#aslegacyseremban Instagram Photos & Videos

aslegacyseremban - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
4.7
average likes

Latest #aslegacyseremban Posts

  • Kakak², adik² korang dah try Harumnita Feminine Wash keluaran As Legacy? 
Dengar cerita best sangat. Baunya harum semerbak memang tak boleh bawa bincang 🤣

Antara ramuan herba yg digunakan adalah seperti Astragalus, Manjakani, Gelam Wangi, Angelica Sinensis dan Coptis.

Ia sangat² membantu untuk mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim, mengatasi masalah bau yg kurang menyenangkan pada bahagian intim, masalah keputihan, melancarkan kitaran haid yg stabil serta menyegarkan bahagian intim sepanjang hari.

Cara Penggunaan: *Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminin Wash ke atas tapak tangan yang lembab
*Bersihkan bahagian intim dengan lembut
*Bilas dengan air

Harga pun murah dan mampu milik cuma RM25 sahaja

Berminat?? Klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=harumnitafeminewash

#aslegacymalaysia
#aslegacyseremban
#aslegacyparoi
#aslegacysenawang
#aliffsyukri 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris
#harumnitafemininewash
#aslegacymalaysia
#femininewashharumnita
#pencuciwanita
  • Kakak², adik² korang dah try Harumnita Feminine Wash keluaran As Legacy?
    Dengar cerita best sangat. Baunya harum semerbak memang tak boleh bawa bincang 🤣

    Antara ramuan herba yg digunakan adalah seperti Astragalus, Manjakani, Gelam Wangi, Angelica Sinensis dan Coptis.

    Ia sangat² membantu untuk mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim, mengatasi masalah bau yg kurang menyenangkan pada bahagian intim, masalah keputihan, melancarkan kitaran haid yg stabil serta menyegarkan bahagian intim sepanjang hari.

    Cara Penggunaan: *Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminin Wash ke atas tapak tangan yang lembab
    *Bersihkan bahagian intim dengan lembut
    *Bilas dengan air

    Harga pun murah dan mampu milik cuma RM25 sahaja

    Berminat?? Klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=harumnitafeminewash

    #aslegacymalaysia
    #aslegacyseremban
    #aslegacyparoi
    #aslegacysenawang
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #harumnitafemininewash
    #aslegacymalaysia
    #femininewashharumnita
    #pencuciwanita

  •  2  0  15 June, 2020
  • 🌸🌸🌸SAKURA EDISI🌸🌸🌸
.
1. Membantu melembabkan, merawat dan mencerahkan kulit.
2. Tona kulit akan lebih rata.
3. Mampu menutup jeragat, bekas jerawat dan bintuk hitam.
4. Menaikkan seri wajah.
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • 🌸🌸🌸SAKURA EDISI🌸🌸🌸
    .
    1. Membantu melembabkan, merawat dan mencerahkan kulit.
    2. Tona kulit akan lebih rata.
    3. Mampu menutup jeragat, bekas jerawat dan bintuk hitam.
    4. Menaikkan seri wajah.
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  0  0  9 June, 2020
  • Ku lihat bungaa berwarna merah muda, 
Jatuh berguguran sangatlah indah,
Membuat diri terus bersyukur pada illahi. .
.

#syukurselalu
#bungaacosmeticbeauty 
#Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Ku lihat bungaa berwarna merah muda,
    Jatuh berguguran sangatlah indah,
    Membuat diri terus bersyukur pada illahi. .
    .

    #syukurselalu
    #bungaacosmeticbeauty
    #Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  0  0  7 June, 2020
  • Semi-Lipmatte Bungaa mengandungi bauan Rose ia mengunakan Rose oil yang banyak memberi manfaat kepada si pemakai😘❤️ 🌹Rose oil  amat baik untuk merawat bibir yang kering serta mengelupas. Penggunaan minyak ros ini mampu memberikan kelembapan pada bibir .
🌹Rose oil mengurangkan tekanan depression, stress dan aromanya dapat memberikan mood yang happy kepada si pemakai. .
🌹Berfungsi sebagai antibakteria.

