#bengkungviral Instagram Photos & Videos

bengkungviral - 52.2k posts

Hashtag Popularity

6.2
average comments
394.7
average likes

Latest #bengkungviral Posts

  • Pernah tak pakai bengkung rasa xnak bukak?. Rasa macam kena peluk je.. Rasa padat je badan.. Rasa tegap.. Rasa lebih confident.. Rasa mcm WOW! BEST GILA BENGKUNG NI.
.
Kalau xpernah, kena try Bengkung Kerengga Lerntiq. DIJAMIN SELESA, TAK SAKIT, TAK RASA MCM PKAI BENGKUNG. DIJAMIN TAK BERGULUNG WALUPUN BERBADAN 6XL.
.
.
RM110 satu.
Combo skrg beli 2 RM155
 (boleh campur mane-mane 2 item) 
.
.
REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

Klik utk beli
@lerntiq_rinacherrina
@lerntiq_rinacherrina 

.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat
  • Pernah tak pakai bengkung rasa xnak bukak?. Rasa macam kena peluk je.. Rasa padat je badan.. Rasa tegap.. Rasa lebih confident.. Rasa mcm WOW! BEST GILA BENGKUNG NI.
    .
    Kalau xpernah, kena try Bengkung Kerengga Lerntiq. DIJAMIN SELESA, TAK SAKIT, TAK RASA MCM PKAI BENGKUNG. DIJAMIN TAK BERGULUNG WALUPUN BERBADAN 6XL.
    .
    .
    RM110 satu.
    Combo skrg beli 2 RM155
    (boleh campur mane-mane 2 item)
    .
    .
    REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

    Klik utk beli
    @lerntiq_rinacherrina
    @lerntiq_rinacherrina

    .
    #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
    #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

  •  0  0  1 hour ago
  • Pakai baju / seluar ketat dan sendat 😱
.
.
Dah siap2 nak keluar cari2 baju dan seluar yang sesuai tiba2 nak pakai seluar ,seluar pulak sangkut sendat,
moody sekejap 😣
.
Semua yang berbadan gemok / chubby atau lemak2 lebihan pn ada masalah sama. Nak CAIRKAN lemak kena consume minum #bebydollzchocolateslimming .
PRODUK TERBAIK & FUNGSI
✅Tiada cirit birit.
✅Tiada kesan gemok jika STOP tetapi akan mantain.
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Berkesan serta-merta
✅Meningkatkan metabolisma
✅Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang , perut , peha , lengan , pipi , bawak dagu , bawak ketiak dengan berkesan
.
.
Jom kurus cara sihat dan cantik 😍😍
.
. wasap.my/0168312172/slimdollz
.
#bebydollz #nakkurus #cepatkurus #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetmurah #korset #korsetmalaysia .
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #perutbuncit #dalampantang #bengkunglepasbersalin #bengkungmama #bengkungczer #BengkungViral
  • Pakai baju / seluar ketat dan sendat 😱
    .
    .
    Dah siap2 nak keluar cari2 baju dan seluar yang sesuai tiba2 nak pakai seluar ,seluar pulak sangkut sendat,
    moody sekejap 😣
    .
    Semua yang berbadan gemok / chubby atau lemak2 lebihan pn ada masalah sama. Nak CAIRKAN lemak kena consume minum #bebydollzchocolateslimming .
    PRODUK TERBAIK & FUNGSI
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tiada kesan gemok jika STOP tetapi akan mantain.
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Berkesan serta-merta
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang , perut , peha , lengan , pipi , bawak dagu , bawak ketiak dengan berkesan
    .
    .
    Jom kurus cara sihat dan cantik 😍😍
    .
    . wasap.my/0168312172/slimdollz
    .
    #bebydollz #nakkurus #cepatkurus #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetmurah #korset #korsetmalaysia .
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #perutbuncit #dalampantang #bengkunglepasbersalin #bengkungmama #bengkungczer #BengkungViral

