#babyburn Instagram Photos & Videos

babyburn - 19k posts

Hashtag Popularity

4.6
average comments
350.7
average likes

Latest #babyburn Posts

  • Танечка, с днём рождения!🎉🎆⁠
⠀⁠
Таня для нас больше, чем #друзья_пантеры.⁠
⠀⁠
@jurievna_tatiana замечательный хореограф.⁠
Она часто выступает с нами и ставит танцевальную часть с хэндсами.⁠
⠀⁠
А ещё она весёлая и общительная - настоящая зажигалка.🔥⁠
⠀⁠
Так что вечеринку у пантер без Танюши и представить сложно.😁⁠
⠀⁠
Таня яркая личность и обладает сильным характером. Мы желаем ей здоровья, удачи, и сбывания желаний - скорейшего.☝🏼⁠
⠀⁠
Tanya, happy birthday! 🎉🎆⁠
⠀⁠
 Tanya is more than a friend for us.⁠
⠀⁠
 @jurievna_tatiana is a wonderful choreographer.⁠
 She often performs with us and put on dances part with the fire hands.⁠
⠀⁠
 She is also funny and sociable - a real lighter.🔥⁠
⁠
 So it's hard to imagine a panter's party without Tanya.😁⁠
⠀⁠
 Tanya is a bright personality and has a strong character.  We wish her health, good luck, and the fulfillment of her wishes - the soonest. ☝🏼⁠
⁠
⠀⁠
⁠
#fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу  #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside
  • Танечка, с днём рождения!🎉🎆⁠
    ⠀⁠
    Таня для нас больше, чем #друзья_пантеры.⁠
    ⠀⁠
    @jurievna_tatiana замечательный хореограф.⁠
    Она часто выступает с нами и ставит танцевальную часть с хэндсами.⁠
    ⠀⁠
    А ещё она весёлая и общительная - настоящая зажигалка.🔥⁠
    ⠀⁠
    Так что вечеринку у пантер без Танюши и представить сложно.😁⁠
    ⠀⁠
    Таня яркая личность и обладает сильным характером. Мы желаем ей здоровья, удачи, и сбывания желаний - скорейшего.☝🏼⁠
    ⠀⁠
    Tanya, happy birthday! 🎉🎆⁠
    ⠀⁠
    Tanya is more than a friend for us.⁠
    ⠀⁠
    @jurievna_tatiana is a wonderful choreographer.⁠
    She often performs with us and put on dances part with the fire hands.⁠
    ⠀⁠
    She is also funny and sociable - a real lighter.🔥⁠

    So it's hard to imagine a panter's party without Tanya.😁⁠
    ⠀⁠
    Tanya is a bright personality and has a strong character. We wish her health, good luck, and the fulfillment of her wishes - the soonest. ☝🏼⁠

    ⠀⁠

    #fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside

  •  68  1  5 hours ago
  • Scrub bukan sebarang scrub. Scrub ni terer pudarkan jalur tembikai (stretch marks)
-
Let me introduce our #newbaby SUMO SENTAL. Sental apetuu. Sental daki youu. Lepas sesi menyental semut nak lalu kena berhati2 takut tergelincir. Licin sgt kulitnya!
-
Untuk coffee edition ni kita guna biji kopi Robusta (2 kali lebih kaya antioxidants dari kopi Arabica) kita bubuh sekali Argan Oil yg pandai memudarkan kesan stretch marks dan parut dekat badan korang. Bukan tu je, kita bubuh sekali Jojoba Oil yang mmg power bab hydrate dan moist kan kulit.
-
Ni sample saiz 20g (RM10 exc postage) Nak bagi korang menikmati texture halus dan senang sental daki. Mmg layan habis.  Big sisturrr 40g (RM20 exc postage, free spatula)
-
 #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume  #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
#finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah
  • Scrub bukan sebarang scrub. Scrub ni terer pudarkan jalur tembikai (stretch marks)
    -
    Let me introduce our #newbaby SUMO SENTAL. Sental apetuu. Sental daki youu. Lepas sesi menyental semut nak lalu kena berhati2 takut tergelincir. Licin sgt kulitnya!
    -
    Untuk coffee edition ni kita guna biji kopi Robusta (2 kali lebih kaya antioxidants dari kopi Arabica) kita bubuh sekali Argan Oil yg pandai memudarkan kesan stretch marks dan parut dekat badan korang. Bukan tu je, kita bubuh sekali Jojoba Oil yang mmg power bab hydrate dan moist kan kulit.
    -
    Ni sample saiz 20g (RM10 exc postage) Nak bagi korang menikmati texture halus dan senang sental daki. Mmg layan habis. Big sisturrr 40g (RM20 exc postage, free spatula)
    -
    #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
    #finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah

