#bccreamfoundationmalaysia Instagram Photos & Videos

bccreamfoundationmalaysia - 74.7k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
52.8
average likes

Latest #bccreamfoundationmalaysia Posts

  • 💐SET DYXY💐
.
✔️STOCK KAMI 100% ORIGINAL DIRECT HQ
⚠️HATI² DENGAN PRODUK TIRUAN
.
👉MINERAL FACE MIST + BC CREAM : RM93
👉BRUSH + MINERAL FACE MIST + BC CREAM : RM118
👉MINERAL FACE MIST + BC CREAM + LIPSTICK : RM138
👉BRUSH + MINERAL FACE MIST + BC CREAM + LIPSTICK : RM162
.
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#dyxybrush #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #brushdyxy #dyxybrushoriginal #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxylipstickmatte #dyxylipstic #dyxylipstickmurah #dyxylipstikmatte #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreammurah #bccreamdyxy #dyxybccreamnatural #dyxybccreambeige #dyxybccreamfoundationmurah #bccreamdyxyfoundation #bccreamdyxy #bccreamfoundation #bccreammurah #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxymineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #mineralfacemist #facemistgreentea #dyxyspraymistgreentea
  • 💐SET DYXY💐
    .
    ✔️STOCK KAMI 100% ORIGINAL DIRECT HQ
    ⚠️HATI² DENGAN PRODUK TIRUAN
    .
    👉MINERAL FACE MIST + BC CREAM : RM93
    👉BRUSH + MINERAL FACE MIST + BC CREAM : RM118
    👉MINERAL FACE MIST + BC CREAM + LIPSTICK : RM138
    👉BRUSH + MINERAL FACE MIST + BC CREAM + LIPSTICK : RM162
    .
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

    #dyxybrush #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #brushdyxy #dyxybrushoriginal #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxylipstickmatte #dyxylipstic #dyxylipstickmurah #dyxylipstikmatte #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreammurah #bccreamdyxy #dyxybccreamnatural #dyxybccreambeige #dyxybccreamfoundationmurah #bccreamdyxyfoundation #bccreamdyxy #bccreamfoundation #bccreammurah #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxymineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxygreenteamineralfacemist #mineralfacemist #facemistgreentea #dyxyspraymistgreentea

  •  0  0  14 July, 2020
  • 💐DYXY BC CREAM💐
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER. Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN :
🌹 Mampu menutup cela, parut jerawat & jeragat.
🌹 Menyelamatkan untuk semua yang nak bersiap cepat & jimat beli makeup tetapi nak nampak GLOWING FLAWLESS SERTA MERTA
🌹 Tidak perlu apply lagi sunblock kerana sudah ada SPF 50++ (sangat sesuai untuk cuaca di ASIA yang sangat panas)
🌹 Boleh dipakai untuk bersukan
🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kering, normal atau berminyak
🌹 Mempunyai 2 tone code iaitu BEIGE & NATURAL sesuai untuk semua jenis tone kulit
🌹 Texture BC CREAM adalah Matte & Mousse Cream, ia sangat nipis & meresap ke kulit
🌹 Tidak melekit & tidak perlu tambah pakai LOOSE POWDER atau COMPACT POWDER
🌹 Tidak bercapuk kerana texture BC CREAM tidak berminyak seperti Daycream atau Foundation lain
🌹 MESRA WUDUK : Senang dicuci kerana teksture yg nipis
🌹 Sangat sesuai untuk dipakai oleh kulit yang berjerawat & sensitif kerana BC CREAM sambil CANTIK BOLEH MERAWAT SEKALI
🌹 Ekstrak ARBUTIN (Berries) untuk mencerah
🌹 Penyelesaian masalah kulit berminyak & cepat berpeluh
🌹 Sekali je apply kat muka totally tahan lebih 8 jam
🌹 1 paket BC CREAM penggunaanya tahan lebih 5 bulan. Sangat la JIMATTT
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
  • 💐DYXY BC CREAM💐
    .
    BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER. Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

