#aslegacytemerloh Instagram Photos & Videos

aslegacytemerloh - 567 posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
9
average likes

Latest #aslegacytemerloh Posts

  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
.
1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
.
Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
.
.
Hubungi/ whatsapp 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 .
#bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh#bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody  #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
    .
    1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

    Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
    .
    Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
    .
    .
    Hubungi/ whatsapp
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895 .
    #bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh #bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  1  0  25 August, 2019
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan BizziFlush dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dan Bizzi Flush dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia

whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslcosmetic
#aslerrafazira
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produkterlajaklaris
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan BizziFlush dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
    .

    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dan Bizzi Flush dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia

    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslcosmetic
    #aslerrafazira
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produkterlajaklaris

  •  0  0  25 August, 2019
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️kulit gatal -gatal jangan digaru ! 
kita sering melakukan benda yang selalu tidak sedar , bila kita mengalami masalah kulit ruam , gatal-gatal atau kena gigit serangga lalu tangan cepat mengaru.  ini punca masalah kulit yang berlarutkan . Tapi dengan adanyaa thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur .Dapatkan produk ini bersama mop yang berdaftar di seluruh malaysia 
whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslcosmetic
#aslerrafazira
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produkterlajaklaris
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️kulit gatal -gatal jangan digaru !
    kita sering melakukan benda yang selalu tidak sedar , bila kita mengalami masalah kulit ruam , gatal-gatal atau kena gigit serangga lalu tangan cepat mengaru. ini punca masalah kulit yang berlarutkan . Tapi dengan adanyaa thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur .Dapatkan produk ini bersama mop yang berdaftar di seluruh malaysia
    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslcosmetic
    #aslerrafazira
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produkterlajaklaris

  •  0  0  25 August, 2019
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu πŸ€—
.
.
 1) Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan  berat badan . 
2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
5) Tingkatkan metabolisme badan . .
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst 
whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslcosmetic
#aslerrafazira
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produkterlajaklaris
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu πŸ€—
    .
    .
    1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan .
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
    3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
    4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan
    5) Tingkatkan metabolisme badan . .
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst
    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslcosmetic
    #aslerrafazira
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produkterlajaklaris

  •  1  0  21 August, 2019
  • πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž@aslegacy.temerlohnn 
BIZZI FLUSH ⚑️ JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

Mengatasi masalah seperti : βœ… Masalah sembelit
βœ… Jerawat aktif
βœ… Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
βœ… Moody
βœ… Stress
βœ… Cepat letih
βœ… Susah tidur
βœ… Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Nak lebih effective ambil 2 Box untuk sebulan atau Bizzi Body + Bizzi Flush.

Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. 
Lps 5 6 jam semua lemak & toksin akn d flush kluar dgn jayanya

Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar, MoP @ agent Yang Sah yg bdaftar sahaja ❌Lazada
❌Mudah
❌Kedai jamu . . 
Berminat untuk mencuba??? Whatsapp sekarang untuk order atau nak mudah boleh terus click link wasap.my/601128390622/aslegacy⏩ @aslegacy.temerlohnn πŸ’―TRUSTED SELLERβœ”
πŸ’―ORIGINALβœ” .
.

Berminat untuk mencuba??? Whatsapp sekarang untuk order atau nak mudah boleh terus click link wasap.my/601128390622/aslegacy⏩ @aslegacy.temerlohnn 
#AGENTASLEGACΒ  #aslegacytemerloh #aslegacytamansetiajasa#aslegacymalaysia #aslegacy #aslegacydatoaliffsyukri #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #melaleuca #creammelalueca #creameczema #eczema #harumnitafemininewash #bizziboddylemon #bizziboddygreentea #bblemon #bbgreentea #sabunbidaraaslegacy #sabunjamshir #puffysmooch #losyenbadanjamshir #losyenjamshir #lotionbidaraaslegacy #bizziflush #bizzibreakfastΒ  #lotionbidaraaslegacy #bizziflushaslegacyjb #balmbidara
#kejayaantanpabatasan

team @coach_fadzrul 🀘🏻
  • πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž@aslegacy.temerlohnn
    BIZZI FLUSH ⚑️ JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

    Mengatasi masalah seperti : βœ… Masalah sembelit
    βœ… Jerawat aktif
    βœ… Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    βœ… Moody
    βœ… Stress
    βœ… Cepat letih
    βœ… Susah tidur
    βœ… Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Nak lebih effective ambil 2 Box untuk sebulan atau Bizzi Body + Bizzi Flush.

    Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum.
    Lps 5 6 jam semua lemak & toksin akn d flush kluar dgn jayanya

    Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar, MoP @ agent Yang Sah yg bdaftar sahaja ❌Lazada
    ❌Mudah
    ❌Kedai jamu . .
    Berminat untuk mencuba??? Whatsapp sekarang untuk order atau nak mudah boleh terus click link wasap.my/601128390622/aslegacy⏩ @aslegacy.temerlohnn πŸ’―TRUSTED SELLERβœ”
    πŸ’―ORIGINALβœ” .
    .

    Berminat untuk mencuba??? Whatsapp sekarang untuk order atau nak mudah boleh terus click link wasap.my/601128390622/aslegacy⏩ @aslegacy.temerlohnn
    #AGENTASLEGACΒ  #aslegacytemerloh #aslegacytamansetiajasa #aslegacymalaysia #aslegacy #aslegacydatoaliffsyukri #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #melaleuca #creammelalueca #creameczema #eczema #harumnitafemininewash #bizziboddylemon #bizziboddygreentea #bblemon #bbgreentea #sabunbidaraaslegacy #sabunjamshir #puffysmooch #losyenbadanjamshir #losyenjamshir #lotionbidaraaslegacy #bizziflush #bizzibreakfastΒ  #lotionbidaraaslegacy #bizziflushaslegacyjb #balmbidara
    #kejayaantanpabatasan

    team @coach_fadzrul 🀘🏻

  •  2  0  12 August, 2019
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Balm Bidara  membantu masalah gangguan makhluk halus .
Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas . 
Dapatkan segera sementara masih ada stock . Hanga RM39.90 sahaja !

whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produkterlajaklaris
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Balm Bidara membantu masalah gangguan makhluk halus .
    Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

    Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas .
    Dapatkan segera sementara masih ada stock . Hanga RM39.90 sahaja !

    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produkterlajaklaris

  •  2  0  12 August, 2019
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️siapa ada masalah kulit sila baca niπŸ™‚
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @aslegacy.temerlohnn boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah β€œsy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukupπŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ“² whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produklarissa
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️siapa ada masalah kulit sila baca niπŸ™‚
    .
    .
    gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @aslegacy.temerlohnn boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah β€œsy nak cuba” .. .
    .
    kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukupπŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ“² whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produklarissa

  •  0  2  9 August, 2019
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Hi semua , bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggong kan . . mula la tak comfident diri . betul x ? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa , berabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu .
.
.
Sabun Herbal Body Scrub Jamshir  dapat menyelesaikan masalah korang , Harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau . .
.
Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner seluaruh malaysia πŸ“² whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#kopiharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#aslegacybizziflush
#aslegacybalmbidara
#asleagcybizzibreakfast
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produklaris
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Hi semua , bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggong kan . . mula la tak comfident diri . betul x ? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa , berabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu .
    .
    .
    Sabun Herbal Body Scrub Jamshir dapat menyelesaikan masalah korang , Harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau . .
    .
    Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner seluaruh malaysia πŸ“² whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #kopiharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #aslegacybizziflush
    #aslegacybalmbidara
    #asleagcybizzibreakfast
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produklaris

  •  2  0  9 August, 2019
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Korang baca sini jap ade pesanan😍

Admin saje nak pesan, sebelum tidur jangan lupa ambil 1 sachet Bizzi Flush. Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.

Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi Bizzi Flush ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, Bizzi Flush juga sangat efektif membantu korang untuk detox supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik tanpa toksin. 😍

Siapa dah pernah try? Best kan??? 😘

whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622
www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produklaris
  • ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Korang baca sini jap ade pesanan😍

    Admin saje nak pesan, sebelum tidur jangan lupa ambil 1 sachet Bizzi Flush. Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.

    Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi Bizzi Flush ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, Bizzi Flush juga sangat efektif membantu korang untuk detox supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik tanpa toksin. 😍

    Siapa dah pernah try? Best kan??? 😘

    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622
    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produklaris

  •  1  0  7 August, 2019
  • πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»produk terbaik utk kurus.. kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu πŸ€—  1) Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan  berat badan . 
2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
5) Tingkatkan metabolisme badan . .
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst . kalau nak beli korang boleh  komen di ruangan komen β€œnak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran onlineπŸ™πŸ»πŸ™πŸ» kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia

whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622

www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#bizzibreakfast 
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produklaris
  • πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»produk terbaik utk kurus.. kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu πŸ€— 1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan .
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
    3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
    4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan
    5) Tingkatkan metabolisme badan . .
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst . kalau nak beli korang boleh komen di ruangan komen β€œnak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran onlineπŸ™πŸ»πŸ™πŸ» kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia

    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622

    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #bizzibreakfast
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produklaris

  •  1  0  6 August, 2019
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan BizziFlush dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dan Bizzi Flush dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

whatsupp to oder

www.wasap.my/601128390622

www.wasap.my/601128390622

#aslegacykejayaantanpabatasan
#aslegacytemerloh
#aslegacymentkab
#aslegacytamansetiajasa
#aslegacychenor
#aslegacykgawah
#aslegacybandarbarutemerloh
#aslegacytemerlohjaya
#aslegacypucukharumnita
#aslegacymelaleuca
#aslegacyjamshir
#aslegacygentelharumnita
#aslegacybizziboddy
#datoaliffsyukri
#datinshahida
#bisnesonline
#produkviral
#produkterlajaklaris
  • 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan BizziFlush dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
    .

    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dan Bizzi Flush dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

    whatsupp to oder

    www.wasap.my/601128390622

    www.wasap.my/601128390622

    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacytemerloh
    #aslegacymentkab
    #aslegacytamansetiajasa
    #aslegacychenor
    #aslegacykgawah
    #aslegacybandarbarutemerloh
    #aslegacytemerlohjaya
    #aslegacypucukharumnita
    #aslegacymelaleuca
    #aslegacyjamshir
    #aslegacygentelharumnita
    #aslegacybizziboddy
    #datoaliffsyukri
    #datinshahida
    #bisnesonline
    #produkviral
    #produkterlajaklaris

  •  0  1  6 August, 2019

Top #aslegacytemerloh Posts

  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
.
1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
.
Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
.
.
Hubungi/ whatsapp 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 .
#bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh#bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody  #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
    .
    1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

    Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
    .
    Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
    .
    .
    Hubungi/ whatsapp
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895 .
    #bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh #bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  1  0  25 August, 2019
  • Tunggu agent self pick up dekat dataran semalam...
Ni stok2 terakhir bizi body 
Uwaaa😭....HQ pun clear stok ...lepas raya ramai betul mencarik bizi body ni...fuh..fuh.. Hopely minggu ni stok dah ready kt HQ..
so sape yg nk boleh bookng dl@pymnt...
Permintaan sentiasa ada untuk bizi body ni..
ramai dah mempercayai bizzibody dengan pembeliaan dgn agen berdaftar....tq guys sudi berurusan dengan sis😘

