#bersalinnormal Instagram Photos & Videos

bersalinnormal - 34.4k posts

Hashtag Popularity

2.6
average comments
45.2
average likes

Latest #bersalinnormal Posts

  • Nak selim melim..pinggang bak kerengga jangan lupa minum kct advance okehh
.
Tiap hari detox uolss akan rasa sendiri perubahan tau..
.
Yang penting xde rasa cirit birit pun..teh pun rasa mcm teh bunga githuww..10KG 20KG 30KG LOSS MUDAH tau
.
Nak cuba..meh wasap Aini..klik link kat bio yer😘

#kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #ibumenyusu #tipkurusmudah #juscairlemak #pantangfood #bersalinnormal #breastfeedingtips #breastfeedingmom
  • Nak selim melim..pinggang bak kerengga jangan lupa minum kct advance okehh
    .
    Tiap hari detox uolss akan rasa sendiri perubahan tau..
    .
    Yang penting xde rasa cirit birit pun..teh pun rasa mcm teh bunga githuww..10KG 20KG 30KG LOSS MUDAH tau
    .
    Nak cuba..meh wasap Aini..klik link kat bio yer😘

    #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #ibumenyusu #tipkurusmudah #juscairlemak #pantangfood #bersalinnormal #breastfeedingtips #breastfeedingmom

  •  0  0  10 July, 2020
  • Seharian makan macam bela saka 😹😹
Pastu esok mimpi nak kurus . Mana boleh awakkkkk . Angan2 mat jenin tuhhh 
.
.
Cuba ambil pendekatan nak kurus dengan kct advance . Detox balik apa yang awak makan semalam tu secara konsisten . Baru lemak pun seram nak menempel kat badan πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Kct advance selain cepatkan pembakaran makanan berlemak dan berminyak , bantu juga naikkan metabolisma badan tau 
.
.
Best sangat πŸ’“ nak cuba ? Meh siti bantu 
πŸ“²01111240649
.

#kctadvancegombak #kctadvance  #kakicantiqtea #medinadesire#kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding
  • Seharian makan macam bela saka 😹😹
    Pastu esok mimpi nak kurus . Mana boleh awakkkkk . Angan2 mat jenin tuhhh
    .
    .
    Cuba ambil pendekatan nak kurus dengan kct advance . Detox balik apa yang awak makan semalam tu secara konsisten . Baru lemak pun seram nak menempel kat badan πŸ”₯πŸ”₯
    .
    .
    Kct advance selain cepatkan pembakaran makanan berlemak dan berminyak , bantu juga naikkan metabolisma badan tau
    .
    .
    Best sangat πŸ’“ nak cuba ? Meh siti bantu
    πŸ“²01111240649
    .