www.watsap.my/601164961525
.
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Semi-Lipmatte Bungaa mengandungi bauan Rose ia mengunakan Rose oil yang banyak memberi manfaat kepada si pemakai😘❤️ 🌹Rose oil amat baik untuk merawat bibir yang kering serta mengelupas. Penggunaan minyak ros ini mampu memberikan kelembapan pada bibir .
    🌹Rose oil mengurangkan tekanan depression, stress dan aromanya dapat memberikan mood yang happy kepada si pemakai. .
    🌹Berfungsi sebagai antibakteria.

    www.watsap.my/601164961525
    .
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  0  0  5 June, 2020
  • korang dah grab belum Bungaa Semi-Lipmatte ni?

Best sgt lipsmatte.. bau dia je semerbak Bunga rose 🌹 Sebab menggunakan Rose oil.

Benefit mmg bagus Rose oil. Mengiku kajian dapat menghilangkan stress serta rawat bibir yg bermasalah.

Bungaa ni pun, mmg melembapkan bibir.. jangan risau, tidak menyebabkan bibir hitam pun. 👍🤗 Saya nk amik wuduk pun, dah tak risau. senang je nak tanggalkan 😍😘 Apa lagi, meh grab🤗😘 MasyaAllah Tabarakallah
.
. - Azureen -  Joy, Peace Love
Bahagia Membahagiakan 🥰 
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • korang dah grab belum Bungaa Semi-Lipmatte ni?

    Best sgt lipsmatte.. bau dia je semerbak Bunga rose 🌹 Sebab menggunakan Rose oil.

    Benefit mmg bagus Rose oil. Mengiku kajian dapat menghilangkan stress serta rawat bibir yg bermasalah.

    Bungaa ni pun, mmg melembapkan bibir.. jangan risau, tidak menyebabkan bibir hitam pun. 👍🤗 Saya nk amik wuduk pun, dah tak risau. senang je nak tanggalkan 😍😘 Apa lagi, meh grab🤗😘 MasyaAllah Tabarakallah
    .
    . - Azureen - Joy, Peace Love
    Bahagia Membahagiakan 🥰
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  1  0  5 June, 2020
  • korang dah grab belum Bungaa Semi-Lipmatte ni?

Best sgt lipsmatte.. bau dia je semerbak Bunga rose 🌹 Sebab menggunakan Rose oil.

Benefit mmg bagus Rose oil. Mengiku kajian dapat menghilangkan stress serta rawat bibir yg bermasalah.

Bungaa ni pun, mmg melembapkan bibir.. jangan risau, tidak menyebabkan bibir hitam pun. 👍🤗 Saya nk amik wuduk pun, dah tak risau. senang je nak tanggalkan 😍😘 Apa lagi, meh grab🤗😘 MasyaAllah Tabarakallah
.
. - Azureen -  Joy, Peace Love
Bahagia Membahagiakan 🥰 
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • korang dah grab belum Bungaa Semi-Lipmatte ni?

    Best sgt lipsmatte.. bau dia je semerbak Bunga rose 🌹 Sebab menggunakan Rose oil.

    Benefit mmg bagus Rose oil. Mengiku kajian dapat menghilangkan stress serta rawat bibir yg bermasalah.

    Bungaa ni pun, mmg melembapkan bibir.. jangan risau, tidak menyebabkan bibir hitam pun. 👍🤗 Saya nk amik wuduk pun, dah tak risau. senang je nak tanggalkan 😍😘 Apa lagi, meh grab🤗😘 MasyaAllah Tabarakallah
    .
    . - Azureen - Joy, Peace Love
    Bahagia Membahagiakan 🥰
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  1  0  5 June, 2020
  • *APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN* • BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance.
.
. • BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
.
. • BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
.
. • BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
.
. • BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
.
. ✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
✅tidak kering ✅tidak terlalu sukar untuk di cuci ✅tidak terlalu moist dan oily
✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte 
SPECIAL .
- tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
====================================== .
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • *APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN* • BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance.
    .
    . • BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
    .
    . • BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
    .
    . • BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
    .
    . • BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
    .
    . ✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
    ✅tidak kering ✅tidak terlalu sukar untuk di cuci ✅tidak terlalu moist dan oily
    ✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte
    SPECIAL .
    - tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
    ====================================== .
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  1  0  5 June, 2020
  • . 🌹Rileks laaa BUNGAA bukan sekuntum 🌹

SEMI LIPMATTE 
Apa maksud semi matte?
-> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering!
.
✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
✅tidak kering
✅tidak terlalu sukar untuk di cuci
✅tidak terlalu moist dan oily
✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte
.
.

