#bajukurungpahangmoden Instagram Photos & Videos

bajukurungpahangmoden - 1k posts

Hashtag Popularity

5.7
average comments
15.4
average likes

Latest #bajukurungpahangmoden Posts

  • KALI NI MERAH CONFIRM BUAT ABANG SAYANG ūü•į

Disebabkan ramai yang dah mula jatuh hati dengan our Kaylee Kurung ni kami nak tunjuk macam mana korang boleh style kan Kaylee Kurung ni. Bukan untuk raya haji nanti je tau, untuk pergi event lain pun boleh ūüėú

#HijabistaHubKayleeKurung
#HHMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • KALI NI MERAH CONFIRM BUAT ABANG SAYANG ūü•į

    Disebabkan ramai yang dah mula jatuh hati dengan our Kaylee Kurung ni kami nak tunjuk macam mana korang boleh style kan Kaylee Kurung ni. Bukan untuk raya haji nanti je tau, untuk pergi event lain pun boleh ūüėú

    #HijabistaHubKayleeKurung
    #HHMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  0  0  9 hours ago
  • Siapa antara korang dah plan nak pakai dress macam ni time wedding nanti? ūüôčūüŹĽ‚Äć‚ôÄÔłŹ‚†Ä
⠀
Cuba korang zoom sikit detailing lace dalam gambar ni confirm korang dah tahu nak pakai apa nanti. Time wedding jela korang nak feeling-feeling macam princess ūüėć Betul tak?‚†Ä
⠀
#HijabistaHubBrideSeries⠀
#HijabistaHubScarletDress 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Siapa antara korang dah plan nak pakai dress macam ni time wedding nanti? ūüôčūüŹĽ‚Äć‚ôÄÔłŹ‚†Ä
    ⠀
    Cuba korang zoom sikit detailing lace dalam gambar ni confirm korang dah tahu nak pakai apa nanti. Time wedding jela korang nak feeling-feeling macam princess ūüėć Betul tak?‚†Ä
    ⠀
    #HijabistaHubBrideSeries⠀
    #HijabistaHubScarletDress
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  2  1  9 hours ago
  • Jangan biarkan Freesia Kurung ni slip away dekat timeline korang harini! Korang dah dapatkan belum Freesia ni?‚†Ä
⠀
Kalau belum cuba korang zoom sikit gambar ni. Korang boleh nampak tak detailing lace yang ada pada baju ni. Confirm la tak menyesal kalau korang ada ni satu ūüô䂆Ä
⠀
#HijabistaHubFreesiaKurung⠀
#HHMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Jangan biarkan Freesia Kurung ni slip away dekat timeline korang harini! Korang dah dapatkan belum Freesia ni?‚†Ä
    ⠀
    Kalau belum cuba korang zoom sikit gambar ni. Korang boleh nampak tak detailing lace yang ada pada baju ni. Confirm la tak menyesal kalau korang ada ni satu ūüô䂆Ä
    ⠀
    #HijabistaHubFreesiaKurung⠀
    #HHMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  1  0  9 hours ago
  • Kaylee Kurung ni ke yang ramai duk sambar selepas kita launch tu? Semua dah pakat nak pakai ke apa ni? ūüôä

Yang mana dah grab tu boleh la ootd sakan nanti. Korang yang belum tu bila lagi? Raya dah nak dekat ni.... ūü§™

Featuring : Kaylee Kurung RM189

#HijabistaHubKayleeKurung
#HHMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Kaylee Kurung ni ke yang ramai duk sambar selepas kita launch tu? Semua dah pakat nak pakai ke apa ni? ūüôä

    Yang mana dah grab tu boleh la ootd sakan nanti. Korang yang belum tu bila lagi? Raya dah nak dekat ni.... ūü§™

    Featuring : Kaylee Kurung RM189

    #HijabistaHubKayleeKurung
    #HHMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  2  0  9 hours ago
  • Sejak dah dapat kebenaran boleh buat majlis kahwin, nampaknya ramai pasangan yang plan nak kahwin kan. Awhhh bestnya! ūüė悆Ä
⠀
Ada ke antara korang dah mula cari baju nikah? Kalau dapat pakai Estella Kurung ni pun manis jugak nanti kan. Nampak simple dan manis je! ⠀
⠀
Good news untuk future bride jugak, kami dah RESTOCK banyak Koleksi Bride Series tau. Link in bio ūüėė‚†Ä
⠀
#HijabistaHubBrideSeries⠀
#HijabistaHubEstellaKurung 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Sejak dah dapat kebenaran boleh buat majlis kahwin, nampaknya ramai pasangan yang plan nak kahwin kan. Awhhh bestnya! ūüė悆Ä
    ⠀
    Ada ke antara korang dah mula cari baju nikah? Kalau dapat pakai Estella Kurung ni pun manis jugak nanti kan. Nampak simple dan manis je! ⠀
    ⠀
    Good news untuk future bride jugak, kami dah RESTOCK banyak Koleksi Bride Series tau. Link in bio ūüėė‚†Ä
    ⠀
    #HijabistaHubBrideSeries⠀
    #HijabistaHubEstellaKurung
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  2  0  9 hours ago
  • Ada tak diantara korang setiap kali bukak almari mesti tak tahu nak pakai baju apa? Lagi lagi bila nak pergi kenduri kahwin or attend any event. Perempuan sangat kan! ūüôä

