#bellezacollagennewpackaging Instagram Photos & Videos

bellezacollagennewpackaging - 162 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
11.3
average likes

Latest #bellezacollagennewpackaging Posts

  • Alhamdulillah..next #customer makan tak sampai sekotak #bellezacollagennewpackaging terus dah nampak hasil. Sangat memuaskan. 
Nak jadi customer saya? Cepat-cepat whatsapp 0197979294

RM89.90 sekotak 
Cepat-cepat order...
  • Alhamdulillah..next #customer makan tak sampai sekotak #bellezacollagennewpackaging terus dah nampak hasil. Sangat memuaskan.
    Nak jadi customer saya? Cepat-cepat whatsapp 0197979294

    RM89.90 sekotak
    Cepat-cepat order...

  •  9  3  1 December, 2017
  • Siapa kata yang gelap tak boleh cerah? Nak seribu daya, taknak seribu dalih. Jangan kedekut kalau nak cantik ni. Artis pun melabur buat treatment, makan supplement untuk kekalkan kecantikan tau.
.
BELLEZA COLLAGEN merupakan yang membantu memutih dan mencerahkan kulit.
.
Merupakan serbuk collagen yang sedap dan mudah dikemam dan boleh dibancuh dengan air
.
❤Membantu mengatasi pelbagai masalah kulit
❤Bertindak secara aktif dr dalam kulit
❤Dirumuskan oleh bahan² semulajadi & collagen pemutih
❤Kesan dapat dilihat SEAWAL 7 HARI
❤Kesan putih KEKAL

Belleza Collagen diyakini sudah membantu beribu-ribu pengguna. Tak percaya?? Boleh lihat testimoni dan feedback yang lain😉
.
Cepat dapatkan sekarang whatsapp admin 👇🏻
www.wasap.my/60197979294

#bellezacollagen
#testimonibellezacollagen
#bellezacollagennewpackaging
  • Siapa kata yang gelap tak boleh cerah? Nak seribu daya, taknak seribu dalih. Jangan kedekut kalau nak cantik ni. Artis pun melabur buat treatment, makan supplement untuk kekalkan kecantikan tau.
    .
    BELLEZA COLLAGEN merupakan yang membantu memutih dan mencerahkan kulit.
    .
    Merupakan serbuk collagen yang sedap dan mudah dikemam dan boleh dibancuh dengan air
    .
    ❤Membantu mengatasi pelbagai masalah kulit
    ❤Bertindak secara aktif dr dalam kulit
    ❤Dirumuskan oleh bahan² semulajadi & collagen pemutih
    ❤Kesan dapat dilihat SEAWAL 7 HARI
    ❤Kesan putih KEKAL

    Belleza Collagen diyakini sudah membantu beribu-ribu pengguna. Tak percaya?? Boleh lihat testimoni dan feedback yang lain😉
    .
    Cepat dapatkan sekarang whatsapp admin 👇🏻
    www.wasap.my/60197979294

