#bandartasikputeri Instagram Photos & Videos

bandartasikputeri - 58.8k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
62.8
average likes

Latest #bandartasikputeri Posts

  • .
.
Promosi minggu ini
.
2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
 (Jumaat - Isnin)

PROMO BUKAN AHLI JRM
2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
 *➡️HANYA RM 110.00*
 (ASAL RM 127.00)

*PROMO KHAS AHLI JRM*
2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
 *➡️*HANYA RM 99.00*
 (asal RM109.30)
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Promosi minggu ini
    .
    2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

    Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
    (Jumaat - Isnin)

    PROMO BUKAN AHLI JRM
    2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
    *➡️HANYA RM 110.00*
    (ASAL RM 127.00)

    *PROMO KHAS AHLI JRM*
    2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
    *➡️*HANYA RM 99.00*
    (asal RM109.30)
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  3  1  1 hour ago
  • PROMO MERDEKA!🇲🇾

KITER colab ngan anakanda @nilofa.fyqa gitewww🤩 Dalam setiap set akan ader 
... #susupisangnilofa 
... kukis - pilihlah antara #chocolatechipcookies with roasted walnuts ATAU #darkchocolatechocolatechip 
... #fudgebrownies siap drizzled ngan chocolate ganache bersaiz 7 inci

3 set tersedia untuk digrab. Senang ya amat. Lengkap... brownies ado, kukis ado, susu pisang Nilofa pon adooo. Tunggu hidang dan ngap yo. Tak payah dah susah-susah kan diri sediakan air, cari tin biskut bagai dah🥰 Nak bawak bercoti pon senang dah, khennnn🥰

Promo MERDEKA berakhir 31 Ogos 2020.
Jom! Jom kita kibarkan #jalurgemilang , jangan lupa tau.
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
016.338.1326
010.255.5494

Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘 

❤❤❤#GeeHomeBakery #rayacookies #combo #brownies #fudgebrownies #chocolatebrownie #softcookiesmalaysia #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious 
#covid_19 #stayathome  #staysafe #besafe
  • PROMO MERDEKA!🇲🇾

    KITER colab ngan anakanda @nilofa.fyqa gitewww🤩 Dalam setiap set akan ader
    ... #susupisangnilofa
    ... kukis - pilihlah antara #chocolatechipcookies with roasted walnuts ATAU #darkchocolatechocolatechip
    ... #fudgebrownies siap drizzled ngan chocolate ganache bersaiz 7 inci

    3 set tersedia untuk digrab. Senang ya amat. Lengkap... brownies ado, kukis ado, susu pisang Nilofa pon adooo. Tunggu hidang dan ngap yo. Tak payah dah susah-susah kan diri sediakan air, cari tin biskut bagai dah🥰 Nak bawak bercoti pon senang dah, khennnn🥰

    Promo MERDEKA berakhir 31 Ogos 2020.
    Jom! Jom kita kibarkan #jalurgemilang , jangan lupa tau.
    🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

    Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
    016.338.1326
    010.255.5494

    Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘

    ❤❤❤ #GeeHomeBakery #rayacookies #combo #brownies #fudgebrownies #chocolatebrownie #softcookiesmalaysia #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious
    #covid_19 #stayathome #staysafe #besafe

  •  2  0  10 hours ago
  • KUKIS CHOMEYYY ADER LAGI?

Ehhh pastilah ader🤭🤭🤭 Macamlah #tartnenas kiter...besor ado (si BOBOT) kocik pon adooo (si cinonet).
Kiter faham, kastemer nie rambut sama hitam, lain- lain khennn😅 kiter cuba lah penuhi setiap request nyer🥰

Beza kukis besor kukis kocik... definitely resepi lah. Saiz? Of course! Tekstur? Yang kecik, sangat krispy. Yang besor, chewy...giteeeeew😘 