    #kctadvancegombak #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding

  •  1  0  10 July, 2020
  • Yg sedang menunggu gelombang cinta (kontraksi), yg sudah mendekati HPL atau bahkan sudah lewat HPL percayalah... Adek bayi tau kapan dia siap untuk lahir πŸ₯°. Yg bisa kita lakukan adalah ikhtiar semaksimal mungkin disertai dengan doa.
.
Panik? Takut? Cemas? Khawatir? Sering ditanyain orang Mulu kapan lahir.... Tenanglah wahai ibu.. senyumin aja.. inhale exhale 😊 hal yg sangat wajar kok punya perasaan gitu. Tapi tinggal bagaimana kita mengolah / manajemen perasaan yg muncul itu...
 .
Untuk memunculkan Gelombang cinta tubuh membutuhkan hormon oksitosin, hormon oksitosin ini adalah hormon cinta yg keluar disaat kita happy,tenang,rileks.  Maka dari itu perlu manajemen perasaan yg baik πŸ˜…
 .
Hal yg kita bisa lakukan ketika gelombang cinta belum datang : 
1.  Happy
2. Istirahat yg cukup
3. Tetep minum air putih yg cukup dan nutrisi yg baik
4. Afirmasi positif
5. Tetep latihan nafas dan induksi alami (ketika induksi alami dinikmatin yah prosesnya. Kadangkala ketika sedang melakukan induksi alami.. kita kaya kejar target🀣 kalau gitu nanti malah stress loh buk, jadi menghambat 🀣 
6. Sabar (kalau hamil tua biasanya lebih sensitif, apalagi liat temennya udah pada lahiran, sabar kuncinya dan tetep percaya Adek bayi tau kapan yg terbaik untuk lahir)
7. Tetep pantau kesejahteraan janin (salah satu cara bisa dengan observasi gerakan janin)
8. Prenatal Gentle Yoga. Karena untuk memunculkan gelombang cinta jg di butuhkan posisi optimal, aliran darah ke rahim dan panggul yg baik ❀️
.
Ikhtiar semaksimal mungkin, nikmatin prosesnya dan hasil akhir berserah diri kepada Allah... InsyaAllah semua dipermudahπŸ₯°
.
#lewathpl #hpl #lewathpltapibelumlahirjuga #cukupbulan #hamilsehat #hamilbebaskeluhan #prenatalyogabanjarbaru #prenatalgentleyogakalimantanselatan #prenatalgentleyogamartapura #prenatalgentleyogamtp #prenatalgentleyogabjb #prenatalgentleyogabjm #prenatalgentleyogabanjarmasin #yogahamilpurwokerto #prenatalgentleyogapurwokerto #bersalinnormal #bersalinnyaman #gentlebirthstory #gentlebirthbanjarbaru #40weekspregnant
  • Yg sedang menunggu gelombang cinta (kontraksi), yg sudah mendekati HPL atau bahkan sudah lewat HPL percayalah... Adek bayi tau kapan dia siap untuk lahir πŸ₯°. Yg bisa kita lakukan adalah ikhtiar semaksimal mungkin disertai dengan doa.
    .
    Panik? Takut? Cemas? Khawatir? Sering ditanyain orang Mulu kapan lahir.... Tenanglah wahai ibu.. senyumin aja.. inhale exhale 😊 hal yg sangat wajar kok punya perasaan gitu. Tapi tinggal bagaimana kita mengolah / manajemen perasaan yg muncul itu...
    .
    Untuk memunculkan Gelombang cinta tubuh membutuhkan hormon oksitosin, hormon oksitosin ini adalah hormon cinta yg keluar disaat kita happy,tenang,rileks. Maka dari itu perlu manajemen perasaan yg baik πŸ˜…
    .
    Hal yg kita bisa lakukan ketika gelombang cinta belum datang :
    1. Happy
    2. Istirahat yg cukup
    3. Tetep minum air putih yg cukup dan nutrisi yg baik
    4. Afirmasi positif
    5. Tetep latihan nafas dan induksi alami (ketika induksi alami dinikmatin yah prosesnya. Kadangkala ketika sedang melakukan induksi alami.. kita kaya kejar target🀣 kalau gitu nanti malah stress loh buk, jadi menghambat 🀣
    6. Sabar (kalau hamil tua biasanya lebih sensitif, apalagi liat temennya udah pada lahiran, sabar kuncinya dan tetep percaya Adek bayi tau kapan yg terbaik untuk lahir)
    7. Tetep pantau kesejahteraan janin (salah satu cara bisa dengan observasi gerakan janin)
    8. Prenatal Gentle Yoga. Karena untuk memunculkan gelombang cinta jg di butuhkan posisi optimal, aliran darah ke rahim dan panggul yg baik ❀️
    .
    Ikhtiar semaksimal mungkin, nikmatin prosesnya dan hasil akhir berserah diri kepada Allah... InsyaAllah semua dipermudahπŸ₯°
    .
    #lewathpl #hpl #lewathpltapibelumlahirjuga #cukupbulan #hamilsehat #hamilbebaskeluhan #prenatalyogabanjarbaru #prenatalgentleyogakalimantanselatan #prenatalgentleyogamartapura #prenatalgentleyogamtp #prenatalgentleyogabjb #prenatalgentleyogabjm #prenatalgentleyogabanjarmasin #yogahamilpurwokerto #prenatalgentleyogapurwokerto #bersalinnormal #bersalinnyaman #gentlebirthstory #gentlebirthbanjarbaru #40weekspregnant

  •  14  0  10 July, 2020
  • Korang tahu tak wondercurve lotion nie boleh sapu kat bahagian lemak2 kita yg susah sgt nak cair .. 
.
Bahagian FLABBY ARMS! Tue masalah paling besar skali untuk kita2 ni kan... 
.
Bahagian perut buncit, bloated, perut mengelebeh... masalah perempuan & lelaki same je kan.. 
.
But dont worry korang sapu je WONDERCURVE lotion nie and urut2 sikit.. 
.
.
Walah.. terasa terbakar korang nye lemak hihihi.. 
.
Only RM88 
.
Berminat boleh DM / direct whatsapp diyana ( click bio link above) 
.
.

#kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia  #tv3 #detoxdrink #detox
  • Korang tahu tak wondercurve lotion nie boleh sapu kat bahagian lemak2 kita yg susah sgt nak cair ..
    .
    Bahagian FLABBY ARMS! Tue masalah paling besar skali untuk kita2 ni kan...
    .
    Bahagian perut buncit, bloated, perut mengelebeh... masalah perempuan & lelaki same je kan..
    .
    But dont worry korang sapu je WONDERCURVE lotion nie and urut2 sikit..
    .
    .
    Walah.. terasa terbakar korang nye lemak hihihi..
    .
    Only RM88
    .
    Berminat boleh DM / direct whatsapp diyana ( click bio link above)
    .
    .

    #kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia #tv3 #detoxdrink #detox

  •  4  0  9 July, 2020
  • Korang nak carik cream yg boleh bakar lemak tapi tak nak yg bau mcm minyak angin & effective dia mcm πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Yes! Diy recommend sgt korang pilih lotion nie .. 😊❀️ bau dia wangi mcm perfume & korang nak pakai kat office , jalan2 mall, time tido.. wangi je uollss.. 
.
.
Sambil bakar lemak uolls.. ramping kan pinggang uolls.. 
.
Only RM88 je korang kena cepat dptkan okay.. 
.
WA / DM diyana ya (click bio link untuk direct whatsapp πŸ˜ŠπŸ˜‰β€οΈ) 
.
.

#kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia  #tv3 #detoxdrink #detox
  • Korang nak carik cream yg boleh bakar lemak tapi tak nak yg bau mcm minyak angin & effective dia mcm πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    .
    Yes! Diy recommend sgt korang pilih lotion nie .. 😊❀️ bau dia wangi mcm perfume & korang nak pakai kat office , jalan2 mall, time tido.. wangi je uollss..
    .
    .
    Sambil bakar lemak uolls.. ramping kan pinggang uolls..
    .
    Only RM88 je korang kena cepat dptkan okay..
    .
    WA / DM diyana ya (click bio link untuk direct whatsapp πŸ˜ŠπŸ˜‰β€οΈ)
    .
    .