    #bellezacollagen
    #testimonibellezacollagen
    #bellezacollagennewpackaging

  •  12  0  23 November, 2017
  • 🌹BELLEZA TU APA? .
.
Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu mencerahkan dan menggebukan kulit serta menyerlahkan kecantikan wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh. Rasailah perubahan seawal 1-2minggu sahaja. Pelbagai testimoni telah kami perolehi walaupun masih baru di pasaran. .
.
.
🌹APA FUNGSI BELLEZA? .
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat .
.
✔Mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) , 💯% halal dan selamat dimakan.
.
.
Whatsapp wahida untuk order atau info lanjut mengenai belleza 013-2723195 😘
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • 🌹BELLEZA TU APA? .
    .
    Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu mencerahkan dan menggebukan kulit serta menyerlahkan kecantikan wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh. Rasailah perubahan seawal 1-2minggu sahaja. Pelbagai testimoni telah kami perolehi walaupun masih baru di pasaran. .
    .
    .
    🌹APA FUNGSI BELLEZA? .
    ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
    ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
    ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
    ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
    ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
    ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
    ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
    ✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat .
    .
    ✔Mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) , 💯% halal dan selamat dimakan.
    .
    .
    Whatsapp wahida untuk order atau info lanjut mengenai belleza 013-2723195 😘
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  8  0  19 September, 2017
  • 🌹BELLEZA TU APA? .
.
Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu mencerahkan dan menggebukan kulit serta menyerlahkan kecantikan wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh. Rasailah perubahan seawal 1-2minggu sahaja. Pelbagai testimoni telah kami perolehi walaupun masih baru di pasaran. .
.
.
🌹APA FUNGSI BELLEZA? .
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat .
.
✔Mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) , 💯% halal dan selamat dimakan.
.
.
Whatsapp wahida untuk order atau info lanjut mengenai belleza 013-2723195 😘
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • 🌹BELLEZA TU APA? .
    .
    Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu mencerahkan dan menggebukan kulit serta menyerlahkan kecantikan wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh. Rasailah perubahan seawal 1-2minggu sahaja. Pelbagai testimoni telah kami perolehi walaupun masih baru di pasaran. .
    .
    .
    🌹APA FUNGSI BELLEZA? .
    ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
    ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
    ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
    ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
    ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
    ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
    ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
    ✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat .
    .
    ✔Mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) , 💯% halal dan selamat dimakan.
    .
    .
    Whatsapp wahida untuk order atau info lanjut mengenai belleza 013-2723195 😘
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  12  0  13 September, 2017
  • Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty

KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting.

100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A.

MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi.

TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A.

KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat.

MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. 😘
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty

    KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting.

    100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A.

    MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi.

    TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A.

    KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat.

    MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. 😘
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  20  0  9 September, 2017
  • MASALAH BURN HILANG DALAM 2 MINGGU !
.
'Awak, nak tanya la. Kalau ada masalah burn 1 badan boleh ke ambik belleza? Boleh elok ke ?'. Ramai yang tanya kita bila burn elok ke ambik belleza ni.

Jawapan dia YES! sangat boleh. Banyak feedback masalah burn yang kita dapat. Macam feedback dari cust ni, dalam masa 2 minggu je burn dia hilang. Bukan sebab lotion atau scrub, tapi sebab consume belleza secara consistant.

Awak jangan lupa ambik gambar before tau. Macam cust ni tak sedar pun kulit dia dah nampak kesan. Bila ambik gambar baru perasan ada perubahan.

Best ke best ? Meh DM/wasap wahida 013-2723195 cepat😘.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • MASALAH BURN HILANG DALAM 2 MINGGU !
    .
    'Awak, nak tanya la. Kalau ada masalah burn 1 badan boleh ke ambik belleza? Boleh elok ke ?'. Ramai yang tanya kita bila burn elok ke ambik belleza ni.

    Jawapan dia YES! sangat boleh. Banyak feedback masalah burn yang kita dapat. Macam feedback dari cust ni, dalam masa 2 minggu je burn dia hilang. Bukan sebab lotion atau scrub, tapi sebab consume belleza secara consistant.

    Awak jangan lupa ambik gambar before tau. Macam cust ni tak sedar pun kulit dia dah nampak kesan. Bila ambik gambar baru perasan ada perubahan.

    Best ke best ? Meh DM/wasap wahida 013-2723195 cepat😘.
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  18  0  9 September, 2017
  • PENANGAN BELLEZA, PALING PUTIH DALAM ADIK BERADIK 😍
.
Seronok sis ni consume belleza sampai dia paling putih antara kakak kakak dia.Tengok gambar tengah2 tu. Gambar sis ni tepi belah kanan. Putih gebu kan ? Dia yang paling putih. Sampai kakak dia jeles, terus nak tuka makan belleza collagen pulak, hahaha.
.
Gambar second tu pulak dia baru je share semalam. Nampak macam mekap tebal kan? Tapi dia tak pakai foundation pun. Glowing gila skin dia. Ya Allah, sampai macam ni kesan dia. Cantik sangat kotttt. Bersihh dan sihat je tengok skin dia. Macam tak percaya dia tak makeup pun sebenarnya.
.
Tergugat la tu kan? Hehe, meh whatsapp wahida cepat +60132723195 😙.
.