Persamaan? Kiter guna Australian butter dan bahan premium, Inn Shaa Allah. 
Kiter siap beratur tengah panas tau. Dah masuk kedai, berebut pulak stok bahan mentah ngan bakers lain🤣🤣🤣 tapi tak derlah tarik-tarik rambut. Kiter amik yang kiter nak pakai ajer...tamak tidak sesekali. Bahan mentah banyak tak ader kat pasaran num, bila jumpa fikir-fikir jugak rakan bakers lain khennn😅 (done bebel🤣)

Untuk kukis chomeyyyy, promo "any 3RM100" pon ado nie haaaa🥰 Sila lah ya😘

Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
016.338.1326
010.255.5494

Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘 

❤❤❤#GeeHomeBakery #rayacookies #redvelvetcookies #oreocookies #almondchocolchipcookies #korovasablès #worldpeacecookies #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious 
#covid_19 #stayathome  #staysafe #besafe
  • KUKIS CHOMEYYY ADER LAGI?

    Ehhh pastilah ader🤭🤭🤭 Macamlah #tartnenas kiter...besor ado (si BOBOT) kocik pon adooo (si cinonet).
    Kiter faham, kastemer nie rambut sama hitam, lain- lain khennn😅 kiter cuba lah penuhi setiap request nyer🥰

    Beza kukis besor kukis kocik... definitely resepi lah. Saiz? Of course! Tekstur? Yang kecik, sangat krispy. Yang besor, chewy...giteeeeew😘

    Persamaan? Kiter guna Australian butter dan bahan premium, Inn Shaa Allah.
    Kiter siap beratur tengah panas tau. Dah masuk kedai, berebut pulak stok bahan mentah ngan bakers lain🤣🤣🤣 tapi tak derlah tarik-tarik rambut. Kiter amik yang kiter nak pakai ajer...tamak tidak sesekali. Bahan mentah banyak tak ader kat pasaran num, bila jumpa fikir-fikir jugak rakan bakers lain khennn😅 (done bebel🤣)

    Untuk kukis chomeyyyy, promo "any 3RM100" pon ado nie haaaa🥰 Sila lah ya😘

    Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
    016.338.1326
    010.255.5494

    Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘

    ❤❤❤ #GeeHomeBakery #rayacookies #redvelvetcookies #oreocookies #almondchocolchipcookies #korovasablès #worldpeacecookies #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious
    #covid_19 #stayathome #staysafe #besafe

  •  7  0  10 hours ago
  • DEMAM

Demam tiktok🤣🤣🤣

Alhamdulillah. Been bz these few days. NY inspired, chunky, chewy #darkchocolatechocolatechip cookies ader dalam promo MERDEKA kiter ya😘

Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
016.338.1326
010.255.5494

Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘 

❤❤❤#GeeHomeBakery #crispyoutsidechewyinside
#softcookies #softcookieskl #softcookiesmalaysia #chewycookies #cookieskl #cookiesklangvalley #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious 
#covid_19 #stayathome  #staysafe #besafe
  • DEMAM

    Demam tiktok🤣🤣🤣

    Alhamdulillah. Been bz these few days. NY inspired, chunky, chewy #darkchocolatechocolatechip cookies ader dalam promo MERDEKA kiter ya😘

    Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya,
    016.338.1326
    010.255.5494

    Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini #pkpp katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww😘 #kitajagakita 😘😘😘

    ❤❤❤ #GeeHomeBakery #crispyoutsidechewyinside
    #softcookies #softcookieskl #softcookiesmalaysia #chewycookies #cookieskl #cookiesklangvalley #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #ilovefood #foodie #food #foodporn #dessert #delicious
    #covid_19 #stayathome #staysafe #besafe

