#badanbesar Instagram Photos & Videos

badanbesar - 45.1k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
172
average likes

Latest #badanbesar Posts

  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  5 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  6 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  6 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  6 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  6 minutes ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  9 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  13 minutes ago
  • #Repost @cococurvhq
• • • • • •
#Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Wahhhh @nursyafiqnaser pun nk try Cococurv 👍👍👍😀
Credit @cococurvmeklaa.laa
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
•

♨️READY STOCK..dapatkan COCOCURV SEGERA sebelum kehabisan.. Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥Produk Viral & Famous No 1 di Malaysia.
.
.
DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
Klik ig: 👇👇👇
@COCOCURV_IRA 
Wassap ➡️ 0122191496 
#teamliena #teamkakliena 
.
.
🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
🚙COD AREA KL & SELANGOR
🟢SERI PRISTANA
🟢SAUJANA UTAMA
🟢HILLPARK 
🟢SERI ALAM
🟢PUNCAK ALAM
🟢BUKIT JELUTONG
🟢PUNCAK PERDANA
🟢SHAH ALAM
🟢SELURUH SG BULOH
🟢KUANG
🟢MERU
🟢BANDAR BUKIT RAJA
🟢BUKIT KAPAR KLANG
🟢SETIA ALAM
🟢ELMINA
🟢KG. MELAYU SUBANG
🟢DAMANSARA DAMAI
🟢DESA COALFIELDS
🟢IJOK

@cococurv.liena 
@cococurv_hq 
@cococurvhq 
@cococurv.hq 
@cococurv_worldwidehq
#cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvhq
    • • • • • •
    #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Wahhhh @nursyafiqnaser pun nk try Cococurv 👍👍👍😀
    Credit @cococurvmeklaa.laa
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳


    ♨️READY STOCK..dapatkan COCOCURV SEGERA sebelum kehabisan.. Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥Produk Viral & Famous No 1 di Malaysia.
    .
    .
    DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
    Klik ig: 👇👇👇
    @COCOCURV_IRA
    Wassap ➡️ 0122191496
    #teamliena #teamkakliena
    .
    .
    🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
    🚙COD AREA KL & SELANGOR
    🟢SERI PRISTANA
    🟢SAUJANA UTAMA
    🟢HILLPARK
    🟢SERI ALAM
    🟢PUNCAK ALAM
    🟢BUKIT JELUTONG
    🟢PUNCAK PERDANA
    🟢SHAH ALAM
    🟢SELURUH SG BULOH
    🟢KUANG
    🟢MERU
    🟢BANDAR BUKIT RAJA
    🟢BUKIT KAPAR KLANG
    🟢SETIA ALAM
    🟢ELMINA
    🟢KG. MELAYU SUBANG
    🟢DAMANSARA DAMAI
    🟢DESA COALFIELDS
    🟢IJOK

    @cococurv.liena
    @cococurv_hq
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq
    #cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  17 minutes ago
  • #Repost @nadcococurvkedah
• • • • • •
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma. 

📲www.wasap.my/60175752612/OrderCococurv 
 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
@cococurv.shahalam.aizanaris 
@cococurvlembahpantai_leeya
@cococurv.hq
  • #Repost @nadcococurvkedah
    • • • • • •
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma.

    📲www.wasap.my/60175752612/OrderCococurv

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
    @cococurv.shahalam.aizanaris
    @cococurvlembahpantai_leeya
    @cococurv.hq

  •  1  0  17 minutes ago
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  21 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  1  23 minutes ago
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  24 minutes ago
  • .
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma!
 🤩

WASAP NO: : 0149802049

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma!
    🤩

    WASAP NO: : 0149802049

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  25 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Wahhhh @nursyafiqnaser pun nk try Cococurv 👍👍👍😀
Credit @cococurvmeklaa.laa
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
•
#cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Wahhhh @nursyafiqnaser pun nk try Cococurv 👍👍👍😀
    Credit @cococurvmeklaa.laa
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳

    #cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  28 minutes ago
  • .
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩
.
Jom dm wany @cococurv.wany atau 📲
 016-5901978 untuk dptkan cococurv!🍫
.
.
.
@cococurv.liena
@cococurvkl_yana
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq
.
#teamkakliena#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩
    .
    Jom dm wany @cococurv.wany atau 📲
    016-5901978 untuk dptkan cococurv!🍫
    .
    .
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvkl_yana
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq
    .
    #teamkakliena #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  32 minutes ago
  • #Repost @cococurv_original_hq
• • • • • •
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_original_hq
    • • • • • •
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  32 minutes ago
  • #Repost @cococurv_original_hq
• • • • • •
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩
.
WhatsApp :01110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_original_hq
    • • • • • •
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩
    .
    WhatsApp :01110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  34 minutes ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  34 minutes ago
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  35 minutes ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  4  5  35 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  3  2  36 minutes ago
  • ..

