#aslegacysingapura Instagram Photos & Videos

aslegacysingapura - 2.8k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
2.3
average likes

Latest #aslegacysingapura Posts

  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  31 July, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan 
‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan
    ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  2  0  31 July, 2020
  • 🔥🔥🔥ALOE VERA GEL🔥🔥🔥
.
.
.
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel*
.
☘ Menghilangkan kesan parut 
☘ Mengatasi masalah kulit kering
☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
☘Mengembalikan seri wajah yang kusam 
☘Menghilangkan eye bag dan mata panda 
☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
.
.

✌🏻 *Cara Penggunaan*
.
☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam
.
.

✌🏻 *Harga*
SGD/BND $15
.
.

*Kandungan*
150 ml
.
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacy
#aslegacysingapore #aslegacysingapura #sayajual
#aloe #aloevera #aloeveragel
  • 🔥🔥🔥ALOE VERA GEL🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel*
    .
    ☘ Menghilangkan kesan parut
    ☘ Mengatasi masalah kulit kering
    ☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
    ☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
    ☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
    ☘Mengembalikan seri wajah yang kusam
    ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda
    ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
    ☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
    .
    .

    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    .
    ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
    ☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam
    .
    .

    ✌🏻 *Harga*
    SGD/BND $15
    .
    .

    *Kandungan*
    150 ml
    .
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacy
    #aslegacysingapore #aslegacysingapura #sayajual
    #aloe #aloevera #aloeveragel

  •  3  0  30 July, 2020
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
.
.
.
.
Anda berjerawat? Usah gusar!
.
Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
.
Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
.
Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
.
Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
.
.

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual  #bidarashowergel #aura7herba
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Anda berjerawat? Usah gusar!
    .
    Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
    .
    Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
    .
    Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
    .
    Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
    .
    .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual #bidarashowergel #aura7herba
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  3  0  29 July, 2020
  • 💄💄💄CREAMY MATTE💄💄💄.
.
.
.
.
Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
.
Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
.
.
HARGA $16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#asl #Aslegacysingapura #sayajual #aslcosmetics #creamymatte #lipstick #lipgloss #lip
  • 💄💄💄CREAMY MATTE💄💄💄.
    .
    .
    .
    .
    Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
    .
    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
    .
    .
    HARGA $16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #asl #Aslegacysingapura #sayajual #aslcosmetics #creamymatte #lipstick #lipgloss #lip

  •  1  0  25 July, 2020
  • 💪🏽💪🏽JUS ARJUNA MAXX - D'HERBS💪🏽💪🏽
.
.
.
.
Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
.
* mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
* Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
* Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun  badan.
* Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
* Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
.
.
.
Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
.
* Butea supermadu
* Acai berry
* Goji
* Tongkat ali
* Habatussauda
* Gingseng
* Kismis
* Guaran Sal palmetto
* Ashwagandha
* Misai kucing
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 💪🏽💪🏽JUS ARJUNA MAXX - D'HERBS💪🏽💪🏽
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
    .
    * mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
    * Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
    * Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
    * Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
    * Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
    .
    .
    .
    Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
    .
    * Butea supermadu
    * Acai berry
    * Goji
    * Tongkat ali
    * Habatussauda
    * Gingseng
    * Kismis
    * Guaran Sal palmetto
    * Ashwagandha
    * Misai kucing
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 💪💪💪 JUS ARJUNA MAXX D'HERBS 😘😘😘
.
.
.
.
Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
.
* mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
* Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
* Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun  badan.
* Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
* Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
.
.
Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
.
* Butea supermadu
* Acai berry
* Goji
* Tongkat ali
* Habatussauda
* Gingseng
* Kismis
* Guaran Sal palmetto
* Ashwagandha
* Misai kucing
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 💪💪💪 JUS ARJUNA MAXX D'HERBS 😘😘😘
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
    .
    * mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
    * Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
    * Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
    * Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
    * Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
    .
    .
    Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
    .
    * Butea supermadu
    * Acai berry
    * Goji
    * Tongkat ali
    * Habatussauda
    * Gingseng
    * Kismis
    * Guaran Sal palmetto
    * Ashwagandha
    * Misai kucing
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Diana danielle memilih JUS PERAWAN GOLD untuk kekal bertenaga sepanjang hari
.
Lama tak rasa macam ni 😭.. Lepas  breakfast, D tak lupa ambil Jus Perawan Gold.D susah nak makan pil, jadi bila dapat supplement dalam bentuk jus, D lebih prefer sebab senang minum.. Jus Perawan Gold adalah minuman nutrisi yang bagus untuk dalaman dan luaran wanita..❤
.
 Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Perawan Gold Jus yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
.
.

