#bidaragel Instagram Photos & Videos

bidaragel - 947 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
6.5
average likes

Latest #bidaragel Posts

  • Ada kawan tanya

_ "Ko perawat buli sakit sakit juga ka?"
_

_ "Iya saya pun buli sakit juga sebab manusia kan bukan robot😂" _

Sakit tidak pilih siapa

_

Nda kisah ko ni hensem, bida, lawa, jujur, tembirang, jantina, status, kaya atau miskin .

_

Kalo sakit sakit la

_

Mau test ni bidara selesema suda 2 hari ni harap bisa la

_

Okey chill✌️ .
#bekamvanger #bekamresdung #selesemabayi #urutansukan #bidaragel #daunbidara #rumahsejuk
  • Ada kawan tanya

    _ "Ko perawat buli sakit sakit juga ka?"
    _

    _ "Iya saya pun buli sakit juga sebab manusia kan bukan robot😂" _

    Sakit tidak pilih siapa

    _

    Nda kisah ko ni hensem, bida, lawa, jujur, tembirang, jantina, status, kaya atau miskin .

    _

    Kalo sakit sakit la

    _

    Mau test ni bidara selesema suda 2 hari ni harap bisa la

    _

    Okey chill✌️ .
    #bekamvanger #bekamresdung #selesemabayi #urutansukan #bidaragel #daunbidara #rumahsejuk

  •  11  2  14 June, 2020
  • 🔥 LAST DAY PROMOTION 🔥
▫️
▫️
20 April 2020 
Masih belum terlambat utk yg masih belum rebut harga promosi ▫️
💗 Marjane oil RM 40
💗 Rose water RM 30
💗 Millea micellar water RM 25
💗 Zinnia Magenta gel RM 59 utk 2 btl
💗 Super Moist Soap RM 28 utk 2 kotak
💗 Gel Mandian Bidara RM 40
▫️
▫️
Juga KURMA DHUHA & MUSHTANIR harga runtuh 🎉🎉
Promosi kedua ini sehingga tamat PKP @ Sementara stok masih ada.. InshaAllah akak akan memastikan stok mencukupi ❤️❤️ jangan ketinggalan ▫️
▫️
Info lanjut hubungi
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
Tekan  link whatsapp di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
▫️
▫️
#jrmtemerloh
#jrmmentakab
#jrmlanchang
#jrmbera
#jrmmaran
#jrmgambang
#jrmpahang
#jamuratumalayapahang
#jrmchenor
#wajargunajrm
#promosi
#jrmpromosi
#bondarozitaibrahim
#rozitaibrahim
#team_jutawan_bonda_pahan#kurmadhuha
#MUSHTANIR
#sakitsendi
#keputihan
#royalv
#megaratu
#bidaragel
#marjaneoil
#rosewater
#kopiratu
  • 🔥 LAST DAY PROMOTION 🔥
    ▫️
    ▫️
    20 April 2020
    Masih belum terlambat utk yg masih belum rebut harga promosi ▫️
    💗 Marjane oil RM 40
    💗 Rose water RM 30
    💗 Millea micellar water RM 25
    💗 Zinnia Magenta gel RM 59 utk 2 btl
    💗 Super Moist Soap RM 28 utk 2 kotak
    💗 Gel Mandian Bidara RM 40
    ▫️
    ▫️
    Juga KURMA DHUHA & MUSHTANIR harga runtuh 🎉🎉
    Promosi kedua ini sehingga tamat PKP @ Sementara stok masih ada.. InshaAllah akak akan memastikan stok mencukupi ❤️❤️ jangan ketinggalan ▫️
    ▫️
    Info lanjut hubungi
    📱 0109818025
    📱 0109818025
    ▫️
    ▫️
    Tekan link whatsapp di bio @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    ▫️
    ▫️
    #jrmtemerloh
    #jrmmentakab
    #jrmlanchang
    #jrmbera
    #jrmmaran
    #jrmgambang
    #jrmpahang
    #jamuratumalayapahang
    #jrmchenor
    #wajargunajrm
    #promosi
    #jrmpromosi
    #bondarozitaibrahim
    #rozitaibrahim
    #team_jutawan_bonda_pahan#kurmadhuha
    #MUSHTANIR
    #sakitsendi
    #keputihan
    #royalv
    #megaratu
    #bidaragel
    #marjaneoil
    #rosewater
    #kopiratu