Haa petandanya nak kena tambah baju baru tu ūü§™ So dah tahu ke nak tambah koleksi kurung apa kali ni? ūüėć

#HijabistaHubMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Ada tak diantara korang setiap kali bukak almari mesti tak tahu nak pakai baju apa? Lagi lagi bila nak pergi kenduri kahwin or attend any event. Perempuan sangat kan! ūüôä

    Haa petandanya nak kena tambah baju baru tu ūü§™ So dah tahu ke nak tambah koleksi kurung apa kali ni? ūüėć

    #HijabistaHubMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah  #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  1  0  9 hours ago
  • Mana satu yang dah jadi pilihan hati korang? ūüėć

Haa untuk korang yang nak cari baju matchy matchy dengan adik kakak korang, tapi tak nak design yang sama. Korang boleh la pilih Merlin Kurung & Bellarose Kurung ni tau. Yang penting warna tema tetap sama! ūüėė

Featuring :
Left - Bellarose Kurung RM229
Right - Merlin Kurung RM229

#HijabistaHubMerlinKurung
#HijabistaHubBellaroseKurung
#HHMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Mana satu yang dah jadi pilihan hati korang? ūüėć

    Haa untuk korang yang nak cari baju matchy matchy dengan adik kakak korang, tapi tak nak design yang sama. Korang boleh la pilih Merlin Kurung & Bellarose Kurung ni tau. Yang penting warna tema tetap sama! ūüėė

    Featuring :
    Left - Bellarose Kurung RM229
    Right - Merlin Kurung RM229

    #HijabistaHubMerlinKurung
    #HijabistaHubBellaroseKurung
    #HHMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  0  0  10 hours ago
  • Berdua kan lebih baik ūü§™ Apa kata ajak adik or kakak korang matchy matchy dengan Dianelle Kurung ni macam dalam gambar, mesti on point ūüėć

Untuk korang yang belum grab Dianelle Kurung ni lagi better grab sekarang sebab stock dah semakin menipis ūüė£

#HijabistaHubDianelleKurung
#HHMekarRayaAidilAdha 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Berdua kan lebih baik ūü§™ Apa kata ajak adik or kakak korang matchy matchy dengan Dianelle Kurung ni macam dalam gambar, mesti on point ūüėć

    Untuk korang yang belum grab Dianelle Kurung ni lagi better grab sekarang sebab stock dah semakin menipis ūüė£

    #HijabistaHubDianelleKurung
    #HHMekarRayaAidilAdha
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  11  0  7 August, 2020
  • Kaylee Kurung is Kurung Modern comes with material chiffon and combines with exclusive lace. Available in 5 colours. Now available at our physical boutique & online purchase ‚ú®

Online order :
WhatsApp +60172193458 ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#HHMekarRayaAidilAdha
#HijabistaHubKayleeKurung
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Kaylee Kurung is Kurung Modern comes with material chiffon and combines with exclusive lace. Available in 5 colours. Now available at our physical boutique & online purchase ‚ú®

    Online order :
    WhatsApp +60172193458 ⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    #HHMekarRayaAidilAdha
    #HijabistaHubKayleeKurung
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  2  0  7 August, 2020
  • Kaylee Kurung is Kurung Modern comes with material chiffon and combines with exclusive lace. Available in 5 colours. Now available at our physical boutique & online purchase ‚ú®

Online order :
WhatsApp +60172193458 ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#HHMekarRayaAidilAdha
#HijabistaHubKayleeKurung 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Kaylee Kurung is Kurung Modern comes with material chiffon and combines with exclusive lace. Available in 5 colours. Now available at our physical boutique & online purchase ‚ú®

