#bawalbanting Instagram Photos & Videos

bawalbanting - 35 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
4.2
average likes

Latest #bawalbanting Posts

  • Selamat tengahari ✨.
.
Korang tengah buat ape tuu, dah lunch kee belumm? πŸ€”.
.
Sis belum lunch lagi hehe nanti lapar baru nak pi kalut cari makanan 🀭🀀.
_________
.
Bawal Dewy Square material Satin Matte ✨.
.
Material satin matte ni tak licin dan tak berkilat macam satin biasa tau, color dia matte je gituuu 🀀.
.
.
Kalau korang nak tanya apa2 atau nak booking awal, boleh terus WhatsApp nombor kita di +60-176085261 atau terus klik link di bio tau πŸ”₯.
.
.
.
#bawal #bawalkosong #bawalsatin #bawalplain #bawalplainmurah #bawakkosongmurah #bawalbanting #bantingselangor #bawalsatinmatte #comboprice #giveaway #giveawaywawacosmetic #giveawaybawalsatin #giveawaybawal #tudungkosong #tudungsatin #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang55 #bawalbidang55 #satinmatte #giveawayaugust
  • Selamat tengahari ✨.
    .
    Korang tengah buat ape tuu, dah lunch kee belumm? πŸ€”.
    .
    Sis belum lunch lagi hehe nanti lapar baru nak pi kalut cari makanan 🀭🀀.
    _________
    .
    Bawal Dewy Square material Satin Matte ✨.
    .
    Material satin matte ni tak licin dan tak berkilat macam satin biasa tau, color dia matte je gituuu 🀀.
    .
    .
    Kalau korang nak tanya apa2 atau nak booking awal, boleh terus WhatsApp nombor kita di +60-176085261 atau terus klik link di bio tau πŸ”₯.
    .
    .
    .
    #bawal #bawalkosong #bawalsatin #bawalplain #bawalplainmurah #bawakkosongmurah #bawalbanting #bantingselangor #bawalsatinmatte #comboprice #giveaway #giveawaywawacosmetic #giveawaybawalsatin #giveawaybawal #tudungkosong #tudungsatin #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang55 #bawalbidang55 #satinmatte #giveawayaugust

  •  2  0  5 August, 2020
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
.
.
MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
.
.
Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
.
.
πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
.
.
.
#luckydraw #giveaway #bertuah#cabutanbertuah #gift #hadiah  #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
    .
    .
    MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
    .
    .
    Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
    .
    .
    πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
    πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
    .
    .
    .
    #luckydraw #giveaway #bertuah #cabutanbertuah #gift #hadiah #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting

  •  2  0  23 July, 2020
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
.
.
MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
.
.
Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
.
.
πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
.
.
.
#luckydraw #giveaway #bertuah#cabutanbertuah #gift #hadiah  #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
    .
    .
    MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
    .
    .
    Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
    .
    .
    πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
    πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
    .
    .
    .
    #luckydraw #giveaway #bertuah #cabutanbertuah #gift #hadiah #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting

  •  4  0  23 July, 2020
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
.
.
MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
.
.
Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
.
.
πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
.
.
.
#luckydraw #giveaway #bertuah#cabutanbertuah #gift #hadiah  #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting
  • LUCKY DRAW TAMAT JAM 9 MALAM NI GAIS πŸ˜­β€ΌοΈ.
    .
    .
    MACAM MANA NAK MENANG NI πŸ€”β‰οΈ.
    .
    .
    Alaa mudah ja ! Korang buat pembelian 1 SET COMBO atau ke atas pada tarikh 21 Julai 9PM - 23 Julai 9PM (48 HOURS ONLY!) , korang terus layak sertai our LUCKY DRAW ni 😍.
    .
    .
    πŸ’₯1 SET COMBO UNTUK 1 PENYERTAAN
    πŸ’₯2 SET COMBO UNTUK 2 PENYERTAAN & seterusnya!.
    .
    .
    .
    #luckydraw #giveaway #bertuah #cabutanbertuah #gift #hadiah #bawal #bawalmurah #chiffonvoile #chiffon #shawl #shawlmurah #banting #bawalbanting #shawlbanting

