#bandardesacoalfields Instagram Photos & Videos

bandardesacoalfields - 670 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
4.6
average likes

Latest #bandardesacoalfields Posts

  • .
Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  0  0  11 August, 2020
  • .
Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
.
Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
.
Skrub untuk badan yang digunakan dalam pakej spa seri inai perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
.
Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut , ringan mudah untuk skrub pada bahagian badan.
.
Selepas mandi..sapukan keseluruh badan dgn Cenderai Putih Body Butter..
Kita akan rasai kulit bersih halus mulus dan semerbak mewangi..😍😍.
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
    .
    Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
    .
    Skrub untuk badan yang digunakan dalam pakej spa seri inai perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
    .
    Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut , ringan mudah untuk skrub pada bahagian badan.
    .
    Selepas mandi..sapukan keseluruh badan dgn Cenderai Putih Body Butter..
    Kita akan rasai kulit bersih halus mulus dan semerbak mewangi..😍😍.
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  2  0  10 August, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Amalkan sutra Lamuni Body scrub sekurang-kurangnya seminggu sekali. Ini kerana, sel kulit baru mengambil masa 27-30 hari untuk sampai ke lapisan paling atas kulit. Jika sel kulit mati tidak dibuang, kulit mati berkumpul & merosakkan kulit. Kulit kusam, berminyak & liang pori-pori tersumbat.

Formulasi Sutra Lamuni Body Scrub tinggi sumber antikoksidan & beri kelembapan pada kulit, aspek penting untuk menentang kulit nampak berkedut, tua sebelum usia !!
_______________________________________________________________

Apply Sutra Lamuni Body Scrub at least once a week. This is due to new skin cells take 27-30 days to reach the top layer of skin. If dead skin cells are not removed, it will accumulates & damages the skin. Hence, the skin looks dull, oily skin & clogged pores.

Formulation of Sutra Lamuni Body Scrub contains high source of antioxidants & gives moisture to the skin,which is an important aspect to prevent the skin from getting wrinkled and old before age !!
.
. 
Sutra Lamuni Body Scrub
RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Amalkan sutra Lamuni Body scrub sekurang-kurangnya seminggu sekali. Ini kerana, sel kulit baru mengambil masa 27-30 hari untuk sampai ke lapisan paling atas kulit. Jika sel kulit mati tidak dibuang, kulit mati berkumpul & merosakkan kulit. Kulit kusam, berminyak & liang pori-pori tersumbat.

    Formulasi Sutra Lamuni Body Scrub tinggi sumber antikoksidan & beri kelembapan pada kulit, aspek penting untuk menentang kulit nampak berkedut, tua sebelum usia !!
    _______________________________________________________________

    Apply Sutra Lamuni Body Scrub at least once a week. This is due to new skin cells take 27-30 days to reach the top layer of skin. If dead skin cells are not removed, it will accumulates & damages the skin. Hence, the skin looks dull, oily skin & clogged pores.