    Online order :
    WhatsApp +60172193458 ⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    #HHMekarRayaAidilAdha
    #HijabistaHubKayleeKurung
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  4  0  7 August, 2020
  • Ada yang belum dapatkan our famous Monica Luxe Kurung ke? Kalau belum, dah boleh bertindak sekarang. Tak nak ke pakai cecantik ūüėú‚†Ä
⠀
Untuk Monica kali ni, yang bestnya sekarang ada size dari XS sampai XXL tauu. So tak perlu risau lagi dah, raya nanti semua boleh cantik! ūüė悆Ä
⠀
#HHMekarRayaAidilAdha⠀
#HijabistaHubMonicaLuxeKurung 

#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Ada yang belum dapatkan our famous Monica Luxe Kurung ke? Kalau belum, dah boleh bertindak sekarang. Tak nak ke pakai cecantik ūüėú‚†Ä
    ⠀
    Untuk Monica kali ni, yang bestnya sekarang ada size dari XS sampai XXL tauu. So tak perlu risau lagi dah, raya nanti semua boleh cantik! ūüė悆Ä
    ⠀
    #HHMekarRayaAidilAdha⠀
    #HijabistaHubMonicaLuxeKurung

    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  4  0  7 August, 2020

Top #bajukurungpahangmoden Posts

  • Salam ..release..ūüėćūüėć
NEW COLLECTION FOR RAYA 2020.. ūüíĖ
.
.
ūüĆłKURUNG RIAU FATEHAH LACE TONE COLOURūüĆł
.
ūüĆĻ Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
ūüĆĻ pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
ūüĆĻcutting moden riau
ūüĆĻ‚úÖ mudah digosok dan dihiasi bunga lace dihujung lengan dan labuh baju
ūüĆĻ‚úÖ bf friendly , mesra wudhu' , kain sejuk & selesa dipakai
ūüĆĻ‚úÖmaterial pearl skin platinum dan kain x jarang
ūüĆĻ‚úÖTahan lasak & tak mudah luntur
ūüĆĻKain Duyung memberikan efect slim
ūüĆĻ‚úÖ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
ūüĆĻ‚úÖ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawanūüíó
ūüĆĻ‚úÖ Saiz S hingga XXL
.
.
.
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
RM135sm / RM139ss
ūüď¶ Free pos
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ ‚úÖPEMBELIAN BORONG
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
.
  • Salam ..release..ūüėćūüėć
    NEW COLLECTION FOR RAYA 2020.. ūüíĖ
    .
    .
    ūüĆłKURUNG RIAU FATEHAH LACE TONE COLOURūüĆł
    .
    ūüĆĻ Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
    ūüĆĻ pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
    ūüĆĻcutting moden riau
    ūüĆĻ‚úÖ mudah digosok dan dihiasi bunga lace dihujung lengan dan labuh baju
    ūüĆĻ‚úÖ bf friendly , mesra wudhu' , kain sejuk & selesa dipakai
    ūüĆĻ‚úÖmaterial pearl skin platinum dan kain x jarang
    ūüĆĻ‚úÖTahan lasak & tak mudah luntur
    ūüĆĻKain Duyung memberikan efect slim
    ūüĆĻ‚úÖ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
    ūüĆĻ‚úÖ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawanūüíó
    ūüĆĻ‚úÖ Saiz S hingga XXL
    .
    .
    .
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    RM135sm / RM139ss
    ūüď¶ Free pos
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ ‚úÖPEMBELIAN BORONG
    .
    .
    SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
    .
    .
    .

  •  138  85  14 March, 2020
  • Siapa antara korang dah plan nak pakai dress macam ni time wedding nanti? ūüôčūüŹĽ‚Äć‚ôÄÔłŹ‚†Ä
⠀
Cuba korang zoom sikit detailing lace dalam gambar ni confirm korang dah tahu nak pakai apa nanti. Time wedding jela korang nak feeling-feeling macam princess ūüėć Betul tak?‚†Ä
⠀
#HijabistaHubBrideSeries⠀
#HijabistaHubScarletDress 
#bajukurung #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya
  • Siapa antara korang dah plan nak pakai dress macam ni time wedding nanti? ūüôčūüŹĽ‚Äć‚ôÄÔłŹ‚†Ä
    ⠀
    Cuba korang zoom sikit detailing lace dalam gambar ni confirm korang dah tahu nak pakai apa nanti. Time wedding jela korang nak feeling-feeling macam princess ūüėć Betul tak?‚†Ä
    ⠀
    #HijabistaHubBrideSeries⠀
    #HijabistaHubScarletDress
    #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungcantik  #bajukurungterkini  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungpahang #bajukurungpahangmoden #bajukurungpahangcantik #bajukurungpahangraya #bajurayahaji #rayaaidiladha #bajukurungpahangmalaysia #bajurayacantik #bajurayasedondon #bajukurungkedah #bajukurungkedahcantik #bajurayaaidiladha #bajulebaran #bajumuslimah #bajutunang #bajunikah #aidiladha #bajukebarung #kebarungraya

