#aslegacyteamevo Instagram Photos & Videos

aslegacyteamevo - 745 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
5.4
average likes

Latest #aslegacyteamevo Posts

  • .
.
☘KHASIAT GEL MANDIAN BIDARA☘
.
~💧Memberi kesegaran semulajadi & suci
~💧Menyingkir makhluk halus melalui bauannnya
~💧Terapi diri daripada gangguan makhluk halus
~💧Gangguan emosi
~💧Penyakit rohani/jasmani
~💧Menghalang makhluk halus drpd aktif ~melakukan gangguan .
▪▪▪▪▪
.
☘KHASIAT LOSYEN BIDARA☘
.
❄Mengatasi bau badan
❄Memberi kesegaran badan dan mengurangkan keletihan
❄Mengandungi vitamin C&E untuk membantu pencerahan kulit
❄Mengurangkan gangguan emosi dan stress
❄Tidak panas sesuai untuk seisi keluarga
.
www.wasap.my/+601127176101/setbidara
.
#aslegacymalaysia 
#aslegacykl
#aslegacyselayang 
#aslegacyteamevo
  • .
    .
    ☘KHASIAT GEL MANDIAN BIDARA☘
    .
    ~💧Memberi kesegaran semulajadi & suci
    ~💧Menyingkir makhluk halus melalui bauannnya
    ~💧Terapi diri daripada gangguan makhluk halus
    ~💧Gangguan emosi
    ~💧Penyakit rohani/jasmani
    ~💧Menghalang makhluk halus drpd aktif ~melakukan gangguan .
    ▪▪▪▪▪
    .
    ☘KHASIAT LOSYEN BIDARA☘
    .
    ❄Mengatasi bau badan
    ❄Memberi kesegaran badan dan mengurangkan keletihan
    ❄Mengandungi vitamin C&E untuk membantu pencerahan kulit
    ❄Mengurangkan gangguan emosi dan stress
    ❄Tidak panas sesuai untuk seisi keluarga
    .
    www.wasap.my/+601127176101/setbidara
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamevo

  •  5  0  20 June, 2020
  • 💕Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj  serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
.
www.wasap.my/+601127176101/gelbidara
.
#aslegacymalaysia 
#aslegacykl
#aslegacyselayang 
#aslegacyteamevo
  • 💕Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
    .
    www.wasap.my/+601127176101/gelbidara
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamevo

  •  5  0  15 June, 2020
  • 💕Untuk Coffee lover . .
.
korang patut try , sangat mudah penyediaannya . . rasa sangat sedap , berlemak , tak terlalu manis , rasa aroma coffee tu sangat best . . .
. 
ia memberi tenaga sepanjang hari , membantu rahsia dalaman wanita 🤫Amaran , jangan bagi husband hakak-hakak minum pulak ye . . .
.
💖Pearl Coffee Harumnita khas untuk  wanita sahaja . .💖
.
Boleh dapatkan sekarang 😘
.
www.wasap.my/+601127176101/kopiharumnita
.
#aslegacymalaysia 
#aslegacykl
#aslegacyselayang 
#aslegacyteamevo
  • 💕Untuk Coffee lover . .
    .
    korang patut try , sangat mudah penyediaannya . . rasa sangat sedap , berlemak , tak terlalu manis , rasa aroma coffee tu sangat best . . .
    .
    ia memberi tenaga sepanjang hari , membantu rahsia dalaman wanita 🤫Amaran , jangan bagi husband hakak-hakak minum pulak ye . . .
    .
    💖Pearl Coffee Harumnita khas untuk wanita sahaja . .💖
    .
    Boleh dapatkan sekarang 😘
    .
    www.wasap.my/+601127176101/kopiharumnita
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamevo

  •  2  0  14 June, 2020
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang..
.
www.wasap.my/+601127176101/femininewash
.
#femininewashharumnita
#aslegacymalaysia 
#aslegacykl
#aslegacyselayang 
#aslegacyteamevo
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
    Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

    Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

    Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang..
    .
    www.wasap.my/+601127176101/femininewash
    .
    #femininewashharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamevo

  •  4  0  13 June, 2020
  • 💕Gel Mandian Bidara💕
.
Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj  serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegaran sepanjang hari . .
.
www.wasap.my/+601127176101/mandianbidara
.
#aslegacymalaysia 
#aslegacykl
#aslegacyselayang 
#aslegacyteamevo
  • 💕Gel Mandian Bidara💕
    .
    Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegaran sepanjang hari . .
    .
    www.wasap.my/+601127176101/mandianbidara
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamevo

  •  4  0  12 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited edition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp C. Noor for order 📲 +601127176101/setcombopisau
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselayang #aslegacyteamEVO
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited edition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp C. Noor for order 📲 +601127176101/setcombopisau
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselayang #aslegacyteamEVO

  •  4  0  3 June, 2020
  • 🌹Dapatkan gabungan pelangsing terhebat abad ini...tanpa perlu seksa badan berlapar dan ikat perut...tak perlu...💃💃💃 makan jer macam biasa...anda akan berhenti makan sebelum waktu nya..apa yg penting berat anda pasti turun penangan gabungan hebat ini...👍👍👍 meh roger C. Noor k...📲
.
www.wasap.my/+601127176101
.
#setpelangsing
#aslegacymalaysia
#aslegacykl
#aslegacyselayang
#aslegacyteamEVO
  • 🌹Dapatkan gabungan pelangsing terhebat abad ini...tanpa perlu seksa badan berlapar dan ikat perut...tak perlu...💃💃💃 makan jer macam biasa...anda akan berhenti makan sebelum waktu nya..apa yg penting berat anda pasti turun penangan gabungan hebat ini...👍👍👍 meh roger C. Noor k...📲
    .
    www.wasap.my/+601127176101
    .
    #setpelangsing
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykl
    #aslegacyselayang
    #aslegacyteamEVO

  •  6  0  21 May, 2020
  • Opssss‼ Rahsia dah bocor.
Ternyata perbezaannya. 🌸🌸🌸 Lebih yakin dan lebih focus.
Feminine Wash hanya untuk wanita yang menitik beratkan soal kebersihan dan penjagaan mahkota nya.

