#aslegacysemenyih Instagram Photos & Videos

aslegacysemenyih - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
5.1
average likes

Latest #aslegacysemenyih Posts

  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00
.
#teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia  #aslegacyselangor #aslegacykitchen #aslegacyhq #magicmassage #magicmassageaslegacy #aslegacyknifeset #magicchopper #kitchenwear #bestkitchenwear #kitchentools #knifeset #portablechopper #codputrajayafree #codbangi #codupm #aslegacydengkil #aslegacybangi #aslegacycyberjaya #magicpot #magicpotaslegacy
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00
    .
    #teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacykitchen #aslegacyhq #magicmassage #magicmassageaslegacy #aslegacyknifeset #magicchopper #kitchenwear #bestkitchenwear #kitchentools #knifeset #portablechopper #codputrajayafree #codbangi #codupm #aslegacydengkil #aslegacybangi #aslegacycyberjaya #magicpot #magicpotaslegacy

  •  5  0  7 hours ago
  • HARUMNITA FEMININIE WASH adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan harba terpilih

Khasiat & Kegunaan :-
🍃Menghilangkan bau
🍃Memberi kesegaran
🍃Menghilangkan kegatalan
🍃Membasmi pembiakan bakteria
🍃Mengerat & merapatkan hubungan suami isteri
.
Jom dapatkan sekarang HARUMNITA FEMININE WASH by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM25.00
📮COD : USJ  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted
  • HARUMNITA FEMININIE WASH adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan harba terpilih

    Khasiat & Kegunaan :-
    🍃Menghilangkan bau
    🍃Memberi kesegaran
    🍃Menghilangkan kegatalan
    🍃Membasmi pembiakan bakteria
    🍃Mengerat & merapatkan hubungan suami isteri
    .
    Jom dapatkan sekarang HARUMNITA FEMININE WASH by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM25.00
    📮COD : USJ Putra Heights Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted

  •  4  0  10 hours ago
  • Ingin nampak mantap & cantik dengan JUS PERAWAN GOLD yang dirumuskan daripada bahan semulajadi seperti
➰Madu - Menentang radikal bebas..Ia bersifat anti penuaan & bagus untuk luaran serta dalaman
➰Kurma - Mengandungi kandungan nutrien yang tinggi yang dapat memberikan tenaga segera kerana kandungan gulanya semulajadi
➰Akar Serapat - Membantu menegang & menganjal aset wanita sekaligus dapat mengeratkan hubungan suami isteri
➰Ginseng - Membantu mengurangkan kelesuan & lebih awet muda
➰Acai Berry - Kaya dengan Vit B & C yang membantu memiliki berat badan yang ideal & memudahkan untuk melawas
.
Antara kebaikan minum JUS PERAWAN GOLD ni ialah👇🏻
☑️Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
☑️Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal
☑️Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita hang sukar mendapatkan zuriat)
☑️Menegang & mencerahkan kulit
☑️Melambatkan proses monopous
☑️Memberikan tenaga dalaman wanita

Jom dapatkan sekarang JUS PERAWAN GOLD by D'Herbs untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM39.90
📮COD : Subang Jaya  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Balakong  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacybalakong #aslegacyputrajaya  #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #jusperawangold
  • Ingin nampak mantap & cantik dengan JUS PERAWAN GOLD yang dirumuskan daripada bahan semulajadi seperti
    ➰Madu - Menentang radikal bebas..Ia bersifat anti penuaan & bagus untuk luaran serta dalaman
    ➰Kurma - Mengandungi kandungan nutrien yang tinggi yang dapat memberikan tenaga segera kerana kandungan gulanya semulajadi
    ➰Akar Serapat - Membantu menegang & menganjal aset wanita sekaligus dapat mengeratkan hubungan suami isteri
    ➰Ginseng - Membantu mengurangkan kelesuan & lebih awet muda
    ➰Acai Berry - Kaya dengan Vit B & C yang membantu memiliki berat badan yang ideal & memudahkan untuk melawas
    .
    Antara kebaikan minum JUS PERAWAN GOLD ni ialah👇🏻
    ☑️Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
    ☑️Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal
    ☑️Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita hang sukar mendapatkan zuriat)
    ☑️Menegang & mencerahkan kulit
    ☑️Melambatkan proses monopous
    ☑️Memberikan tenaga dalaman wanita

    Jom dapatkan sekarang JUS PERAWAN GOLD by D'Herbs untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM39.90
    📮COD : Subang Jaya Putra Heights Puchong Putrajaya Balakong Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacybalakong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #jusperawangold