  •  1  0  2 hours ago
  • Sasha our founder daily routine!! 
Ofcoz WONDERCURVE LOTION, 

Day & night 
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia  #tv3 #detoxdrink #detox
  • Sasha our founder daily routine!!
    Ofcoz WONDERCURVE LOTION,

    Day & night
    .
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    #kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia #tv3 #detoxdrink #detox

  •  2  0  4 hours ago
  • NAK PAKAI BAJU LAWA TP PERUT BUNCIT🤰

Adoiii STRESS betul! Takkan nak tahan nafas time pakai baju lawa sbb nak sorok perut, mau pengsan jadinya 😖 . Sekarang dah tak perlu risau, #DemicaBengkung kan ada. Dgn 3 cangkuk yg boleh laras ikut size pinggang, body akan melentik macam anak dara 16 tahun.

Sape nak dapatkan #DemicaBengkung tapi tak tahu size apa yg sesuai?
Komen “PM” sekarang!

Yg first time nak cuba bengkung Demica, ni lah masanya time ada promo sempena birthday ladyboss. Jimat banyak😍 

Rm85.00 (NP RM89.90) lagi banyak borong lagi murah.💃

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkungviral #bengkungselesa #Demica #demicawangsamaju #demicasetapak #demicagombak #demicasetiawangsa
  • NAK PAKAI BAJU LAWA TP PERUT BUNCIT🤰

    Adoiii STRESS betul! Takkan nak tahan nafas time pakai baju lawa sbb nak sorok perut, mau pengsan jadinya 😖 . Sekarang dah tak perlu risau, #DemicaBengkung kan ada. Dgn 3 cangkuk yg boleh laras ikut size pinggang, body akan melentik macam anak dara 16 tahun.

    Sape nak dapatkan #DemicaBengkung tapi tak tahu size apa yg sesuai?
    Komen “PM” sekarang!

    Yg first time nak cuba bengkung Demica, ni lah masanya time ada promo sempena birthday ladyboss. Jimat banyak😍

    Rm85.00 (NP RM89.90) lagi banyak borong lagi murah.💃

    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkungviral #bengkungselesa #Demica #demicawangsamaju #demicasetapak #demicagombak #demicasetiawangsa

  •  2  0  5 hours ago
  • NAK SOROK PERUT MENGGELEBEH DAN BERLIPAT?

Jom pakai #DemicaBengkung yg mampu kecikkan pinggang dari size L ke size M & yg mampu sorok lemak yg berlapis lapis mcm kek lapis 🤭 . 3 lapisan cangkuk akn beri keselesaan kpd pemakai tanpa org perasan korang tgh pakai bengkung.

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkungviral #bengkungselesa #Demica #demicawangsamaju #demicasetapak #demicagombak #demicasetiawangsa
  • NAK SOROK PERUT MENGGELEBEH DAN BERLIPAT?

    Jom pakai #DemicaBengkung yg mampu kecikkan pinggang dari size L ke size M & yg mampu sorok lemak yg berlapis lapis mcm kek lapis 🤭 . 3 lapisan cangkuk akn beri keselesaan kpd pemakai tanpa org perasan korang tgh pakai bengkung.

    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #bengkungviral #bengkungselesa #Demica #demicawangsamaju #demicasetapak #demicagombak #demicasetiawangsa

