#bidara Instagram Photos & Videos

bidara - 97.8k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
167.6
average likes

Latest #bidara Posts

  • Assalamualaykum
Hi everyone 🌞🌞🌞
Semoga ceria sepanjang hari🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

Jom cergaskan badan dengan product terbaru @b_dara_official @pg_adam 

B'DARA LICIOUS DRINK 
(Slimming, Beauty and Healthy Juice)
Botanical Prune Drink with Garnicia
(Minuman Botani Prun dan Asam Gelugur)

🍀Membantu menurunkan berat  badan 
🍀Mempercepat proses pencernaan 
🍀Merawat sembelit 
🍀Menurunkan tekanan darah 
🍀Menguatkan fungsi imun badan
🍀Memberi tenaga sepanjang hari
🍀Memulihkan sengal tulang
🍀Mengimbang suhu badan
🍀Menghaluskan dan melembabkan kulit.
🍀Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍀Meremajakan kulit
🍀Mengatasi kulit kering dan mengelupas
🍀Mencegah kerosakan sel kulit wajah.

Click link di atas, profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇 
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraJuice

Sebotol 250ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum
    Hi everyone 🌞🌞🌞
    Semoga ceria sepanjang hari🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

    Jom cergaskan badan dengan product terbaru @b_dara_official @pg_adam

    B'DARA LICIOUS DRINK
    (Slimming, Beauty and Healthy Juice)
    Botanical Prune Drink with Garnicia
    (Minuman Botani Prun dan Asam Gelugur)

    🍀Membantu menurunkan berat badan
    🍀Mempercepat proses pencernaan
    🍀Merawat sembelit
    🍀Menurunkan tekanan darah
    🍀Menguatkan fungsi imun badan
    🍀Memberi tenaga sepanjang hari
    🍀Memulihkan sengal tulang
    🍀Mengimbang suhu badan
    🍀Menghaluskan dan melembabkan kulit.
    🍀Mencerahkan kulit secara semula jadi
    🍀Meremajakan kulit
    🍀Mengatasi kulit kering dan mengelupas
    🍀Mencegah kerosakan sel kulit wajah.

    Click link di atas, profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraJuice

    Sebotol 250ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  0  0  1 hour ago
  • Siapa yang mau punya bibir cerah dan sehat?
.
Caranya gampang kok, enggak perlu treatment sana sini, gak perlu juga ke salon mahal, cukup pakai Fabil lip treatment aja. Ini tuh kecil-kecil cabe rawit. Gak cuma untuk melembapkan bibir tapi juga multifungsi lho, bisa untuk mengatasi luka bakar, ruam popok dan masih banyak lagi, mashaa Allah 😍
.
Eits! meskipun warnanya merah, pas diaplikasiin itu warnanya natural banget. Bahan-bahan yang digunakan juga alami, jadi aman untuk bumil dan busui, bahkan anak-anak juga bisa pake lho ✨

.
.
#perawatanwajah #fabilserum #fabildeodorantspray #liptreatment #deospray #deofabil #lipscrub #lipmoist #lipbalm #facialwashfaceglow #lipmatte #facialwashfabil #bidara #fabilskinofficial #fabilskin
  • Siapa yang mau punya bibir cerah dan sehat?
    .
    Caranya gampang kok, enggak perlu treatment sana sini, gak perlu juga ke salon mahal, cukup pakai Fabil lip treatment aja. Ini tuh kecil-kecil cabe rawit. Gak cuma untuk melembapkan bibir tapi juga multifungsi lho, bisa untuk mengatasi luka bakar, ruam popok dan masih banyak lagi, mashaa Allah 😍
    .
    Eits! meskipun warnanya merah, pas diaplikasiin itu warnanya natural banget. Bahan-bahan yang digunakan juga alami, jadi aman untuk bumil dan busui, bahkan anak-anak juga bisa pake lho ✨

    .
    .
    #perawatanwajah  #fabilserum  #fabildeodorantspray  #liptreatment  #deospray  #deofabil  #lipscrub  #lipmoist  #lipbalm  #facialwashfaceglow #lipmatte #facialwashfabil #bidara #fabilskinofficial #fabilskin

  •  1  0  1 hour ago
  • Assalamualaykum
Hi everyone 🌞🌞🌞
Semoga ceria sepanjang hari🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

Jom cergaskan badan dengan product terbaru @b_dara_official , 

B'DARA LICIOUS DRINK 
(Slimming, Beauty and Healthy Juice)
Botanical Prune Drink with Garnicia
(Minuman Botani Prun dan Asam Gelugur)

🍀Membantu menurunkan berat  badan 
🍀Mempercepat proses pencernaan 
🍀Merawat sembelit 
🍀Menurunkan tekanan darah 
🍀Menguatkan fungsi imun badan
🍀Memberi tenaga sepanjang hari
🍀Memulihkan sengal tulang
🍀Mengimbang suhu badan
🍀Menghaluskan dan melembabkan kulit.
🍀Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍀Meremajakan kulit
🍀Mengatasi kulit kering dan mengelupas
🍀Mencegah kerosakan sel kulit wajah.