𝗠𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗹𝗮 𝘁𝗮𝗻𝗽𝗮 𝗯𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗮𝗱𝗮 𝗖𝗼𝗰𝗼 𝗖𝘂𝗿𝘃

Jangan tunggu lama - lama dapatkan dari
@cococurvurcsabah
𝗝𝗔𝗗𝗨𝗔𝗟 𝗖𝗢𝗗
Kami menyediakan perkhidmatan 𝗖𝗮𝘀𝗵 𝗢𝗻 𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝘆 (𝗖𝗢𝗗) setiap
𝗜𝗦𝗡𝗜𝗡 hingga 𝗔𝗛𝗔𝗗 dan juga 
𝗖𝗨𝗧𝗜 𝗨𝗠𝗨𝗠. .
.
Sila WhatsApp 📲𝟬𝟭𝟲 𝟴𝟯𝟴 𝟮𝟳𝟰𝟲 untuk info lokasi dan masa.
.
𝗥𝗲𝗮𝗱𝘆𝘀𝘁𝗼𝗰𝗸❤
𝗞𝗹𝗶𝗸 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗱𝗶 𝗯𝗶𝗼 𝗜𝗚
@cococurvurcsabah
@cococurvurcsabah
@cococurvurcsabah
"𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙜𝙪𝙞𝙙𝙚 𝙖𝙣𝙙𝙖 𝙨𝙚𝙝𝙞𝙣𝙜𝙜𝙖 𝙥𝙚𝙣𝙪𝙧𝙪𝙣𝙖𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙖𝙠𝙨𝙞𝙢𝙖"
𝗧𝗘𝗔𝗠𝗞𝗔𝗞𝗟𝗜𝗘𝗡𝗔
.
@cococurv.liena
.

#cococurvsabah #berrycurv #percuma #free #gratis  #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • ..

    𝗠𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗹𝗮 𝘁𝗮𝗻𝗽𝗮 𝗯𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗮𝗱𝗮 𝗖𝗼𝗰𝗼 𝗖𝘂𝗿𝘃

    Jangan tunggu lama - lama dapatkan dari
    @cococurvurcsabah
    𝗝𝗔𝗗𝗨𝗔𝗟 𝗖𝗢𝗗
    Kami menyediakan perkhidmatan 𝗖𝗮𝘀𝗵 𝗢𝗻 𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝘆 (𝗖𝗢𝗗) setiap
    𝗜𝗦𝗡𝗜𝗡 hingga 𝗔𝗛𝗔𝗗 dan juga
    𝗖𝗨𝗧𝗜 𝗨𝗠𝗨𝗠. .
    .
    Sila WhatsApp 📲𝟬𝟭𝟲 𝟴𝟯𝟴 𝟮𝟳𝟰𝟲 untuk info lokasi dan masa.
    .
    𝗥𝗲𝗮𝗱𝘆𝘀𝘁𝗼𝗰𝗸❤
    𝗞𝗹𝗶𝗸 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗱𝗶 𝗯𝗶𝗼 𝗜𝗚
    @cococurvurcsabah
    @cococurvurcsabah
    @cococurvurcsabah
    "𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙜𝙪𝙞𝙙𝙚 𝙖𝙣𝙙𝙖 𝙨𝙚𝙝𝙞𝙣𝙜𝙜𝙖 𝙥𝙚𝙣𝙪𝙧𝙪𝙣𝙖𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙖𝙠𝙨𝙞𝙢𝙖"
    𝗧𝗘𝗔𝗠𝗞𝗔𝗞𝗟𝗜𝗘𝗡𝗔
    .
    @cococurv.liena
    .

    #cococurvsabah #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  2  0  37 minutes ago
  • .
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma. 