  •  6  0  11 hours ago
  • BILA GABUNG DUA ITEM NI MEMANG LETOP LA SKIN DARI JAUH DAH SILAU✨⚡️
.
.
“RUNSING ASYIK ASYIK NAIK JERAWAT , LEPAS SATU NAIK LAGI SATU , KALAU DATANG BULAN LAGI LAH SEKAMPUNG JERAWAT BERTAPA DI MUKA NI ADEHH “
.
haaa sedih ke sedih ? nak tahu kenapa ? kene mula check dengan benda pertama skali iaitu cleanser ! ada pakai tak ? sekali wajib cuci muka 2 kali atau 3 kali sudah cukup ! jangan terkurang atau terlebih !
.
Kalau skin dehydrated pun jerawat memang suka la berkampung kat muka korang tu 😌
.
.
.
“SALAH SATU PUNCA WAJAH TUA DARI USIA , KURANG HYDRATION FOR SKIN”
.
nak harap minum air je tak cukup ye sis untuk maintain skin yang lembab, ofcourse lepas pakai serum wajib pakai moisturiser supaya dapat “lock hydration” on top of your skin.
.
Cuaca skrg tak menentu kejap panas kejap kering kontang. ha tolonglah peka & ambil serious tentang pelembab , anda wajib pakai setiap hari ❗
.
.
Cepat cepat ! JOM DAPATKAN 2 ITEM YANG HOT SELLING NI READY STOCK GAIS !🔥
.
.
📲 0102520450 (izzan)
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasshahalam #bougas #serum #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah  #bougasmalaysia #bougasbeautykl #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat
  • BILA GABUNG DUA ITEM NI MEMANG LETOP LA SKIN DARI JAUH DAH SILAU✨⚡️
    .
    .
    “RUNSING ASYIK ASYIK NAIK JERAWAT , LEPAS SATU NAIK LAGI SATU , KALAU DATANG BULAN LAGI LAH SEKAMPUNG JERAWAT BERTAPA DI MUKA NI ADEHH “
    .
    haaa sedih ke sedih ? nak tahu kenapa ? kene mula check dengan benda pertama skali iaitu cleanser ! ada pakai tak ? sekali wajib cuci muka 2 kali atau 3 kali sudah cukup ! jangan terkurang atau terlebih !
    .
    Kalau skin dehydrated pun jerawat memang suka la berkampung kat muka korang tu 😌
    .
    .
    .
    “SALAH SATU PUNCA WAJAH TUA DARI USIA , KURANG HYDRATION FOR SKIN”
    .
    nak harap minum air je tak cukup ye sis untuk maintain skin yang lembab, ofcourse lepas pakai serum wajib pakai moisturiser supaya dapat “lock hydration” on top of your skin.
    .
    Cuaca skrg tak menentu kejap panas kejap kering kontang. ha tolonglah peka & ambil serious tentang pelembab , anda wajib pakai setiap hari ❗
    .
    .
    Cepat cepat ! JOM DAPATKAN 2 ITEM YANG HOT SELLING NI READY STOCK GAIS !🔥
    .
    .
    📲 0102520450 (izzan)
    .
    #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasshahalam #bougas #serum #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah #bougasmalaysia #bougasbeautykl #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

  •  0  0  12 hours ago
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better. 
After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

--------------
Website : https://dentist3.com
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better.
    After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

    --------------
    Website : https://dentist3.com

  •  3  1  13 hours ago
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better. 
After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

--------------
Website : https://dentist3.com
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better.
    After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

    --------------
    Website : https://dentist3.com

  •  8  1  13 hours ago
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better. 
After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

--------------
Website : https://dentist3.com
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better.
    After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

    --------------
    Website : https://dentist3.com

  •  6  1  13 hours ago
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better. 
After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

--------------
Website : https://dentist3.com
  • This lady came to us and asked for help to fix her teeth so that she can bite, eat and smile better.
    After much planning we did a combination of crowns, bridges and denture. It took awhile but now she is very happy with her teeth. She said “my life is changed now” with such a big smile.