    #kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia #tv3 #detoxdrink #detox

  •  1  0  9 July, 2020
  • 100% dari badan semula jadi..tanpa cirit birit dan rasakan perubahan pada badan dalam masa seminggu ❣️

Beribu testimoni and feedback yang positive dari customer2 kalista ❣️
So yang belum cuba jom cepat dapatkan kalista dengan potongan harga rm15 untuk 1 set.. 

Pembelian 1 set combo dapat 2 freegift ! 
2 set combo dapat 4 freegift ! best sangat uolsss !! 
Kurus dapat freegift pun dapat ❣️ 

Cepat wassap tekan je link kat bio profile πŸ₯°

#bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding#resipimudah#resipiwarisan#resipisedap#resipidiet#resipibonda#resipimemikatsuami#chickenchop
  • 100% dari badan semula jadi..tanpa cirit birit dan rasakan perubahan pada badan dalam masa seminggu ❣️

    Beribu testimoni and feedback yang positive dari customer2 kalista ❣️
    So yang belum cuba jom cepat dapatkan kalista dengan potongan harga rm15 untuk 1 set..

    Pembelian 1 set combo dapat 2 freegift !
    2 set combo dapat 4 freegift ! best sangat uolsss !!
    Kurus dapat freegift pun dapat ❣️

    Cepat wassap tekan je link kat bio profile πŸ₯°

    #bajukurung #ibumenyusu #pantangfood #bersalinnormal #breastfeedingtips #breastfeeding #resipimudah #resipiwarisan #resipisedap #resipidiet#resipibonda#resipimemikatsuami#chickenchop

  •  4  0  9 July, 2020
  • Selesa pakai. perut kempis πŸ‘πŸ˜
  • Selesa pakai. perut kempis πŸ‘πŸ˜

  •  0  1  9 July, 2020
  • Alhamdulillah selesa pakai bergerak sana sini. Tak bergulung tau. Perut pon kempis 😘😍🀭
  • Alhamdulillah selesa pakai bergerak sana sini. Tak bergulung tau. Perut pon kempis 😘😍🀭

  •  0  1  9 July, 2020
  • Malas pakai long girdle tp nak sorok jugak lemak!
. 
Ok sarung girdle lace atau slimming panties ni! Lemak leh hilang sekelip mata tau
. 
Cuba beli sehelai je! Esok mesti repeat order plak πŸ˜‚
  • Malas pakai long girdle tp nak sorok jugak lemak!
    .
    Ok sarung girdle lace atau slimming panties ni! Lemak leh hilang sekelip mata tau
    .
    Cuba beli sehelai je! Esok mesti repeat order plak πŸ˜‚

  •  1  1  9 July, 2020
  • 2 hari pakai hilang 1.5inci. Wow sgt kan😍😍😍 Sapu sapu je inchloss
  • 2 hari pakai hilang 1.5inci. Wow sgt kan😍😍😍 Sapu sapu je inchloss

  •  3  1  9 July, 2020
  • Baru pakai 2 hari lengan hilang 3inci πŸ‘πŸ˜
  • Baru pakai 2 hari lengan hilang 3inci πŸ‘πŸ˜

  •  2  1  9 July, 2020
  • Syoknya laaa makan banyak tapi still boleh loss KG .
.
Akak ni turun 3KG tau . Kalau konsisten minum agak2 loss berapa kg ? Haaa syok tuhhhh 😍
.
.
Asbab minum kct advance lemak senang sangat mencair . Takdelah kita asyik kene tukar size jurr πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.

Once awak buat pembayaran , naz terus send guidance macam mana nak minum kct sampai habis cair2 lemak awak tuhh😍😍πŸ₯°
.
.

Wasap naz πŸ“² 019-222 4736 
.
.

#kctadvance # #kctadvancegombak #kakicantiqtea #medinadesire#kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding.
  • Syoknya laaa makan banyak tapi still boleh loss KG .
    .
    Akak ni turun 3KG tau . Kalau konsisten minum agak2 loss berapa kg ? Haaa syok tuhhhh 😍
    .
    .
    Asbab minum kct advance lemak senang sangat mencair . Takdelah kita asyik kene tukar size jurr πŸ˜‰πŸ˜‰
    .
    .

    Once awak buat pembayaran , naz terus send guidance macam mana nak minum kct sampai habis cair2 lemak awak tuhh😍😍πŸ₯°
    .
    .

    Wasap naz πŸ“² 019-222 4736
    .
    .

    #kctadvance # #kctadvancegombak #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding.

  •  0  0  9 July, 2020
  • Ramai yang repeat order kct advance nak tahu kenapa? 😍
.
.
Dalam masa 15 hari pertama awak akan rasa banyak perubahan .
.
Lengan mengecil 
Perut makin kempes 
Seluar baju lama dah muat .
.
Nak try kct advance ? 2 box , 5 box ? Ons jerrr ready stok !
.
.

Wasap naz πŸ“² 019-222 4736 
.
.

#kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire#kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding.
  • Ramai yang repeat order kct advance nak tahu kenapa? 😍
    .
    .
    Dalam masa 15 hari pertama awak akan rasa banyak perubahan .
    .
    Lengan mengecil
    Perut makin kempes
    Seluar baju lama dah muat .
    .
    Nak try kct advance ? 2 box , 5 box ? Ons jerrr ready stok !
    .
    .

    Wasap naz πŸ“² 019-222 4736
    .
    .

    #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeedingtips#breastfeeding.

  •  0  0  9 July, 2020
  • TURUN 1 KILO SEHARI 😚
.
.
Seronok betul lepas amalkan kct advance lemak yg dulunya susah giler nak buang sekarang terus mencair dengan jayanya .
.

Paling best kct ni tak mahal . Affordable . Pakej JIMAT DAN BERKESAN 😚
.
.

Jadi cepat tekan link wasap kat bio . Naz tunggu 😘
.
. πŸ“²019-222 4736 

#kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire#kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeeding#lathichallenge#tiktok
  • TURUN 1 KILO SEHARI 😚
    .
    .
    Seronok betul lepas amalkan kct advance lemak yg dulunya susah giler nak buang sekarang terus mencair dengan jayanya .
    .

    Paling best kct ni tak mahal . Affordable . Pakej JIMAT DAN BERKESAN 😚
    .
    .

    Jadi cepat tekan link wasap kat bio . Naz tunggu 😘
    .
    . πŸ“²019-222 4736

    #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeeding#lathichallenge#tiktok

  •  0  0  9 July, 2020
  • Gambar BUKTI perubahan ketara semenjak amalkan KCT ADVANCE ! 😍
.
.
Daripada Size XL transform ke size M 😱
Penurunan sebanyak 20kg kastemer manis kita ni bertambah LAWA semenjak kurus 😍😍
.
.

Sebab tu naz suggest consume kct advance . PILIHAN PALINGGG SELAMAT ☺️
Pakej LULUS KKM βœ…
.
.

Whatsapp 019-222 4736 atau terus tekan link wasap kt profile naz okeh
.
.

#kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire#kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeeding
  • Gambar BUKTI perubahan ketara semenjak amalkan KCT ADVANCE ! 😍
    .
    .
    Daripada Size XL transform ke size M 😱
    Penurunan sebanyak 20kg kastemer manis kita ni bertambah LAWA semenjak kurus 😍😍
    .
    .

    Sebab tu naz suggest consume kct advance . PILIHAN PALINGGG SELAMAT ☺️
    Pakej LULUS KKM βœ…
    .
    .

    Whatsapp 019-222 4736 atau terus tekan link wasap kt profile naz okeh
    .
    .

    #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung#ibumenyusu#pantangfood#bersalinnormal#breastfeeding

  •  0  0  9 July, 2020
  • Dulu baju XXL  now tukar XL dah.Lelaki pon boleh guna tau πŸ˜ŠπŸ‘
  • Dulu baju XXL now tukar XL dah.Lelaki pon boleh guna tau πŸ˜ŠπŸ‘

  •  2  1  9 July, 2020
  • Sape pernah guna SLIM FIRM versi lama ?
. 
Haaa.. stok dah masuk ni ! Limited stok tau πŸ˜‹
Sape cepat dia dapat !
. 
1 botol rm30
2 botol rm50
.
  • Sape pernah guna SLIM FIRM versi lama ?
    .
    Haaa.. stok dah masuk ni ! Limited stok tau πŸ˜‹
    Sape cepat dia dapat !
    .
    1 botol rm30
    2 botol rm50
    .

  •  2  1  9 July, 2020
  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24 JAM ? 

Macam mana nak turun berat kalau kita dok makan je tanpa henti kan . Ofcos badan jadi makin berisi . Bilanya nak kurus macam tu πŸ˜‚

Kaki cantiq tea akan automatik kurangkan selera makan uolllss

Bila amalkan minum teh kct automatik rasa lega perut takde nak membaham je kejenya . Pembuangan lawas setiap pagi TANPA SEKSA . Lemak dan toksin ditendang habisss . Lega uolssss 

Kuat makan ? Herlok lah beralih pada kct advance nih

Nak cuba? Klik ajer link kat bio okeh😘

#kctadvancepenang #kctadvance  #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #ibumenyusu #pantangfood #bersalinnormal #breastfeedingtips #teatoxviral #breastfeedingmom
  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24 JAM ?

    Macam mana nak turun berat kalau kita dok makan je tanpa henti kan . Ofcos badan jadi makin berisi . Bilanya nak kurus macam tu πŸ˜‚

    Kaki cantiq tea akan automatik kurangkan selera makan uolllss

    Bila amalkan minum teh kct automatik rasa lega perut takde nak membaham je kejenya . Pembuangan lawas setiap pagi TANPA SEKSA . Lemak dan toksin ditendang habisss . Lega uolssss

    Kuat makan ? Herlok lah beralih pada kct advance nih

    Nak cuba? Klik ajer link kat bio okeh😘

    #kctadvancepenang #kctadvance #kakicantiqtea #medinadesire #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #ibumenyusu #pantangfood #bersalinnormal #breastfeedingtips #teatoxviral #breastfeedingmom