Click link di atas, profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇 
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraJuice

Sebotol 250ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum
    Hi everyone 🌞🌞🌞
    Semoga ceria sepanjang hari🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

    Jom cergaskan badan dengan product terbaru @b_dara_official ,

    B'DARA LICIOUS DRINK
    (Slimming, Beauty and Healthy Juice)
    Botanical Prune Drink with Garnicia
    (Minuman Botani Prun dan Asam Gelugur)

    🍀Membantu menurunkan berat badan
    🍀Mempercepat proses pencernaan
    🍀Merawat sembelit
    🍀Menurunkan tekanan darah
    🍀Menguatkan fungsi imun badan
    🍀Memberi tenaga sepanjang hari
    🍀Memulihkan sengal tulang
    🍀Mengimbang suhu badan
    🍀Menghaluskan dan melembabkan kulit.
    🍀Mencerahkan kulit secara semula jadi
    🍀Meremajakan kulit
    🍀Mengatasi kulit kering dan mengelupas
    🍀Mencegah kerosakan sel kulit wajah.

    Click link di atas, profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraJuice

    Sebotol 250ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  2  0  1 hour ago
  • Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa kali. Salah satunya adalah:

وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ. فِي سِدْرٍ مَخْضُودٍ

Artinya: Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada diantara pohon bidara yang tidak berduri. (Q.S. Al Waqiah: 27-28)
.
Bidara juga memiliki banyak khasiat, diantaranya adalah untuk mengobati gangguan jin dan sihir.

Yuk segera hubungi nomor dibawah ini Untuk konsul/ info pemesanan bibit :
0857.0411.2311
#bibitbidara #bibitbidaraarab #bibitbidaramurah #bibitbidaramedan #bibitbidarapalembang #bibitpohonbidara #bibittanamanbidara #bidaraarab #bidara #daunbidara #bibitbidarapekanbaru #jualbibitbidara #pohonbidara #sabunbidara #bidarabrunei #bidarashahalam #bibitbuah #tabulampot #bibitbuahunggul #pohonbidaraarab #bidararuqyah #daunbidaraarab #bidaraterapi #bidaramalaysia #kapsulbidara #bibitbidaracina #daunbidara #bidarasyifa #bidaramurah #ruqyah
  • Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa kali. Salah satunya adalah:

    وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ. فِي سِدْرٍ مَخْضُودٍ

    Artinya: Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada diantara pohon bidara yang tidak berduri. (Q.S. Al Waqiah: 27-28)
    .
    Bidara juga memiliki banyak khasiat, diantaranya adalah untuk mengobati gangguan jin dan sihir.

    Yuk segera hubungi nomor dibawah ini Untuk konsul/ info pemesanan bibit :
    0857.0411.2311
    #bibitbidara #bibitbidaraarab #bibitbidaramurah #bibitbidaramedan #bibitbidarapalembang #bibitpohonbidara #bibittanamanbidara #bidaraarab #bidara #daunbidara #bibitbidarapekanbaru #jualbibitbidara #pohonbidara #sabunbidara #bidarabrunei #bidarashahalam #bibitbuah #tabulampot #bibitbuahunggul #pohonbidaraarab #bidararuqyah #daunbidaraarab #bidaraterapi #bidaramalaysia #kapsulbidara #bibitbidaracina #daunbidara #bidarasyifa #bidaramurah #ruqyah

  •  1  0  1 hour ago
  • Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa kali. Salah satunya adalah:

وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ. فِي سِدْرٍ مَخْضُودٍ

Artinya: Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada diantara pohon bidara yang tidak berduri. (Q.S. Al Waqiah: 27-28)
.
Bidara juga memiliki banyak khasiat, diantaranya adalah untuk mengobati gangguan jin dan sihir.