    Formulation of Sutra Lamuni Body Scrub contains high source of antioxidants & gives moisture to the skin,which is an important aspect to prevent the skin from getting wrinkled and old before age !!
    .
    .
    Sutra Lamuni Body Scrub
    RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  2  0  10 August, 2020
  • .
Salam sayang semua..πŸ’ž
.
Jom manjakan diri dengan body scrub dan body butter..
Kulit rasa halus..licin dan berseri2😁😁
.
Belian combo 2 dgn harga RM65.00
Harga asal RM76.00
.
Jom dapatkan dari kak ecah sekarang..
Wasap 019 2249215
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    Salam sayang semua..πŸ’ž
    .
    Jom manjakan diri dengan body scrub dan body butter..
    Kulit rasa halus..licin dan berseri2😁😁
    .
    Belian combo 2 dgn harga RM65.00
    Harga asal RM76.00
    .
    Jom dapatkan dari kak ecah sekarang..
    Wasap 019 2249215
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  5  0  7 August, 2020
  • .
Minyak KHELIN MYRHA
.
Kombinasi minyak-minyak tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik ekslusif dari Benua Arab dan Asia.
.
πŸ’ Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
.
πŸ’ Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
.
πŸ’ Minyak khelin myrha ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi-sendi yang sukar digerakkan atau sakit.
.
πŸ’ Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah. Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
.
πŸ’ Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan.
.
πŸ’ Antara lain, ia bermanfaat untuk diurut kepada:
.
1. Anak autism
2. Wanita yang sering sawan
3. Wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
4. Slip Disk
5. Bengkak kemalangan
6. Terseliuh
7. Patang Tulang
8. Sakit Pinggang
.
promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 2-8 OGOS 2020
PALING MURAH DLM SEJARAH
.
πŸ‘‰πŸΏMinyak KHELIN MYRHAπŸ‘ˆπŸΏ
Normal RM110.00
promosi RM70.00
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    Minyak KHELIN MYRHA
    .
    Kombinasi minyak-minyak tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik ekslusif dari Benua Arab dan Asia.
    .
    πŸ’ Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
    .
    πŸ’ Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
    .
    πŸ’ Minyak khelin myrha ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi-sendi yang sukar digerakkan atau sakit.
    .
    πŸ’ Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah. Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
    .
    πŸ’ Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan.
    .
    πŸ’ Antara lain, ia bermanfaat untuk diurut kepada:
    .
    1. Anak autism
    2. Wanita yang sering sawan
    3. Wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
    4. Slip Disk
    5. Bengkak kemalangan
    6. Terseliuh
    7. Patang Tulang
    8. Sakit Pinggang
    .
    promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 2-8 OGOS 2020
    PALING MURAH DLM SEJARAH
    .
    πŸ‘‰πŸΏMinyak KHELIN MYRHAπŸ‘ˆπŸΏ
    Normal RM110.00
    promosi RM70.00
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  8  0  7 August, 2020
  • .
πŸƒminyak Floral Aromatheraphy🌱
.
Keberkesanan Pati Herba Dan Bunga-Bungaan Minyak Floral Aromaterapi Antaranya:
.
1. Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
2. Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
3. Memberikan rasa tenang dan relaks.
4. Mengurangkan rasa berdebar-debar.
5. Mambantu memperbaiki mood.
6. Mengurangkan stress dan masalah emosi.
7. Kulit halus dan buang sel kulit mati.
8. Membantu mengurangkan masalah insomnia.
9. Menghilangkan senak perut.
10. Masalah angin dalam badan.
11. Melancarkan darah haid.
12. Mengelakkan trombosis.
13. Menggalakkan Hormon.
14. Melembutkan urat-urat tegang.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh.
16. Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
17. Melancarkan peredaran darah.
18. Memperbaiki sistem pernafasan.
19. Menguatkan paru-paru.
20. Masalah alergi
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    πŸƒminyak Floral Aromatheraphy🌱
    .
    Keberkesanan Pati Herba Dan Bunga-Bungaan Minyak Floral Aromaterapi Antaranya:
    .
    1. Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
    2. Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
    3. Memberikan rasa tenang dan relaks.
    4. Mengurangkan rasa berdebar-debar.
    5. Mambantu memperbaiki mood.
    6. Mengurangkan stress dan masalah emosi.
    7. Kulit halus dan buang sel kulit mati.
    8. Membantu mengurangkan masalah insomnia.
    9. Menghilangkan senak perut.
    10. Masalah angin dalam badan.
    11. Melancarkan darah haid.
    12. Mengelakkan trombosis.
    13. Menggalakkan Hormon.
    14. Melembutkan urat-urat tegang.
    15. Meningkatkan sistem imun tubuh.
    16. Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
    17. Melancarkan peredaran darah.
    18. Memperbaiki sistem pernafasan.
    19. Menguatkan paru-paru.
    20. Masalah alergi
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  5  0  6 August, 2020
  • .
Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat #tumor Alhamdulillah sembuh dn #kecut dalam masa 2 bulan..Doctor pun heran macam mana boleh hilang macam tu je..Dia masih muda lagi dn xkan nk buang rahim..tu organ penting wanita..Dia buat sekadar ikhtiar dn kesannya Masya Allah
.
Sy melihat dr pengunaan kawan sy tu sy buat 3 minyak #herba dr asia ni dgn campuran minyak2 arab.. Ada kesan setngah #fibroid dan #cycst juga Allah izinkan sembuh. Mudah dn selamat sbb dia hanya sapu luar dn tungku dgn batu je
.
Sy buat ni dr Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora
Cara guna luaran je dgn terapi haba gunakan batu sungai di panaskan ..
.
#MinyakJatroPhora
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama
  • .
    Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat #tumor Alhamdulillah sembuh dn #kecut dalam masa 2 bulan..Doctor pun heran macam mana boleh hilang macam tu je..Dia masih muda lagi dn xkan nk buang rahim..tu organ penting wanita..Dia buat sekadar ikhtiar dn kesannya Masya Allah
    .
    Sy melihat dr pengunaan kawan sy tu sy buat 3 minyak #herba dr asia ni dgn campuran minyak2 arab.. Ada kesan setngah #fibroid dan #cycst juga Allah izinkan sembuh. Mudah dn selamat sbb dia hanya sapu luar dn tungku dgn batu je
    .
    Sy buat ni dr Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora
    Cara guna luaran je dgn terapi haba gunakan batu sungai di panaskan ..
    .
    #MinyakJatroPhora
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama

  •  5  0  5 August, 2020
  • Hyeeeeee uolsssss dah rasa belom NASI DALCA AYAM BAWANG SURRRRRRR kita kat puncak alam????Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • Hyeeeeee uolsssss dah rasa belom NASI DALCA AYAM BAWANG SURRRRRRR kita kat puncak alam????Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  2  0  5 August, 2020
  • .
πŸŽ‰PROMOSI MINYAKπŸŽ‰
.
Mulai AHAD 2 Ogos 2020 hingga 8 Ogos 2020❗️❗️
.
MINYAK NARIA RM50 (HargaAsal rm95)

MINYAK SARAF KHELIN RM70 (HargaAsal rm110)