  •  0  0  12 hours ago
  • Tu baru 2-3 kali gosok dah segerombolan daki tertanggal. Ni lah antara punca nape dorang suka betapa dlm sumo lama2. Ada projek besar rupanya. Lagi-lagi yang jarang-jarang bersauna, sekali masuk kussemangat kelabu asap kuku penuh daki. Takpe puas! Semua tanggal. Bila sel kulit mati dah tanggal, senanglah sel kulit baru nak keluar. Result dia kulit lebih sihat, licin, halus, mulus gebuuuu. Paling puas ending time mandi tu skrub guna Sumo Sental (coffee scrub) syoknya belai kulit lepas naik mandi.
-
 #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume #mesramuduk #sumotherapy #sumosauna #pureessentialoil #eomurah #mesramuduk #sewasaunamurah
#sewasaunamurahgila #mandipeluhkaw #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
#finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah
  • Tu baru 2-3 kali gosok dah segerombolan daki tertanggal. Ni lah antara punca nape dorang suka betapa dlm sumo lama2. Ada projek besar rupanya. Lagi-lagi yang jarang-jarang bersauna, sekali masuk kussemangat kelabu asap kuku penuh daki. Takpe puas! Semua tanggal. Bila sel kulit mati dah tanggal, senanglah sel kulit baru nak keluar. Result dia kulit lebih sihat, licin, halus, mulus gebuuuu. Paling puas ending time mandi tu skrub guna Sumo Sental (coffee scrub) syoknya belai kulit lepas naik mandi.
    -
    #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume #mesramuduk #sumotherapy #sumosauna #pureessentialoil #eomurah #mesramuduk #sewasaunamurah
    #sewasaunamurahgila #mandipeluhkaw #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
    #finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah

  •  0  0  12 hours ago
  • Spa at home! Puas betul kak sumo sental badan tadi. Daki kussemangattt tak sangka debu-debu kelabu bertaburan dlm tent tu. Garu-garu manja je tak sangka pulak daki bersepah keluar. Licinnya kulit pastu! Teruja dgn kulit sendiri. U all dah ‘garu daki’ belum minggu ni?
-
 #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume #mesramuduk #sumotherapy #sumosauna #pureessentialoil #eomurah #mesramuduk #sewasaunamurah
#sewasaunamurahgila #mandipeluhkaw #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
#finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah
  • Spa at home! Puas betul kak sumo sental badan tadi. Daki kussemangattt tak sangka debu-debu kelabu bertaburan dlm tent tu. Garu-garu manja je tak sangka pulak daki bersepah keluar. Licinnya kulit pastu! Teruja dgn kulit sendiri. U all dah ‘garu daki’ belum minggu ni?
    -
    #sumosauna #sumoherbs #bertangas #mandianherba #pekherbasauna #sumotherapy #pureessentialoil #noalcohol #noperfume #mesramuduk #sumotherapy #sumosauna #pureessentialoil #eomurah #mesramuduk #sewasaunamurah
    #sewasaunamurahgila #mandipeluhkaw #saunamurah #berpantangsendiri #bertangas #finnsauna #finnsaunatips
    #finnsaunakutu #sumosaunahq #sumosauna #SaunaPortable #saunakutu #kutusauna #babyburn #halalfatburner #setberpantang #setslimming #setkurusbajet #setkurus #setberpantangmurah