SPECIAL .
- tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
.
. ======================================
*APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN*
.
. 🌹 BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance. 🌹BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
🌹 BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
🌹BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
🌹 BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
.
.
www.watsap.my/601164961525
.
.
#lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #mirellepants #leggingajaib #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic #lipsticks
  • . 🌹Rileks laaa BUNGAA bukan sekuntum 🌹

    SEMI LIPMATTE
    Apa maksud semi matte?
    -> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering!
    .
    ✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
    ✅tidak kering
    ✅tidak terlalu sukar untuk di cuci
    ✅tidak terlalu moist dan oily
    ✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte
    .
    .

    SPECIAL .
    - tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
    .
    . ======================================
    *APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN*
    .
    . 🌹 BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance. 🌹BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
    🌹 BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
    🌹BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
    🌹 BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
    .
    .
    www.watsap.my/601164961525
    .
    .
    #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #mirellepants #leggingajaib #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic #lipsticks

  •  1  0  5 June, 2020
  • Kenapa best pakai bungaa ni? 
Sebab Bungaa ni mencantikkan dan membahagiakan 🥰

Bahagia betul calit calit semilipmatte ni kat bibir, pipi, boleh jd eye shadow jugak tau👏✌️🤗 Calit calit je, Bungaa terus menyerikan dan menghangatkan siapa sahaja yang melihatnye🥰😝😘 Tunggu apa lagi?? Grab terus 2 box Bungaa 🌹 😍

Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Kenapa best pakai bungaa ni?
    Sebab Bungaa ni mencantikkan dan membahagiakan 🥰

    Bahagia betul calit calit semilipmatte ni kat bibir, pipi, boleh jd eye shadow jugak tau👏✌️🤗 Calit calit je, Bungaa terus menyerikan dan menghangatkan siapa sahaja yang melihatnye🥰😝😘 Tunggu apa lagi?? Grab terus 2 box Bungaa 🌹 😍

    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  1  0  5 June, 2020
  • Stress tu sebenarnya datang sebab cara permikiran kita salah dan tidak ada tujuan.

Bila stress, ingatlah satu sahaja, Segala yang jadi semuanya telah digerakkan dan di izinkan oleh Allah.

Kita perlu reaksi dengan tenang, ikhlas dan redha apa yang menyebabkan kita stress.

Bila kita berfikir seperti ini, Apa yang digerakkan oleh Allah, kita akan bertenang dan kita tak akan bertindak balas negatif kerana itu dari Allah.

Jadi ketenangan itu akan sampai. Enjoy the moment hurt in you because you will be happy and the hurt will be change in your life as a happiness 😘🌹 Assalamualaikum dan selamat pagi Sahabatku yg dirindui Nabi Muhammad SAW 🌹

MasyaAllah Tabarakallah
.
. - Azureen -  Joy, Peace Love
Bahagia Membahagiakan 🥰
.
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Stress tu sebenarnya datang sebab cara permikiran kita salah dan tidak ada tujuan.

    Bila stress, ingatlah satu sahaja, Segala yang jadi semuanya telah digerakkan dan di izinkan oleh Allah.

    Kita perlu reaksi dengan tenang, ikhlas dan redha apa yang menyebabkan kita stress.

    Bila kita berfikir seperti ini, Apa yang digerakkan oleh Allah, kita akan bertenang dan kita tak akan bertindak balas negatif kerana itu dari Allah.