  •  4  0  29 July, 2020
  • 🍑LOOKFIT🍑
.
 Look Fit produk pelangsingan badan yang mudah dan selamat. Untuk mendapatkan keputusan menakjubkan, minum lebih banyak air putih. Membantu mempercepatkan proses kuruskan badan. Lagi cepat berkesan! Nak tahu apa khasiat makan Look Fit Aslegacy ni?
.
Kelebihan & Manfaat LOOKFIT Aslegacy
.
- Kebaikan minum produk lookfit🍑 ianya membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
- Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
- Manfaat ambil lookfit melancarkan proses penghadaman
- Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kalori
- Kelebihan lookfit membuatkan kita rasa kenyang dan membantu mengawal selera makan
- Mengatasi masalah perut buncit
- Khasiat amalkan  lookfit 🍑 membantu proses rampingkan badan dan langsing
- Memelihara kecantikan dan keremajaan kulit
-menyingkirkan toksin yg menjejaskan kesihatan
.
Jom dapatkan sekarang LOOK FIT by AS Legacy🥰
📲 https://dherbsaslegacy.wasap.my/
💰Harga : RM79.90
📮COD : USJ  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya  #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dherbssemenyih #dherbskajang #dherbsberanang #dheyrbsbangi #dherbsputrajaya #dherbspuchong #dherbssubangjaya #perawanherbalwash
  • 🍑LOOKFIT🍑
    .
    Look Fit produk pelangsingan badan yang mudah dan selamat. Untuk mendapatkan keputusan menakjubkan, minum lebih banyak air putih. Membantu mempercepatkan proses kuruskan badan. Lagi cepat berkesan! Nak tahu apa khasiat makan Look Fit Aslegacy ni?
    .
    Kelebihan & Manfaat LOOKFIT Aslegacy
    .
    - Kebaikan minum produk lookfit🍑 ianya membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
    - Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
    - Manfaat ambil lookfit melancarkan proses penghadaman
    - Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kalori
    - Kelebihan lookfit membuatkan kita rasa kenyang dan membantu mengawal selera makan
    - Mengatasi masalah perut buncit
    - Khasiat amalkan lookfit 🍑 membantu proses rampingkan badan dan langsing
    - Memelihara kecantikan dan keremajaan kulit
    -menyingkirkan toksin yg menjejaskan kesihatan
    .
    Jom dapatkan sekarang LOOK FIT by AS Legacy🥰
    📲 https://dherbsaslegacy.wasap.my/
    💰Harga : RM79.90
    📮COD : USJ Putra Heights Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dherbssemenyih #dherbskajang #dherbsberanang #dheyrbsbangi #dherbsputrajaya #dherbspuchong #dherbssubangjaya #perawanherbalwash

  •  6  0  29 July, 2020
  • Dah kurus tapi lemak berlebihan menggeleber jek kat lengan, perut, peha??aduhhhh 🤦🏻‍♀️
.
Haaa...meyh nak story CREAM FIIT ni sapu je sekitar mana yang nak buang lemak berlebihan tue & rasakan bahangnya pembakaran lemak-lemak tepu tue mencair😱 Dengan rumusan dari bahan-bahan organik, sesuai digunakan ketika waktu bekerja mahupun dirumah sahaja.. Sambil buat kerja, lemak pun terhapus...Siapa tak mahukan 😏
.

Jom dapatkan sekarang CREAM FIIT by D'Herbs 🥰
📲 https://dherbsaslegacy.wasap.my/
💰Harga : RM42.00
📮COD : USJ  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya  #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dherbssemenyih #dherbskajang #dherbsberanang #dheyrbsbangi #dherbsputrajaya #dherbspuchong #dherbssubangjaya #perawanherbalwash #creamfiit #lookfiit #extralooksliim
  • Dah kurus tapi lemak berlebihan menggeleber jek kat lengan, perut, peha??aduhhhh 🤦🏻‍♀️
    .
    Haaa...meyh nak story CREAM FIIT ni sapu je sekitar mana yang nak buang lemak berlebihan tue & rasakan bahangnya pembakaran lemak-lemak tepu tue mencair😱 Dengan rumusan dari bahan-bahan organik, sesuai digunakan ketika waktu bekerja mahupun dirumah sahaja.. Sambil buat kerja, lemak pun terhapus...Siapa tak mahukan 😏
    .

