#bellashakeseberangjaya Instagram Photos & Videos

bellashakeseberangjaya - 83 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
4.6
average likes

Latest #bellashakeseberangjaya Posts

  • Asyik mengunyah & rasa nak makan saja?

Kadang kadang tak lapar pun,tapi nak mengunyah saja kanπŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈπŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ

U olss jangan risau,minum COCO HOTZ..,tengok makanan pun tak laluπŸ˜†πŸ˜† 
 
Yg dah makin berumur, metabolisma badan dah makin berkurang, so cepat ja rasa macam berat makin bertambahπŸ₯΄πŸ₯΄

Specially musim2 raya ni,elok laa kita siap consume, so that kita dapat la kawal sikit rasa membuak2 nak makan tu bila tengok ketupat, lemang, nasi minyak & the gang tuhh🀣🀣 Body tetap maintain meletopsss gittewπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°
 
Jom dapatkan COCOHOTZ from usπŸ€—πŸ€—πŸ€—β€΅οΈβ€΅οΈ
 
πŸš› Free Postage around Malaysia
βœ… Free GUIDELINE cara consume
 
 πŸ’œ
 
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
@bodydream_alynn.penang 
@bodydream_alynn.penang 
@bodydream_alynn.penang 
 
 
πŸ“²016 6667455
πŸ“²016 6667455
πŸ“²016 6667455
 
 
#bellashake #bellashakeslimmingdrink #bellashakemalaysia #bellashakeofficial #bellashakemurah
 #bellashakepenang #bellashakeutara
#bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashakekl
#bellashakekelawei
#bellashakecyberjaya
#bellashakeoriginal
#agentsahbellashake
#agentsahlsa 
#agentsahlsapenang
#bodydreampenang 
#cocohotzpenang
  • Asyik mengunyah & rasa nak makan saja?

    Kadang kadang tak lapar pun,tapi nak mengunyah saja kanπŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈπŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ

    U olss jangan risau,minum COCO HOTZ..,tengok makanan pun tak laluπŸ˜†πŸ˜†

    Yg dah makin berumur, metabolisma badan dah makin berkurang, so cepat ja rasa macam berat makin bertambahπŸ₯΄πŸ₯΄

    Specially musim2 raya ni,elok laa kita siap consume, so that kita dapat la kawal sikit rasa membuak2 nak makan tu bila tengok ketupat, lemang, nasi minyak & the gang tuhh🀣🀣 Body tetap maintain meletopsss gittewπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

    Jom dapatkan COCOHOTZ from usπŸ€—πŸ€—πŸ€—β€΅οΈβ€΅οΈ

    πŸš› Free Postage around Malaysia
    βœ… Free GUIDELINE cara consume

    πŸ’œ

    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    @bodydream_alynn.penang
    @bodydream_alynn.penang
    @bodydream_alynn.penang


    πŸ“²016 6667455
    πŸ“²016 6667455
    πŸ“²016 6667455


    #bellashake #bellashakeslimmingdrink #bellashakemalaysia #bellashakeofficial #bellashakemurah
    #bellashakepenang #bellashakeutara
    #bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellashakekl
    #bellashakekelawei
    #bellashakecyberjaya
    #bellashakeoriginal
    #agentsahbellashake
    #agentsahlsa
    #agentsahlsapenang
    #bodydreampenang
    #cocohotzpenang

  •  5  0  2 August, 2020
  • Selamat Berpuasa semua😊 
Terbakar tak tengok berat sis 🀭
Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu! 
Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia
πŸ›΅Free COD around Penang

Follow ig
@bellashake.my
@bellashake.my
@bellashake.my

or
click link dibawah utk (FB).
http://Www.wasap.my/601110648343/ 

πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343

Or 

πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391

#bellashake 
#bellashakeslimmingdrink 
#bellashakemalaysia 
#bellashakeofficial 
#bellashakemurah 
#bellashakepenang 
#bellashakeutara
#bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashakekl
#bellashakekelawei
#bellashakecyberjaya
#bellashakeoriginal
#agentsahbellashake
#agentsahlsa 
#agentsahlsapenang 
#badancantik 
#weightlostjourney 
#kurussebelumraya 
#perutkempis 
#kulitcantik 
#testimonikurus
  • Selamat Berpuasa semua😊
    Terbakar tak tengok berat sis 🀭
    Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

    Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

    While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu!
    Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

    Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia
    πŸ›΅Free COD around Penang

    Follow ig
    @bellashake.my
    @bellashake.my
    @bellashake.my

    or
    click link dibawah utk (FB).
    http://Www.wasap.my/601110648343/

    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343

    Or

    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391

    #bellashake
    #bellashakeslimmingdrink
    #bellashakemalaysia
    #bellashakeofficial
    #bellashakemurah
    #bellashakepenang
    #bellashakeutara
    #bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellashakekl
    #bellashakekelawei
    #bellashakecyberjaya
    #bellashakeoriginal
    #agentsahbellashake
    #agentsahlsa
    #agentsahlsapenang
    #badancantik
    #weightlostjourney
    #kurussebelumraya
    #perutkempis
    #kulitcantik
    #testimonikurus