    Jadi ketenangan itu akan sampai. Enjoy the moment hurt in you because you will be happy and the hurt will be change in your life as a happiness 😘🌹 Assalamualaikum dan selamat pagi Sahabatku yg dirindui Nabi Muhammad SAW 🌹

    MasyaAllah Tabarakallah
    .
    . - Azureen - Joy, Peace Love
    Bahagia Membahagiakan 🥰
    .
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  1  0  5 June, 2020
  • Bungaaa.. Warna yg menawan.. Tunggu apa lagi. Bukan setakat colour je cantik,  tp benefit dia sgt bgus dlm merawat bibir. 
Aroma Rose yg boleh menghilangkan tekanan🥰🥰 watsap www.watsap.my/601164961525/bungaa
.
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Bungaaa.. Warna yg menawan.. Tunggu apa lagi. Bukan setakat colour je cantik, tp benefit dia sgt bgus dlm merawat bibir.
    Aroma Rose yg boleh menghilangkan tekanan🥰🥰 watsap www.watsap.my/601164961525/bungaa
    .
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  3  0  5 June, 2020
  • Assalamualaikum
🌷ZIKIR HARI JUMAAT🌹
ياالله ياالله ياالله
YA ALLAH … YA ALLAH … YA ALLAH
~ Allah akan memberi ketenangan hati bagi yang membacanya dan merasa kelazatan zikrullah.

MasyaAllah,  Tabarakallah ~αzureen~ -Joy, Peace, Love-
.
.
Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Assalamualaikum
    🌷ZIKIR HARI JUMAAT🌹
    ياالله ياالله ياالله
    YA ALLAH … YA ALLAH … YA ALLAH
    ~ Allah akan memberi ketenangan hati bagi yang membacanya dan merasa kelazatan zikrullah.

    MasyaAllah, Tabarakallah ~αzureen~ -Joy, Peace, Love-
    .
    .
    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  2  0  5 June, 2020
  • Haa mesti masing2 tengah termenung mengenangkan berat naik mendadak selepas bedal lemang, rendang, lontong, nasi minyak masa awal raya hari tu kan?? 🤣

Ada tak yang macam kat atas ni? Kalau ada, risau berat korang naik mendadak? Make sure setiap pagi korang ambil Look Fiit 1 sachet. Memang akan buat korang kenyang dari pagi sampai petang. 😍

Harga: RM79.90 shj ✌🏻 *Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fiit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan *Kandungan*
15 paket x 15 gram *Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

Jom dapatkan sekarang!!! 👉Nak kami COD :
🚗 free je sekitar Seremban, Ampangan, Senawang, Sikamat dan Paroi 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia

https://wa.me/60193212514?text=lookfiit

#lookfiit
#nakkurus 
#stayhome
#ambiltahu
#covid19
#kesanakesini
#ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs
#alegacymalaysia 
#aslegacyseremban
#aslegacysenawang
#aslegacyparoi
#aslegacysikamat
  • Haa mesti masing2 tengah termenung mengenangkan berat naik mendadak selepas bedal lemang, rendang, lontong, nasi minyak masa awal raya hari tu kan?? 🤣

    Ada tak yang macam kat atas ni? Kalau ada, risau berat korang naik mendadak? Make sure setiap pagi korang ambil Look Fiit 1 sachet. Memang akan buat korang kenyang dari pagi sampai petang. 😍

    Harga: RM79.90 shj ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fiit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan *Kandungan*
    15 paket x 15 gram *Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

    Jom dapatkan sekarang!!! 👉Nak kami COD :
    🚗 free je sekitar Seremban, Ampangan, Senawang, Sikamat dan Paroi 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia

    https://wa.me/60193212514?text=lookfiit

    #lookfiit
    #nakkurus
    #stayhome
    #ambiltahu
    #covid19
    #kesanakesini
    #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #alegacymalaysia
    #aslegacyseremban
    #aslegacysenawang
    #aslegacyparoi
    #aslegacysikamat

  •  1  0  4 June, 2020
  • Kenapa best pakai bungaa ni? 
Sebab Bungaa ni mencantikkan dan membahagiakan 🥰