HARGA $20
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Diana danielle memilih JUS PERAWAN GOLD untuk kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    Lama tak rasa macam ni 😭.. Lepas breakfast, D tak lupa ambil Jus Perawan Gold.D susah nak makan pil, jadi bila dapat supplement dalam bentuk jus, D lebih prefer sebab senang minum.. Jus Perawan Gold adalah minuman nutrisi yang bagus untuk dalaman dan luaran wanita..❤
    .
    Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Perawan Gold Jus yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    .

    HARGA $20
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
.
Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
.
.
Nak order online dapatkan dengan whatsapp Partner sah kami @aslegacysingapura 
.
.

HARGA $20
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
    .
    Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    .
    Nak order online dapatkan dengan whatsapp Partner sah kami @aslegacysingapura
    .
    .

    HARGA $20
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥🔥EZY LOZ🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Korang dah try ezy-loz ni??? Siapa dah cuba, try komen di bawah 😘
.
.
.

Kebaikan Ezy-Loz
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.

HARGA $25
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.

#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥🔥EZY LOZ🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Korang dah try ezy-loz ni??? Siapa dah cuba, try komen di bawah 😘
    .
    .
    .

    Kebaikan Ezy-Loz
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .

    HARGA $25
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .

    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  4  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥GAMOLEX  GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Khasiat Jus Gamolex Gold Dherbs amat mujarab bantu atasi penyakit dan meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita. Keistimewaan Jus Gamolex Gold mengandungi pati gamat, buah delima, sarang burung walit, serta 30 ramuan herba.  Kesan guna Gamolex Gold amat mujarab dan cepat. Testimoni Jus Gamolex Gold bukti keyakinan dan rasa berpuashati kesan diperoleh.
.
.

Khasiat Gamolex Gold:
.
- Cegah jangkitan saluran kencing.
- Kurang kesan batu karang.
- Rangsang kulit lebih cerah,
- Tingkat stamina.
- Tingkat kemampuan seksual lelaki.
- Bantu proses pencernaan.
- Melancar peredaran darah.
- Bantu ubati luka luar dan dalam. 
- Bantu kurang penyakit kulit.
- Haluskan kulit.
- Lambatkan proses penuaan. 
- Agen detoksifikasi. 
- Anti kejang otot.
- Anti virus.
- Cegah serangan jantung.
- Atasi selsema.
- Melegakan batuk.
- Meredakan asma.
- Membantu kurangkan kencing manis
- Membantu kurangkan Darah Tinggi
- Menyingkirkan kolestrol.
- Anti kanser.
- Daya tahan tubuh.
- Meningkatkan tenaga.
- Kurang risiko osteoporisi.
- Bantu kurangkan sawan.
- Bantu kurang tekanan perasaan.
.
.
❤KAEDAH MENGAMALKAN GAMOLEX GOLD
.
✔Sebelum makan, ambil 1 sachet Sehari
.
.

HARGA $35
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥GAMOLEX GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Gamolex Gold Dherbs amat mujarab bantu atasi penyakit dan meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita. Keistimewaan Jus Gamolex Gold mengandungi pati gamat, buah delima, sarang burung walit, serta 30 ramuan herba. Kesan guna Gamolex Gold amat mujarab dan cepat. Testimoni Jus Gamolex Gold bukti keyakinan dan rasa berpuashati kesan diperoleh.
    .
    .

    Khasiat Gamolex Gold:
    .
    - Cegah jangkitan saluran kencing.
    - Kurang kesan batu karang.
    - Rangsang kulit lebih cerah,
    - Tingkat stamina.
    - Tingkat kemampuan seksual lelaki.
    - Bantu proses pencernaan.
    - Melancar peredaran darah.
    - Bantu ubati luka luar dan dalam.
    - Bantu kurang penyakit kulit.
    - Haluskan kulit.
    - Lambatkan proses penuaan.
    - Agen detoksifikasi.
    - Anti kejang otot.
    - Anti virus.
    - Cegah serangan jantung.
    - Atasi selsema.
    - Melegakan batuk.
    - Meredakan asma.
    - Membantu kurangkan kencing manis
    - Membantu kurangkan Darah Tinggi
    - Menyingkirkan kolestrol.
    - Anti kanser.
    - Daya tahan tubuh.
    - Meningkatkan tenaga.
    - Kurang risiko osteoporisi.
    - Bantu kurangkan sawan.
    - Bantu kurang tekanan perasaan.
    .
    .
    ❤KAEDAH MENGAMALKAN GAMOLEX GOLD
    .
    ✔Sebelum makan, ambil 1 sachet Sehari
    .
    .

