#balangbesar Instagram Photos & Videos

balangbesar - 3.3k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
10.2
average likes

Latest #balangbesar Posts

  • 🔥KOKOJARSHAKE BALANG GIANT🔥

🍫 Mix bubble rice dan mini coco crunch
🍫Limpahan kasih sayang coklat premium
🍫Tak perlu rendam air panas
🍫💯Halal
🍫 Buatan Muslim
🍫 Expired date 6bulan
🍫 *RM15* sahaja😱

Postage RM 9sm/ RM 13ss

Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

Klik link di bio utk order 👆🏻 

#kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup
  • 🔥KOKOJARSHAKE BALANG GIANT🔥

    🍫 Mix bubble rice dan mini coco crunch
    🍫Limpahan kasih sayang coklat premium
    🍫Tak perlu rendam air panas
    🍫💯Halal
    🍫 Buatan Muslim
    🍫 Expired date 6bulan
    🍫 *RM15* sahaja😱

    Postage RM 9sm/ RM 13ss

    Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

    Klik link di bio utk order 👆🏻

    #kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup

  •  0  0  3 hours ago
  • Kokojar Shake Pertama di Malaysia 🇲🇾 
====================================

Anda Craving Coklat???
Jadikan kudapan di depan TV bersama #KOKOJARSHAKE VIRAL,, senang dan hanya terus di makan begitu sahja😋

❎ Perlu rendam dengan Air panas

Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫

Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangup kruk krak kruk krak bila di makan. Cepat order sebelum stok habis licin!

HARGA: RM 15. Postage RM 9sm/ RM 13ss

Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

Klik link di bio utk order 👆🏻 

#kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup
  • Kokojar Shake Pertama di Malaysia 🇲🇾
    ====================================

    Anda Craving Coklat???
    Jadikan kudapan di depan TV bersama #KOKOJARSHAKE VIRAL,, senang dan hanya terus di makan begitu sahja😋

    ❎ Perlu rendam dengan Air panas

    Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫

    Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangup kruk krak kruk krak bila di makan. Cepat order sebelum stok habis licin!

    HARGA: RM 15. Postage RM 9sm/ RM 13ss

    Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

    Klik link di bio utk order 👆🏻

    #kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup

  •  0  0  3 hours ago
  • Kokojar Shake Pertama di Malaysia 🇲🇾 
====================================

Anda Craving Coklat???
Jadikan kudapan di depan TV bersama #KOKOJARSHAKE VIRAL,, senang dan hanya terus di makan begitu sahja😋

❎ Perlu rendam dengan Air panas

Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫

Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangup kruk krak kruk krak bila di makan. Cepat order sebelum stok habis licin!

HARGA: RM 15. Postage RM 9sm/ RM 13ss

Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

Klik link di bio utk order 👆🏻 

#kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup
  • Kokojar Shake Pertama di Malaysia 🇲🇾
    ====================================

    Anda Craving Coklat???
    Jadikan kudapan di depan TV bersama #KOKOJARSHAKE VIRAL,, senang dan hanya terus di makan begitu sahja😋

    ❎ Perlu rendam dengan Air panas

    Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫

    Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangup kruk krak kruk krak bila di makan. Cepat order sebelum stok habis licin!

    HARGA: RM 15. Postage RM 9sm/ RM 13ss

    Cod area: Sentul, Setapak, Melawati & Gombak

    Klik link di bio utk order 👆🏻

    #kokojarshake #koko #balangbesar #coklatsedaprangup

  •  1  0  3 hours ago
  • Rase Sekali Confirm Nak Lagi 

4 botol kite cod di Pengadang Baru, Laku Kerass Gais.. Stock baru bakal mendarat besok, Sentiasa menjadi pilihan di kalangan pelanggan kami.

Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫 
Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangggup kruk krak kruk krak bila di makan.