Bahagia betul calit calit semilipmatte ni kat bibir, pipi, boleh jd eye shadow jugak tau👏✌️🤗 Calit calit je, Bungaa terus menyerikan dan menghangatkan siapa sahaja yang melihatnye🥰😝😘 Tunggu apa lagi?? Grab terus 2 box Bungaa 🌹 😍

Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang  #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras  #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
#mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic
  • Kenapa best pakai bungaa ni?
    Sebab Bungaa ni mencantikkan dan membahagiakan 🥰

    Bahagia betul calit calit semilipmatte ni kat bibir, pipi, boleh jd eye shadow jugak tau👏✌️🤗 Calit calit je, Bungaa terus menyerikan dan menghangatkan siapa sahaja yang melihatnye🥰😝😘 Tunggu apa lagi?? Grab terus 2 box Bungaa 🌹 😍

    Ayuh dpatkan dr azue, atau join agen 01164961525😍😘 #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacycosmetic #mirelleseremban #semilipsmattesmurah #lipsmattekuantan #ashijab #lipsmatteselangor #lipsmattecheras #Bungaacosmetics
    #mixylipkitset3in1 #lipsmattecheras #lipsmatteselangor #wawacosmetics #lipsmattekualalumpur #lipsmattekajang #ephyracosmetic

  •  4  0  4 June, 2020
  • Bungaa semilipsmatte

watsap.my/601164961525/bungaa
.
.
*APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN* • BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance.
.
. • BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
.
. • BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
.
. • BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
.
. • BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
.
. ✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
✅tidak kering ✅tidak terlalu sukar untuk di cuci ✅tidak terlalu moist dan oily
✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte 
SPECIAL .
- tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
====================================== .
.
www.watsap.my/601164961525
.
.
#lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmatte #lipsmatteorganik #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri #aslegacycosmetic #mirelleseremban mirellekuantan #mirellepants #leggingajaib #mirellenegerisembilan
  • Bungaa semilipsmatte

    watsap.my/601164961525/bungaa
    .
    .
    *APA YANG MEMBEZAKAN BUNGAA DARI YANG LAIN* • BUNGAA tidak menggunakan fragrance sebagai bauan, kita menggunakan ROSE OIL sebagai Penganti fragrance.
    .
    . • BUNGAA mengandungi shea butter yang akan membuatkan bibir anda tidak kering.
    .
    . • BUNGAA juga tidak akan menghitamkan kulit bibir anda.
    .
    . • BUNGAA mesra wuduk (mudah ditanggalkan)
    .
    . • BUNGAA tidak akan melekat bila anda makan atau minum
    .
    . ✅teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah
    ✅tidak kering ✅tidak terlalu sukar untuk di cuci ✅tidak terlalu moist dan oily
    ✅rasa ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte
    SPECIAL .
    - tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi.
    ====================================== .
    .
    www.watsap.my/601164961525
    .
    .
    #lipsmattemurah #lipsmattebungaa #lipsmattejempol #lipsmattesenawang #lipsmattesenawang #lipsmatte #lipsmatteorganik #lipsmattebahau #lipsmattekualapilah #lipsmattekuantan #lipsmatteseremban #lipsmattebahau #semilipsmatte #semilipmattesbungaa #semilipsmattesmurah #aslegacyseremban #aslegacykualapilah #aslegacykuantan #aslegacyjohor #aslegacyseremban #aslegacycheras #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri #aslegacycosmetic #mirelleseremban mirellekuantan #mirellepants #leggingajaib #mirellenegerisembilan

  •  2  0  4 June, 2020
  • ! Kunci segala rahsia superwoman untuk tampak lebih bergetah & bertenaga! 😁

Formulasi lagenda digandingkan bersama ramuan tradisional turun temurun seperti kacip fatimah, akar serapat, manjakani, halia, & kunyit untuk kesan berganda yang tiada tandingan. 
Bukan sekadar ketat, mampat & padat. Tapi sangat membantu merawat masalah dalaman & luaran wanita secara tradisional. Sangat luar biasa!