    --------------
    Website : https://dentist3.com

  •  5  1  13 hours ago
  • ‼PROMO MERDEKA‼

  JELITA MARBLE

📣RM25.00 UTK BELIAN KEDUA KEK JELITA

🧁PILIHAN FLAVOR🧁

🍫TUTY FRUITY
🍭CAPUCINO
🍫COCONUT PANDAN
🍭COKLAT
🍫VANILA KLASIK
🍭RED VELVET
🍫RED VELVET COKLAT

✅SELF PICKUP

🚘🚘COD RM2 DAN KEATAS MENGIKUT KAWASAN

☎️www.wassap.my/0126580810

#jelitamarblemama_firas_kitchen
#bandartasikputeri
  • ‼PROMO MERDEKA‼

    JELITA MARBLE

    📣RM25.00 UTK BELIAN KEDUA KEK JELITA

    🧁PILIHAN FLAVOR🧁

    🍫TUTY FRUITY
    🍭CAPUCINO
    🍫COCONUT PANDAN
    🍭COKLAT
    🍫VANILA KLASIK
    🍭RED VELVET
    🍫RED VELVET COKLAT

    ✅SELF PICKUP

    🚘🚘COD RM2 DAN KEATAS MENGIKUT KAWASAN

    ☎️www.wassap.my/0126580810

    #jelitamarblemama_firas_kitchen
    #bandartasikputeri

  •  1  0  19 hours ago
  • .
.
Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
.
Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
.
Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
.
Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#kitajagakita
  • .
    .
    Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
    .
    Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
    .
    Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
    .
    Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kitajagakita

  •  1  0  20 hours ago
  • .
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  20 hours ago
  • .
.
Testimoni wuja pinkish
.
1kotak ada 15 sachet /rm50.00
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Testimoni wuja pinkish
    .
    1kotak ada 15 sachet /rm50.00
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  20 hours ago
  • ‼️NAMPAK JER KECIK TAPI POWER‼️
.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
🌼 KEBAIKAN MAMAMUDA MMVEE 🌼
.
💯 CIK BUNGA KETAT & SENDAT!
.
💯 CIK BUNGA MENCENGKAM KETIKA BERSAMA SUAMI! 
.
💯 Keputihan kembali normal!
.
💯 Bau masham, busuk hilang!
.
💯 Gatal2 merenyam pulih!
.
💯 Kentut MissV menghilang!
.
💯 MissV gebu dan pinkish gitu!
.
.
👙👙👙👙👙
.
SAPU² MMVEE JER DAH KETAT ❗❗
.
JOM WHATSAPP MAMA SEKARANG‼️‼️
.
📲 016-2883386 
.
@mamamuda.cod
.
.
#mamamuda #mmvee
#mamamudacrystalx #crystalx
#crystalxmalaysia #jamuketat 
#jamusendat #jamuperapat
#perapat #missvlonggar 
#jsd #manjakani 
#jamuperapat #vessaserum 
#jamususukdara #kopijamu #vaginathightening #jamukaklis
#sweetdara #lovebite
#homemadejamu #kembalidara 
#maajun #jamumoden
#bandartasikputeri #rawang
#sunway #puncakalam 
#shahalam
  • ‼️NAMPAK JER KECIK TAPI POWER‼️
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    .
    🌼 KEBAIKAN MAMAMUDA MMVEE 🌼
    .
    💯 CIK BUNGA KETAT & SENDAT!
    .
    💯 CIK BUNGA MENCENGKAM KETIKA BERSAMA SUAMI!
    .
    💯 Keputihan kembali normal!
    .
    💯 Bau masham, busuk hilang!
    .
    💯 Gatal2 merenyam pulih!
    .
    💯 Kentut MissV menghilang!
    .
    💯 MissV gebu dan pinkish gitu!
    .
    .
    👙👙👙👙👙
    .
    SAPU² MMVEE JER DAH KETAT ❗❗
    .
    JOM WHATSAPP MAMA SEKARANG‼️‼️
    .
    📲 016-2883386
    .
    @mamamuda.cod
    .
    .
    #mamamuda #mmvee
    #mamamudacrystalx #crystalx
    #crystalxmalaysia #jamuketat
    #jamusendat #jamuperapat
    #perapat #missvlonggar
    #jsd #manjakani
    #jamuperapat #vessaserum
    #jamususukdara #kopijamu #vaginathightening #jamukaklis
    #sweetdara #lovebite
    #homemadejamu #kembalidara
    #maajun #jamumoden
    #bandartasikputeri #rawang
    #sunway #puncakalam
    #shahalam

