#biteallteam Instagram Photos & Videos

biteallteam - 46.1k posts

Hashtag Popularity

12.7
average comments
58.4
average likes

Latest #biteallteam Posts

  • Ini 6 Tips Untuk Kekal Cantik Sebelum Tidur yang Uolls Kena Amalkan 😉

🌻Wajib cuci makeup sebelum tidur . Lebih terbaik kalau buat double cleansing guna Sysfel Double Cleanser.

🌻Cuci muka hingga bersih.

🌻Pastikan bantal yang digunakan bersih. Jangan lupa tukar cadar dan sarung bantal sekurang-kurangnya 2 minggu sekali.

🌻Jangan lupa apply toner dan moisturizer lepas uolls dah cuci muka tu.

🌻Serum jangan tinggal okay. Barulah dapat merawat kulit tu balik lepas seharian terdedah. Serum lepas toner tau.

🌻Last sekali, jangan lupa minum satu gelas air sekurang-kurangnya, sebelum uolls nak tidur tu okay 😉.

#sysfeltips
#merdekakandirimudarikulitkusam  #sisfeldoublecleanser #doublecleanser
#pencucimukaterbaik
#sysfelglassskinsolution #sysfelkedah #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #super100k #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam #uitmshahalam #usim #unimas  #sisfelireach #skincareroutine #skincareproducts #sokongprodukmuslim #skincaremalaysia
  • Ini 6 Tips Untuk Kekal Cantik Sebelum Tidur yang Uolls Kena Amalkan 😉

    🌻Wajib cuci makeup sebelum tidur . Lebih terbaik kalau buat double cleansing guna Sysfel Double Cleanser.

    🌻Cuci muka hingga bersih.

    🌻Pastikan bantal yang digunakan bersih. Jangan lupa tukar cadar dan sarung bantal sekurang-kurangnya 2 minggu sekali.

    🌻Jangan lupa apply toner dan moisturizer lepas uolls dah cuci muka tu.

    🌻Serum jangan tinggal okay. Barulah dapat merawat kulit tu balik lepas seharian terdedah. Serum lepas toner tau.

    🌻Last sekali, jangan lupa minum satu gelas air sekurang-kurangnya, sebelum uolls nak tidur tu okay 😉.

    #sysfeltips
    #merdekakandirimudarikulitkusam #sisfeldoublecleanser #doublecleanser
    #pencucimukaterbaik
    #sysfelglassskinsolution #sysfelkedah #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #super100k #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam #uitmshahalam #usim #unimas #sisfelireach #skincareroutine #skincareproducts #sokongprodukmuslim #skincaremalaysia

  •  4  0  1 hour ago
  • Masalah kulit berjerawat? Siapa je tak stress bila kulit naik jerawat kan? Nak keluar rumah pun tak confident, inikan pula nak berjumpa orang. Mesti korang pernah alaminya kan?
.

Jom Mira bantu uols selesaikan masalah jerawat, jeragat, parut, kulit kusam semuanya boleh hilang seawal 1-3 minggu depends pada kondisi kulit. I bet you to try this skincare, sangat-sangat bagus tau👍 .
.
.
C-Shine Skincare berkesan merawat masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, jeragat, parut, pori-pori terbuka, whitehead dan blackhead. Sesuai untuk kulit normal dan sensitif, lulus KKM dan tidak membahayakan kulit kita😍 .
.
.
.
Jom cantik dengan produk yang selamat. Whatsapp mira 017-398 0067 lekaihhh💋
  • Masalah kulit berjerawat? Siapa je tak stress bila kulit naik jerawat kan? Nak keluar rumah pun tak confident, inikan pula nak berjumpa orang. Mesti korang pernah alaminya kan?
    .

    Jom Mira bantu uols selesaikan masalah jerawat, jeragat, parut, kulit kusam semuanya boleh hilang seawal 1-3 minggu depends pada kondisi kulit. I bet you to try this skincare, sangat-sangat bagus tau👍 .
    .
    .
    C-Shine Skincare berkesan merawat masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, jeragat, parut, pori-pori terbuka, whitehead dan blackhead. Sesuai untuk kulit normal dan sensitif, lulus KKM dan tidak membahayakan kulit kita😍 .
    .
    .
    .
    Jom cantik dengan produk yang selamat. Whatsapp mira 017-398 0067 lekaihhh💋

  •  2  3  3 hours ago
  • 𝐀𝐈𝐋𝐒𝐀 𝐋𝐎𝐍𝐆 𝐁𝐋𝐎𝐔𝐒𝐄 ✨⁣
⁣
⁣
Status : 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤 & 𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃! ⁣
Material : Premium Como Crepe⁣
Price : RM89 exc postage ⁣
Cutting: Princess cut⁣
⁣
⁣
Features⤵️⁣
- Nursing friendly⁣
- Wudhu friendly⁣
- Size available from XS until XL⁣
- 4 yummy colors⁣
- Soft and breathable material⁣
- Pockets⁣
⁣
⁣
ORDER : Klik link WS di Bio⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#blouselabuhmurahmalaysia⁣
#pinksmile⁣
#dressmurahmalaysia ⁣
#miniskirtmuslimah⁣
#blousemurah⁣
#wbholidayseries ⁣
#tuniclabuh #biteallteam⁣
#aurainsta #azlush⁣
#leeyanarahman#searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
#blouselabuh  #7harimencintaiku2 ⁣
#FVRaya2018 #minazadhaootd  #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly   #wbhactivewear  #teamhw   #tutorialbawal⁣
#mimpikita #cqcomfortwear
  • 𝐀𝐈𝐋𝐒𝐀 𝐋𝐎𝐍𝐆 𝐁𝐋𝐎𝐔𝐒𝐄 ✨⁣


    Status : 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤 & 𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃! ⁣
    Material : Premium Como Crepe⁣
    Price : RM89 exc postage ⁣
    Cutting: Princess cut⁣


    Features⤵️⁣
    - Nursing friendly⁣
    - Wudhu friendly⁣
    - Size available from XS until XL⁣
    - 4 yummy colors⁣
    - Soft and breathable material⁣
    - Pockets⁣


    ORDER : Klik link WS di Bio⁣















    #blouselabuhmurahmalaysia
    #pinksmile
    #dressmurahmalaysia
    #miniskirtmuslimah
    #blousemurah
    #wbholidayseries
    #tuniclabuh #biteallteam
    #aurainsta #azlush
    #leeyanarahman#searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
    #blouselabuh  #7harimencintaiku2 ⁣
    #FVRaya2018 #minazadhaootd  #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly   #wbhactivewear #teamhw   #tutorialbawal⁣
    #mimpikita #cqcomfortwear

  •  11  0  3 hours ago
  • LOSS 13kg! Teruja sungguh tengok sis ni share gambar terkini, berjaya turunkan berat badan sebanyak 13kg...woww!! Sis ni memang konsisten minum Mila Coklat dan dalam masa yang sama mengamalkan diet kalori suku suku separuh. Beliau mengambil masa hampir setahun untuk berjaya turunkan berat sehingga 13kg. Biar lambat sikit asal selamat dan sihat, betul tak?😍❤️
.
Berminat untuk order #milacoklatslym boleh whatsapp laju2 ye