#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • PENANGAN BELLEZA, PALING PUTIH DALAM ADIK BERADIK 😍
    .
    Seronok sis ni consume belleza sampai dia paling putih antara kakak kakak dia.Tengok gambar tengah2 tu. Gambar sis ni tepi belah kanan. Putih gebu kan ? Dia yang paling putih. Sampai kakak dia jeles, terus nak tuka makan belleza collagen pulak, hahaha.
    .
    Gambar second tu pulak dia baru je share semalam. Nampak macam mekap tebal kan? Tapi dia tak pakai foundation pun. Glowing gila skin dia. Ya Allah, sampai macam ni kesan dia. Cantik sangat kotttt. Bersihh dan sihat je tengok skin dia. Macam tak percaya dia tak makeup pun sebenarnya.
    .
    Tergugat la tu kan? Hehe, meh whatsapp wahida cepat +60132723195 😙.
    .

    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  21  0  8 September, 2017
  • PANAU SETEPEK BESAR DAH BERKURANG 😱
.
Feedback baru uolls. Tak pernah lagi dengar orang yang ada masalah panau boleh hilang lepas consume susu maaez & belleza ni.
.
Hebat tak ? Hahaha. Opkos hebat, panau kot. Customer ni cakap panau kecik2 dia terus hilang. Panau yang setempek besar tu makin berkurang. Alhamdulillah. Kalau terus consume 3 bulan clear lah semua bekas2 panau dan parut yang ada dekat kulit tu.
.
Nak kesan cepat memang yana suggest ambik combo set. Sebab banyak feedback yang berkesan cepat daripada customer yang beli combo set tau.
.
Sekarang ada promo, nak jimat banyak? Meh whatsapp wahida cepat +6013272395 😙.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • PANAU SETEPEK BESAR DAH BERKURANG 😱
    .
    Feedback baru uolls. Tak pernah lagi dengar orang yang ada masalah panau boleh hilang lepas consume susu maaez & belleza ni.
    .
    Hebat tak ? Hahaha. Opkos hebat, panau kot. Customer ni cakap panau kecik2 dia terus hilang. Panau yang setempek besar tu makin berkurang. Alhamdulillah. Kalau terus consume 3 bulan clear lah semua bekas2 panau dan parut yang ada dekat kulit tu.
    .
    Nak kesan cepat memang yana suggest ambik combo set. Sebab banyak feedback yang berkesan cepat daripada customer yang beli combo set tau.
    .
    Sekarang ada promo, nak jimat banyak? Meh whatsapp wahida cepat +6013272395 😙.
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  16  0  8 September, 2017
  • CLOSEUP feedback sebelum ni. Boleh tengok gambar sebelah untuk baca full conversation.
.
Yes memang selalu orang akan cari feedback customer yang asalnya berkulit gelap, pastu consume supplement jadi putih baru nampak berkesan kan. Tengoklah feedback dari customer india ni.
.
Kita ramai customer india yang consume belleza ni. Rata2 memang semua puas hati. Memang nampak kesan. Bukan propa semata. Tengok lah feedback ni sendiri 8 sachet je kot. Dah nampak kesan. Walaupun tak obvious kesan dia tu, tapi still ada kan.
.
Kalau consume consistant 6 bulan confirm dia lagi putih dari awak semua. Tak percaya la tu? Meh try dulu whatsapp wahida 013-2723195 😘
.
.
#belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas ##susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • CLOSEUP feedback sebelum ni. Boleh tengok gambar sebelah untuk baca full conversation.
    .
    Yes memang selalu orang akan cari feedback customer yang asalnya berkulit gelap, pastu consume supplement jadi putih baru nampak berkesan kan. Tengoklah feedback dari customer india ni.
    .
    Kita ramai customer india yang consume belleza ni. Rata2 memang semua puas hati. Memang nampak kesan. Bukan propa semata. Tengok lah feedback ni sendiri 8 sachet je kot. Dah nampak kesan. Walaupun tak obvious kesan dia tu, tapi still ada kan.
    .
    Kalau consume consistant 6 bulan confirm dia lagi putih dari awak semua. Tak percaya la tu? Meh try dulu whatsapp wahida 013-2723195 😘
    .
    .
    #belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas # #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  18  0  30 August, 2017
  • GADIS INDIA CONSUME 8 SACHET DAH CERAH 😍
.
Selalu sangat orang pertikai kan isu ni kan ' ala dia memang dah putih, makan collagen pun memang nampak putihla. Cuba bagi orang kulit gelap makan tengok. Cerah ke tak'. Ha sekarang kita bagi feedback dari customer india sendiri.
.
Kita ramai customer india yang consume belleza ni. Rata2 memang semua puas hati. Memang nampak kesan. Bukan propa semata. Tengok lah feedback ni sendiri 8 sachet je kot. Dah nampak kesan. Walaupun tak obvious kesan dia tu, tapi still ada kan.
.
Kalau consume consistant 6 bulan confirm dia lagi putih dari awak semua. Tak percaya la tu? Meh try dulu meh 😉
.
Whatsapp wahida 013-2723195 😘 untuk sebarang order atau pertanyaan ok. Promo merdeka masih ada lagi tau..
.
.
#belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas ##susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • GADIS INDIA CONSUME 8 SACHET DAH CERAH 😍
    .
    Selalu sangat orang pertikai kan isu ni kan ' ala dia memang dah putih, makan collagen pun memang nampak putihla. Cuba bagi orang kulit gelap makan tengok. Cerah ke tak'. Ha sekarang kita bagi feedback dari customer india sendiri.
    .
    Kita ramai customer india yang consume belleza ni. Rata2 memang semua puas hati. Memang nampak kesan. Bukan propa semata. Tengok lah feedback ni sendiri 8 sachet je kot. Dah nampak kesan. Walaupun tak obvious kesan dia tu, tapi still ada kan.
    .
    Kalau consume consistant 6 bulan confirm dia lagi putih dari awak semua. Tak percaya la tu? Meh try dulu meh 😉
    .
    Whatsapp wahida 013-2723195 😘 untuk sebarang order atau pertanyaan ok. Promo merdeka masih ada lagi tau..
    .
    .
    #belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas # #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  16  0  29 August, 2017
  • WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA!
.
"Lisa tak suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH 1 BADAN.. Lisa takut dgn jarum 😅" .
Lisa, Pengguna Belleza.
.
Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengenan dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss!

Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni"
.
Nak tengok testimoni berjaya? Scroll ig bawah2 👇

Nak putih mcm lisa jgk? Meh wasap wahida 013-2723195 cepat, sekarang ada merdeka sale tau, jimat banyakkk. 💃💃💃
.
.
#belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas ##susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA!
    .
    "Lisa tak suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH 1 BADAN.. Lisa takut dgn jarum 😅" .
    Lisa, Pengguna Belleza.
    .
    Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengenan dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss!

    Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni"
    .
    Nak tengok testimoni berjaya? Scroll ig bawah2 👇

    Nak putih mcm lisa jgk? Meh wasap wahida 013-2723195 cepat, sekarang ada merdeka sale tau, jimat banyakkk. 💃💃💃
    .
    .
    #belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas # #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  25  0  29 August, 2017
  • KULIT MAKIN CERAH & LEMBAP 😍
.
Wahhh cantiknyaa customer yang sorang ni. Nampak kan kulit dia glowing ? Dia cakap kulit dia makin putih dan lembap lepas consume belleza collagen ni. Nampak sihat je skin dia walaupun tanpa makeup.
.
Nak tau kenapa cepat berkesan ? Customer ni siap cakap lagi, yang penting kene minum air masak banyak2. Haa nak cantik kene rajin je tau. Tak susah pun kan, usaha minum air lebih je, baru makan apa2 supplement menjadi dengan cepat 😙
.
Nak cuba meh whatsapp wahida cepat 013-2723195 😙
.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • KULIT MAKIN CERAH & LEMBAP 😍
    .
    Wahhh cantiknyaa customer yang sorang ni. Nampak kan kulit dia glowing ? Dia cakap kulit dia makin putih dan lembap lepas consume belleza collagen ni. Nampak sihat je skin dia walaupun tanpa makeup.
    .
    Nak tau kenapa cepat berkesan ? Customer ni siap cakap lagi, yang penting kene minum air masak banyak2. Haa nak cantik kene rajin je tau. Tak susah pun kan, usaha minum air lebih je, baru makan apa2 supplement menjadi dengan cepat 😙
    .
    Nak cuba meh whatsapp wahida cepat 013-2723195 😙
    .
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  16  0  29 August, 2017
  • MAK PERASAN ADA PERUBAHAN, REPEAT KALI KEDUA 😍
.
Customer yang sorang ni student tau. Tapi sebab tergoda dengan feedback2 belleza collagen yang power ni, dia pon terbeli. Hahaha. Bila dah cuba, memang nampak perubahan. Sampai mak pun tegur kulit nampak cerah dari biasa.
.
Ape lagi, terus dia pun repeat order belleza lagi. Bila dah stat consume, and nampak perubahan, memang sayang nak tinggalkan. Mesti keep on consume untuk dapatkan kesan yang lagi cantik. Yela dah labur duit banyak2 untuk beli collagen, tak kan consume main2 kan. Kena la bersungguh2. Baru la puas hati kan 🤗
.
Teringin nak cuba lah tu. Meh whatsapp wahida cepat +6013-2723195 😚
.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • MAK PERASAN ADA PERUBAHAN, REPEAT KALI KEDUA 😍
    .
    Customer yang sorang ni student tau. Tapi sebab tergoda dengan feedback2 belleza collagen yang power ni, dia pon terbeli. Hahaha. Bila dah cuba, memang nampak perubahan. Sampai mak pun tegur kulit nampak cerah dari biasa.
    .
    Ape lagi, terus dia pun repeat order belleza lagi. Bila dah stat consume, and nampak perubahan, memang sayang nak tinggalkan. Mesti keep on consume untuk dapatkan kesan yang lagi cantik. Yela dah labur duit banyak2 untuk beli collagen, tak kan consume main2 kan. Kena la bersungguh2. Baru la puas hati kan 🤗
    .
    Teringin nak cuba lah tu. Meh whatsapp wahida cepat +6013-2723195 😚
    .
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  20  0  29 August, 2017
  • Jangan lupa consume #bellezacollagen 1sachet sehari sebelum tidur. Korang nak makan kemam-kemam mcm tu je pun boleh, nak bancuh dgan air pun boleh, make sure jangan guna air panas. .
