#bangsar Instagram Photos & Videos

bangsar - 578.5k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
45.2
average likes

Latest #bangsar Posts

  • Merdeka Sales!!!! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Prices are reduced from RM20 to only RM14.99 per piece from 1st - 31st August. Come get these really useful kitchen tool. 

Jualan Merdeka!!!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Penurunan Harga Ini hanya untuk bulan Ogos semperna sambutan Hari Merdeka. Harga biasa RM20....Harga promo RM14.99. Tempoh promosi adalah dari 1hb Ogos - 31hb Ogos

๐Ÿ”นFor those whom inquire about large purchases. Only orders that more than 80pcs are negotiable. DM for more details.๐Ÿ”น

#kualalumpur #ampang #bangsar #rawang #putrajaya #malaysia #kitchentools #viralsoapdispenser #soapdispenser #kitchendesign
  • Merdeka Sales!!!! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    Prices are reduced from RM20 to only RM14.99 per piece from 1st - 31st August. Come get these really useful kitchen tool.

    Jualan Merdeka!!!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    Penurunan Harga Ini hanya untuk bulan Ogos semperna sambutan Hari Merdeka. Harga biasa RM20....Harga promo RM14.99. Tempoh promosi adalah dari 1hb Ogos - 31hb Ogos

    ๐Ÿ”นFor those whom inquire about large purchases. Only orders that more than 80pcs are negotiable. DM for more details.๐Ÿ”น

    #kualalumpur #ampang #bangsar #rawang #putrajaya #malaysia #kitchentools #viralsoapdispenser #soapdispenser #kitchendesign

  •  0  0  4 minutes ago
  • ๐—ฆ๐—จ๐—ฆ๐—”๐—› ๐—ž๐—”๐—ช๐—”๐—Ÿ ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ฅ๐—” ๐— ๐—”๐—ž๐—”๐—กโ“
๐—๐—ข๐— , ๐—ž๐—”๐— ๐—œ ๐—•๐—”๐—ก๐—ง๐—จโ—
.
Jom, kami bantu! Hanya dengan amalkan  secawan kopi APPECUT ROYALE pastinya dapat membantu mengawal selera makan uolls.  Tak ada rasa nak mengunyah2, ngonyel2 jajan haa. 
Memang jimat kalori uolls ๐Ÿ˜˜
.
Paling penting APPECUT ROYALE ni jugak membuatkan rasa kenyang yang lebih lama. APPECUT ROYALE sangat sesuai untuk yang nak kurangkan berat tapi susah nak kawal selera makan dan suka makan manis2.
.
Rugi tak cuba. Minum je boleh hilang kilos ๐Ÿ˜‰ Jom,  bertindak sekarang! 
.
๐Ÿ“ฒ01124014406
.
#AppecutRoyale
#AppecutRoyaleNerrys
#TestimoniApecutRoyale
#CoffeeLovers
#CoffeeAddict
#KawalSeleraMakan
#TakNakObese
#TurunBeratSelamat
#AppecutKasiPecah
#SlimmingAndGlowing
#CountryHeights
#Bangsar
#TTDIJaya
#SriHartamas
#KotaDamansara
#BukitJelutong
#ShahAlam
#SunwayKayangan
#JohorBharu
#DenaiAlam
#Bangi
#BukitJalil
#BukitDamansara
#Subang
#Viral
#LakuKeras
  • ๐—ฆ๐—จ๐—ฆ๐—”๐—› ๐—ž๐—”๐—ช๐—”๐—Ÿ ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ฅ๐—” ๐— ๐—”๐—ž๐—”๐—กโ“
    ๐—๐—ข๐— , ๐—ž๐—”๐— ๐—œ ๐—•๐—”๐—ก๐—ง๐—จโ—
    .
    Jom, kami bantu! Hanya dengan amalkan secawan kopi APPECUT ROYALE pastinya dapat membantu mengawal selera makan uolls. Tak ada rasa nak mengunyah2, ngonyel2 jajan haa.
    Memang jimat kalori uolls ๐Ÿ˜˜
    .
    Paling penting APPECUT ROYALE ni jugak membuatkan rasa kenyang yang lebih lama. APPECUT ROYALE sangat sesuai untuk yang nak kurangkan berat tapi susah nak kawal selera makan dan suka makan manis2.
    .
    Rugi tak cuba. Minum je boleh hilang kilos ๐Ÿ˜‰ Jom, bertindak sekarang!
    .
    ๐Ÿ“ฒ01124014406
    .
    #AppecutRoyale
    #AppecutRoyaleNerrys
    #TestimoniApecutRoyale
    #CoffeeLovers
    #CoffeeAddict
    #KawalSeleraMakan
    #TakNakObese
    #TurunBeratSelamat
    #AppecutKasiPecah
    #SlimmingAndGlowing
    #CountryHeights
    #Bangsar
    #TTDIJaya
    #SriHartamas
    #KotaDamansara
    #BukitJelutong
    #ShahAlam
    #SunwayKayangan
    #JohorBharu
    #DenaiAlam
    #Bangi
    #BukitJalil
    #BukitDamansara
    #Subang
    #Viral
    #LakuKeras