  •  6  0  19 April, 2020
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana. 
Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni. 
Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

www.wasap.my/60166422040/bidara
#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#bidaragel 
#mandianbidara
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana.
    Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni.
    Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

    Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

    www.wasap.my/60166422040/bidara
    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #bidaragel
    #mandianbidara

  •  1  0  12 April, 2020
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana. 
Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni. 
Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

www.wasap.my/60166422040/bidara
#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#bidaragel
#mandianbidara
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana.
    Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni.
    Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

    Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

    www.wasap.my/60166422040/bidara
    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #bidaragel
    #mandianbidara

  •  0  0  12 April, 2020
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana. 
Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni. 
Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

www.wasap.my/60166422040/bidara
#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#bidaragel 
#mandianbidara
  • Siapa yg dah try Gel Mandian Bidara ni je tau penangan dia macam mana.
    Banyak khasiat & keistimewaan dari Gel Mandian Bidara ni. Antaranya membantu meningkatkan aura positif diri, mengurangkan tekanan minda, membuang toksin pada kulit, menghindarkan diri dari gangguan mistik, & menyegarkan badan yang kelesuan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Daun Bidara ni.
    Dengan ada limau purut, garam bukit, daun bidara & bunga mawar seriuss memang rasa macam mandi bunga sangat gituu. Tak payah korang nk pergi spa bagai, jimat duit mandi pakai bidara pun ok😁

    Memang rasa fresh sangat lepas pakai gel Mandian Bidara nii nak beli jom wasap sis k

    www.wasap.my/60166422040/bidara
    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #bidaragel
    #mandianbidara

  •  1  0  12 April, 2020
  • Nak tau kenapa best sgt bau CHENTA SLIMME BIDARA GEL ni❓

Tengokla bahan2nya..
Terkandung bahan2 semulajadi😊

Rasa serasi je dgn gel ni😍
Nak try sebotol meh wasap Za cepat.. www.wasap.my/60132056425/SlimmeGel

#SlimmeGelBidara
#BidaraGel
#GelSerbaGuna
#GelKurus
#GelSejuk
  • Nak tau kenapa best sgt bau CHENTA SLIMME BIDARA GEL ni❓

    Tengokla bahan2nya..
    Terkandung bahan2 semulajadi😊

    Rasa serasi je dgn gel ni😍
    Nak try sebotol meh wasap Za cepat.. www.wasap.my/60132056425/SlimmeGel

    #SlimmeGelBidara
    #BidaraGel
    #GelSerbaGuna
    #GelKurus
    #GelSejuk

  •  1  0  29 March, 2020
  • Sabun Mandian Bidara 7 Bunga

Sangat menyegarkan,Tiada lagi mimpi2 buruk,lebam2 di kaki, panas baran dan sebagainya.Anda akan rasa lebih Positive,rasa segar dan tenang,In Shaa Allah.. 300mls - $20
smartpac - $3.80 (only for 1 btl)
Delivery - $6

Pls click to order👇

https://wa.me/6584597605?text=Hello%20im%20interested%20in%BidaraShower%Gel%F0%9F%8C%B9

#SabunMandianBidara
#BidaraGel
  • Sabun Mandian Bidara 7 Bunga

    Sangat menyegarkan,Tiada lagi mimpi2 buruk,lebam2 di kaki, panas baran dan sebagainya.Anda akan rasa lebih Positive,rasa segar dan tenang,In Shaa Allah.. 300mls - $20
    smartpac - $3.80 (only for 1 btl)
    Delivery - $6

    Pls click to order👇

    https://wa.me/6584597605?text=Hello%20im%20interested%20in%BidaraShower%Gel%F0%9F%8C%B9

