#aslegacysingapore Instagram Photos & Videos

aslegacysingapore - 9.2k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
9.3
average likes

Latest #aslegacysingapore Posts

  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .

HARUM MANJA !! .

Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .

KELEBIHAN : HARUM MANJA
✔️Mengempiskan perut
✔️Mengatasi masalah keputihan
✔️Mengeratkan otot-otot faraj
✔️Mengubati sakit pinggang
✔️Menganjalkan payudara dan punggung
✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔️Menghilangkan bau badan
✔️Awet muda
✔️Menghilangkan lesu badan

Jom dapatkan sekarang!!!

📱Wa.me/6587799307/lela 
#aslegacysingapore
#harummanja #readystock
  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .

    HARUM MANJA !! .

    Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .

    KELEBIHAN : HARUM MANJA
    ✔️Mengempiskan perut
    ✔️Mengatasi masalah keputihan
    ✔️Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔️Mengubati sakit pinggang
    ✔️Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔️Menghilangkan bau badan
    ✔️Awet muda
    ✔️Menghilangkan lesu badan

    Jom dapatkan sekarang!!!

    📱Wa.me/6587799307/lela
    #aslegacysingapore
    #harummanja #readystock

  •  0  0  8 August, 2020
  • Kalau korang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 pelipat Sabun Jamshir ni sangat2 sesuai. Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2. Confirm cerah wey! 😂

Ramuan yang sangat organik & selesa untuk digunakan 🥰

wa.me/6587799307

#aslegacysingapore #readystockitem #bodyscrub  #herbal #jamshirbodyscrub
  • Kalau korang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 pelipat Sabun Jamshir ni sangat2 sesuai. Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2. Confirm cerah wey! 😂

    Ramuan yang sangat organik & selesa untuk digunakan 🥰

    wa.me/6587799307

    #aslegacysingapore #readystockitem #bodyscrub #herbal #jamshirbodyscrub

  •  0  0  8 August, 2020
  • Hari ni mesti ramai yang pekena menu sup tulang kan??? Kena pulak dengan sambil kicap pedas2, perghhh padu bak ang! 🤣

Ada tak yang macam kat atas ni? Kalau ada, risau berat korang naik mendadak? Make sure setiap pagi korang ambil Look Fiit 1 sachet. 😍

wa.me/6587799307/lookfiit

#aslegacysingapore #readystock
#lookfit #jomkurus #jomsihatbersama
  • Hari ni mesti ramai yang pekena menu sup tulang kan??? Kena pulak dengan sambil kicap pedas2, perghhh padu bak ang! 🤣

    Ada tak yang macam kat atas ni? Kalau ada, risau berat korang naik mendadak? Make sure setiap pagi korang ambil Look Fiit 1 sachet. 😍

    wa.me/6587799307/lookfiit

    #aslegacysingapore #readystock
    #lookfit #jomkurus #jomsihatbersama

  •  1  0  8 August, 2020
  • Kalau korang jenis yang tak suka makan supplement, tapi nak juga kurus??? Mai sini, kita kasi jadi. Benda boleh bincang, buat apa stress sorang2. 😍

Korang tinggal sapu je Cream Fit ni kat tempat berlemak seperti perut, peha, lengan, pinggul atau mana2 je yang korang rasa banyak lemak. 

Nangis lemak degil korang kalau kena Cream Fit ni. Mau tak nangis, dah sebati dengan tuan badan, sampai susah sangat nak berpisah. 🤣

wa.me/6587799307/creamfiit

#aslegacysingapore #Creamfit #readystockitem
  • Kalau korang jenis yang tak suka makan supplement, tapi nak juga kurus??? Mai sini, kita kasi jadi. Benda boleh bincang, buat apa stress sorang2. 😍

    Korang tinggal sapu je Cream Fit ni kat tempat berlemak seperti perut, peha, lengan, pinggul atau mana2 je yang korang rasa banyak lemak.

