#beseriperlisinderakayangan Instagram Photos & Videos

beseriperlisinderakayangan - 165 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
8.6
average likes

Latest #beseriperlisinderakayangan Posts

  • APA ITU DEMICA METABOLISM BOOSTER ?
.
.
❗️DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
❗️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
❗️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
❗️1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
❗️Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Ada ke yg tak sabar nak KURUS sblm habis 2020?
.
Jom DM flavour pilihan uols.💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMissya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #balaibaruperlis #bintongperlis #kangarperlis #arauperlis #simpangempatperlis #kualaperlis #padangbesarperlis #pauhperlis
  • APA ITU DEMICA METABOLISM BOOSTER ?
    .
    .
    ❗️DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
    .
    ❗️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
    .
    ❗️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
    .
    ❗️1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
    .
    ❗️Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
    .
    .
    Ada ke yg tak sabar nak KURUS sblm habis 2020?
    .
    Jom DM flavour pilihan uols.💋
    .
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMissya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #balaibaruperlis #bintongperlis #kangarperlis #arauperlis #simpangempatperlis #kualaperlis #padangbesarperlis #pauhperlis

  •  6  0  19 April, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU DEMICA METABOLISME BOOSTER BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan?
.
Dah dah jangan stress lagi. #DemicaMetabolismeBooster boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
Kebaikan #DemicaMetabolismeBooster
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.
DM no fon SEKARANG utk mimi bantu 📲
.
.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMissya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #kualaperlis #seriabperlis #simpangempatperlis #bintongperlis #pauhperlis
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU DEMICA METABOLISME BOOSTER BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. #DemicaMetabolismeBooster boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    Kebaikan #DemicaMetabolismeBooster
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .
    DM no fon SEKARANG utk mimi bantu 📲
    .
    .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMissya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #kualaperlis #seriabperlis #simpangempatperlis #bintongperlis #pauhperlis

  •  5  0  19 April, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  1  0  17 April, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  1  0  17 April, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  2  0  13 April, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  4  0  12 April, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  0  0  12 April, 2020
  • KAWAL NAFSU MAKAN DGN DEMICA

Yummyyyy sedap kan nampak makanan ni? Korang dah makan? Ke baru bangun tidur?🤣 . Jgn jadikan alasan #StayAtHome takleh control makan. Takleh control tu nafsu, bukan lapar sangat pn sebenarnya.

Dgn #DemicaMetabolismBooster korang akn rasa kenyang lebih lama & dapatla alter size body dari size L ke size S sblm raya ni kan?💪 .

Nak info lanjut boleh terus komen kt mana² #DemicaSquad bawah ni👇 .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #TeamMissya #bintongperlis #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #balaibaruperlis #arauperlis #kualaperlis #padangbesarperlis
  • KAWAL NAFSU MAKAN DGN DEMICA

    Yummyyyy sedap kan nampak makanan ni? Korang dah makan? Ke baru bangun tidur?🤣 . Jgn jadikan alasan #StayAtHome takleh control makan. Takleh control tu nafsu, bukan lapar sangat pn sebenarnya.

    Dgn #DemicaMetabolismBooster korang akn rasa kenyang lebih lama & dapatla alter size body dari size L ke size S sblm raya ni kan?💪 .

    Nak info lanjut boleh terus komen kt mana² #DemicaSquad bawah ni👇 .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #TeamMissya #bintongperlis #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #balaibaruperlis #arauperlis #kualaperlis #padangbesarperlis

  •  4  0  8 April, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  4  0  8 April, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  3  0  26 March, 2020
  • BERSENAM SAMBIL PAKAI DEMICA BENGKUNG

Nampak kan akak ni pakai #DemicaBengkung? Tak terbatas pn pergerakan walaupn tengah bersenam. #DemicaBengkung mmg selesa sgt! Tak berlipat & tak bg sesak nafas pn time pakai 🏃🏻‍♀️🏋🏻‍♂️ . Paling best semestinya buatkan pinggang korang mcm kerengga gittuww 🐜 .

Nak ramping dgn #DemicaBengkung?
Komen je kt bawah “PM BENGKUNG” .

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teammissyaya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #padangbesarperlis #balaibaruperlis #StayHealthy #StaySafe #StayHome
  • BERSENAM SAMBIL PAKAI DEMICA BENGKUNG

    Nampak kan akak ni pakai #DemicaBengkung? Tak terbatas pn pergerakan walaupn tengah bersenam. #DemicaBengkung mmg selesa sgt! Tak berlipat & tak bg sesak nafas pn time pakai 🏃🏻‍♀️🏋🏻‍♂️ . Paling best semestinya buatkan pinggang korang mcm kerengga gittuww 🐜 .

    Nak ramping dgn #DemicaBengkung?
    Komen je kt bawah “PM BENGKUNG” .