    Jom dapatkan sekarang CREAM FIIT by D'Herbs 🥰
    📲 https://dherbsaslegacy.wasap.my/
    💰Harga : RM42.00
    📮COD : USJ Putra Heights Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dherbssemenyih #dherbskajang #dherbsberanang #dheyrbsbangi #dherbsputrajaya #dherbspuchong #dherbssubangjaya #perawanherbalwash #creamfiit #lookfiit #extralooksliim

  •  4  0  28 July, 2020
  • PRIMADONA GOLD COFFEE by D'HERBS . .
.
🌟Ia boleh diambil pada bila2 masa
.
 KEBAIKAN & MANFAAT PRIMADONA GOLD COFFEE D'HERBS . .
☕Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif. .
☕Menguatkan tenaga .
☕Membantu melancarkan pengaliran darah .
☕Menambah bilangan darah .
☕Menguatkan badan .
☕Memulihkan tenaga .
☕Membantu merangsangkan sistem immuniti  untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanser .
☕Meningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant. .
☕Merawat masalah keputihan & haid yang tidah teratur. .
☕Menyihatkan rahim & peranakan (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
☕Memberikan tenaga & membaiki sistem dalam badan untuk kekal sihat dan aktif
.
Original From HQ
*Harga* RM35
.*Kandungan* ~ 10 paket .
Nak ORDER? 
Boleh terus DM atau WA terus ke  01110061370

#aslegacysemenyih #aslegacyberanang #primadonacoffeegold #dherbs
  • PRIMADONA GOLD COFFEE by D'HERBS . .
    .
    🌟Ia boleh diambil pada bila2 masa
    .
    KEBAIKAN & MANFAAT PRIMADONA GOLD COFFEE D'HERBS . .
    ☕Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif. .
    ☕Menguatkan tenaga .
    ☕Membantu melancarkan pengaliran darah .
    ☕Menambah bilangan darah .
    ☕Menguatkan badan .
    ☕Memulihkan tenaga .
    ☕Membantu merangsangkan sistem immuniti  untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanser .
    ☕Meningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant. .
    ☕Merawat masalah keputihan & haid yang tidah teratur. .
    ☕Menyihatkan rahim & peranakan (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
    ☕Memberikan tenaga & membaiki sistem dalam badan untuk kekal sihat dan aktif
    .
    Original From HQ
    *Harga* RM35
    .*Kandungan* ~ 10 paket .
    Nak ORDER?
    Boleh terus DM atau WA terus ke 01110061370

    #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #primadonacoffeegold #dherbs

  •  4  0  27 July, 2020
  • 🌺KEMBALIKAN AURAMU DENGAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA🌺
.
Gel mandian aura 7 bunga menghimpunkan 7 jenis bunga seperti Orkid, Bunga Raya, Bunga Matahari, Kenanga, Melati, Lavender & Bunga Mawar yang bukan sahaja mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda tetapi dapat memberikan keharuman & kesegaran yang berpanjangan untuk tubuh badan kita😉
.
Jom dapatkan sekarang GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA by D'Herbs untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM25.00
📮COD : Subang Jaya  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Balakong  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacybalakong #aslegacyputrajaya  #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted #dherbs #mandianaura7bunga #lipstickcollagen #terlajaklaris #aliffsyukri
  • 🌺KEMBALIKAN AURAMU DENGAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA🌺
    .
    Gel mandian aura 7 bunga menghimpunkan 7 jenis bunga seperti Orkid, Bunga Raya, Bunga Matahari, Kenanga, Melati, Lavender & Bunga Mawar yang bukan sahaja mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda tetapi dapat memberikan keharuman & kesegaran yang berpanjangan untuk tubuh badan kita😉
    .
    Jom dapatkan sekarang GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA by D'Herbs untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM25.00
    📮COD : Subang Jaya Putra Heights Puchong Putrajaya Balakong Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacybalakong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted #dherbs #mandianaura7bunga #lipstickcollagen #terlajaklaris #aliffsyukri

  •  4  0  27 July, 2020
  • KRIM MELALEUCA menggunakan ramuan utama iaitu Tea Tree Oil..Ianya diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit kasar & gatal-gatal seluruh badan kerana krim ini bersifat antiseptik & boleh mengubati luka..Ia tidak berminyak, sejuk & meresap ke dalam kulit.. Sesuai digunakan untuk bayi & kanak-kanak

KRIM MELALEUCA ini juga boleh mengatasi beberapa masalah kulit seperti :-
🍄Eczema
🍄Kulit kering
🍄Parut
🍄Ruam
🍄Gatal-gatal
🍄Gigitan nyamuk
🍄Kudis
🍄Kurap

