#audela Instagram Photos & Videos

audela - 86.1k posts

Hashtag Popularity

11.7
average comments
56.4
average likes

Latest #audela Posts

  • Let's go After 😎

#Repost @nowness
• • • • • •
#MorningMeditation: breakfast mood via @__s____o 🌸⁠
⁠
Tap the link in bio to watch a playlist of meditation films on NOWNESS 🌺⁠
  • Let's go After 😎

    #Repost @nowness
    • • • • • •
    #MorningMeditation: breakfast mood via @__s____o 🌸⁠

    Tap the link in bio to watch a playlist of meditation films on NOWNESS 🌺⁠

  •  1  1  45 minutes ago
  • .
Soon 🥰

.
Guess  how I am feeling right now ?? ❤️
.
#audela #comingsoon
  • .
    Soon 🥰

    .
    Guess how I am feeling right now ?? ❤️
    .
    #audela #comingsoon

  •  13  0  1 hour ago
  • Bukan sembarangan Mocha kerana rasa mewah kombinasi kopi dan coklat boleh menyaingi dan mengatasi  kopi tersohor Star*****. Minuman sihat ini juga dapat memastikan badan kita flush sisa makanan & toksin setiap hari. 😍😍
.
.

Disamping membantu menurunkan berat badan dengan selamat dan berkesan ia boleh memberi kecergasan yg berpanjangan sepanjang hari.
.
.
#audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday .
#boostimmunesystem #kuruscepat #dramasangat #plussizemalaysia #marykaymalaysia #misclaire #majalahnona  #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega  #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia #coddungun
  • Bukan sembarangan Mocha kerana rasa mewah kombinasi kopi dan coklat boleh menyaingi dan mengatasi kopi tersohor Star*****. Minuman sihat ini juga dapat memastikan badan kita flush sisa makanan & toksin setiap hari. 😍😍
    .
    .

    Disamping membantu menurunkan berat badan dengan selamat dan berkesan ia boleh memberi kecergasan yg berpanjangan sepanjang hari.
    .
    .
    #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday .
    #boostimmunesystem #kuruscepat #dramasangat #plussizemalaysia #marykaymalaysia #misclaire #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia #coddungun

  •  3  0  1 hour ago
  • GREAT NEWS!!! AUDELA MULTI 17 OPEN FOR PRE-ORDER! ORDER YOURS NOW WHILE STOCKS LAST! 𝑶𝒓𝒅𝒆𝒓 𝒂𝒕 𝑾𝒆𝒃𝒔𝒊𝒕𝒆: 𝑾𝑾𝑾.𝑨𝑼𝑫𝑬𝑳𝑨.𝑺𝑮
  • GREAT NEWS!!! AUDELA MULTI 17 OPEN FOR PRE-ORDER! ORDER YOURS NOW WHILE STOCKS LAST! 𝑶𝒓𝒅𝒆𝒓 𝒂𝒕 𝑾𝒆𝒃𝒔𝒊𝒕𝒆: 𝑾𝑾𝑾.𝑨𝑼𝑫𝑬𝑳𝑨.𝑺𝑮

  •  9  1  1 hour ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
.
.
✅Adakah anda penggemar coffee?
✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
.
.
#audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepatdanselamat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona  #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet @nad.zainal #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega  #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams @audelabeauty_hq #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
    .
    .
    ✅Adakah anda penggemar coffee?
    ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
    ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
    ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
    ✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
    ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
    .
    .
    #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepatdanselamat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet @nad.zainal #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams @audelabeauty_hq #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia

