#bestslimmingproductmalaysia Instagram Photos & Videos

bestslimmingproductmalaysia - 29.1k posts

Hashtag Popularity

10.4
average comments
191.1
average likes

Latest #bestslimmingproductmalaysia Posts

  • Selamat petang semua, bro dh malas nak tanya dh berChocofit ke blm, nk tanya dh brape km uols lari harini?? Hehe

Ramai ke yg dh lari berkilo2 harini?? Bro belum sebab bro malas & tergesa2 nak pegi office.

Lagi satu bro dh minum Chocofit so tak perlu lah nak exercise lagi, sebab  sachet Chocofit bersamaan dgn 5km kita lari! Sape yg suka exercise lagi bagus lah, berganda2 kesan! 
Chocofit bertindak sebagai fat burner semasa exercise. Tapi 95% daripada testimoni sis yg turun berat badan yg byk tu x exercise, uols bayangkanlah kalau exercise lagilahhh banyak kan! 
Raya haji lg 2 hari ni, tanam azam ya raya haji ni lebih menawan berbanding raya puasa yang lalu😘

#chocofit
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
  • Selamat petang semua, bro dh malas nak tanya dh berChocofit ke blm, nk tanya dh brape km uols lari harini?? Hehe

    Ramai ke yg dh lari berkilo2 harini?? Bro belum sebab bro malas & tergesa2 nak pegi office.

    Lagi satu bro dh minum Chocofit so tak perlu lah nak exercise lagi, sebab sachet Chocofit bersamaan dgn 5km kita lari! Sape yg suka exercise lagi bagus lah, berganda2 kesan!
    Chocofit bertindak sebagai fat burner semasa exercise. Tapi 95% daripada testimoni sis yg turun berat badan yg byk tu x exercise, uols bayangkanlah kalau exercise lagilahhh banyak kan!
    Raya haji lg 2 hari ni, tanam azam ya raya haji ni lebih menawan berbanding raya puasa yang lalu😘

    #chocofit
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

  •  1  0  29 June, 2020
  • Haiii semuaa, jangan lupa selepas sarapan BERAT wajib minum Chocofit🍫 ya kalau nak burn semua lemak2 degil dalam badan, so uols enjoy makan apa saja tapi boleh turun berat 3-5kg dalam 1 minggu!
•
Malam pulak sblm tido jom detox segala toksin dalam badan kita yg dah macam tangki tersumbat dengan LemonFit🍋 Bangun je pagi esok selambak keluar, hitam, berlendir & busuk gilaa! Itulah yang selama ni kita pelihara dalam bdn kita, fuhh! •
Jom dapatkan Chocofit🍫 & Lemonfit🍋 sebelum body kita berubah menjadi tong drum okay🤣
•
Sis nak pesan banyak2 kali tau, PASTIKAN ORIGINAL sebab FAKE / TIRUAN sangat BERLELUASA sekarang, beli hanya pada agent2 kami yg sah sahaja ya❤❤❤
.
#skincareviral #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
  • Haiii semuaa, jangan lupa selepas sarapan BERAT wajib minum Chocofit🍫 ya kalau nak burn semua lemak2 degil dalam badan, so uols enjoy makan apa saja tapi boleh turun berat 3-5kg dalam 1 minggu!

    Malam pulak sblm tido jom detox segala toksin dalam badan kita yg dah macam tangki tersumbat dengan LemonFit🍋 Bangun je pagi esok selambak keluar, hitam, berlendir & busuk gilaa! Itulah yang selama ni kita pelihara dalam bdn kita, fuhh! •
    Jom dapatkan Chocofit🍫 & Lemonfit🍋 sebelum body kita berubah menjadi tong drum okay🤣

    Sis nak pesan banyak2 kali tau, PASTIKAN ORIGINAL sebab FAKE / TIRUAN sangat BERLELUASA sekarang, beli hanya pada agent2 kami yg sah sahaja ya❤❤❤
    .
    #skincareviral #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
    #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

