#bellasqueeezdetoxoriginal Instagram Photos & Videos

bellasqueeezdetoxoriginal - 43 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
2.9
average likes

Latest #bellasqueeezdetoxoriginal Posts

  • Ya Allah!!! Siyes ea hakak camtu dulu sblm knl produk LSA ni? Knp dulu cam x nmpak ek??πŸ™ˆπŸ™ˆ klu tanya cik abg.. Jawapan mesti okey je.. Jadi kite pon confident ok je!!πŸ€¦πŸ»β€β™€ walaupon rase lengan mcm nk meletops bomm πŸ’£. Kesian baju n kain hakak, terseksa!! 😭😭 .
Uolls nak tau x ni gambar time bile? Ni masa pergi program bersama bisnes partner dan coach2 hebat dan kaya. Gambar ni di snap oleh personal photographer mentor hakak. Tema kuning hitam. Dah mcm warga maybank dah kami tau. .
Confident itu penting!! Puas lah nk gayakan posing angle kurus. Hampehh!! X menjadik jgk!! 😣 .
Tp tu dulu..zaman x sedar diri time tu. Huhu.. Mujur jmp coco s!! Dapat bernafas sikit la skang ni klu pakai baju yg kite suke. Selesa bile berat dah turun walaupon cume 6 kg.
.
 Tq eyzah, kenalkan hakak dgn produk ni. And now, i am trusted seller of LSA product. #cocos #bellasqueez #bellashake
. 
Hakak jual dan consumer jugak. Mek pm laju2 sbb hakak ade hadiah untuk uollss..
πŸ“²MIZA 010-7765032
πŸ“²MIZA 010-7765032
πŸ“²MIZA 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocosmuar #cocosbatupahat #cocostangkak #cocosoriginal #cocosofficial #testimonicocos #bodydream #bodydreamhq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #mizacocos #freegift #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #viralmalaysia
  • Ya Allah!!! Siyes ea hakak camtu dulu sblm knl produk LSA ni? Knp dulu cam x nmpak ek??πŸ™ˆπŸ™ˆ klu tanya cik abg.. Jawapan mesti okey je.. Jadi kite pon confident ok je!!πŸ€¦πŸ»β€β™€ walaupon rase lengan mcm nk meletops bomm πŸ’£. Kesian baju n kain hakak, terseksa!! 😭😭 .
    Uolls nak tau x ni gambar time bile? Ni masa pergi program bersama bisnes partner dan coach2 hebat dan kaya. Gambar ni di snap oleh personal photographer mentor hakak. Tema kuning hitam. Dah mcm warga maybank dah kami tau. .
    Confident itu penting!! Puas lah nk gayakan posing angle kurus. Hampehh!! X menjadik jgk!! 😣 .
    Tp tu dulu..zaman x sedar diri time tu. Huhu.. Mujur jmp coco s!! Dapat bernafas sikit la skang ni klu pakai baju yg kite suke. Selesa bile berat dah turun walaupon cume 6 kg.
    .
    Tq eyzah, kenalkan hakak dgn produk ni. And now, i am trusted seller of LSA product. #cocos #bellasqueez #bellashake
    .
    Hakak jual dan consumer jugak. Mek pm laju2 sbb hakak ade hadiah untuk uollss..
    πŸ“²MIZA 010-7765032
    πŸ“²MIZA 010-7765032
    πŸ“²MIZA 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocosmuar #cocosbatupahat #cocostangkak #cocosoriginal #cocosofficial #testimonicocos #bodydream #bodydreamhq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #mizacocos #freegift #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #viralmalaysia

  •  3  0  25 December, 2019
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
.
Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
.
Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
.
X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #bodydreamhq
#COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
    ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
    .
    Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
    .
    Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
    .
    X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
    Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
    Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #bodydreamhq
    #COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive

  •  8  0  9 August, 2019
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
.
Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
.
Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
.
X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #bodydreamhq
#COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
    ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
    .
    Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
    .
    Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
    .
    X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
    Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
    Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #bodydreamhq
    #COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive

  •  6  0  9 August, 2019
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
.
Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
.
Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
.
X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #bodydreamhq
#COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive
  • Wowww!!!! 8KG BERLALU PERGI πŸ’ƒ
    ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
    .
    Korang rase senang ke nk buang lemak dalam badan yg dah bertahun diternak?? Hakak x ckp x boleh... Tp kene konsisten kawal nafsu makan dan senam 5 kali seminggu.
    .
    Sape yg dah berjaya kurangkan berat badan..hakak ucapkan tahniah!!! Tp bagi mereka yg spesis cam hakak, seminggu je konsisten, pastu menyelam tenggelam di dasar laut dalam... Turun 2 kg bounce balik 2.5 kg 😬😬 hahaha..
    .
    X perlu risau dah. Set combo COCO S & BELLA SQUEEZ DETOX adalah penyelesaiannye.. Klu dah start minum set ni, automatik korang x perlu dah nk menahan nafsu serakah tu. Dia seolah2 ade button yg menghentikan selera korang tau. .
    Hakak pon cam x caya memula tau. Tp lps dah try... Yeszzaa.. Menjadik Weh.. Cume rasa haus je. Air masak je yg diperlukan. So, pesanan penaja dr hakak, korang bersahabat la dgn air masak. 3 liter!!! Thats all. Tau2 je baju korang dah longgar BOLOSSS!! .
    Ni link πŸ”— wassap hakak. Klik je..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #bodydreamhq
    #COCOSHQ #cocosoriginal #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #feedbackcocos #cocoslim #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #CODmuar ##codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #bodypositive

  •  5  1  9 August, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  1  0  7 August, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  4  0  7 August, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  0  1  7 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  3  1  5 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  5  1  5 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  4  1  5 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  2 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  2  0  2 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  1  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  1  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  4  1  2 August, 2019
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
.
Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
.
30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
.
Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#iAmTrustedSeller
#AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
    JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
    .
    Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
    .
    30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
    .
    Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #iAmTrustedSeller
    #AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik

  •  2  0  30 July, 2019
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
.
Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
.
30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
.
Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#iAmTrustedSeller
#AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
    JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
    .
    Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
    .
    30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
    .
    Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #iAmTrustedSeller
    #AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik

  •  1  0  30 July, 2019
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
.
Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
.
30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
.
Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#iAmTrustedSeller
#AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik
  • PROMO DATANG LAGI πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
    JIMAT πŸ’°πŸ’° BERGANDA GANDA
    .
    Perghhh!! Korang mmg terbaik lah!! Tak menang tangan hakak dibuatnyee.. Semua rebut promo, peluang jimat berganda ni.
    .
    30 boxes stok otw mendarat kat hakak. So, sape cepat dia dapat tau. Siap ade 2 freegift 🎁🎁 special utk uolls yg grab set combo!!! Diulang!! 2 freegift🎁🎁 special tau!!
    .
    Yg dah order, esok hakak akn COD. Yg jauh, esok hakak pos ye.. Haa, ade sape2 lg nak join postage??? Nak raya haji ni..nak kurus kan?? Cepat2 klik je link kat bawah ni..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #iAmTrustedSeller
    #AgentMuar #agentcocosbodydream #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellasqueezoriginal #bellashakeHQ #nakkurus #jomkurus #kurusdansihat #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimonibellasqueez #cocostangkak #cocosterbaik

  •  3  0  30 July, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  6  0  27 July, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  3  1  27 July, 2019

Top #bellasqueeezdetoxoriginal Posts

  • Wow wow wohoooo!!😱😱
Dari memboolat terus ke pipih!! .
Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
.
Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
.
Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
.
#agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza
  • Wow wow wohoooo!!😱😱
    Dari memboolat terus ke pipih!! .
    Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
    .
    Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
    Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
    .
    Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    .
    #agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza

  •  5  0  13 July, 2019
  • Wow wow wohoooo!!😱😱
Dari memboolat terus ke pipih!! .
Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
.
Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
.
Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
.
#agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza
  • Wow wow wohoooo!!😱😱
    Dari memboolat terus ke pipih!! .
    Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
    .
    Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
    Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
    .
    Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    .
    #agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza

