#aslegacyproducts Instagram Photos & Videos

aslegacyproducts - 703 posts

Hashtag Popularity

1
average comments
39.8
average likes

Latest #aslegacyproducts Posts

  • BIZZY BREAKFIRST penuh dengan nutrisi untuk membantu kekal bertenaga dan mengenyangkan di samping membantu menurunkan berat badan😊

Sesuai untuk anak-anak dan dewasa dengan perisa coklat yang pasti menjadi kegemaran😋

KHASIAT BIZZI BREAKFIRST:
✅Mengawal selera makan
✅Mengawal berat badan
✅Meningkatkan metabolisme
✅Memberi tenaga & nutrisi

Cara Penggunaan:
🌸Bancuh dengan air suam (210ml)
🌸Minum sebagai ganti sarapan pagi atau bersahur

Kini, biskita mampu tersenyum hanya dengan #BIZZY BREAKFIRST degan cara yang mudah dan ringkas

Harga: $24.00
Isi Kandungan: 10 sachet 📲www.wasap.my/6737315907

#aslegacyproducts #bizzibreakfirst #mopaslegacy #norempire #teamnorawesome #weareoneteam
  • BIZZY BREAKFIRST penuh dengan nutrisi untuk membantu kekal bertenaga dan mengenyangkan di samping membantu menurunkan berat badan😊

    Sesuai untuk anak-anak dan dewasa dengan perisa coklat yang pasti menjadi kegemaran😋

    KHASIAT BIZZI BREAKFIRST:
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Mengawal berat badan
    ✅Meningkatkan metabolisme
    ✅Memberi tenaga & nutrisi

    Cara Penggunaan:
    🌸Bancuh dengan air suam (210ml)
    🌸Minum sebagai ganti sarapan pagi atau bersahur

    Kini, biskita mampu tersenyum hanya dengan #BIZZY BREAKFIRST degan cara yang mudah dan ringkas

    Harga: $24.00
    Isi Kandungan: 10 sachet 📲www.wasap.my/6737315907

    #aslegacyproducts #bizzibreakfirst #mopaslegacy #norempire #teamnorawesome #weareoneteam

  •  0  0  8 April, 2020
  • HARUM MANJA
Mempunyai rahsia tradisional kecantikan dan kesihatan untuk wanita yang digunakan sejak dari berkurun dahulu, ia mengandungi
Ramuan Asli:
✅Manjakani
✅Kacip Fatimah
✅Akar Serapat
✅Halia
✅Kunyit 
Cara Pemakanan:
Gentel sebesar ibu jari kelingking telan dengan minum air, makan 1 biji siang hari lepas makan dan 1 biji malam sebelum tidur. 
Kelebihan/Kebaikan:
❤Awet Muda
❤Ketat‼Wangi‼Cantik dalaman dan luaran
❤Muka tampak lagi jauh berseri-seri
❤Balancekan hormon badan
❤Montok‼Sexy‼
❤Membuang angin pada urat dalam badan dan faraj
❤Menghilangkan keputihan dan bau busuk pada bahagian intim
❤Menghilangkan letih dan lesu
❤Mengurangkan sakit pada lutut betis dan kaki
❤Mencerahkan muka yang kusam dan kurang bermaya
❤Menghaluskan kulit
❤Menegangkan otot faraj dan payudara
❤Melawaskan/detox 
Tips:
Air hendaklah diminum sebanyak mungkin pda setial hari dan Rehatkan masa pengambilan semasa period, hanya makan apabila period habis.

Nak pm saya
☎️ www.wasap.my/60139372083/harummanja

#teammamazuera
#teamiedaampang
#aslegacyproducts
  • HARUM MANJA
    Mempunyai rahsia tradisional kecantikan dan kesihatan untuk wanita yang digunakan sejak dari berkurun dahulu, ia mengandungi
    Ramuan Asli:
    ✅Manjakani
    ✅Kacip Fatimah
    ✅Akar Serapat
    ✅Halia
    ✅Kunyit
    Cara Pemakanan:
    Gentel sebesar ibu jari kelingking telan dengan minum air, makan 1 biji siang hari lepas makan dan 1 biji malam sebelum tidur.
    Kelebihan/Kebaikan:
    ❤Awet Muda
    ❤Ketat‼Wangi‼Cantik dalaman dan luaran
    ❤Muka tampak lagi jauh berseri-seri
    ❤Balancekan hormon badan
    ❤Montok‼Sexy‼
    ❤Membuang angin pada urat dalam badan dan faraj
    ❤Menghilangkan keputihan dan bau busuk pada bahagian intim
    ❤Menghilangkan letih dan lesu
    ❤Mengurangkan sakit pada lutut betis dan kaki
    ❤Mencerahkan muka yang kusam dan kurang bermaya
    ❤Menghaluskan kulit
    ❤Menegangkan otot faraj dan payudara
    ❤Melawaskan/detox
    Tips:
    Air hendaklah diminum sebanyak mungkin pda setial hari dan Rehatkan masa pengambilan semasa period, hanya makan apabila period habis.