    Nangis lemak degil korang kalau kena Cream Fit ni. Mau tak nangis, dah sebati dengan tuan badan, sampai susah sangat nak berpisah. 🤣

    wa.me/6587799307/creamfiit

    #aslegacysingapore #Creamfit #readystockitem

  •  1  0  8 August, 2020
  • Sekarang ni nak detox dah tak susah macam dulu. Semudah di hujung jari je. 😁

Lagi2 baru lepas raya korban, dah confirm2 menu sup tulang menjadi menu utama. Kolestrol jangan cakap, kena pulak sup gearbox. Perghh padu beb! 😂

Tapi takpe. Benda boleh settle, buat apa risau kan? Sekali korang dah try Flush Fiit ni, confirm korang repeat lagi. Best gila untuk detox toksin, melawaskan penghadaman, membersihkan kolon, dan masalah sembelit.

wa.me/6587799307/flush4fit

#aslegacysingapore #detox #detoxslimming #readystockitem
  • Sekarang ni nak detox dah tak susah macam dulu. Semudah di hujung jari je. 😁

    Lagi2 baru lepas raya korban, dah confirm2 menu sup tulang menjadi menu utama. Kolestrol jangan cakap, kena pulak sup gearbox. Perghh padu beb! 😂

    Tapi takpe. Benda boleh settle, buat apa risau kan? Sekali korang dah try Flush Fiit ni, confirm korang repeat lagi. Best gila untuk detox toksin, melawaskan penghadaman, membersihkan kolon, dan masalah sembelit.

    wa.me/6587799307/flush4fit

    #aslegacysingapore #detox #detoxslimming #readystockitem

  •  2  0  8 August, 2020
  • ⭐️𝐇𝐀𝐑𝐔𝐌 𝐌𝐀𝐍𝐉𝐀⭐️

Sebuah produk yang mempunyai rahsia tradisional kecantikan dan kesihatan untuk wanita yang digunakan sejak dari berkurun dahulu. 

Mengandungi ramuan asli seperti:
✅ Manjakani
✅ Kacip Fatimah
✅ Akar Serapat
✅ Halia
✅ Kunyit

𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍:
✔️ Memberi lebih tenaga 
✔️ Membuang angin pada urat dalam badan 
✔️ Mengimbangi hormon badan 
✔️ Menghaluskan dan mencerahkan kulit kusam 
✔️ Mengatasi masalah keputihan dan bau pada bahagian intim
✔️ Mengeratkan otot-otot faraj
✔️ Menganjalkan payudara dan punggung
✔️ Melancarkan haid & menghilangkan senggugut 
✔️Mengubati sakit pinggang 
✔️ Mengurangkan sakit pada lutut, betis dan kaki
✔️ Menghilangkan letih dan lesu badan 
✔️ Awet muda 

𝐂𝐀𝐑𝐀 𝐏𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍𝐀𝐍:
- Gentel sebesar ibu jari kelingking
- Telan dengan minumum air
- Makan 1 biji siang hari selepas makan dan 1 biji malam sebelum tidur. 
- Minum banyak air
- Sesuai untuk semua wanita
- Tidak boleh dimakan sewaktu period. 

Ready stock beli 2 free delivery.

WhatsApp saya sekarang +6587799307 Noorlela

#aslegacysingapore #harummanja
  • ⭐️𝐇𝐀𝐑𝐔𝐌 𝐌𝐀𝐍𝐉𝐀⭐️

    Sebuah produk yang mempunyai rahsia tradisional kecantikan dan kesihatan untuk wanita yang digunakan sejak dari berkurun dahulu.