Www.wasap.my/60193098956/nakmila
.
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat 
#kuruspantas #ubatkurus #misikurus 
#ajimaura #kalorimakanan 
#jomkurus #misikurus #healthydiet 
#milacoklatkurus #kalorimakanan 
#kurustanpaubat #dietplan 
#sayanakkurus #diet #kuruscantik 
#kurussebelumkahwin #biteallteam
#eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
#sayanakkurus #overnightoatmalaysia
#milacoklatslymshahalam #kurusbajet  #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym
  • LOSS 13kg! Teruja sungguh tengok sis ni share gambar terkini, berjaya turunkan berat badan sebanyak 13kg...woww!! Sis ni memang konsisten minum Mila Coklat dan dalam masa yang sama mengamalkan diet kalori suku suku separuh. Beliau mengambil masa hampir setahun untuk berjaya turunkan berat sehingga 13kg. Biar lambat sikit asal selamat dan sihat, betul tak?😍❤️
    .
    Berminat untuk order #milacoklatslym boleh whatsapp laju2 ye

    Www.wasap.my/60193098956/nakmila
    .
    .
    #kurus #kuruscepat #kurussihat
    #kuruspantas #ubatkurus #misikurus
    #ajimaura #kalorimakanan
    #jomkurus #misikurus #healthydiet
    #milacoklatkurus #kalorimakanan
    #kurustanpaubat #dietplan
    #sayanakkurus #diet #kuruscantik
    #kurussebelumkahwin #biteallteam
    #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
    #sayanakkurus #overnightoatmalaysia
    #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym

  •  2  0  4 hours ago
  • NEW ARRIVAL
AMEERA KURUNG KEDAH
9060#
#ameerakurungkedahbyfitrisya769
.
AVAILABLE SIZE *S,M,L&XL
-Material - Como Crepe
-Laher bulat & zip Dibelakang 
-Poket Tampal 
-Pinggang kain separuh getah & pengeras
-Kain susun kiri
.
.
SIZE S
Shoulder : 14"
Bust : 35" Max
Waist : 33" Max
Armhole : 18"
Sleeve : 21"
Length : 65 Cm
.
SKIRT
Waist : 34" Max 
Hip : 36" Max
Length : 101 cm
.
*****
.
SIZE M
Shoulder : 15"
Bust : 37" Max
Waist : 36" Max
Armhole : 19"
Sleeve : 21"
Length : 66 Cm
.
SKIRT
Waist : 36" Max 
Hip : 37" Max
Length : 101 cm
.
*****
.
SIZE L
Shoulder : 16"
Bust : 40" Max
Waist : 38" Max
Armhole : 20"
Sleeve : 21.5"
Length : 68 Cm
.
SKIRT
Waist : 40" Max 
Hip : 41" Max
Length : 101 cm
.
*****
.
SIZE XL
Shoulder : 17"
Bust : 44" Max
Waist : 42" Max
Armhole : 22"
Sleeve : 22.5"
Length : 73 Cm
.
SKIRT
Waist : 44" Max 
Hip : 45" Max
Length : 101 cm
.
.
PRICE : RM72sm / RM77srwk / RM80sbh
TERMASUK POSTAGE
.
.
Nak Order Screenshot Pic & Whatsapp👇👇
📲 018-2626 119
Atau tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
.
.
📌Full Payment
❌No Booking
❌No Urgent Order
.
📍Proses order 2-3 hari bekerja📍
.
.
.
.
#ameerakurungkedahbyfitrisya769 #ameerakurungkedahmurah #ameerakurungkedah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodendustygreen #bajukurungnude #koleksibajukurungbybutikmuslimah
#butikmuslimah_fitrisya769 #rania
#kurungbridesmaidmalaysiamurah #bajubridesmaidborong #kurungboria #kurungsedondon #bajukurungmurah #bajukurunglawamurah #malaysiaonlineshopping #singaporeonlineshopping #bruneionlineshopping #trustedshop #trustedseller #igshopmurahmalaysia #terapinstagram #ajimaura #biteallteam
  • NEW ARRIVAL
    AMEERA KURUNG KEDAH
    9060#
    #ameerakurungkedahbyfitrisya769
    .
    AVAILABLE SIZE *S,M,L&XL
    -Material - Como Crepe
    -Laher bulat & zip Dibelakang
    -Poket Tampal
    -Pinggang kain separuh getah & pengeras
    -Kain susun kiri
    .
    .
    SIZE S
    Shoulder : 14"
    Bust : 35" Max
    Waist : 33" Max
    Armhole : 18"
    Sleeve : 21"
    Length : 65 Cm
    .
    SKIRT
    Waist : 34" Max
    Hip : 36" Max
    Length : 101 cm
    .
    *****
    .
    SIZE M
    Shoulder : 15"
    Bust : 37" Max
    Waist : 36" Max
    Armhole : 19"
    Sleeve : 21"
    Length : 66 Cm
    .
    SKIRT
    Waist : 36" Max
    Hip : 37" Max
    Length : 101 cm
    .
    *****
    .
    SIZE L
    Shoulder : 16"
    Bust : 40" Max
    Waist : 38" Max
    Armhole : 20"
    Sleeve : 21.5"
    Length : 68 Cm
    .
    SKIRT
    Waist : 40" Max
    Hip : 41" Max
    Length : 101 cm
    .
    *****
    .
    SIZE XL
    Shoulder : 17"
    Bust : 44" Max
    Waist : 42" Max
    Armhole : 22"
    Sleeve : 22.5"
    Length : 73 Cm
    .
    SKIRT
    Waist : 44" Max
    Hip : 45" Max
    Length : 101 cm
    .
    .
    PRICE : RM72sm / RM77srwk / RM80sbh
    TERMASUK POSTAGE
    .
    .
    Nak Order Screenshot Pic & Whatsapp👇👇
    📲 018-2626 119
    Atau tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769
    .
    .
    📌Full Payment
    ❌No Booking
    ❌No Urgent Order
    .
    📍Proses order 2-3 hari bekerja📍
    .
    .
    .
    .
    #ameerakurungkedahbyfitrisya769 #ameerakurungkedahmurah #ameerakurungkedah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodendustygreen #bajukurungnude #koleksibajukurungbybutikmuslimah
    #butikmuslimah_fitrisya769 #rania
    #kurungbridesmaidmalaysiamurah #bajubridesmaidborong #kurungboria #kurungsedondon #bajukurungmurah #bajukurunglawamurah #malaysiaonlineshopping #singaporeonlineshopping #bruneionlineshopping #trustedshop #trustedseller #igshopmurahmalaysia #terapinstagram #ajimaura #biteallteam

  •  3  0  5 hours ago
  • Antara kandungan utama  dalam glowee oat ialah kurma🤗 .
.
.
Seperti yang kita sedia maklum khasiat buah kurma sangat membantu  pelbagai masalah kulit seperti dibawah: 
.
💕mencegah penuaan
💕Menyihatkan rambut
💕meperbaiki sel kulit yang rosak
💕Menghaluskan dan melembutkan kulit
.
.
Peranan kurma dalam glowee oat sangat berkesan untuk merawat masalah kulit dan mampu mencerahkan kulit. Wajib cuba sekarang uols😘
  • Antara kandungan utama dalam glowee oat ialah kurma🤗 .
    .
    .
    Seperti yang kita sedia maklum khasiat buah kurma sangat membantu pelbagai masalah kulit seperti dibawah:
    .
    💕mencegah penuaan
    💕Menyihatkan rambut
    💕meperbaiki sel kulit yang rosak
    💕Menghaluskan dan melembutkan kulit
    .
    .
    Peranan kurma dalam glowee oat sangat berkesan untuk merawat masalah kulit dan mampu mencerahkan kulit. Wajib cuba sekarang uols😘