📲watsap.me/send/601124147725/Sy.nak.cococurv

📲watsap.me/send/601124147725/Sy.nak.cococurv
 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
@cococurv.shahalam.aizanaris 
@cococurvkedah.my 
@cococurv.hq 

#cococurvsultanahbahiyah 
#cococurvalorsetar
#cococurvzulinaziz 
#cococurvmanrajalawak 
#cococurvkedah 
#cococurvpuchong 
#cococurvkamparperak
  • .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma.

    📲watsap.me/send/601124147725/Sy.nak.cococurv

    📲watsap.me/send/601124147725/Sy.nak.cococurv

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
    @cococurv.shahalam.aizanaris
    @cococurvkedah.my
    @cococurv.hq

    #cococurvsultanahbahiyah
    #cococurvalorsetar
    #cococurvzulinaziz
    #cococurvmanrajalawak
    #cococurvkedah
    #cococurvpuchong
    #cococurvkamparperak

  •  0  0  38 minutes ago
  • Shopping yuk. Eeeeitttt bukan jajan makanan di luar lo, tapi ayo belanja bahan. Kita masak sehat menu ber gizi yang sederhana tapi cantik berselera dipandang. Naaaa bonusnya kalorinya rendah wow semangat nih , buat kamu yang mau.langsing dan sehat ....taq temanmu ttus kita shopping bersama asiiiik

Menu diet enak 
Wa me buat resepnya ya
089614099373

#sukamakan #jajanpasar #makananhomemade # #murmer #melangsing 
#perutbuncit#kuruscepat#langsingsehat#dietsehat#wanitasehat #wanitamuslimah #melar #diet #sukamakan #makanmakanan #makanmakan #lebaran #badanbesar #naikbb #gainweight #lemakperut #langsing #dietplan  # healthy lifestyle #healtyfood #healtysnack #bakarlemak #bakarkalori
#turunberatbadan 
#jumbosize #jumbo #jualan
  • Shopping yuk. Eeeeitttt bukan jajan makanan di luar lo, tapi ayo belanja bahan. Kita masak sehat menu ber gizi yang sederhana tapi cantik berselera dipandang. Naaaa bonusnya kalorinya rendah wow semangat nih , buat kamu yang mau.langsing dan sehat ....taq temanmu ttus kita shopping bersama asiiiik

    Menu diet enak
    Wa me buat resepnya ya
    089614099373

    #sukamakan #jajanpasar #makananhomemade # #murmer #melangsing
    #perutbuncit #kuruscepat #langsingsehat #dietsehat #wanitasehat #wanitamuslimah #melar #diet #sukamakan #makanmakanan #makanmakan #lebaran #badanbesar #naikbb #gainweight #lemakperut #langsing #dietplan # healthy lifestyle #healtyfood #healtysnack #bakarlemak #bakarkalori
    #turunberatbadan
    #jumbosize #jumbo #jualan

  •  4  1  40 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  40 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  41 minutes ago
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
.
makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv  boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
    .
    makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  42 minutes ago

Top #badanbesar Posts

  • Bila kita nak turun kan berat badan , kunci utama kita adalah DISPLIN ! So sila displin dengan jadual makan harian korang •
Ni antara jadual makanan yang korang boleh ikut , tapi jangan pulak dinner yang berat-berat waktu dinner tu
.
TIMING MAKAN SANGAT PENTING UTK KAWAL SELERA MAKAN DAN KESIHATAN PENGHADAMAN
.
3 meals + 2 snacks mmg perfect utk yg nal turun berat.. makan kerap dan tak sempat lapar
. 
Cuma pastikan kalori (kuantiti) ikut keperluan dan pilih makanan yg sihat( kualiti)
. 
Pendaftaran Intake Januari telah dibuka dengan rasminya 💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
#teamafyusof
🌸Aida
011-11493832
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#gemukkuruscantik
#jomdiet #tipsdiet
#tipskurus#azamkurus2019
#sayanakkurus
#senamanwanita#syukur 
#jomkurus#badanbesar
#bajuplussizemurah#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik#mukaglowing
  • Bila kita nak turun kan berat badan , kunci utama kita adalah DISPLIN ! So sila displin dengan jadual makan harian korang •
    Ni antara jadual makanan yang korang boleh ikut , tapi jangan pulak dinner yang berat-berat waktu dinner tu
    .
    TIMING MAKAN SANGAT PENTING UTK KAWAL SELERA MAKAN DAN KESIHATAN PENGHADAMAN
    .
    3 meals + 2 snacks mmg perfect utk yg nal turun berat.. makan kerap dan tak sempat lapar
    .
    Cuma pastikan kalori (kuantiti) ikut keperluan dan pilih makanan yg sihat( kualiti)
    .
    Pendaftaran Intake Januari telah dibuka dengan rasminya 💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
    .
    #teamafyusof
    🌸Aida
    011-11493832
    .
    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #gemukkuruscantik
    #jomdiet #tipsdiet
    #tipskurus #azamkurus2019
    #sayanakkurus
    #senamanwanita#syukur
    #jomkurus#badanbesar
    #bajuplussizemurah#kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat
    #kuruscantik#mukaglowing