  •  2  0  2 hours ago
  • Jadual harian yang sentiasa padat dengan sesi fotografi dan shooting membuatkan beliau kadang2 terpaksa skip makan gara2 terlalu sibuk. Nasib baik ada #mochafit yg membantu beliau sentiasa kekal cergas bertenaga dan memberi rasa kenyang serta membantu meningkatkan imuniti badan. 😘😘
.
. 
#Repost @cnan94_
• • • • • •
Disebabkan awak reject saya kerana badan saya tak cantik , so saya pilih untuk cubaa produk kurus dari @audela.marisa.n9 ! ❤️ Bila saya dah cantik nanti , awak jangan sibuk pulak cari saya 🤬🥵 .
.
Sape sape nak kurus secara sihat boleh cuba produk @audela.marisa.n9 @audela.marisa.n9 ! 🥂 Tudung cantik sememangnyaa dari @scarff.co ! 🌸
.
.
#audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday .
#stayhealthy #stayhome #boostimmunesystem #niatpuasa
#ramadhan2020
#audela
#audelanegerisembilan
#audelaseremban
#fattzura
#mirafilzah
#zizanrazak
#puamin
#ustazebitlew
#bazarpaknil
#bazar
#ctdk
#jepsepahtu
#kitajagakita
#jozlynnhanania
#rizalman
#jovianmandagie
  • Jadual harian yang sentiasa padat dengan sesi fotografi dan shooting membuatkan beliau kadang2 terpaksa skip makan gara2 terlalu sibuk. Nasib baik ada #mochafit yg membantu beliau sentiasa kekal cergas bertenaga dan memberi rasa kenyang serta membantu meningkatkan imuniti badan. 😘😘
    .
    .
    #Repost @cnan94_
    • • • • • •
    Disebabkan awak reject saya kerana badan saya tak cantik , so saya pilih untuk cubaa produk kurus dari @audela.marisa.n9 ! ❤️ Bila saya dah cantik nanti , awak jangan sibuk pulak cari saya 🤬🥵 .
    .
    Sape sape nak kurus secara sihat boleh cuba produk @audela.marisa.n9 @audela.marisa.n9 ! 🥂 Tudung cantik sememangnyaa dari @scarff.co ! 🌸
    .
    .
    #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday .
    #stayhealthy #stayhome #boostimmunesystem #niatpuasa
    #ramadhan2020
    #audela
    #audelanegerisembilan
    #audelaseremban
    #fattzura
    #mirafilzah
    #zizanrazak
    #puamin
    #ustazebitlew
    #bazarpaknil
    #bazar
    #ctdk
    #jepsepahtu
    #kitajagakita
    #jozlynnhanania
    #rizalman
    #jovianmandagie

  •  6  0  2 hours ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
.
.
✅Adakah anda penggemar coffee?
✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
.
.
Click link aT bio @audelabeauty_nisa more info
.
.
.
#freegift #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #tipskurus #tipskuruscepat #nadzainal #sembelithilang #perutbuncithilang #kuruspantas #kopitanpagula #kuruscantik #coffelovers #coffeetime☕ #gengmakan #audelalovers #audelamochafit #codsetiaalam #petuakurus #rahsiakurus #ubatsembelit #sifufbads #kurussebelumraya #bajurayabudak2020 #superingredientspecialist #sukamakan #codmeru #fooddeliverysetiaalam #fooddeliverymeru
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
    .
    .
    ✅Adakah anda penggemar coffee?
    ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
    ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
    ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
    ✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
    ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
    .
    .
    Click link aT bio @audelabeauty_nisa more info
    .
    .
    .
    #freegift #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #tipskurus #tipskuruscepat #nadzainal #sembelithilang #perutbuncithilang #kuruspantas #kopitanpagula #kuruscantik #coffelovers #coffeetime☕ #gengmakan #audelalovers #audelamochafit #codsetiaalam #petuakurus #rahsiakurus #ubatsembelit #sifufbads #kurussebelumraya #bajurayabudak2020 #superingredientspecialist #sukamakan #codmeru #fooddeliverysetiaalam #fooddeliverymeru