  •  3  0  23 July, 2020
  • Meriahkan pakai warna sedondon bawal nadraa di pagi raya bersama ibu kita. Senyum terukir potret raya keluarga tercinta. πŸ’•πŸŒ·
.
Item : bawal cotton nadraa 
Color : salmon
Bidang : bidang 50
.
Jom dapatkan 4 pcs rm 99 + free 1 bawal. Boleh pakat mak, adik, kakak untuk grab warna sedondon raya nanti.πŸ™ˆβœ¨
.
#bawalnadraa#bawalcotton#bawallaris#bawaltop#bawalraya#bwalbidang50#bawalcantik#bawallabuhmalaysia#bawalmuslimah#bawalstudent#bawalexclusive#bawalsquare#bawalbasic#bawalover#bawalbridesmaid#bawaliyliamaleklover#bawalpastel#bawalbold#bawalgirls#bawalmalaysia#bawalplain#bawalhadiah#bawalcombo#bawalbanting#tudungbawalwanita#bawalmudahbentuk#bawalsenangbentuk
  • Meriahkan pakai warna sedondon bawal nadraa di pagi raya bersama ibu kita. Senyum terukir potret raya keluarga tercinta. πŸ’•πŸŒ·
    .
    Item : bawal cotton nadraa
    Color : salmon
    Bidang : bidang 50
    .
    Jom dapatkan 4 pcs rm 99 + free 1 bawal. Boleh pakat mak, adik, kakak untuk grab warna sedondon raya nanti.πŸ™ˆβœ¨
    .
    #bawalnadraa #bawalcotton #bawallaris #bawaltop #bawalraya #bwalbidang50 #bawalcantik #bawallabuhmalaysia #bawalmuslimah #bawalstudent#bawalexclusive#bawalsquare#bawalbasic#bawalover#bawalbridesmaid#bawaliyliamaleklover#bawalpastel#bawalbold#bawalgirls#bawalmalaysia#bawalplain#bawalhadiah#bawalcombo#bawalbanting#tudungbawalwanita#bawalmudahbentuk#bawalsenangbentuk

  •  12  0  8 May, 2020
  • Antara pilihan warna bawal ombak. Serius memang cantik warna ni ada 20 Wrna pastel dan bold. Yg paling best ada keliling tudung potongan berbentuk scallop. Ni kalau susun ikut warna confirm mcm ombak. 😍🌊
.
Kita ada combo promo 4 pcs hanya rm 99. Boleh pakat ngn kakak ngn adik atau mak warna sendondon raya  nanti.😊 .
Klik bio untuk whatsapp untuk order 😍
.
#bawalitaliancrepe#bawallover#bawalhantaran#bawalraya#bawalstudent#bawalbest#bawaliyliamaleklover#bawalsquare#bawallabuh#bawalbidang50#bawalbridesmaid#bawalcikgu#bawallabuhmalaysia#bawalpastelcolour#bawalboldcolor#bawalexclusive#bawalmudahbentuk#bawalmalaysia#bawalbanting#bawaluntukhadiah#bawalplainlabuh#bawalplain#bawaluniversiti#bawalcantik
  • Antara pilihan warna bawal ombak. Serius memang cantik warna ni ada 20 Wrna pastel dan bold. Yg paling best ada keliling tudung potongan berbentuk scallop. Ni kalau susun ikut warna confirm mcm ombak. 😍🌊
    .
    Kita ada combo promo 4 pcs hanya rm 99. Boleh pakat ngn kakak ngn adik atau mak warna sendondon raya nanti.😊 .
    Klik bio untuk whatsapp untuk order 😍
    .
    #bawalitaliancrepe #bawallover #bawalhantaran #bawalraya #bawalstudent #bawalbest #bawaliyliamaleklover #bawalsquare #bawallabuh #bawalbidang50#bawalbridesmaid#bawalcikgu#bawallabuhmalaysia#bawalpastelcolour#bawalboldcolor#bawalexclusive#bawalmudahbentuk#bawalmalaysia#bawalbanting#bawaluntukhadiah#bawalplainlabuh#bawalplain#bawaluniversiti#bawalcantik

  •  8  0  3 May, 2020
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
:
BERMINAT dengan ang kat bawah ni? 
Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
:
Harga kasih sayang diberikan 😚
Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
:
Yang dekat kite COD je πŸŽ€
Yang jauh kite POS 🐦
Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
:
#tudungbanting
#trustedseller
#airispremium
#bidang45
#bawalfullkeliling 
#bawalbanting
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
    Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
    Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
    Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
    :
    BERMINAT dengan ang kat bawah ni?
    Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
    :
    Harga kasih sayang diberikan 😚
    Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
    :
    Yang dekat kite COD je πŸŽ€
    Yang jauh kite POS 🐦
    Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
    :
    #tudungbanting
    #trustedseller
    #airispremium
    #bidang45
    #bawalfullkeliling
    #bawalbanting