  •  4  2  11 hours ago
  • NAK KULIT PUTIH, CERAH GEBU, DAN BEBAS CELA SEAWAL 7 HARI? JOM AMALKAN MIXGLOW, UOLLS AKAN DAPAT KULIT YANG CERAH, CANTIK DAN LEMBAB GITU.
.
.
Kalau tak menjadi orang takkan repeat order tau uolsss. MixGlow ni gabungan Mixberry Powder dan Glowee Oat tau. Sangat berkesan mencantik, mencerah, dan menyekatakan tona kulit sepantas 7 hari.😍
.
.
Kebaikan Mixberry Powder + Glowee Oat:
.
🍓Mencerahkan kulit satu badan dan muka
🍓Mengurangkan whitehead dan blackhead
🍓Menjadikan kulit wajah dan badan lebih cerah sekata seluruh badan
🍓Menghaluskan serta melembapkan kulit
🍓Membantu menghilangkan parut
🍓Mengecilkan liang-liang roma
🍓Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Macam mana nak order?
.
👉📱Whatsapp  017-3980757.
👉📱Whatsapp  017-3980757.
👉📱Whatsapp  017-3980757.
  • NAK KULIT PUTIH, CERAH GEBU, DAN BEBAS CELA SEAWAL 7 HARI? JOM AMALKAN MIXGLOW, UOLLS AKAN DAPAT KULIT YANG CERAH, CANTIK DAN LEMBAB GITU.
    .
    .
    Kalau tak menjadi orang takkan repeat order tau uolsss. MixGlow ni gabungan Mixberry Powder dan Glowee Oat tau. Sangat berkesan mencantik, mencerah, dan menyekatakan tona kulit sepantas 7 hari.😍
    .
    .
    Kebaikan Mixberry Powder + Glowee Oat:
    .
    🍓Mencerahkan kulit satu badan dan muka
    🍓Mengurangkan whitehead dan blackhead
    🍓Menjadikan kulit wajah dan badan lebih cerah sekata seluruh badan
    🍓Menghaluskan serta melembapkan kulit
    🍓Membantu menghilangkan parut
    🍓Mengecilkan liang-liang roma
    🍓Mengembalikan keanjalan kulit
    .
    .
    Macam mana nak order?
    .
    👉📱Whatsapp 017-3980757.
    👉📱Whatsapp 017-3980757.
    👉📱Whatsapp 017-3980757.

  •  7  2  11 hours ago
  • Assalamualaikum... Salam Jumaat
.
.
Jom join group dropship kami
Tak perlu tunggu ada kedai sendiri baru nak mula berbisnes.

Mulakan dengan apa yang ada di tangan,buat dropship pun ok apa.😊😘 Tak perlu rasa rendah diri disebabkan anda buat dropship jerr.

Usahawan tak boleh berhati tisu. Jiwa kena kental ada sifat mahu ke depan & berjaya.
.
.
nak Join dropship Jom la
.
Klik link kat bagian bio atau .
.
Whatsapp Ayu sekarang  0183555803
0183555803
.
Ada Reward bulanan menanti anda
.
.
#assalamualaikum #igshop
#alhamdullilah #terapiinstagram #uitmshahalam #sakarantai7 #uitmpermatangpauh #ajimaura #jomshopping #instafamous #noradanish #fizoomar #biteallteam #cikgusekolah #toneexcel #tambahfollowers #ootd #usahawanonline #wanitacantik #love #surirumah #super100k  #setmakeupmurah
  • Assalamualaikum... Salam Jumaat
    .
    .
    Jom join group dropship kami
    Tak perlu tunggu ada kedai sendiri baru nak mula berbisnes.

    Mulakan dengan apa yang ada di tangan,buat dropship pun ok apa.😊😘 Tak perlu rasa rendah diri disebabkan anda buat dropship jerr.

    Usahawan tak boleh berhati tisu. Jiwa kena kental ada sifat mahu ke depan & berjaya.
    .
    .
    nak Join dropship Jom la
    .
    Klik link kat bagian bio atau .
    .
    Whatsapp Ayu sekarang 0183555803
    0183555803
    .
    Ada Reward bulanan menanti anda
    .
    .
    #assalamualaikum #igshop
    #alhamdullilah #terapiinstagram #uitmshahalam #sakarantai7 #uitmpermatangpauh #ajimaura #jomshopping #instafamous #noradanish #fizoomar #biteallteam #cikgusekolah #toneexcel #tambahfollowers #ootd #usahawanonline #wanitacantik #love #surirumah #super100k #setmakeupmurah

  •  11  1  11 hours ago
  • JANGAN TAK PERCAYA KULIT MAKIN FLAWLESS DAN BEBAS PARUT JERAWAT SELEPAS CONSUME MIXGLOW😍 .
.
.
Wowww.. Jangan tak percaya tau kulit pun boleh jadi licin dan cerah sekata seluruh badan. Tiada lagi jerawat bertepek di sana sini .
.
.
Yang nak kulit cerah kini bukan lagi mimpi ye. Hanya perlu konsisten amalkan Mixberry Powder dan Glowee Oat setiap hari dan lihatlah kesan perubahannya dari hari ke hari😱😱 .
.
.
Dah buntu fikirkan cara nak hilangkan masalah jerawat dan parut? Muka pulak makin hari makin kusam berkarat? Teringin nak kulit cerah gebu macam pengguna setia kami yang lain? .
.
.
.
Whatsapp mira sekarang untuk order🙋
  • JANGAN TAK PERCAYA KULIT MAKIN FLAWLESS DAN BEBAS PARUT JERAWAT SELEPAS CONSUME MIXGLOW😍 .
    .
    .
    Wowww.. Jangan tak percaya tau kulit pun boleh jadi licin dan cerah sekata seluruh badan. Tiada lagi jerawat bertepek di sana sini .
    .
    .
    Yang nak kulit cerah kini bukan lagi mimpi ye. Hanya perlu konsisten amalkan Mixberry Powder dan Glowee Oat setiap hari dan lihatlah kesan perubahannya dari hari ke hari😱😱 .
    .
    .
    Dah buntu fikirkan cara nak hilangkan masalah jerawat dan parut? Muka pulak makin hari makin kusam berkarat? Teringin nak kulit cerah gebu macam pengguna setia kami yang lain? .
    .
    .
    .
    Whatsapp mira sekarang untuk order🙋

  •  9  4  12 hours ago
  • 💚 Kaleela Printed Blouse 💚
Code : AT1013
.
Material : CoSik
( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
.
Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
.
💚 Zip Sorok : Depan (10") Tangan (8")
💚 Nursing friendly
💚 Wudhu Friendly
💚 Berat : 290 gram +/-
💚 Model Tinggi : 162cm (Size 36)
.
Harga 👉 RM 59
Postage ➡️ RM 10 sm / RM 12 ss
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘
.
#blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blousetunic #blousejumbo #blouseputih #blousebigsize #blousemuslimah #blousehijab #blousemalaysia #blouseplussize #blouseterkini #blousekorea #blousemurahmalaysia #blousekerja #blousepanjang #blouseplain #blousecantikmurah #blouselabuhmurah #blousesimple #blousecotton #blousemurahmurah #blouseplussizemurah #blousemenyusu #blousenursing #blousemuslim #biteallteam
  • 💚 Kaleela Printed Blouse 💚
    Code : AT1013
    .
    Material : CoSik
    ( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
    .
    Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
    .
    💚 Zip Sorok : Depan (10") Tangan (8")
    💚 Nursing friendly
    💚 Wudhu Friendly
    💚 Berat : 290 gram +/-
    💚 Model Tinggi : 162cm (Size 36)
    .
    Harga 👉 RM 59
    Postage ➡️ RM 10 sm / RM 12 ss
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blousetunic #blousejumbo #blouseputih #blousebigsize #blousemuslimah #blousehijab #blousemalaysia #blouseplussize #blouseterkini #blousekorea #blousemurahmalaysia #blousekerja #blousepanjang #blouseplain #blousecantikmurah #blouselabuhmurah #blousesimple #blousecotton #blousemurahmurah #blouseplussizemurah #blousemenyusu #blousenursing #blousemuslim #biteallteam

