#bandarbarusgbuloh Instagram Photos & Videos

bandarbarusgbuloh - 7.7k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
23.1
average likes

Latest #bandarbarusgbuloh Posts

  • .
.
Promosi minggu ini
.
2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
 (Jumaat - Isnin)

PROMO BUKAN AHLI JRM
2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
 *➡️HANYA RM 110.00*
 (ASAL RM 127.00)

*PROMO KHAS AHLI JRM*
2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
 *➡️*HANYA RM 99.00*
 (asal RM109.30)
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Promosi minggu ini
    .
    2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

    Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
    (Jumaat - Isnin)

    PROMO BUKAN AHLI JRM
    2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
    *➡️HANYA RM 110.00*
    (ASAL RM 127.00)

    *PROMO KHAS AHLI JRM*
    2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
    *➡️*HANYA RM 99.00*
    (asal RM109.30)
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  3  1  2 hours ago
  • .
.
Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
.
Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
.
Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
.
Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#kitajagakita
  • .
    .
    Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
    .
    Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
    .
    Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
    .
    Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kitajagakita

  •  1  0  21 hours ago
  • .
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  21 hours ago
  • .
.
Testimoni wuja pinkish
.
1kotak ada 15 sachet /rm50.00
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Testimoni wuja pinkish
    .
    1kotak ada 15 sachet /rm50.00
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  21 hours ago
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
-
Baca nh sampai habis.👇
-
Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw. 
-
Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
-
Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
-
#teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
    -
    Baca nh sampai habis.👇
    -
    Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw.
    -
    Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
    -
    Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
    -
    #teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock

  •  2  0  12 August, 2020
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
-
Baca nh sampai habis.👇
-
Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw. 
-
Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
-
Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
-
#teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
    -
    Baca nh sampai habis.👇
    -
    Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw.
    -
    Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
    -
    Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
    -
    #teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock

  •  1  0  12 August, 2020
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
-
Baca nh sampai habis.👇
-
Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw. 
-
Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
-
Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
-
#teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
    -
    Baca nh sampai habis.👇
    -
    Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw.
    -
    Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
    -
    Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
    -
    #teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock

  •  1  1  12 August, 2020
  • Roblox cake! This cake was for my nephew Umar☺️. He was so into Roblox, so as you wish, boy!

Thanks Jj and Ein🥰💐

WhatsApp Mar +60193765850

#cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #redvelvet #creamcheese #roblox #nephew #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists  #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut
  • Roblox cake! This cake was for my nephew Umar☺️. He was so into Roblox, so as you wish, boy!

    Thanks Jj and Ein🥰💐

    WhatsApp Mar +60193765850

    #cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #redvelvet #creamcheese #roblox #nephew #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut

  •  3  0  11 August, 2020
  • Sebenarnya kita pun ada jual kek coklat lava cmni, bila ada request. Kalau nk bole dm/WhatsApp jer. Kita buat fresh2🥰🥰🥰

WhatsApp Mar +60193765850

#cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #kekcoklatlava #chocolatespongecake #oreo #kitkat #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists  #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut
  • Sebenarnya kita pun ada jual kek coklat lava cmni, bila ada request. Kalau nk bole dm/WhatsApp jer. Kita buat fresh2🥰🥰🥰

    WhatsApp Mar +60193765850

    #cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #kekcoklatlava #chocolatespongecake #oreo #kitkat #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut

  •  8  0  10 August, 2020
  • “WAKTU NIAGA NEMUREE SHOP”

Assalamualaikum dan selamat pagi. Berikut adalah waktu niaga #nemureeshop ya. Kita buka malam Selasa sampai Jumaat. Sabtu pagi buka sampai tengahari.

Ini waktunya niaganya.

Selasa-Jumaat malam: 8.30 pm- 10.30 pm
Sabtu pagi : 10 pagi - 12 tengahari.

Untuk permulaan ni kami jadikan sebagai one stop center untuk rakan-rakan ambil barang dan cuba kasut. Malam Insyaallah kita buka Selasa sampai Jumaat staf ada jagakan. Sabtu kita buka sampai tengahari.