  •  1  0  21 hours ago
  • BERPINAU PINAU DARI JAUH! BEST KAN KALAU ORANG TEGUR SKIN KITA GITEWW😉
.
.
Jangan disebabkan tak scrub muka je menghalang engkorang nak glow ! Yelaa tak scrub macam mana la nak buang sel kulit mati yang menebal kat muka tu kannn
.
.
Lepas tu kulit sendu kering je sebab tak pakai moisturizer !😑
.
.
Jangan menyesal pulak muka orang lain flawless dulu !
.
.
All item ready stock !
0102520450

#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasshahalam #klang #bangi #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacecleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah #bougasbeautykualaselangor #bougasbeautyijok #bukitbadong #klang #bougasbeautymalaysia #kualalumpur #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #bajuraya2020 #hilangkanjerawat #hantarankahwin
  • BERPINAU PINAU DARI JAUH! BEST KAN KALAU ORANG TEGUR SKIN KITA GITEWW😉
    .
    .
    Jangan disebabkan tak scrub muka je menghalang engkorang nak glow ! Yelaa tak scrub macam mana la nak buang sel kulit mati yang menebal kat muka tu kannn
    .
    .
    Lepas tu kulit sendu kering je sebab tak pakai moisturizer !😑
    .
    .
    Jangan menyesal pulak muka orang lain flawless dulu !
    .
    .
    All item ready stock !
    0102520450

    #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasshahalam #klang #bangi #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacecleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah #bougasbeautykualaselangor #bougasbeautyijok #bukitbadong #klang #bougasbeautymalaysia #kualalumpur #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #bajuraya2020 #hilangkanjerawat #hantarankahwin

  •  0  0  21 hours ago
  • MAMAMUDA CYRSTAL-X 💯 ORIGINAL!
.
❤️ KEBAIKAN MMVEE CRYSTAL-X ❤️
.
💯 CIK BUNGA KETAT & SENDAT & 
.
💯 CIK BUNGA GRIP MENCENGKAM‼️
.
💯 Keputihan kembali normal‼️
.
💯 Bau masham, busuk hilang‼️
.
💯 Gatal2 merenyam tiada dah‼️
.
💯 Kentut MissV tak bunyi dah‼️
.
💯 MissV gebu dan pinkish gitu‼️
.
.
UOLSS SAPU² JER KT MISSV TU, SURE KETAT! 😁
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
MEH WHATSAPP MAMA LAJU²!! 👇😉
.
📲 016-2883386 
.
@mamamuda.cod
.
.
.
.
.
#jamumamamuda #maajunnenda #jamutraditional #jamupior #maajun #homemadejamu #maajunayahanda #jamuterunadara  #maajunnendasince1928 #kurus #mmvee #crystalx #crystalxmalaysia #mamamuda #jamuhomemade #homemademaajun #kembalidara #jamumalaysia #jamusendat
#bandartasikputeri #selangor 
#missvlonggar #jamuketat #manjakani #jamuperapat #keputihan #payudaramontok
#kopijamu #jamususukdara #payudaramontok #ubatkuatmalaysia
  • MAMAMUDA CYRSTAL-X 💯 ORIGINAL!
    .
    ❤️ KEBAIKAN MMVEE CRYSTAL-X ❤️
    .
    💯 CIK BUNGA KETAT & SENDAT &
    .
    💯 CIK BUNGA GRIP MENCENGKAM‼️
    .
    💯 Keputihan kembali normal‼️
    .
    💯 Bau masham, busuk hilang‼️
    .
    💯 Gatal2 merenyam tiada dah‼️
    .
    💯 Kentut MissV tak bunyi dah‼️
    .
    💯 MissV gebu dan pinkish gitu‼️
    .
    .
    UOLSS SAPU² JER KT MISSV TU, SURE KETAT! 😁
    .
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    MEH WHATSAPP MAMA LAJU²!! 👇😉
    .
    📲 016-2883386
    .
    @mamamuda.cod
    .
    .
    .
    .
    .
    #jamumamamuda #maajunnenda #jamutraditional #jamupior #maajun #homemadejamu #maajunayahanda #jamuterunadara #maajunnendasince1928 #kurus #mmvee #crystalx #crystalxmalaysia #mamamuda #jamuhomemade #homemademaajun #kembalidara #jamumalaysia #jamusendat
    #bandartasikputeri #selangor
    #missvlonggar #jamuketat #manjakani #jamuperapat #keputihan #payudaramontok
    #kopijamu #jamususukdara #payudaramontok #ubatkuatmalaysia