  •  2  1  9 hours ago
  • salam sisterr..ūüėė
ALOLOLOO...MANISNYA SIS KITA NIE PAKAI BAJU KURUNG RIAU  DENGAN DITAMBAH DIAMOND  YG SANGAT2 CANTIK DAN BERKILAU NI KAN... CUTTING KURUNG RIAU UOLLSūüėĪ... AYU ALA2 WANITA MELAYU TERAKHIR GITUEW.
.
.
KURUNG RIAU DIAMOND
.
.
10 HOT COLOUR YG KONFERM2 AKAN BUAT UOLLS RAMBANG MATA ūüėćūüėć...
.
.
‚ö°ÔłŹMATERIAL HIGH QUALITY HEAVY COMO CREPE
‚ö°ÔłŹWUDHUK & BF FRIENDLY
‚ö°ÔłŹMEMPUYAI POKET DI SEBELAH KANAN BAJU
‚ö°ÔłŹTAK PANAS
‚ö°ÔłŹLESS IRONING
‚ö°ÔłŹTAK MUDAH KEDUT
‚ö°ÔłŹSIZE XS-2XL
.
.
.
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
Rm110sm/rm115ss
ūüď¶Free postage
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
.
.
.
#igshopbajukurungmurah #bajukurungpahangcorak #kurungmurahpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungfreepostage #kurungmodenplain #bajukurungmodenriau
#bajukurungpahangmurah #bajukurungsusuntepi #kurungmodenmurah #bajukurungriaumurah
#bajukurungriaubrown #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungpahangmoden #bajukurungmaroon #bajukurungriaumaroon #bajukurungpesakgantung #bajukurungmoden #bajukurungpahang
#bajukurungsimple #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #terapiinstagram
#majlissekolah
  • salam sisterr..ūüėė
    ALOLOLOO...MANISNYA SIS KITA NIE PAKAI BAJU KURUNG RIAU DENGAN DITAMBAH DIAMOND YG SANGAT2 CANTIK DAN BERKILAU NI KAN... CUTTING KURUNG RIAU UOLLSūüėĪ... AYU ALA2 WANITA MELAYU TERAKHIR GITUEW.
    .
    .
    KURUNG RIAU DIAMOND
    .
    .
    10 HOT COLOUR YG KONFERM2 AKAN BUAT UOLLS RAMBANG MATA ūüėćūüėć...
    .
    .
    ‚ö°ÔłŹMATERIAL HIGH QUALITY HEAVY COMO CREPE
    ‚ö°ÔłŹWUDHUK & BF FRIENDLY
    ‚ö°ÔłŹMEMPUYAI POKET DI SEBELAH KANAN BAJU
    ‚ö°ÔłŹTAK PANAS
    ‚ö°ÔłŹLESS IRONING
    ‚ö°ÔłŹTAK MUDAH KEDUT
    ‚ö°ÔłŹSIZE XS-2XL
    .
    .
    .
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    Rm110sm/rm115ss
    ūüď¶Free postage
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    .
    .
    .
    #igshopbajukurungmurah #bajukurungpahangcorak #kurungmurahpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungfreepostage #kurungmodenplain #bajukurungmodenriau
    #bajukurungpahangmurah #bajukurungsusuntepi #kurungmodenmurah #bajukurungriaumurah
    #bajukurungriaubrown #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungpahangmoden #bajukurungmaroon #bajukurungriaumaroon #bajukurungpesakgantung #bajukurungmoden #bajukurungpahang
    #bajukurungsimple #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #terapiinstagram
    #majlissekolah