  •  2  0  28 June, 2020
  • "Tok saya ada masalah darah tinggi & kolesterol tinggi.⁣
.⁣
Jadi doktor beri Omega untuk Tok consume. Result sama ja. Jadinya dah tak turun. Trylah plak. Omega guard.⁣
Next check up. Alhamdulillah semua normal & terkawal. Tok happy sangat.⁣
⁣
Jadinya kalau sapa2 yg ada Masalah kolesterol. Makan omega guard. InsyaAllah. berkesan sangat" - Puan Syahadah⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia
  • "Tok saya ada masalah darah tinggi & kolesterol tinggi.⁣
    .⁣
    Jadi doktor beri Omega untuk Tok consume. Result sama ja. Jadinya dah tak turun. Trylah plak. Omega guard.⁣
    Next check up. Alhamdulillah semua normal & terkawal. Tok happy sangat.⁣

    Jadinya kalau sapa2 yg ada Masalah kolesterol. Makan omega guard. InsyaAllah. berkesan sangat" - Puan Syahadah⁣








    #shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia

  •  0  0  27 June, 2020
  • "Rasa macam dah kecil sikit biji Kolesterol dekat mata ni. Haritu besar lagi. Alhamdulillah mujur ada Omega Guard.⁣
⁣
Kulit pun kurang sikit berminyak"⁣
⁣
Klik link di bio untuk info lebih lanjut ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia
  • "Rasa macam dah kecil sikit biji Kolesterol dekat mata ni. Haritu besar lagi. Alhamdulillah mujur ada Omega Guard.⁣

    Kulit pun kurang sikit berminyak"⁣

    Klik link di bio untuk info lebih lanjut ❤️⁣







    #shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia

  •  0  0  27 June, 2020
  • "Salam. Nak share testimoni Ayah sendiri. Kolesterol tinggi, susah sangat tak turun sebab tak jaga makan. memang dah ambil Omega Guard alone masa result bulan November 2015 tu. ⁣
⁣
Sebab tinggi lagi, Ayah pun taknak start ubat lagi, saya suruh tambah Phytocol. Ayah rajin exercise, hari-hari naik bukit/cycling, kadang-kadang swimming. Ayah try control makan juga. Alhamdulillah, lega sangat dengan result april 2016." - Dr. Ainniah Zulkefli⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
#shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia
  • "Salam. Nak share testimoni Ayah sendiri. Kolesterol tinggi, susah sangat tak turun sebab tak jaga makan. memang dah ambil Omega Guard alone masa result bulan November 2015 tu. ⁣

    Sebab tinggi lagi, Ayah pun taknak start ubat lagi, saya suruh tambah Phytocol. Ayah rajin exercise, hari-hari naik bukit/cycling, kadang-kadang swimming. Ayah try control makan juga. Alhamdulillah, lega sangat dengan result april 2016." - Dr. Ainniah Zulkefli⁣





    ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    #shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia

  •  105  0  26 June, 2020
  • Masyallah, lagiii testimoni gempak Chocofit! Power gilaa kak oiii Chocofit nih sbb terlalu ramai yg bg feedback turun berat byk gilaa xsampai 1 bulan! 
Alhamdulillah, syukur padaMu ya Allah. 
Dulu sis ni gemuk sgt, hari2 stress sbb pikir berat badan makin naik mendadak, Masa ni rasa macam xkan mungkin dia akan kurus sbb hari2 badan macam dipam2. Bila berat badan bertambah, toksin penuh dlm badan, kulit pun jadi kusam! 
Now alhamdulillah berat Mas dah kalah zaman anak dara dulu tau, dah 61kg!! Dahsattttlah penangan Chocofit nih! 📣📣 Selagi stock masih ada ya!!! Www.wasap.my/+60189191926 
Www.wasap.my/+60189191926 
Www.wasap.my/+60189191926 
@chocofitputrajaya 
@chocofitputrajaya 
@chocofitputrajaya 
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong 
#chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat
  • Masyallah, lagiii testimoni gempak Chocofit! Power gilaa kak oiii Chocofit nih sbb terlalu ramai yg bg feedback turun berat byk gilaa xsampai 1 bulan!
    Alhamdulillah, syukur padaMu ya Allah.
    Dulu sis ni gemuk sgt, hari2 stress sbb pikir berat badan makin naik mendadak, Masa ni rasa macam xkan mungkin dia akan kurus sbb hari2 badan macam dipam2. Bila berat badan bertambah, toksin penuh dlm badan, kulit pun jadi kusam!
    Now alhamdulillah berat Mas dah kalah zaman anak dara dulu tau, dah 61kg!! Dahsattttlah penangan Chocofit nih! 📣📣 Selagi stock masih ada ya!!! Www.wasap.my/+60189191926
    Www.wasap.my/+60189191926
    Www.wasap.my/+60189191926
    @chocofitputrajaya
    @chocofitputrajaya
    @chocofitputrajaya
    #chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong
    #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat

  •  7  0  26 June, 2020
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
.
www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

#teampowerstokist
#kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcod #cococurvparittengah #cococurvparitbulat #cococurvsrimenanti #cococurvsungaibalang #cococurvsungairesik #cocovurvsungaisudah #misikurus2020 #fattofit #bestslimmingproductmalaysia #cococurvhq #cococurvoriginal
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    ❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
    .
    www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

    #teampowerstokist
    #kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcod #cococurvparittengah #cococurvparitbulat #cococurvsrimenanti #cococurvsungaibalang #cococurvsungairesik #cocovurvsungaisudah #misikurus2020 #fattofit #bestslimmingproductmalaysia #cococurvhq #cococurvoriginal

  •  4  1  25 June, 2020
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
.
www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

#teampowerstokist
#kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcodbatupahat #cococurvsimpanglima #cococurvparitraja #cococurvminyakbeku #cococurvparitbesar #cococurvsenggarang #cococurvpanchor #cococurvbukitpasir #cococurvsrigading #cococurvpurakencana #cococurvsarangbuaya #cococurvsemerah #cococurvbpmall #cococurvsqureonemall #bestslimmingproductmalaysia #cococurvhq #cococurvoriginal
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    ❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
    .
    www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

    #teampowerstokist
    #kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcodbatupahat #cococurvsimpanglima #cococurvparitraja #cococurvminyakbeku #cococurvparitbesar #cococurvsenggarang #cococurvpanchor #cococurvbukitpasir #cococurvsrigading #cococurvpurakencana #cococurvsarangbuaya #cococurvsemerah #cococurvbpmall #cococurvsqureonemall #bestslimmingproductmalaysia #cococurvhq #cococurvoriginal

  •  5  1  25 June, 2020
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
.
www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

#teampowerstokist
#kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcodbatupahat #cococurvcodmuar #cococurvpickuppoint #parityusof #bakri #paritjawa #pejabatkesihatanmuar #balaibombabukitgambir #codmuarmaharani #paritbakar #temenggungahmad #bukitpasir #tfvaluemartmuar #tanjungagas #misikurus2020 #cococurvhq #fattofit #bestslimmingproductmalaysia
  • Apa Itu Detox? 🤔🤔 Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksin atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. Jelas kan Apa Itu Detox sekarang?😅😅
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    ❤️FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤️
    .
    www.wasap.my/+601135300386/nakcococurvHQ

    #teampowerstokist
    #kamiminum #kamikaji #kamiberjayakurus #kamiguide u oll hingga berjaya dengan specialtipskurus #teamcococurvmals #tipskurusabamemy #cococurvcodbatupahat #cococurvcodmuar #cococurvpickuppoint #parityusof #bakri #paritjawa #pejabatkesihatanmuar #balaibombabukitgambir #codmuarmaharani #paritbakar #temenggungahmad #bukitpasir #tfvaluemartmuar #tanjungagas #misikurus2020 #cococurvhq #fattofit #bestslimmingproductmalaysia

  •  4  1  25 June, 2020
  • APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG KOLESTEROL? KOLESTEROL TU APA?⁣
⁣
⁣
Bila sebut pasal kolesterol, mindset masyarakat akan terarah kepada "minyak/lemak dan seumpamanya", betul tak?⁣
⁣
So, untuk menerangkan dengan lebih lanjut apa itu kolesterol, korang boleh baca post atas ni 👆🏻⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia
  • APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG KOLESTEROL? KOLESTEROL TU APA?⁣


    Bila sebut pasal kolesterol, mindset masyarakat akan terarah kepada "minyak/lemak dan seumpamanya", betul tak?⁣

    So, untuk menerangkan dengan lebih lanjut apa itu kolesterol, korang boleh baca post atas ni 👆🏻⁣