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
#aslegacymalaysia
#aslegacybukitkatil
#aslegacyayerkeroh
#aslegacykrubong
#aslegacybukitpiatu
#aslegacysemabok
#aslegacytengkera
#aslegacybatuberendam
#aslegacybukitberuang
#aslegacyching
#aslegacymalim
#aslegacybachang
#aslegacyalai
#aslegacyumbai
#aslegacyduyong
#aslegacypayadalam
#aslegacyjasin
#aslegacytehel
#aslegacytemerloh
#aslegacykuantan
#aslegacymaran
#aslegacyjengka
#aslegacypahang
  • Tunggu agent self pick up dekat dataran semalam...
    Ni stok2 terakhir bizi body
    Uwaaa😭....HQ pun clear stok ...lepas raya ramai betul mencarik bizi body ni...fuh..fuh.. Hopely minggu ni stok dah ready kt HQ..
    so sape yg nk boleh bookng dl@pymnt...
    Permintaan sentiasa ada untuk bizi body ni..
    ramai dah mempercayai bizzibody dengan pembeliaan dgn agen berdaftar....tq guys sudi berurusan dengan sis😘

    JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybukitkatil
    #aslegacyayerkeroh
    #aslegacykrubong
    #aslegacybukitpiatu
    #aslegacysemabok
    #aslegacytengkera
    #aslegacybatuberendam
    #aslegacybukitberuang
    #aslegacyching
    #aslegacymalim
    #aslegacybachang
    #aslegacyalai
    #aslegacyumbai
    #aslegacyduyong
    #aslegacypayadalam
    #aslegacyjasin
    #aslegacytehel
    #aslegacytemerloh
    #aslegacykuantan
    #aslegacymaran
    #aslegacyjengka
    #aslegacypahang

  •  7  0  8 July, 2019
  • stok bizi body akan mendarat hari ni yeee zaa seminggu terpksa hold...siapa cepat dia dapat yer laling2...stok terhad!!! www.wasap.my/60197987901/bizibody

Laku keras sampai licinnnn kat HQ bab...
jom buat stock,amalkan setiap hari bikin badan segar,cergas,menghakis lemak2 disamping dapat baik pulih kesihatan...yeee zaa😘

jom masuk list bizzibody guys
wasap.my/60197987901/bizzibody

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
#aslegacymalaysia
#aslegacybukitkatil
#aslegacyayerkeroh
#aslegacykrubong
#aslegacybukitpiatu
#aslegacysemabok
#aslegacytengkera
#aslegacybatuberendam
#aslegacybukitberuang
#aslegacyching
#aslegacymalim
#aslegacybachang
#aslegacyalai
#aslegacyumbai
#aslegacyduyong
#aslegacypayadalam
#aslegacyjasin
#aslegacytehel
#aslegacytemerloh
#aslegacykuantan
#aslegacymaran
#aslegacyjengka
#aslegacypahang
  • stok bizi body akan mendarat hari ni yeee zaa seminggu terpksa hold...siapa cepat dia dapat yer laling2...stok terhad!!! www.wasap.my/60197987901/bizibody

    Laku keras sampai licinnnn kat HQ bab...
    jom buat stock,amalkan setiap hari bikin badan segar,cergas,menghakis lemak2 disamping dapat baik pulih kesihatan...yeee zaa😘

    jom masuk list bizzibody guys
    wasap.my/60197987901/bizzibody

    JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybukitkatil
    #aslegacyayerkeroh
    #aslegacykrubong
    #aslegacybukitpiatu
    #aslegacysemabok
    #aslegacytengkera
    #aslegacybatuberendam
    #aslegacybukitberuang
    #aslegacyching
    #aslegacymalim
    #aslegacybachang
    #aslegacyalai
    #aslegacyumbai
    #aslegacyduyong
    #aslegacypayadalam
    #aslegacyjasin
    #aslegacytehel
    #aslegacytemerloh
    #aslegacykuantan
    #aslegacymaran
    #aslegacyjengka
    #aslegacypahang

  •  6  0  16 July, 2019
  • stok bizi body akan mendarat hari ni yeee zaa seminggu terpksa hold...siapa cepat dia dapat yer laling2...stok terhad!!! www.wasap.my/60197987901/bizibody