  •  2  0  3 hours ago
  • KELEBIHAN MOCHA FT : .
.
✅ DETOX - flush sisa makanan dalam badan sangat penting untuk menghilangkan perut buncit
.
✅ CONTROL APPETITE - Mengurangkan rasa lapar & boleh control makan kerana kandungan oat fiber & brown rice akan membuat kan rasa kenyang 4- 5 jam
.
✅ BOOST IMMUNE SYSTEM - kandungan bahan2 seperti grapefruit, rhubarb & garcinia cambogia sangat baik untuk membantu meningkatkan immune sistem badan serta mengelakkan penyakit.
.
✅ ENERGIZED BODY - membuat kan badan cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
✅ REMOVE TOXIN - Membuang toxin2 dalam badan agar badan kekal sihat
.
.
Dapatkan promosi JUNE dari agen2 terdekat anda di seluruh Malaysia & Singapore 💕
. .
#freegift #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #tipskurus #tipskuruscepat #nadzainal #sembelithilang #perutbuncithilang #kuruspantas #kopitanpagula #kuruscantik #coffelovers #coffeetime☕ #gengmakan #audelalovers #audelamochafit #codsetiaalam #petuakurus #rahsiakurus #ubatsembelit #sifufbads #kurussebelumraya #bajurayabudak2020 #superingredientspecialist #sukamakan #codmeru #fooddeliverysetiaalam #fooddeliverymeru
  • KELEBIHAN MOCHA FT : .
    .
    ✅ DETOX - flush sisa makanan dalam badan sangat penting untuk menghilangkan perut buncit
    .
    ✅ CONTROL APPETITE - Mengurangkan rasa lapar & boleh control makan kerana kandungan oat fiber & brown rice akan membuat kan rasa kenyang 4- 5 jam
    .
    ✅ BOOST IMMUNE SYSTEM - kandungan bahan2 seperti grapefruit, rhubarb & garcinia cambogia sangat baik untuk membantu meningkatkan immune sistem badan serta mengelakkan penyakit.
    .
    ✅ ENERGIZED BODY - membuat kan badan cergas & bertenaga sepanjang hari.
    .
    ✅ REMOVE TOXIN - Membuang toxin2 dalam badan agar badan kekal sihat
    .
    .
    Dapatkan promosi JUNE dari agen2 terdekat anda di seluruh Malaysia & Singapore 💕
    . .
    #freegift #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #tipskurus #tipskuruscepat #nadzainal #sembelithilang #perutbuncithilang #kuruspantas #kopitanpagula #kuruscantik #coffelovers #coffeetime☕ #gengmakan #audelalovers #audelamochafit #codsetiaalam #petuakurus #rahsiakurus #ubatsembelit #sifufbads #kurussebelumraya #bajurayabudak2020 #superingredientspecialist #sukamakan #codmeru #fooddeliverysetiaalam #fooddeliverymeru

  •  1  0  3 hours ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️ . . ✅Adakah anda penggemar coffee? ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat? ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula? ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu? ✅Adakah anda ada mslh nk membuang? ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda? . . #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️ . . ✅Adakah anda penggemar coffee? ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat? ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula? ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu? ✅Adakah anda ada mslh nk membuang? ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda? . . #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia

  •  0  0  4 hours ago
  • #inktober2019 jour 22. Le mot du jour est #ghost

Nous voilà donc avec un cimetière à la sauce romantique. Outre que ce dessin a été plutôt récréatif à faire, il m'a surtout permis de tester l'encre blanche! 

#fantome #cimetiere #mort #esprit #necropole #tombeau #ectoplasme #audela #apreslavie #spirit #cemetery #kirkyard #death #loss #tombstone #thriller #gravestone #gothicstyle #thrill #afterlife #hereafter #ink #inking #colourink #illustratrice #inkillustration #illustration
  • #inktober2019 jour 22. Le mot du jour est #ghost

    Nous voilà donc avec un cimetière à la sauce romantique. Outre que ce dessin a été plutôt récréatif à faire, il m'a surtout permis de tester l'encre blanche!