Yuk segera hubungi nomor dibawah ini Untuk konsul/ info pemesanan bibit :
0857.0411.2311
#bibitbidara #bibitbidaraarab #bibitbidaramurah #bibitbidaramedan #bibitbidarapalembang #bibitpohonbidara #bibittanamanbidara #bidaraarab #bidara #daunbidara #bibitbidarapekanbaru #jualbibitbidara #pohonbidara #sabunbidara #bidarabrunei #bidarashahalam #bibitbuah #tabulampot #bibitbuahunggul #pohonbidaraarab #bidararuqyah #daunbidaraarab #bidaraterapi #bidaramalaysia #kapsulbidara #bibitbidaracina #daunbidara #bidarasyifa #bidaramurah #ruqyah
  • Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa kali. Salah satunya adalah:

    وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ. فِي سِدْرٍ مَخْضُودٍ

    Artinya: Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada diantara pohon bidara yang tidak berduri. (Q.S. Al Waqiah: 27-28)
    .
    Bidara juga memiliki banyak khasiat, diantaranya adalah untuk mengobati gangguan jin dan sihir.

    Yuk segera hubungi nomor dibawah ini Untuk konsul/ info pemesanan bibit :
    0857.0411.2311
    #bibitbidara #bibitbidaraarab #bibitbidaramurah #bibitbidaramedan #bibitbidarapalembang #bibitpohonbidara #bibittanamanbidara #bidaraarab #bidara #daunbidara #bibitbidarapekanbaru #jualbibitbidara #pohonbidara #sabunbidara #bidarabrunei #bidarashahalam #bibitbuah #tabulampot #bibitbuahunggul #pohonbidaraarab #bidararuqyah #daunbidaraarab #bidaraterapi #bidaramalaysia #kapsulbidara #bibitbidaracina #daunbidara #bidarasyifa #bidaramurah #ruqyah

  •  0  0  1 hour ago
  • TIADA MERUGI ORANG YANG MENANAM

 Beliau (shallallâhu ’alaihi wa sallam) bersabda,

لَا يَغْرِسُ مُسْلِمٌ غَرْسًا، وَلَا يَزْرَعُ زَرْعًا، فَيَأْكُلَ مِنْهُ إِنْسَانٌ، وَلَا دَابَّةٌ، وَلَا شَيْءٌ، إِلَّا كَانَتْ لَهُ صَدَقَةً

“Tidaklah seorang muslim menanam sebuah pohon, tidak pula memelihara sebuah tanaman, kemudian manusia, hewan, dan apapun makan dari (tanaman) itu, kecuali hal tersebut menjadi sedekah baginya.”
(Diriwayatkan oleh Muslim)

Pusat Pohon Bidara Bandung
Informasi dan Pemesanan
wa.me/6281222545546

#bidara #bidaraarab
#pohonbidara
#pohonbidaraarab #sidr #ruqyah #ruqyahsyariyyah
  • TIADA MERUGI ORANG YANG MENANAM

     Beliau (shallallâhu ’alaihi wa sallam) bersabda,

    لَا يَغْرِسُ مُسْلِمٌ غَرْسًا، وَلَا يَزْرَعُ زَرْعًا، فَيَأْكُلَ مِنْهُ إِنْسَانٌ، وَلَا دَابَّةٌ، وَلَا شَيْءٌ، إِلَّا كَانَتْ لَهُ صَدَقَةً

    “Tidaklah seorang muslim menanam sebuah pohon, tidak pula memelihara sebuah tanaman, kemudian manusia, hewan, dan apapun makan dari (tanaman) itu, kecuali hal tersebut menjadi sedekah baginya.”
    (Diriwayatkan oleh Muslim)

    Pusat Pohon Bidara Bandung
    Informasi dan Pemesanan
    wa.me/6281222545546

    #bidara #bidaraarab
    #pohonbidara
    #pohonbidaraarab #sidr #ruqyah #ruqyahsyariyyah

  •  7  0  2 hours ago
  • Allahuakbar Allahuakbar...

Azan Magrib telahpun berkumandang. Adam diam menghayati seruan azan Magrib. Usai azan, dia membaca doa.

Knock...

Bunyi satu ketukan pintu. Adam diam. Hanya nafasnya dan bunyi penghawa dingin kedengaran.

Knock knock...

Adam melihat dari ekor matanya ke pintu utama. Ibarat tetamu datang minta dibukakan pintu. Bunyi ketukan yang mulanya perlahan kini kuat. Kemudian, bunyi ketukan bersambung di pintu dapur belakang. Sama seperti pintu utama. Bermula dengan satu ketukan, kemudian bersambung dua ketukan, dan ianya akan berpanjangan. 

Adam berdiri dan mula untuk menunaikan solat. Dibiarkan bunyi ketukan pintu yang telahpun berjangkit di pintu-pintu lain. Biarpun dia lelaki, namun masih berbaki sedikit perasaan takut apabila kerap diganggu sebegitu rupa.

