#aslegacytamanmelati Instagram Photos & Videos

aslegacytamanmelati - 419 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.7
average likes

Latest #aslegacytamanmelati Posts

  • GEL MANDIAN BIDARA DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. .

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
☘️Merawat lemah semangat
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . .
.
.
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang. .
.
Antara bahan: 
Dari : 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf 
Rm25

#aslegacywangsamaju #aslegacysetapak #aslegacytamanmelati #mandianbidaramurah #mandianbidaraaslegacy
  • GEL MANDIAN BIDARA DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. .

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . .
    .
    .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang. .
    .
    Antara bahan:
    Dari :
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf
    Rm25

    #aslegacywangsamaju #aslegacysetapak #aslegacytamanmelati #mandianbidaramurah #mandianbidaraaslegacy

  •  0  0  24 December, 2019
  • Masalah sembelit 😱⁉️
.
Amalkan BIZZI FLUSH🍓
Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀!
.
DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan
.
🍓🍓BIZZY FLUSH🍓🍓
.
💥mampu membersihkan kolon
💥membantu turunkan berat badan
💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
💥mengatasi masalah sukar tidur
.
👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau...pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari
.
Harga RM75.00 sekotak / 15 sachet
.

Click www.wasap.my/60182030259/flush

#AwesomeTeam
#aslegacymalaysia
#aslegacytamanmelati
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#perutkempis
#ramping
#buasir
#sembelit
  • Masalah sembelit 😱⁉️
    .
    Amalkan BIZZI FLUSH🍓
    Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀!
    .
    DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan
    .
    🍓🍓BIZZY FLUSH🍓🍓
    .
    💥mampu membersihkan kolon
    💥membantu turunkan berat badan
    💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
    💥mengatasi masalah sukar tidur
    .
    👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau...pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari
    .
    Harga RM75.00 sekotak / 15 sachet
    .

    Click www.wasap.my/60182030259/flush

    #AwesomeTeam
    #aslegacymalaysia
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #perutkempis
    #ramping
    #buasir
    #sembelit

  •  0  0  3 December, 2019
  • Masalah sembelit 😱⁉️
.
Amalkan BIZZI FLUSH🍓
Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀!
.
DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan
.
🍓🍓BIZZY FLUSH🍓🍓
.
💥mampu membersihkan kolon
💥membantu turunkan berat badan
💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
💥mengatasi masalah sukar tidur
.
👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau...pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari
.
Harga RM75.00 sekotak / 15 sachet
.

Click www.wasap.my/60182030259/flush

#AwesomeTeam
#aslegacymalaysia
#aslegacytamanmelati
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#perutkempis
#ramping
#buasir
#sembelit
  • Masalah sembelit 😱⁉️
    .
    Amalkan BIZZI FLUSH🍓
    Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀!
    .
    DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan
    .
    🍓🍓BIZZY FLUSH🍓🍓
    .
    💥mampu membersihkan kolon
    💥membantu turunkan berat badan
    💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
    💥mengatasi masalah sukar tidur
    .
    👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau...pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari
    .
    Harga RM75.00 sekotak / 15 sachet
    .

    Click www.wasap.my/60182030259/flush

    #AwesomeTeam
    #aslegacymalaysia
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #perutkempis
    #ramping
    #buasir
    #sembelit

  •  1  1  3 December, 2019
  • *BALM BIDARA AURA 7 HERBA* *kembalikan aura positif anda* 👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan 👉 Tidak melekit
👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa *KEBAIKAN*
🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿mengurangkan rasa loya dan pening
🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
•🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿Membantu masalah susah tidur malam. *CARA PENGGUNAAN*
🍀Buka penutup Balm Bidara
🍀 Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
•🍀Ambil sedikit menggunakan jari
•🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
•🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat *HARGA*
WM RM39.90
EM  RM42.90
SGD/BND $15
RP 180,000 *BERAT BERSIH  30gm*