  •  2,050  12  22 December, 2019
  • Doa bangun tido

ALHAMDU LILLAHIL LADZII AHYAANAA BA'DA MAA AMAA TANAA WA ILAHIN NUSYUURU

Alhamdulillah Ya Allah.. Aku bersyukur padamu Ya Allah kerana masih lagi diberikan peluang dan kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara yang segar pagi ini

Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, akal fikiran yang baik, niat yang baik InshaAllah hadir semua yang baik2 saja

Ameen @cikda.shabudin 019 912 5457

In sha allah, kita sama2 sihat & cantik sokmk2

#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#doapagi#doamurahrezeki
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#bawalexclusive
#sayanakkurus
#jomkurus#badanbesar
#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat #pkp
#kuruscantik #malaysia
  • Doa bangun tido

    ALHAMDU LILLAHIL LADZII AHYAANAA BA'DA MAA AMAA TANAA WA ILAHIN NUSYUURU

    Alhamdulillah Ya Allah.. Aku bersyukur padamu Ya Allah kerana masih lagi diberikan peluang dan kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara yang segar pagi ini

    Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, akal fikiran yang baik, niat yang baik InshaAllah hadir semua yang baik2 saja

    Ameen @cikda.shabudin 019 912 5457

    In sha allah, kita sama2 sihat & cantik sokmk2

    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #doapagi #doamurahrezeki
    #herbalifenutrition #tipsdiet
    #tipskurus #bawalexclusive
    #sayanakkurus
    #jomkurus#badanbesar
    #kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat #pkp
    #kuruscantik #malaysia

  •  1,646  5  24 May, 2020
  • FOLLOW NI DULU SEMENTARA TUNGGU KEMASUKAN PROGRAM INTAKE MARCH NI
.
Ramai yang tanya macammana nak start..?Senang sangat. FOKUS kepada tinggalkan makanan atau tabiat yang buat kita naik berat
.
❌ELAK AIR MANIS
❌ELAK MAKANAN BERGORENG
❌ELAK MAKAN LEBIH KUANTITI
❌ELAK MAKANAN YG TINGGI
❌GARAM (fast food dan makanan berproses)
❌ELAK MAKANAN MANIS (kek, pastry, cookies)
.
Kalau tak leh nak ELAKKKAN, KURANG kan dulu 👌
.
Coach yakin semua orang boleh bermula dengan KURANGKAN, kalau  boleh displin, boleh ELAKKAN TERUS...💪🏻💪🏻
.
ON NOTIFICATION ig @idarahayue untuk follow tips harian
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachidayue
013-6372703
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#herbalifemalaysiacoach
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#ibubapa
#sayanakkurus
#kolesterol
#jomkurus#badanbesar
#bajuplussizemurah#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik#mukaglowing
  • FOLLOW NI DULU SEMENTARA TUNGGU KEMASUKAN PROGRAM INTAKE MARCH NI
    .
    Ramai yang tanya macammana nak start..?Senang sangat. FOKUS kepada tinggalkan makanan atau tabiat yang buat kita naik berat
    .
    ❌ELAK AIR MANIS
    ❌ELAK MAKANAN BERGORENG
    ❌ELAK MAKAN LEBIH KUANTITI
    ❌ELAK MAKANAN YG TINGGI
    ❌GARAM (fast food dan makanan berproses)
    ❌ELAK MAKANAN MANIS (kek, pastry, cookies)
    .
    Kalau tak leh nak ELAKKKAN, KURANG kan dulu 👌
    .
    Coach yakin semua orang boleh bermula dengan KURANGKAN, kalau boleh displin, boleh ELAKKAN TERUS...💪🏻💪🏻
    .
    ON NOTIFICATION ig @idarahayue untuk follow tips harian
    .
    #kurusfitonlinecoaching
    #coachidayue
    013-6372703
    .
    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #herbalifemalaysiacoach
    #herbalifenutrition #tipsdiet
    #tipskurus #ibubapa
    #sayanakkurus
    #kolesterol
    #jomkurus#badanbesar
    #bajuplussizemurah#kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat
    #kuruscantik#mukaglowing