    HARGA $35
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥🔥GAMOLEX 🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Siapa kata orang muda macam abang tak boleh amalkan Gamolex? Bukan warga tua je boleh minum gamolex ni tau .... korang kalau ada masalah sakit sendi tulang lutut ke , try lah gamolex ni ... insyaAllah , boleh merawat sakit sakit tu... 🦵🏼
.
.
.

Gamalex Gold merupakan produk No 1 Dherbs! Berada di pasaran lebih 10 tahun. Minuman Botani Madu dengan Kurma, Buah Delima & Roswella Serrafa telah membantu ramai lelaki & wanita. Sesuai diamalkan untuk umur seawal 30an hingga warga emas. Sesudu sehari dapat mencergaskan tubuh badan, mengatasi keletihan dan kekejangan otot dan mengukuh sistem imunisasi
.
Dapatkan Gamolex Gold , terus minum sahaja. Dalam Gamolex Gold ada hampir 30 bahan premium! Anda boleh dapatkan dari agent kami @aslegacysingapura yang sah.
.
.

HARGA $35
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥🔥GAMOLEX 🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Siapa kata orang muda macam abang tak boleh amalkan Gamolex? Bukan warga tua je boleh minum gamolex ni tau .... korang kalau ada masalah sakit sendi tulang lutut ke , try lah gamolex ni ... insyaAllah , boleh merawat sakit sakit tu... 🦵🏼
    .
    .
    .

    Gamalex Gold merupakan produk No 1 Dherbs! Berada di pasaran lebih 10 tahun. Minuman Botani Madu dengan Kurma, Buah Delima & Roswella Serrafa telah membantu ramai lelaki & wanita. Sesuai diamalkan untuk umur seawal 30an hingga warga emas. Sesudu sehari dapat mencergaskan tubuh badan, mengatasi keletihan dan kekejangan otot dan mengukuh sistem imunisasi
    .
    Dapatkan Gamolex Gold , terus minum sahaja. Dalam Gamolex Gold ada hampir 30 bahan premium! Anda boleh dapatkan dari agent kami @aslegacysingapura yang sah.
    .
    .

    HARGA $35
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥🔥MAGIC BODY MASSAGE🔥🔥🔥
.
.
.
.
AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
.
.
Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan  mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
.
Hubungi Business partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda @aslegacysingapura 
.
.

HARGA $140
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore
  • 🔥🔥🔥MAGIC BODY MASSAGE🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
    .
    .
    Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
    .
    Hubungi Business partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda @aslegacysingapura
    .
    .

    HARGA $140
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore

  •  1  0  19 July, 2020
  • 🔥🔥🔥MAGIC LEG MASSAGER DUAL FUNCTION 🔥🔥🔥.
.
.
.
.
BERJALAN awal pagi hingga ke malam, ada juga yang bekerja dalam keadaan berdiri sepanjang hari selain kerap menekan pedal brek apabila berdepan kesesakan lalu lintas setiap hari antara punca kaki rasa terlalu sakit, lenguh, kejang..MAGIC LEG AS LEGACY BOLEH HILANG KAN SAKIT-SAKIT KAKI
.
.
Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran anda @aslegacysingapura 
.
.

HARGA $95
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapore #aslegacysingapura
  • 🔥🔥🔥MAGIC LEG MASSAGER DUAL FUNCTION 🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    BERJALAN awal pagi hingga ke malam, ada juga yang bekerja dalam keadaan berdiri sepanjang hari selain kerap menekan pedal brek apabila berdepan kesesakan lalu lintas setiap hari antara punca kaki rasa terlalu sakit, lenguh, kejang..MAGIC LEG AS LEGACY BOLEH HILANG KAN SAKIT-SAKIT KAKI
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran anda @aslegacysingapura
    .
    .

    HARGA $95
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapore #aslegacysingapura

  •  3  0  18 July, 2020
  • 🔥🔥🔥MAGIC LEG MASSAGE DUAL FUNCTION 🔥🔥🔥.
.
.
.
.
BERJALAN awal pagi hingga ke malam, ada juga yang bekerja dalam keadaan berdiri sepanjang hari selain kerap menekan pedal brek apabila berdepan kesesakan lalu lintas setiap hari antara punca kaki rasa terlalu sakit, lenguh, kejang..MAGIC LEG AS LEGACY BOLEH HILANG KAN SAKIT-SAKIT KAKI
.
.