    Mengandungi ramuan asli seperti:
    ✅ Manjakani
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Akar Serapat
    ✅ Halia
    ✅ Kunyit

    𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍:
    ✔️ Memberi lebih tenaga
    ✔️ Membuang angin pada urat dalam badan
    ✔️ Mengimbangi hormon badan
    ✔️ Menghaluskan dan mencerahkan kulit kusam
    ✔️ Mengatasi masalah keputihan dan bau pada bahagian intim
    ✔️ Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔️ Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔️ Melancarkan haid & menghilangkan senggugut
    ✔️Mengubati sakit pinggang
    ✔️ Mengurangkan sakit pada lutut, betis dan kaki
    ✔️ Menghilangkan letih dan lesu badan
    ✔️ Awet muda

    𝐂𝐀𝐑𝐀 𝐏𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍𝐀𝐍:
    - Gentel sebesar ibu jari kelingking
    - Telan dengan minumum air
    - Makan 1 biji siang hari selepas makan dan 1 biji malam sebelum tidur.
    - Minum banyak air
    - Sesuai untuk semua wanita
    - Tidak boleh dimakan sewaktu period.

    Ready stock beli 2 free delivery.

    WhatsApp saya sekarang +6587799307 Noorlela

    #aslegacysingapore #harummanja

  •  1  0  7 August, 2020
  • - Salam August!
We’ve just turned 2! 🥳🥳
Thanks for all your continuous love & support throughout this 2 years ☺️! 
In appreciation, you get a FREE fidget cube or fidget spinner with any purchase 💚. Offer is valid whilst stocks last! 🔥

#jalilahapparel #2yearsold #love #supportlocal #support #inappreciation #free #fidgetcube #fidgetspinner #withanypurchase #whilststockslast #loveyourself #aslegacy #aslegacysingapore #bizziflush #bizziboddyslimming #harummanja #pucukharumnita #creamfiit #flyandkissmakeupset #jamshirbodyscrub #jamsyirdaunbidara #melaleucatherapycream #enairedchillie
  • - Salam August!
    We’ve just turned 2! 🥳🥳
    Thanks for all your continuous love & support throughout this 2 years ☺️!
    In appreciation, you get a FREE fidget cube or fidget spinner with any purchase 💚. Offer is valid whilst stocks last! 🔥

    #jalilahapparel #2yearsold #love #supportlocal #support #inappreciation #free #fidgetcube #fidgetspinner #withanypurchase #whilststockslast #loveyourself #aslegacy #aslegacysingapore #bizziflush #bizziboddyslimming #harummanja #pucukharumnita #creamfiit #flyandkissmakeupset #jamshirbodyscrub #jamsyirdaunbidara #melaleucatherapycream #enairedchillie

  •  8  0  1 August, 2020
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  31 July, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan 
‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan
    ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  2  0  31 July, 2020
  • 🔥🔥🔥ALOE VERA GEL🔥🔥🔥
.
.
.
.
✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel*
.
☘ Menghilangkan kesan parut 
☘ Mengatasi masalah kulit kering
☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
☘Mengembalikan seri wajah yang kusam 
☘Menghilangkan eye bag dan mata panda 
☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
.
.

✌🏻 *Cara Penggunaan*
.
☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam
.
.

✌🏻 *Harga*
SGD/BND $15
.
.

*Kandungan*
150 ml
.
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacy
#aslegacysingapore #aslegacysingapura #sayajual
#aloe #aloevera #aloeveragel
  • 🔥🔥🔥ALOE VERA GEL🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel*
    .
    ☘ Menghilangkan kesan parut
    ☘ Mengatasi masalah kulit kering
    ☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
    ☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
    ☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
    ☘Mengembalikan seri wajah yang kusam
    ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda
    ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
    ☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
    .
    .

    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    .
    ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
    ☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam
    .
    .

    ✌🏻 *Harga*
    SGD/BND $15
    .
    .

    *Kandungan*
    150 ml
    .
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacy
    #aslegacysingapore #aslegacysingapura #sayajual
    #aloe #aloevera #aloeveragel

  •  3  0  30 July, 2020
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
.
.
.
.
Anda berjerawat? Usah gusar!
.
Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
.
Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
.
Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
.
Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
.
.