SIAPA BOLEH PAKAI HARUMNITA FEMININE WASH 👉WANITA yang mengalami MASALAH 🌸 hilang kenikmatan semasa bersama
🌸 keputihan kronik 🌸 kegatalan pada miss V
🌸 kulat atau kumam sekitar miss V
🌸 faraj longgar
🌸 berbau hanyir
🌸 becak
.
1 botol utk pelbagai manfaat 💓💓💓
.
www.wasap.my/+601127176101/femininewash
.
--------
FAKTA
--------
📌80% masalah di atas dihadapi oleh wanita yang melahirkan ,rahim kembang atau wanita yang kerap melakukan hubungan kelamin. 😱
.
#harumnitafemininewash
#aslegacymalaysia
#aslegacyselayang
#aslegacykl 
#aslegacyteamEVO
  • Opssss‼ Rahsia dah bocor.
    Ternyata perbezaannya. 🌸🌸🌸 Lebih yakin dan lebih focus.
    Feminine Wash hanya untuk wanita yang menitik beratkan soal kebersihan dan penjagaan mahkota nya.

    SIAPA BOLEH PAKAI HARUMNITA FEMININE WASH 👉WANITA yang mengalami MASALAH 🌸 hilang kenikmatan semasa bersama
    🌸 keputihan kronik 🌸 kegatalan pada miss V
    🌸 kulat atau kumam sekitar miss V
    🌸 faraj longgar
    🌸 berbau hanyir
    🌸 becak
    .
    1 botol utk pelbagai manfaat 💓💓💓
    .
    www.wasap.my/+601127176101/femininewash
    .
    --------
    FAKTA
    --------
    📌80% masalah di atas dihadapi oleh wanita yang melahirkan ,rahim kembang atau wanita yang kerap melakukan hubungan kelamin. 😱
    .
    #harumnitafemininewash
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyselayang
    #aslegacykl
    #aslegacyteamEVO

  •  4  0  17 May, 2020
  • Testimoni dari pengguna 💓PUCUK HARUMNITA💓
.
siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri??
.
penangan makan PUCUK HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai rimas dgn suami sendiri lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik PUCUK HARUMNITA ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar,tenaga pun kurang,dalaman pun x semantap dulu....tapi bila makan harumnita ni silap2 lebih mantap dari zaman anak dara😜😜
.
Produk tgh panas sampai je habis...sampai je habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍
.
www.wasap.my/+601127176101/pucukharumnita
.
#pucukharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacyselayang
#aslegacykl 
#aslegacyteamEVO
  • Testimoni dari pengguna 💓PUCUK HARUMNITA💓
    .
    siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri??
    .
    penangan makan PUCUK HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai rimas dgn suami sendiri lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik PUCUK HARUMNITA ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar,tenaga pun kurang,dalaman pun x semantap dulu....tapi bila makan harumnita ni silap2 lebih mantap dari zaman anak dara😜😜
    .
    Produk tgh panas sampai je habis...sampai je habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍
    .
    www.wasap.my/+601127176101/pucukharumnita
    .
    #pucukharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyselayang
    #aslegacykl
    #aslegacyteamEVO

  •  7  0  16 May, 2020
  • 🌺 Hat ni produk paling laku kerasss.. Minum Bizzi Boddy ni 1 hari blh kenyang.. Tapi C. Noor nak ingatkan wajib minum air kosong secukupnya ye.. Boleh turun berat badan dgn cepat.. Jom jgn tunggu lagi.. Mai wasap C. Noor skrg 👇👇👇👇👇
.
www.wasap.my/+601127176101/bizziboddy
.
#bizziboddy
#aslegacymalaysia 
#aslegacyselayang
#aslegacykl 
#aslegacyteamEVO
  • 🌺 Hat ni produk paling laku kerasss.. Minum Bizzi Boddy ni 1 hari blh kenyang.. Tapi C. Noor nak ingatkan wajib minum air kosong secukupnya ye.. Boleh turun berat badan dgn cepat.. Jom jgn tunggu lagi.. Mai wasap C. Noor skrg 👇👇👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601127176101/bizziboddy
    .
    #bizziboddy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyselayang
    #aslegacykl
    #aslegacyteamEVO

  •  8  0  13 May, 2020
  • Bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba  Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba Melayu dan China yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja......
.
Kalau nak cuba korang wasap sy 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601127176101/femininewash
.
#harumnitafemininewash
#aslegacymalaysia
#aslegacyselayang
#aslegacykl 
#aslegacyteamEVO
  • Bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba Melayu dan China yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja......
    .
    Kalau nak cuba korang wasap sy 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601127176101/femininewash
    .
    #harumnitafemininewash
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyselayang
    #aslegacykl
    #aslegacyteamEVO

  •  3  0  2 May, 2020

Top #aslegacyteamevo Posts