Pagi kedai tak buka. On request cod saja.

Siapa yang nak ambil barang pagi sila mesej dulu ok?😌

Lokasi kedai di sini;

Nemuree Shop,
Jalan 1B/7, Bandar Baru Sg Buloh,
47000 Sg Buloh, Selangor.

(Sebelah kedai jahit, deret Luncai Emas)

https://goo.gl/maps/uy8DTQwBhHK4HEuLA

Sebarang pertanyaan kontek kami di sini 011-2564-1280 (Hazmi)

ps : Doakan kami yang baik-baik sahaja Insyaallah. Mohon sebarkan tag kawan. Terima kasih.😌
.
.
#nemureeshop #originalsahaja #specialist #barangsukanjepun #footballshoes #futsalshoes #desporte #runningshoes #asicsmy #sgbuloh #bandarbarusgbuloh
  • “WAKTU NIAGA NEMUREE SHOP”

    Assalamualaikum dan selamat pagi. Berikut adalah waktu niaga #nemureeshop ya. Kita buka malam Selasa sampai Jumaat. Sabtu pagi buka sampai tengahari.

    Ini waktunya niaganya.

    Selasa-Jumaat malam: 8.30 pm- 10.30 pm
    Sabtu pagi : 10 pagi - 12 tengahari.

    Untuk permulaan ni kami jadikan sebagai one stop center untuk rakan-rakan ambil barang dan cuba kasut. Malam Insyaallah kita buka Selasa sampai Jumaat staf ada jagakan. Sabtu kita buka sampai tengahari.

    Pagi kedai tak buka. On request cod saja.

    Siapa yang nak ambil barang pagi sila mesej dulu ok?😌

    Lokasi kedai di sini;

    Nemuree Shop,
    Jalan 1B/7, Bandar Baru Sg Buloh,
    47000 Sg Buloh, Selangor.

    (Sebelah kedai jahit, deret Luncai Emas)

    https://goo.gl/maps/uy8DTQwBhHK4HEuLA

    Sebarang pertanyaan kontek kami di sini 011-2564-1280 (Hazmi)

    ps : Doakan kami yang baik-baik sahaja Insyaallah. Mohon sebarkan tag kawan. Terima kasih.😌
    .
    .
    #nemureeshop #originalsahaja #specialist #barangsukanjepun #footballshoes #futsalshoes #desporte #runningshoes #asicsmy #sgbuloh #bandarbarusgbuloh

  •  321  18  10 August, 2020
  • Selamat petang dan selamat malam semua!
.
CRIMEBITES 
CHOCOLATE CHUNK COOKIES WITH MELTED CALLEBAUT CHOCOLATE

1. Diperbuat daripada Chocolate Callebaut dari Belgium
2. Chocolate Premium (bukan choc yang murah)
3. Menggunakan Pure Butter
4. Chocolate yang banyak & melting walaupun menggunakan Chocolate yang mahal 😍
5. Freshly Made, Freshly Baked!
.
Berminat?
.
Pm /klik je link kat bio
.
#crimebiteshq #crimebitessgbuloh #crimebitestribe #crimebites #callebaut #callebautchocolate #kundang #kuang #sgbuloh #sgpelong #payajaras #kotadamansara #bandarbarusgbuloh #brp #bukitrahmanputra #saujanautama #merbausempak #kubugajah
  • Selamat petang dan selamat malam semua!
    .
    CRIMEBITES
    CHOCOLATE CHUNK COOKIES WITH MELTED CALLEBAUT CHOCOLATE

    1. Diperbuat daripada Chocolate Callebaut dari Belgium
    2. Chocolate Premium (bukan choc yang murah)
    3. Menggunakan Pure Butter
    4. Chocolate yang banyak & melting walaupun menggunakan Chocolate yang mahal 😍
    5. Freshly Made, Freshly Baked!
    .
    Berminat?
    .
    Pm /klik je link kat bio
    .
    #crimebiteshq #crimebitessgbuloh #crimebitestribe #crimebites #callebaut #callebautchocolate #kundang #kuang #sgbuloh #sgpelong #payajaras #kotadamansara #bandarbarusgbuloh #brp #bukitrahmanputra #saujanautama #merbausempak #kubugajah

  •  6  0  9 August, 2020
  • Red, black and brown theme cake🥰. I added a few strokes of edible gold dust for some contrast. 