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual  #bidarashowergel #aura7herba
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Anda berjerawat? Usah gusar!
    .
    Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
    .
    Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
    .
    Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
    .
    Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
    .
    .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual #bidarashowergel #aura7herba
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  3  0  29 July, 2020
  • *LOOK FIIT*

✌*Khasiat & Kelebihan Look Fiit* 
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga .

✌🏻 *Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan

WhatsApp http://wa.me/6584989005 

#teamfarakhan
#aslegacysingapore 
#iamsheedaqazofficial
  • *LOOK FIIT*

    ✌*Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga .

    ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan

    WhatsApp http://wa.me/6584989005

    #teamfarakhan
    #aslegacysingapore
    #iamsheedaqazofficial

  •  2  0  28 July, 2020
  • - A Quick & Easy way for you to burn stubborn fats, even when you just sit down and do nothing. 

🗣 Introducing: Cream Fiit 

💥 Fulfill your dream of getting THAT desired body shape naturally with this non-sticky water-based hot cream - 80ml. 

🗣 Cream Fiit contains organic ingredients: 

🌿 Noni - Morinda Citrifolia (Anti-aging) 
🌿 Lemongrass (Loaded with antioxidants) 
🌿 Almonds (Prevent weight gain) 
🌿 Ginger (Reduce muscle pain)

🔥 Cream Fiit is for you, if you want to ... 

✅ Burn stubborn fats in around your belly, arms, thighs, back, abdomen, even your cheeks 
✅ Get rid of cellulite 
✅ Eliminate sagging of skin caused by weight loss or pregnancy
✅ Relieve body cramps and joint pain
✅ Firm your skin and tone your body without exercising 

🧴 Simply squeeze a small portion and apply twice a day to your TARGETED areas in circular motion. 

Get yours for just $18. 

💖 Start loving yourself today! 

#jalilahapparel #aslegacy #aslegacysingapore #creamfiit #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #weightloss #loseweight #naturalremedies #organic #burnfat #ridcellulite #quickandeasy #thisisforyou #loveyourself
  • - A Quick & Easy way for you to burn stubborn fats, even when you just sit down and do nothing.

    🗣 Introducing: Cream Fiit

    💥 Fulfill your dream of getting THAT desired body shape naturally with this non-sticky water-based hot cream - 80ml.

    🗣 Cream Fiit contains organic ingredients:

    🌿 Noni - Morinda Citrifolia (Anti-aging)
    🌿 Lemongrass (Loaded with antioxidants)
    🌿 Almonds (Prevent weight gain)
    🌿 Ginger (Reduce muscle pain)

    🔥 Cream Fiit is for you, if you want to ...

    ✅ Burn stubborn fats in around your belly, arms, thighs, back, abdomen, even your cheeks
    ✅ Get rid of cellulite
    ✅ Eliminate sagging of skin caused by weight loss or pregnancy
    ✅ Relieve body cramps and joint pain
    ✅ Firm your skin and tone your body without exercising

    🧴 Simply squeeze a small portion and apply twice a day to your TARGETED areas in circular motion.

    Get yours for just $18.

    💖 Start loving yourself today!

    #jalilahapparel #aslegacy #aslegacysingapore #creamfiit #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #weightloss #loseweight #naturalremedies #organic #burnfat #ridcellulite #quickandeasy #thisisforyou #loveyourself