    KELEBIHAN :
    🌹 Mampu menutup cela, parut jerawat & jeragat.
    🌹 Menyelamatkan untuk semua yang nak bersiap cepat & jimat beli makeup tetapi nak nampak GLOWING FLAWLESS SERTA MERTA
    🌹 Tidak perlu apply lagi sunblock kerana sudah ada SPF 50++ (sangat sesuai untuk cuaca di ASIA yang sangat panas)
    🌹 Boleh dipakai untuk bersukan
    🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kering, normal atau berminyak
    🌹 Mempunyai 2 tone code iaitu BEIGE & NATURAL sesuai untuk semua jenis tone kulit
    🌹 Texture BC CREAM adalah Matte & Mousse Cream, ia sangat nipis & meresap ke kulit
    🌹 Tidak melekit & tidak perlu tambah pakai LOOSE POWDER atau COMPACT POWDER
    🌹 Tidak bercapuk kerana texture BC CREAM tidak berminyak seperti Daycream atau Foundation lain
    🌹 MESRA WUDUK : Senang dicuci kerana teksture yg nipis
    🌹 Sangat sesuai untuk dipakai oleh kulit yang berjerawat & sensitif kerana BC CREAM sambil CANTIK BOLEH MERAWAT SEKALI
    🌹 Ekstrak ARBUTIN (Berries) untuk mencerah
    🌹 Penyelesaian masalah kulit berminyak & cepat berpeluh
    🌹 Sekali je apply kat muka totally tahan lebih 8 jam
    🌹 1 paket BC CREAM penggunaanya tahan lebih 5 bulan. Sangat la JIMATTT
    .
    👉HARGA : RM55
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