    #fantome #cimetiere #mort #esprit #necropole #tombeau #ectoplasme #audela #apreslavie #spirit #cemetery #kirkyard #death #loss #tombstone #thriller #gravestone #gothicstyle #thrill #afterlife #hereafter #ink #inking #colourink #illustratrice #inkillustration #illustration

  •  20  6  9 hours ago
  • 😱😱😱😱 je fais partie des 10 finalistes 🙏🏻🙏🏻👍🏻🙏🏻🙏🏻💖💖💖 n°80 avec Bob Marley 😍😍😍

#dessincrayon #art🎨 #drawing #myart #passion #zen #méditation #photoreproduction #polychromospencils #fabercastell #beautiful #portrait #loisirscreatifs #pencilsacademy #dessin #autoportrait #art_hyperrealism #pendrawing #cultofthepencil #hitart #theartexplorer #encadrement #cadre #coloredpencilfeature #connexion #audela #mediumnite #bobmarley #dreadlocks #celebrity
  • 😱😱😱😱 je fais partie des 10 finalistes 🙏🏻🙏🏻👍🏻🙏🏻🙏🏻💖💖💖 n°80 avec Bob Marley 😍😍😍

    #dessincrayon #art🎨 #drawing #myart #passion #zen #méditation #photoreproduction #polychromospencils #fabercastell #beautiful #portrait #loisirscreatifs #pencilsacademy #dessin #autoportrait #art_hyperrealism #pendrawing #cultofthepencil #hitart #theartexplorer #encadrement #cadre #coloredpencilfeature #connexion #audela #mediumnite #bobmarley #dreadlocks #celebrity

  •  14  6  12 hours ago
  • COMMANDE PRIVÉE D’une TOILE D’ÂME MEDIUMINIQUE 😇🙏

« RENAISSANCE »
 Acrylique 
  38cm / 46cm

Voici une TOILE COSMIQUE offerte d’une âme sœur à son âme sœur 👩‍❤️‍👩
Merci encore de tout coeur pour votre confiance à toutes les deux .
C’était une expérience riche ,nouvelle, et si belle ...
« Après chaque nuit noire il y a un jour plus lumineux » 🌟

Merci infiniment pour ta sagesse ,ta lumière , et ta douce puissance .
La guérison est là 🌱💚. 

#artabstrait #peinture#peinturevibratoire#peintureintuitive#medium#frenchartist#abstractart#spiritualité#angels#chamane#chamanisme#toile#cosmicart#ange#guerison#audela#artherapy#artherapie
  • COMMANDE PRIVÉE D’une TOILE D’ÂME MEDIUMINIQUE 😇🙏

    « RENAISSANCE »
    Acrylique
    38cm / 46cm

    Voici une TOILE COSMIQUE offerte d’une âme sœur à son âme sœur 👩‍❤️‍👩
    Merci encore de tout coeur pour votre confiance à toutes les deux .
    C’était une expérience riche ,nouvelle, et si belle ...
    « Après chaque nuit noire il y a un jour plus lumineux » 🌟

    Merci infiniment pour ta sagesse ,ta lumière , et ta douce puissance .
    La guérison est là 🌱💚.

    #artabstrait #peinture #peinturevibratoire #peintureintuitive #medium #frenchartist #abstractart #spiritualité #angels #chamane#chamanisme#toile#cosmicart#ange#guerison#audela#artherapy#artherapie

  •  16  4  12 hours ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️

✅Adakah anda penggemar coffee?
✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?

#audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona  #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega  #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #codbangi #codkajang #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya#bigsizemalaysia
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️

    ✅Adakah anda penggemar coffee?
    ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
    ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
    ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
    ✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
    ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?