  •  5  0  26 July, 2020
  • 💪🏽💪🏽JUS ARJUNA MAXX - D'HERBS💪🏽💪🏽
.
.
.
.
Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
.
* mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
* Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
* Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun  badan.
* Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
* Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
.
.
.
Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
.
* Butea supermadu
* Acai berry
* Goji
* Tongkat ali
* Habatussauda
* Gingseng
* Kismis
* Guaran Sal palmetto
* Ashwagandha
* Misai kucing
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 💪🏽💪🏽JUS ARJUNA MAXX - D'HERBS💪🏽💪🏽
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
    .
    * mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
    * Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
    * Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
    * Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
    * Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
    .
    .
    .
    Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
    .
    * Butea supermadu
    * Acai berry
    * Goji
    * Tongkat ali
    * Habatussauda
    * Gingseng
    * Kismis
    * Guaran Sal palmetto
    * Ashwagandha
    * Misai kucing
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 💪💪💪 JUS ARJUNA MAXX D'HERBS 😘😘😘
.
.
.
.
Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
.
* mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
* Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
* Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun  badan.
* Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
* Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
.
.
Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
.
* Butea supermadu
* Acai berry
* Goji
* Tongkat ali
* Habatussauda
* Gingseng
* Kismis
* Guaran Sal palmetto
* Ashwagandha
* Misai kucing
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 💪💪💪 JUS ARJUNA MAXX D'HERBS 😘😘😘
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Arjuna Maxx D’Herbs ❤❤
    .
    * mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki
    * Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.
    * Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
    * Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
    * Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
    .
    .
    Kandungan Jus Arjuna Maxx D’Herbs 👇👇
    .
    * Butea supermadu
    * Acai berry
    * Goji
    * Tongkat ali
    * Habatussauda
    * Gingseng
    * Kismis
    * Guaran Sal palmetto
    * Ashwagandha
    * Misai kucing
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Diana danielle memilih JUS PERAWAN GOLD untuk kekal bertenaga sepanjang hari
.
Lama tak rasa macam ni 😭.. Lepas  breakfast, D tak lupa ambil Jus Perawan Gold.D susah nak makan pil, jadi bila dapat supplement dalam bentuk jus, D lebih prefer sebab senang minum.. Jus Perawan Gold adalah minuman nutrisi yang bagus untuk dalaman dan luaran wanita..❤
.
 Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Perawan Gold Jus yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
.
.

HARGA $20
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Diana danielle memilih JUS PERAWAN GOLD untuk kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    Lama tak rasa macam ni 😭.. Lepas breakfast, D tak lupa ambil Jus Perawan Gold.D susah nak makan pil, jadi bila dapat supplement dalam bentuk jus, D lebih prefer sebab senang minum.. Jus Perawan Gold adalah minuman nutrisi yang bagus untuk dalaman dan luaran wanita..❤
    .
    Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Perawan Gold Jus yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    .

    HARGA $20
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
.
Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
.
.
Nak order online dapatkan dengan whatsapp Partner sah kami @aslegacysingapura 
.
.

HARGA $20
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥JUS PERAWAN GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Sebagai seorang wanita, penting untuk kita mengekalkan kecantikan dalam dan luaran. Kita tak nak la kecewa kalau ada yang tegur, nampak tua sebelum usia atau suami pun tegur tentang kekurangan diri kita
    .
    Ramai yang ingin tampil bertenaga dan langsing tapi bukan penggemar pil. Kini anda boleh dapatkan Jus perawan Gold yang lebih sedap dan mudah diminum. Mempunyai 5 ramuan terbaik dari 16 herba dalam mengembalikan badan yang langsing dan kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    .
    Nak order online dapatkan dengan whatsapp Partner sah kami @aslegacysingapura
    .
    .

    HARGA $20
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • Kalau tanya semua orang, siapa je tak nak badan cantik kan??? 

Cuma nak berperang dengan mindset tu yang susah, nafsu makan menguasai segalanya. Asal nak diet je failed. Mental cepat koyak bila tengok makanan sedap. Ye la, dah selalu makan sedap kan? 

Tapi alhamdulillah dengan Look Fit, sangat membantu mengurangkan selera makan kita serta membantu menurunkan berat badan kita dengan selamat dan diyakini halal. 🥰

Order 
wa.me/6587799307/lookfit

#aslegacysingapore #jomkurus #peach #instocknow #lookfiit
  • Kalau tanya semua orang, siapa je tak nak badan cantik kan???

    Cuma nak berperang dengan mindset tu yang susah, nafsu makan menguasai segalanya. Asal nak diet je failed. Mental cepat koyak bila tengok makanan sedap. Ye la, dah selalu makan sedap kan?