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran anda @aslegacysingapura 
.
.
HARGA $95
.
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore #massage #legmassage
  • 🔥🔥🔥MAGIC LEG MASSAGE DUAL FUNCTION 🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    BERJALAN awal pagi hingga ke malam, ada juga yang bekerja dalam keadaan berdiri sepanjang hari selain kerap menekan pedal brek apabila berdepan kesesakan lalu lintas setiap hari antara punca kaki rasa terlalu sakit, lenguh, kejang..MAGIC LEG AS LEGACY BOLEH HILANG KAN SAKIT-SAKIT KAKI
    .
    .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran anda @aslegacysingapura
    .
    .
    HARGA $95
    .
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore #massage #legmassage

  •  3  0  18 July, 2020
  • 🔥🔥🔥LIP ROSE🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
LIPS ROSE!!!
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
.
.
Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
.
.
LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
.
.

HARGA $17
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#sayajual #aslegacysingapura 
#aslegacysingapore #lips
#liprose #lipgloss #lipstick
  • 🔥🔥🔥LIP ROSE🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
    .
    LIPS ROSE!!!
    .
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
    .
    .
    Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
    .
    .
    LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
    .
    .

    HARGA $17
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #sayajual #aslegacysingapura
    #aslegacysingapore #lips
    #liprose #lipgloss #lipstick

  •  1  0  16 July, 2020
  • 🔥🔥🔥LIP ROSE🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
LIPS ROSE!!!
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
.
.
Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
.
.
LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
.
.

HARGA $17
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapore #aslegacysingapura #liprose #lip #lipgloss #lipstick
  • 🔥🔥🔥LIP ROSE🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
    .
    LIPS ROSE!!!
    .
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
    .
    .
    Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
    .
    .
    LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
    .
    .

    HARGA $17
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs #sayajual #aslegacysingapore #aslegacysingapura #liprose #lip #lipgloss #lipstick

  •  2  0  16 July, 2020
  • 🌹🌹PUCUK HARUMNITA🌹🌹
.
.
.
Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik GENTEL HARUMNITA atau jus PUCUK HARUMNITA ni dan HARUMNITA FEMININE WASH.
.
ketiga2 product ni sangat2 memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...harga berbaloi product sangat berkualiti👍👍
.
Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2/ kulit, masalah dalaman perempuan .. 😁😁
.
.
🌺Khasiat Minuman Botani pucuk Harumnita
🌺 mengetatkan keintiman
🌺melegakan Sengugut
🌺Melancarkan haid
🌺Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌺Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan 
 garis-garis halus
🌺Meningkatkan tahap metabolisme
.
.
15 sachets x 30ml
.
.
.
1 KOTAK ADA 15 SACHETS - $28
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#harumnita #gentelharumnita #harumnitafemininewash #sayajual  #femininewash #herb #manjakani #keputihan #keputihangatal #aslegacy #keputihanbau #keputihanwanita 
#pucukharumnita #harum #aslegacysg
@aslegacysingapura #bizziboddysg
#bizziboddy #harumnitapearlcoffee
#coffee #kopi #harumnitacoffee
#harumnitacoffee5in1 #harumnitacoffeeaslegacy
  • 🌹🌹PUCUK HARUMNITA🌹🌹
    .
    .
    .
    Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik GENTEL HARUMNITA atau jus PUCUK HARUMNITA ni dan HARUMNITA FEMININE WASH.
    .
    ketiga2 product ni sangat2 memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...harga berbaloi product sangat berkualiti👍👍
    .
    Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2/ kulit, masalah dalaman perempuan .. 😁😁
    .
    .
    🌺Khasiat Minuman Botani pucuk Harumnita
    🌺 mengetatkan keintiman
    🌺melegakan Sengugut
    🌺Melancarkan haid
    🌺Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌺Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan
    garis-garis halus
    🌺Meningkatkan tahap metabolisme
    .
    .
    15 sachets x 30ml
    .
    .
    .
    1 KOTAK ADA 15 SACHETS - $28
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #harumnita #gentelharumnita #harumnitafemininewash #sayajual #femininewash #herb #manjakani #keputihan #keputihangatal #aslegacy #keputihanbau #keputihanwanita
    #pucukharumnita #harum #aslegacysg
    @aslegacysingapura #bizziboddysg
    #bizziboddy #harumnitapearlcoffee
    #coffee #kopi #harumnitacoffee
    #harumnitacoffee5in1 #harumnitacoffeeaslegacy