    #shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia

  •  15  0  25 June, 2020
  • MAKIN TINGGI PARAS KOLESTEROL, MAKIN TINGGI RISIKO UNTUK MENDAPAT PENYAKIT JANTUNG SERTA STROK.
_
Strategi untuk mengawal paras kolesterol merangkumi pemakanan sihat, suplemen dan penggunaan ubat.
_
Dan antara supplement yang terbaik dan membantu dalam pengawalan kolesterol adalah PHYTOCOL SHAKLEE
_
Klik link di bio untuk info lebih lanjut 
_
_
_
_
_
#shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia
  • MAKIN TINGGI PARAS KOLESTEROL, MAKIN TINGGI RISIKO UNTUK MENDAPAT PENYAKIT JANTUNG SERTA STROK.
    _
    Strategi untuk mengawal paras kolesterol merangkumi pemakanan sihat, suplemen dan penggunaan ubat.
    _
    Dan antara supplement yang terbaik dan membantu dalam pengawalan kolesterol adalah PHYTOCOL SHAKLEE
    _
    Klik link di bio untuk info lebih lanjut
    _
    _
    _
    _
    _
    #shakleeld #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleesandakan #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleehargaahli #detoxmalaysia #detoksmalaysia #tipsdetox #resvshaklee #vivixshaklee #intermittentfastingmalaysia #strokmalaysia #kawalkolesterol #strokemalaysia #setkolesterolshaklee #phytocolmalaysia #weightlossmalaysia #phytocol #tipskurussihat #eatcleanmalaysia #pilkurus #ubatkurusmalaysia #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #setslimmingshaklee #ubatkurus #pilkurusmalaysia

  •  29  0  24 June, 2020
  • Selamat pagi semuaaa, sis dh malas nak tanya dh berChocofit ke blm, sis nk tanya dh brape km uols lari harini?? Hehe
. 
Ramai ke yg dh lari berkilo2 harini?? Sis belum sebab sis malas & tergesa2 nak pegi office.
. 
Lagi satu sis dh minum Chocofit so tak perlu lah nak exercise lagi, sebab  sachet Chocofit bersamaan dgn 5km kita lari! Sape yg suka exercise lagi bagus lah, berganda2 kesan! 
Chocofit bertindak sebagai fat burner semasa exercise. Tapi 95% daripada testimoni sis yg turun berat badan yg byk tu x exercise, uols bayangkanlah kalau exercise lagilahhh banyak kan! 
Raya haji lg 2 hari ni, tanam azam ya raya haji ni lebih menawan berbanding raya puasa yang lalu😘
. 
#chocofit
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
  • Selamat pagi semuaaa, sis dh malas nak tanya dh berChocofit ke blm, sis nk tanya dh brape km uols lari harini?? Hehe
    .
    Ramai ke yg dh lari berkilo2 harini?? Sis belum sebab sis malas & tergesa2 nak pegi office.
    .
    Lagi satu sis dh minum Chocofit so tak perlu lah nak exercise lagi, sebab sachet Chocofit bersamaan dgn 5km kita lari! Sape yg suka exercise lagi bagus lah, berganda2 kesan!
    Chocofit bertindak sebagai fat burner semasa exercise. Tapi 95% daripada testimoni sis yg turun berat badan yg byk tu x exercise, uols bayangkanlah kalau exercise lagilahhh banyak kan!
    Raya haji lg 2 hari ni, tanam azam ya raya haji ni lebih menawan berbanding raya puasa yang lalu😘
    .
    #chocofit
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

  •  5  0  14 June, 2020

Top #bestslimmingproductmalaysia Posts

  • SAHUT CABARAN KURUS 2019💃

tengok lah kami sekarang ,slim habis!! dah turun berkilo kilo  wowww!! So u olls tak kira lelaki ke perempuan ke yang rasa badan tu gemuk pastu u olls nak kurus cepat dan berkesan jom whatsapp sis okay!! jangan tunggu tunggu lagi

minum ni tak payah diet diet, tak payah pantang pantang, tak payah nak jogging jogging 😘😘 ni no sis,  Whatsapp cepat cepat  sis nak bagi diskaun kaw kaw asal u olls kurus jerr

ada free gift jugak utk u olls cepat kurus dalam masa seminggu 💪💪 0169633443 
0169633443

atau Follow ig 👇

@chocofit_official 
@chocofit_official

thanks you @ainiyusoflee banyak bagi tips kurus! memang awesome❤

#chocofitchococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat#viral
  • SAHUT CABARAN KURUS 2019💃

    tengok lah kami sekarang ,slim habis!! dah turun berkilo kilo wowww!! So u olls tak kira lelaki ke perempuan ke yang rasa badan tu gemuk pastu u olls nak kurus cepat dan berkesan jom whatsapp sis okay!! jangan tunggu tunggu lagi