    Tapi alhamdulillah dengan Look Fit, sangat membantu mengurangkan selera makan kita serta membantu menurunkan berat badan kita dengan selamat dan diyakini halal. 🥰

    Order
    wa.me/6587799307/lookfit

    #aslegacysingapore #jomkurus #peach #instocknow #lookfiit

  •  1  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥🔥EZY LOZ🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Korang dah try ezy-loz ni??? Siapa dah cuba, try komen di bawah 😘
.
.
.

Kebaikan Ezy-Loz
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.

HARGA $25
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.

#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥🔥EZY LOZ🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Korang dah try ezy-loz ni??? Siapa dah cuba, try komen di bawah 😘
    .
    .
    .

    Kebaikan Ezy-Loz
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .

    HARGA $25
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .

    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  4  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥GAMOLEX  GOLD🔥🔥.
.
.
.
.
Khasiat Jus Gamolex Gold Dherbs amat mujarab bantu atasi penyakit dan meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita. Keistimewaan Jus Gamolex Gold mengandungi pati gamat, buah delima, sarang burung walit, serta 30 ramuan herba.  Kesan guna Gamolex Gold amat mujarab dan cepat. Testimoni Jus Gamolex Gold bukti keyakinan dan rasa berpuashati kesan diperoleh.
.
.

Khasiat Gamolex Gold:
.
- Cegah jangkitan saluran kencing.
- Kurang kesan batu karang.
- Rangsang kulit lebih cerah,
- Tingkat stamina.
- Tingkat kemampuan seksual lelaki.
- Bantu proses pencernaan.
- Melancar peredaran darah.
- Bantu ubati luka luar dan dalam. 
- Bantu kurang penyakit kulit.
- Haluskan kulit.
- Lambatkan proses penuaan. 
- Agen detoksifikasi. 
- Anti kejang otot.
- Anti virus.
- Cegah serangan jantung.
- Atasi selsema.
- Melegakan batuk.
- Meredakan asma.
- Membantu kurangkan kencing manis
- Membantu kurangkan Darah Tinggi
- Menyingkirkan kolestrol.
- Anti kanser.
- Daya tahan tubuh.
- Meningkatkan tenaga.
- Kurang risiko osteoporisi.
- Bantu kurangkan sawan.
- Bantu kurang tekanan perasaan.
.
.
❤KAEDAH MENGAMALKAN GAMOLEX GOLD
.
✔Sebelum makan, ambil 1 sachet Sehari
.
.

HARGA $35
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥GAMOLEX GOLD🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Khasiat Jus Gamolex Gold Dherbs amat mujarab bantu atasi penyakit dan meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita. Keistimewaan Jus Gamolex Gold mengandungi pati gamat, buah delima, sarang burung walit, serta 30 ramuan herba. Kesan guna Gamolex Gold amat mujarab dan cepat. Testimoni Jus Gamolex Gold bukti keyakinan dan rasa berpuashati kesan diperoleh.
    .
    .

    Khasiat Gamolex Gold:
    .
    - Cegah jangkitan saluran kencing.
    - Kurang kesan batu karang.
    - Rangsang kulit lebih cerah,
    - Tingkat stamina.
    - Tingkat kemampuan seksual lelaki.
    - Bantu proses pencernaan.
    - Melancar peredaran darah.
    - Bantu ubati luka luar dan dalam.
    - Bantu kurang penyakit kulit.
    - Haluskan kulit.
    - Lambatkan proses penuaan.
    - Agen detoksifikasi.
    - Anti kejang otot.
    - Anti virus.
    - Cegah serangan jantung.
    - Atasi selsema.
    - Melegakan batuk.
    - Meredakan asma.
    - Membantu kurangkan kencing manis
    - Membantu kurangkan Darah Tinggi
    - Menyingkirkan kolestrol.
    - Anti kanser.
    - Daya tahan tubuh.
    - Meningkatkan tenaga.
    - Kurang risiko osteoporisi.
    - Bantu kurangkan sawan.
    - Bantu kurang tekanan perasaan.
    .
    .
    ❤KAEDAH MENGAMALKAN GAMOLEX GOLD
    .
    ✔Sebelum makan, ambil 1 sachet Sehari
    .
    .