  •  2  1  14 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  14 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  14 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  14 July, 2020
  • ❤MASCARA❤⁣
.⁣
CIRI-CIRI MASCARA DYXY JADI PUJAAN WANITA KINI❗❗❗❗⁣
.⁣
1. Mata antara tempat tarikan pada wanita untuk nampak menarik.⁣
.⁣
2. Pada masa yang sama, leceh nak pakai bulu mata palsu dan was-was sebab ada pendapat ulamak, haram pakai bulu mata palsu ni.⁣
.⁣
3. Nak bulu mata panjang, lebat dan lentik kena pakai mascara⁣
.⁣
4. Kalau dah pakai mascara, nak kalis air. Takut berpeluh atau tetibe rasa nak nangis ke. habis hitam mata.⁣
.⁣
5. Tapi nak jugak senang basuh. Senang nak ambik wudhu'. ⁣
.⁣
6. Aikkk??? Acano tu? Tak nak bagi kena air tapi nak senang cuci guna air 😅⁣
.⁣
7. Mustahil ke? Takkkkkk ada mascara waterproof tapi senang cuci!⁣
.⁣
8. Mascara macam ni, texture dia jenis peel off. Ambik air dan gosok sikit, tanggal berketul-ketul. Tak hitam kan mata.⁣
.⁣
9. Bayangkan macam peel off nail polish tu... senangkan? Tak payah remover.⁣
.⁣
10. Mascara best macam ni, Syatilla Melvin pun boleh terWOW masa pakai. Mana nak cari?? Jeng jeng jengggg...!!⁣
.⁣
.⁣
MACAM MANA, BEST TAK BARANG2 DYXY ?? ⁣
.⁣
.⁣
🎁 FREE GIFT⁣
📬 FREE POSTAGE⁣
🛵 FREE COD⁣
.⁣
.⁣
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp saya!⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • ❤MASCARA❤⁣
    .⁣
    CIRI-CIRI MASCARA DYXY JADI PUJAAN WANITA KINI❗❗❗❗⁣
    .⁣
    1. Mata antara tempat tarikan pada wanita untuk nampak menarik.⁣
    .⁣
    2. Pada masa yang sama, leceh nak pakai bulu mata palsu dan was-was sebab ada pendapat ulamak, haram pakai bulu mata palsu ni.⁣
    .⁣
    3. Nak bulu mata panjang, lebat dan lentik kena pakai mascara⁣
    .⁣
    4. Kalau dah pakai mascara, nak kalis air. Takut berpeluh atau tetibe rasa nak nangis ke. habis hitam mata.⁣
    .⁣
    5. Tapi nak jugak senang basuh. Senang nak ambik wudhu'. ⁣
    .⁣
    6. Aikkk??? Acano tu? Tak nak bagi kena air tapi nak senang cuci guna air 😅⁣
    .⁣
    7. Mustahil ke? Takkkkkk ada mascara waterproof tapi senang cuci!⁣
    .⁣
    8. Mascara macam ni, texture dia jenis peel off. Ambik air dan gosok sikit, tanggal berketul-ketul. Tak hitam kan mata.⁣
    .⁣
    9. Bayangkan macam peel off nail polish tu... senangkan? Tak payah remover.⁣
    .⁣
    10. Mascara best macam ni, Syatilla Melvin pun boleh terWOW masa pakai. Mana nak cari?? Jeng jeng jengggg...!!⁣
    .⁣
    .⁣
    MACAM MANA, BEST TAK BARANG2 DYXY ?? ⁣
    .⁣
    .⁣
    🎁 FREE GIFT⁣
    📬 FREE POSTAGE⁣
    🛵 FREE COD⁣
    .⁣
    .⁣
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp saya!⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    #teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  0  0  13 July, 2020
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
Guna DYXY je
Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
.
.
Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
.
.
Tak nak kulit flawless ke?😛
.
.
WA 0194674607
.
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
    Guna DYXY je
    Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
    .
    .
    Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
    .
    .
    Tak nak kulit flawless ke?😛
    .
    .
    WA 0194674607
    .
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  6  0  11 July, 2020
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
Guna DYXY je
Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
.
.
Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
.
.
Tak nak kulit flawless ke?😛
.
.
WA 0194674607
.
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
    Guna DYXY je
    Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
    .
    .
    Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
    .
    .
    Tak nak kulit flawless ke?😛
    .
    .
    WA 0194674607
    .
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  11 July, 2020
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
Guna DYXY je
Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
.
.
Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
.
.
Tak nak kulit flawless ke?😛
.
.
WA 0194674607
.
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Nak cun melecun macam artis Korea?
    Guna DYXY je
    Spray2 dah glowing, calit & dap2 dah flawless
    .
    .
    Jom kita cipta fenomena baru,kita guna DYXY COSMETIC sebagai makeup harian korang. DYXY ni salah satu kosmetik yg merawat jerawat, pakai DYXY jerawat tak melekat,kulit sensitif pun okay!😘
    .
    .
    Tak nak kulit flawless ke?😛
    .
    .
    WA 0194674607
    .
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  8  0  11 July, 2020
  • Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0172640952 📲WHATSAPP 0172640952 .
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia
  • Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 0172640952 📲WHATSAPP 0172640952 .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia

  •  1  0  9 July, 2020
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
.
Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
Sebab👇👇👇
.
😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
😍Tahan lebih dari 8 jam
😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
.
Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
    .
    Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
    Sebab👇👇👇
    .
    😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
    😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
    😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
    😍Tahan lebih dari 8 jam
    😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
    😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
    .
    Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
    .
    #teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  3  0  8 July, 2020
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
.
Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
Sebab👇👇👇
.
😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
😍Tahan lebih dari 8 jam
😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
.
Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
    .
    Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
    Sebab👇👇👇
    .
    😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
    😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
    😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
    😍Tahan lebih dari 8 jam
    😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
    😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
    .
    Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
    .
    #teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  8 July, 2020
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
.
Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
Sebab👇👇👇
.
😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
😍Tahan lebih dari 8 jam
😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
.
Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • "CANTIKNYA KULIT DIA😍 APA RAHSIA?"
    .
    Rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊
    Sebab👇👇👇
    .
    😍Bc Cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah
    😍SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    😍Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    😍Tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
    😍Anti minyak, tekstur krim yang UNIK, tak berminyak dan tak melekit
    😍Tahan lebih dari 8 jam
    😍Tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal
    😍Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
    .
    Gila orang tak suka dengan BC Cream ni. Semua jenis kulit boleh guna tau. Syok habis weyh
    .
    #teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  4  0  8 July, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01120717219
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 01120717219
    .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy

  •  0  0  8 July, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01120717219
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 01120717219
    .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy

  •  1  0  8 July, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01120717219
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 01120717219
    .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy

  •  0  0  8 July, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01120717219
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 01120717219
    .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy

  •  1  0  7 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  11  0  4 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  10  0  4 July, 2020
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
.
Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
.
.
Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
.
.
📱0194674607
.
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • Semenjak ada DYXY Cosmetics, nak make up tak ambil masa yang lama. Tapi masih boleh nampak flawless dan glowing 😘
    .
    Siapa yang tercari cari make up yang mudah diguna, cepat siap dan menjimatkan?
    .
    .
    Dyxy cosmetics adalah set paling lengkap untuk korang😍😍😍 jom dapatkan sekarang!harga promosi sedang belangsung! .
    .
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp sis!
    .
    .
    📱0194674607
    .
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  3  0  4 July, 2020
  • SET BASIC LADY

Item
▪️facemist
▪️bc cream
▪️brush
▪️extra gift

Price
▪️RM 140
▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
Moneyback guarantee if not original☺️ 
▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
▫️Mencerahkan kulit.
▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

Direct  whatsapp diyana untuk fast reply 😊
📲 www.wasap.my/60197160940

#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah  #dyxymalaysia  #bccreambydyana #dyxybandarpenawar  #dyxylover  #mua  #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY 
#dyxypengerang #dyxy2020
  • SET BASIC LADY

    Item
    ▪️facemist
    ▪️bc cream
    ▪️brush
    ▪️extra gift

    Price
    ▪️RM 140
    ▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

    Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
    Moneyback guarantee if not original☺️
    ▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
    ▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
    ▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
    ▫️Mencerahkan kulit.
    ▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

    Direct whatsapp diyana untuk fast reply 😊
    📲 www.wasap.my/60197160940

    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxybandarpenawar #dyxylover #mua #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY
    #dyxypengerang #dyxy2020

  •  0  0  3 July, 2020
  • SET BASIC LADY

Item
▪️facemist
▪️bc cream
▪️brush
▪️extra gift

Price
▪️RM 140
▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
Moneyback guarantee if not original☺️ 
▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
▫️Mencerahkan kulit.
▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

Direct  whatsapp diyana untuk fast reply 😊
📲 www.wasap.my/60197160940

#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah  #dyxymalaysia  #bccreambydyana #dyxybandarpenawar  #dyxylover  #mua  #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY 
#dyxypengerang #dyxy2020
  • SET BASIC LADY

    Item
    ▪️facemist
    ▪️bc cream
    ▪️brush
    ▪️extra gift

    Price
    ▪️RM 140
    ▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

    Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
    Moneyback guarantee if not original☺️
    ▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
    ▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
    ▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
    ▫️Mencerahkan kulit.
    ▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

    Direct whatsapp diyana untuk fast reply 😊
    📲 www.wasap.my/60197160940

    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxybandarpenawar #dyxylover #mua #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY
    #dyxypengerang #dyxy2020

  •  0  0  3 July, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist  120ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
WHATSSAP SEKARANG 0183734182
WHATSSAP SEKARANG 0183734182
WHATSSAP SEKARANG 0183734182

#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang#teamfl
  • 🍃 DYXY Face Mist 120ml++
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
    .
    WHATSSAP SEKARANG 0183734182
    WHATSSAP SEKARANG 0183734182
    WHATSSAP SEKARANG 0183734182