  •  1  0  16 July, 2020

Top #aslegacysingapura Posts

  • Singapur, oficialmente República de Singapur, es un país soberano insular de Asia, formado por sesenta y tres islas, cuya forma de gobierno es la república parlamentaria. Su territorio se divide en cinco consejos de desarrollo comunitario.
.
.
.
.
.
#singapur #tkwsingapur #singapura #togelsingapura #bettasingapura #jasatitipsingapuramurah #singapurahijab #herbalifesingapura #mamadontworrysingapura #aslegacysingapura #agensahsingapura #bihunsingapura #emassingapura #singapurbarber #chocofitsingapura #toursingapuramalaysia #handcarrysingapura #singapuraart #onlinesingapura #singapurairlines #angkajitusingapura #msglowsingapura #mukenasingapura #singapuramuslim #singapurawedding #bajuanaksingapura #geraicintasingapura #drwsingapura #posingapuramurah #titipbelanjasingapura
  • Singapur, oficialmente República de Singapur, es un país soberano insular de Asia, formado por sesenta y tres islas, cuya forma de gobierno es la república parlamentaria. Su territorio se divide en cinco consejos de desarrollo comunitario.
    .
    .
    .
    .
    .
    #singapur #tkwsingapur #singapura #togelsingapura #bettasingapura #jasatitipsingapuramurah #singapurahijab #herbalifesingapura #mamadontworrysingapura #aslegacysingapura #agensahsingapura #bihunsingapura #emassingapura #singapurbarber #chocofitsingapura #toursingapuramalaysia #handcarrysingapura #singapuraart #onlinesingapura #singapurairlines #angkajitusingapura #msglowsingapura #mukenasingapura #singapuramuslim #singapurawedding #bajuanaksingapura #geraicintasingapura #drwsingapura #posingapuramurah #titipbelanjasingapura

  •  11  0  28 June, 2020
  • - Is your skin dry after you washed your hands? 👐🏽
.
During this period of Covid-19 outbreak, it is important for you to practice personal hygiene & wash your hands with soap and water. 🧼
.
As a result, you will find that your skin will become dry & itchy. 😩
.
⚠️ I’ve got the perfect solution for you!
.
💚 It is the Jamsyir Daun Bidara lotion and it is great for all skin types.
.
💚 It will also soften your skin & provides freshness to your body. .

Plus, having this as a hand lotion can help to prevent the spread of the infection. 😷
.
Unfortunately, we only have 3️⃣ ready stocks available. .
So what are you waiting for? 🕒
.
Grab yours today for only $15!🧴
.
Click the link on my bio to find out more! .

#covid19 #jamsyirdaunbidara #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #shahidadherbs #aslegacysg #aslegacysingapore #aslegacysingapura #dryhands #washhands #jalilahapparel
  • - Is your skin dry after you washed your hands? 👐🏽
    .
    During this period of Covid-19 outbreak, it is important for you to practice personal hygiene & wash your hands with soap and water. 🧼
    .
    As a result, you will find that your skin will become dry & itchy. 😩
    .
    ⚠️ I’ve got the perfect solution for you!
    .
    💚 It is the Jamsyir Daun Bidara lotion and it is great for all skin types.
    .
    💚 It will also soften your skin & provides freshness to your body. .

    Plus, having this as a hand lotion can help to prevent the spread of the infection. 😷
    .
    Unfortunately, we only have 3️⃣ ready stocks available. .
    So what are you waiting for? 🕒
    .
    Grab yours today for only $15!🧴
    .
    Click the link on my bio to find out more! .