  •  0  0  15 minutes ago
  • Tak sempat nak panaskan air? Anak nak susu waktu sedang berjalan? Baby nangis nak susu ketika di dalam kenderaan? Dah lambat nak pergi kerja? Panaskan air di cerek mengambil masa?
.
Tunggu dulu! Dengan ada Itsyboo portable bottle warmer semua soalan di atas boleh tolak ketepi tau! ๐Ÿ˜ Nampak tak mudah, cepat dan berbaloi kalau ada Itsyboo bottle warmer! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
. 
Grab yours now! Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ0183679486
.
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #putraheights #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
  • Tak sempat nak panaskan air? Anak nak susu waktu sedang berjalan? Baby nangis nak susu ketika di dalam kenderaan? Dah lambat nak pergi kerja? Panaskan air di cerek mengambil masa?
    .
    Tunggu dulu! Dengan ada Itsyboo portable bottle warmer semua soalan di atas boleh tolak ketepi tau! ๐Ÿ˜ Nampak tak mudah, cepat dan berbaloi kalau ada Itsyboo bottle warmer! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
    .
    Grab yours now! Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ0183679486
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #putraheights #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey

  •  0  0  20 minutes ago
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
.
Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
.
Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ
.
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
    .
    Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
    .
    Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey

  •  0  1  26 minutes ago
  • ๐Ÿ‘‰918KISS๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ’ฐ Masuk RM 75 & Win RM 1350 !!!๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ‘‰JinQianWa๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ’ Welcome Bonus 40%
๐Ÿ’ Top Up Bonus 10%
๐Ÿ’ Rebate Bonus 6%
๐Ÿ’ All Game Can Play
๐Ÿ’ No Turnover
๐Ÿ’ Rekomen Bonus 20%
๐Ÿ’ Min Top Up RM 20
๐Ÿ’ Min Cuci RM 50

Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01126659358
Telegram๐Ÿ“ฒ 01126659358
Wechat๐Ÿ“ฒ Goldenbull_88

#melaka #selangor #johorbahru #kedah #sungaipetani #tampin #ampang #kotadamansara #rawang #petalingjaya #setapak #kepong #kajang #balakong #nilai #putrajaya #puchong #bangsar #nasilemak
  • ๐Ÿ‘‰918KISS๐Ÿ‘ˆ
    ๐Ÿ’ฐ Masuk RM 75 & Win RM 1350 !!!๐Ÿ’ฐ
    ๐Ÿ‘‰JinQianWa๐Ÿ‘ˆ

    ๐Ÿ’ Welcome Bonus 40%
    ๐Ÿ’ Top Up Bonus 10%
    ๐Ÿ’ Rebate Bonus 6%
    ๐Ÿ’ All Game Can Play
    ๐Ÿ’ No Turnover
    ๐Ÿ’ Rekomen Bonus 20%
    ๐Ÿ’ Min Top Up RM 20
    ๐Ÿ’ Min Cuci RM 50

    Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01126659358
    Telegram๐Ÿ“ฒ 01126659358
    Wechat๐Ÿ“ฒ Goldenbull_88

    #melaka #selangor #johorbahru #kedah #sungaipetani #tampin #ampang #kotadamansara #rawang #petalingjaya #setapak #kepong #kajang #balakong #nilai #putrajaya #puchong #bangsar #nasilemak