    #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #codbangi #codkajang #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya#bigsizemalaysia

  •  3  0  13 hours ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
.
.
✅Adakah anda penggemar coffee?
✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
.
.
#audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona  #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega  #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #codkajang #codbangi #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
    .
    .
    ✅Adakah anda penggemar coffee?
    ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
    ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
    ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
    ✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
    ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
    .
    .
    #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #codkajang #codbangi #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia

  •  3  0  13 hours ago
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
.
.
✅Adakah anda penggemar coffee?
✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
.
.
#audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona  #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega  #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia
  • Kepada semua #coffeelover di luar sana.. jom tukar kepada coffee yg sihat ~Mocha FT ☕️
    .
    .
    ✅Adakah anda penggemar coffee?
    ✅Adakah anda bukan sahaja gemar coffee ttp nk coffee yg ada xtra manfaat?
    ✅Adakah anda seorang yg tak suka gula?
    ✅Adakah anda nak maintain ideal mcm muda dulu?
    ✅Adakah anda ada mslh nk membuang?
    ✅Paling penting adakah anda nak hidangkan sesuatu yg pasti buatkan suami anda lebih sayang, lebih awal nak balik rumah, dan sentiasa rindu pada air kopi tangan anda?
    .
    .
    #audela #imochayou #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #kuruscepat #dramasangat #marykaymalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #yearendsale #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #maharajalawakmega #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #kampungpeople #mirafilzah #cikgucikgu #cikgusekolah #coddungun #gegarvaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia

  •  14  0  15 hours ago
  • J'aime accompagner les gens. 
Et même depuis ma plus tendre enfance !
.
Je me revois encore donner de grandes leçons aux copines de ma maman qui affichaient toutes un grand air surpris après m'avoir écoutée. Hihi !

"Mon Dieu, ta fille, qu'est-ce qu'elle est mature pour son âge !" disaient-elles. 
.
Oui, j'étais très mature pour mon jeune âge. Cela m'a d'ailleurs valu l'impression d'être un extra-terrestre pendant des années (rares étaient les personnes qui comprenaient mon âme).
Mais peu importe, j'ai tout de suite su que ma principale mission de vie serait de guider, encourager, soutenir et motiver ceux et celles qui croiseraient ma route. 
.
C'est pour ça que j'ai introduis la guidance dans mes prestations. Elle dure entre 45min et 1h15 et permet de vous remettre droit sur votre chemin tout en répondant à vos questions à l'aide de mes cartes et mes ressentis. J'adore ce style de séance où l'on part ensemble à l'intuition pour dénouer vos noeuds et dissiper les nuages de votre tête !
.
Si tu ressens le besoin de reçevoir une guidance, sache que je peux t'aider à voir beaucoup plus clair. 
Viens simplement en message privé et je t'explique tout. 
.
SITE INTERNET : laetitia-giacomi.com
.
#guidance #spiritualguidance #divineguidance #medium #mediumnite #audela #guidespirituel #voyance #voyanceenligne #tarot #tarotcards #oracle #oraclecards #divination #spirit #spiritualite #developpementpersonnel #accompagnement #coaching #aide #soutien #encouragement #motivation #instapositive #instagood #instamotivation
  • J'aime accompagner les gens.
    Et même depuis ma plus tendre enfance !
    .
    Je me revois encore donner de grandes leçons aux copines de ma maman qui affichaient toutes un grand air surpris après m'avoir écoutée. Hihi !