MINYAK FLORAL RM50 (HargaAsal rm70)

MINYAK JATRO RM70 (HargaAsal rm110)
.
*PWP*
1 Mustanir RM100 or 1 RoyalV RM50
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    πŸŽ‰PROMOSI MINYAKπŸŽ‰
    .
    Mulai AHAD 2 Ogos 2020 hingga 8 Ogos 2020❗️❗️
    .
    MINYAK NARIA RM50 (HargaAsal rm95)

    MINYAK SARAF KHELIN RM70 (HargaAsal rm110)

    MINYAK FLORAL RM50 (HargaAsal rm70)

    MINYAK JATRO RM70 (HargaAsal rm110)
    .
    *PWP*
    1 Mustanir RM100 or 1 RoyalV RM50
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  7  0  4 August, 2020
  • DAGING MASAK HITAM ni laaaaaaaaaaaa customer punya Dok suka gila nak habaq mai, ni resepi turun temurun ni...lain dr lain sikit rs dia....kena sekali mau tersandaq tak bangun2 dah🀭🀭🀭🀭 Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • DAGING MASAK HITAM ni laaaaaaaaaaaa customer punya Dok suka gila nak habaq mai, ni resepi turun temurun ni...lain dr lain sikit rs dia....kena sekali mau tersandaq tak bangun2 dah🀭🀭🀭🀭 Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  3  0  2 August, 2020
  • BENDI REBUS/TELOQ REBUS/TELOQ REBUS GORENG side dish paling customer sukaaaaaaa ni hohoiiiiiiiiiiii....Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • BENDI REBUS/TELOQ REBUS/TELOQ REBUS GORENG side dish paling customer sukaaaaaaa ni hohoiiiiiiiiiiii....Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah β€˜FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  3  0  2 August, 2020
  • Ada Yg tercari2 makan ka?? Raya pun Dh raya p dah...Yg Dok umah tak sempat Nk masak cuti2 hujung Minggu ni ampa bleh la mai singgah kt β€˜FOOD STALL’ kami ... kami Dh Start niaga dah arini... Mai2 kasi isi Perot ampa Yg tgh dok berdendang lagu keroncong tu. Mai rasa kita punya NASI KANDAQ DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM....sempoiiiiii baq hg....paling sempoi sekli kita punya COCONUT CHUTNEY a.k.a SAMBAL NYOK(sambal kelapa) kena ni dgn kita punya nasik kandaq dalca mmg surrrrrrrrrrrrrr kadawale😁  Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» BERTEMPAT DI: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalam#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers
  • Ada Yg tercari2 makan ka?? Raya pun Dh raya p dah...Yg Dok umah tak sempat Nk masak cuti2 hujung Minggu ni ampa bleh la mai singgah kt β€˜FOOD STALL’ kami ... kami Dh Start niaga dah arini... Mai2 kasi isi Perot ampa Yg tgh dok berdendang lagu keroncong tu. Mai rasa kita punya NASI KANDAQ DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM....sempoiiiiii baq hg....paling sempoi sekli kita punya COCONUT CHUTNEY a.k.a SAMBAL NYOK(sambal kelapa) kena ni dgn kita punya nasik kandaq dalca mmg surrrrrrrrrrrrrr kadawale😁 Kt mn food stall kita???πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» BERTEMPAT DI: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERYπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalam#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers

  •  8  1  2 August, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Ada followers yang tidak suka minum kopi, tetapi setelah mencuba Kopi Romagella, terus terpikat & jatuh hati dengan keenakkan & kesannya. Kenapa ianya buatkan anda ceria, kerana fungsi adaptogen dalam Kopi Romagellah yang rangsang mood, kurangkan stres, mudah tidur,  tingkatkan stamina & tidak mudah letih. 

Sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi.
.
If you’re not a coffee lover, you might wanna think again.. This might be your first love towards coffee.. A cup of romagella coffee can be your joy and happiness in life. Have a taste! 

High in adaptogen, balance out hormone such as cortisol to reduce stress, stimulate melatonin to improve sleep quality, and increase stamina and energy.

Experience the love at first sip πŸ’•β€οΈ
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Ada followers yang tidak suka minum kopi, tetapi setelah mencuba Kopi Romagella, terus terpikat & jatuh hati dengan keenakkan & kesannya. Kenapa ianya buatkan anda ceria, kerana fungsi adaptogen dalam Kopi Romagellah yang rangsang mood, kurangkan stres, mudah tidur, tingkatkan stamina & tidak mudah letih.

    Sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi.
    .
    If you’re not a coffee lover, you might wanna think again.. This might be your first love towards coffee.. A cup of romagella coffee can be your joy and happiness in life. Have a taste!

    High in adaptogen, balance out hormone such as cortisol to reduce stress, stimulate melatonin to improve sleep quality, and increase stamina and energy.

    Experience the love at first sip πŸ’•β€οΈ
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  2  0  27 July, 2020
  • .
Kopi Romagella sangat sesuai untuk lelaki dan wanita. 