  •  0  0  13 hours ago
  • Slowly but surely.
-
Haa gitu bak pepatah pepatung omputih. Pung pang pung pang rupanya 13kg dah turun. Kalau nak dilukiskan graf bukan turun dan turun. Turun, mendatar 2-3 bulan, turun, mendatar 1-2 bulan, turun. Kalau turunnnn manjang tu ada something wrong lah tu.
-
Kita tak pandai sangat nak diet kaw-kaw macam minum kopi takde gula, nasi ganti sweet potato, memang tak pandai. Nasi tetap makan 2-3 kali sehari. Aiskrim, coklat pun tetap telan. Cuma kena pandai jaga portion. Kalau rasa terlebih kalori harini cover dengan workout atau sauna sambil amik Baby Burn.
-
Kena enjoy dengan apa yang kita buat atau makan. Jangan rasa terbeban atau stress. Nanti berat lagi segan nak turun. Enjoy korang punya #weightlossjourney
-
#sumosauna #babyburn #mandipeluhkawkaw #sewasaunamurahgila
  • Slowly but surely.
    -
    Haa gitu bak pepatah pepatung omputih. Pung pang pung pang rupanya 13kg dah turun. Kalau nak dilukiskan graf bukan turun dan turun. Turun, mendatar 2-3 bulan, turun, mendatar 1-2 bulan, turun. Kalau turunnnn manjang tu ada something wrong lah tu.
    -
    Kita tak pandai sangat nak diet kaw-kaw macam minum kopi takde gula, nasi ganti sweet potato, memang tak pandai. Nasi tetap makan 2-3 kali sehari. Aiskrim, coklat pun tetap telan. Cuma kena pandai jaga portion. Kalau rasa terlebih kalori harini cover dengan workout atau sauna sambil amik Baby Burn.
    -
    Kena enjoy dengan apa yang kita buat atau makan. Jangan rasa terbeban atau stress. Nanti berat lagi segan nak turun. Enjoy korang punya #weightlossjourney
    -
    #sumosauna #babyburn #mandipeluhkawkaw #sewasaunamurahgila

  •  6  0  15 hours ago
  • Ramai betul tanya Baby Burn ni guna ramuan apa. Ni lah ramuan yang kita guna. Rasanya ramai yang kenal tumbuhan dan herba yang kita pakai. Kapsul pun halalan toiyyiban bukan guna dari unsur binatang 🐖 Ok jom baca sikit kerja dorang buat apa.
-
🔥Guarana
Boost tenaga seharian.
Menu diet untuk turunkan berat badan.
-
🔥Lidah Buaya
Melancarkan sistem pencernaan.
Mengeluarkan racun & toksin dari dlm badan.
-
🔥Teh Hijau
Kaya dgn anti oksidan.
Menghancurkan lemak berlebihan.
-
🔥Limau Purut
Merendahkan kadar kolestrol dlm darah.
Meringankan masalah pencernaan.
-
🔥Habatussauda
Melancar & menambah susu ibu.
Melancarkan buang angin.
-
🔥Acai Beri
Mengandungi vit E yang baik utk kesihatan kulit.
Anti penuaan.
-
🔥Daun Jati Cina
Membersihkan kolon / usus.
Membakar lemak berlebihan.
-
🔥Asam Gelugor
Menghalang pembentukkan lemak.
Mengawal selera makan.
-
#babyburn #babyburnSH
  • Ramai betul tanya Baby Burn ni guna ramuan apa. Ni lah ramuan yang kita guna. Rasanya ramai yang kenal tumbuhan dan herba yang kita pakai. Kapsul pun halalan toiyyiban bukan guna dari unsur binatang 🐖 Ok jom baca sikit kerja dorang buat apa.
    -
    🔥Guarana
    Boost tenaga seharian.
    Menu diet untuk turunkan berat badan.
    -
    🔥Lidah Buaya
    Melancarkan sistem pencernaan.
    Mengeluarkan racun & toksin dari dlm badan.
    -
    🔥Teh Hijau
    Kaya dgn anti oksidan.
    Menghancurkan lemak berlebihan.
    -
    🔥Limau Purut
    Merendahkan kadar kolestrol dlm darah.
    Meringankan masalah pencernaan.
    -
    🔥Habatussauda
    Melancar & menambah susu ibu.
    Melancarkan buang angin.
    -
    🔥Acai Beri
    Mengandungi vit E yang baik utk kesihatan kulit.
    Anti penuaan.
    -
    🔥Daun Jati Cina
    Membersihkan kolon / usus.
    Membakar lemak berlebihan.
    -
    🔥Asam Gelugor
    Menghalang pembentukkan lemak.
    Mengawal selera makan.
    -
    #babyburn #babyburnSH