  •  5  0  8 August, 2019
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
:
BERMINAT dengan ang kat bawah ni? 
Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
:
Harga kasih sayang diberikan 😚
Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
:
Yang dekat kite COD je πŸŽ€
Yang jauh kite POS 🐦
Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
:
#tudungbanting
#trustedseller
#airispremium
#bidang45
#bawalfullkeliling 
#bawalbanting
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
    Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
    Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
    Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
    :
    BERMINAT dengan ang kat bawah ni?
    Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
    :
    Harga kasih sayang diberikan 😚
    Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
    :
    Yang dekat kite COD je πŸŽ€
    Yang jauh kite POS 🐦
    Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
    :
    #tudungbanting
    #trustedseller
    #airispremium
    #bidang45
    #bawalfullkeliling
    #bawalbanting

  •  2  0  8 August, 2019
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
:
BERMINAT dengan ang kat bawah ni? 
Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
:
Harga kasih sayang diberikan 😚
Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
:
Yang dekat kite COD je πŸŽ€
Yang jauh kite POS 🐦
Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
:
#tudungbanting
#trustedseller
#airispremium
#bidang45
#bawalfullkeliling 
#bawalbanting
  • Tak semestinya raya je kan baru nk tercari cari tudung baru .. πŸ˜‰
    Bawal ni evergreen .. anytime anywhere diperlukan 😍
    Paling paling nak g jalan jalan pun nak melawa ckit pkai tudung bawal 😘
    Orang cakap pakai tudung bawal ni nampak muda .. org katelah 😜
    :
    BERMINAT dengan ang kat bawah ni?
    Ws terus http://www.wasap.my/+60176630567/bawalmurah
    :
    Harga kasih sayang diberikan 😚
    Beli banyak dapat FREEGIFT 🌺
    :
    Yang dekat kite COD je πŸŽ€
    Yang jauh kite POS 🐦
    Yang nak tengok depan depan pun boleh lagi puas hati πŸ˜‰
    :
    #tudungbanting
    #trustedseller
    #airispremium
    #bidang45
    #bawalfullkeliling
    #bawalbanting

  •  4  0  8 August, 2019
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
:
Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
:
Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
:
Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
:
Bawal ‡
πŸ”΄BATU TABUR RM15
πŸ”΄CROWN RM18
πŸ”΄V SHAPE RM20
πŸ”΄MERAK RM25
πŸ”΄BATU KELILING RM30
πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
πŸ”΄PECAH KACA RM50
πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
Material ⏬
βœ” ARTIE PREMIUM
βœ” AIRIS PREMIUM
βœ” AIRIS ROSEGOLD
βœ” ARTIE PLATINUM
:
Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
:
Available for :
βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
:
#bawalbanting
#trustedseller
#readystock
#hargamurah
#kualititiptop
#bawallelong
#bawalsenangbentuk
#bawalcotton
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
    :
    Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
    :
    Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
    :
    Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
    :
    Bawal ‡
    πŸ”΄BATU TABUR RM15
    πŸ”΄CROWN RM18
    πŸ”΄V SHAPE RM20
    πŸ”΄MERAK RM25
    πŸ”΄BATU KELILING RM30
    πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
    πŸ”΄PECAH KACA RM50
    πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
    Material ⏬
    βœ” ARTIE PREMIUM
    βœ” AIRIS PREMIUM
    βœ” AIRIS ROSEGOLD
    βœ” ARTIE PLATINUM
    :
    Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
    :
    Available for :
    βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
    βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #readystock
    #hargamurah
    #kualititiptop
    #bawallelong
    #bawalsenangbentuk
    #bawalcotton

  •  2  0  31 July, 2019
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
:
Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
:
Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
:
Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
:
Bawal ‡
πŸ”΄BATU TABUR RM15
πŸ”΄CROWN RM18
πŸ”΄V SHAPE RM20
πŸ”΄MERAK RM25
πŸ”΄BATU KELILING RM30
πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
πŸ”΄PECAH KACA RM50
πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
Material ⏬
βœ” ARTIE PREMIUM
βœ” AIRIS PREMIUM
βœ” AIRIS ROSEGOLD
βœ” ARTIE PLATINUM
:
Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
:
Available for :
βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
:
#bawalbanting
#trustedseller
#readystock
#hargamurah
#kualititiptop
#bawallelong
#bawalsenangbentuk
#bawalcotton
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
    :
    Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
    :
    Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
    :
    Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
    :
    Bawal ‡
    πŸ”΄BATU TABUR RM15
    πŸ”΄CROWN RM18
    πŸ”΄V SHAPE RM20
    πŸ”΄MERAK RM25
    πŸ”΄BATU KELILING RM30
    πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
    πŸ”΄PECAH KACA RM50
    πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
    Material ⏬
    βœ” ARTIE PREMIUM
    βœ” AIRIS PREMIUM
    βœ” AIRIS ROSEGOLD
    βœ” ARTIE PLATINUM
    :
    Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
    :
    Available for :
    βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
    βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #readystock
    #hargamurah
    #kualititiptop
    #bawallelong
    #bawalsenangbentuk
    #bawalcotton