Pernah sekali, dia menanyakan pada jiran, adakah sesiapa pernah datang waktu Magrib ke rumahnya, namun jawapan yang diberi agak mengejutkan Adam. Pernah juga Adam membuka pintu apabila diganggu. Kosong! Dan sewaktu dia berpaling untuk menutup pintu, terdengar ditelingnya seolah seseorang berbisik dengan satu gelak yang perlahan. Berderau bulu romanya.

Mungkin betul kata kawannya, rumahnya keras, dan perlu dibersihkan. Setakat ini gangguan paling teruk ialah bunyi ketukan untuk semua pintu rumahnya dan di ruangan dapur seperti ada yang masak bila dia tidur, atau perabut seperti dialih-alihkan.

Sekiranya anda mengalami gangguan seperti kawasan rumah kerap diganggu, itu adalah salah satu petanda kehadiran jin atau syaitan yang ingin menakut-nakutkan anda. Dan sekiranya tak dibersihkan, dikhuatiri gangguan akan menjadi lebih hebat.

Ingin dapatkan Aman Spray yang telah diruqyahkan beberakali oleh kumpulan perawat Darulsalam iaitu anak didik Almarhum Tuan Guru Dato Ismail Kamus boleh menghubungi admin 011 1078 9310.

#ikhtiarsyifahq 
#ikhtiarsyifa 
#penawarikhtiarsyifa 
#bidaraikhtiarsyifa 
#bidara 
#bidarasyifa 
#rawatansaka 
#rawatansihir 
#penawarsihir 
#penawarsakitlutut
  • Allahuakbar Allahuakbar...

    Azan Magrib telahpun berkumandang. Adam diam menghayati seruan azan Magrib. Usai azan, dia membaca doa.

    Knock...

    Bunyi satu ketukan pintu. Adam diam. Hanya nafasnya dan bunyi penghawa dingin kedengaran.

    Knock knock...

    Adam melihat dari ekor matanya ke pintu utama. Ibarat tetamu datang minta dibukakan pintu. Bunyi ketukan yang mulanya perlahan kini kuat. Kemudian, bunyi ketukan bersambung di pintu dapur belakang. Sama seperti pintu utama. Bermula dengan satu ketukan, kemudian bersambung dua ketukan, dan ianya akan berpanjangan.

    Adam berdiri dan mula untuk menunaikan solat. Dibiarkan bunyi ketukan pintu yang telahpun berjangkit di pintu-pintu lain. Biarpun dia lelaki, namun masih berbaki sedikit perasaan takut apabila kerap diganggu sebegitu rupa.

    Pernah sekali, dia menanyakan pada jiran, adakah sesiapa pernah datang waktu Magrib ke rumahnya, namun jawapan yang diberi agak mengejutkan Adam. Pernah juga Adam membuka pintu apabila diganggu. Kosong! Dan sewaktu dia berpaling untuk menutup pintu, terdengar ditelingnya seolah seseorang berbisik dengan satu gelak yang perlahan. Berderau bulu romanya.

    Mungkin betul kata kawannya, rumahnya keras, dan perlu dibersihkan. Setakat ini gangguan paling teruk ialah bunyi ketukan untuk semua pintu rumahnya dan di ruangan dapur seperti ada yang masak bila dia tidur, atau perabut seperti dialih-alihkan.

    Sekiranya anda mengalami gangguan seperti kawasan rumah kerap diganggu, itu adalah salah satu petanda kehadiran jin atau syaitan yang ingin menakut-nakutkan anda. Dan sekiranya tak dibersihkan, dikhuatiri gangguan akan menjadi lebih hebat.

    Ingin dapatkan Aman Spray yang telah diruqyahkan beberakali oleh kumpulan perawat Darulsalam iaitu anak didik Almarhum Tuan Guru Dato Ismail Kamus boleh menghubungi admin 011 1078 9310.