Click wassap.my/60182030259.
.
#aslegacygombakutara
#aslegacywangsamaju 
#aslegacytamanbungaraya 
#aslegacytamanmelati 
#balmbaby 
#balmbidaraaslegacy 
#balmbidara
#sakitkepala
  • *BALM BIDARA AURA 7 HERBA* *kembalikan aura positif anda* 👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan 👉 Tidak melekit
    👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa *KEBAIKAN*
    🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
    🌿mengurangkan rasa loya dan pening
    🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    •🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    🌿Membantu masalah susah tidur malam. *CARA PENGGUNAAN*
    🍀Buka penutup Balm Bidara
    🍀 Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    •🍀Ambil sedikit menggunakan jari
    •🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    •🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat *HARGA*
    WM RM39.90
    EM RM42.90
    SGD/BND $15
    RP 180,000 *BERAT BERSIH 30gm*

    Click wassap.my/60182030259.
    .
    #aslegacygombakutara
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacytamanbungaraya
    #aslegacytamanmelati
    #balmbaby
    #balmbidaraaslegacy
    #balmbidara
    #sakitkepala

  •  1  0  20 November, 2019
  • #Repost @as.legacymalaysia
• • • • • •
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Bercerita pasal Reflexology mesti ramai yang terbayangkan akan batu-batu tajam yang ditanam di dalam simen sepertimana yang terdapat di kebanyakkan taman-taman permainan... Tapi apa sebenarnya tujuan reflexology yang menggunakan batu2 nie?? Jom kita tengok dulu apa fungsinya ;

Ketahuilah bahawa tapak kaki mempunyai titik-titik yang berkait dengan organ dalaman dan juga luaran badan manusia. Jika ditekan di satu-satu sudut tapak kaki dan merasa sakit, itu bermakna terdapat masalah di dalam badan. Dalam erti kata lain ia boleh mengesan penyakit seterusnya mengubatinya melalui tapak kaki. Oleh itu, batu kecil yang disusun lebih dikenali sebagai batu refleksologi mampu mengatasi masalah dalaman dan luaran badan selain dapat menghilangkan tekanan. Dengan berjalan dan memijak secara perlahanlahan, batu kerikil dan batu sungai tersebut akan menekan titik-titik di bahagian tapak kaki.

Menurut ilmu perubatan Cina, tapak kaki mempunyai lebih 60 titik akupunktur. Di bahagian tengah tapak kaki, terdapat titik akupunktur organ dalaman seperti hati, jantung, pankreas, perut, buah pinggang, limpa dan tulang belakang. Manakala bahagian hujung tapak kaki iaitu bahagian jari terletak mata, otak, telinga, tiroid, timus, esofagus dan paru-paru. Bahagian tumit pula terletak titik organ saraf siatik, apendiks, pundi rektum dan organ pembiakan dan lutut. Jika pengguna mengamalkan kaedah refleksologi ini, mereka dapat menghilangkan tekanan dan membantu melancarkan peredaran darah serta mampu merawat bahagian yang bermasalah.

Malangnyer dengan tuntutan hidup pada zaman sekarang terutama di bandar2 besar menyukarkan kita untuk melakukan aktiviti tersebut...tapi kini anda boleh refleksologikan tapak kaki anda bila-bila masa diperlukan dan di mana jua anda mahu sambil melakukan aktiviti harian anda dengan adanya 'Selipar Reflexology'. Produk Terbaru Reflexology Magic Slipper dari AS Health , Hanya Beharga RM120.00 shja . Jom dapatkan sekarang !

www.wasap.my/60129554130
💓All produk by As Legacy

#aslegacymalaysia
#aslegacykualalumpur
#aslegacytamanmelati
#kejayaantanpabatasan
#businessonline
#hargamampumilik
#ku
  • #Repost @as.legacymalaysia
    • • • • • •
    Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

    Bercerita pasal Reflexology mesti ramai yang terbayangkan akan batu-batu tajam yang ditanam di dalam simen sepertimana yang terdapat di kebanyakkan taman-taman permainan... Tapi apa sebenarnya tujuan reflexology yang menggunakan batu2 nie?? Jom kita tengok dulu apa fungsinya ;

    Ketahuilah bahawa tapak kaki mempunyai titik-titik yang berkait dengan organ dalaman dan juga luaran badan manusia. Jika ditekan di satu-satu sudut tapak kaki dan merasa sakit, itu bermakna terdapat masalah di dalam badan. Dalam erti kata lain ia boleh mengesan penyakit seterusnya mengubatinya melalui tapak kaki. Oleh itu, batu kecil yang disusun lebih dikenali sebagai batu refleksologi mampu mengatasi masalah dalaman dan luaran badan selain dapat menghilangkan tekanan. Dengan berjalan dan memijak secara perlahanlahan, batu kerikil dan batu sungai tersebut akan menekan titik-titik di bahagian tapak kaki.