  •  320  6  8 February, 2020
  • Doa bangun tido

ALHAMDU LILLAHIL LADZII AHYAANAA BA'DA MAA AMAA TANAA WA ILAHIN NUSYUURU

Alhamdulillah Ya Allah.. Aku bersyukur padamu Ya Allah kerana masih lagi diberikan peluang dan kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara yang segar pagi ini

Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, akal fikiran yang baik, niat yang baik InshaAllah hadir semua yang baik2 saja

Ameen @cikda.shabudin 019 912 5457

In sha allah, kita sama2 sihat & cantik sokmo2

#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#doapagi#doamurahrezeki
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#bawalexclusive
#sayanakkurus
#jomkurus#badanbesar
#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat #pkp
#kuruscantik #malaysia
  • Doa bangun tido

    ALHAMDU LILLAHIL LADZII AHYAANAA BA'DA MAA AMAA TANAA WA ILAHIN NUSYUURU

    Alhamdulillah Ya Allah.. Aku bersyukur padamu Ya Allah kerana masih lagi diberikan peluang dan kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara yang segar pagi ini

    Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, akal fikiran yang baik, niat yang baik InshaAllah hadir semua yang baik2 saja

    Ameen @cikda.shabudin 019 912 5457

    In sha allah, kita sama2 sihat & cantik sokmo2

    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #doapagi #doamurahrezeki
    #herbalifenutrition #tipsdiet
    #tipskurus #bawalexclusive
    #sayanakkurus
    #jomkurus#badanbesar
    #kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat #pkp
    #kuruscantik #malaysia

  •  329  2  31 May, 2020
  • Anda sedar tak?  Ke sedar tapi buat2 tak reti je 🤔🤔🤔
.
KURUS FIT ONLINE COACHING
Projek jom kurus secara online. Personal and Group Coaching
.
Dengan KFOC, kita ada share topic harian utk bantu pemahaman lanjut bagi membantu proses penurunan berat yg lebih berkesan. Breakfast & dinner turut disediakan dlm kit peserta
.
Manfaat program :-
🍽 Pelan pemakanan
🥗 Program Nutrition
📃 Grocery list
🏃 Link workout
👭 Coaching dan support
🔟 Turun 3-10kg sebulan
📱 Secara whatsapp
🎁 Hadiah utk pemenang
.
Intake januari 2020 musim ke 53 masih dibuka
.
Klik link di bio ig @idarahayue untuk details program 🤗
.
Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachidayue
013-6372703
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#herbalifemalaysiacoach
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#ibubapa
#sayanakkurus
#kolesterol
#jomkurus#badanbesar
#bajuplussizemurah#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik#mukaglowing
  • Anda sedar tak? Ke sedar tapi buat2 tak reti je 🤔🤔🤔
    .
    KURUS FIT ONLINE COACHING
    Projek jom kurus secara online. Personal and Group Coaching
    .
    Dengan KFOC, kita ada share topic harian utk bantu pemahaman lanjut bagi membantu proses penurunan berat yg lebih berkesan. Breakfast & dinner turut disediakan dlm kit peserta
    .
    Manfaat program :-
    🍽 Pelan pemakanan
    🥗 Program Nutrition
    📃 Grocery list
    🏃 Link workout
    👭 Coaching dan support
    🔟 Turun 3-10kg sebulan
    📱 Secara whatsapp
    🎁 Hadiah utk pemenang
    .
    Intake januari 2020 musim ke 53 masih dibuka
    .
    Klik link di bio ig @idarahayue untuk details program 🤗
    .
    Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
    .
    #kurusfitonlinecoaching
    #coachidayue
    013-6372703
    .
    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #herbalifemalaysiacoach
    #herbalifenutrition #tipsdiet
    #tipskurus #ibubapa
    #sayanakkurus
    #kolesterol
    #jomkurus#badanbesar
    #bajuplussizemurah#kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat
    #kuruscantik#mukaglowing