    #SabunMandianBidara
    #BidaraGel

  •  0  0  16 February, 2020
  • Pagi2 emosi mestilah kena ceria ...positif...barulah aura yang baik2 datang kat kita...😍
.
Buang jauh2 aura2 negatif tu...
.
Mulakan hari anda dengan mandian #BIDARAGEL ni pasti yg baik2 akan datang dekat dengan kita...baru lah lancar rezeki kita💁💁
.
Rasa segar...nyaman...berangin...wangi pulak tu...aummmm...
Jom dapatkan segera hanya RM25 sahaja...💁
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel
  • Pagi2 emosi mestilah kena ceria ...positif...barulah aura yang baik2 datang kat kita...😍
    .
    Buang jauh2 aura2 negatif tu...
    .
    Mulakan hari anda dengan mandian #BIDARAGEL ni pasti yg baik2 akan datang dekat dengan kita...baru lah lancar rezeki kita💁💁
    .
    Rasa segar...nyaman...berangin...wangi pulak tu...aummmm...
    Jom dapatkan segera hanya RM25 sahaja...💁
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel

  •  6  1  6 February, 2020
  • Assalammualaikum wbt 😊😊😊 Chinese New Year Promotion is still going on until 27th of January... Inviting all of you to grab this SUPER SAVER DEALS on your favorite items. 🤩🤩🤩 PRODUK AS LEGACY seperti ASL Cosmetics, AS Kitchen, AS Health dan Wak Doyok juga available in store yeeee... Kunjungi kami sekarang untuk keterangan lebih lanjut!!! 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • Assalammualaikum wbt 😊😊😊 Chinese New Year Promotion is still going on until 27th of January... Inviting all of you to grab this SUPER SAVER DEALS on your favorite items. 🤩🤩🤩 PRODUK AS LEGACY seperti ASL Cosmetics, AS Kitchen, AS Health dan Wak Doyok juga available in store yeeee... Kunjungi kami sekarang untuk keterangan lebih lanjut!!! 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  3  1  24 January, 2020
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
- Sapu gel dan pakai korset
- Sapu gel dan buat senaman
- Minum air putih secukupnya

Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
https://SlimmeGel.wasap.my

Agent dialu2kan 😘

#SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
    - Sapu gel dan pakai korset
    - Sapu gel dan buat senaman
    - Minum air putih secukupnya

    Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
    RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
    https://SlimmeGel.wasap.my

    Agent dialu2kan 😘

    #SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk

  •  2  0  20 January, 2020
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
- Sapu gel dan pakai korset
- Sapu gel dan buat senaman
- Minum air putih secukupnya

Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
https://SlimmeGel.wasap.my

Agent dialu2kan 😘

#SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
    - Sapu gel dan pakai korset
    - Sapu gel dan buat senaman
    - Minum air putih secukupnya

    Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
    RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
    https://SlimmeGel.wasap.my

    Agent dialu2kan 😘

    #SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk

  •  1  0  20 January, 2020
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
- Sapu gel dan pakai korset
- Sapu gel dan buat senaman
- Minum air putih secukupnya

Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
https://SlimmeGel.wasap.my

Agent dialu2kan 😘

#SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk
  • Untuk kesan yang terbaik 👇
    - Sapu gel dan pakai korset
    - Sapu gel dan buat senaman
    - Minum air putih secukupnya

    Sejuk_Nyaman_Menyegarkan 😍
    RM25 Sahaja, Mudah dibawah kemana2.. Berminat nak tahu lebih lanjut 👇
    https://SlimmeGel.wasap.my

    Agent dialu2kan 😘

    #SlimmeGel #GelSerbaguna #BidaraGel #GelKurus #GelSejuk

  •  1  0  20 January, 2020
  • RUGINYA SIAPA YANG TAK GRAB 🤨

Look Fiit 💯 tidak mengandungi bahan terlarang. Rasa peach yang sedap membuatkan anda mudah untuk menurunkan berat badan. Jom diet dengan selamat dan mudah. 😃

Look Fiit cuma boleh beli online sahaja tau.. Jom kunjungi D'Herbs Boutique Aeon Bukit Tinggi, Klang untuk dapatkan info lanjut atau buat tempahan terus 👇👇👇 Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • RUGINYA SIAPA YANG TAK GRAB 🤨

    Look Fiit 💯 tidak mengandungi bahan terlarang. Rasa peach yang sedap membuatkan anda mudah untuk menurunkan berat badan. Jom diet dengan selamat dan mudah. 😃

    Look Fiit cuma boleh beli online sahaja tau.. Jom kunjungi D'Herbs Boutique Aeon Bukit Tinggi, Klang untuk dapatkan info lanjut atau buat tempahan terus 👇👇👇 Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  2  1  18 January, 2020
  • HARI-HARI PERGI KERJA BIBIR LEMBUT MENAWAN. WARNA PUN CANTIK CUN MELECUN GIITEEWWWW