  •  2  0  12 hours ago
  • Hi, my name is A _ _ S _ !⁣
⁣
⁣
Ada yang dapat teka tak? 🙈⁣
⁣
⁣
In shaa Allah malam ni or esok kita release. 𝐓𝐮𝐫𝐧 𝐎𝐧 𝐍𝐨𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐚𝐩 𝐭𝐚𝐮 𝐤𝐚𝐥𝐚𝐮 𝐭𝐚𝐤𝐧𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬😘⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#pinksmile⁣
#miniskirtmuslimah⁣
#blousemurah⁣
#wbholidayseries ⁣
#tuniclabuh #biteallteam⁣
#aurainsta #bloomingseries⁣
#cqcomfortwear#leeyanarahman#searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
#blouselabuh #teamhw #7harimencintaiku2 ⁣
#FVRaya2018   #tutorialbawal#minazadhaootd  #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly #azlush  #wbhactivewear #ruffleluna⁣
 #mimpikita
  • Hi, my name is A _ _ S _ !⁣


    Ada yang dapat teka tak? 🙈⁣


    In shaa Allah malam ni or esok kita release. 𝐓𝐮𝐫𝐧 𝐎𝐧 𝐍𝐨𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐚𝐩 𝐭𝐚𝐮 𝐤𝐚𝐥𝐚𝐮 𝐭𝐚𝐤𝐧𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬😘⁣







    #pinksmile
    #miniskirtmuslimah
    #blousemurah
    #wbholidayseries
    #tuniclabuh #biteallteam
    #aurainsta #bloomingseries
    #cqcomfortwear #leeyanarahman#searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
    #blouselabuh #teamhw #7harimencintaiku2 ⁣
    #FVRaya2018   #tutorialbawal#minazadhaootd  #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly #azlush #wbhactivewear #ruffleluna⁣
    #mimpikita

  •  59  1  13 hours ago
  • Ramai yang tak sedar badan rasa lesu, mudah sakit dan stress berpunca dari diri sendiri.

Kalau kita mengamalkan gaya hidup sihat dan positif, semua disekeliling kita akan menjadi lebih mudah dan senang.

Kita yang tentukan hidup kita dan bukan orang lain.

Jadi, amalkan gaya hidup sihat demi kesejahteraan diri sendiri.

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar
  • Ramai yang tak sedar badan rasa lesu, mudah sakit dan stress berpunca dari diri sendiri.

    Kalau kita mengamalkan gaya hidup sihat dan positif, semua disekeliling kita akan menjadi lebih mudah dan senang.

    Kita yang tentukan hidup kita dan bukan orang lain.

    Jadi, amalkan gaya hidup sihat demi kesejahteraan diri sendiri.

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar

  •  1  0  14 hours ago
  • NAK 1 KOTAK MILA SECARA PERCUMA!

Dengan setiap pembelian apa-apa sahaja produk dari allura..layak dapat 1 sticker.kumpulkan 15 sticker..korang akan dapat mila secara percuma😍

Bestkan..jadi apa tunggu lagi whatsapp hawa 0196205926 untuk dapatkan mila

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar
  • NAK 1 KOTAK MILA SECARA PERCUMA!

    Dengan setiap pembelian apa-apa sahaja produk dari allura..layak dapat 1 sticker.kumpulkan 15 sticker..korang akan dapat mila secara percuma😍

    Bestkan..jadi apa tunggu lagi whatsapp hawa 0196205926 untuk dapatkan mila

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar

  •  3  0  14 hours ago
  • MILA BANTU UNTUK KEYANG LEBIH LAMA.

Mila ni sama function mcm OVERNIGHT OAT, dalam mila PENUH ROLLED, ada chia seed yang boleh di kunyah2 bagi rasa kenyang lama dan bantu untuk diet jadi lebih mudah.
.
Tak perlu dah buat overnight oat, sebab mila ni memang overnight oat tapi versi senang bawak travel, bancuh 2 minit siap!
.
Untuk order boleh atau klik link dibio atau whtsapp 0196205926 sekarang utk reply yg pantas 💕

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar
  • MILA BANTU UNTUK KEYANG LEBIH LAMA.

    Mila ni sama function mcm OVERNIGHT OAT, dalam mila PENUH ROLLED, ada chia seed yang boleh di kunyah2 bagi rasa kenyang lama dan bantu untuk diet jadi lebih mudah.
    .
    Tak perlu dah buat overnight oat, sebab mila ni memang overnight oat tapi versi senang bawak travel, bancuh 2 minit siap!
    .
    Untuk order boleh atau klik link dibio atau whtsapp 0196205926 sekarang utk reply yg pantas 💕

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar

  •  1  0  14 hours ago
  • Good Morning 🌼
.
Mila Coklat Oat ada rolled oat yang boleh dikunyah kunyah sambil minum 😍 sedap, kenyang lebih lama dan boleh bantu kita untuk diet ✨🤗 
.
Hanya 110 kalori sahaja! Wow kan 🍫✨
.
Dm Mira kalau nak order okay 🤗
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym
  • Good Morning 🌼
    .
    Mila Coklat Oat ada rolled oat yang boleh dikunyah kunyah sambil minum 😍 sedap, kenyang lebih lama dan boleh bantu kita untuk diet ✨🤗
    .
    Hanya 110 kalori sahaja! Wow kan 🍫✨
    .
    Dm Mira kalau nak order okay 🤗
    .
    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym

  •  2  0  15 hours ago
  • Salam Jumaat...😉
.
.
Wilda Wide Shawl tumpang lalu.... 😘
.
.
Beli sekarang... dapat FREE Purdah matching.... satu set... RM19 shj... ❤
.
.
.
.
.
_______
Untuk order : Wasap Ana +60133794282
**atau klik link kt bio😙
.
.
.
.
.
.
#ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazwadiannuar #erezeki #7harimencintaiku2 #terapiinstagram #ajimaura #murahrezeki #jentikhati #lawakhambar #biteallteam #likesforlikesback #follow4followback #followforfollowback #wawatravelkit #nilofabananamilkselangor #nilofabananamilkhq #nilofabananamilk  #viralmalaysia #ainaafoundation #ainaapallete #ainaacosmetics #alkahfi #salamjumaat #perempuantanpadosa #penghulusegalahari #syurgauntukmu
  • Salam Jumaat...😉
    .
    .
    Wilda Wide Shawl tumpang lalu.... 😘
    .
    .
    Beli sekarang... dapat FREE Purdah matching.... satu set... RM19 shj... ❤
    .
    .
    .
    .
    .
    _______
    Untuk order : Wasap Ana +60133794282
    **atau klik link kt bio😙
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazwadiannuar #erezeki #7harimencintaiku2 #terapiinstagram #ajimaura #murahrezeki #jentikhati #lawakhambar #biteallteam #likesforlikesback #follow4followback #followforfollowback #wawatravelkit #nilofabananamilkselangor #nilofabananamilkhq #nilofabananamilk #viralmalaysia #ainaafoundation #ainaapallete #ainaacosmetics #alkahfi #salamjumaat #perempuantanpadosa #penghulusegalahari #syurgauntukmu

  •  20  0  15 hours ago
  • Free kolegen dan tiada bahan yang membahaya kan,
hanya Kurma, Delima dan Lemon 🍋
Ibu mengandung, menyusu badan dan berpantang pun boleh consume #SnowhiteeTablet nie tau 🍓