  •  1  0  5 hours ago
  • Orang plussize pun boleh pakai awakkk!! Jangan risauuu sesiapa yg badan comel comel tu boleh je nk pakai girdlesajat ni 🥳🥳 material kain yg strechable tu sangat selesa tauu walaupun org yg pakai berbadan besar. Tk senak, tak panas, selesa fuhh power! Rm130 jee wehh
.
Ws 0182800336 atau tekan link di bio ☺️
.
.
#bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian
#bengkung 
#bengkungviral 
#bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan #bengkungsajatjohor 
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatselangor 
#nursajat23 
#nursajat 
#letsgirlde 
#girdlesajat
#girdletonggek 
#tipsdiet
#workout 
#waisttrainer
  • Orang plussize pun boleh pakai awakkk!! Jangan risauuu sesiapa yg badan comel comel tu boleh je nk pakai girdlesajat ni 🥳🥳 material kain yg strechable tu sangat selesa tauu walaupun org yg pakai berbadan besar. Tk senak, tak panas, selesa fuhh power! Rm130 jee wehh
    .
    Ws 0182800336 atau tekan link di bio ☺️
    .
    .
    #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian
    #bengkung
    #bengkungviral
    #bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatselangor
    #nursajat23
    #nursajat
    #letsgirlde
    #girdlesajat
    #girdletonggek
    #tipsdiet
    #workout
    #waisttrainer

  •  3  0  5 hours ago
  • Susah nak diet? .
Berat badan susah nak turun? .
Asyik craving mkn manis je .
Perut buncit? 
Consume je KOKOSHAKE nie.. korang takkan rase nak mkn benda mengarut, mengenyangkan selama 4 jam 😱😱❤️❤️
.
Only RM100 boleh contact diyana now.. .
.
WA 01157506843
.
.

#kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia  #tv3 #detoxdrink #detox
  • Susah nak diet? .
    Berat badan susah nak turun? .
    Asyik craving mkn manis je .
    Perut buncit?
    Consume je KOKOSHAKE nie.. korang takkan rase nak mkn benda mengarut, mengenyangkan selama 4 jam 😱😱❤️❤️
    .
    Only RM100 boleh contact diyana now.. .
    .
    WA 01157506843
    .
    .

    #kokoshake #healthymeal #healthymealreplacement #mealreplacement #diet #dietmeal #kurussihat #slimbody #raya2020 #bengkung #bengkungviral #bengkungmoden #bengkungsajat #sexycurve #sexycurvemalaysia #sexycurveagent #raya2020 #tiktokmalaysia #weloveisabellaliu #pantang #berpantang #bersalinnormal #bersalinceaser #slimbody #kurussihat #sayajual #sayajualmurah #teamnanagempak #kampungpeople #tv3malaysia #tv3 #detoxdrink #detox

  •  2  0  8 hours ago
  • Bengkung kerengga antara bengkung paling selesa di DUNIA!.
Tak suka pakai bengkung? Tapi bengkung kerengga Slimdollz ni TAK RASA MACAM PAKAI BENGKUNG LANGSUNG PUN TAU! 😍.
.
Meh cuba sekali.
Ada size S hingga XXXL.
Dari size pinggang 20inci hingga 60inci.
.
.
REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

.
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#JomKurus  #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat
  • Bengkung kerengga antara bengkung paling selesa di DUNIA!.
    Tak suka pakai bengkung? Tapi bengkung kerengga Slimdollz ni TAK RASA MACAM PAKAI BENGKUNG LANGSUNG PUN TAU! 😍.
    .
    Meh cuba sekali.
    Ada size S hingga XXXL.
    Dari size pinggang 20inci hingga 60inci.
    .
    .
    REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

    .
    .
    #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
    #JomKurus #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