    #covid19 #jamsyirdaunbidara #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #shahidadherbs #aslegacysg #aslegacysingapore #aslegacysingapura #dryhands #washhands #jalilahapparel

  •  5  0  14 March, 2020
  • 🌹🌹BEAUTY 4 IN 1 FACIAL MASSAGER🌹🌹
.
.
.
🌈 Membersihkan dan mengecilkan pori-pori
🌈 Didatangkan dengan 4 kepala berlainan fungsi, boleh berputar 360 darjah
🌈 Sesuai utk kegunaan harian
🌈 Sesuai utk semua jenis kulit
🌈 Menanggalkan sel kulit mati serta parut
.
.
🌈 Spesifikasi 
1) On-off switch.
2) 2 speed control: "Low" utk cucian harian, "High" utk pengelupasan/scrub.
3) Power: 3V DC (2 AAA 1.5V batteries operated (Tidak Disediakan)
4) 4 kepala berlainan fungsi.
.
💥 Soft Sponge Cleansing Head
: Digunakan di kawasan mata & muka. Menyegarkan serta membuang sel kulit mati
.
💥 Ball Massage Head: Mengurut wajah yg letih/lesu, membantu pengaliran darah agar wajah tak berkedut & awet muda
.
💥 Soft Makeup Cleansing Head: Digunakan bersama makeup remover utk menanggalkan sisa solekan/foundation/eyeliner
.
💥 Brush Cleansing Head: Membersihkan wajah, mencuci jauh ke dalam pori, penggunaan berterusan boleh mengecilkan pori
.
.
🌈 Cara Penggunaan:
1) Utk penggunaan pertama, rendam berus di dalam air panas sebanyak 2kali, selama 5 minit.
2) Lembapkan wajah dengan air.
3) Pilih kepala yg bersesuaian dgn tujuan anda.
4) Pilih kelajuan yg dikehendaki.
5) Cuci selama 2-3minit dan bilas dgn air.
.
.
HARGA $55
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacy #aslegacysingapore #aslegacysg
#4in1facialmassager #aslegacy
#beauty4in1facialmassager
#muka #mukahalus #mukabersih
#mukaberminyak #mukaberjerawat
#mukaflawless #massage #bizziboddy
#massagetherapy #facial #facials
#facialmassage @aslegacysingapura
#bizziboddysg
  • 🌹🌹BEAUTY 4 IN 1 FACIAL MASSAGER🌹🌹
    .
    .
    .
    🌈 Membersihkan dan mengecilkan pori-pori
    🌈 Didatangkan dengan 4 kepala berlainan fungsi, boleh berputar 360 darjah
    🌈 Sesuai utk kegunaan harian
    🌈 Sesuai utk semua jenis kulit
    🌈 Menanggalkan sel kulit mati serta parut
    .
    .
    🌈 Spesifikasi
    1) On-off switch.
    2) 2 speed control: "Low" utk cucian harian, "High" utk pengelupasan/scrub.
    3) Power: 3V DC (2 AAA 1.5V batteries operated (Tidak Disediakan)
    4) 4 kepala berlainan fungsi.
    .
    💥 Soft Sponge Cleansing Head
    : Digunakan di kawasan mata & muka. Menyegarkan serta membuang sel kulit mati
    .
    💥 Ball Massage Head: Mengurut wajah yg letih/lesu, membantu pengaliran darah agar wajah tak berkedut & awet muda
    .
    💥 Soft Makeup Cleansing Head: Digunakan bersama makeup remover utk menanggalkan sisa solekan/foundation/eyeliner
    .
    💥 Brush Cleansing Head: Membersihkan wajah, mencuci jauh ke dalam pori, penggunaan berterusan boleh mengecilkan pori
    .
    .
    🌈 Cara Penggunaan:
    1) Utk penggunaan pertama, rendam berus di dalam air panas sebanyak 2kali, selama 5 minit.
    2) Lembapkan wajah dengan air.
    3) Pilih kepala yg bersesuaian dgn tujuan anda.
    4) Pilih kelajuan yg dikehendaki.
    5) Cuci selama 2-3minit dan bilas dgn air.
    .
    .
    HARGA $55
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacy #aslegacysingapore #aslegacysg
    #4in1facialmassager #aslegacy
    #beauty4in1facialmassager
    #muka #mukahalus #mukabersih
    #mukaberminyak #mukaberjerawat
    #mukaflawless #massage #bizziboddy
    #massagetherapy #facial #facials
    #facialmassage @aslegacysingapura
    #bizziboddysg

  •  4  0  10 June, 2020
  • 🔥KRIM MAKBUL MUNAJAT🔥 .
.
.
.
Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
.
Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
.
Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
.
.
HARGA $18
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #dherbssingapura #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg #arjunamaxx
  • 🔥KRIM MAKBUL MUNAJAT🔥 .
    .
    .
    .
    Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
    .
    Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
    .
    Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
    .
    .
    HARGA $18
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #dherbssingapura #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg #arjunamaxx

  •  1  0  30 May, 2020