    minum ni tak payah diet diet, tak payah pantang pantang, tak payah nak jogging jogging 😘😘 ni no sis, Whatsapp cepat cepat sis nak bagi diskaun kaw kaw asal u olls kurus jerr

    ada free gift jugak utk u olls cepat kurus dalam masa seminggu 💪💪 0169633443
    0169633443

    atau Follow ig 👇

    @chocofit_official
    @chocofit_official

    thanks you @ainiyusoflee banyak bagi tips kurus! memang awesome❤

    #chocofitchococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat#viral

  •  237  5  5 January, 2019
  • Lemon adalah pemutih alami yang dapat mencerahkan semua bagian kulit termasuk ketiak. Tidak hanya itu, lemon juga berfungsi sebagai bahan antiseptik, yang dapat menghilangkan bau pada ketiak. .

Tetapi, Anda disarankan untuk tidak menggosokkan lemon secara langsung pada ketiak, karena asam sitrat yang terdapat pada lemon terlalu keras dan menyebabkan kulit kering. .

Anda disarankan untuk mencampurkan bubuk kunyit, yogurt tanpa rasa (plain), madu, dan jus lemon, diamkan selama 10 menit, lalu bilas. Lakukan selama 3 kali seminggu. Apabila Anda tetap ingin menggosokkan lemon secara langsung, disarankan untuk langsung menggunakan pelembap setelahnya.
.

Nah sekarang tinggal anda praktekan ya kak 😁😊
credit @dietcantiksehat.id .
.
.
.
#tipscantik #ketiak .
.
.
.
.#airsedap #trufitzsubang #cantikberseri #tipskecantikankulit #tipskurus #tipsputih #kurusdengancepat #tipsglowing #bestslimmingproductmalaysia #buncithilang #chocolateforfitness #chocobarsoap #slimmingproductmalaysia #chocofitkualalumpur #lemonfit #chococurve #chocofitkl #nakkurus #chocofit #chocofithq #belgiumcoklat
  • Lemon adalah pemutih alami yang dapat mencerahkan semua bagian kulit termasuk ketiak. Tidak hanya itu, lemon juga berfungsi sebagai bahan antiseptik, yang dapat menghilangkan bau pada ketiak. .

    Tetapi, Anda disarankan untuk tidak menggosokkan lemon secara langsung pada ketiak, karena asam sitrat yang terdapat pada lemon terlalu keras dan menyebabkan kulit kering. .

    Anda disarankan untuk mencampurkan bubuk kunyit, yogurt tanpa rasa (plain), madu, dan jus lemon, diamkan selama 10 menit, lalu bilas. Lakukan selama 3 kali seminggu. Apabila Anda tetap ingin menggosokkan lemon secara langsung, disarankan untuk langsung menggunakan pelembap setelahnya.
    .

    Nah sekarang tinggal anda praktekan ya kak 😁😊
    credit @dietcantiksehat.id .
    .
    .
    .
    #tipscantik #ketiak .
    .
    .
    .
    . #airsedap #trufitzsubang #cantikberseri #tipskecantikankulit #tipskurus #tipsputih #kurusdengancepat #tipsglowing #bestslimmingproductmalaysia #buncithilang #chocolateforfitness #chocobarsoap #slimmingproductmalaysia #chocofitkualalumpur #lemonfit #chococurve #chocofitkl #nakkurus #chocofit #chocofithq #belgiumcoklat

  •  251  11  1 March, 2019
  • SAHUT CABARAN KURUS 2019💃

tengok lah kami sekarang ,slim habis!! dah turun berkilo kilo  wowww!! So u olls tak kira lelaki ke perempuan ke yang rasa badan tu gemuk pastu u olls nak kurus cepat dan berkesan jom whatsapp sis okay!! jangan tunggu tunggu lagi

minum ni tak payah diet diet, tak payah pantang pantang, tak payah nak jogging jogging 😘😘 ni no sis,  Whatsapp cepat cepat  sis nak bagi diskaun kaw kaw asal u olls kurus jerr

ada free gift jugak utk u olls cepat kurus dalam masa seminggu 💪💪 0169633443 
0169633443