    #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang#teamfl

  •  1  0  3 July, 2020
  • SET BASIC LADY

Item
▪️facemist
▪️bc cream
▪️brush
▪️extra gift

Price
▪️RM 140
▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
Moneyback guarantee if not original☺️ 
▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
▫️Mencerahkan kulit.
▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

Direct  whatsapp diyana untuk fast reply 😊
📲 www.wasap.my/60197160940

#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah  #dyxymalaysia  #bccreambydyana #dyxybandarpenawar  #dyxylover  #mua  #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY 
#dyxypengerang #dyxy2020
  • SET BASIC LADY

    Item
    ▪️facemist
    ▪️bc cream
    ▪️brush
    ▪️extra gift

    Price
    ▪️RM 140
    ▪️Free postage SM/ ADD RM 5 SS

    Hanya yang original. Pastikan ori baru beli ok.
    Moneyback guarantee if not original☺️
    ▫️Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
    ▫️Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
    ▫️Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
    ▫️Mencerahkan kulit.
    ▫️menutup dan memulihkan parut dan jeragat.

    Direct whatsapp diyana untuk fast reply 😊
    📲 www.wasap.my/60197160940

    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #dyxyori #dyxybasiclady #bccreamdyxy #dyxycosmetics #dyxypromo #dyxymurah #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxybandarpenawar #dyxylover #mua #foundationmurahmalaysia #dyxykotatinggi#greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyset #dyxyoffer #dyxygreenteafacemistmurah #dyxylipstickmurah #usahawanDYXY
    #dyxypengerang #dyxy2020