  •  6  0  31 July, 2019
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
:
Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
:
Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
:
Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
:
Bawal ‡
πŸ”΄BATU TABUR RM15
πŸ”΄CROWN RM18
πŸ”΄V SHAPE RM20
πŸ”΄MERAK RM25
πŸ”΄BATU KELILING RM30
πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
πŸ”΄PECAH KACA RM50
πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
Material ⏬
βœ” ARTIE PREMIUM
βœ” AIRIS PREMIUM
βœ” AIRIS ROSEGOLD
βœ” ARTIE PLATINUM
:
Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
:
Available for :
βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
:
#bawalbanting
#trustedseller
#readystock
#hargamurah
#kualititiptop
#bawallelong
#bawalsenangbentuk
#bawalcotton
  • Peminat Peminat tudung bawal boleh cuci mata dekat ini ya 😍
    :
    Yang mana dah berkenan tu, terus whatsapp laju laju tau takut habis disambar orang .. πŸ˜‚
    :
    Kualiti jgn risau, mmg tiptop, senang bentuk dengar ckp solehah gitew 😘
    :
    Tak geram kee tengok warna warni macam pelangi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Stock sgt limited ❗❗
    :
    Bawal ‡
    πŸ”΄BATU TABUR RM15
    πŸ”΄CROWN RM18
    πŸ”΄V SHAPE RM20
    πŸ”΄MERAK RM25
    πŸ”΄BATU KELILING RM30
    πŸ”΄DATIN (FULL KELILING + MERAK) RM45
    πŸ”΄PECAH KACA RM50
    πŸ”΄50K (FULL MANIK BELAKANG) RM55 :
    Material ⏬
    βœ” ARTIE PREMIUM
    βœ” AIRIS PREMIUM
    βœ” AIRIS ROSEGOLD
    βœ” ARTIE PLATINUM
    :
    Whatsapp laju laju http://www.wasap.my/+60176630567/nakbawal
    :
    Available for :
    βœ” COD depan pintu (sekitar Banting, Dengkil, Sepang) βœ” Selfpickup
    βœ” POS ❗❗ pandai bodek dapat la harga kasih syg πŸ˜›β—β—
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #readystock
    #hargamurah
    #kualititiptop
    #bawallelong
    #bawalsenangbentuk
    #bawalcotton

  •  4  0  31 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  3  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  4  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  1  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  3  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  4  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  2  0  18 July, 2019

Top #bawalbanting Posts

  • Meriahkan pakai warna sedondon bawal nadraa di pagi raya bersama ibu kita. Senyum terukir potret raya keluarga tercinta. πŸ’•πŸŒ·
.
Item : bawal cotton nadraa 
Color : salmon
Bidang : bidang 50
.
Jom dapatkan 4 pcs rm 99 + free 1 bawal. Boleh pakat mak, adik, kakak untuk grab warna sedondon raya nanti.πŸ™ˆβœ¨
.
#bawalnadraa#bawalcotton#bawallaris#bawaltop#bawalraya#bwalbidang50#bawalcantik#bawallabuhmalaysia#bawalmuslimah#bawalstudent#bawalexclusive#bawalsquare#bawalbasic#bawalover#bawalbridesmaid#bawaliyliamaleklover#bawalpastel#bawalbold#bawalgirls#bawalmalaysia#bawalplain#bawalhadiah#bawalcombo#bawalbanting#tudungbawalwanita#bawalmudahbentuk#bawalsenangbentuk
  • Meriahkan pakai warna sedondon bawal nadraa di pagi raya bersama ibu kita. Senyum terukir potret raya keluarga tercinta. πŸ’•πŸŒ·
    .
    Item : bawal cotton nadraa
    Color : salmon
    Bidang : bidang 50
    .
    Jom dapatkan 4 pcs rm 99 + free 1 bawal. Boleh pakat mak, adik, kakak untuk grab warna sedondon raya nanti.πŸ™ˆβœ¨
    .
    #bawalnadraa #bawalcotton #bawallaris #bawaltop #bawalraya #bwalbidang50 #bawalcantik #bawallabuhmalaysia #bawalmuslimah #bawalstudent#bawalexclusive#bawalsquare#bawalbasic#bawalover#bawalbridesmaid#bawaliyliamaleklover#bawalpastel#bawalbold#bawalgirls#bawalmalaysia#bawalplain#bawalhadiah#bawalcombo#bawalbanting#tudungbawalwanita#bawalmudahbentuk#bawalsenangbentuk