.
Belleza Collagen ni mmg bagus untuk siapa yg ada masalah kulit tak sekata, berjerawat, jeragat & sebagainya.
.
.
Dgan belleza collagen dia boleh merawat kulit you all, mengurangkan segala jerawat yg ada pada muka kita & jadikan kulit kita glowing, cerah 💖😘 .
.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • Jangan lupa consume #bellezacollagen 1sachet sehari sebelum tidur. Korang nak makan kemam-kemam mcm tu je pun boleh, nak bancuh dgan air pun boleh, make sure jangan guna air panas. .
    .
    Belleza Collagen ni mmg bagus untuk siapa yg ada masalah kulit tak sekata, berjerawat, jeragat & sebagainya.
    .
    .
    Dgan belleza collagen dia boleh merawat kulit you all, mengurangkan segala jerawat yg ada pada muka kita & jadikan kulit kita glowing, cerah 💖😘 .
    .
    .
    #bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  24  1  28 August, 2017
  • CLOSE UP feedback tadi. .
BARU 2 HARI CONSUME, DAH NAMPAK PERUBAHAN. .
.
Wah.. Excited betul sis ni share feedback walaupun baru 2 hari consume. Beliau amik 2 sachet sehari untuk kesan cepat. Alhamdulillah betul2 berkesan belleza ni untuk beliau 💃💃💃.
.
Siapa yang tak suka kan kalau apa yang kita makan beri kesan yang dapat dirasa dan nampak sendiri macam ni. Yang penting mesti konsisten, minum air kosong secukupnya dan ikut semua pantang larang. . .
Nak cuba jugak? Boleh yang. Meh whatsapp wahida 013-2723195 😘
.
.
#belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas ##susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • CLOSE UP feedback tadi. .
    BARU 2 HARI CONSUME, DAH NAMPAK PERUBAHAN. .
    .
    Wah.. Excited betul sis ni share feedback walaupun baru 2 hari consume. Beliau amik 2 sachet sehari untuk kesan cepat. Alhamdulillah betul2 berkesan belleza ni untuk beliau 💃💃💃.
    .
    Siapa yang tak suka kan kalau apa yang kita makan beri kesan yang dapat dirasa dan nampak sendiri macam ni. Yang penting mesti konsisten, minum air kosong secukupnya dan ikut semua pantang larang. . .
    Nak cuba jugak? Boleh yang. Meh whatsapp wahida 013-2723195 😘
    .
    .
    #belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas # #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  18  0  28 August, 2017
  • BARU 2 HARI CONSUME, DAH NAMPAK PERUBAHAN. .
.
Wah.. Excited betul sis ni share feedback walaupun baru 2 hari consume. Beliau amik 2 sachet sehari untuk kesan cepat. Alhamdulillah betul2 berkesan belleza ni untuk beliau 💃💃💃.
.
Siapa yang tak suka kan kalau apa yang kita makan beri kesan yang dapat dirasa dan nampak sendiri macam ni. Yang penting mesti konsisten, minum air kosong secukupnya dan ikut semua pantang larang. . .
Nak cuba jugak? Boleh yang. Meh whatsapp wahida 013-2723195 😘
.
.
#belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas ##susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney
  • BARU 2 HARI CONSUME, DAH NAMPAK PERUBAHAN. .
    .
    Wah.. Excited betul sis ni share feedback walaupun baru 2 hari consume. Beliau amik 2 sachet sehari untuk kesan cepat. Alhamdulillah betul2 berkesan belleza ni untuk beliau 💃💃💃.
    .
    Siapa yang tak suka kan kalau apa yang kita makan beri kesan yang dapat dirasa dan nampak sendiri macam ni. Yang penting mesti konsisten, minum air kosong secukupnya dan ikut semua pantang larang. . .
    Nak cuba jugak? Boleh yang. Meh whatsapp wahida 013-2723195 😘
    .
    .
    #belleza #bellezacollagen #putihdalam7hari #comboputihpantas # #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagennewpackaging #bellezanewedition #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezsusuterbaik #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal #bazarpaknil #mysale #teamellyyaney