  •  0  0  3 July, 2020
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
.⁣
Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
.⁣
✔ Produk keluaran Malaysia⁣
✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
.⁣
Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
.⁣
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
    .⁣
    Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
    .⁣
    ✔ Produk keluaran Malaysia⁣
    ✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
    ✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
    ✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
    ✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
    ✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
    ✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
    ✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
    .⁣
    Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
    .⁣
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  9  0  2 July, 2020
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
.⁣
Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
.⁣
✔ Produk keluaran Malaysia⁣
✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
.⁣
Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
.⁣
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
    .⁣
    Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
    .⁣
    ✔ Produk keluaran Malaysia⁣
    ✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
    ✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
    ✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
    ✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
    ✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
    ✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
    ✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
    .⁣
    Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
    .⁣
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  8  0  2 July, 2020
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
.⁣
Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
.⁣
✔ Produk keluaran Malaysia⁣
✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
.⁣
Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
.⁣
#teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • 💟DYXY COSMETICS💟⁣
    .⁣
    Sedikit INFO Tetang produk DYXY COSMETIC⁣
    .⁣
    ✔ Produk keluaran Malaysia⁣
    ✔ Mesra wuduk,mudah dibersihkan⁣
    ✔ membantu menghilangkan jerawat,jeragat diwajah⁣
    ✔ BC CREAM DYXY spf 50 (kulit orang Asia)⁣
    ✔ FACEMIST DYXY mineral greentea segarkan kulit muka terus ke dalam pori-pori⁣
    ✔ BRUSH DYXY bulu sintetik,halal,bukan bulu binatang⁣
    ✔FIBRE MASCARA mngndungi vitamin e dan melebatkn bulu mata anda⁣
    ✔ SELAMAT DIGUNAKAN DAN DIJAMIN HALAL⁣
    .⁣
    Tak percaya? Anda mesti cuba dan rasainya sendiri💕💕💕⁣
    .⁣
    #teamathen #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  8  0  2 July, 2020
  • ❤MASCARA❤⁣
.⁣
CIRI-CIRI MASCARA DYXY JADI PUJAAN WANITA KINI❗❗❗❗⁣
.⁣
1. Mata antara tempat tarikan pada wanita untuk nampak menarik.⁣
.⁣
2. Pada masa yang sama, leceh nak pakai bulu mata palsu dan was-was sebab ada pendapat ulamak, haram pakai bulu mata palsu ni.⁣
.⁣
3. Nak bulu mata panjang, lebat dan lentik kena pakai mascara⁣
.⁣
4. Kalau dah pakai mascara, nak kalis air. Takut berpeluh atau tetibe rasa nak nangis ke. habis hitam mata.⁣
.⁣
5. Tapi nak jugak senang basuh. Senang nak ambik wudhu'. ⁣
.⁣
6. Aikkk??? Acano tu? Tak nak bagi kena air tapi nak senang cuci guna air 😅⁣
.⁣
7. Mustahil ke? Takkkkkk ada mascara waterproof tapi senang cuci!⁣
.⁣
8. Mascara macam ni, texture dia jenis peel off. Ambik air dan gosok sikit, tanggal berketul-ketul. Tak hitam kan mata.⁣
.⁣
9. Bayangkan macam peel off nail polish tu... senangkan? Tak payah remover.⁣
.⁣
10. Mascara best macam ni, Syatilla Melvin pun boleh terWOW masa pakai. Mana nak cari?? Jeng jeng jengggg...!!⁣
.⁣
.⁣
MACAM MANA, BEST TAK BARANG2 DYXY ?? ⁣
.⁣
.⁣
🎁 FREE GIFT⁣
📬 FREE POSTAGE⁣
🛵 FREE COD⁣
.⁣
.⁣
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp saya!⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
  • ❤MASCARA❤⁣
    .⁣
    CIRI-CIRI MASCARA DYXY JADI PUJAAN WANITA KINI❗❗❗❗⁣
    .⁣
    1. Mata antara tempat tarikan pada wanita untuk nampak menarik.⁣
    .⁣
    2. Pada masa yang sama, leceh nak pakai bulu mata palsu dan was-was sebab ada pendapat ulamak, haram pakai bulu mata palsu ni.⁣
    .⁣
    3. Nak bulu mata panjang, lebat dan lentik kena pakai mascara⁣
    .⁣
    4. Kalau dah pakai mascara, nak kalis air. Takut berpeluh atau tetibe rasa nak nangis ke. habis hitam mata.⁣
    .⁣
    5. Tapi nak jugak senang basuh. Senang nak ambik wudhu'. ⁣
    .⁣
    6. Aikkk??? Acano tu? Tak nak bagi kena air tapi nak senang cuci guna air 😅⁣
    .⁣
    7. Mustahil ke? Takkkkkk ada mascara waterproof tapi senang cuci!⁣
    .⁣
    8. Mascara macam ni, texture dia jenis peel off. Ambik air dan gosok sikit, tanggal berketul-ketul. Tak hitam kan mata.⁣
    .⁣
    9. Bayangkan macam peel off nail polish tu... senangkan? Tak payah remover.⁣
    .⁣
    10. Mascara best macam ni, Syatilla Melvin pun boleh terWOW masa pakai. Mana nak cari?? Jeng jeng jengggg...!!⁣
    .⁣
    .⁣
    MACAM MANA, BEST TAK BARANG2 DYXY ?? ⁣
    .⁣
    .⁣
    🎁 FREE GIFT⁣
    📬 FREE POSTAGE⁣
    🛵 FREE COD⁣
    .⁣
    .⁣
    Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp saya!⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    #teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam

  •  10  0  25 June, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01120717219
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    .
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~ Effect Glowing serta merta
    ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~ Boleh dijadikan makeup based
    ~ Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
    ~ Boleh digunakan bila2 masa.
    .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
    .
    PM atau wasap kami:
    📲WHATSAPP 01120717219
    .
    .
    #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawandyxy

  •  2  0  24 June, 2020

Top #bccreamfoundationmalaysia Posts

  • PART-TIME DYXY CREW DIPERLUKAN!
.
Siapa yang nak buat duit raya atau side income RM1000 dalam masa kurang seminggu?? Jom jadi DYXY CREW sis!
.
Skop Kerja:
1. Promote & jual Produk DYXY
2. Menjaga tapak Booth DYXY
3. Senyum 😉
.
Kriteria yang diperlukan:
- Skill promote & menjual yang power
- Bersemangat & positif
- Friendly - Confident
- Semangat berpasukan yang tinggi
- Jujur & Amanah
.
Kalau anda rasa, anda lah org yg sis cari.
Whatsapp sis sekarang di 0163337476
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dyxycrew #crewdyxy
  • PART-TIME DYXY CREW DIPERLUKAN!
    .
    Siapa yang nak buat duit raya atau side income RM1000 dalam masa kurang seminggu?? Jom jadi DYXY CREW sis!
    .
    Skop Kerja:
    1. Promote & jual Produk DYXY
    2. Menjaga tapak Booth DYXY
    3. Senyum 😉
    .
    Kriteria yang diperlukan:
    - Skill promote & menjual yang power
    - Bersemangat & positif
    - Friendly - Confident
    - Semangat berpasukan yang tinggi
    - Jujur & Amanah
    .
    Kalau anda rasa, anda lah org yg sis cari.
    Whatsapp sis sekarang di 0163337476
    .
    .
    #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dyxycrew #crewdyxy

  •  311  3  19 April, 2018
  • PRETTY WITH COMPLETE LADY ! 😍
.
Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !! Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.

Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata.

Takpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss.
.
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..😍😘😘 @ki.dyxy tengah buat offer untuk SET FANTASTIC D

Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517

#usahawandyxy #dyxyselayang #codselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #belofabynh #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
  • PRETTY WITH COMPLETE LADY ! 😍
    .
    Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !! Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.

    Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata.

    Takpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss.
    .
    Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..😍😘😘 @ki.dyxy tengah buat offer untuk SET FANTASTIC D

    Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
    .
    ORDER NOW💨💨
    📲 0195733517
    📲 0195733517
    📲 0195733517

    #usahawandyxy #dyxyselayang #codselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #belofabynh #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak

  •  198  12  22 October, 2018
  • SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA ❗️
.
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
.
.
BC CREAM FOUNDATION FROM ORIGINAL KOREA 💯
.
Kelebihan foundation ni:
❤️ TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
❣ Dengan sekali sapuan sahaja dapat menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
❣ TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
❣ Tidak berminyak dan tidak bercapuk
❣SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
❣ HD EFFECT (dalam gambar)
❣ SPF 50 ++
❣ senang dicuci dan mesra solat
❣ ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
. #bccream 
#bccreamfoundation
#bccreammalaysia
#bccreamfoundationmalaysia
#foundationmuka
#bestfoundation
#foundationmalaysia
.
.
❣ COLOUR AVAILABLE only 2 colour
💐 BEIGE & NATURAL .
Whatsapp 0163802787 for price (HARGA PROMOSI)
  • SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA ❗️
    .
    .
    FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
    .
    .
    BC CREAM FOUNDATION FROM ORIGINAL KOREA 💯
    .
    Kelebihan foundation ni:
    ❤️ TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
    ❣ Dengan sekali sapuan sahaja dapat menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
    ❣ TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
    ❣ Tidak berminyak dan tidak bercapuk
    ❣SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
    ❣ HD EFFECT (dalam gambar)
    ❣ SPF 50 ++
    ❣ senang dicuci dan mesra solat
    ❣ ORIGINAL FROM KOREA 💯
    .
    . #bccream
    #bccreamfoundation
    #bccreammalaysia
    #bccreamfoundationmalaysia
    #foundationmuka
    #bestfoundation
    #foundationmalaysia
    .
    .
    ❣ COLOUR AVAILABLE only 2 colour
    💐 BEIGE & NATURAL .
    Whatsapp 0163802787 for price (HARGA PROMOSI)

  •  144  1  31 March, 2016