Ready Stok 🥰
  • Free kolegen dan tiada bahan yang membahaya kan,
    hanya Kurma, Delima dan Lemon 🍋
    Ibu mengandung, menyusu badan dan berpantang pun boleh consume #SnowhiteeTablet nie tau 🍓

    Ready Stok 🥰

  •  24  1  16 hours ago
  • .
.
.
cepat cepat jangan lambat lambat 😍
#Assalamualaikum
.
Diskaun sehingga stok masih ada! 
.
Dapatkan segera masih belum terlambat ⤵️⤵️. .
📱016 331 9849
📱016 331 9849
📱016 331 9849
.
.
Nak send by Lalamove?
. 
Wasap je tanya lokasi ❤️
.
.
Ada akaun #shopee meh terus beli kat shopee store kami ⤵️⤵️
.
➡️ Nellysofniazmi
➡️ Nellysofniazmi
.
Harga Promosi 🤗🤗
.
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #sapotlokal #saunakurus #sauna #saunaku #saunagold #sauna2in1 #jomkurus1malaysia #shahalam #ampang #puchong #jomkurus #ctdk #pantangbersalin #kuruslepasbersalin #kurussihat #confinementlady #codshahalam #lebaran2019 #nakkurus #teammamaboomboom #ansuransauna #lalamove
  • .
    .
    .
    cepat cepat jangan lambat lambat 😍
    #Assalamualaikum
    .
    Diskaun sehingga stok masih ada!
    .
    Dapatkan segera masih belum terlambat ⤵️⤵️. .
    📱016 331 9849
    📱016 331 9849
    📱016 331 9849
    .
    .
    Nak send by Lalamove?
    .
    Wasap je tanya lokasi ❤️
    .
    .
    Ada akaun #shopee meh terus beli kat shopee store kami ⤵️⤵️
    .
    ➡️ Nellysofniazmi
    ➡️ Nellysofniazmi
    .
    Harga Promosi 🤗🤗
    .
    .
    .
    #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #sapotlokal #saunakurus #sauna #saunaku #saunagold #sauna2in1 #jomkurus1malaysia #shahalam #ampang #puchong #jomkurus #ctdk #pantangbersalin #kuruslepasbersalin #kurussihat #confinementlady #codshahalam #lebaran2019 #nakkurus #teammamaboomboom #ansuransauna #lalamove

  •  7  1  18 hours ago
  • Happy bila dapat bantu mereka.
Setiap dari kita tentu ada pelbagai masalah kulitkan.

Masih mencari-cari rangkaian produk asas penjagaan kulit?

Apa kata kali ni awak rawat kulit dengan set skincare glass skin solution ni. InsyaAllah

Selamat digunakan, tiada bahan terlarang, KKM approved dan formulasi setanding jenama antarabangsa?

Jawapannya,

Sysfel Glass Skin Solution❤️

#sysfel #sysfelglassskinsolution
#pencucimukaterbaik
#sysfeldoublecleanse #sysfelkedah #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #super100k #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #muaselayang #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam  #shaklee #marykaymalaysia #skincareroutine #skincareproducts #sokongprodukmuslim
 #skincaremalaysia #aurainsta
  • Happy bila dapat bantu mereka.
    Setiap dari kita tentu ada pelbagai masalah kulitkan.

    Masih mencari-cari rangkaian produk asas penjagaan kulit?

    Apa kata kali ni awak rawat kulit dengan set skincare glass skin solution ni. InsyaAllah

    Selamat digunakan, tiada bahan terlarang, KKM approved dan formulasi setanding jenama antarabangsa?

    Jawapannya,

    Sysfel Glass Skin Solution❤️

    #sysfel #sysfelglassskinsolution
    #pencucimukaterbaik
    #sysfeldoublecleanse #sysfelkedah #pencucimuka #pencucimakeup #makeupartis #super100k #parutjerawat #jerawat #rawatanjeragat #muabellaz #muaselayang #rawatankulitmuka #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #instafamous #biteallteam #shaklee #marykaymalaysia #skincareroutine #skincareproducts #sokongprodukmuslim
    #skincaremalaysia #aurainsta

  •  27  7  13 August, 2020
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘
.
#blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blousetunic #blousejumbo #blouseputih #blousebigsize #blousemuslimah #blousehijab #blousemalaysia #blouseplussize #blouseterkini #blousekorea #blousemurahmalaysia #blousekerja #blousepanjang #blouseplain #blousecantikmurah #blouselabuhmurah #blousesimple #blousecotton #blousemurahmurah #blouseplussizemurah #blousemenyusu #blousenursing #blousemuslim #biteallteam
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blousetunic #blousejumbo #blouseputih #blousebigsize #blousemuslimah #blousehijab #blousemalaysia #blouseplussize #blouseterkini #blousekorea #blousemurahmalaysia #blousekerja #blousepanjang #blouseplain #blousecantikmurah #blouselabuhmurah #blousesimple #blousecotton #blousemurahmurah #blouseplussizemurah #blousemenyusu #blousenursing #blousemuslim #biteallteam

  •  6  0  13 August, 2020
  • COMING SOON✨⁣
⁣
⁣
Upcoming blouse untuk gegadis yang suka pakai labuh-labuh.⁣
⁣
⁣
Cadangkan nama untuk design ni please. Manatau rezeki korang dapat pakai blouse comel ni ⬇️🤗⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#blousemurah⁣
#wbholidayseries ⁣
#tuniclabuh #biteallteam⁣
#aurainsta#ruffleluna #bloomingseries⁣
#cqcomfortwear#leeyanarahman#searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
#blouselabuh #teamhw #7harimencintaiku2 ⁣
#FVRaya2018  #mimpikita  #pinksmile #tutorialbawal#minazadhaootd  #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly #azlush #miniskirtmuslimah #wbhactivewear
  • COMING SOON✨⁣


    Upcoming blouse untuk gegadis yang suka pakai labuh-labuh.⁣


    Cadangkan nama untuk design ni please. Manatau rezeki korang dapat pakai blouse comel ni ⬇️🤗⁣







    #blousemurah
    #wbholidayseries
    #tuniclabuh #biteallteam
    #aurainsta #ruffleluna #bloomingseries
    #cqcomfortwear #leeyanarahman #searchonpoplook #bigstage2020 #blousepastel⁣
    #blouselabuh #teamhw #7harimencintaiku2 ⁣
    #FVRaya2018  #mimpikita  #pinksmile #tutorialbawal#minazadhaootd #bajutunang  #fattzura #blouselabuhmalaysia #inikanmalaysia #blouselabuhmuslimah #chicnones #blousebffriendly #azlush #miniskirtmuslimah #wbhactivewear

  •  47  1  13 August, 2020
  • ADELL SASSY X 90's (3.0)

📌Design tudung sarung plain dengan perincian custom printed chiffon

📌Material mosscrepe lycra berkualiti, tidak panas dan tak perlu gosok

📌Mudah cara pemakaian, hanya sarung sahaja.

📌Awning moscrepe lycra yang lembut di kepala

📌Tag label besi eksklusif “Wafiy Closet” di bahagian tengah tudung sebagai aksesori tudung.

📍UKURAN
Free size :19inch dari bawah dagu, 28inch dari belakang), 
Muka: 10.5 – 11inch

📌Terdapat 18 color eksklusif menawan kalbu

📌 Harga RM59pc (postage RM6)

📌Beli 3pcs dan ke atas untuk diskaun 10%. 
3pc selepas discount RM159 (Jimat RM18)
postage RM9
 
📌Percuma penghantar untuk pembelian RM200 dan keatas.