    "Mon Dieu, ta fille, qu'est-ce qu'elle est mature pour son âge !" disaient-elles.
    .
    Oui, j'étais très mature pour mon jeune âge. Cela m'a d'ailleurs valu l'impression d'être un extra-terrestre pendant des années (rares étaient les personnes qui comprenaient mon âme).
    Mais peu importe, j'ai tout de suite su que ma principale mission de vie serait de guider, encourager, soutenir et motiver ceux et celles qui croiseraient ma route.
    .
    C'est pour ça que j'ai introduis la guidance dans mes prestations. Elle dure entre 45min et 1h15 et permet de vous remettre droit sur votre chemin tout en répondant à vos questions à l'aide de mes cartes et mes ressentis. J'adore ce style de séance où l'on part ensemble à l'intuition pour dénouer vos noeuds et dissiper les nuages de votre tête !
    .
    Si tu ressens le besoin de reçevoir une guidance, sache que je peux t'aider à voir beaucoup plus clair.
    Viens simplement en message privé et je t'explique tout.
    .
    SITE INTERNET : laetitia-giacomi.com
    .
    #guidance #spiritualguidance #divineguidance #medium #mediumnite #audela #guidespirituel #voyance #voyanceenligne #tarot #tarotcards #oracle #oraclecards #divination #spirit #spiritualite #developpementpersonnel #accompagnement #coaching #aide #soutien #encouragement #motivation #instapositive #instagood #instamotivation

  •  21  0  15 hours ago

Top #audela Posts

  • DROPSHIP TANPA MODAL, TANPA YURAN DAFTAR TAPI DAPAT KOMISEN AGENT😋
.
HAH ACANO TU ?😨😨😨😨
.
👍Dapat Free Guide, Free Kelas Instagram Marketing
👍Setiap minggu kelas live utk Instagram Marketing
👍Produk Nad zainal mudah dikenali,mudah dijual
👍Harga Mampu Milik
👍Produk disukai ramai
. .
Nk tahu lebih lagi boleh klik link wsap 💋 atau komen "LOKASI" korang sekarang !😎
.
.
#audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nadzainal #tipskurus #petuakurus #rahsiakurusmudah #kulitcantik #tipskulitcantik #petuakulitcantik #nakkurus #kurusmudah #teamrichwork #nuh #tipsdiet #tipscantik #tipsawetmuda #artist #mingguanwanita #teamAFCV200209 #teamaudela #dietkalori #dietmalaysia #tipsbisnes #freecoaching #free #dropshipwanted #coach #coachdiet #coachkurus
  • DROPSHIP TANPA MODAL, TANPA YURAN DAFTAR TAPI DAPAT KOMISEN AGENT😋
    .
    HAH ACANO TU ?😨😨😨😨
    .
    👍Dapat Free Guide, Free Kelas Instagram Marketing
    👍Setiap minggu kelas live utk Instagram Marketing
    👍Produk Nad zainal mudah dikenali,mudah dijual
    👍Harga Mampu Milik
    👍Produk disukai ramai
    . .
    Nk tahu lebih lagi boleh klik link wsap 💋 atau komen "LOKASI" korang sekarang !😎
    .
    .
    #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nadzainal #tipskurus #petuakurus #rahsiakurusmudah #kulitcantik #tipskulitcantik #petuakulitcantik #nakkurus #kurusmudah #teamrichwork #nuh #tipsdiet #tipscantik #tipsawetmuda #artist #mingguanwanita #teamAFCV200209 #teamaudela #dietkalori #dietmalaysia #tipsbisnes #freecoaching #free #dropshipwanted #coach #coachdiet #coachkurus

  •  159  38  11 February, 2020
  • DROPSHIP TANPA MODAL, TANPA YURAN DAFTAR TAPI DAPAT KOMISEN AGENT😋
.
👍Dapat Free Guide, Free Kelas Instagram Marketing
👍Setiap minggu kelas live utk Instagram Marketing
👍Produk Nad zainal mudah dikenali,mudah dijual
👍Harga Mampu Milik
👍Produk disukai ramai
. .
Nk tahu lebih lagi boleh klik link wsap www.wasap.my/60169330754/dsfree 💋 atau komen "LOKASI" korang sekarang !😎
.
#audelabynadzainal
  • DROPSHIP TANPA MODAL, TANPA YURAN DAFTAR TAPI DAPAT KOMISEN AGENT😋
    .
    👍Dapat Free Guide, Free Kelas Instagram Marketing
    👍Setiap minggu kelas live utk Instagram Marketing
    👍Produk Nad zainal mudah dikenali,mudah dijual
    👍Harga Mampu Milik
    👍Produk disukai ramai
    . .
    Nk tahu lebih lagi boleh klik link wsap www.wasap.my/60169330754/dsfree 💋 atau komen "LOKASI" korang sekarang !😎
    .
    #audelabynadzainal