Kaya dengan antioksidan untuk melambatkan penuaan, meningkatkan sel darah merah yg berkualiti, & rangsang minda utk lebih fokus dan kuatkan daya ingatan.

Paling penting, minum Kopi Romagella buatkan kita happy & ceria kerana dalamnya mengandungi unsur adaptogen yg buatkan kita tenang & kurangkan stres.
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Kopi Romagella sangat sesuai untuk lelaki dan wanita.

    Kaya dengan antioksidan untuk melambatkan penuaan, meningkatkan sel darah merah yg berkualiti, & rangsang minda utk lebih fokus dan kuatkan daya ingatan.

    Paling penting, minum Kopi Romagella buatkan kita happy & ceria kerana dalamnya mengandungi unsur adaptogen yg buatkan kita tenang & kurangkan stres.
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  4  0  25 July, 2020
  • Ramai peminat kopi menanti2 kan saat ni,spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
.
Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • Ramai peminat kopi menanti2 kan saat ni,spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    .
    Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  0  0  24 July, 2020
  • .
Assalamualaikum semua..
.
Peminat2 kopi jom la cuba kopi JRM sementara harga promo..
Sedap sgt tau..bukan saja sedap..malahan byk sgt khasiatnya..diadun drp bahan2 yg terpilih yg sgt byk kebaikkannya.
Kopi JRM bukan sebarangan kopi..bukan kopi biase biase tau..😁
.
βœ” ROMAGELLA RM33.00
Harga asal RM39.00
.
βœ” Demarco White Coffee (diperbarui formula Kopi Badang)
2 pak hanya RM55.00
Harga asal RM66.00
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Assalamualaikum semua..
    .
    Peminat2 kopi jom la cuba kopi JRM sementara harga promo..
    Sedap sgt tau..bukan saja sedap..malahan byk sgt khasiatnya..diadun drp bahan2 yg terpilih yg sgt byk kebaikkannya.
    Kopi JRM bukan sebarangan kopi..bukan kopi biase biase tau..😁
    .
    βœ” ROMAGELLA RM33.00
    Harga asal RM39.00
    .
    βœ” Demarco White Coffee (diperbarui formula Kopi Badang)
    2 pak hanya RM55.00
    Harga asal RM66.00
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  3  0  24 July, 2020
  • .
#Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
---
TAK PERNAH JADI PERNAH..!! Sentuhan magic promosi pada AHAD 26/7 NI BERMULA JAM 10 pagi sampai pkul 6 petang shj,, bg peminat tegar kopi tersedap JRM "Kopi Ratu" hanya untuk yg menjadi ahli atau yg baru nk cuba produk ini peluang mendaftar menjadi ahli sgt dialu2 kan..!!
.
Flash Sale ini hanya berlangsung selama 8 jam shj kami jual secara combo 2 kopi Ratu. Sabtu ni kami kan umumkan harga promosi..tungguuu !!
.
Jadi bagi anda yang menantikan harga murah untuk kopi ratu ini lah masanya dan tak rugi jadi ahli kerana bila2 masa shj kami boleh buat promosi mengejut mcm ni..!!..
.
Macam mana nak jadi ahli..?
Anda boleh berdaftar dngn Team Jutawan Bonda pengedar dan stokis yg sah di seluruh negeri, Rumah Hutan & HQ di TSB sungai buloh..
.
Syaratnya mestilah membuat pembelian produk JRM shj RM80 ke atas dengan harga normal..! Pembelian seterusnya akan mendapat potongan harga Ahli dan pastikan anda dapat ID AHLI selepas buat pendaftaran..
.
Antara Keistimewaan bila dah jadi Ahli JRM anda akan mendapat potongan diskaun 5% - 15% bergantung pada produk..!! Secara tidak langsung anda diserapkan dalam Family JR,, Event anjuran JRM, Ahli akan mendapat diskaun / diberi keutamaan..
.
Yang paling penting,, bila2 masa sahaja, Hq akan buat promosi khusus Ahli JRM shj..
.
Tak lupa juga promosi pada minggu ini..!! Jumaat 24/7 sehingga isnin 27/7 iaitu Kopi Romagella RM33 dan 2 kopi De' Marco RM55..
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
    ---
    TAK PERNAH JADI PERNAH..!! Sentuhan magic promosi pada AHAD 26/7 NI BERMULA JAM 10 pagi sampai pkul 6 petang shj,, bg peminat tegar kopi tersedap JRM "Kopi Ratu" hanya untuk yg menjadi ahli atau yg baru nk cuba produk ini peluang mendaftar menjadi ahli sgt dialu2 kan..!!
    .
    Flash Sale ini hanya berlangsung selama 8 jam shj kami jual secara combo 2 kopi Ratu. Sabtu ni kami kan umumkan harga promosi..tungguuu !!
    .
    Jadi bagi anda yang menantikan harga murah untuk kopi ratu ini lah masanya dan tak rugi jadi ahli kerana bila2 masa shj kami boleh buat promosi mengejut mcm ni..!!..
    .
    Macam mana nak jadi ahli..?
    Anda boleh berdaftar dngn Team Jutawan Bonda pengedar dan stokis yg sah di seluruh negeri, Rumah Hutan & HQ di TSB sungai buloh..
    .
    Syaratnya mestilah membuat pembelian produk JRM shj RM80 ke atas dengan harga normal..! Pembelian seterusnya akan mendapat potongan harga Ahli dan pastikan anda dapat ID AHLI selepas buat pendaftaran..
    .
    Antara Keistimewaan bila dah jadi Ahli JRM anda akan mendapat potongan diskaun 5% - 15% bergantung pada produk..!! Secara tidak langsung anda diserapkan dalam Family JR,, Event anjuran JRM, Ahli akan mendapat diskaun / diberi keutamaan..
    .
    Yang paling penting,, bila2 masa sahaja, Hq akan buat promosi khusus Ahli JRM shj..
    .
    Tak lupa juga promosi pada minggu ini..!! Jumaat 24/7 sehingga isnin 27/7 iaitu Kopi Romagella RM33 dan 2 kopi De' Marco RM55..
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  5  0  24 July, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
.
Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
.
Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
.
Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
.
Kopi Ratu
RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