Creamy Matte by ASL Cosmetics kini boleh didapati secara atas talian atau terus kunjungi kami di 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia

Boleh make up dan cuba semua colour creamy matte yang ada... 😉
  • HARI-HARI PERGI KERJA BIBIR LEMBUT MENAWAN. WARNA PUN CANTIK CUN MELECUN GIITEEWWWW

    Creamy Matte by ASL Cosmetics kini boleh didapati secara atas talian atau terus kunjungi kami di 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

    Boleh make up dan cuba semua colour creamy matte yang ada... 😉

  •  4  1  18 January, 2020
  • Creamy Matte untuk bibir cantik dan kekal menawan. Warna dan dan tekstur yang lembut membuatkan anda lebih yakin sepanjang hari.

Dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 👍 FB Page: ASLegacy D'Herbs Boutique Klang untuk katalog barangan 😉 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • Creamy Matte untuk bibir cantik dan kekal menawan. Warna dan dan tekstur yang lembut membuatkan anda lebih yakin sepanjang hari.

    Dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 👍 FB Page: ASLegacy D'Herbs Boutique Klang untuk katalog barangan 😉 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  4  1  17 January, 2020
  • KURUS SECARA SIHAT DENGAN PRODUK VIRAL NI!!! Mesti semua tahu program kurus yang #datoaliffsyukri running sekarang kan?? 😃😃😃 Nie la produk tu... Jom dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia

Photo Credit: @as.legacymalaysia
  • KURUS SECARA SIHAT DENGAN PRODUK VIRAL NI!!! Mesti semua tahu program kurus yang #datoaliffsyukri running sekarang kan?? 😃😃😃 Nie la produk tu... Jom dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

    Photo Credit: @as.legacymalaysia

  •  10  1  15 January, 2020
  • KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT ANDA BERSAMA CAPTURE YOUTH  BEE VENOM SKINCARE 
Rangkaian produk Bee Venom diperbuat daripada bahan organik yang mengandungi:-
🐝 Vitamin E
🐝 Serbuk Mutiara
🐝 Collagen
🐝 Madu
🐝 Vitamin C & B3

Penjagaan kulit Bee Venom khas untuk mereka yang ingin menyeselaikan dilema: 🍯 Jeragat
🍯 Kulit Gelap Kusam
🍯 Kulit Sunburn
🍯 Kulit Berparut
🍯 Kulit Berminyak
🍯 Kulit Nipis & Kering

Nak ke nak sihatkan kulit anda dengan produk yang selamat macam Capture Youth Bee Venom nie? Ulangi dan kekalkan wajah remaja anda sekarang. 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT ANDA BERSAMA CAPTURE YOUTH BEE VENOM SKINCARE
    Rangkaian produk Bee Venom diperbuat daripada bahan organik yang mengandungi:-
    🐝 Vitamin E
    🐝 Serbuk Mutiara
    🐝 Collagen
    🐝 Madu
    🐝 Vitamin C & B3

    Penjagaan kulit Bee Venom khas untuk mereka yang ingin menyeselaikan dilema: 🍯 Jeragat
    🍯 Kulit Gelap Kusam
    🍯 Kulit Sunburn
    🍯 Kulit Berparut
    🍯 Kulit Berminyak
    🍯 Kulit Nipis & Kering

    Nak ke nak sihatkan kulit anda dengan produk yang selamat macam Capture Youth Bee Venom nie? Ulangi dan kekalkan wajah remaja anda sekarang. 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  7  1  14 January, 2020
  • MULAKAN HARI ANDA DENGAN BIZZI BREAKFIRST DAN KEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI

Minuman Barley Malt, Oat & Soya akan membantu anda:
✅ Mengawal selera makan
✅ Mengawal berat badan
✅ Memberi tenaga berpanjangan
✅ Mengawal metabolism badan

Mudah sahaja. Bancuh 1 paket dengan 150ml air suam. Sekali sehari. 😊

Dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 👍 FB Page: ASLegacy D'Herbs Boutique Klang untuk katalog barangan 😉 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • MULAKAN HARI ANDA DENGAN BIZZI BREAKFIRST DAN KEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI

    Minuman Barley Malt, Oat & Soya akan membantu anda:
    ✅ Mengawal selera makan
    ✅ Mengawal berat badan
    ✅ Memberi tenaga berpanjangan
    ✅ Mengawal metabolism badan

    Mudah sahaja. Bancuh 1 paket dengan 150ml air suam. Sekali sehari. 😊

    Dapatkan sekarang 👇👇👇 D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 👍 FB Page: ASLegacy D'Herbs Boutique Klang untuk katalog barangan 😉 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  4  1  14 January, 2020
  • HARUMNITA RAHSIA KECANTIKAN LUAR DAN DALAM UNTUK WANITA KINI DENGAN WAJAH BARU!!! Khasiat HARUMNITA:
🌷 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌷 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
🌷 Menghilangkan senggugut dan melancarkan haid
🌷 Mengekalkan awet muda
🌷 Mengatasi masalah sakit puan
🌷 Membantu mengawal paras kolestrol dan gul dalam darah
🌷 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita

CARA PENGGUNAAN:

1) Pucuk Harumnita - Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur
2) Gentel Harumnita - Wanita 35 tahun ke bawah (3 biji 2 kali sehari), Wanita 35 tahun ke atas (4 biji 2 kali sehari)

D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383
- COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • HARUMNITA RAHSIA KECANTIKAN LUAR DAN DALAM UNTUK WANITA KINI DENGAN WAJAH BARU!!! Khasiat HARUMNITA:
    🌷 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌷 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    🌷 Menghilangkan senggugut dan melancarkan haid
    🌷 Mengekalkan awet muda
    🌷 Mengatasi masalah sakit puan
    🌷 Membantu mengawal paras kolestrol dan gul dalam darah
    🌷 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita

    CARA PENGGUNAAN:

    1) Pucuk Harumnita - Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur
    2) Gentel Harumnita - Wanita 35 tahun ke bawah (3 biji 2 kali sehari), Wanita 35 tahun ke atas (4 biji 2 kali sehari)

    D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383
    - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  6  3  13 January, 2020
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB

Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat sevara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif atau mengalami masalah kulit ringan.

KELEBIHANNYA DALAM MEMBANTU MENGATASI MASALAH: 🌼 Kulit badan berdaki
🌼 Badan berbau
🌼 Badan dan muka berjerawat
🌼 Kulit berpanau
🌼 Kulit kusam
🌼 Kulit sensitif 🌼 Kulit kering

Selamat digunakan untuk semua peringkat umur. 😉

D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
- POS Seluruh Malaysia
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB

    Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat sevara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif atau mengalami masalah kulit ringan.

    KELEBIHANNYA DALAM MEMBANTU MENGATASI MASALAH: 🌼 Kulit badan berdaki
    🌼 Badan berbau
    🌼 Badan dan muka berjerawat
    🌼 Kulit berpanau
    🌼 Kulit kusam
    🌼 Kulit sensitif 🌼 Kulit kering

    Selamat digunakan untuk semua peringkat umur. 😉

    D’herbs boutique @ Aeon Bukit Tinggi, Klang

    Berminat untuk order Product D’herbs & ASL:-
    http://wasap.my/601165628383 - COD Bukit tinggi Klang, Banting,Salak tinggi, Nilai.
    - POS Seluruh Malaysia