    Menurut ilmu perubatan Cina, tapak kaki mempunyai lebih 60 titik akupunktur. Di bahagian tengah tapak kaki, terdapat titik akupunktur organ dalaman seperti hati, jantung, pankreas, perut, buah pinggang, limpa dan tulang belakang. Manakala bahagian hujung tapak kaki iaitu bahagian jari terletak mata, otak, telinga, tiroid, timus, esofagus dan paru-paru. Bahagian tumit pula terletak titik organ saraf siatik, apendiks, pundi rektum dan organ pembiakan dan lutut. Jika pengguna mengamalkan kaedah refleksologi ini, mereka dapat menghilangkan tekanan dan membantu melancarkan peredaran darah serta mampu merawat bahagian yang bermasalah.

    Malangnyer dengan tuntutan hidup pada zaman sekarang terutama di bandar2 besar menyukarkan kita untuk melakukan aktiviti tersebut...tapi kini anda boleh refleksologikan tapak kaki anda bila-bila masa diperlukan dan di mana jua anda mahu sambil melakukan aktiviti harian anda dengan adanya 'Selipar Reflexology'. Produk Terbaru Reflexology Magic Slipper dari AS Health , Hanya Beharga RM120.00 shja . Jom dapatkan sekarang !

    www.wasap.my/60129554130
    💓All produk by As Legacy

    #aslegacymalaysia
    #aslegacykualalumpur
    #aslegacytamanmelati
    #kejayaantanpabatasan
    #businessonline
    #hargamampumilik
    #ku

  •  4  0  2 November, 2019
  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - 
1) Sengat Lebah 
2) Serbuk Mutiara
3) Madu 
4) Collagen 
5) Vitamin C & B3 .
.
Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk  pemutihan kulit , ia lebih kepada  merawat kulit bermasalah  seperti :-
1) Jeragat 
2) Kulit Gelap Kusam 
3) Kulit Sunburn 
4) Kulit Berparut 
5) Kulit Berminyak 
6. Kulit Nipis & Kering .
.
Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare  berharga RM109.

Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacykl #aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#beevanom 
#kulitsunburn
#kulitjeragat
#kulitsensitif 
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#madulebah
#codtamanmelatigombak
#codtamanmelati 
#codlrttamanmelati
  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : -
    1) Sengat Lebah
    2) Serbuk Mutiara
    3) Madu
    4) Collagen
    5) Vitamin C & B3 .
    .
    Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :-
    1) Jeragat
    2) Kulit Gelap Kusam
    3) Kulit Sunburn
    4) Kulit Berparut
    5) Kulit Berminyak
    6. Kulit Nipis & Kering .
    .
    Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare berharga RM109.

    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacykl #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #beevanom
    #kulitsunburn
    #kulitjeragat
    #kulitsensitif
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #madulebah
    #codtamanmelatigombak
    #codtamanmelati
    #codlrttamanmelati

  •  7  0  21 October, 2019
  • WARNA-WARNI PERGI KE OFFICE .
.
Hi semua, koleksi Bawal Satin Amelia kembali lagi utk memeriahkan hari anda semua 😘😊 .
.
Kali ni ada 8 designs, pilihan warna yg pelbagai sesuai dipakai dgn semua jenis warna baju. Kalau sedondon satu family pun takde masalah, sbb rekaan ni sgt exclusive tau direka sendiri oleh DS @aliffsyukriterlajaklaris .
.
Material: Satin Amelia Batch 003
Bidang: 45” x 45”
Jahitan: Baby Seam
Harga: RM69.90 sehelai, RM100 utk 2 helai didatangkan dengan kotak exclusive buat peminat kami semua .
.
Jom order skrg, jgn lupa yer 😘😊 .
Sementara stock masih ada