  •  150  52  16 March, 2020
  • Dulu, first meeting untuk Audela ni kat ceruk kampung mana tah. Rumah papan kampung, takde aircond, berpanas-panas meetingnya. Curi masa Nad kat set.
.
.
Dulu, Nad sendiri pun turun COD, bukak booth, kat Istana Budaya, car boot sales, @nad.zainal & @faliqamirudin sendiri berpanas berpeluh untuk perkenalkan Audela. .
.
Kadang2 customer pun terperanjat bila nampak Nad dalam kereta, ataupun Faliq.. “eh eh copp.. u husband Nad kan? COD sendiri?” Ye adik2.. bukan senang nak senang.. .
.
I really have much respect to this girl, regardless apa orang cakap kat Nanad. I always know you as a tough women. .
.
Penat macam mana, busy macam mana pun, sentiasa commit dengan event2 & project Audela. Kadang2 hakak pun segan jugok nak push2 sebab tahu Nad busy😌😌 But what to doo, demi agent & stokis tersayang. .
.
Orang nampak yang indah-indah je. Orang tak nampak struggle kita, naik turun kita. Yang pedih2 nak mengekalkan nama Audela @audelabeauty_hq masih di sini, on the fourth year. .
.
Orang tak nampak @reena_ib & @yusof.ysf kadang2 packing sendiri, untuk events and postage. Orang jarang2 nampak masa kita terpaksa hadap preparation events sampai pukul 2-3 pagi.
.
.
Kalau nak cerita cabarannya tuh, 4 hari 4 malam belum tentu habis. Plus lagi 7 gelen air mata tumpah. Macam2 drama, kalah #samarinda 😭😭😭
.
.
Yang orang nampak, kita cantik2 masuk TV, masuk radio, keluar majalah.. pastuu “untunglaaa ada artis” Ewah ewaaahhh berapa byk bisnes artis berkubur tak sampai setahun tauuu..
.
.
Among all, I am truly blessed for Audela to be here inspite of all that. Syukur. Happy 4th Anniversary @audelabeauty_hq .
.
#audela #audelabynadzainal #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nadzainal
  • Dulu, first meeting untuk Audela ni kat ceruk kampung mana tah. Rumah papan kampung, takde aircond, berpanas-panas meetingnya. Curi masa Nad kat set.
    .
    .
    Dulu, Nad sendiri pun turun COD, bukak booth, kat Istana Budaya, car boot sales, @nad.zainal & @faliqamirudin sendiri berpanas berpeluh untuk perkenalkan Audela. .
    .
    Kadang2 customer pun terperanjat bila nampak Nad dalam kereta, ataupun Faliq.. “eh eh copp.. u husband Nad kan? COD sendiri?” Ye adik2.. bukan senang nak senang.. .
    .
    I really have much respect to this girl, regardless apa orang cakap kat Nanad. I always know you as a tough women. .
    .
    Penat macam mana, busy macam mana pun, sentiasa commit dengan event2 & project Audela. Kadang2 hakak pun segan jugok nak push2 sebab tahu Nad busy😌😌 But what to doo, demi agent & stokis tersayang. .
    .
    Orang nampak yang indah-indah je. Orang tak nampak struggle kita, naik turun kita. Yang pedih2 nak mengekalkan nama Audela @audelabeauty_hq masih di sini, on the fourth year. .
    .
    Orang tak nampak @reena_ib & @yusof.ysf kadang2 packing sendiri, untuk events and postage. Orang jarang2 nampak masa kita terpaksa hadap preparation events sampai pukul 2-3 pagi.
    .
    .
    Kalau nak cerita cabarannya tuh, 4 hari 4 malam belum tentu habis. Plus lagi 7 gelen air mata tumpah. Macam2 drama, kalah #samarinda 😭😭😭
    .
    .
    Yang orang nampak, kita cantik2 masuk TV, masuk radio, keluar majalah.. pastuu “untunglaaa ada artis” Ewah ewaaahhh berapa byk bisnes artis berkubur tak sampai setahun tauuu..
    .
    .
    Among all, I am truly blessed for Audela to be here inspite of all that. Syukur. Happy 4th Anniversary @audelabeauty_hq .
    .
    #audela #audelabynadzainal #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nadzainal