  •  3  0  13 August, 2020
  • 💛🍁 SOLEMNIZATION DAY 🍁💛
CONGRATULATIONS!🍁💛
#pelaminnikah #pelaminmini 🍁💛
.
PANDAN INDAH_AMPANG I SOLEMNIZATION DAY I 18 JULY 2020 I AINI I PART 3 🍁💛

THANK YOU FOR HAVING US! 
BOOKING SLOT FOR AUGUST 2020 ONWARDS IS ON NOW!!! 🍁💛
.
Do COMMENT / PM /DM for more details:
.
http://www.wasap.my/60133085025/CarlolaSignature 
http://www.wasap.my/60193966023/CarlolaSignature .
#CreateYourOwnIdea  #AsSimpleAsNice #CarlolaSignature #HandBouquet  #freshflowers #sewahantaranbajet #GubahanHantaran #hantaranrustic #Selangor #Rawang #BandarTasikPuteri #EngangementDay #ReceptionDay #SolemnizationDay #WeddingDay #BirthdayParty  #Aqiqah #PhotoBooth #CandyBuffet #CukurJambul #pelaminberendoi #Backdrop #bridal #sewabarangpelamin #sewabarangpelamin #pelaminbulat #minipelaminnikah #pelamintunangmurah
  • 💛🍁 SOLEMNIZATION DAY 🍁💛
    CONGRATULATIONS!🍁💛
    #pelaminnikah #pelaminmini 🍁💛
    .
    PANDAN INDAH_AMPANG I SOLEMNIZATION DAY I 18 JULY 2020 I AINI I PART 3 🍁💛

    THANK YOU FOR HAVING US!
    BOOKING SLOT FOR AUGUST 2020 ONWARDS IS ON NOW!!! 🍁💛
    .
    Do COMMENT / PM /DM for more details:
    .
    http://www.wasap.my/60133085025/CarlolaSignature
    http://www.wasap.my/60193966023/CarlolaSignature .
    #CreateYourOwnIdea #AsSimpleAsNice #CarlolaSignature #HandBouquet #freshflowers #sewahantaranbajet #GubahanHantaran #hantaranrustic #Selangor #Rawang #BandarTasikPuteri #EngangementDay #ReceptionDay #SolemnizationDay #WeddingDay #BirthdayParty #Aqiqah #PhotoBooth #CandyBuffet #CukurJambul #pelaminberendoi #Backdrop #bridal #sewabarangpelamin #sewabarangpelamin #pelaminbulat #minipelaminnikah #pelamintunangmurah

  •  13  0  12 August, 2020

Top #bandartasikputeri Posts

  • Konnichiwa! 😊
.
If you love all things Japanese, why not come and visit the Japan Fiesta at Avenue 3, Bandar Tasik Puteri? Happening on 28 & 29 September 2019 from 11am to 6pm, this fun-filled fiesta will feature a variety of activities such as : .
🍱Bento making workshop
🍣Sushi rolling workshop
🎏Children arts & crafts 🕺🏻Japanese children dance along
💃🏻Japanese fusion dance 🙌🏻Interactive games
👘 Yukata for pictures