#aslegacymalaysia 
#aslegacykualalumpur 
#aslegacytamanmelati 
#kejayaantanpabatasan 
#businessonline 
#tamanmelati
#kualalumpur
  • WARNA-WARNI PERGI KE OFFICE .
    .
    Hi semua, koleksi Bawal Satin Amelia kembali lagi utk memeriahkan hari anda semua 😘😊 .
    .
    Kali ni ada 8 designs, pilihan warna yg pelbagai sesuai dipakai dgn semua jenis warna baju. Kalau sedondon satu family pun takde masalah, sbb rekaan ni sgt exclusive tau direka sendiri oleh DS @aliffsyukriterlajaklaris .
    .
    Material: Satin Amelia Batch 003
    Bidang: 45” x 45”
    Jahitan: Baby Seam
    Harga: RM69.90 sehelai, RM100 utk 2 helai didatangkan dengan kotak exclusive buat peminat kami semua .
    .
    Jom order skrg, jgn lupa yer 😘😊 .
    Sementara stock masih ada

    #aslegacymalaysia
    #aslegacykualalumpur
    #aslegacytamanmelati
    #kejayaantanpabatasan
    #businessonline
    #tamanmelati
    #kualalumpur

  •  3  0  12 October, 2019

Top #aslegacytamanmelati Posts

  • Customer repeat order #harumnita Alhamdulillah..botol yang ke 2 😃
.
Memang best consume harumnita ni. Badan terasa bertenaga 💪🏻 .
Pengalaman sendiri..setiap hari dpt tidur 4-5 jam je. Bila celik mata je..dah mula utk buat rutin harian..solat, siapkan anak2 sekolah, buat kerja rumah, masak, hantar barang jualan, melayan anak2 dan lain2 lagi. Tak sempat pun nak lelapkan mata sekejap disiang hari. Tapi..masih kekal bertenaga sampai pukul 11 malam 😊😁💪🏻💪🏻
.
Harumnita bagus utk kesihatan dalaman wanita. Jom cuba..RM49.90 je..ada 120biji tau 🤗
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacygombak #aslegacygombakkl #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacytamanmelawati #aslegacytamanmelati #aslegacywangsamaju #aslegacysentul #aslegacyselayang #aslegacybatucaves #aslegacyselangor #harumnita #bizzyboddy
  • Customer repeat order #harumnita Alhamdulillah..botol yang ke 2 😃
    .
    Memang best consume harumnita ni. Badan terasa bertenaga 💪🏻 .
    Pengalaman sendiri..setiap hari dpt tidur 4-5 jam je. Bila celik mata je..dah mula utk buat rutin harian..solat, siapkan anak2 sekolah, buat kerja rumah, masak, hantar barang jualan, melayan anak2 dan lain2 lagi. Tak sempat pun nak lelapkan mata sekejap disiang hari. Tapi..masih kekal bertenaga sampai pukul 11 malam 😊😁💪🏻💪🏻
    .
    Harumnita bagus utk kesihatan dalaman wanita. Jom cuba..RM49.90 je..ada 120biji tau 🤗
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacygombak #aslegacygombakkl #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacytamanmelawati #aslegacytamanmelati #aslegacywangsamaju #aslegacysentul #aslegacyselayang #aslegacybatucaves #aslegacyselangor #harumnita #bizzyboddy

  •  3  0  19 February, 2019
  • #Repost @as.legacymalaysia
• • • • • •
Hi semua , bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggong kan . . mula la tak comfident diri . betul x ? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa , berabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu .
.
.
Sabun Herbal Body Scrub Jamshir  dapat menyelesaikan masalah korang , Harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau . .
.
Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner seluaruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

www.wasap.my/60129554130
💓All produk by As Legacy

#aslegacymalaysia
#aslegacykualalumpur
#aslegacytamanmelati
#kejayaantanpabatasan
#businessonline
#hargamampumilik
  • #Repost @as.legacymalaysia
    • • • • • •
    Hi semua , bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggong kan . . mula la tak comfident diri . betul x ? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa , berabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu .
    .
    .
    Sabun Herbal Body Scrub Jamshir dapat menyelesaikan masalah korang , Harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau . .
    .
    Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner seluaruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .

    www.wasap.my/60129554130
    💓All produk by As Legacy

    #aslegacymalaysia
    #aslegacykualalumpur
    #aslegacytamanmelati
    #kejayaantanpabatasan
    #businessonline
    #hargamampumilik

  •  5  0  7 August, 2019