  •  1  0  9 hours ago
  • POS meroket🚀
Sehari Sampai😍💋
.
Yang jauh, kami POS.
COD pun boleh, share lokasi/rumah anda zass kami sampai lokasi tersebut.
.
Payment sebelum pukul 4petang akan diPOS pada hari yg sama😘.
.
Sempat lagi join POS harini
Wasap Nana Now
📲012-7776747
📲012-7776747
📲012-7776747
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
.
Readystok🔥 
💟Let's Bengkung Gorgeous/Fabulous RM149.90
💟Let's Girdle RM130 - limited stock
💟Let's BodyCun RM139.90
💟Let's Bengkung Diamond Gold 24tulang RM139.90 - limited stock
.
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • POS meroket🚀
    Sehari Sampai😍💋
    .
    Yang jauh, kami POS.
    COD pun boleh, share lokasi/rumah anda zass kami sampai lokasi tersebut.
    .
    Payment sebelum pukul 4petang akan diPOS pada hari yg sama😘.
    .
    Sempat lagi join POS harini
    Wasap Nana Now
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    Readystok🔥
    💟Let's Bengkung Gorgeous/Fabulous RM149.90
    💟Let's Girdle RM130 - limited stock
    💟Let's BodyCun RM139.90
    💟Let's Bengkung Diamond Gold 24tulang RM139.90 - limited stock
    .
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  1  1  9 hours ago
  • Nak naikkan punggung? Shapekan body? Nak look slim? Semua masalah anda kami ada solutions.. pm je design mana yg awk nak nanti kita akan bagi special price.. so yang pling penting #bumpants kita bukan untuk petite and small size je tau tapi seze available from S-3XL🥰🥰.
.
So spe tunggu lg kite buat promo tau...😘😘
  • Nak naikkan punggung? Shapekan body? Nak look slim? Semua masalah anda kami ada solutions.. pm je design mana yg awk nak nanti kita akan bagi special price.. so yang pling penting #bumpants kita bukan untuk petite and small size je tau tapi seze available from S-3XL🥰🥰.
    .
    So spe tunggu lg kite buat promo tau...😘😘

  •  0  1  11 hours ago
  • BEST FEEDBACK lagi dan lagi👍😍
.
Tunggu apa lagi sayang² semua?
Terutama wanita dalam pantang dan yg nak kurus kempis perut pinggang kerengga, haruslah bengkung @nursajat23. 
Beli memang tak rugi🥰❤️
Dapatkan👇
. 
💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous. 
Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
Harga RM149.90
. 
💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW 
Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
Harga RM130
. 
💟Let's BODYCUN 
Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK bila dipakai❤️
Harga RM139.90 
. 
Wasap Nana sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
📲012-7776747 
📲012-7776747 
📲012-7776747 
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original 
. 
🚀POS setiap hari💋💋
🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • BEST FEEDBACK lagi dan lagi👍😍
    .
    Tunggu apa lagi sayang² semua?
    Terutama wanita dalam pantang dan yg nak kurus kempis perut pinggang kerengga, haruslah bengkung @nursajat23.
    Beli memang tak rugi🥰❤️
    Dapatkan👇
    .
    💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous.
    Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
    Harga RM149.90
    .
    💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW
    Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
    Harga RM130
    .
    💟Let's BODYCUN
    Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK bila dipakai❤️
    Harga RM139.90
    .
    Wasap Nana sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    🚀POS setiap hari💋💋
    🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  0  0  11 hours ago
  • Barang BAGUS berkesan selesa dipakai pasti orang carikkan?
.
Tunggu apa lagi sayang² semua?
Takkan tak nak kurus kempis perut, ringan badan, kurus kerengga ala2 model kann??? 
JOM Dapatkan👇
. 
💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous. 
Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
Harga : RM149.90
Size : XS S M L XL XXL
Warna : Hitam/Nude
. 
Wasap sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
📲012-7776747 
📲012-7776747 
📲012-7776747 
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original 
. 
🚀POS setiap hari💋💋
🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • Barang BAGUS berkesan selesa dipakai pasti orang carikkan?
    .
    Tunggu apa lagi sayang² semua?
    Takkan tak nak kurus kempis perut, ringan badan, kurus kerengga ala2 model kann???
    JOM Dapatkan👇
    .
    💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous.
    Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
    Harga : RM149.90
    Size : XS S M L XL XXL
    Warna : Hitam/Nude
    .
    Wasap sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    🚀POS setiap hari💋💋
    🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  2  0  12 hours ago
  • WOWOO...Feedback bagus lagi dan lagi💋💋💋
.
Tunggu apa lagi sayang² semua?
Dapatkan👇
. 
💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW 
Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
Harga RM130
.
💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous. 
Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
Harga RM149.90
. 
💟Let's BODYCUN 
Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK bila dipakai❤️
Harga RM139.90 
. 
Wasap sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
📲012-7776747 
📲012-7776747 
📲012-7776747 
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original 
. 
🚀POS setiap hari💋💋
🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • WOWOO...Feedback bagus lagi dan lagi💋💋💋
    .
    Tunggu apa lagi sayang² semua?
    Dapatkan👇
    .
    💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW
    Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
    Harga RM130
    .
    💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous.
    Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
    Harga RM149.90
    .
    💟Let's BODYCUN
    Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK bila dipakai❤️
    Harga RM139.90
    .
    Wasap sekarang sebelum kehabisan stok😘😘🌸
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    🚀POS setiap hari💋💋
    🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  1  0  12 hours ago