Surrounded by lush greenery and easily accessible via major highways, Avenue 3 Medan Puteri is a self-sustaining township of Bandar Tasik Puteri Rawang spanning across 2670 acres, the largest of its kind in the north of Klang Valley. Don't miss out! Enjoy a slew of fun while exploring this new community township. 🏡 
#japanfiesta
#btprawang 
#bandartasikputeri
#japanesestyle #kimono  #postthepeople
#aovportraits 
#moodygrams 
#portraitvision 
#portraits_mf
  • Konnichiwa! 😊
    .
    If you love all things Japanese, why not come and visit the Japan Fiesta at Avenue 3, Bandar Tasik Puteri? Happening on 28 & 29 September 2019 from 11am to 6pm, this fun-filled fiesta will feature a variety of activities such as : .
    🍱Bento making workshop
    🍣Sushi rolling workshop
    🎏Children arts & crafts 🕺🏻Japanese children dance along
    💃🏻Japanese fusion dance 🙌🏻Interactive games
    👘 Yukata for pictures

    Surrounded by lush greenery and easily accessible via major highways, Avenue 3 Medan Puteri is a self-sustaining township of Bandar Tasik Puteri Rawang spanning across 2670 acres, the largest of its kind in the north of Klang Valley. Don't miss out! Enjoy a slew of fun while exploring this new community township. 🏡
    #japanfiesta
    #btprawang
    #bandartasikputeri
    #japanesestyle #kimono #postthepeople
    #aovportraits
    #moodygrams
    #portraitvision
    #portraits_mf

  •  367  56  17 September, 2019
  • AYUH SEMETRIANZ, PERTAHANKAN KEJUARAANMU
.
Kesemua pasukan telah bersedia. Pasukan #Semetri akan kembali bersaing menentang pasukan terkuat di seluruh daerah Gombak bermula 10 Februari ini.
.
Ayuh penyokong Semetri, berikan sokongan dan tiupkanlah semangat kepada para pemain bagi mempertahankan kejuaraan  yang dimenangi pada tahun lepas.
.
Klik link di bio untuk SUBSCRIBE channel Youtube Oak United Creative sekarang!
.
#BandarTasikPuteri
#MSSDGombak
  • AYUH SEMETRIANZ, PERTAHANKAN KEJUARAANMU
    .
    Kesemua pasukan telah bersedia. Pasukan #Semetri akan kembali bersaing menentang pasukan terkuat di seluruh daerah Gombak bermula 10 Februari ini.
    .
    Ayuh penyokong Semetri, berikan sokongan dan tiupkanlah semangat kepada para pemain bagi mempertahankan kejuaraan yang dimenangi pada tahun lepas.
    .
    Klik link di bio untuk SUBSCRIBE channel Youtube Oak United Creative sekarang!
    .
    #BandarTasikPuteri
    #MSSDGombak