  •  1  0  13 July, 2019
  • Cantik bertambah cantik kan?? Kecik dah lengan dia. .
Customer ni breastfeed mom tau. Meriah susu lps consume coco s. Pakej camni mane nk dpt?? Kurus dapat, muda belia dapat, baby kenyang susu meriah pon dpt!!! πŸ’ͺ siap energy booster hokey! .
Tp syaratnye kene follow btl2 aturan yg disarankan. Minum lps breakfast berat dan air masak yg cukup 3 liter!! Tu je.. Sng kan..? .
So, bf mom..tunggu ape lg, jom pakat consume BODYDREAM COCOS + BELLA SQUEEZ DETOX.πŸ«πŸ‡ Mane yg dekat area Muar.. Hakak boleh COD. Mana yg jauh, hakak onzz pos..
.
Cepat2 wassap hakak tau.
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
.
#agentcocosmuar #cocosoriginal #bodydream #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #cocostangkak #cocosbatupahat
  • Cantik bertambah cantik kan?? Kecik dah lengan dia. .
    Customer ni breastfeed mom tau. Meriah susu lps consume coco s. Pakej camni mane nk dpt?? Kurus dapat, muda belia dapat, baby kenyang susu meriah pon dpt!!! πŸ’ͺ siap energy booster hokey! .
    Tp syaratnye kene follow btl2 aturan yg disarankan. Minum lps breakfast berat dan air masak yg cukup 3 liter!! Tu je.. Sng kan..? .
    So, bf mom..tunggu ape lg, jom pakat consume BODYDREAM COCOS + BELLA SQUEEZ DETOX.πŸ«πŸ‡ Mane yg dekat area Muar.. Hakak boleh COD. Mana yg jauh, hakak onzz pos..
    .
    Cepat2 wassap hakak tau.
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    .
    #agentcocosmuar #cocosoriginal #bodydream #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #cocostangkak #cocosbatupahat

  •  1  0  19 July, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  3  1  5 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  5  1  5 August, 2019
  • Cantik bertambah cantik kan?? Kecik dah lengan dia. .
Customer ni breastfeed mom tau. Meriah susu lps consume coco s. Pakej camni mane nk dpt?? Kurus dapat, muda belia dapat, baby kenyang susu meriah pon dpt!!! πŸ’ͺ siap energy booster hokey! .
Tp syaratnye kene follow btl2 aturan yg disarankan. Minum lps breakfast berat dan air masak yg cukup 3 liter!! Tu je.. Sng kan..? .
So, bf mom..tunggu ape lg, jom pakat consume BODYDREAM COCOS + BELLA SQUEEZ DETOX.πŸ«πŸ‡ Mane yg dekat area Muar.. Hakak boleh COD. Mana yg jauh, hakak onzz pos..
.
Cepat2 wassap hakak tau.
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
.
#agentcocosmuar #cocosoriginal #bodydream #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #cocostangkak #cocosbatupahat
  • Cantik bertambah cantik kan?? Kecik dah lengan dia. .
    Customer ni breastfeed mom tau. Meriah susu lps consume coco s. Pakej camni mane nk dpt?? Kurus dapat, muda belia dapat, baby kenyang susu meriah pon dpt!!! πŸ’ͺ siap energy booster hokey! .
    Tp syaratnye kene follow btl2 aturan yg disarankan. Minum lps breakfast berat dan air masak yg cukup 3 liter!! Tu je.. Sng kan..? .
    So, bf mom..tunggu ape lg, jom pakat consume BODYDREAM COCOS + BELLA SQUEEZ DETOX.πŸ«πŸ‡ Mane yg dekat area Muar.. Hakak boleh COD. Mana yg jauh, hakak onzz pos..
    .
    Cepat2 wassap hakak tau.
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    .
    #agentcocosmuar #cocosoriginal #bodydream #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #cocostangkak #cocosbatupahat

  •  1  0  19 July, 2019
  • Wow wow wohoooo!!😱😱
Dari memboolat terus ke pipih!! .
Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
.
Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
.
Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
πŸ“² MIZA 010-7765032
.
#agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza
  • Wow wow wohoooo!!😱😱
    Dari memboolat terus ke pipih!! .
    Agak2 senang ke susah nak pipih camtu? Seksa x seksa lah kan? Tapi caya x kalau hakak kate, kalau korang consume set combo BODYDREAM COCO S + BELLA SQUEEZ DETOX.. semudah ABC je nak kurangkan saiz perut tu.
    .
    Silap2 siap dengan pakej tukar seluar baru hokey. Sebab pinggang dah kecik. Best ke best??!!! .
    Cutting makin cantik. Makin muda..hilang lah looking like makcik2. Dah xyah takut dengan pilihan warna baju.. Terang striking pon xpe.. Sbb maintain kurus menawan.
    .
    Jom kite hilangkan looking like makcik.. Wassap hakak ye.
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    πŸ“² MIZA 010-7765032
    .
    #agentcocosmuar #agentsahmuar #cocosoriginal #cocoshq #bodydreamhq #bodydream #bellasqueeezdetox #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #legacysaraashley #teameyzah #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #agentmiza

  •  3  0  13 July, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  4  1  27 July, 2019