  •  0  0  21 hours ago
  • Склад.❤️⁠
⠀⁠
Из эстетических соображений не покажем его, но знайте, эти пиро-веера были смонтированы именно там.😁⁠
⠀⁠
Место, где хранится всё: реквизит, костюмы, инсталляции всех времён…💃⁠
⠀⁠
Где всегда пахнет керосином.👃⁠
⠀⁠
Где можно найти прошлогодние печеньки.🍪⁠
⠀⁠
Где происходят огненные репетиции, когда льёт дождь.🌧️⁠
⠀⁠
Место "блин, аж туда пилить..😟 Можете подобрать меня на Холодке?"⁠
⠀⁠
Место, где можно отметить пиццей чей-то д.р., устроившись прямо на полу.🍕⁠
⠀⁠
Он в наших сердцах.💘⁠
⠀⁠
Warehouse.⁠
⠀⁠
 For aesthetic reasons, we will not show it, but you should know, these pyro fans were mounted there.😁⁠
⠀⁠
 The place where everything is stored: props, costumes, installations of all times ... 💃⁠
⠀⁠
 Where it always smells like kerosene.👃⁠
⠀⁠
 Where you could find last year's cookies.🍪⁠
⠀⁠
 Where fire rehearsals take place when it rains.🌧️⁠
⠀⁠
 Place "damn it, to go so far... 😟Can you pick me up in the city?"⁠
⠀⁠
 A place to celebrate someone's birthday eating pizza and sitting right on the floor.🍕⁠
⠀⁠
 It is in our hearts.💘⁠
⁠
⁠
⠀⁠
#fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу  #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside
  • Склад.❤️⁠
    ⠀⁠
    Из эстетических соображений не покажем его, но знайте, эти пиро-веера были смонтированы именно там.😁⁠
    ⠀⁠
    Место, где хранится всё: реквизит, костюмы, инсталляции всех времён…💃⁠
    ⠀⁠
    Где всегда пахнет керосином.👃⁠
    ⠀⁠
    Где можно найти прошлогодние печеньки.🍪⁠
    ⠀⁠
    Где происходят огненные репетиции, когда льёт дождь.🌧️⁠
    ⠀⁠
    Место "блин, аж туда пилить..😟 Можете подобрать меня на Холодке?"⁠
    ⠀⁠
    Место, где можно отметить пиццей чей-то д.р., устроившись прямо на полу.🍕⁠
    ⠀⁠
    Он в наших сердцах.💘⁠
    ⠀⁠
    Warehouse.⁠
    ⠀⁠
    For aesthetic reasons, we will not show it, but you should know, these pyro fans were mounted there.😁⁠
    ⠀⁠
    The place where everything is stored: props, costumes, installations of all times ... 💃⁠
    ⠀⁠
    Where it always smells like kerosene.👃⁠
    ⠀⁠
    Where you could find last year's cookies.🍪⁠
    ⠀⁠
    Where fire rehearsals take place when it rains.🌧️⁠
    ⠀⁠
    Place "damn it, to go so far... 😟Can you pick me up in the city?"⁠
    ⠀⁠
    A place to celebrate someone's birthday eating pizza and sitting right on the floor.🍕⁠
    ⠀⁠
    It is in our hearts.💘⁠


    ⠀⁠
    #fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside

  •  76  2  6 August, 2020
  • Last bagi nama nak join  esok 7 ogoss 2020. Lambat melepas. Cepat gtau suami, isteri, kawan2, jiran, sepupu semua yang mana nak tu roger sis cepat
  • Last bagi nama nak join esok 7 ogoss 2020. Lambat melepas. Cepat gtau suami, isteri, kawan2, jiran, sepupu semua yang mana nak tu roger sis cepat