  •  0  0  34 minutes ago
  • ๐Ÿ”ฅPesanan dari Bonda &  Ayahanda Amboy๐Ÿ”ฅ

"Patah sayap, bertongkat paruh"
.
Ujian sentiasa datang tak kenal sesiapa, tapi yang pastinya kita kena terus gagah melangkah walau tinggal secebis harapan. 
.
Kita jadikan hari ini lebih baik daripada hari semalam, dan hari esok lebih baik daripada hari ini.
.
Yang membezakan kita dengan orang lain adalah usaha dan usaha itulah yang menjadikan kita berjaya. 
.
Jadi, cari gali kehebatan diri kita dan jadikan secebis harapan itu menjadi segunung kejayan
.
Tapii...!!!! kalau nak cari burger power, cari kami di Amboy Brothers Burger
.
โ™ฅ๏ธBurger Bangsawan Harga Rakyat Jelataโ™ฅ๏ธ
.
#amboyshop #amboyshopofficial #amboybrothers #amboybrothersburger #burgeramboy #pesananbondadanayahandabossamboy #burgerbangsawanhargarakyatjelata #burgerpantai #burgerviral #orangpantaidalam #pantaidalam #bangsar #ppum #hospitalpantai #pusatperubatanuniversitimalaya
  • ๐Ÿ”ฅPesanan dari Bonda & Ayahanda Amboy๐Ÿ”ฅ

    "Patah sayap, bertongkat paruh"
    .
    Ujian sentiasa datang tak kenal sesiapa, tapi yang pastinya kita kena terus gagah melangkah walau tinggal secebis harapan.
    .
    Kita jadikan hari ini lebih baik daripada hari semalam, dan hari esok lebih baik daripada hari ini.
    .
    Yang membezakan kita dengan orang lain adalah usaha dan usaha itulah yang menjadikan kita berjaya.
    .
    Jadi, cari gali kehebatan diri kita dan jadikan secebis harapan itu menjadi segunung kejayan
    .
    Tapii...!!!! kalau nak cari burger power, cari kami di Amboy Brothers Burger
    .
    โ™ฅ๏ธBurger Bangsawan Harga Rakyat Jelataโ™ฅ๏ธ
    .
    #amboyshop #amboyshopofficial #amboybrothers #amboybrothersburger #burgeramboy #pesananbondadanayahandabossamboy #burgerbangsawanhargarakyatjelata #burgerpantai #burgerviral #orangpantaidalam #pantaidalam #bangsar #ppum #hospitalpantai #pusatperubatanuniversitimalaya

  •  3  0  35 minutes ago
  • ๐Ÿ”ฅPesanan dari Bonda &  Ayahanda Amboy๐Ÿ”ฅ

"Patah sayap, bertongkat paruh"
.
Ujian sentiasa datang tak kenal sesiapa, tapi yang pastinya kita kena terus gagah melangkah walau tinggal secebis harapan. 
.
Kita jadikan hari ini lebih baik daripada hari semalam, dan hari esok lebih baik daripada hari ini.
.
Yang membezakan kita dengan orang lain adalah usaha dan usaha itulah yang menjadikan kita berjaya. 
.
Jadi, cari gali kehebatan diri kita dan jadikan secebis harapan itu menjadi segunung kejayan
.
Tapii...!!!! kalau nak cari burger power, cari kami di Amboy Brothers Burger
.
โ™ฅ๏ธBurger Bangsawan Harga Rakyat Jelataโ™ฅ๏ธ
.
#amboyshop #amboyshopofficial #amboybrothers #amboybrothersburger #burgeramboy #pesananbondadanayahandabossamboy #burgerbangsawanhargarakyatjelata #burgerpantai #burgerviral #orangpantaidalam #pantaidalam #bangsar #ppum #hospitalpantai #pusatperubatanuniversitimalaya
  • ๐Ÿ”ฅPesanan dari Bonda & Ayahanda Amboy๐Ÿ”ฅ