Cara penggunaan :-
➰Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata

Jom dapatkan sekarang KRIM MELALEUCA by AS Legacy :- 🥰
💰Harga : RM39.90
📮COD : Subang Jaya  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted
  • KRIM MELALEUCA menggunakan ramuan utama iaitu Tea Tree Oil..Ianya diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit kasar & gatal-gatal seluruh badan kerana krim ini bersifat antiseptik & boleh mengubati luka..Ia tidak berminyak, sejuk & meresap ke dalam kulit.. Sesuai digunakan untuk bayi & kanak-kanak

    KRIM MELALEUCA ini juga boleh mengatasi beberapa masalah kulit seperti :-
    🍄Eczema
    🍄Kulit kering
    🍄Parut
    🍄Ruam
    🍄Gatal-gatal
    🍄Gigitan nyamuk
    🍄Kudis
    🍄Kurap

    Cara penggunaan :-
    ➰Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata

    Jom dapatkan sekarang KRIM MELALEUCA by AS Legacy :- 🥰
    💰Harga : RM39.90
    📮COD : Subang Jaya Putra Heights Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted

  •  13  2  25 July, 2020

Top #aslegacysemenyih Posts

  • Khasiat Juice Perawan D’Herbs 🌷Membantu merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
🌷membantu mengurangkan sakit sengugut
🌷Membantu menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
🌷Membantu menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
🌷Membantu menegang & mencerahkan kulit.
🌷Membantu melambatkan proses monopous.
🌷Membantu memberikan tenaga dalaman wanita.
🌷Membantu meningkatkan sistem imunisasi.
🌷Membantu mengurangkan senggugut.
🌷Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
🌷Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

Kandungan Juice Perawan D’Herbs : Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis. ✌️Kepada kaum ibu jangan lupa belikan utk suami tersayang ARJUNA MAXX (Rm39.90). Biar sama sama sihat dan kuat. 🔴Wssp : 01110061370 or click wssp biolink instar kami.

#aslegacysemenyih #jusperawangold #arjunamaxxdherbs
  • Khasiat Juice Perawan D’Herbs 🌷Membantu merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
    🌷membantu mengurangkan sakit sengugut
    🌷Membantu menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
    🌷Membantu menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
    🌷Membantu menegang & mencerahkan kulit.
    🌷Membantu melambatkan proses monopous.
    🌷Membantu memberikan tenaga dalaman wanita.
    🌷Membantu meningkatkan sistem imunisasi.
    🌷Membantu mengurangkan senggugut.
    🌷Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
    🌷Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

    Kandungan Juice Perawan D’Herbs : Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis. ✌️Kepada kaum ibu jangan lupa belikan utk suami tersayang ARJUNA MAXX (Rm39.90). Biar sama sama sihat dan kuat. 🔴Wssp : 01110061370 or click wssp biolink instar kami.

    #aslegacysemenyih #jusperawangold #arjunamaxxdherbs

  •  9  5  28 June, 2020
  • 💄LIPSTICK COLLAGEN DHERBS
Dengan madu kelulut 💋💄💋

RM 29.90

👉🏼Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah serta melembapkan bibir yang kering dan merekah.

👉🏼Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi!

👉🏼KEBAIKAN💋💄💄 LISTICK COLLAGEN:- 

💋penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.

💋 Melembapkan bibir yang kering dan
merekah.

💋Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.

💋Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

Untuk order wssp: 01110061370 or clik wssp bio link profile ig

#lipstikcollagen  #aslegacysemenyih  #lipstikcollagendherbs
  • 💄LIPSTICK COLLAGEN DHERBS
    Dengan madu kelulut 💋💄💋

    RM 29.90

    👉🏼Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah serta melembapkan bibir yang kering dan merekah.

    👉🏼Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi!

    👉🏼KEBAIKAN💋💄💄 LISTICK COLLAGEN:-

    💋penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.

    💋 Melembapkan bibir yang kering dan
    merekah.

    💋Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.

    💋Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

    Untuk order wssp: 01110061370 or clik wssp bio link profile ig

    #lipstikcollagen #aslegacysemenyih #lipstikcollagendherbs

  •  8  5  2 July, 2020
  • *💃🏻 Harum Manja *😘 KEBAIKAN HARUM MANJA 😘* ✨Mengatasi masalah keputihan. ✨Mengetatkan otot² faraj. ✨Mengubati sakit pinggang. ✨Memberi lebih tenaga. ✨Menganjalkan payudara dan punggung. *😘 Cara Penggunaan Harum Manja 😘* 💃🏻Gentelkan sebesar jari kelingking. 💃🏻Amalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam. *Berat Produk*
💪🏻100 gram

Harga :- WM RM 80.00

Wssp 01110061370
.