  •  5  1  6 August, 2020
  • Experiment baru! Amazing gila result dia.
-
Hani mmg suka buat experiment nak tgk jauh mana keberhasilan sesuatu benda. Kalau power barulah seronok menjual. Manfaatnya org dapat.
-
Kalini hani fokus untuk kempiskan perut. Kalau lepas beranak masalah utamanya ada buncit dkt bawah perut (pouch) Memang degil sikit nak hilang. Kena bekerja sikit utk halau dia. Kalau tak bekerja dia bermustautin dkt situ dgn senang hati.
-
Dlm 2 minggu ni hani buat mana yg sempat je. Bkn hari2 straight buat semua benda. Kerajinan kita pasang surut tp ajar diri untuk buat sesuatu at least seminggu sekali. So ni lah yg hani buat :
-
🌈 Sauna 5 hari
🌈 Makan Baby Burn 5 hari
🌈 Flat tummy workout 2 hari (ni power tau nnt hani share)
🌈 Minum detox 2 hari (perut rasa ringan tak kembung sgt, love it)
-
Resultnya hani dah kurang 2.5 inch. Kalau perasan video sebelum tu kemain ketat baju. 2 minggu lepas tu longgar selonggar longgarnya. I like it! Berat tak byk sgt turun 2kg je tp inchloss dia ketara!
-
#sumosauna #babyburn #mandipeluhkawkaw #babyburn #halalfatburner #saunamurah
  • Experiment baru! Amazing gila result dia.
    -
    Hani mmg suka buat experiment nak tgk jauh mana keberhasilan sesuatu benda. Kalau power barulah seronok menjual. Manfaatnya org dapat.
    -
    Kalini hani fokus untuk kempiskan perut. Kalau lepas beranak masalah utamanya ada buncit dkt bawah perut (pouch) Memang degil sikit nak hilang. Kena bekerja sikit utk halau dia. Kalau tak bekerja dia bermustautin dkt situ dgn senang hati.
    -
    Dlm 2 minggu ni hani buat mana yg sempat je. Bkn hari2 straight buat semua benda. Kerajinan kita pasang surut tp ajar diri untuk buat sesuatu at least seminggu sekali. So ni lah yg hani buat :
    -
    🌈 Sauna 5 hari
    🌈 Makan Baby Burn 5 hari
    🌈 Flat tummy workout 2 hari (ni power tau nnt hani share)
    🌈 Minum detox 2 hari (perut rasa ringan tak kembung sgt, love it)
    -
    Resultnya hani dah kurang 2.5 inch. Kalau perasan video sebelum tu kemain ketat baju. 2 minggu lepas tu longgar selonggar longgarnya. I like it! Berat tak byk sgt turun 2kg je tp inchloss dia ketara!
    -
    #sumosauna #babyburn #mandipeluhkawkaw #babyburn #halalfatburner #saunamurah

  •  3  0  6 August, 2020
  • Sebijik sehari dah cukup untuk buat awak mandi peluh masa workout, kemas rumah, memasak, main lumba lari dengan anak. Paling tak sangka, air masak 3 liter tu senang-senang je awak boleh habiskan. Tetiba cintakan air kosong 💦
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #fit #sauna
  • Sebijik sehari dah cukup untuk buat awak mandi peluh masa workout, kemas rumah, memasak, main lumba lari dengan anak. Paling tak sangka, air masak 3 liter tu senang-senang je awak boleh habiskan. Tetiba cintakan air kosong 💦
    -
    #babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #fit #sauna

  •  3  0  6 August, 2020
  • Bila kau amik Baby Burn pastu rajin main skipping maka inilah hasilnya. Mohon jeles please

Feel gila layan peluh bila amik Baby Burn.

Tak kisahlah awak workout ke jogging ke sental toilet ke duduk dalam sauna ke memang layan habislah peluh dia. Badan rasa ringan, inchloss pun banyak paling syok berat pun turun.

Hanya RM85 SM / RM88 SS
Ada 30 biji kapsul sebotol
Free postage
Free meal plan 5x makan sehari
Free gift skipping rope

Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️
.
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #rumahmakanterlajaklaris
  • Bila kau amik Baby Burn pastu rajin main skipping maka inilah hasilnya. Mohon jeles please

    Feel gila layan peluh bila amik Baby Burn.

    Tak kisahlah awak workout ke jogging ke sental toilet ke duduk dalam sauna ke memang layan habislah peluh dia. Badan rasa ringan, inchloss pun banyak paling syok berat pun turun.

    Hanya RM85 SM / RM88 SS
    Ada 30 biji kapsul sebotol
    Free postage
    Free meal plan 5x makan sehari
    Free gift skipping rope

    Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️
    .
    #babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #rumahmakanterlajaklaris

  •  0  0  6 August, 2020
  • “Tangan saya selalu kebas. Nak pegang apa-apa semua takde rasa. Tapi lepas konsisten bersauna dah lama kebas tu tak datang”

Alhamdulillah.

Kak sumo buat sinopsis sikit apa kebaikan dekat badan kalau pengaliran darah kita ni lancar :

🌕 Suhu panas dalam sauna akan mengembangkan saluran darah
🌕 Bila saluran darah mengembang, darah mengalir lebih flexible di seluruh badan
🌕 Pengaliran darah yang cantik ni penting untuk kesihatan jantung
🌕 Proses pengaliran darah ni dia bawak oksigen ke otot dan arteri
🌕 Kalau pengaliran darah kita bagus, otak kita pun berfungsi dengan lebih bagus
.
.
Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
.
.
.
#sayajual  #7harimencintaiku2 #icsyvmy  #senawang  #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #sewasaunanegerisembilan  #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin 
#sewasaunaRM13 #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah  #confinementladymalaysia  #sewasaunamurahgila
#babyburn #mandipeluhkawkaw 
#pekherba #mandianherba #sumoherbs 
#naiksamasama #sakuranohana #EishalEmpire 
#sumotherapy #pureessentialoil  #mesrawuduk
  • “Tangan saya selalu kebas. Nak pegang apa-apa semua takde rasa. Tapi lepas konsisten bersauna dah lama kebas tu tak datang”

    Alhamdulillah.