  •  895  7  28 December, 2019
  • FIRST TIME TENGOK AVOKADO BESAR MACAM NI. DAH SAMA SAIZ DENGAN TEMBIKAI PULAK RASANYA. 😱
.
.
Avakado dapat membantu menurunkan berat badan karena dapat membuat anda merasa kenyang lebih lama. Ini sangat baik jika anda ingin menurunkan berat badan.
.
.
Coach Kamal +6013-3018756
Coach Eifa +6013-2656939
.
.
#eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #coachkurus #testimonikurus #kurusdarirumah #jommakan #kurustanpasenam  #makananmelayu #ariani #ctdk #sayasukamakan #teamnickhinhussien #sarapansihat #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #dendamcintaarissa #rinduyangterindah #seindahtujuhwarnapelangi #kebaya #tipskurus #tipscantik
  • FIRST TIME TENGOK AVOKADO BESAR MACAM NI. DAH SAMA SAIZ DENGAN TEMBIKAI PULAK RASANYA. 😱
    .
    .
    Avakado dapat membantu menurunkan berat badan karena dapat membuat anda merasa kenyang lebih lama. Ini sangat baik jika anda ingin menurunkan berat badan.
    .
    .
    Coach Kamal +6013-3018756
    Coach Eifa +6013-2656939
    .
    .
    #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #coachkurus #testimonikurus #kurusdarirumah #jommakan #kurustanpasenam #makananmelayu #ariani #ctdk #sayasukamakan #teamnickhinhussien #sarapansihat #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #dendamcintaarissa #rinduyangterindah #seindahtujuhwarnapelangi #kebaya #tipskurus #tipscantik

  •  183  7  19 June, 2020
  • Kalau posing tak yah sorok sorok or berdiri kat belakang
.
Tangkap gambar pun nampak cantik. Tak perlu nak sembunyi dibelakang orang lain untuk nak nmpak lebih kurus
.
More confident ✌️💪
.
Setuju ke setuju 😊😊😊?
.
That's why la kena kurus.. 😍😍
.
Bukan nampak cantik je tetapi badan lebih sihat dan bertenaga
.
Untuk yang nak join program KURUS FIT ONLINE COACHING blh klik link di bio ig @idarahayue untuk info yang lebih lanjut.
.
Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
.
#kurusfitonlinecoaching
#coachidayue
013-6372703
.
#gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
#dietkalorimalaysia
#herbalifemalaysiacoach
#herbalifenutrition#tipsdiet
#tipskurus#ibubapa
#sayanakkurus
#kolesterol
#jomkurus#badanbesar
#bajuplussizemurah#kurussihat
#tipskurus#jomkurus#nakkurus
#jomdiet#pesancoach 
#coachdiet#dietdengancoach
#coachkurus#bajubesar
#kurussihat
#kuruscantik#mukaglowing
  • Kalau posing tak yah sorok sorok or berdiri kat belakang
    .
    Tangkap gambar pun nampak cantik. Tak perlu nak sembunyi dibelakang orang lain untuk nak nmpak lebih kurus
    .
    More confident ✌️💪
    .
    Setuju ke setuju 😊😊😊?
    .
    That's why la kena kurus.. 😍😍
    .
    Bukan nampak cantik je tetapi badan lebih sihat dan bertenaga
    .
    Untuk yang nak join program KURUS FIT ONLINE COACHING blh klik link di bio ig @idarahayue untuk info yang lebih lanjut.
    .
    Yuran pendaftaran akan dikenakan untuk peserta baru saja. Yang dah join x perlu bayar lagi
    .
    #kurusfitonlinecoaching
    #coachidayue
    013-6372703
    .
    #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia
    #dietkalorimalaysia
    #herbalifemalaysiacoach
    #herbalifenutrition #tipsdiet
    #tipskurus #ibubapa
    #sayanakkurus
    #kolesterol
    #jomkurus#badanbesar
    #bajuplussizemurah#kurussihat
    #tipskurus#jomkurus#nakkurus
    #jomdiet#pesancoach
    #coachdiet#dietdengancoach
    #coachkurus#bajubesar
    #kurussihat
    #kuruscantik#mukaglowing

  •  103  2  20 November, 2019