  •  148  49  19 March, 2020
  • Hai dear sister..ūü§ó
HOT DESIGN relase
nak sedondon dengan anak pun boleh.. ūüėėūüėė
PESONA RAYA 2020
.
.
.
NEW ARRIVALūüĒ•ūüĒ•
KURUNG RIAU AMEENA EXCLUSIVE
.
.
KURUNG RIAU AMEENA nama diberi,
Sangat cantik anggun berseri.
.
.
Busana kurung Riau cutting tersendiri,
Khas buat muslimah tampil yakin diri,
.
.
10 Pilihan Warna2 EXCLUSIVE, Cantik & Memukau
Rambang Mata Sangat2..ūüėėūüėĪ
.
.
ūüĆłMaterial baju SUPER PEARL SKIN
ūüĆłDihiasi batu manik dihujung baju & hujung tangan batu manik yg kilat & exclusive
ūüĆłAda ZIP di belakang
ūüĆłcutting dipinggang & kembang dihujung baju utk menutupi bentuk pinggul
‚úĒÔłŹJenis Kain Tahan Lasak
‚úĒÔłŹDesign RIAU MODEN
‚úĒÔłŹSaiz XS S M L XL XXL XXXL
‚úĒÔłŹCutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
‚úĒÔłŹKain LIPAT DATIN/LIPAT BATIK
‚úĒÔłŹZip Kain Tepi Sebelah Kiri
‚úĒÔłŹPinggang Bergetah Kiri & Kanan
‚úĒÔłŹTidak jarang
.
.
.
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
DEWASA
RM110sm / RM115ss
ūüď¶ Free Postage .
.
KIDS
SAIZ 0 & 1 ~ RM59sm/RM64ss
SAIZ 2 & 3 ~ RM64sm RM69ss
SAIZ 4 & 5 ~ RM69sm RM74ss
ūüď¶ Free Postage
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
.
.
ūüďĆModel kanak2 pakai saiz 1
ūüďĆTidak sepit dibelakang
.
.
ūüĆüKURUNG RIAU AMEENA ūüĆü
KIDS
.
.
‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
.
.

#igshopbajukurungmurah #bajukurungpahangcorak #kurungmurahpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungfreepostage #kurungmodenplain #bajukurungmodenriau
#bajukurungpahangmurah #bajukurungsusuntepi #kurungmodenmurah #bajukurungriaumurah
#bajukurungrosegold #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungpahangmoden #bajukurungmaroon #bajukurungriaumaroon #bajukurungpesakgantung #bajukurungmoden #bajukurungpahang
#bajukurungriaubudak #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #bajukurungriauplain
#majlissekolah
  • Hai dear sister..ūü§ó
    HOT DESIGN relase
    nak sedondon dengan anak pun boleh.. ūüėėūüėė
    PESONA RAYA 2020
    .
    .
    .
    NEW ARRIVALūüĒ•ūüĒ•
    KURUNG RIAU AMEENA EXCLUSIVE
    .
    .
    KURUNG RIAU AMEENA nama diberi,
    Sangat cantik anggun berseri.
    .
    .
    Busana kurung Riau cutting tersendiri,
    Khas buat muslimah tampil yakin diri,
    .
    .
    10 Pilihan Warna2 EXCLUSIVE, Cantik & Memukau
    Rambang Mata Sangat2..ūüėėūüėĪ
    .
    .
    ūüĆłMaterial baju SUPER PEARL SKIN
    ūüĆłDihiasi batu manik dihujung baju & hujung tangan batu manik yg kilat & exclusive
    ūüĆłAda ZIP di belakang
    ūüĆłcutting dipinggang & kembang dihujung baju utk menutupi bentuk pinggul
    ‚úĒÔłŹJenis Kain Tahan Lasak
    ‚úĒÔłŹDesign RIAU MODEN
    ‚úĒÔłŹSaiz XS S M L XL XXL XXXL
    ‚úĒÔłŹCutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
    ‚úĒÔłŹKain LIPAT DATIN/LIPAT BATIK
    ‚úĒÔłŹZip Kain Tepi Sebelah Kiri
    ‚úĒÔłŹPinggang Bergetah Kiri & Kanan
    ‚úĒÔłŹTidak jarang
    .
    .
    .
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    DEWASA
    RM110sm / RM115ss
    ūüď¶ Free Postage .
    .
    KIDS
    SAIZ 0 & 1 ~ RM59sm/RM64ss
    SAIZ 2 & 3 ~ RM64sm RM69ss
    SAIZ 4 & 5 ~ RM69sm RM74ss
    ūüď¶ Free Postage
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    .
    .
    ūüďĆModel kanak2 pakai saiz 1
    ūüďĆTidak sepit dibelakang
    .
    .
    ūüĆüKURUNG RIAU AMEENA ūüĆü
    KIDS
    .
    .
    ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ‚ěĖ
    .
    .

    #igshopbajukurungmurah #bajukurungpahangcorak #kurungmurahpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungfreepostage #kurungmodenplain #bajukurungmodenriau
    #bajukurungpahangmurah #bajukurungsusuntepi #kurungmodenmurah #bajukurungriaumurah
    #bajukurungrosegold #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungpahangmoden #bajukurungmaroon #bajukurungriaumaroon #bajukurungpesakgantung #bajukurungmoden #bajukurungpahang
    #bajukurungriaubudak #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #bajukurungriauplain
    #majlissekolah

  •  168  84  30 March, 2020