Romagella Coffee
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

De' Marco White Coffee
RM33.00 (SM)
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
    .
    Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
    .
    Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
    .
    Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
    .
    Kopi Ratu
    RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

    Romagella Coffee
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

    De' Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  4  0  23 July, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja. Minuman kegemaran seisi keluarga. Kami pun tak sabar nak berkongsi keterujaan kami bersama anda πŸ’•. Anda sudah bersedia?
.
Coffee with your family is like capturing happiness in a cup. A favorite drink for the whole family. We can’t wait to share the excitement with youπŸ’•. Are you ready?

#coffee #coffeelover #coffeetime #coffeeaddict 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja. Minuman kegemaran seisi keluarga. Kami pun tak sabar nak berkongsi keterujaan kami bersama anda πŸ’•. Anda sudah bersedia?
    .
    Coffee with your family is like capturing happiness in a cup. A favorite drink for the whole family. We can’t wait to share the excitement with youπŸ’•. Are you ready?

    #coffee #coffeelover #coffeetime #coffeeaddict
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  3  0  22 July, 2020
  • .
#Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
---
produk yg paling sedap diminum terutamanya waktu panas, jadikan ice cream ke, ice blended ke mmg win lah rasa dia..!! Sape dh pernah merasanya mesti nak beli lagi..
.
Dia merupakan jus yg diperbuat drpd bahan utama seperti ekstrak black tea (teh hitam) dan Mengkudu yg sgt tinggi antioksidan, yg membaik pulih luka, anti-kanser, menambahkan stamina, meredakan stress dan anti penuaan..!! Serta ianya membantu menghalang drpd radikal bebas terutamanya bila ada penyakit darah tinggi yg sgt merbahaya.. Sudah tentu2nya ia sgt baik untuk mencantikkan skin manusia..
.
Begitu juga dngn buah Peach merupakn buah yg sangatt sedap dan antioksidan terbaik didunia untuk merawat kesihatan dan sistem imun tubuh, membantu sistem organ pencernaan, kaya dengan vitamin A (baik untuk penglihatan), vitamin B, C dan E..
.
Untuk Gel Mandian Bidara Arab bg sesiapa yg dh pernah menggunakannya pasti tahu kesannya yg sgt memuaskan terutama org yg mempunyai masalah kulit seperti eczema, masalah bau badan dan sgt bagus untuk ibu yg dalam berpantang..
.
Kenapa ia bgus untuk ibu dalam pantang kerana didalamnya telah disyikfakkan dengan doa2 ruqyah untuk mengelak gangguan dan juga frekuansi negatif.. Ekstrak Haruman limau nipis sebagai aromaterapi untuk beri ketenangan..
.
Didalamnya terdapat hablur skrub dari kacang jojoba (bukan sintetik) untuk membuang sel kulit mati dan mencantikkan kulit yg kusam atau berkerak akibat alahan mengandung..
.
Promosi kali ni sgt murah..!! 
Bg yg nk dapatkan promosi Ice Tea Peach 2 botol RM36.50 dan Gel Mandian Bidara Arab RM40 sgt jimat dan promosi sehingga 20 Julai 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
  • .
    #Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
    ---
    produk yg paling sedap diminum terutamanya waktu panas, jadikan ice cream ke, ice blended ke mmg win lah rasa dia..!! Sape dh pernah merasanya mesti nak beli lagi..
    .
    Dia merupakan jus yg diperbuat drpd bahan utama seperti ekstrak black tea (teh hitam) dan Mengkudu yg sgt tinggi antioksidan, yg membaik pulih luka, anti-kanser, menambahkan stamina, meredakan stress dan anti penuaan..!! Serta ianya membantu menghalang drpd radikal bebas terutamanya bila ada penyakit darah tinggi yg sgt merbahaya.. Sudah tentu2nya ia sgt baik untuk mencantikkan skin manusia..
    .
    Begitu juga dngn buah Peach merupakn buah yg sangatt sedap dan antioksidan terbaik didunia untuk merawat kesihatan dan sistem imun tubuh, membantu sistem organ pencernaan, kaya dengan vitamin A (baik untuk penglihatan), vitamin B, C dan E..
    .
    Untuk Gel Mandian Bidara Arab bg sesiapa yg dh pernah menggunakannya pasti tahu kesannya yg sgt memuaskan terutama org yg mempunyai masalah kulit seperti eczema, masalah bau badan dan sgt bagus untuk ibu yg dalam berpantang..
    .
    Kenapa ia bgus untuk ibu dalam pantang kerana didalamnya telah disyikfakkan dengan doa2 ruqyah untuk mengelak gangguan dan juga frekuansi negatif.. Ekstrak Haruman limau nipis sebagai aromaterapi untuk beri ketenangan..
    .
    Didalamnya terdapat hablur skrub dari kacang jojoba (bukan sintetik) untuk membuang sel kulit mati dan mencantikkan kulit yg kusam atau berkerak akibat alahan mengandung..
    .
    Promosi kali ni sgt murah..!!
    Bg yg nk dapatkan promosi Ice Tea Peach 2 botol RM36.50 dan Gel Mandian Bidara Arab RM40 sgt jimat dan promosi sehingga 20 Julai
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah

  •  3  0  19 July, 2020
  • .
Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
.
Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
.
Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
.
Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
.
Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. khasiat yg sy masukkan utk fomulasi ini mpunyai 1001 khasiat kebaikan menfaat utk manusia..
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
    .
    Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
    .
    Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
    .
    Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
    .
    Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. khasiat yg sy masukkan utk fomulasi ini mpunyai 1001 khasiat kebaikan menfaat utk manusia..
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  7  0  18 July, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Ramai yang tidak tahu bahawa pengumpulan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit akan menyebabkan segala vitamin, nutrien sukar untuk menyerap masuk. Kita mesti buang sel kulit mati untuk pertumbuhan sel kulit baru yang sihat. Setiap 28 hari, sel kulit akan mati, kite mesti singkirkan dengan skrub badan kita.

Jadi, gunakan Gel Mandian bidara Arab yang dilengkapi dengan skrub halus dari kacang jojoba. 

Membersih, membuang sel kulit mati, rangsang sel kulit baru yang sihat & mencerahkan kulit.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Most of us do not know that the accumulation of dead skin cells on the surface of the skin will cause all the vitamins and nutrients difficult to be absorbed.  We must remove dead skin cells in order for healthy new skin cell growth. Every 28 days, the skin cells will die, hence we must remove it with body scrub.

Use Gel Mandian Bidara Arab that equipped with a fine scrub from jojoba beans.

It helps to clean, removes dead skin cells, stimulates healthy new skin cells & brightens your skin
.
Gel Mandian Bidara Arab
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Ramai yang tidak tahu bahawa pengumpulan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit akan menyebabkan segala vitamin, nutrien sukar untuk menyerap masuk. Kita mesti buang sel kulit mati untuk pertumbuhan sel kulit baru yang sihat. Setiap 28 hari, sel kulit akan mati, kite mesti singkirkan dengan skrub badan kita.

    Jadi, gunakan Gel Mandian bidara Arab yang dilengkapi dengan skrub halus dari kacang jojoba.

    Membersih, membuang sel kulit mati, rangsang sel kulit baru yang sihat & mencerahkan kulit.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Most of us do not know that the accumulation of dead skin cells on the surface of the skin will cause all the vitamins and nutrients difficult to be absorbed. We must remove dead skin cells in order for healthy new skin cell growth. Every 28 days, the skin cells will die, hence we must remove it with body scrub.

    Use Gel Mandian Bidara Arab that equipped with a fine scrub from jojoba beans.

    It helps to clean, removes dead skin cells, stimulates healthy new skin cells & brightens your skin
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  3  0  17 July, 2020
  • .
Assalamualaikum..
Hai peminat2 produk2 JRM😁😁
.
Promosi kembali lagi..
.
▢️ Ice Tea Peach Mengkudu 2 botol hanya RM36.50 
Harga asal RM44.00
Jimat RM7.50

▢️Gel Mandian Bidara RM40.00
Harga asal RM50.00
Jimat RM10.00
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Assalamualaikum..
    Hai peminat2 produk2 JRM😁😁
    .
    Promosi kembali lagi..
    .
    ▢️ Ice Tea Peach Mengkudu 2 botol hanya RM36.50
    Harga asal RM44.00
    Jimat RM7.50

    ▢️Gel Mandian Bidara RM40.00
    Harga asal RM50.00
    Jimat RM10.00
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  5  0  17 July, 2020

Top #bandardesacoalfields Posts

  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Hormon sukar diseimbangkan jika kita tidak mengawal stress. Itu punca kebanyakan wanita cepat tua sebelum usia.
β€’
Royal V dirumus khas khusus untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kansee dan melemahkan sistem peranakan.
β€’
Bila kekurangan hormon,  wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit.
β€’
Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous.
β€’
Royal V 
RM60.00 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Hormon sukar diseimbangkan jika kita tidak mengawal stress. Itu punca kebanyakan wanita cepat tua sebelum usia.
    β€’
    Royal V dirumus khas khusus untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kansee dan melemahkan sistem peranakan.
    β€’
    Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit.
    β€’
    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous.
    β€’
    Royal V
    RM60.00
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  10  2  9 July, 2020
  • Lapar?? ILIN KUNYAH BOX ada.. DELIVERY ke PINTU RUMAH anda..
πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ SELASA 24/12/2019.