Note: Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution.
.
Nak DISKAUN tak ??😉😉
3HELAI ucu beri LESS 10%
Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇
.
Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit
.
Cara Order ⤵⤵⤵
.
Whatsapp :
📲013-6164640

Atau ➡Klik link di bio IG kami
.
Sertakan kod (pada gambar)  kepada kami
.
.
=====================
[Bagi followers FB]👇
.
Cara Order tekan link ni👇
http://www.wasap.my/60136164640/ADELLSASSY3.0
.
Jom follow Instagram kami👇 
https://www.instagram.com/tudung_express/

Join Channel Telegram Kami 👇
https://t.me/tudung_express
.
Tq😍
.
#nadalitihijab #nadaliticollection #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung #tudungbawal #tudungchiffon #shawlmurah #shawl #biteallteam #shawllabuh  #saleraya #ajimaura
#kurungmoden #igshopmalaysia #terapiinstagram #fashion #selangor #like4like #igersmalaysia #instafamous #instasop #tudungcantik #kedah #bangi #unikl
  • ADELL SASSY X 90's (3.0)

    📌Design tudung sarung plain dengan perincian custom printed chiffon

    📌Material mosscrepe lycra berkualiti, tidak panas dan tak perlu gosok

    📌Mudah cara pemakaian, hanya sarung sahaja.

    📌Awning moscrepe lycra yang lembut di kepala

    📌Tag label besi eksklusif “Wafiy Closet” di bahagian tengah tudung sebagai aksesori tudung.

    📍UKURAN
    Free size :19inch dari bawah dagu, 28inch dari belakang),
    Muka: 10.5 – 11inch

    📌Terdapat 18 color eksklusif menawan kalbu

    📌 Harga RM59pc (postage RM6)

    📌Beli 3pcs dan ke atas untuk diskaun 10%.
    3pc selepas discount RM159 (Jimat RM18)
    postage RM9

    📌Percuma penghantar untuk pembelian RM200 dan keatas.

    Note: Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution.
    .
    Nak DISKAUN tak ??😉😉
    3HELAI ucu beri LESS 10%
    Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇
    .
    Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit
    .
    Cara Order ⤵⤵⤵
    .
    Whatsapp :
    📲013-6164640

    Atau ➡Klik link di bio IG kami
    .
    Sertakan kod (pada gambar) kepada kami
    .
    .
    =====================
    [Bagi followers FB]👇
    .
    Cara Order tekan link ni👇
    http://www.wasap.my/60136164640/ADELLSASSY3.0
    .
    Jom follow Instagram kami👇
    https://www.instagram.com/tudung_express/

    Join Channel Telegram Kami 👇
    https://t.me/tudung_express
    .
    Tq😍
    .
    #nadalitihijab #nadaliticollection #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung #tudungbawal #tudungchiffon #shawlmurah #shawl #biteallteam #shawllabuh #saleraya #ajimaura
    #kurungmoden #igshopmalaysia #terapiinstagram #fashion #selangor #like4like #igersmalaysia #instafamous #instasop #tudungcantik #kedah #bangi #unikl

  •  8  1  13 August, 2020
  • JOM DINNER DENGAN MILA COKLAT OAT.

Gantikan makan malam dengan bancuh 1 sachet Mila Coklat Oat Allura..amalkan seminggu turun 3-5kg 😍
.
Walaupun mila coklat ni bukan kategori ubat kurus atau supplement kurus atau pembakar lemak tapi korang akan start kurus lepas amalkan mila coklat Allura.
.
Malah sekarang dah ada customer yg buat IF start konsisten dengan mila utk jadikan sbg makanan berkhasiat dlm diet mereka.
.
Kenapa?
.
Sebab mila coklat oat ni :
✅Function nya macam overnight oats yg cepat dan mudah disediakan. Kenyang sehingga 6 jam
✅Low kalori. Satu sachet serving mila hanya 110 kalori sahaja.
✅Mila coklat ZERO SUGAR (ni ada lab test approved tau). Elak gula sgt penting dalam diet yg berkesan
.
Selain tu jugak 💯% JAMINAN :
- Tiada rasa cirit
- Tiada rasa berdebar, pening/loya
.
Jadi yg nak diet secara moden, sihat dan yg penting selamat, korang boleh start masukkan mila coklat ni dlm list pemakanan harian utk diet lbh terjaga.
.
Nak dapatkan lagi tips2 turunkan berat badan 10kg sebulan boleh whtsapp HOTLINE  0196205956 sekarang ❤️✌️

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar
  • JOM DINNER DENGAN MILA COKLAT OAT.

    Gantikan makan malam dengan bancuh 1 sachet Mila Coklat Oat Allura..amalkan seminggu turun 3-5kg 😍
    .
    Walaupun mila coklat ni bukan kategori ubat kurus atau supplement kurus atau pembakar lemak tapi korang akan start kurus lepas amalkan mila coklat Allura.
    .
    Malah sekarang dah ada customer yg buat IF start konsisten dengan mila utk jadikan sbg makanan berkhasiat dlm diet mereka.
    .
    Kenapa?
    .
    Sebab mila coklat oat ni :
    ✅Function nya macam overnight oats yg cepat dan mudah disediakan. Kenyang sehingga 6 jam
    ✅Low kalori. Satu sachet serving mila hanya 110 kalori sahaja.
    ✅Mila coklat ZERO SUGAR (ni ada lab test approved tau). Elak gula sgt penting dalam diet yg berkesan
    .
    Selain tu jugak 💯% JAMINAN :
    - Tiada rasa cirit
    - Tiada rasa berdebar, pening/loya
    .
    Jadi yg nak diet secara moden, sihat dan yg penting selamat, korang boleh start masukkan mila coklat ni dlm list pemakanan harian utk diet lbh terjaga.
    .
    Nak dapatkan lagi tips2 turunkan berat badan 10kg sebulan boleh whtsapp HOTLINE 0196205956 sekarang ❤️✌️

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #kurussebelumkahwin #biteallteam #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym#alluramuar#milacoklatmuar

  •  4  2  13 August, 2020
  • Step by Step Cara Penjagaan Muka & Daily Skincare Routine 💕

Mana satu yang kena pakai dulu?

Mesti ada antara uolls yang confuse kan skincare yang mana yang nak kena pakai dulu kan.

 Uolls kena tau yang skincare ni kena pakai ikut turutan yang betul supaya kulit kita dapat manfaat sepenuhnya dari setiap produk.

Rules yang paling simple nak kena apply adalah, pakai skincare yang kepekatannya rendah ke kepekatan yang tinggi.

Langkah 1 & 2 : Pencuci ( Double Cleansing) 

Apa itu double cleansing?

Double cleansing dalam bahasa mudah sebenarnya  bermaksud 2 kali cucian yang melibatkan oil cleanser dan facial cleanser.

Cucian Pertama - Guna oil cleanser untuk menanggalkan makeup atau kotoran dan minyak yang terkumpul pada muka sama ada lepas bangun daripada tidur ataupun sebelum tidur.

Cucian Kedua - Gunakan water cleanser untuk singkirkan lebihan sebum, kotoran , pada cucian pertama tadi.

Untuk pembersihan menyeluruh, gunakan scrub muka sekurang-kurangnya 1-2 kali seminggu untuk scrub blackhead dan whitehead pada wajah.

Kenapa kena guna oil cleanser?

Jawapannya sangat mudah, minyak menarik minyak dan lagi senang nak tanggalkan minyak dengan menarik minyak pada wajah. Minyak juga cara yang lembut untuk bersihkan kulit tanpa perlu menggosok atau menghilangkan minyak semulajadi.

Langkah 3 : Hydrating Toner

Toner ni penting untuk tutup semula pori yang terbuka masa double cleansing tadi . Barulah kulit lembap, lembut je rasa.