  •  1  0  9 July, 2020

Top #bersalinnormal Posts

  • Alhamdulillah.. Lahir lagi bayi Soleha kak Mutia yuenda 
Pkl 17:30
19-12-2018. Profesi Bidan dan Orang batubara juga 😊😘
-
Proses yg cepat ,, pkl 10: bukaan 2, pkl 14: 3. 
Pasien disarankan Ikhtiar dengan Buah kurma. 
Terinspirasi dari kisah Maryam Bunda Nabi Isa.. saat Bunda Maryam merintih sakit dlm prosesnya menuju bersalin . -
Maryam, seorang wanita yang lemah, yang sedang kepayahan dengan kehamilannya, Allah takdirkan ia mampu untuk menjatuhkan ruthob (kurma basah) dari pohonnya. Kita semua tentu mengetahui betapa kokohnya pohon kurma. Jangankan untuk menjatuhkan buahnya, untuk menggerakkan batangnya saja mungkin tidak mampu meskipun dilakukan beberapa laki-laki yang kuat. Apalagi seorang wanita yang hamil??? Bukti kuasa ALLAH
- Β Andaikata Allah mengetahui sesuatu yang lebih utama dari ruthob maka ia akan memberi makan Maryam dengannya”
-
Setelah dosis konsumsi kurma ditingkatkan.  pkl 17. Alhamdulillah bukaan lengkap dan Ibu siap mengedan. Masya'ALLAH tdk butuh waktu lama bayi lahir dengan selamat. 😊😊😊
-
My NOTE 19 DES 2018
#kurmamuda #kurma #kurmaajwa #pregnant #bersalinnormal #ibubersalin #persalinannormal #midwifery #anaksoleh #anaksolehah #klinikpratama #klinikrumahsehatwahida #klinikbersalin #bersalin #bersalinnyaman #bersalinmudah
  • Alhamdulillah.. Lahir lagi bayi Soleha kak Mutia yuenda
    Pkl 17:30
    19-12-2018. Profesi Bidan dan Orang batubara juga 😊😘
    -
    Proses yg cepat ,, pkl 10: bukaan 2, pkl 14: 3.
    Pasien disarankan Ikhtiar dengan Buah kurma.
    Terinspirasi dari kisah Maryam Bunda Nabi Isa.. saat Bunda Maryam merintih sakit dlm prosesnya menuju bersalin . -
    Maryam, seorang wanita yang lemah, yang sedang kepayahan dengan kehamilannya, Allah takdirkan ia mampu untuk menjatuhkan ruthob (kurma basah) dari pohonnya. Kita semua tentu mengetahui betapa kokohnya pohon kurma. Jangankan untuk menjatuhkan buahnya, untuk menggerakkan batangnya saja mungkin tidak mampu meskipun dilakukan beberapa laki-laki yang kuat. Apalagi seorang wanita yang hamil??? Bukti kuasa ALLAH
    - Β Andaikata Allah mengetahui sesuatu yang lebih utama dari ruthob maka ia akan memberi makan Maryam dengannya”
    -
    Setelah dosis konsumsi kurma ditingkatkan. pkl 17. Alhamdulillah bukaan lengkap dan Ibu siap mengedan. Masya'ALLAH tdk butuh waktu lama bayi lahir dengan selamat. 😊😊😊
    -
    My NOTE 19 DES 2018
    #kurmamuda #kurma #kurmaajwa #pregnant #bersalinnormal #ibubersalin #persalinannormal #midwifery #anaksoleh #anaksolehah #klinikpratama #klinikrumahsehatwahida #klinikbersalin #bersalin #bersalinnyaman #bersalinmudah

  •  122  2  20 December, 2018
  • ADUH ! JERAWAT MAKIN TERUK ? TAK PE WD KAN ADA 😊

Kulit breakout?? Oh tidak...πŸ˜₯ kulit wajah dengan jerawat bertompok-tompok ialah mimpi ngeri setiap orang. Lagi-lagi yang jenis jaga penampilan. 
Sebenarnye ada beberapa sebab kulit awak jadi breakout. Antaranya produk makeup,pola pemakanan yang tak betul dan stress. Tabiat merokokdan tak cukup tidur pun boleh jadi punca tau.

Bila awak tak cukup tidur, kulit automatik akan jadi kering. Hormon endrogen pulak lepaskan minyak berlebihan. Bila bertemu dengan sel kulit mati di permukaan kulit outomatik liang pori awak akn tersumbat. Dan wallah. Muncullah jerawat. 
Seram kan. Tepek bedak asas 10 inci pun belum tentu boleh cover.  Tapi..ade satu cara paling senang. Merawat dari dalam badan awak. 
WD bertindak menyingkirkan toksin dalam badan, buang darah kotor,kejutkan sel badan yang tak aktif dlln. Punca utama jerawat, jeragat, wajah kusam dan macam2 lagi.

Calit je WD kat nadi. Molekul halus WD bertindak sepantas 3 saat. Meresap masuk kedalam lapisan kulit. Terus meresap ke pembuluh darah. WD bertindak dari dalam badan tau. Senyap-senyap die buat kerja. Tau-tau je dah cantik. 
Nakal tau WD ni. πŸ™ˆ
  • ADUH ! JERAWAT MAKIN TERUK ? TAK PE WD KAN ADA 😊

    Kulit breakout?? Oh tidak...πŸ˜₯ kulit wajah dengan jerawat bertompok-tompok ialah mimpi ngeri setiap orang. Lagi-lagi yang jenis jaga penampilan.
    Sebenarnye ada beberapa sebab kulit awak jadi breakout. Antaranya produk makeup,pola pemakanan yang tak betul dan stress. Tabiat merokokdan tak cukup tidur pun boleh jadi punca tau.