    "Patah sayap, bertongkat paruh"
    .
    Ujian sentiasa datang tak kenal sesiapa, tapi yang pastinya kita kena terus gagah melangkah walau tinggal secebis harapan.
    .
    Kita jadikan hari ini lebih baik daripada hari semalam, dan hari esok lebih baik daripada hari ini.
    .
    Yang membezakan kita dengan orang lain adalah usaha dan usaha itulah yang menjadikan kita berjaya.
    .
    Jadi, cari gali kehebatan diri kita dan jadikan secebis harapan itu menjadi segunung kejayan
    .
    Tapii...!!!! kalau nak cari burger power, cari kami di Amboy Brothers Burger
    .
    โ™ฅ๏ธBurger Bangsawan Harga Rakyat Jelataโ™ฅ๏ธ
    .
    #amboyshop #amboyshopofficial #amboybrothers #amboybrothersburger #burgeramboy #pesananbondadanayahandabossamboy #burgerbangsawanhargarakyatjelata #burgerpantai #burgerviral #orangpantaidalam #pantaidalam #bangsar #ppum #hospitalpantai #pusatperubatanuniversitimalaya

  •  3  0  35 minutes ago
  • Happy Monday Uolss! Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Keep going and don't give up โœจ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Ibubapa and bakal mummy daddy yang nak order atau nak tau info lebih lanjut tentang Itsyboo portable bottle warmer boleh whatsapp sekarang okay! ๐Ÿ“ฒ
. 
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
  • Happy Monday Uolss! Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Keep going and don't give up โœจ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
    .
    Ibubapa and bakal mummy daddy yang nak order atau nak tau info lebih lanjut tentang Itsyboo portable bottle warmer boleh whatsapp sekarang okay! ๐Ÿ“ฒ
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey

  •  0  0  36 minutes ago
  • Tak sempat nak panaskan air? Anak nak susu waktu sedang berjalan? Baby nangis nak susu ketika di dalam kenderaan? Dah lambat nak pergi kerja? Panaskan air di cerek mengambil masa?
.
Tunggu dulu! Dengan ada Itsyboo portable bottle warmer semua soalan di atas boleh tolak ketepi tau! ๐Ÿ˜ Nampak tak mudah, cepat dan berbaloi kalau ada Itsyboo bottle warmer! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
. 
Grab yours now! Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ
.
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
  • Tak sempat nak panaskan air? Anak nak susu waktu sedang berjalan? Baby nangis nak susu ketika di dalam kenderaan? Dah lambat nak pergi kerja? Panaskan air di cerek mengambil masa?
    .
    Tunggu dulu! Dengan ada Itsyboo portable bottle warmer semua soalan di atas boleh tolak ketepi tau! ๐Ÿ˜ Nampak tak mudah, cepat dan berbaloi kalau ada Itsyboo bottle warmer! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
    .
    Grab yours now! Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey

  •  0  0  38 minutes ago
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
.
Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
.
Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ
.
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey 
#fadboceyfans
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
    .
    Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
    .
    Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
    #fadboceyfans

  •  0  0  39 minutes ago
  • Terbaik tak service Nerry ?? Delivery stok Appecut Max kat parking lot pun boleh ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ begitulah service yang Nerry berikan asalkan Stokis di bawah team Nerry happy. Stokis Nerry ni menjadikan bisnes Appecut Max sebagai business expansion beliau. Arini beliau restock 500 kotak Appecut Max untuk memenuhi permintaan dari team beliau. Jika anda berminat utk COD atau jana pendapatan seperti Stokis Nerry ini boleh wasap Nerry ๐Ÿ“ฒ 010 - 2470908
.
#Stokis
#Appecut
#AppecutMax
#AppecutNerrys
#AppecutKasiPecah
#AgentWanted
#StokisDiperlukan
#SquadRestock
#Stokis
#JanaIncome
#NakJoin
#Selangor
#ShahAlam
#Putrajaya
#KualaLumpur
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#Johor
#mutiaradamansara
#petalingjaya
#Pahang
#Kajang
#Bangsar
#KawalSeleraMakan
#Viral
#LakuKeras
#JomKurus1Malaysia
  • Terbaik tak service Nerry ?? Delivery stok Appecut Max kat parking lot pun boleh ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ begitulah service yang Nerry berikan asalkan Stokis di bawah team Nerry happy. Stokis Nerry ni menjadikan bisnes Appecut Max sebagai business expansion beliau. Arini beliau restock 500 kotak Appecut Max untuk memenuhi permintaan dari team beliau. Jika anda berminat utk COD atau jana pendapatan seperti Stokis Nerry ini boleh wasap Nerry ๐Ÿ“ฒ 010 - 2470908
    .
    #Stokis
    #Appecut
    #AppecutMax
    #AppecutNerrys
    #AppecutKasiPecah
    #AgentWanted
    #StokisDiperlukan
    #SquadRestock
    #Stokis
    #JanaIncome
    #NakJoin
    #Selangor
    #ShahAlam
    #Putrajaya
    #KualaLumpur
    #Seremban
    #NegeriSembilan
    #Melaka
    #Johor
    #mutiaradamansara
    #petalingjaya
    #Pahang
    #Kajang
    #Bangsar
    #KawalSeleraMakan
    #Viral
    #LakuKeras
    #JomKurus1Malaysia