Laku keras sampai licinnnn kat HQ bab...
jom buat stock,amalkan setiap hari bikin badan segar,cergas,menghakis lemak2 disamping dapat baik pulih kesihatan...yeee zaa😘

jom masuk list bizzibody guys
wasap.my/60197987901/bizzibody

JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
#aslegacymalaysia
#aslegacybukitkatil
#aslegacyayerkeroh
#aslegacykrubong
#aslegacybukitpiatu
#aslegacysemabok
#aslegacytengkera
#aslegacybatuberendam
#aslegacybukitberuang
#aslegacyching
#aslegacymalim
#aslegacybachang
#aslegacyalai
#aslegacyumbai
#aslegacyduyong
#aslegacypayadalam
#aslegacyjasin
#aslegacytehel
#aslegacytemerloh
#aslegacykuantan
#aslegacymaran
#aslegacyjengka
#aslegacypahang
  • stok bizi body akan mendarat hari ni yeee zaa seminggu terpksa hold...siapa cepat dia dapat yer laling2...stok terhad!!! www.wasap.my/60197987901/bizibody

    Laku keras sampai licinnnn kat HQ bab...
    jom buat stock,amalkan setiap hari bikin badan segar,cergas,menghakis lemak2 disamping dapat baik pulih kesihatan...yeee zaa😘

    jom masuk list bizzibody guys
    wasap.my/60197987901/bizzibody

    JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ πŸ“¦POSTAGE SELURUH MALAYSIA,SABAH DAN SARAWAK BY J&T EXPRESS..DIJAMIN CEPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT βœŒπŸ‘ POS LAJU MALAYSIA LUAR NEGARA INDONESIA,AUSTRALIA,SINGAPORE N LL πŸ›COD MELAKA πŸš—πŸš—πŸš—πŸšπŸ‘πŸ  #aslegacymelaka
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybukitkatil
    #aslegacyayerkeroh
    #aslegacykrubong
    #aslegacybukitpiatu
    #aslegacysemabok
    #aslegacytengkera
    #aslegacybatuberendam
    #aslegacybukitberuang
    #aslegacyching
    #aslegacymalim
    #aslegacybachang
    #aslegacyalai
    #aslegacyumbai
    #aslegacyduyong
    #aslegacypayadalam
    #aslegacyjasin
    #aslegacytehel
    #aslegacytemerloh
    #aslegacykuantan
    #aslegacymaran
    #aslegacyjengka
    #aslegacypahang

  •  13  0  18 July, 2019
  • Set Make up Fly & Kiss AS Legacy -Collagen & Moist Spray
-Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum n spf
- Eye liner water proof
- Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub
-Bedak ikut warna kulit juga

FREE bersama make up pouch!! Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox... limited 30 000 set satu Malaysia plak tu.. Harga 169.90sm

Tekan link di bio untuk orderπŸ“²

#Aslegacyhidayahly #Aslegacyfeedback #Aslegacygurun #aslegacykedah #aslegacymachang #aslegacykelantan #aslegacytemerloh #aslegacypahang
#aslegacytampoi #aslegacyjohorbharu #aslegacyjb #bizzyboddy #gelmandianbidaraaura7herba #gentelharumnita #eczematherapyceam #bizziboddycontourcream #jamshirbodyscrub #harumnitafemininewash #puffysmooch #fly&kissmakeupset #pucukharumnita #ajimaura #terapiinstagram
  • Set Make up Fly & Kiss AS Legacy -Collagen & Moist Spray
    -Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum n spf
    - Eye liner water proof
    - Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub
    -Bedak ikut warna kulit juga

    FREE bersama make up pouch!! Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox... limited 30 000 set satu Malaysia plak tu.. Harga 169.90sm

    Tekan link di bio untuk orderπŸ“²

    #Aslegacyhidayahly #Aslegacyfeedback #Aslegacygurun #aslegacykedah #aslegacymachang #aslegacykelantan #aslegacytemerloh #aslegacypahang
    #aslegacytampoi #aslegacyjohorbharu #aslegacyjb #bizzyboddy #gelmandianbidaraaura7herba #gentelharumnita #eczematherapyceam #bizziboddycontourcream #jamshirbodyscrub #harumnitafemininewash #puffysmooch #fly&kissmakeupset #pucukharumnita #ajimaura #terapiinstagram

  •  53  2  28 February, 2019