    #ikhtiarsyifahq
    #ikhtiarsyifa
    #penawarikhtiarsyifa
    #bidaraikhtiarsyifa
    #bidara
    #bidarasyifa
    #rawatansaka
    #rawatansihir
    #penawarsihir
    #penawarsakitlutut

  •  2  0  3 hours ago
  • Ya , yang sedang Anda lihat  Ini adalah salah satu Madu terbaik dunia  yaitu MADU SIDR  dari Yaman ..dengan ciri khas warna kuning kecoklatan serta rasa khas dan aroma wangi khas madu Sidr yang sangat menggoda membuat orang yg mencicipinya tidak bisa melupakan rasa nya . ⁣
⁣
Madu ini di hasil kan dari lebah lebah penghisap nektar bunga Pohon Sidr Yang tumbuh subur di wilayah lembah lembah hadramaut ,Yaman.⁣
 ⁣
secara garis besar musim panen madu Sidr hanya setahun sekali , yakni di musim Dingin (faslu as syita) ,tak heran ketersediaan madu sidr pun relatif lebih langka dibanding jenis lain ,⁣
 ⁣
meskipun sesekali pohon sidr berbunga di luar musim nya dikarenakan curah hujan tinggi ,akan tetapi hasil madu nya akan berbeda kualitas nya dengan hasil panen pada musim nya . ⁣
⁣
Abu asl  jakarta 13 agustus 2020 ⁣
⁣
#maduyaman #maduarab #madusidr⁣
#sidrmalaki #sidrdoan #baghiyah ⁣
#bidara  #sidrabuasl⁣
⁣
⁣
  • Ya , yang sedang Anda lihat Ini adalah salah satu Madu terbaik dunia yaitu MADU SIDR dari Yaman ..dengan ciri khas warna kuning kecoklatan serta rasa khas dan aroma wangi khas madu Sidr yang sangat menggoda membuat orang yg mencicipinya tidak bisa melupakan rasa nya . ⁣

    Madu ini di hasil kan dari lebah lebah penghisap nektar bunga Pohon Sidr Yang tumbuh subur di wilayah lembah lembah hadramaut ,Yaman.⁣

    secara garis besar musim panen madu Sidr hanya setahun sekali , yakni di musim Dingin (faslu as syita) ,tak heran ketersediaan madu sidr pun relatif lebih langka dibanding jenis lain ,⁣

    meskipun sesekali pohon sidr berbunga di luar musim nya dikarenakan curah hujan tinggi ,akan tetapi hasil madu nya akan berbeda kualitas nya dengan hasil panen pada musim nya . ⁣

    Abu asl jakarta 13 agustus 2020 ⁣

    #maduyaman #maduarab #madusidr
    #sidrmalaki #sidrdoan #baghiyah
    #bidara #sidrabuasl

  •  6  0  3 hours ago
  • Assalamualaykum lovely people 
Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨
 
B’Dara Smoothy Bath 
No ordinary
Extra ordinary 

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Nak kesegaran badan, kulit cantik, awet muda dan macam-macam lagi kelebihan, gunakan B’Dara Smoothy Bath tanpa ragu 😉

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum lovely people
    Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

    Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

    B’Dara Smoothy Bath
    No ordinary
    Extra ordinary

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Nak kesegaran badan, kulit cantik, awet muda dan macam-macam lagi kelebihan, gunakan B’Dara Smoothy Bath tanpa ragu 😉

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  0  0  3 hours ago
  • Assalamualaykum lovely people 
Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨
 
B’Dara Smoothy Bath 
No ordinary
Extra ordinary 

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Nak kesegaran badan, kulit cantik, awet muda dan macam-macam lagi kelebihan, gunakan B’Dara Smoothy Bath tanpa ragu 😉

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum lovely people
    Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

    Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

    B’Dara Smoothy Bath
    No ordinary
    Extra ordinary

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Nak kesegaran badan, kulit cantik, awet muda dan macam-macam lagi kelebihan, gunakan B’Dara Smoothy Bath tanpa ragu 😉

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  4  0  3 hours ago
  • Assalamualaykum lovely people 
Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨
 
B’Dara Smoothy Bath 
No ordinary
Extra ordinary 

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum lovely people
    Very good morning to all 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

    Jom kita segarkan diri dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

    B’Dara Smoothy Bath
    No ordinary
    Extra ordinary

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  0  0  3 hours ago

Top #bidara Posts

  • Alhamdulillah akhirnyaa mama menemukanmu nak ❤️
Dulu waktu di banjarbaru sempaat sebesar pohon jambu tapi udah layu, hiks hiks 😭
Jadi ngebibit ulang deeh. 
Mudah mudahan tumbuh besaar yaa ❤️
.
.
.
#bidara 
#bidaraarab 
#pohonbidara 
#manfaatdaunbidara
  • Alhamdulillah akhirnyaa mama menemukanmu nak ❤️
    Dulu waktu di banjarbaru sempaat sebesar pohon jambu tapi udah layu, hiks hiks 😭
    Jadi ngebibit ulang deeh.
    Mudah mudahan tumbuh besaar yaa ❤️
    .
    .
    .
    #bidara
    #bidaraarab
    #pohonbidara
    #manfaatdaunbidara

  •  136  6  26 July, 2020