Thank you Kasthuri😘💐

WhatsApp Mar +60193765850

#cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #chocolatespongecake #oreo #kitkat #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists  #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut
  • Red, black and brown theme cake🥰. I added a few strokes of edible gold dust for some contrast.

    Thank you Kasthuri😘💐

    WhatsApp Mar +60193765850

    #cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #chocolatespongecake #oreo #kitkat #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut

  •  7  0  8 August, 2020
  • Hai semua. Minum petang apa tu??
.
Premium chocolate chunk cookies using premium callebaut chocolate❤️😍😍😍
.
For now kita tengah tunggu stock sampai kat tangan, tapiiiiiii sementara tu korang boleh pre-order dulu dgn saya!
.
Nanti stock sampai, macam kilat kita pergi COD and postage tau😍😍
.
Berminat?
.
Boleh PM 017-8848475 (Fia) ataupun klik link di bio
.
🚗COD area
💙Sg Buloh
💙Kuang
💙Kundang
💙Merbau Sempak
💙Kubu Gajah
💙Paya Jaras
💙Saujana Utama
💙Desa Coalfields
💙Penjara Sg Buloh
💙Puncak Alam
💙Kota Damansara 
💙Dan kawasan berdekatan
.
COD Charge bergantung area
.
Self pickup: ❤️Kuang
.
#crimebiteshq #crimebites #callebautchocolate #callebaut #saujanautama #kuang #kundang #merbausempak #payajaras #bandarbarusgbuloh #sgbuloh #sgpelong #sayajualchocolatechip #sayajualcoklat #7harimencintaiku2
  • Hai semua. Minum petang apa tu??
    .
    Premium chocolate chunk cookies using premium callebaut chocolate❤️😍😍😍
    .
    For now kita tengah tunggu stock sampai kat tangan, tapiiiiiii sementara tu korang boleh pre-order dulu dgn saya!
    .
    Nanti stock sampai, macam kilat kita pergi COD and postage tau😍😍
    .
    Berminat?
    .
    Boleh PM 017-8848475 (Fia) ataupun klik link di bio
    .
    🚗COD area
    💙Sg Buloh
    💙Kuang
    💙Kundang
    💙Merbau Sempak
    💙Kubu Gajah
    💙Paya Jaras
    💙Saujana Utama
    💙Desa Coalfields
    💙Penjara Sg Buloh
    💙Puncak Alam
    💙Kota Damansara
    💙Dan kawasan berdekatan
    .
    COD Charge bergantung area
    .
    Self pickup: ❤️Kuang
    .
    #crimebiteshq #crimebites #callebautchocolate #callebaut #saujanautama #kuang #kundang #merbausempak #payajaras #bandarbarusgbuloh #sgbuloh #sgpelong #sayajualchocolatechip #sayajualcoklat #7harimencintaiku2