  •  12  0  28 August, 2017

Top #bellezacollagennewpackaging Posts

  • Siapa kata yang gelap tak boleh cerah? Nak seribu daya, taknak seribu dalih. Jangan kedekut kalau nak cantik ni. Artis pun melabur buat treatment, makan supplement untuk kekalkan kecantikan tau.
.
BELLEZA COLLAGEN merupakan yang membantu memutih dan mencerahkan kulit.
.
Merupakan serbuk collagen yang sedap dan mudah dikemam dan boleh dibancuh dengan air
.
❤Membantu mengatasi pelbagai masalah kulit
❤Bertindak secara aktif dr dalam kulit
❤Dirumuskan oleh bahan² semulajadi & collagen pemutih
❤Kesan dapat dilihat SEAWAL 7 HARI
❤Kesan putih KEKAL

Belleza Collagen diyakini sudah membantu beribu-ribu pengguna. Tak percaya?? Boleh lihat testimoni dan feedback yang lain😉
.
Cepat dapatkan sekarang whatsapp admin 👇🏻
www.wasap.my/60197979294

#bellezacollagen
#testimonibellezacollagen
#bellezacollagennewpackaging
  • Siapa kata yang gelap tak boleh cerah? Nak seribu daya, taknak seribu dalih. Jangan kedekut kalau nak cantik ni. Artis pun melabur buat treatment, makan supplement untuk kekalkan kecantikan tau.
    .
    BELLEZA COLLAGEN merupakan yang membantu memutih dan mencerahkan kulit.
    .
    Merupakan serbuk collagen yang sedap dan mudah dikemam dan boleh dibancuh dengan air
    .
    ❤Membantu mengatasi pelbagai masalah kulit
    ❤Bertindak secara aktif dr dalam kulit
    ❤Dirumuskan oleh bahan² semulajadi & collagen pemutih
    ❤Kesan dapat dilihat SEAWAL 7 HARI
    ❤Kesan putih KEKAL

    Belleza Collagen diyakini sudah membantu beribu-ribu pengguna. Tak percaya?? Boleh lihat testimoni dan feedback yang lain😉
    .
    Cepat dapatkan sekarang whatsapp admin 👇🏻
    www.wasap.my/60197979294

    #bellezacollagen
    #testimonibellezacollagen
    #bellezacollagennewpackaging

  •  12  0  23 November, 2017