Call dan WhatApp di talian hotline kami 0196882926
Terus tekan link kat bawah untuk dapatkannya sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60196882926/NakKokojarShakeViral

 #kokojarshake #kokojarshakemalaysiahq #kokorjarshakeKualaTerengganu #kokojarshake #kokojarshakebigsize #KualaBerang  #BukitPayung #PengadangBaru #KualaTerengganu
#kokojarshake #chocojarviral #kokojar #chocojar #coklatsedap #supersedap #balangbesar #chocojarKualaTerengganu
  • Rase Sekali Confirm Nak Lagi

    4 botol kite cod di Pengadang Baru, Laku Kerass Gais.. Stock baru bakal mendarat besok, Sentiasa menjadi pilihan di kalangan pelanggan kami.

    Apa yang anda perlu buat hanya SHAKE & EAT. Coklat yang paduuu, balang yang besar, harga berpatutan dan #SekaliRasaPastiNakLagi🍫
    Yang best sesangat dengan kokojar shake ni terdapat mix bubble rice & mini coco crunch with premium chocolate melts😋Rangggup kruk krak kruk krak bila di makan.

    Call dan WhatApp di talian hotline kami 0196882926
    Terus tekan link kat bawah untuk dapatkannya sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻
    www.wasap.my/60196882926/NakKokojarShakeViral

    #kokojarshake #kokojarshakemalaysiahq #kokorjarshakeKualaTerengganu #kokojarshake #kokojarshakebigsize #KualaBerang #BukitPayung #PengadangBaru #KualaTerengganu
    #kokojarshake #chocojarviral #kokojar #chocojar #coklatsedap #supersedap #balangbesar #chocojarKualaTerengganu

  •  3  0  8 hours ago
  • CHOCOJEERR PROMOSI KHASS RAYA ADHA

😋Perhatian❗Perhatian📣🔥
TARIKH :  27/7 - 8/8 Sahaja

Ni haaa official combo harga untuk peminat chocojar. Biasa kalau beli 3jar sampai RM 50+ kan,haa yg ni chocojat_sengat cuba usaha bagi harga kasih sayang 💞

MOH le cepat2 grab smntara stok masih ada😉

Yang penting ChocoJar Viral ni
🍫 Tekstur rangup krup krap uiih
🍫 Coklat premium melimpah
🍫 Balang besar, xberebut brkongsi
🍫 Pasti puas dan ketagih

🚗 COD Ipoh_St18_Bt.Gajah_Gopeng

Nak order harga promo❓Klik lik http://chatwasap.com/e93f97

#ChocojarViral #ChocojarIpoh #chocojarsimpangpulai #PromoAdha #hargaRendah #bestQuality #grabFast #grabNow #coklatXMuak #coklatPremium #balangBesar #produkMuslim #pastiPuas  #rangupPergh #pastiSedap #localProduct #stokterhad #coklatbanyak #pastiketagih
  • CHOCOJEERR PROMOSI KHASS RAYA ADHA

    😋Perhatian❗Perhatian📣🔥
    TARIKH : 27/7 - 8/8 Sahaja

    Ni haaa official combo harga untuk peminat chocojar. Biasa kalau beli 3jar sampai RM 50+ kan,haa yg ni chocojat_sengat cuba usaha bagi harga kasih sayang 💞

    MOH le cepat2 grab smntara stok masih ada😉

    Yang penting ChocoJar Viral ni
    🍫 Tekstur rangup krup krap uiih
    🍫 Coklat premium melimpah
    🍫 Balang besar, xberebut brkongsi
    🍫 Pasti puas dan ketagih

    🚗 COD Ipoh_St18_Bt.Gajah_Gopeng

    Nak order harga promo❓Klik lik http://chatwasap.com/e93f97

    #ChocojarViral #ChocojarIpoh #chocojarsimpangpulai #PromoAdha #hargaRendah #bestQuality #grabFast #grabNow #coklatXMuak #coklatPremium #balangBesar #produkMuslim #pastiPuas #rangupPergh #pastiSedap #localProduct #stokterhad #coklatbanyak #pastiketagih