    HARGA $35
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥🔥GAMOLEX 🔥🔥🔥.
.
.
.
.
Siapa kata orang muda macam abang tak boleh amalkan Gamolex? Bukan warga tua je boleh minum gamolex ni tau .... korang kalau ada masalah sakit sendi tulang lutut ke , try lah gamolex ni ... insyaAllah , boleh merawat sakit sakit tu... 🦵🏼
.
.
.

Gamalex Gold merupakan produk No 1 Dherbs! Berada di pasaran lebih 10 tahun. Minuman Botani Madu dengan Kurma, Buah Delima & Roswella Serrafa telah membantu ramai lelaki & wanita. Sesuai diamalkan untuk umur seawal 30an hingga warga emas. Sesudu sehari dapat mencergaskan tubuh badan, mengatasi keletihan dan kekejangan otot dan mengukuh sistem imunisasi
.
Dapatkan Gamolex Gold , terus minum sahaja. Dalam Gamolex Gold ada hampir 30 bahan premium! Anda boleh dapatkan dari agent kami @aslegacysingapura yang sah.
.
.

HARGA $35
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
#aslegacysingapura #datoaliffsyukri 
#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
#superlebatpewarnarambutperang
#ezyloz #kopiprimadonagold
#makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
#shampooberherbasuperlebat
#krimrambutberherbasuperlebat
#gamolexgold #sabunmadupropolis
#minyakkelapadara #jusperawandherbs 
#lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥🔥GAMOLEX 🔥🔥🔥.
    .
    .
    .
    .
    Siapa kata orang muda macam abang tak boleh amalkan Gamolex? Bukan warga tua je boleh minum gamolex ni tau .... korang kalau ada masalah sakit sendi tulang lutut ke , try lah gamolex ni ... insyaAllah , boleh merawat sakit sakit tu... 🦵🏼
    .
    .
    .

    Gamalex Gold merupakan produk No 1 Dherbs! Berada di pasaran lebih 10 tahun. Minuman Botani Madu dengan Kurma, Buah Delima & Roswella Serrafa telah membantu ramai lelaki & wanita. Sesuai diamalkan untuk umur seawal 30an hingga warga emas. Sesudu sehari dapat mencergaskan tubuh badan, mengatasi keletihan dan kekejangan otot dan mengukuh sistem imunisasi
    .
    Dapatkan Gamolex Gold , terus minum sahaja. Dalam Gamolex Gold ada hampir 30 bahan premium! Anda boleh dapatkan dari agent kami @aslegacysingapura yang sah.
    .
    .

    HARGA $35
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #dherbssingapore #arjunamaxx #aslegacysingapore
    #aslegacysingapura #datoaliffsyukri
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sayajual #superlebatpewarnarambuthitam
    #superlebatpewarnarambutperang
    #ezyloz #kopiprimadonagold
    #makbulmunajat #gelmandianaura7bunga #perawanherbalfemininefoam
    #shampooberherbasuperlebat
    #krimrambutberherbasuperlebat
    #gamolexgold #sabunmadupropolis
    #minyakkelapadara #jusperawandherbs
    #lipstickcollagendherbs #beaurose #bizziboddy #bizziboddysg

  •  0  0  24 July, 2020
  • 🔥🔥🔥MAGIC BODY MASSAGE🔥🔥🔥
.
.
.
.
AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
.
.
Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan  mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
.
Hubungi Business partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda @aslegacysingapura 
.
.

HARGA $140
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore
  • 🔥🔥🔥MAGIC BODY MASSAGE🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
    .
    .
    Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
    .
    Hubungi Business partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda @aslegacysingapura
    .
    .

    HARGA $140
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #sayajual #aslegacysingapura #aslegacysingapore

  •  1  0  19 July, 2020

Top #aslegacysingapore Posts