#bengkungwanita Instagram Photos & Videos

bengkungwanita - 1.7k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
3.9
average likes

Latest #bengkungwanita Posts

  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
. 
Lama dah mengidam?
.
Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
.
Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
.
Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
.
Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
.
Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
.
Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
.
1. FREE SHIPPING✅✅
2. FREE GIFT✅✅
3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
4. FREE CONSULT✅✅
5. FREE FITTING✅✅
.
Grab sekarang tau.
.
Kila nak tlg sgt korang semua 😘
. 
Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

#PremiumBeautifulElegance#KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah
  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
    .
    Lama dah mengidam?
    .
    Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
    .
    Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
    Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
    .
    Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
    .
    Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
    .
    Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
    .
    Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
    .
    1. FREE SHIPPING✅✅
    2. FREE GIFT✅✅
    3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
    4. FREE CONSULT✅✅
    5. FREE FITTING✅✅
    .
    Grab sekarang tau.
    .
    Kila nak tlg sgt korang semua 😘
    .
    Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

    #PremiumBeautifulElegance #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah

  •  2  0  23 June, 2020
  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
. 
Lama dah mengidam?
.
Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
.
Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
.
Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
.
Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
.
Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
.
Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
.
1. FREE SHIPPING✅✅
2. FREE GIFT✅✅
3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
4. FREE CONSULT✅✅
5. FREE FITTING✅✅
.
Grab sekarang tau.
.
Kila nak tlg sgt korang semua 😘
. 
Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

#PremiumBeautifulElegance#KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah
  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
    .
    Lama dah mengidam?
    .
    Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
    .
    Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
    Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
    .
    Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
    .
    Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
    .
    Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
    .
    Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
    .
    1. FREE SHIPPING✅✅
    2. FREE GIFT✅✅
    3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
    4. FREE CONSULT✅✅
    5. FREE FITTING✅✅
    .
    Grab sekarang tau.
    .
    Kila nak tlg sgt korang semua 😘
    .
    Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

    #PremiumBeautifulElegance #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah

  •  1  0  23 June, 2020
  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
. 
Lama dah mengidam?
.
Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
.
Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
.
Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
.
Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
.
Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
.
Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
.
1. FREE SHIPPING✅✅
2. FREE GIFT✅✅
3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
4. FREE CONSULT✅✅
5. FREE FITTING✅✅
.
Grab sekarang tau.
.
Kila nak tlg sgt korang semua 😘
. 
Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

#PremiumBeautifulElegance#KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah
  • Promosi Kombo Premium Beautiful 1+1 pada harga RM699 hanya tinggal beberapa hari saja lagi, ladies! Jimat sehingga RM1399 tu!
    .
    Lama dah mengidam?
    .
    Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
    .
    Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
    Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
    .
    Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarah awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
    .
    Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
    .
    Tak lama dah awak. Berbaki berapa hari je lagi awak.
    .
    Promosi kali ni, Kila bagi banyak FREE GIFT tau😍
    .
    1. FREE SHIPPING✅✅
    2. FREE GIFT✅✅
    3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
    4. FREE CONSULT✅✅
    5. FREE FITTING✅✅
    .
    Grab sekarang tau.
    .
    Kila nak tlg sgt korang semua 😘
    .
    Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

    #PremiumBeautifulElegance #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah

  •  0  0  23 June, 2020
  • Lama dah mengidam?
.
Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
.
Ye ye, Yana faham 😢.
.
Memang harga Set Korset no 1 ni sgt ekslusif.
.
Tapi sekarang ada peluang keemasa buat semua followers Yana 💋💋.
.
Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
.
Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarh awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
.
Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
.
Tak lama dah awak. Lagi 10 hari je lagi awak.
.
Promosi kali ni, Yana bagi banyak FREE GIFT tau😍
.
1. FREE SHIPPING✅✅
2. FREE GIFT✅✅
3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
4. FREE CONSULT✅✅
5. FREE FITTING✅✅
.
Grab sekarang tau.
.
Yana nak tlg sgt korang semua 😘
. 
Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

#PremiumBeautifulElegance#KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah
  • Lama dah mengidam?
    .
    Tapi tak dapat2 sebab mahal sangat?.
    .
    Ye ye, Yana faham 😢.
    .
    Memang harga Set Korset no 1 ni sgt ekslusif.
    .
    Tapi sekarang ada peluang keemasa buat semua followers Yana 💋💋.
    .
    Hanya sehingga June 2020 sahaja, dapatkan Harga Promosi MURAH GILERR KOT❤️ .
    Dapatkan 2 pcs dengan Hanya RM699 💋💋 ( Np RM3000)
    .
    Harga murah ni tak pernah berlaku dalam sejarh awakkk sepanjang korset ni berada di pasaran selama 27 tahun tau 💪
    .
    Sebab tu wajib dapatkan hari ni tau.
    .
    Tak lama dah awak. Lagi 10 hari je lagi awak.
    .
    Promosi kali ni, Yana bagi banyak FREE GIFT tau😍
    .
    1. FREE SHIPPING✅✅
    2. FREE GIFT✅✅
    3. FREE REPAIR ( LIFETIME WARRANTY) ✅✅
    4. FREE CONSULT✅✅
    5. FREE FITTING✅✅
    .
    Grab sekarang tau.
    .
    Yana nak tlg sgt korang semua 😘
    .
    Click link whatsapp di Bio untuk Grab sekarang okey!💕💕 Yana Tunggu 😊

    #PremiumBeautifulElegance #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #SetBerpantangModen #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulOriginal #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #KorsetTerbaik #korsetberpantangno1malaysia #KorsetTerbaikUntukPerutBuncit #korsetPremiumBeautifulElegance #BengkungHaio #BengkungUntukPantang #BengkungHaioTerbaik #perutbuncit #BengkungWanita #BengkungUntukPantang #SetBerpantangMurah #PremiumBeautifulEleganceMurah #HargaMurahPremiumBeautifulMurah2020 #HargaMurahPremiumBeautifulMurah

  •  1  0  11 May, 2020

Top #bengkungwanita Posts

  • Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset
.
💝Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta
💝Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat. .
💝Menjadikan perut anda makin kempis
💝Membentuk punggung..
💝Pemakaian berterusan anda menjadikan anda lebih langsing.

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
  • Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset
    .
    💝Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta
    💝Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat. .
    💝Menjadikan perut anda makin kempis
    💝Membentuk punggung..
    💝Pemakaian berterusan anda menjadikan anda lebih langsing.

    WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

    Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya

  •  37  3  10 July, 2018
  • Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset
=========================== 👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan
👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas
👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai
👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan
👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka
👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun
👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda.
👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki.
.

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
  • Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset
    =========================== 👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan
    👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas
    👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai
    👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan
    👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka
    👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun
    👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda.
    👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki.
    .

    WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

    Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya

  •  15  2  10 July, 2018
  • D'queen Ultraslim Corset
.
😚Mempunyai hook atau cangkuk dibahagian hadapan untuk memudahkan pemakaian dan 3 tahap memberikan anda keselesaan apabila ukuran badan sudah berkurang.
  • D'queen Ultraslim Corset
    .
    😚Mempunyai hook atau cangkuk dibahagian hadapan untuk memudahkan pemakaian dan 3 tahap memberikan anda keselesaan apabila ukuran badan sudah berkurang.

  •  13  2  10 July, 2018