  •  1  0  47 minutes ago
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
.
Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
.
Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ 0173710250
.
#itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey
  • Ada dengar cerita tak tentang itsyboo portable bottle warmer? ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ
    .
    Itsyboo portable bottle warmer adalah satu produk bayi yang diimport dari USA. Ia merupakan satu produk bayi yang mudah dibawa.... dan sangat mudah digunakan. Now! Mummy & daddy or future mummy and daddy tak perlu risau lebih2 okay ๐Ÿ˜š
    .
    Grab yours now! ๐Ÿ“ฒ 0173710250
    .
    #itsyboostore #itsyboostorehq #itsybooNerrys #KualaLumpur #Selangor #ShahAlam #Klsentral #Damansara #Bangi #Putrajaya #BukitJalil #Puchong #JohorBahru #DenaiAlam #Seremban #Cyberjaya #SeriKembangan #Bangsar #Hartamas #kedaibarangbaby #botolsusubaby #babybottlemalaysia #babystuffmalaysia #kidsproducts #bottlewarmer #motherhood #parenthood #trustedseller #fadbocey

  •  0  0  1 hour ago
  • My best seller. Blackberry caramel cake in slices for sister Nurfatin. Thank you ๐ŸŒธ

To order, pls kindly kindly whatsapp/click link in bio. Thank you!
  • My best seller. Blackberry caramel cake in slices for sister Nurfatin. Thank you ๐ŸŒธ

    To order, pls kindly kindly whatsapp/click link in bio. Thank you!

  •  26  1  1 hour ago
  • AUCTION UNIT IN BANGSAR, KUALA LUMPUR!
Auction date : TBC

3.5 Storey Prime Bungalow

Estimated Market Price : RM 9,300,000
Price : RM 8,500,00
Monthly Installment : RM 38,761.43
Price per square foot : RM 912.41
Size : 9316sq.ft

Freehold!

CONTACT FOR MORE INFO!
0183625193 - SARAH NG

#auction #property #propertyauction #freehold #auctionhouse #apartment #propertymanagementย  #propertyforsale #cheras #condo #realestate #klpropertyย  #kualalumpurย  #kl #kualalumpurproperty #kepong #kepongproperty #cheras #cherasproperty #bangsar #bungalow
  • AUCTION UNIT IN BANGSAR, KUALA LUMPUR!
    Auction date : TBC

    3.5 Storey Prime Bungalow

    Estimated Market Price : RM 9,300,000
    Price : RM 8,500,00
    Monthly Installment : RM 38,761.43
    Price per square foot : RM 912.41
    Size : 9316sq.ft

    Freehold!

    CONTACT FOR MORE INFO!
    0183625193 - SARAH NG

    #auction #property #propertyauction #freehold #auctionhouse #apartment #propertymanagementย  #propertyforsale #cheras #condo #realestate #klpropertyย  #kualalumpurย  #kl #kualalumpurproperty #kepong #kepongproperty #cheras #cherasproperty #bangsar #bungalow

  •  0  0  1 hour ago

Top #bangsar Posts

  • โ€œ Raya Haji eve โ€œ

Some of todayโ€™s pick up. Some dah siap. Some dalam loyang lagi. Some dah pick up semalam. Sikit lagiiii and then satg boleh lurus kaki lurus pinggang tunggu berbuka pastu nak makan rendang ๐Ÿคค

Selamat hari raya everyone! Siapa #teamtakdakampung #teamrayakl ? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
  • โ€œ Raya Haji eve โ€œ

    Some of todayโ€™s pick up. Some dah siap. Some dalam loyang lagi. Some dah pick up semalam. Sikit lagiiii and then satg boleh lurus kaki lurus pinggang tunggu berbuka pastu nak makan rendang ๐Ÿคค

    Selamat hari raya everyone! Siapa #teamtakdakampung #teamrayakl ? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

  •  123  6  30 July, 2020