODDY

#teamkakyan
#biziboddy
#jomkurus
#aslegacymalaysia
  • PADU HABIS BIZZIBODDY NIH!!! 😍

    Stok terhad . Lambat rugi . * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak 🌹 1 botol turun berat badan 5-10 kg

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60172906494/BIZZIBODDY

    #teamkakyan
    #biziboddy
    #jomkurus
    #aslegacymalaysia

  •  13  0  9 April, 2019