  •  284  4  8 February, 2020
  • #susumaaez ini adalah produk supplement susu kambing terbaikk dan terviral di ig dan facebook masa kini. Sebab apa menjadi Viral? Sebab dia berjaya memulihkan ribuan masalah kulit dari masalah kulit teruk sampailah masalah kulit yang kecil. Alhamdulillah Susu Maaez berjaya mengembalikan kegembiraan mereka yang selama ni tersiksa dengan masalah kulit yang dihadapi.
.
.
🥛 Apa kelebihan terbaik Susu Maaez ni?
.
.
👉 Menyelesaikan semua masalah kulit seperti Ekzema, Panau, Psiorasis, Kudis, Kurap, Kayap, Gatal-gatal pada kulit dan sebagainya.
.
.
🥛 Satu box Susu Maaez ada berapa sachet dan tahan berapa lama?
.
👉 Ada 20 sachet kesemuanya dan ketahanan bergantung pada consumer tapi untuk tahan satu bulan kena ambil 3 box.
.
.
🥛 Susu Maaez ni ada KKM dan Halal?
.
👉 Of koz ada kami ada kelulusan KKM dan HALAL serta selamat digunakan untuk semua golongan dan peringkat umur.
.
.
🥛 Kalau kita tak da masalah kulit boleh ke consume Susu Maaez?
.
.
👉 Of koz boleh sebab selain memulihkan masalah kulit selain tu dia boleh mencerahkan dan menggebukan kulit serta merta. .
.
Best kan? Sangat-sangat best. Sampai bila pendam niat dihati jom consume Susu Maaez secara beejemaah untuk dapatkan kulit sihat dan bersih dari masalah kulit.
.
.
Whatsapp je dieya 60143342115
  • #susumaaez ini adalah produk supplement susu kambing terbaikk dan terviral di ig dan facebook masa kini. Sebab apa menjadi Viral? Sebab dia berjaya memulihkan ribuan masalah kulit dari masalah kulit teruk sampailah masalah kulit yang kecil. Alhamdulillah Susu Maaez berjaya mengembalikan kegembiraan mereka yang selama ni tersiksa dengan masalah kulit yang dihadapi.
    .
    .
    🥛 Apa kelebihan terbaik Susu Maaez ni?
    .
    .
    👉 Menyelesaikan semua masalah kulit seperti Ekzema, Panau, Psiorasis, Kudis, Kurap, Kayap, Gatal-gatal pada kulit dan sebagainya.
    .
    .
    🥛 Satu box Susu Maaez ada berapa sachet dan tahan berapa lama?
    .
    👉 Ada 20 sachet kesemuanya dan ketahanan bergantung pada consumer tapi untuk tahan satu bulan kena ambil 3 box.
    .
    .
    🥛 Susu Maaez ni ada KKM dan Halal?
    .
    👉 Of koz ada kami ada kelulusan KKM dan HALAL serta selamat digunakan untuk semua golongan dan peringkat umur.
    .
    .
    🥛 Kalau kita tak da masalah kulit boleh ke consume Susu Maaez?
    .
    .
    👉 Of koz boleh sebab selain memulihkan masalah kulit selain tu dia boleh mencerahkan dan menggebukan kulit serta merta. .
    .
    Best kan? Sangat-sangat best. Sampai bila pendam niat dihati jom consume Susu Maaez secara beejemaah untuk dapatkan kulit sihat dan bersih dari masalah kulit.
    .
    .
    Whatsapp je dieya 60143342115

  •  105  5  30 April, 2019
  • Japanese noms ftw. When was the last time you experienced Japanese food and culture? Wait no more, now you can literally experience these at the latest Japan Fiesta event by BTP Rawang this coming 28th and 29th September. What’s happening there?

From activities such as Yukata Photo Op, Japanese Arts & Crafts, Bento Making Workshop, Sushi Making Workshop, to Japanese Fusion Dance and more, head over to BTP Sales Gallery Rawang for Japan Fiesta with your family and friends! Read more at: http://bit.ly/JapanFiestaBTP

#btprawang 
#bandartasikputeri 
#japanfiesta
#lifestyle
#property
#event
#blogger
  • Japanese noms ftw. When was the last time you experienced Japanese food and culture? Wait no more, now you can literally experience these at the latest Japan Fiesta event by BTP Rawang this coming 28th and 29th September. What’s happening there?

    From activities such as Yukata Photo Op, Japanese Arts & Crafts, Bento Making Workshop, Sushi Making Workshop, to Japanese Fusion Dance and more, head over to BTP Sales Gallery Rawang for Japan Fiesta with your family and friends! Read more at: http://bit.ly/JapanFiestaBTP

    #btprawang
    #bandartasikputeri
    #japanfiesta
    #lifestyle
    #property
    #event
    #blogger

  •  155  1  22 September, 2019