    Bila awak tak cukup tidur, kulit automatik akan jadi kering. Hormon endrogen pulak lepaskan minyak berlebihan. Bila bertemu dengan sel kulit mati di permukaan kulit outomatik liang pori awak akn tersumbat. Dan wallah. Muncullah jerawat.
    Seram kan. Tepek bedak asas 10 inci pun belum tentu boleh cover. Tapi..ade satu cara paling senang. Merawat dari dalam badan awak.
    WD bertindak menyingkirkan toksin dalam badan, buang darah kotor,kejutkan sel badan yang tak aktif dlln. Punca utama jerawat, jeragat, wajah kusam dan macam2 lagi.

    Calit je WD kat nadi. Molekul halus WD bertindak sepantas 3 saat. Meresap masuk kedalam lapisan kulit. Terus meresap ke pembuluh darah. WD bertindak dari dalam badan tau. Senyap-senyap die buat kerja. Tau-tau je dah cantik.
    Nakal tau WD ni. πŸ™ˆ

  •  208  3  12 November, 2017
  • Korang Suka Susah2 kee? Pakai Wd Dan Wdvh Ni, Semudah Calit2, Cuci2 Pun Taknak Lagi ke? πŸ€”πŸ€” Wd - takperlu sapu kat muka , just nadi2 je . calit2 je, bukan sapu tonyoh dan tunggu meresap tau.

Wdvh - cuci2 je ketat rapat superb, keputihan hilang. aset wangi. meruang pun boleh. 
Ada Benda Senang, Mudah, Nape nak susah2 dan Belum Tentu Berkesan. Kan?
  • Korang Suka Susah2 kee? Pakai Wd Dan Wdvh Ni, Semudah Calit2, Cuci2 Pun Taknak Lagi ke? πŸ€”πŸ€” Wd - takperlu sapu kat muka , just nadi2 je . calit2 je, bukan sapu tonyoh dan tunggu meresap tau.

    Wdvh - cuci2 je ketat rapat superb, keputihan hilang. aset wangi. meruang pun boleh.
    Ada Benda Senang, Mudah, Nape nak susah2 dan Belum Tentu Berkesan. Kan?

  •  316  8  24 October, 2017
  • Untuk pengetahuan sayangΒ², HQ masih melanjutkan PROMOSI WD + FREE POSTAGE + FREE GIFT tauu. 😍

So, janganlah duk termenung lagi, jangan berlengah lagi sayang, kang melepas nanti, rugilah pulak kena bayar lebih kan.

CepatΒ² grab WD pada penjimatan sehingga RM20 ni, dengan RM20 tu dah boleh macamΒ² keperluan lain, haaa masih nak fikir? Tak takut melepas atau menyesal ke nanti sayangΒ²??! Kang ada jugak yg nangis kat tepi bucu katil nanti.........
  • Untuk pengetahuan sayangΒ², HQ masih melanjutkan PROMOSI WD + FREE POSTAGE + FREE GIFT tauu. 😍

    So, janganlah duk termenung lagi, jangan berlengah lagi sayang, kang melepas nanti, rugilah pulak kena bayar lebih kan.

    CepatΒ² grab WD pada penjimatan sehingga RM20 ni, dengan RM20 tu dah boleh macamΒ² keperluan lain, haaa masih nak fikir? Tak takut melepas atau menyesal ke nanti sayangΒ²??! Kang ada jugak yg nangis kat tepi bucu katil nanti.........

  •  308  3  6 November, 2017
  • KURMA AJWA 082199562336

Kurma Ajwa adalah salah satu kurma tamr, 
Ajwa kami ini kualiatas premium, asli Maddinah,  Grade pertama.  manfaatnya banyak banget :. πŸ‘‰πŸ‘‰Multivitamin, kalsium, Zink, magnesium dan fosfor β†’ Memaksimalkan pertumbuhan dan perkembangan janin, menghindari prematuritas, dan menghindari ketidaknyaman sendi dan tulang pada ibu hamil karena kehilangan Kalsium; menghindari terjadinya anemia pada ibu hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Sukrosa dan fruktosa β†’ Sumber energi yang cepat selama proses persalinan namun tidak meningkatkan kadar gula darah secara cepat sehingga dapat mengembalikan energi secara cepat selama proses persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Serat β†’ Membantu melunakan feses sehingga mencegah konstipasi pada ibu hamil dan setelah persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Hormon potuchin β†’ Meningkatkan vasokonstriksi (pengecilan) pembuluh darah uterus/ rahim sehingga mempercepat proses involusi (pengembalian bentuk dan ukuran) uterus seperti sebelum hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Anti- ilfamasi dan analgesik β†’ Mengurangi nyeri dan mempercepat penyembuhan pada luka setelah persalinan (episiotomy ataupun luka SC)