  •  3  0  31 July, 2020
  • CHOCOJEERR PROMOSI KHASS RAYA ADHA

😋Perhatian❗Perhatian📣🔥
TARIKH :  27/7 - 8/8 Sahaja

Ni haaa official combo harga untuk peminat chocojar. Biasa kalau beli 3jar sampai RM 50+ kan,haa yg ni chocojat_sengat cuba usaha bagi harga kasih sayang 💞

MOH le cepat2 grab smntara stok masih ada😉

Yang penting ChocoJar Viral ni
🍫 Tekstur rangup krup krap uiih
🍫 Coklat premium melimpah
🍫 Balang besar, xberebut brkongsi
🍫 Pasti puas dan ketagih

🚗 COD Ipoh_St18_Bt.Gajah_Gopeng

Nak order harga promo❓Klik lik http://chatwasap.com/e93f97

#ChocojarViral #ChocojarIpoh #chocojarsimpangpulai #PromoAdha #hargaRendah #bestQuality #grabFast #grabNow #coklatXMuak #coklatPremium #balangBesar #produkMuslim #pastiPuas  #rangupPergh #pastiSedap #localProduct #stokterhad #coklatbanyak #pastiketagih
  • CHOCOJEERR PROMOSI KHASS RAYA ADHA

    😋Perhatian❗Perhatian📣🔥
    TARIKH : 27/7 - 8/8 Sahaja

    Ni haaa official combo harga untuk peminat chocojar. Biasa kalau beli 3jar sampai RM 50+ kan,haa yg ni chocojat_sengat cuba usaha bagi harga kasih sayang 💞

    MOH le cepat2 grab smntara stok masih ada😉

    Yang penting ChocoJar Viral ni
    🍫 Tekstur rangup krup krap uiih
    🍫 Coklat premium melimpah
    🍫 Balang besar, xberebut brkongsi
    🍫 Pasti puas dan ketagih

    🚗 COD Ipoh_St18_Bt.Gajah_Gopeng

    Nak order harga promo❓Klik lik http://chatwasap.com/e93f97

    #ChocojarViral #ChocojarIpoh #chocojarsimpangpulai #PromoAdha #hargaRendah #bestQuality #grabFast #grabNow #coklatXMuak #coklatPremium #balangBesar #produkMuslim #pastiPuas #rangupPergh #pastiSedap #localProduct #stokterhad #coklatbanyak #pastiketagih

  •  2  0  31 July, 2020

Top #balangbesar Posts

  • Review By Myself 🤤💜
Tak tipu! cokat dia srs shedappp2!! Melimpah limpah wehh 😍😍😍 stock otw✈️✨ book dulu sementara stock masih ada okayy awak! 😜💜 .
THE BEST CHOCOJAR FOR YOU!! 📍Batu pahat
📍Tongkang pechah
📍Parit raja
☑️ Postage seluruh Malaysia
-
🍫 Original Crunch
🍫 Baby Crunch
🍫 Qkiss Chip 📞 01116452066 (yin/mal)

#coklatleleh #chocojerviral #coklatsedap #cod #chocojer #balangbesar #batupahat #babycrunch #bazarpaknil #vsco #viral #sedap #simpangrenggam #sekalimestinaklagi #ayerhitam #paritraja #murmur #makananviral #makanshare #machap #neelofa #deliveryparitraja #deliverybp #ayerhitam #agent #cun #lc135
  • Review By Myself 🤤💜
    Tak tipu! cokat dia srs shedappp2!! Melimpah limpah wehh 😍😍😍 stock otw✈️✨ book dulu sementara stock masih ada okayy awak! 😜💜 .
    THE BEST CHOCOJAR FOR YOU!! 📍Batu pahat
    📍Tongkang pechah
    📍Parit raja
    ☑️ Postage seluruh Malaysia
    -
    🍫 Original Crunch
    🍫 Baby Crunch
    🍫 Qkiss Chip 📞 01116452066 (yin/mal)