  •  443  38  2 March, 2020
  • NAK CANTIK MACAM ADIK MANIS NI?😘😘
.
Korang nak tak lawa dan menawan macam akak cantik ( @nurhaaisha_caca ) 💕 sorang ni? Nak sedap mata memandang? Nak sentiasa yakin bila bergambar ? Nak sentiasa nampak helok dalam gambar tanpa risau kene kecam makcik/pakcik bawang?

MochaFT je jawapannya😎😎 Minuman kesihatan yang  dapat membantu korang:
- LANGSING dan mempunyai badan idaman
- SIHAT dan dalaman yang sihat hasil dari detox
- AWET MUDA agar sentiasa kelihatan macam anak dara
- BERTENAGA sangat sesuai untuk anda yang aktif

Dah jumpa kan penyelesaiannya? Tak perlu cari lain, hanya dengan MochaFt, semua masalah korang akan selesai
.
DM SEKARANG untuk pakej harga yang menarik. Lambat jangan nangis tau! Hanya yang terawal jeeee
.
Sementara boleh cantik sekarang, kenapa nak tunggu musim depan?😚
.
#audela
#audelabeauty
#audelalovers
#nadzainal
#MakinMudaMakinSihatSetiapHari
#makingyouyoungerandhealthiereveryday
#imochayou
#samasamanaik
#audelawonderwomen
  • NAK CANTIK MACAM ADIK MANIS NI?😘😘
    .
    Korang nak tak lawa dan menawan macam akak cantik ( @nurhaaisha_caca ) 💕 sorang ni? Nak sedap mata memandang? Nak sentiasa yakin bila bergambar ? Nak sentiasa nampak helok dalam gambar tanpa risau kene kecam makcik/pakcik bawang?

    MochaFT je jawapannya😎😎 Minuman kesihatan yang dapat membantu korang:
    - LANGSING dan mempunyai badan idaman
    - SIHAT dan dalaman yang sihat hasil dari detox
    - AWET MUDA agar sentiasa kelihatan macam anak dara
    - BERTENAGA sangat sesuai untuk anda yang aktif

    Dah jumpa kan penyelesaiannya? Tak perlu cari lain, hanya dengan MochaFt, semua masalah korang akan selesai
    .
    DM SEKARANG untuk pakej harga yang menarik. Lambat jangan nangis tau! Hanya yang terawal jeeee
    .
    Sementara boleh cantik sekarang, kenapa nak tunggu musim depan?😚
    .
    #audela
    #audelabeauty
    #audelalovers
    #nadzainal
    #MakinMudaMakinSihatSetiapHari
    #makingyouyoungerandhealthiereveryday
    #imochayou
    #samasamanaik
    #audelawonderwomen

  •  143  45  5 June, 2020
  • Mocha FT boleh di jadikan sbg ‘meal replacement’.
.
Boleh di makan bersama oats / emping jagung sbg sarapan pagi untuk kekal kenyang sepanjang hari 😍
.
.
#imochayou #audelawonderwomen
  • Mocha FT boleh di jadikan sbg ‘meal replacement’.
    .
    Boleh di makan bersama oats / emping jagung sbg sarapan pagi untuk kekal kenyang sepanjang hari 😍
    .
    .
    #imochayou #audelawonderwomen

  •  181  60  21 June, 2020