atau Follow ig 👇

@chocofit_official 
@chocofit_official

thanks you @ainiyusoflee banyak bagi tips kurus! memang awesome❤

#chocofitchococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat#viral
  • SAHUT CABARAN KURUS 2019💃

    tengok lah kami sekarang ,slim habis!! dah turun berkilo kilo wowww!! So u olls tak kira lelaki ke perempuan ke yang rasa badan tu gemuk pastu u olls nak kurus cepat dan berkesan jom whatsapp sis okay!! jangan tunggu tunggu lagi

    minum ni tak payah diet diet, tak payah pantang pantang, tak payah nak jogging jogging 😘😘 ni no sis, Whatsapp cepat cepat sis nak bagi diskaun kaw kaw asal u olls kurus jerr

    ada free gift jugak utk u olls cepat kurus dalam masa seminggu 💪💪 0169633443
    0169633443

    atau Follow ig 👇

    @chocofit_official
    @chocofit_official

    thanks you @ainiyusoflee banyak bagi tips kurus! memang awesome❤

    #chocofitchococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat#viral

  •  201  3  9 January, 2019
  • SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak murahh gilaa okay!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! Sis @reenazach pun dah berpuas hati dengan beratnya sekarang! Kembali anak dara uols!

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK  Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋

Selagi stock masih ada ya😍

Jom tgk testimoni gemuk gila yg dh kurus di
@chocofithq
@chocofithq
.
Mahu menjadi sebahagian dari team Dropship kami? 
Jom pm kami segera 0182904708
.
#chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
  • SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

    Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak murahh gilaa okay!

    1kotak boleh turun 3-7kg😱
    2kotak boleh turun 5-10kg😱
    3kotak boleh turun 10-15kg😱

    Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! Sis @reenazach pun dah berpuas hati dengan beratnya sekarang! Kembali anak dara uols!

    PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋

    Selagi stock masih ada ya😍

    Jom tgk testimoni gemuk gila yg dh kurus di
    @chocofithq
    @chocofithq
    .
    Mahu menjadi sebahagian dari team Dropship kami?
    Jom pm kami segera 0182904708
    .
    #chocofit #lemonfit #lemon
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

  •  3,779  207  10 September, 2018
  • lama lg da nak raya,da kurus lom??hikssss .

Akk bukan nak mengata,tp ada sejenis spisis yg suke mengeluh tp x buat apa2 utk kurangkan berat badan masa puasa. Sedangkan masa puasa la waktu yg terbaik utk kurangkan berat badan.
.

Kenapa akk kata terbaik? Sebab masa puasa,siang kita tak makan,so usus blh rehat dan badan kita akan guna kan lemak kita utk membakar supaya kita ada tenaga utk buat keje di siang ari.
.

Pastu minum pulak #chocofit , tak double action jd nye?? Akk dah share,da beritahu,terpulang nak caya atau tak. Sb akk sndiri da merasa kesan dia.
.
Nak jadi macam akk?nak merasa apa yg akk rasa?nk kecik kan badan dalam 2 minggu puasa ni??akk boleh tolong,bg seminggu pon da cukup.. dapatkan set chocofit korang 😁😁 Yg berazam nk turunkan berat 
#chofitselangor#perak #chocofitperak#chocofithq #lemonfit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted
#teamAFCV200236
  • lama lg da nak raya,da kurus lom??hikssss .

    Akk bukan nak mengata,tp ada sejenis spisis yg suke mengeluh tp x buat apa2 utk kurangkan berat badan masa puasa. Sedangkan masa puasa la waktu yg terbaik utk kurangkan berat badan.
    .

    Kenapa akk kata terbaik? Sebab masa puasa,siang kita tak makan,so usus blh rehat dan badan kita akan guna kan lemak kita utk membakar supaya kita ada tenaga utk buat keje di siang ari.
    .

    Pastu minum pulak #chocofit , tak double action jd nye?? Akk dah share,da beritahu,terpulang nak caya atau tak. Sb akk sndiri da merasa kesan dia.
    .
    Nak jadi macam akk?nak merasa apa yg akk rasa?nk kecik kan badan dalam 2 minggu puasa ni??akk boleh tolong,bg seminggu pon da cukup.. dapatkan set chocofit korang 😁😁 Yg berazam nk turunkan berat
    #chofitselangor #perak #chocofitperak #chocofithq #lemonfit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted
    #teamAFCV200236

  •  145  38  26 February, 2020