SET LUNCH / SET DINNER

A) - NASI PUTIH - GULAI NENAS+IKAN MASIN - IKAN SARDIN GORENG  RM7.00

B) -NASI PUTIH - AYAM BUTTERMILK  CHEESE - BROKOLI & KUBIS BUNGA STEAM  RM 8  PILIHAN ANDA? 
Time delivery
Lunch - 11 am - 2 pm
Dinner - 5 pm - 7 pm

WASAP ORDER
www.wasap.my/601123171585

#deliverylunch 
#deliverybox 
#deliveryorder 
#lunchbox 
#dinnerbox 
#ilincendolhouse 
#kunyahbox 
#amanputri 
#desacoalfields 
#bandardesacoalfields 
#saujanautama 
#merbausempak 
#srikundang 
#kuang 
#sgserai 
#payajaras 
#sungaibuloh 
#bukitrahmanputra 
#damansaradamai 
#damansara 
#kotadamansara
  • Lapar?? ILIN KUNYAH BOX ada.. DELIVERY ke PINTU RUMAH anda..
    πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ SELASA 24/12/2019.

    SET LUNCH / SET DINNER

    A) - NASI PUTIH - GULAI NENAS+IKAN MASIN - IKAN SARDIN GORENG RM7.00

    B) -NASI PUTIH - AYAM BUTTERMILK CHEESE - BROKOLI & KUBIS BUNGA STEAM RM 8 PILIHAN ANDA?
    Time delivery
    Lunch - 11 am - 2 pm
    Dinner - 5 pm - 7 pm

    WASAP ORDER
    www.wasap.my/601123171585

    #deliverylunch
    #deliverybox
    #deliveryorder
    #lunchbox
    #dinnerbox
    #ilincendolhouse
    #kunyahbox
    #amanputri
    #desacoalfields
    #bandardesacoalfields
    #saujanautama
    #merbausempak
    #srikundang
    #kuang
    #sgserai
    #payajaras
    #sungaibuloh
    #bukitrahmanputra
    #damansaradamai
    #damansara
    #kotadamansara

  •  5  0  23 December, 2019
  • Buka puasa apa hari ni?.
Boleh cuba ayam dan kambing perap..
Atau produk frozen yg lain seperti di bawahπŸ‘‡ πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ PRODUK FROZEN
---------------------------------
πŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯Ÿ SPECIAL RAMADHAN πŸ’₯MURTABAK DAGING / AYAM
πŸ‘‰2 PCS RM15

1) ROTI CANAI πŸ‘‰8PCS RM10

2) ROTI BOM πŸ‘‰6PCS RM10

2) LEPAT LABU πŸ‘‰10 PCS RM10

3) TEPONG BUNGKUS πŸ‘‰10 pcs rm10

6) POPIA πŸ‘‰14 PCS RM10

7) KARIPAP PUSING πŸ‘‰15PCS RM10  10) KASTURI πŸ‘‰15pcs RM10  11) KUIH CUCUR BADAK πŸ‘‰15PCS RM10

12) SAMOSA KENTANG πŸ‘‰14PCS RM10

13) SAMOSA DAGING πŸ‘‰10 PCS RM10 πŸ’₯KAMBING PERAP BLACKPEPPER
πŸ‘‰1/2 KG RM35 πŸ’₯AYAM PERAP BLACKPEPPER
πŸ‘‰RM25 
Caj COD ikut kawasan.
Wasap me www.wasap.my/601123171585

Transfer payment
Nur ezzatul izlin
162740318589
MAYBANK

#ilinhomemade 
#produkfrozen 
#kambingperap 
#ayamperap 
#sungaibuloh 
#shahalam 
#kuang 
#damansaradamai 
#hillpark 
#desacoalfields 
#bandardesacoalfields 
#saujanautama
  • Buka puasa apa hari ni?.
    Boleh cuba ayam dan kambing perap..
    Atau produk frozen yg lain seperti di bawahπŸ‘‡ πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ PRODUK FROZEN
    ---------------------------------
    πŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯ŸπŸ₯Ÿ SPECIAL RAMADHAN πŸ’₯MURTABAK DAGING / AYAM
    πŸ‘‰2 PCS RM15