Langkah 4 : Serum

Serum ni likat sikit berbanding skincare yang lain, sebab fungsi dia untuk merawat kulit kita. Penggunaan serum adalah sangat penting kerana serum kepada kulit diibaratkan seperti pentingnya vitamin kepada badan yang diperlukan setiap hari untuk kekal sihat dan jelita.

Langkah 5 : Moisturizer + UV Protector 

Moisturizer boleh membentuk barrier untuk mengurangkan proses kehilangan air atau kekeringan dari kulit wajah.

So jangan lupa amalkan 5 langkah ni untuk penjagaan wajah harian uolls okay 😉

#sysfelskincareroutine
#serlahkandirimudengansysfel
  • Step by Step Cara Penjagaan Muka & Daily Skincare Routine 💕

    Mana satu yang kena pakai dulu?

    Mesti ada antara uolls yang confuse kan skincare yang mana yang nak kena pakai dulu kan.

    Uolls kena tau yang skincare ni kena pakai ikut turutan yang betul supaya kulit kita dapat manfaat sepenuhnya dari setiap produk.

    Rules yang paling simple nak kena apply adalah, pakai skincare yang kepekatannya rendah ke kepekatan yang tinggi.

    Langkah 1 & 2 : Pencuci ( Double Cleansing)

    Apa itu double cleansing?

    Double cleansing dalam bahasa mudah sebenarnya bermaksud 2 kali cucian yang melibatkan oil cleanser dan facial cleanser.

    Cucian Pertama - Guna oil cleanser untuk menanggalkan makeup atau kotoran dan minyak yang terkumpul pada muka sama ada lepas bangun daripada tidur ataupun sebelum tidur.

    Cucian Kedua - Gunakan water cleanser untuk singkirkan lebihan sebum, kotoran , pada cucian pertama tadi.

    Untuk pembersihan menyeluruh, gunakan scrub muka sekurang-kurangnya 1-2 kali seminggu untuk scrub blackhead dan whitehead pada wajah.

    Kenapa kena guna oil cleanser?

    Jawapannya sangat mudah, minyak menarik minyak dan lagi senang nak tanggalkan minyak dengan menarik minyak pada wajah. Minyak juga cara yang lembut untuk bersihkan kulit tanpa perlu menggosok atau menghilangkan minyak semulajadi.

    Langkah 3 : Hydrating Toner

    Toner ni penting untuk tutup semula pori yang terbuka masa double cleansing tadi . Barulah kulit lembap, lembut je rasa.

    Langkah 4 : Serum

    Serum ni likat sikit berbanding skincare yang lain, sebab fungsi dia untuk merawat kulit kita. Penggunaan serum adalah sangat penting kerana serum kepada kulit diibaratkan seperti pentingnya vitamin kepada badan yang diperlukan setiap hari untuk kekal sihat dan jelita.

    Langkah 5 : Moisturizer + UV Protector

    Moisturizer boleh membentuk barrier untuk mengurangkan proses kehilangan air atau kekeringan dari kulit wajah.

    So jangan lupa amalkan 5 langkah ni untuk penjagaan wajah harian uolls okay 😉

    #sysfelskincareroutine
    #serlahkandirimudengansysfel

  •  25  7  13 August, 2020

Top #biteallteam Posts

  • Tonewow belanja minyak kereta pulak😭
.
Terima kasih Tonewow bagi kelebihan dapat point apabila topup.
.
Dan bila dikumpul-kumpul point tu jadi banyak dan boleh tebus masa Tonewow buat Flash Deal (Point Wowcher digandakan dua kali ganda).
.
Alhamdulilah nikmat ni yang tak ada pada simkad lain. Hanya di Tonewow.
.
.
  • Tonewow belanja minyak kereta pulak😭
    .
    Terima kasih Tonewow bagi kelebihan dapat point apabila topup.
    .
    Dan bila dikumpul-kumpul point tu jadi banyak dan boleh tebus masa Tonewow buat Flash Deal (Point Wowcher digandakan dua kali ganda).
    .
    Alhamdulilah nikmat ni yang tak ada pada simkad lain. Hanya di Tonewow.
    .
    .

  •  150  39  2 March, 2020
  • Wow wow wow lawanya @adira.suhaimi pakai SHAHRINY kurung dipagi raya 🔥😍
_
Kalau tak pegang anak tu, mesti orang ingat belum kahwin ❤️ Yang mana belum ada SHAHRINY, boleh cecepat rembat sekarang sebab lajuusss susut 😋
Catalog LRC: @hijabsters.valet
Catalog BA: @ghijab.co
#shahriny #LeeyanaRaya2020 #leeyanarayaNEOsantara
_
Nak jadi BA & LR Royal VIP? Banyakkk harga mur mur hehe! Klik link whatsapp/DM KakGee terus invite uolls dalam group 😘
  • Wow wow wow lawanya @adira.suhaimi pakai SHAHRINY kurung dipagi raya 🔥😍
    _
    Kalau tak pegang anak tu, mesti orang ingat belum kahwin ❤️ Yang mana belum ada SHAHRINY, boleh cecepat rembat sekarang sebab lajuusss susut 😋
    Catalog LRC: @hijabsters.valet
    Catalog BA: @ghijab.co
    #shahriny #LeeyanaRaya2020 #leeyanarayaNEOsantara
    _
    Nak jadi BA & LR Royal VIP? Banyakkk harga mur mur hehe! Klik link whatsapp/DM KakGee terus invite uolls dalam group 😘

  •  502  6  2 August, 2020
  • .
Langit takut kehilangan bintang. Laut takut kehilangan ombak. Begitu juga dengan diri saya yang takut kehilangan kamu.... 'LOUISSA 2.0'..

Haaa.. Tak perlu nak jiwang-jiwang sangat..🤭🤭 Kalau tak nak kehilangan uolls kena bertindak dengan cepat sebelum sold out.. Standby color backup siap-siap tau (hot items).. 😉

👸 LOUISSA 2.0 👸

❣️ BLOUSE + SKIRT KEMBANG (PINGGANG FULL GETAH) 
❣️ BAJU BOLEH TUCK IN ATAU MENGIKUT KESELESAAN MASING-MASING 
❣️ 7 CORAK YANG MENARIK 
❣️ MATERIAL MOSS CREPE
❣️ IRONLESS
❣️ SEJUK DAN SELESA
❣️ SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
❣️ SIZE AVAILABLE XS-5XL

❌N/P : RM 199 
🔥Promo : RM 89 (JIMAT RM 110‼️) 😱

📌FREE POSTAGE BAGI PEMBELIAN 2 PASANG DAN KEATAS
📌PRE ORDER ITEMS POS OUT 15 HARI BEKERJA
📌FULL PAYMENT ONLY
📌ADD RM5 UNTUK 4XL atau 5XL

Jangan lambat-lambat nanti menyesal kehilangan.. 

Uolls nak order uolls tekan je link ni sebelum terlambat.. 👇🏽👇🏽
.

Whatsapp: 0133154649
Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
Facebook: www.wasap.my/60133154649/LOUISSA2
Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
.
#bajukurungsabella
#queenykurung
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungironless #bajukurungmosscrepe #bajukurungmurahcantik #bajuviraltanpagosok
.
#bajukurungviral #bazaarpaknil #super100k #biteallteam #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
.
#bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah
  • .
    Langit takut kehilangan bintang. Laut takut kehilangan ombak. Begitu juga dengan diri saya yang takut kehilangan kamu.... 'LOUISSA 2.0'..