    Kak sumo buat sinopsis sikit apa kebaikan dekat badan kalau pengaliran darah kita ni lancar :

    🌕 Suhu panas dalam sauna akan mengembangkan saluran darah
    🌕 Bila saluran darah mengembang, darah mengalir lebih flexible di seluruh badan
    🌕 Pengaliran darah yang cantik ni penting untuk kesihatan jantung
    🌕 Proses pengaliran darah ni dia bawak oksigen ke otot dan arteri
    🌕 Kalau pengaliran darah kita bagus, otak kita pun berfungsi dengan lebih bagus
    .
    .
    Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
    .
    .
    .
    #sayajual #7harimencintaiku2 #icsyvmy #senawang #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #sewasaunanegerisembilan #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin
    #sewasaunaRM13 #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah #confinementladymalaysia #sewasaunamurahgila
    #babyburn #mandipeluhkawkaw
    #pekherba #mandianherba #sumoherbs
    #naiksamasama #sakuranohana #EishalEmpire
    #sumotherapy #pureessentialoil #mesrawuduk

  •  7  0  6 August, 2020
  • Kita tak boleh control semua benda dalam hidup ni, tapi kita boleh control apa yang kita nak masukkan dalam mulut.

Kak sumo layan overnight oats pagi ni. Oats tu dah rendam dgn susu, vanilla esen dari malam tadi. Sedap betul makan sejuk2. Tambah buah epal sikit potong comel2. Pastu berangan mcm makan dekat kafe hipsturr.

Satu benda yang kak sumo suka pasal overnight oats ni dia sangat membantu melancarkan buang air besar. Kalau tak dulu mesti kena minum detox baru masuk toilet. Sekarang dah jumpa pengganti detox yang kaya dgn fiber.

#sumosauna #babyburn #saunamurah #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #saunatime 
#kekalcantikdansihat
  • Kita tak boleh control semua benda dalam hidup ni, tapi kita boleh control apa yang kita nak masukkan dalam mulut.

    Kak sumo layan overnight oats pagi ni. Oats tu dah rendam dgn susu, vanilla esen dari malam tadi. Sedap betul makan sejuk2. Tambah buah epal sikit potong comel2. Pastu berangan mcm makan dekat kafe hipsturr.

    Satu benda yang kak sumo suka pasal overnight oats ni dia sangat membantu melancarkan buang air besar. Kalau tak dulu mesti kena minum detox baru masuk toilet. Sekarang dah jumpa pengganti detox yang kaya dgn fiber.

    #sumosauna #babyburn #saunamurah #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #saunatime
    #kekalcantikdansihat

  •  10  0  6 August, 2020
  • Tak habis lagi sebotol seluar jeans dari saiz 31 dah jadi 29. Berat pulak dah turun 3kg. Fuhh. Makan Baby Burn gabung pulak dengan workout memang meletops feedback dia.
-
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
  • Tak habis lagi sebotol seluar jeans dari saiz 31 dah jadi 29. Berat pulak dah turun 3kg. Fuhh. Makan Baby Burn gabung pulak dengan workout memang meletops feedback dia.
    -
    #babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