Harga: RM80

CARA PEMAKANAN : Gentel Sebesar ibu Jari kelingking Telan dengan minum Air. Makan 1 biji Siang hari lepas Makan Dan 1 biji Malam Sebelum tidur

BERMINAT !!!!! Wasap 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=harumanja

#aslegacy
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacysenawang
#aslegacyseremban
#aslegacyparoi
#harumanja
#superwoman
#covıd19 
#juststayathome
#ambiltahu
#kitajagakita
  • ! Kunci segala rahsia superwoman untuk tampak lebih bergetah & bertenaga! 😁

    Formulasi lagenda digandingkan bersama ramuan tradisional turun temurun seperti kacip fatimah, akar serapat, manjakani, halia, & kunyit untuk kesan berganda yang tiada tandingan.
    Bukan sekadar ketat, mampat & padat. Tapi sangat membantu merawat masalah dalaman & luaran wanita secara tradisional. Sangat luar biasa!

    Harga: RM80

    CARA PEMAKANAN : Gentel Sebesar ibu Jari kelingking Telan dengan minum Air. Makan 1 biji Siang hari lepas Makan Dan 1 biji Malam Sebelum tidur

    BERMINAT !!!!! Wasap 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=harumanja

    #aslegacy
    #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #aslegacysenawang
    #aslegacyseremban
    #aslegacyparoi
    #harumanja
    #superwoman
    #covıd19
    #juststayathome
    #ambiltahu
    #kitajagakita

  •  2  0  3 June, 2020
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
💕 Menjaga daya tubuh badan
💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
💕 Mengatasi sembelit
.
Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
.
.
📲 017-9549461
@jamumutyara_senawang
.
Senawang 🚗 
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
.
.
#jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
    💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
    💕 Menjaga daya tubuh badan
    💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
    💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
    💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
    💕 Mengatasi sembelit
    .
    Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
    .
    .
    📲 017-9549461
    @jamumutyara_senawang
    .
    Senawang 🚗
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    .
    .
    #jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty

  •  0  0  3 June, 2020
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
💕 Menjaga daya tubuh badan
💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
💕 Mengatasi sembelit
.
Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
.
.
📲 017-9549461
@jamumutyara_senawang
.
Senawang 🚗 
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
.
.
#jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
    💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
    💕 Menjaga daya tubuh badan
    💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
    💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
    💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
    💕 Mengatasi sembelit
    .
    Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
    .
    .
    📲 017-9549461
    @jamumutyara_senawang
    .
    Senawang 🚗
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    .
    .
    #jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty

  •  1  0  3 June, 2020
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
💕 Menjaga daya tubuh badan
💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
💕 Mengatasi sembelit
.
Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
.
.
📲 017-9549461
@jamumutyara_senawang
.
Senawang 🚗 
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
.
.
#jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
    💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
    💕 Menjaga daya tubuh badan
    💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
    💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
    💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
    💕 Mengatasi sembelit
    .
    Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
    .
    .
    📲 017-9549461
    @jamumutyara_senawang
    .
    Senawang 🚗
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    .
    .
    #jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty

  •  1  0  3 June, 2020
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
💕 Menjaga daya tubuh badan
💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
💕 Mengatasi sembelit
.
Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
.
.
📲 017-9549461
@jamumutyara_senawang
.
Senawang 🚗 
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
.
.
#jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty
  • Khasiat yang terkandung dalam Vitamin #Jiwakukids:
    💕 Membantu perkembangan minda kanak kanak
    💕 Menjaga daya tubuh badan
    💕 Baik untuk pertumbuhan tulang dan gigi
    💕 Meningkatkan kemahiran kognitif anak agar lebuh sihat dan cergas
    💕 Baik untuk kesihatan mata dan kulit kanak kanak
    💕 Mengatasi sembelit
    .
    Jom bagi anak anak kita sihat dan ceria seperti @arifjiwaasyraf .
    .
    .
    📲 017-9549461
    @jamumutyara_senawang
    .
    Senawang 🚗
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    .
    .
    #jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #jiwakukidsoriginal #mutyara #jamumutyara #mutyarabeauty #bukansekadarjamu #ibuhebat #tyaariffin #ariffjiwaasyraf #sitiaafiyahkhalid #anak #sihat #minda #cergas #vitamins #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #kanakkanak #agentdiperlukan #negerisembilan #teamsisnad #aslegacyseremban #comboset #supportsmallbusiness #diaacollectionss #bukansekadarjamu #mutyarabeauty