  •  12  0  8 May, 2020
  • Antara pilihan warna bawal ombak. Serius memang cantik warna ni ada 20 Wrna pastel dan bold. Yg paling best ada keliling tudung potongan berbentuk scallop. Ni kalau susun ikut warna confirm mcm ombak. 😍🌊
.
Kita ada combo promo 4 pcs hanya rm 99. Boleh pakat ngn kakak ngn adik atau mak warna sendondon raya  nanti.😊 .
Klik bio untuk whatsapp untuk order 😍
.
#bawalitaliancrepe#bawallover#bawalhantaran#bawalraya#bawalstudent#bawalbest#bawaliyliamaleklover#bawalsquare#bawallabuh#bawalbidang50#bawalbridesmaid#bawalcikgu#bawallabuhmalaysia#bawalpastelcolour#bawalboldcolor#bawalexclusive#bawalmudahbentuk#bawalmalaysia#bawalbanting#bawaluntukhadiah#bawalplainlabuh#bawalplain#bawaluniversiti#bawalcantik
  • Antara pilihan warna bawal ombak. Serius memang cantik warna ni ada 20 Wrna pastel dan bold. Yg paling best ada keliling tudung potongan berbentuk scallop. Ni kalau susun ikut warna confirm mcm ombak. 😍🌊
    .
    Kita ada combo promo 4 pcs hanya rm 99. Boleh pakat ngn kakak ngn adik atau mak warna sendondon raya nanti.😊 .
    Klik bio untuk whatsapp untuk order 😍
    .
    #bawalitaliancrepe #bawallover #bawalhantaran #bawalraya #bawalstudent #bawalbest #bawaliyliamaleklover #bawalsquare #bawallabuh #bawalbidang50#bawalbridesmaid#bawalcikgu#bawallabuhmalaysia#bawalpastelcolour#bawalboldcolor#bawalexclusive#bawalmudahbentuk#bawalmalaysia#bawalbanting#bawaluntukhadiah#bawalplainlabuh#bawalplain#bawaluniversiti#bawalcantik

  •  8  0  3 May, 2020
  • Selamat tengahari ✨.
.
Korang tengah buat ape tuu, dah lunch kee belumm? πŸ€”.
.
Sis belum lunch lagi hehe nanti lapar baru nak pi kalut cari makanan 🀭🀀.
_________
.
Bawal Dewy Square material Satin Matte ✨.
.
Material satin matte ni tak licin dan tak berkilat macam satin biasa tau, color dia matte je gituuu 🀀.
.
.
Kalau korang nak tanya apa2 atau nak booking awal, boleh terus WhatsApp nombor kita di +60-176085261 atau terus klik link di bio tau πŸ”₯.
.
.
.
#bawal #bawalkosong #bawalsatin #bawalplain #bawalplainmurah #bawakkosongmurah #bawalbanting #bantingselangor #bawalsatinmatte #comboprice #giveaway #giveawaywawacosmetic #giveawaybawalsatin #giveawaybawal #tudungkosong #tudungsatin #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang55 #bawalbidang55 #satinmatte #giveawayaugust
  • Selamat tengahari ✨.
    .
    Korang tengah buat ape tuu, dah lunch kee belumm? πŸ€”.
    .
    Sis belum lunch lagi hehe nanti lapar baru nak pi kalut cari makanan 🀭🀀.
    _________
    .
    Bawal Dewy Square material Satin Matte ✨.
    .
    Material satin matte ni tak licin dan tak berkilat macam satin biasa tau, color dia matte je gituuu 🀀.
    .
    .
    Kalau korang nak tanya apa2 atau nak booking awal, boleh terus WhatsApp nombor kita di +60-176085261 atau terus klik link di bio tau πŸ”₯.
    .
    .
    .
    #bawal #bawalkosong #bawalsatin #bawalplain #bawalplainmurah #bawakkosongmurah #bawalbanting #bantingselangor #bawalsatinmatte #comboprice #giveaway #giveawaywawacosmetic #giveawaybawalsatin #giveawaybawal #tudungkosong #tudungsatin #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang55 #bawalbidang55 #satinmatte #giveawayaugust

  •  2  0  5 August, 2020