Bagus untuk penderita Maagh (dibikin air nabeez) .
πŸ‘‰πŸ‘‰Zat besi, calsium dan Glukosa β†’ Meningkatkan produksi ASI *****
Temen saya repeat order terus untuk ASI Booster, asinya melimpah BB anak naik meski gak doyan makan ~~~~~~~~~~~~~~~
Pemesanan hubungi
πŸ“² wa 0821-9956-2336
🏠 pengiriman dari Jakarta timur
🚚 Ekspedisi JNE TIKI Pos J&T dan Si Cepat
🏧 BCA, BRI Mandiri
.
#promi #promil_sehat_sukses #promil_herbal  #hamil #hamil_solusi # #cepathamilalami #ibu  #bunda_promil #menyusui #menyusuicantik  #asi_booster #asi  #bersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #persalinan #persalinannormal #persalinannyaman #persalinanlancar #kesehatanwanita  #manjakanikanza #mpot #kurma #kurmaajwa #kurma_ajwa #zupermomgaleri
  • KURMA AJWA 082199562336

    Kurma Ajwa adalah salah satu kurma tamr,
    Ajwa kami ini kualiatas premium, asli Maddinah, Grade pertama. manfaatnya banyak banget :. πŸ‘‰πŸ‘‰Multivitamin, kalsium, Zink, magnesium dan fosfor β†’ Memaksimalkan pertumbuhan dan perkembangan janin, menghindari prematuritas, dan menghindari ketidaknyaman sendi dan tulang pada ibu hamil karena kehilangan Kalsium; menghindari terjadinya anemia pada ibu hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Sukrosa dan fruktosa β†’ Sumber energi yang cepat selama proses persalinan namun tidak meningkatkan kadar gula darah secara cepat sehingga dapat mengembalikan energi secara cepat selama proses persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Serat β†’ Membantu melunakan feses sehingga mencegah konstipasi pada ibu hamil dan setelah persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Hormon potuchin β†’ Meningkatkan vasokonstriksi (pengecilan) pembuluh darah uterus/ rahim sehingga mempercepat proses involusi (pengembalian bentuk dan ukuran) uterus seperti sebelum hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Anti- ilfamasi dan analgesik β†’ Mengurangi nyeri dan mempercepat penyembuhan pada luka setelah persalinan (episiotomy ataupun luka SC)

    Bagus untuk penderita Maagh (dibikin air nabeez) .
    πŸ‘‰πŸ‘‰Zat besi, calsium dan Glukosa β†’ Meningkatkan produksi ASI *****
    Temen saya repeat order terus untuk ASI Booster, asinya melimpah BB anak naik meski gak doyan makan ~~~~~~~~~~~~~~~
    Pemesanan hubungi
    πŸ“² wa 0821-9956-2336
    🏠 pengiriman dari Jakarta timur
    🚚 Ekspedisi JNE TIKI Pos J&T dan Si Cepat
    🏧 BCA, BRI Mandiri
    .
    #promi #promil_sehat_sukses #promil_herbal #hamil #hamil_solusi # #cepathamilalami #ibu #bunda_promil #menyusui #menyusuicantik #asi_booster #asi #bersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #persalinan #persalinannormal #persalinannyaman #persalinanlancar #kesehatanwanita #manjakanikanza #mpot #kurma #kurmaajwa #kurma_ajwa #zupermomgaleri

  •  123  0  9 April, 2019
  • KURMA AJWA 082199562336

Kurma Ajwa adalah salah satu kurma tamr, 
Ajwa kami ini kualiatas premium, asli Maddinah,  Grade pertama.  manfaatnya banyak banget :. πŸ‘‰πŸ‘‰Multivitamin, kalsium, Zink, magnesium dan fosfor β†’ Memaksimalkan pertumbuhan dan perkembangan janin, menghindari prematuritas, dan menghindari ketidaknyaman sendi dan tulang pada ibu hamil karena kehilangan Kalsium; menghindari terjadinya anemia pada ibu hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Sukrosa dan fruktosa β†’ Sumber energi yang cepat selama proses persalinan namun tidak meningkatkan kadar gula darah secara cepat sehingga dapat mengembalikan energi secara cepat selama proses persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Serat β†’ Membantu melunakan feses sehingga mencegah konstipasi pada ibu hamil dan setelah persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Hormon potuchin β†’ Meningkatkan vasokonstriksi (pengecilan) pembuluh darah uterus/ rahim sehingga mempercepat proses involusi (pengembalian bentuk dan ukuran) uterus seperti sebelum hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Anti- ilfamasi dan analgesik β†’ Mengurangi nyeri dan mempercepat penyembuhan pada luka setelah persalinan (episiotomy ataupun luka SC)

Bagus untuk penderita Maagh (dibikin air nabeez) .
πŸ‘‰πŸ‘‰Zat besi, calsium dan Glukosa β†’ Meningkatkan produksi ASI *****
Temen saya repeat order terus untuk ASI Booster, asinya melimpah BB anak naik meski gak doyan makan ~~~~~~~~~~~~~~~
Pemesanan hubungi
πŸ“² wa 0821-9956-2336
🏠 pengiriman dari Jakarta timur
🚚 Ekspedisi JNE TIKI Pos J&T dan Si Cepat
🏧 BCA, BRI Mandiri
.
#promi #promil_sehat_sukses #promil_herbal  #hamil #hamil_solusi # #cepathamilalami #ibu  #bunda_promil #menyusui #menyusuicantik  #asi_booster #asi  #bersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #persalinan #persalinannormal #persalinannyaman #persalinanlancar #kesehatanwanita  #manjakanikanza #mpot #kurma #kurmaajwa #kurma_ajwa #zupermomgaleri
  • KURMA AJWA 082199562336