Top #bengkungviral Posts

  • En tous cas , je tenais à remercier tous ceux qui m’ont souhaité un joyeux anniversaire  j’ai reçu plein de messages qui m’on réellement touchés et je vous en suit reconnaissant 🙏🏾 Je voulais aussi vous souhaitez à vous tous la réussite oui à toi ☝🏿
Vous êtes tous capables et assez puissant pour le faire shiner comme jamais. ✨🙌🏾 C’est votre devoir et votre mission 🎙🙌🏾 Encore merci à tous! 
Est ce la fin de Kartier Day ? 
Hell no 🤝 📸: @_kevin.nn_ 
#probrolifestyle #ddlblifestyle #slingbagviral #singlelifestyle #lifestylewear #charmsviral #lifestylejamu #bengkungviral #aylifestyle #innerviral #neckbreakinglifestyle #earthgirllifestyle #foreverlifestyle #tattooedlifestyle #petplaylifestyle #dupontregistrylifestyle #internetlifestyle #enterpreneurlifestyle #nojoblifestyle #epiclifestyle #lifestylebydesign #rawlifestyle #lifestyleserbia #eskepalmiloviral #lifestyletattoo #lifestyleoverluxury #raplifestyle #driplifestyle
  • En tous cas , je tenais à remercier tous ceux qui m’ont souhaité un joyeux anniversaire j’ai reçu plein de messages qui m’on réellement touchés et je vous en suit reconnaissant 🙏🏾 Je voulais aussi vous souhaitez à vous tous la réussite oui à toi ☝🏿
    Vous êtes tous capables et assez puissant pour le faire shiner comme jamais. ✨🙌🏾 C’est votre devoir et votre mission 🎙🙌🏾 Encore merci à tous!
    Est ce la fin de Kartier Day ?
    Hell no 🤝 📸: @_kevin.nn_
    #probrolifestyle #ddlblifestyle #slingbagviral #singlelifestyle #lifestylewear #charmsviral #lifestylejamu #bengkungviral #aylifestyle #innerviral #neckbreakinglifestyle #earthgirllifestyle #foreverlifestyle #tattooedlifestyle #petplaylifestyle #dupontregistrylifestyle #internetlifestyle #enterpreneurlifestyle #nojoblifestyle #epiclifestyle #lifestylebydesign #rawlifestyle #lifestyleserbia #eskepalmiloviral #lifestyletattoo #lifestyleoverluxury #raplifestyle #driplifestyle

  •  241  32  19 May, 2020
  • Tq @murnyss_zac bagi eqa bengkung best ni 😍 Selesa dan yg paling penting kain xgatal okey!
.
Ni kalau tgh duduk, kompem xkantoi perut buncit gelebeh 🤣🙊. Swipe tepi tgk bengkung ni senang xyah ikat2 dah.
.
#bengkungmoden #perutkempis #bengkungviral
  • Tq @murnyss_zac bagi eqa bengkung best ni 😍 Selesa dan yg paling penting kain xgatal okey!
    .
    Ni kalau tgh duduk, kompem xkantoi perut buncit gelebeh 🤣🙊. Swipe tepi tgk bengkung ni senang xyah ikat2 dah.
    .
    #bengkungmoden #perutkempis #bengkungviral

  •  115  3  21 January, 2018