    #coklatleleh #chocojerviral #coklatsedap #cod #chocojer #balangbesar #batupahat #babycrunch #bazarpaknil #vsco #viral #sedap #simpangrenggam #sekalimestinaklagi #ayerhitam #paritraja #murmur #makananviral #makanshare #machap #neelofa #deliveryparitraja #deliverybp #ayerhitam #agent #cun #lc135

  •  5  1  29 June, 2020
  • Harini agent langat datang renew stock 🥰 sesiapa area langat dan ampang boleh hubungi mommy to be ni😋 010 3818566 
 Sekali lagi kami ingatkan tempahan raya haji dibuka dan balang kami memang besar😋
.
.
Antara Rempeyek yang ada adalah
Kacang hijau 
Kacang dhal
Kacang tanah shj 
Bilis shj
Biasa(kcg tanah+bilis)
Campur
Apa tunggu lagi pm dia sekarang

#rempeyek #tempeyek #sedap #ctdk #balangbesar #murah
  • Harini agent langat datang renew stock 🥰 sesiapa area langat dan ampang boleh hubungi mommy to be ni😋 010 3818566
    Sekali lagi kami ingatkan tempahan raya haji dibuka dan balang kami memang besar😋
    .
    .
    Antara Rempeyek yang ada adalah
    Kacang hijau
    Kacang dhal
    Kacang tanah shj
    Bilis shj
    Biasa(kcg tanah+bilis)
    Campur
    Apa tunggu lagi pm dia sekarang

    #rempeyek #tempeyek #sedap #ctdk #balangbesar #murah

  •  142  0  16 July, 2020
  • Sedih nak bagitau, KOKOJARSHAKE MOCHA DAH LAST STOCK. Tinggal beberapa balang je lagi. Bila dah habis stock. Maka, say bye2 to KOKOJARSHAKE MOCHA.
.
Lepas ni kalau wasap. Shaffri minta nak order kokojarshake mocha. Tapi dah habis. Tak dapat la awk merasa kokojarshake mocha ni. 
Dalam setahun, hanya 3 bulan je pengeluaran dia.
.
.
Sementara stock masih ada. Jangan segan wsap Shaffri ye. Boleh order kokojarshake MOCHA & CHOCOLATE

#kokojarshake #chocojarviral #kokojar #chocojar #coklatsedap #supersedap #balangbesar #chocojarbalangbesar #kokojarshakegombak #chocojarviral #kokojarbalangbesar #kokojarshakeTeamPeekaPower #kokojarshakeTeamEykavangers #agentwanted #teamaheroket #kokojarshakestokisTERENGGANU
  • Sedih nak bagitau, KOKOJARSHAKE MOCHA DAH LAST STOCK. Tinggal beberapa balang je lagi. Bila dah habis stock. Maka, say bye2 to KOKOJARSHAKE MOCHA.
    .
    Lepas ni kalau wasap. Shaffri minta nak order kokojarshake mocha. Tapi dah habis. Tak dapat la awk merasa kokojarshake mocha ni.
    Dalam setahun, hanya 3 bulan je pengeluaran dia.
    .
    .
    Sementara stock masih ada. Jangan segan wsap Shaffri ye. Boleh order kokojarshake MOCHA & CHOCOLATE

    #kokojarshake #chocojarviral #kokojar #chocojar #coklatsedap #supersedap #balangbesar #chocojarbalangbesar #kokojarshakegombak #chocojarviral #kokojarbalangbesar #kokojarshakeTeamPeekaPower #kokojarshakeTeamEykavangers #agentwanted #teamaheroket #kokojarshakestokisTERENGGANU

  •  14  0  3 July, 2020