  •  9  1  12 January, 2020

Top #bidaragel Posts

  • Assalamualaikum wbt. Up lagi Satu produk baru bakal keluar. Packaging lebih besar dari Hari tu. Rosewater. Ramai berpuas hati. Dan saya sendiri amalkan rose water. Kebaikan? 🌹membantu memberi kelembapan kulit
🌹mengecilkan pori pori
🌹mengurangkan lebihan minyak yang menyebabkan oil seed Dan jerawat
🌹membantu menegangkan kulit
🌹Kaya dengan antioksidan, vitamin A, E & C
🌹memperbaharui tisu kulit
🌹sesuai utk kulit normal,kering Dan berminyak
🌹memberikan kesegaran 
#jrm #produkbarujrm #rosewaterjrm #jrmrosewater #bondarozitaibrahim #bondarozita #aurainsta #jamhratumalaya #royalv #mustanir #kurmadhuha #kurmadhuhakecil #biobeautyessence #biomiracleaction #supermoistsoap #bidaragel #wujapinkishjrm #wujapinkish #marjaneoiljrm #marjaneoil #viniferacccover #silkusunscreen #pinkyroseslipbalm #angelicaherbs #zinniamagenta #
  • Assalamualaikum wbt. Up lagi Satu produk baru bakal keluar. Packaging lebih besar dari Hari tu. Rosewater. Ramai berpuas hati. Dan saya sendiri amalkan rose water. Kebaikan? 🌹membantu memberi kelembapan kulit
    🌹mengecilkan pori pori
    🌹mengurangkan lebihan minyak yang menyebabkan oil seed Dan jerawat
    🌹membantu menegangkan kulit
    🌹Kaya dengan antioksidan, vitamin A, E & C
    🌹memperbaharui tisu kulit
    🌹sesuai utk kulit normal,kering Dan berminyak
    🌹memberikan kesegaran
    #jrm #produkbarujrm #rosewaterjrm #jrmrosewater #bondarozitaibrahim #bondarozita #aurainsta #jamhratumalaya #royalv #mustanir #kurmadhuha #kurmadhuhakecil #biobeautyessence #biomiracleaction #supermoistsoap #bidaragel #wujapinkishjrm #wujapinkish #marjaneoiljrm #marjaneoil #viniferacccover #silkusunscreen #pinkyroseslipbalm #angelicaherbs #zinniamagenta #

  •  81  18  22 April, 2019
  • BIDARA SHOWER GEL
Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
.
KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
* Membuang toksin / daki pada kulit
* Merawat lemah semangat
* Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
* Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
* Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
.
P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
.
Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
. 
#bidaragel
#gelmandianbidara 
#aslegacykl
#aslegacyampang
#aslegacycheras
#harumnita
#bizzyboddy
  • BIDARA SHOWER GEL
    Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
    .
    KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
    * Membuang toksin / daki pada kulit
    * Merawat lemah semangat
    * Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    * Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    * Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    .
    P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
    .
    Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
    Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
    .
    #bidaragel
    #gelmandianbidara
    #aslegacykl
    #aslegacyampang
    #aslegacycheras
    #harumnita
    #bizzyboddy

  •  3  0  20 January, 2019
  • BIDARA SHOWER GEL
Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
.
KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
* Membuang toksin / daki pada kulit
* Merawat lemah semangat
* Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
* Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
* Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
.
P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
.
Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
. 
#bidaragel
#gelmandianbidara 
#aslegacykl
#aslegacyampang
#aslegacycheras
#harumnita
#bizzyboddy
  • BIDARA SHOWER GEL
    Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
    .
    KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
    * Membuang toksin / daki pada kulit
    * Merawat lemah semangat
    * Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    * Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    * Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    .
    P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
    .
    Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
    Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
    .
    #bidaragel
    #gelmandianbidara
    #aslegacykl
    #aslegacyampang
    #aslegacycheras
    #harumnita
    #bizzyboddy

  •  4  0  8 January, 2019
  • BIDARA SHOWER GEL
Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
.
KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
* Membuang toksin / daki pada kulit
* Merawat lemah semangat
* Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
* Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
* Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
.
P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
.
Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
. 
#bidaragel
#gelmandianbidara 
#aslegacykl
#aslegacyampang
#aslegacycheras
#harumnita
#bizzyboddy
  • BIDARA SHOWER GEL
    Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
    .
    KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
    * Membuang toksin / daki pada kulit
    * Merawat lemah semangat
    * Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    * Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    * Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    .
    P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
    .
    Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
    Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
    .
    #bidaragel
    #gelmandianbidara
    #aslegacykl
    #aslegacyampang
    #aslegacycheras
    #harumnita
    #bizzyboddy

  •  9  1  11 January, 2019
  • BIDARA SHOWER GEL
Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
.
KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
* Membuang toksin / daki pada kulit
* Merawat lemah semangat
* Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
* Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
* Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
.
P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
.
Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
. 
#bidaragel
#gelmandianbidara 
#aslegacykl
#aslegacyampang
#aslegacycheras
#harumnita
#bizzyboddy
  • BIDARA SHOWER GEL
    Produk ni memang bagus sangat2. Banyak kebaikan dari produk ni u tuk tubuh badan. Boleh guna untuk lelaki dan perempuan. Mungkin ramai dah tahu kan khasiat daun bidara dalam perubatan Islam?
    .
    KEBAIKAN BIDARA SHOWER GEL:
    * Membuang toksin / daki pada kulit
    * Merawat lemah semangat
    * Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    * Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    * Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    .
    P/s : Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin
    .
    Nak dapatkan produk Bidara Shower Gel?
    Terus hubungi kami (whatsapp no dekat profile IG)
    .
    #bidaragel
    #gelmandianbidara
    #aslegacykl
    #aslegacyampang
    #aslegacycheras
    #harumnita
    #bizzyboddy