    Kurma Ajwa adalah salah satu kurma tamr,
    Ajwa kami ini kualiatas premium, asli Maddinah, Grade pertama. manfaatnya banyak banget :. πŸ‘‰πŸ‘‰Multivitamin, kalsium, Zink, magnesium dan fosfor β†’ Memaksimalkan pertumbuhan dan perkembangan janin, menghindari prematuritas, dan menghindari ketidaknyaman sendi dan tulang pada ibu hamil karena kehilangan Kalsium; menghindari terjadinya anemia pada ibu hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Sukrosa dan fruktosa β†’ Sumber energi yang cepat selama proses persalinan namun tidak meningkatkan kadar gula darah secara cepat sehingga dapat mengembalikan energi secara cepat selama proses persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Serat β†’ Membantu melunakan feses sehingga mencegah konstipasi pada ibu hamil dan setelah persalinan. πŸ‘‰πŸ‘‰Hormon potuchin β†’ Meningkatkan vasokonstriksi (pengecilan) pembuluh darah uterus/ rahim sehingga mempercepat proses involusi (pengembalian bentuk dan ukuran) uterus seperti sebelum hamil. πŸ‘‰πŸ‘‰Anti- ilfamasi dan analgesik β†’ Mengurangi nyeri dan mempercepat penyembuhan pada luka setelah persalinan (episiotomy ataupun luka SC)

    Bagus untuk penderita Maagh (dibikin air nabeez) .
    πŸ‘‰πŸ‘‰Zat besi, calsium dan Glukosa β†’ Meningkatkan produksi ASI *****
    Temen saya repeat order terus untuk ASI Booster, asinya melimpah BB anak naik meski gak doyan makan ~~~~~~~~~~~~~~~
    Pemesanan hubungi
    πŸ“² wa 0821-9956-2336
    🏠 pengiriman dari Jakarta timur
    🚚 Ekspedisi JNE TIKI Pos J&T dan Si Cepat
    🏧 BCA, BRI Mandiri
    .
    #promi #promil_sehat_sukses #promil_herbal #hamil #hamil_solusi # #cepathamilalami #ibu #bunda_promil #menyusui #menyusuicantik #asi_booster #asi #bersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #persalinan #persalinannormal #persalinannyaman #persalinanlancar #kesehatanwanita #manjakanikanza #mpot #kurma #kurmaajwa #kurma_ajwa #zupermomgaleri

  •  172  24  2 April, 2019
  • Assalamualaikum mommies 😍

Siapa yang bersalin CZER tau la kan mcm mana sengsaranya nk jaga luka kat perut tu. Batuk pun sakit.. Huhuhu.. Tapi mujurlah ada JUS LA MAMMA POSTNATAL ni! 😍

Minum je jus LaMamma Postnatal. Hanya 1 sudu pagi & 1 sudu malam dah cukup khasiat 😊 Rasanya xyah cite la. Mmg best sgt! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Luka czer cepat baik.. Susu pun meriah bukan main sampai baby tercungap-cungap hehe .
Apa tunggu lagi! Meh pm ummi laju2! Ada offer & free gift nak bg 😍😍😍
.
πŸ“² 0196800841
πŸ“² 0196800841
πŸ“² 0196800841

#setberpantanglamamma
#sethamillamamma
#sethamil
#setberpantang
#setberpantangmurah
#berpantang
#bersalin
#majalahpama
#morningsickness
#ikhtiarhamil
#bersalinczer
#bersalinnormal
#sembelit
#BerpantangTanpaJamu
#BerpantangCaraModen
#ibumoden
#zuriat
#alahan
#supplimentibumengandung
#sayanakhamil
#makanansunnah
#natural
#mommytobe
#buasirsemasahamil
#nakhamil
#hamil
#anakpertama
#nutrisiibumengandung
#terapiinstagram 
#ukhwahti
  • Assalamualaikum mommies 😍

    Siapa yang bersalin CZER tau la kan mcm mana sengsaranya nk jaga luka kat perut tu. Batuk pun sakit.. Huhuhu.. Tapi mujurlah ada JUS LA MAMMA POSTNATAL ni! 😍

    Minum je jus LaMamma Postnatal. Hanya 1 sudu pagi & 1 sudu malam dah cukup khasiat 😊 Rasanya xyah cite la. Mmg best sgt! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Luka czer cepat baik.. Susu pun meriah bukan main sampai baby tercungap-cungap hehe .
    Apa tunggu lagi! Meh pm ummi laju2! Ada offer & free gift nak bg 😍😍😍
    .
    πŸ“² 0196800841
    πŸ“² 0196800841
    πŸ“² 0196800841

    #setberpantanglamamma
    #sethamillamamma
    #sethamil
    #setberpantang
    #setberpantangmurah
    #berpantang
    #bersalin
    #majalahpama
    #morningsickness
    #ikhtiarhamil
    #bersalinczer
    #bersalinnormal
    #sembelit
    #BerpantangTanpaJamu
    #BerpantangCaraModen
    #ibumoden
    #zuriat
    #alahan
    #supplimentibumengandung
    #sayanakhamil
    #makanansunnah
    #natural
    #mommytobe
    #buasirsemasahamil
    #nakhamil
    #hamil
    #anakpertama
    #nutrisiibumengandung
    #terapiinstagram
    #ukhwahti

  •  102  25  5 May, 2017