#harummanja #aslegacysemenyih #pucukharumnita
  • *💃🏻 Harum Manja *😘 KEBAIKAN HARUM MANJA 😘* ✨Mengatasi masalah keputihan. ✨Mengetatkan otot² faraj. ✨Mengubati sakit pinggang. ✨Memberi lebih tenaga. ✨Menganjalkan payudara dan punggung. *😘 Cara Penggunaan Harum Manja 😘* 💃🏻Gentelkan sebesar jari kelingking. 💃🏻Amalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam. *Berat Produk*
    💪🏻100 gram

    Harga :- WM RM 80.00

    Wssp 01110061370
    .

    #harummanja #aslegacysemenyih #pucukharumnita

  •  7  4  29 June, 2020
  • 💯💋 Jus Perawan Gold D'Herbs 💋💯
.
📌 Jus Perawan Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda.😍‼️
Khasiat Jus Perawan Gold D’Herbs :
✨ Membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
✨ Membantu menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok & anjal.
✨ Membantu menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
✨ Membantu menegang & mencerahkan kulit.
✨ Membantu melambatkan proses monopous.
✨ Membantu memberikan tenaga dalaman wanita.
✨ Membantu meningkatkan sistem imunisasi.
✨ Membantu mengurangkan senggugut.
✨ Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
✨ Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumah tangga.
.
Kandungan Jus Perawan D’Herbs : 🌸 Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria 
Hanya : RM 39.90

Wssp: 01110061370

#dherbssemenyih  #aslegacysemenyih #jusperawandherbs #ezylozdherbs
  • 💯💋 Jus Perawan Gold D'Herbs 💋💯
    .
    📌 Jus Perawan Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda.😍‼️
    Khasiat Jus Perawan Gold D’Herbs :
    ✨ Membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
    ✨ Membantu menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok & anjal.
    ✨ Membantu menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
    ✨ Membantu menegang & mencerahkan kulit.
    ✨ Membantu melambatkan proses monopous.
    ✨ Membantu memberikan tenaga dalaman wanita.
    ✨ Membantu meningkatkan sistem imunisasi.
    ✨ Membantu mengurangkan senggugut.
    ✨ Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
    ✨ Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumah tangga.
    .
    Kandungan Jus Perawan D’Herbs : 🌸 Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria
    Hanya : RM 39.90

    Wssp: 01110061370

    #dherbssemenyih #aslegacysemenyih #jusperawandherbs #ezylozdherbs

  •  7  3  27 June, 2020
  • PUCUK HARUMNITA
.
Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
.
ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
.
Pucuk paku delima batu
Pucuk ni sekali kena terus berhantu...😚😚
.
Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. 😁😁
.
Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Mencerahkan kullit
Istimewa Untuk Wanita
.
(15sachet x 30ml)
.RM69.90

#aslegacysemenyih #pucukharumnita
  • PUCUK HARUMNITA
    .
    Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
    .
    ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
    .
    Pucuk paku delima batu
    Pucuk ni sekali kena terus berhantu...😚😚
    .
    Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. 😁😁
    .
    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Mencerahkan kullit
    Istimewa Untuk Wanita
    .
    (15sachet x 30ml)
    .RM69.90

    #aslegacysemenyih #pucukharumnita

  •  5  3  27 June, 2020
  • 💄LIPSTICK COLLAGEN DHERBS
Dengan madu kelulut 💋💄💋

RM 29.90

👉🏼Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah serta melembapkan bibir yang kering dan merekah.

👉🏼Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi!

👉🏼KEBAIKAN💋💄💄 LISTICK COLLAGEN:- 

💋penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.

💋 Melembapkan bibir yang kering dan
merekah.

💋Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.

💋Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

Untuk order wssp: 01110061370 or clik wssp bio link profile ig

#lipstikcollagen  #aslegacysemenyih  #lipstikcollagendherbs
  • 💄LIPSTICK COLLAGEN DHERBS
    Dengan madu kelulut 💋💄💋

    RM 29.90

    👉🏼Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah serta melembapkan bibir yang kering dan merekah.

    👉🏼Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi!

    👉🏼KEBAIKAN💋💄💄 LISTICK COLLAGEN:-

    💋penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.

    💋 Melembapkan bibir yang kering dan
    merekah.

    💋Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.

    💋Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

    Untuk order wssp: 01110061370 or clik wssp bio link profile ig

    #lipstikcollagen #aslegacysemenyih #lipstikcollagendherbs

  •  8  5  2 July, 2020