    1) ROTI CANAI πŸ‘‰8PCS RM10

    2) ROTI BOM πŸ‘‰6PCS RM10

    2) LEPAT LABU πŸ‘‰10 PCS RM10

    3) TEPONG BUNGKUS πŸ‘‰10 pcs rm10

    6) POPIA πŸ‘‰14 PCS RM10

    7) KARIPAP PUSING πŸ‘‰15PCS RM10 10) KASTURI πŸ‘‰15pcs RM10 11) KUIH CUCUR BADAK πŸ‘‰15PCS RM10

    12) SAMOSA KENTANG πŸ‘‰14PCS RM10

    13) SAMOSA DAGING πŸ‘‰10 PCS RM10 πŸ’₯KAMBING PERAP BLACKPEPPER
    πŸ‘‰1/2 KG RM35 πŸ’₯AYAM PERAP BLACKPEPPER
    πŸ‘‰RM25
    Caj COD ikut kawasan.
    Wasap me www.wasap.my/601123171585

    Transfer payment
    Nur ezzatul izlin
    162740318589
    MAYBANK

    #ilinhomemade
    #produkfrozen
    #kambingperap
    #ayamperap
    #sungaibuloh
    #shahalam
    #kuang
    #damansaradamai
    #hillpark
    #desacoalfields
    #bandardesacoalfields
    #saujanautama

  •  1  0  23 April, 2020
  • .
Assalamualaikum semua 😁
.
πŸ’― Homemade
πŸ₯™ Chicken Wrap RM7
πŸ₯™ Egg Wrap RM5
βœ” Boleh request extra SOS, MAYONIS dan CHEESE πŸ™†πŸ» FREE SHJ
.
πŸ“Œ Pre order 1 day in advance πŸ˜ƒ
πŸ”Ό Min order 2 utk COD
.
πŸ“±To Order : http://www.wasap.my/60182389551/thekzskitchen
πŸ“ Self pick up : Puncak Alam Fasa 3
β–ͺCOD (with charge πŸ’°)
πŸš— PUNCAK ALAM
πŸš— PUNCAK PERDANA
πŸš— UITM PUNCAK ALAM
πŸš— DESA COALFIELDS
πŸš— BDR SERI COALFIEDS
πŸš— SAUJANA UTAMA
πŸš— SUNGAI BULOH
πŸš— SUBANG BESTARI
πŸš— MERU KLANG
πŸš— SETIA ALAM
πŸš— JERAM
πŸš— KUANG
πŸš— KUNDANG
πŸš— BDR TASIK PUTERI
.
#uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalamstudent #uitmpuncakalamfooddelivery #puncakalamfasa3 #bandarpuncakalam #codpuncakalam #coduitmpuncakperdana #kekpuncakalam #puncakalamvendor #puncakalam #saujanautamasungaibuloh #saujanautamafooddelivery #bandardesacoalfields #desacoalfield #coddesacoalfield  #codsubangbestari #subangbestarifooddelivery  #sungaibulohcod #deliverysungaibuloh #sungaibulohfooddelivery #setiaalamresident #setiaalamfooddel #codkuangsungaibuloh #chickenwraps #chickentortilla #minichickenwrap #minichickentortillawraps #menusihat #menudiet
  • .
    Assalamualaikum semua 😁
    .
    πŸ’― Homemade
    πŸ₯™ Chicken Wrap RM7
    πŸ₯™ Egg Wrap RM5
    βœ” Boleh request extra SOS, MAYONIS dan CHEESE πŸ™†πŸ» FREE SHJ
    .
    πŸ“Œ Pre order 1 day in advance πŸ˜ƒ
    πŸ”Ό Min order 2 utk COD
    .
    πŸ“±To Order : http://www.wasap.my/60182389551/thekzskitchen
    πŸ“ Self pick up : Puncak Alam Fasa 3
    β–ͺCOD (with charge πŸ’°)
    πŸš— PUNCAK ALAM
    πŸš— PUNCAK PERDANA
    πŸš— UITM PUNCAK ALAM
    πŸš— DESA COALFIELDS
    πŸš— BDR SERI COALFIEDS
    πŸš— SAUJANA UTAMA
    πŸš— SUNGAI BULOH
    πŸš— SUBANG BESTARI
    πŸš— MERU KLANG
    πŸš— SETIA ALAM
    πŸš— JERAM
    πŸš— KUANG
    πŸš— KUNDANG
    πŸš— BDR TASIK PUTERI
    .
    #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalamstudent #uitmpuncakalamfooddelivery #puncakalamfasa3 #bandarpuncakalam #codpuncakalam #coduitmpuncakperdana #kekpuncakalam #puncakalamvendor #puncakalam #saujanautamasungaibuloh #saujanautamafooddelivery #bandardesacoalfields #desacoalfield #coddesacoalfield #codsubangbestari #subangbestarifooddelivery #sungaibulohcod #deliverysungaibuloh #sungaibulohfooddelivery #setiaalamresident #setiaalamfooddel #codkuangsungaibuloh #chickenwraps #chickentortilla #minichickenwrap #minichickentortillawraps #menusihat #menudiet

  •  3  0  24 October, 2019