    Haaa.. Tak perlu nak jiwang-jiwang sangat..🤭🤭 Kalau tak nak kehilangan uolls kena bertindak dengan cepat sebelum sold out.. Standby color backup siap-siap tau (hot items).. 😉

    👸 LOUISSA 2.0 👸

    ❣️ BLOUSE + SKIRT KEMBANG (PINGGANG FULL GETAH)
    ❣️ BAJU BOLEH TUCK IN ATAU MENGIKUT KESELESAAN MASING-MASING
    ❣️ 7 CORAK YANG MENARIK
    ❣️ MATERIAL MOSS CREPE
    ❣️ IRONLESS
    ❣️ SEJUK DAN SELESA
    ❣️ SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
    ❣️ SIZE AVAILABLE XS-5XL

    ❌N/P : RM 199
    🔥Promo : RM 89 (JIMAT RM 110‼️) 😱

    📌FREE POSTAGE BAGI PEMBELIAN 2 PASANG DAN KEATAS
    📌PRE ORDER ITEMS POS OUT 15 HARI BEKERJA
    📌FULL PAYMENT ONLY
    📌ADD RM5 UNTUK 4XL atau 5XL

    Jangan lambat-lambat nanti menyesal kehilangan..

    Uolls nak order uolls tekan je link ni sebelum terlambat.. 👇🏽👇🏽
    .

    Whatsapp: 0133154649
    Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
    Facebook: www.wasap.my/60133154649/LOUISSA2
    Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
    .
    #bajukurungsabella
    #queenykurung
    .
    #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungironless #bajukurungmosscrepe #bajukurungmurahcantik #bajuviraltanpagosok
    .
    #bajukurungviral #bazaarpaknil #super100k #biteallteam #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
    .
    #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah

  •  207  78  22 July, 2020
  • AZKIA FLARE SKIRT (Skirt sahaja)
.
🌸1 Helai RM69 + Free Postage
🌸2 Helai RM120 + Free Postage
🌸 3 Helai RM150 + Free Postage
.

Azkia Skirt
🌷 Pinggang full getah 24-40inci
🌷 Labuh 42 inci
🌷 Pinggang ada hidden zip
🌷 Skirt berpoket ( bahagian kanan)
🌷 Material premium Como
.
Warna yang available untuk Azkia Skirt
⌘ Black
⌘ Brown
⌘ Navy Blue
⌘ Dark Grey
⌘ Light Grey
⌘ Maroon
⌘ Mangosteen
⌘ Olive
.
Whatsapp 0133154649
Whatsapp 0133154649
Whatsapp 0133154649

atau klik link whatsapp di bahagian profile (instagram)

klik (facebook)
www.wasap.my/60133154649/AzkiaFlareSkirt

#skirtmurahmalaysia #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtexclusive #skirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmurahmalaysia #skirtflare #flareskirtmurah #flareskirtmalaysia #skirtpoket #skirtpoketmurah #skirtmuslimahmurah #skirtmuslimahmalaysia #skirtcantik #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cspscs #super100k #biteallteam #cikguseo #muslimahfashion #igshopmalaysia #skirtcantikmurah #skirtkembangmurah  #skirtkembang  #skirtflowy
  • AZKIA FLARE SKIRT (Skirt sahaja)
    .
    🌸1 Helai RM69 + Free Postage
    🌸2 Helai RM120 + Free Postage
    🌸 3 Helai RM150 + Free Postage
    .

    Azkia Skirt
    🌷 Pinggang full getah 24-40inci
    🌷 Labuh 42 inci
    🌷 Pinggang ada hidden zip
    🌷 Skirt berpoket ( bahagian kanan)
    🌷 Material premium Como
    .
    Warna yang available untuk Azkia Skirt
    ⌘ Black
    ⌘ Brown
    ⌘ Navy Blue
    ⌘ Dark Grey
    ⌘ Light Grey
    ⌘ Maroon
    ⌘ Mangosteen
    ⌘ Olive
    .
    Whatsapp 0133154649
    Whatsapp 0133154649
    Whatsapp 0133154649

    atau klik link whatsapp di bahagian profile (instagram)

    klik (facebook)
    www.wasap.my/60133154649/AzkiaFlareSkirt

    #skirtmurahmalaysia #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtexclusive #skirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmurahmalaysia #skirtflare #flareskirtmurah #flareskirtmalaysia #skirtpoket #skirtpoketmurah #skirtmuslimahmurah #skirtmuslimahmalaysia #skirtcantik #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cspscs #super100k #biteallteam #cikguseo #muslimahfashion #igshopmalaysia #skirtcantikmurah #skirtkembangmurah #skirtkembang #skirtflowy

  •  186  56  25 July, 2020
  • .
Bestnya Penyedut Hingus Automatik ni, senang kerja ibu-ibu.
.
Alat ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT sebab ianya berfungsi dengan kuasa penyedut automatik.
.
Membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak².
.
Jangan tangguh, dapatkannya cepat cepat supaya anak² dapat tidur yg sempurna!
  • .
    Bestnya Penyedut Hingus Automatik ni, senang kerja ibu-ibu.
    .
    Alat ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT sebab ianya berfungsi dengan kuasa penyedut automatik.
    .
    Membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak².
    .
    Jangan tangguh, dapatkannya cepat cepat supaya anak² dapat tidur yg sempurna!

  •  145  46  1 May, 2020
  • Selamat berhujung minggu 🤒
.

Siapa berminat nak dapatkan sim Tonewow, hanya RM10 sekeping
.

Plan Data HOT!!
Topup RM50 sebulan, dapat
• 89GB DATA BOLEH CARRY FORWARD
• UNLIMITED CALL
• KHAIRAT KEMATIAN RM2,000
• KUMPUL POINT WOWCHER
.

Ada yang berminat boleh roger abam ye gais 🤭
.
.
  • Selamat berhujung minggu 🤒
    .

    Siapa berminat nak dapatkan sim Tonewow, hanya RM10 sekeping
    .

    Plan Data HOT!!
    Topup RM50 sebulan, dapat
    • 89GB DATA BOLEH CARRY FORWARD
    • UNLIMITED CALL
    • KHAIRAT KEMATIAN RM2,000
    • KUMPUL POINT WOWCHER
    .

    Ada yang berminat boleh roger abam ye gais 🤭
    .
    .

  •  129  18  1 March, 2020
  • Soft pink in da house 😍
Sulam embroidery cantik luar dan dalam
Insyaallah quality terjamin girls 💞
✅ Cotton wool caps
✅ Adjustable
✅ Postage in box
....
Whatsapp sisku 01116853983 or click that whatsapp link at bio 📲
•
•
•
_____________________________________
1 #cap #lokalah #ajimaura #biteallteam
#cspscs #capmurah #ctdk #reezecap 
#capexclusive #utem #staysafe #uthm 
#kualalumpur #sabah #kelantan 
#kuantan #penang #jualansis #murahmurah 
#syukurselalu #capcustommalaysia #suprisedelivery
#streetwearmalaysia #uitmshahalam 
#topimurahmalaysia #capcustom #capstore
#maluapabossku
  • Soft pink in da house 😍
    Sulam embroidery cantik luar dan dalam
    Insyaallah quality terjamin girls 💞
    ✅ Cotton wool caps
    ✅ Adjustable
    ✅ Postage in box
    ....
    Whatsapp sisku 01116853983 or click that whatsapp link at bio 📲



    _____________________________________
    1 #cap #lokalah #ajimaura #biteallteam
    #cspscs #capmurah #ctdk #reezecap
    #capexclusive #utem #staysafe #uthm
    #kualalumpur #sabah #kelantan
    #kuantan #penang #jualansis #murahmurah
    #syukurselalu #capcustommalaysia #suprisedelivery
    #streetwearmalaysia #uitmshahalam
    #topimurahmalaysia #capcustom #capstore
    #maluapabossku

  •  270  119  19 April, 2020