  •  0  0  3 June, 2020

Top #aslegacyseremban Posts

  • Angin dalam badan, angin masuk badan, badan berangin benda yang sama. 💁Antara symptom/tanda angin dlm badan .
• Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
• Kulit kering. • Perut berangin.
• Kerap sakit kepala/migraine.
• Perasaan mudah marah.
• Hilang selera makan. • Hilang/kurang nafsu seks • Rasa ketidakselesaan badan.
.
Yg badan berangjn tu boleh cuba minum Jamu mutyara..sgat bagus utk buang angin2 dalam badan tu....
Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
.
Testimoni pengguna
==================
🌸Mengecutkan rahim
🌸Bantu turunkan berat badan
🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
🌸Mengatasi masalah senggugut
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
🌸Menyahkan toksid dalam badan
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
🌸Anti penuaan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita
.
Utk lebih info blh wasap sis
.
📲 www.wasap.my/+60125490445  STOKIST sah.. @jamumutyara.perak

#jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban #aslcosmetics #drhalina #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia
  • Angin dalam badan, angin masuk badan, badan berangin benda yang sama. 💁Antara symptom/tanda angin dlm badan .
    • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
    • Kulit kering. • Perut berangin.
    • Kerap sakit kepala/migraine.
    • Perasaan mudah marah.
    • Hilang selera makan. • Hilang/kurang nafsu seks • Rasa ketidakselesaan badan.
    .
    Yg badan berangjn tu boleh cuba minum Jamu mutyara..sgat bagus utk buang angin2 dalam badan tu....
    Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
    Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
    .
    Testimoni pengguna
    ==================
    🌸Mengecutkan rahim
    🌸Bantu turunkan berat badan
    🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
    🌸Mengatasi masalah senggugut
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
    🌸Menyahkan toksid dalam badan
    🌸Memanaskan badan
    🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
    🌸Membantu merawat keputihan
    🌸Membuang angin
    🌸Memulihkan tenaga
    🌸Membantu melawaskan pembuangan
    🌸Masalah keputihan akan berkurangan
    🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
    🌸Anti penuaan/ awet muda
    🌸Membantu menambah susu badan
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu menganjalkan asset wanita
    .
    Utk lebih info blh wasap sis
    .
    📲 www.wasap.my/+60125490445 STOKIST sah.. @jamumutyara.perak

    #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban #aslcosmetics #drhalina #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia

  •  1  1  10 February, 2020
  • .
.
#kitawanitamutyara #kitasatugeng 
@tyaarifinnw .
.
Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
========================
Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
.
Testimoni pengguna
==================
🌸Mengecutkan rahim
🌸Bantu turunkan berat badan
🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
🌸Mengatasi masalah senggugut
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
🌸Menyahkan toksid dalam badan
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
🌸Anti penuaan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita
.
Siapa yang boleh mengamalkan
========================
🌸Remaja dari umur 16 tahun
🌸Wanita yang bakal berkhawin
🌸Wanita bepantang
🌸Ibu yang menyusu
.
.
📲 016-2329876
@jamumutyara_seremban 
Master STOKIS Negeri Sembilan .
.
Seremban 🚗 
Senawang & N9 🚗
‼️ @jamumutyaraseremban .
‼️ @jamumutyara_senawang .
.
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
‼️ @jamumutyaraseremban .
‼️ @jamumutyara_senawang .
.
#jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #aslegacyseremban #jamumoden  #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban  #bizzyboddy #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam  #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia #ibuhebat #mutyara #bukansekadarjamu #jamumutyara
  • .
    .
    #kitawanitamutyara #kitasatugeng
    @tyaarifinnw .
    .
    Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
    ========================
    Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
    .
    Testimoni pengguna
    ==================
    🌸Mengecutkan rahim
    🌸Bantu turunkan berat badan
    🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
    🌸Mengatasi masalah senggugut
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
    🌸Menyahkan toksid dalam badan
    🌸Memanaskan badan
    🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
    🌸Membantu merawat keputihan
    🌸Membuang angin
    🌸Memulihkan tenaga
    🌸Membantu melawaskan pembuangan
    🌸Masalah keputihan akan berkurangan
    🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
    🌸Anti penuaan/ awet muda
    🌸Membantu menambah susu badan
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu menganjalkan asset wanita
    .
    Siapa yang boleh mengamalkan
    ========================
    🌸Remaja dari umur 16 tahun
    🌸Wanita yang bakal berkhawin
    🌸Wanita bepantang
    🌸Ibu yang menyusu
    .
    .
    📲 016-2329876
    @jamumutyara_seremban
    Master STOKIS Negeri Sembilan .
    .
    Seremban 🚗
    Senawang & N9 🚗
    ‼️ @jamumutyaraseremban .
    ‼️ @jamumutyara_senawang .
    .
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    ‼️ @jamumutyaraseremban .
    ‼️ @jamumutyara_senawang .
    .
    #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #aslegacyseremban #jamumoden #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban #bizzyboddy #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia #ibuhebat #mutyara #bukansekadarjamu #jamumutyara