  •  1  0  27 April, 2020
  • MORNING!
PAGI NI MOMMY SHARE TIPS TIMBANG BERAT BADAN.TENGOK JOM πŸ”₯

Terbakar tak tengok berat sis 🀭
Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu! 
Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia

πŸ›΅Free COD around Penang

Follow ig
@bellashake.my
@bellashake.my
@bellashake.my

or

click link dibawah utk (FB).
http://Www.wasap.my/601110648343/ 

πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343

Or 

πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391

#bellashake 
#bellashakeslimmingdrink 
#bellashakemalaysia 
#bellashakeofficial 
#bellashakemurah 
#bellashakepenang 
#bellashakeutara
#bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashakekl
#bellashakekelawei
#bellashakecyberjaya
#bellashakeoriginal
#agentsahbellashake
#agentsahlsa 
#agentsahlsapenang 
#badancantik 
#weightlostjourney 
#kurussebelumraya 
#perutkempis 
#kulitcantik 
#testimonikurus
  • MORNING!
    PAGI NI MOMMY SHARE TIPS TIMBANG BERAT BADAN.TENGOK JOM πŸ”₯

    Terbakar tak tengok berat sis 🀭
    Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

    Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

    While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu!
    Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

    Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia

    πŸ›΅Free COD around Penang

    Follow ig
    @bellashake.my
    @bellashake.my
    @bellashake.my

    or

    click link dibawah utk (FB).
    http://Www.wasap.my/601110648343/

    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343

    Or

    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391

    #bellashake
    #bellashakeslimmingdrink
    #bellashakemalaysia
    #bellashakeofficial
    #bellashakemurah
    #bellashakepenang
    #bellashakeutara
    #bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellashakekl
    #bellashakekelawei
    #bellashakecyberjaya
    #bellashakeoriginal
    #agentsahbellashake
    #agentsahlsa
    #agentsahlsapenang
    #badancantik
    #weightlostjourney
    #kurussebelumraya
    #perutkempis
    #kulitcantik
    #testimonikurus

  •  3  0  15 April, 2020

Top #bellashakeseberangjaya Posts

  • MORNING!
PAGI NI MOMMY SHARE TIPS TIMBANG BERAT BADAN.TENGOK JOM πŸ”₯

Terbakar tak tengok berat sis 🀭
Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu! 
Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia

πŸ›΅Free COD around Penang

Follow ig
@bellashake.my
@bellashake.my
@bellashake.my

or

click link dibawah utk (FB).
http://Www.wasap.my/601110648343/ 

πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343
πŸ“²011-1064 8343

Or 

πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391 
πŸ“ž012-5810391

#bellashake 
#bellashakeslimmingdrink 
#bellashakemalaysia 
#bellashakeofficial 
#bellashakemurah 
#bellashakepenang 
#bellashakeutara
#bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashakekl
#bellashakekelawei
#bellashakecyberjaya
#bellashakeoriginal
#agentsahbellashake
#agentsahlsa 
#agentsahlsapenang 
#badancantik 
#weightlostjourney 
#kurussebelumraya 
#perutkempis 
#kulitcantik 
#testimonikurus
  • MORNING!
    PAGI NI MOMMY SHARE TIPS TIMBANG BERAT BADAN.TENGOK JOM πŸ”₯

    Terbakar tak tengok berat sis 🀭
    Saja pepagi ni kasi bakar sikit. Ampuuuun!

    Gais, PKP bukan penghalang untuk kita kawal nafsu makan. You can eat everything you want. Tapi still maintain ohsem untuk yang berat badan dah ideal πŸ‘

    While untuk yang ada masalah berat badan, uolls tau tak uolls sebenarnya uolls boleh lose weight sepanjang PKP niβ€Ό Serius talk tau ni. Tak tipu!
    Body Dream boleh bantu anda, enjoy the food tapi lose weight. Haaaa! Acener tu⁉️ Amazing kan? Kan?

    Nak tahu lebih lanjut? Mai lekaih ceq oiii message mommy. Mommy tolong sampai jadikπŸ’ͺ πŸš› Free Postage around Malaysia

    πŸ›΅Free COD around Penang

    Follow ig
    @bellashake.my
    @bellashake.my
    @bellashake.my

    or

    click link dibawah utk (FB).
    http://Www.wasap.my/601110648343/

    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343
    πŸ“²011-1064 8343

    Or

    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391
    πŸ“ž012-5810391

    #bellashake
    #bellashakeslimmingdrink
    #bellashakemalaysia
    #bellashakeofficial
    #bellashakemurah
    #bellashakepenang
    #bellashakeutara
    #bellashakeseberangjaya #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellashakekl
    #bellashakekelawei
    #bellashakecyberjaya
    #bellashakeoriginal
    #agentsahbellashake
    #agentsahlsa
    #agentsahlsapenang
    #badancantik
    #weightlostjourney
    #kurussebelumraya
    #perutkempis
    #kulitcantik
    #testimonikurus

  •  3  0  15 April, 2020