    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teammissyaya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #padangbesarperlis #balaibaruperlis #StayHealthy #StaySafe #StayHome

  •  6  0  26 March, 2020
  • DAH NAIK BERAPA KG SEJAK KENA KUARANTIN NI?😜 .

Korang stay rumah pn jgn sampai tak exercise langsung or skip terus diet. Yg tak habis ganti puasa silakan ganti cepat² okay.

Utk yg puasa, tips minum #DemicaMetabolismBooster adalah 1 sachet lepas sahur & 1 sachet lepas makan berbuka. Bancuh dgn 150ml air suam atau air sejuk peti je jgn air panas nanti hilang semua khasiat yg ada.

Selamat ganti puasa.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teammissyaya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #balaibaruperlis
  • DAH NAIK BERAPA KG SEJAK KENA KUARANTIN NI?😜 .

    Korang stay rumah pn jgn sampai tak exercise langsung or skip terus diet. Yg tak habis ganti puasa silakan ganti cepat² okay.

    Utk yg puasa, tips minum #DemicaMetabolismBooster adalah 1 sachet lepas sahur & 1 sachet lepas makan berbuka. Bancuh dgn 150ml air suam atau air sejuk peti je jgn air panas nanti hilang semua khasiat yg ada.

    Selamat ganti puasa.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teammissyaya #beseriperlisinderakayangan #kangarperlis #arauperlis #balaibaruperlis

  •  16  0  23 March, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  9  0  19 March, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  3  0  19 March, 2020
  • NAK KURUS TP TAK TAHU PORTION MAKAN YG BETUL?

Korang boleh je mkn nasi even nak kurus. Sepatutnya portion nasi hanyalah 1 genggam, lauk 1 genggam, buah+sayur separuh pinggan. Permulaan mmg rasa tak cukup sbb dah biasa mkn 2-3 pinggan nasi. Tp belum cuba belum tahu kan?

Nak Mimi share lagi tips kurus?
Komen “NAK LAGI” .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teammissyaya #demicaperlis #demicapinang #demicakedah #beseriperlisinderakayangan #demicaarau #demicapauh #demicakangarperlis
  • NAK KURUS TP TAK TAHU PORTION MAKAN YG BETUL?

    Korang boleh je mkn nasi even nak kurus. Sepatutnya portion nasi hanyalah 1 genggam, lauk 1 genggam, buah+sayur separuh pinggan. Permulaan mmg rasa tak cukup sbb dah biasa mkn 2-3 pinggan nasi. Tp belum cuba belum tahu kan?

    Nak Mimi share lagi tips kurus?
    Komen “NAK LAGI” .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teammissyaya #demicaperlis #demicapinang #demicakedah #beseriperlisinderakayangan #demicaarau #demicapauh #demicakangarperlis

  •  3  0  9 March, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  3  0  6 March, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  3  0  6 March, 2020
  • OH NOOOO...SUNBURN!
.
.
Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
.
Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
.
5 Kesan teruk sunburn;
.
1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
2) Demam.
3) Loya, Sakit Kepala.
4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
.
Mcm mana nak pulihkan sunburn?
.
Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya  #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis
  • OH NOOOO...SUNBURN!
    .
    .
    Eh, gelapnya kulit? Tak pakai sunblock ke?
    .
    Bila kulit dah gelap lepas ke pantai atau ketika terdedah kpd cahaya matahari, ini tanda paling jelas uols dah diserang sunburn!
    .
    5 Kesan teruk sunburn;
    .
    1) Kulit merah, bengkak, menggelupas.
    2) Demam.
    3) Loya, Sakit Kepala.
    4) Rasa sejuk, Lemah Badan.
    5) Kulit menjadi sensitif, sakit bila disentuh.
    .
    Mcm mana nak pulihkan sunburn?
    .
    Pakai laaa #DemicaWhiteningLotion sbb dlm lotion ni ada susu, serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin b3. Tak sampai seminggu kulit terus putih, lembap & glowing!
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#TeamMissyaya #beseriperlisinderakayangan #beseriPerlis

  •  16  0  4 March, 2020
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya  #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan
  • TAK NAK BANYAK CAKAP.

    NAK bagitahu yang sekarang ni #demicawhiteninglotion tengah viral.. nak tahu x kenapa???? Sebab bahan-bahan yang ada dalam demica ni dn teksture demica ni buat orang JATUH CINTA♥️♥️.. Bukan senang nak keluarkan produk setanding produk kat watson dn guardian tau.. Lebih jimat dan tahan lama plk tu😌

    Nak tahu detail??? Whtapp tyrah sekarang.. tekan link je youuollsss
    www.wasap.my/60133724001/nakdemicalotion

    Hargaa?????? RM39.90‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ RM39.90 ‼️‼️ #TeamMissyaya #beseriPerlis #beseriperlisinderakayangan

  •  3  0  1 March, 2020

Top #beseriperlisinderakayangan Posts