  •  3  1  6 December, 2019
  • .
.
#kitawanitamutyara #kitasatugeng 
@tyaarifinnw .
.
Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
========================
Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
.
Testimoni pengguna
==================
🌸Mengecutkan rahim
🌸Bantu turunkan berat badan
🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
🌸Mengatasi masalah senggugut
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
🌸Menyahkan toksid dalam badan
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
🌸Anti penuaan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita
.
Siapa yang boleh mengamalkan
========================
🌸Remaja dari umur 16 tahun
🌸Wanita yang bakal berkhawin
🌸Wanita bepantang
🌸Ibu yang menyusu
.
.
📲 016-2329876
@jamumutyara_seremban 
Master STOKIS Negeri Sembilan .
.
Seremban 🚗 
Senawang & N9 🚗
‼️ @jamumutyaraseremban .
‼️ @jamumutyara_senawang .
.
POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
‼️ @jamumutyaraseremban .
‼️ @jamumutyara_senawang .
.
#jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #aslegacyseremban #jamumoden  #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban  #bizzyboddy #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam  #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia #ibuhebat #mutyara #bukansekadarjamu #jamumutyara
  • .
    .
    #kitawanitamutyara #kitasatugeng
    @tyaarifinnw .
    .
    Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
    ========================
    Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
    .
    Testimoni pengguna
    ==================
    🌸Mengecutkan rahim
    🌸Bantu turunkan berat badan
    🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
    🌸Mengatasi masalah senggugut
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
    🌸Menyahkan toksid dalam badan
    🌸Memanaskan badan
    🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
    🌸Membantu merawat keputihan
    🌸Membuang angin
    🌸Memulihkan tenaga
    🌸Membantu melawaskan pembuangan
    🌸Masalah keputihan akan berkurangan
    🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
    🌸Anti penuaan/ awet muda
    🌸Membantu menambah susu badan
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu menganjalkan asset wanita
    .
    Siapa yang boleh mengamalkan
    ========================
    🌸Remaja dari umur 16 tahun
    🌸Wanita yang bakal berkhawin
    🌸Wanita bepantang
    🌸Ibu yang menyusu
    .
    .
    📲 016-2329876
    @jamumutyara_seremban
    Master STOKIS Negeri Sembilan .
    .
    Seremban 🚗
    Senawang & N9 🚗
    ‼️ @jamumutyaraseremban .
    ‼️ @jamumutyara_senawang .
    .
    POS 1 malaysia 🇲🇾 #1malaysia .
    ‼️ @jamumutyaraseremban .
    ‼️ @jamumutyara_senawang .
    .
    #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #aslegacyseremban #jamumoden #jamu #mutyara #mutyarautara #mutyaranegerisembilan #mutyaraseremban #aslegacyseremban #bizzyboddy #teamsisnad #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #supplement #energybooster #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia #ibuhebat #mutyara #bukansekadarjamu #jamumutyara

  •  3  1  6 December, 2019