  •  3  0  6 August, 2020
  • DIET SUKU
/
Susah eh nak jaga makan. Sebenarnya tak susah kalau dipraktikkan dari sekarang. Hani pun tengah berjinak-jinak dengan diet seimbang ni. Nasi tetap makan cuma kecikkan portion. Kalau dulu nasi menimbun lauk seciput je. Pastu kuah banjir. Ok hani share tips diet suku ni dengan lebih terperinci.
/
🥗 Nasi 1/2 cup ala besar penumbok gitu
🥗 Setiap meal wajib selitkan salah satu protein (ayam, telur, daging, ikan)
🥗 Lagi afdal kalau protein tu dikukus, panggang atau rebus kalau takde pilihan amik je lauk mana tanpa kuah (kuah tu yg jahat byk garam selalunya)
🥗 Minum air kosong je lagi bagus takde kalori
🥗 Sedap pulak lauk mak masak nak tambahlah. Boleh. Tambah lauk je nasi tak perlu. Ratah je mcm tak biasa pulak.
/
Buatlah setip hari sepanjang masa (semoga istiqamah) gabungkan sekali dengan workout sikit dan baby burn. Fuhhh memang pantas lemak berlari mencicit.
/
So far hani dah amalkan lebih kurang 2 minggu lebih. Kalau dalam kg dah kurang 3kg. Kalau inch ada bahagian yang dah kurang 2inch. Yippeee! 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
/
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw #
  • DIET SUKU
    /
    Susah eh nak jaga makan. Sebenarnya tak susah kalau dipraktikkan dari sekarang. Hani pun tengah berjinak-jinak dengan diet seimbang ni. Nasi tetap makan cuma kecikkan portion. Kalau dulu nasi menimbun lauk seciput je. Pastu kuah banjir. Ok hani share tips diet suku ni dengan lebih terperinci.
    /
    🥗 Nasi 1/2 cup ala besar penumbok gitu
    🥗 Setiap meal wajib selitkan salah satu protein (ayam, telur, daging, ikan)
    🥗 Lagi afdal kalau protein tu dikukus, panggang atau rebus kalau takde pilihan amik je lauk mana tanpa kuah (kuah tu yg jahat byk garam selalunya)
    🥗 Minum air kosong je lagi bagus takde kalori
    🥗 Sedap pulak lauk mak masak nak tambahlah. Boleh. Tambah lauk je nasi tak perlu. Ratah je mcm tak biasa pulak.
    /
    Buatlah setip hari sepanjang masa (semoga istiqamah) gabungkan sekali dengan workout sikit dan baby burn. Fuhhh memang pantas lemak berlari mencicit.
    /
    So far hani dah amalkan lebih kurang 2 minggu lebih. Kalau dalam kg dah kurang 3kg. Kalau inch ada bahagian yang dah kurang 2inch. Yippeee! 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
    /
    #babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw #

  •  2  0  5 August, 2020
  • Masa tengah kembang tak payah segan nak amik gambar. Amik je bebanyak. Nanti dah slim mesti korang tak sangka pernah sekembang tu.
-
Gambar kiri ni berat 69kg (ngandung) Yang kanan ni berat 49kg. Mana tahu nanti ada rezeki ngandung lagi kembang lagi, gambar ni lah akan jadi motivation untuk slim semula. Bukan tak boleh slim balik tp byk sgt alasan.
-
Kena set betul2 nak berat berapa kg, dalam masa berapa bulan, apa strategik nak dibuat contoh macam hani set nak berat 50kg dalam masa 3 bulan. Consume baby burn, main skipping dan buat diet #sukusukuseparuh. Tapi syg tak dapat capai berat yg hani nak sbb tak dpt konsisten buat diet suku dgn berskipping. Silap sendiri. Berat stuck dekat 55kg-56kg nak dekat 2 bulan.
-
Ok tukar plan lain. Tambah lagi 3 bulan dan tukar strategi. Baby burn, balanced diet dan bersauna. Alhamdulillah dalam sebulan setengah dah capai target. Siap terlebih target pulak tu berat pegi jadi 49kg.
-
Jadi mana yang tengah struggle nak dptkan berat pujaan hati tu jangan give up cepat sangat kalau tak berjaya jugak cuba ubah strategi dan kental.
-
#babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
  • Masa tengah kembang tak payah segan nak amik gambar. Amik je bebanyak. Nanti dah slim mesti korang tak sangka pernah sekembang tu.
    -
    Gambar kiri ni berat 69kg (ngandung) Yang kanan ni berat 49kg. Mana tahu nanti ada rezeki ngandung lagi kembang lagi, gambar ni lah akan jadi motivation untuk slim semula. Bukan tak boleh slim balik tp byk sgt alasan.
    -
    Kena set betul2 nak berat berapa kg, dalam masa berapa bulan, apa strategik nak dibuat contoh macam hani set nak berat 50kg dalam masa 3 bulan. Consume baby burn, main skipping dan buat diet #sukusukuseparuh. Tapi syg tak dapat capai berat yg hani nak sbb tak dpt konsisten buat diet suku dgn berskipping. Silap sendiri. Berat stuck dekat 55kg-56kg nak dekat 2 bulan.
    -
    Ok tukar plan lain. Tambah lagi 3 bulan dan tukar strategi. Baby burn, balanced diet dan bersauna. Alhamdulillah dalam sebulan setengah dah capai target. Siap terlebih target pulak tu berat pegi jadi 49kg.
    -
    Jadi mana yang tengah struggle nak dptkan berat pujaan hati tu jangan give up cepat sangat kalau tak berjaya jugak cuba ubah strategi dan kental.
    -
    #babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