  •  4  0  8 January, 2019
  • 🚿 🚿 🚿 .
Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj  serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . .
.
Hanya perlu tekan link di profile kami utk dptkan nya..
.
.
#gelmandianbidara #bidaragel #harianugerah #mhi #rtm #malaysia
  • 🚿 🚿 🚿 .
    Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . .
    .
    Hanya perlu tekan link di profile kami utk dptkan nya..
    .
    .
    #gelmandianbidara #bidaragel #harianugerah #mhi #rtm #malaysia

  •  4  0  14 November, 2019
  • Sesibuk kita pun tiada alasan untuk menguruskan badan , Gabungan dua produk  nie dapat mereka korang di luar sana dapat memberi impak yang besar untuk bentuk tubuh yang deal . Jangan beri alasan lagi untuk kelihatan cantik , pakai baju yang diidamkan , berat badan dan bentuk yang deal . 
Dapat kan sekarang #aslegacy_johorselatan

Jangan tunggu lagi kerjakan impian bentuk badan anda !!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk dari kami:MOP sah anda #D01864
.
#TelekungShida - RM 129.00
#Makeup5in1 - RM 159.90
#BizziBoddy - RM 79.90
#Bizziflush - RM 75.00
#BBContourCream - RM 42.00
#PucukHarumnita - RM 69.90
#Harumnita - RM 49.90
#HarumnitaF/Wash - RM 25.00
#EnzemaCream - RM 39.90
#BidaraGel - RM 25.00
#JamshirBodyScrub - RM 25.00
#LosyenBadanJamsyirDaunBidara - RM 39.90
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman
  • Sesibuk kita pun tiada alasan untuk menguruskan badan , Gabungan dua produk nie dapat mereka korang di luar sana dapat memberi impak yang besar untuk bentuk tubuh yang deal . Jangan beri alasan lagi untuk kelihatan cantik , pakai baju yang diidamkan , berat badan dan bentuk yang deal .
    Dapat kan sekarang #aslegacy_johorselatan

    Jangan tunggu lagi kerjakan impian bentuk badan anda !!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    #TelekungShida - RM 129.00
    #Makeup5in1 - RM 159.90
    #BizziBoddy - RM 79.90
    #Bizziflush - RM 75.00
    #BBContourCream - RM 42.00
    #PucukHarumnita - RM 69.90
    #Harumnita - RM 49.90
    #HarumnitaF/Wash - RM 25.00
    #EnzemaCream - RM 39.90
    #BidaraGel - RM 25.00
    #JamshirBodyScrub - RM 25.00
    #LosyenBadanJamsyirDaunBidara - RM 39.90
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli Othman

  •  2  1  5 April, 2019
  • Pagi2 emosi mestilah kena ceria ...positif...barulah aura yang baik2 datang kat kita...😍
.
Buang jauh2 aura2 negatif tu...
.
Mulakan hari anda dengan mandian #BIDARAGEL ni pasti yg baik2 akan datang dekat dengan kita...baru lah lancar rezeki kita💁💁
.
Rasa segar...nyaman...berangin...wangi pulak tu...aummmm...
Jom dapatkan segera hanya RM25 sahaja...💁
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel
  • Pagi2 emosi mestilah kena ceria ...positif...barulah aura yang baik2 datang kat kita...😍
    .
    Buang jauh2 aura2 negatif tu...
    .
    Mulakan hari anda dengan mandian #BIDARAGEL ni pasti yg baik2 akan datang dekat dengan kita...baru lah lancar rezeki kita💁💁
    .
    Rasa segar...nyaman...berangin...wangi pulak tu...aummmm...
    Jom dapatkan segera hanya RM25 sahaja...💁
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel

  •  6  1  6 February, 2020