  •  2  0  8 August, 2020

Top #bandarbarusgbuloh Posts

  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
-
Baca nh sampai habis.👇
-
Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw. 
-
Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
-
Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
-
#teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock
  • KENAPA WAJIB APPLY SUNSCREEN SETIAP HARI⁉️⁉️
    -
    Baca nh sampai habis.👇
    -
    Rasanya dah ramai yang ada kesedaran mengenai kepentingan penggunaan sunscreen setiap hari. Bukan setakat cari bila nak pergi pantai atau pulau saja. Tetapi penggunaan sunscreen sepatutnyer setiap hari taw.
    -
    Fungsi sunscreen sendiri adalah untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB. Bahaya UVA dan UVB nh bukan sahaja buat kulit kita burn tapi boleh menyebabkan berlakunya pigmentation, jeragat, jerawat dan lebih teruk boleh menyebabkan kanser kulit.
    -
    Tambah lagi sekarang tengah cuaca panas sangat-sangat kan. So wajib apply sunscreen nh. Repeat setiap 2-4 jam sekali dengan kuantiti yang mencukupi. Elakkan berada diluar terlalu lama. 💜🌞🌞
    -
    #teamfififida #fifisharetips #fifishareinfo #sunscreen #panas #cuacapanas #UVA #UVB #minumairsecukupnya #staysafe #gunungberapi #sgbuloh #bandarbarusgbuloh #codsgbuloh #sgbulohdelivery #sunblock

  •  1  1  12 August, 2020
  • “WAKTU NIAGA NEMUREE SHOP”

Assalamualaikum dan selamat pagi. Berikut adalah waktu niaga #nemureeshop ya. Kita buka malam Selasa sampai Jumaat. Sabtu pagi buka sampai tengahari.

Ini waktunya niaganya.

Selasa-Jumaat malam: 8.30 pm- 10.30 pm
Sabtu pagi : 10 pagi - 12 tengahari.

Untuk permulaan ni kami jadikan sebagai one stop center untuk rakan-rakan ambil barang dan cuba kasut. Malam Insyaallah kita buka Selasa sampai Jumaat staf ada jagakan. Sabtu kita buka sampai tengahari.

Pagi kedai tak buka. On request cod saja.

Siapa yang nak ambil barang pagi sila mesej dulu ok?😌

Lokasi kedai di sini;

Nemuree Shop,
Jalan 1B/7, Bandar Baru Sg Buloh,
47000 Sg Buloh, Selangor.

(Sebelah kedai jahit, deret Luncai Emas)

https://goo.gl/maps/uy8DTQwBhHK4HEuLA

Sebarang pertanyaan kontek kami di sini 011-2564-1280 (Hazmi)

ps : Doakan kami yang baik-baik sahaja Insyaallah. Mohon sebarkan tag kawan. Terima kasih.😌
.
.
#nemureeshop #originalsahaja #specialist #barangsukanjepun #footballshoes #futsalshoes #desporte #runningshoes #asicsmy #sgbuloh #bandarbarusgbuloh
  • “WAKTU NIAGA NEMUREE SHOP”

    Assalamualaikum dan selamat pagi. Berikut adalah waktu niaga #nemureeshop ya. Kita buka malam Selasa sampai Jumaat. Sabtu pagi buka sampai tengahari.

    Ini waktunya niaganya.

    Selasa-Jumaat malam: 8.30 pm- 10.30 pm
    Sabtu pagi : 10 pagi - 12 tengahari.

    Untuk permulaan ni kami jadikan sebagai one stop center untuk rakan-rakan ambil barang dan cuba kasut. Malam Insyaallah kita buka Selasa sampai Jumaat staf ada jagakan. Sabtu kita buka sampai tengahari.

    Pagi kedai tak buka. On request cod saja.

    Siapa yang nak ambil barang pagi sila mesej dulu ok?😌

    Lokasi kedai di sini;

    Nemuree Shop,
    Jalan 1B/7, Bandar Baru Sg Buloh,
    47000 Sg Buloh, Selangor.

    (Sebelah kedai jahit, deret Luncai Emas)

    https://goo.gl/maps/uy8DTQwBhHK4HEuLA

    Sebarang pertanyaan kontek kami di sini 011-2564-1280 (Hazmi)

    ps : Doakan kami yang baik-baik sahaja Insyaallah. Mohon sebarkan tag kawan. Terima kasih.😌
    .
    .
    #nemureeshop #originalsahaja #specialist #barangsukanjepun #footballshoes #futsalshoes #desporte #runningshoes #asicsmy #sgbuloh #bandarbarusgbuloh

  •  321  18  10 August, 2020