  •  4  0  5 August, 2020
  • Сегодня день штопора.🎉
Нет-нет, мы вовсе не призываем воспользоваться им по назначению.✋🏻
⠀
А хотим рассказать, что в фаершоу есть элемент с таким названием.🤓
⠀
Он сильно отличается от остальных, т.к. выполняется в плоскости, параллельной земле.
⠀
Тогда как большинство огненных движений производяться в вертикальной.
⠀
Выполняется на поях, хотя можно исхитрться и веерами, и даже стафами.😆
⠀
Максимум эффекта при медленном вращении пои.
Реквизит движется по спирали, здорово напоминая штопор.
⠀
Коллеги фаершики, часто его используете?😉 Элемент.
⠀
Today is the corkscrew day.🎉
 No, no, we do not at all call to use it for its intended purpose.✋🏻
⠀
We want to tell you that there is an element with this name in the fire show.🤓
⠀
 It is very different from the others, because  performed in a plane parallel to the ground.
⠀
 Whereas most of the fire movements are carried out in the vertical.
⠀
 It is performed on poi, although you can contrive with fans and even staffs.😆
⠀
Maximum effect will have with slow poi spinning.
 The props move in a spiral, like a corkscrew.
⠀
 Dear colleagues fire performers, do you often use it? 😉 The element.
⠀
#fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу  #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside
  • Сегодня день штопора.🎉
    Нет-нет, мы вовсе не призываем воспользоваться им по назначению.✋🏻

    А хотим рассказать, что в фаершоу есть элемент с таким названием.🤓

    Он сильно отличается от остальных, т.к. выполняется в плоскости, параллельной земле.

    Тогда как большинство огненных движений производяться в вертикальной.

    Выполняется на поях, хотя можно исхитрться и веерами, и даже стафами.😆

    Максимум эффекта при медленном вращении пои.
    Реквизит движется по спирали, здорово напоминая штопор.

    Коллеги фаершики, часто его используете?😉 Элемент.

    Today is the corkscrew day.🎉
     No, no, we do not at all call to use it for its intended purpose.✋🏻

    We want to tell you that there is an element with this name in the fire show.🤓

     It is very different from the others, because  performed in a plane parallel to the ground.

     Whereas most of the fire movements are carried out in the vertical.

     It is performed on poi, although you can contrive with fans and even staffs.😆

    Maximum effect will have with slow poi spinning.
     The props move in a spiral, like a corkscrew.

     Dear colleagues fire performers, do you often use it? 😉 The element.

    #fireshowpantera #panterafire #fireperformance #фаершоупантера #firegirl #firegirls #burnbaby #babyburn #пиротехника #огненноешоу  #заказатьшоу #вогнянешоу #firearts #fireart #fireinside

  •  97  6  5 August, 2020

Top #babyburn Posts

  • •••Perché cambiare? Ognuno ha il suo stile, quando l’hai trovato dovresti mantenerlo.
.A.Hepburn•••
.
.
.
.ph:📸 @phmaxdagata 
.Grazie per la pazienza 😂😂😂
Devo solo imparare a non prendermi troppo sul serio e a sfogare un po’ le mie emozioni... intanto torno negli anni dove mi sentivo a mio agio 🥰
.
.
.
.#pinup #modelforaday #shootingday #pics #50’s #rossonera #red #black #vintage #vintagestyle #vintageoutfit #frienship #babyburn #sayhi #me #backtopast #firststep #vintageclothing #instalike #rockabillystyle #rockabilly
  • •••Perché cambiare? Ognuno ha il suo stile, quando l’hai trovato dovresti mantenerlo.
    .A.Hepburn•••
    .
    .
    .
    .ph:📸 @phmaxdagata
    .Grazie per la pazienza 😂😂😂
    Devo solo imparare a non prendermi troppo sul serio e a sfogare un po’ le mie emozioni... intanto torno negli anni dove mi sentivo a mio agio 🥰
    .
    .
    .
    . #pinup #modelforaday #shootingday #pics #50’s #rossonera #red #black #vintage #vintagestyle #vintageoutfit #frienship #babyburn #sayhi #me #backtopast #firststep #vintageclothing #instalike #rockabillystyle #rockabilly

  •  130  29  31 July, 2020