    Nak pm saya
    ☎️ www.wasap.my/60139372083/harummanja

    #teammamazuera
    #teamiedaampang
    #aslegacyproducts

  •  1  0  20 February, 2020
  • Product baru dr Aslegacy⤵️⤵️⤵️
Harum Manja Semakin Rapat... 💏💏💏 Antara kebaikan HARUM MANJA, ⤵️
❤️ Merapatkan Miss V
❤️ Merawat Keputihan
❤️ Membuang Angin dalam Badan & Urat
❤️ Merawat Masalah Kesuburan dan Sukar Hamil
❤️ Merawat Masalah Haid tidak Tetatur @ Tersumbat (lama xdtg Haid)
❤️ Membuang Lendir Berlebihan
❤️ Siapa Yang Menpunyai Cyst
❤️ Siapa yang Ada Gastrik
❤️ Remaja dari Umar 13 Tahun
❤️ Melawaskan Pembuangan Air
❤️ Rasa Kenyang dan Kawal Makan
❤️ Mengekalkan Tenaga Sepanjang Hari
❤️ Badan Segar dipagi Hari Jika dmakan Sebelum tido
❤️ Sesuai untuk Wanita yang dh Berkahwin dan Belum Berkahwin
❤️ Awek Muda

Harum Manja 💏
Khasiat 1000 dal 1 💕💕💕 Harga:
RM 80.00 SM
RM 85.00 SS

Nak order klik No dbawah ⤵️
☎️ www.wasap.my/601111221463/harummanja

#teammasmito81legacy
#teamDSSMillion
#aslegacyproducts
  • Product baru dr Aslegacy⤵️⤵️⤵️
    Harum Manja Semakin Rapat... 💏💏💏 Antara kebaikan HARUM MANJA, ⤵️
    ❤️ Merapatkan Miss V
    ❤️ Merawat Keputihan
    ❤️ Membuang Angin dalam Badan & Urat
    ❤️ Merawat Masalah Kesuburan dan Sukar Hamil
    ❤️ Merawat Masalah Haid tidak Tetatur @ Tersumbat (lama xdtg Haid)
    ❤️ Membuang Lendir Berlebihan
    ❤️ Siapa Yang Menpunyai Cyst
    ❤️ Siapa yang Ada Gastrik
    ❤️ Remaja dari Umar 13 Tahun
    ❤️ Melawaskan Pembuangan Air
    ❤️ Rasa Kenyang dan Kawal Makan
    ❤️ Mengekalkan Tenaga Sepanjang Hari
    ❤️ Badan Segar dipagi Hari Jika dmakan Sebelum tido
    ❤️ Sesuai untuk Wanita yang dh Berkahwin dan Belum Berkahwin
    ❤️ Awek Muda

    Harum Manja 💏
    Khasiat 1000 dal 1 💕💕💕 Harga:
    RM 80.00 SM
    RM 85.00 SS

    Nak order klik No dbawah ⤵️
    ☎️ www.wasap.my/601111221463/harummanja

    #teammasmito81legacy
    #teamDSSMillion
    #aslegacyproducts

  •  0  0  17 February, 2020
  • Mmmm pagi-pagi hujung minggu.. bersantai-santai dengan yang tersayng.. sambil minum kopi.. sedapnya rasa.. Tak terlalu manis tak terlalu pahit.. memang sedap la baq hang!
Dek kerana consume harumnita coffee bersama dengan pucuk harumnita, badan rasa lebih bertenaga.. suami pun puji bila ada kelainan semasa bersama 😍😍.. nak kena cuba jugak ni!!
.
.
HARUMNITA PEAR’LL COFFEE
.
❤️Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental ( stres ) dan fizikal, mengurangkan paras gula & kolesterol, meningkatkan stamina, mengandungi sifat anti penuaan , energi, merangsang libido, membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita serta melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause.
.
❤️Untuk maklumat lanjut produk,
Boleh 🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
🌸whatsapp 0125546136 atau
🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
.
🚗 COD 📮POS pun boleh..
❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
❤️Dropship/agent/mop diperlukan
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #coffeeharumnita #pearllcoffee #harumnita #malampertama #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth
  • Mmmm pagi-pagi hujung minggu.. bersantai-santai dengan yang tersayng.. sambil minum kopi.. sedapnya rasa.. Tak terlalu manis tak terlalu pahit.. memang sedap la baq hang!
    Dek kerana consume harumnita coffee bersama dengan pucuk harumnita, badan rasa lebih bertenaga.. suami pun puji bila ada kelainan semasa bersama 😍😍.. nak kena cuba jugak ni!!
    .
    .
    HARUMNITA PEAR’LL COFFEE
    .
    ❤️Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental ( stres ) dan fizikal, mengurangkan paras gula & kolesterol, meningkatkan stamina, mengandungi sifat anti penuaan , energi, merangsang libido, membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita serta melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause.
    .
    ❤️Untuk maklumat lanjut produk,
    Boleh 🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
    🌸whatsapp 0125546136 atau
    🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
    .
    🚗 COD 📮POS pun boleh..
    ❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
    ❤️Dropship/agent/mop diperlukan
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #coffeeharumnita #pearllcoffee #harumnita #malampertama #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth

  •  5  0  28 September, 2019
  • NON-STICK FRYING PAN
.
❤️Permukaan bawah aluminium non-stick mengekalkan kepanasan yg tinggi dan tahan lama, tidak melekat, tidak mudah bercalar, mudah dibersihkan dan selamat digunakan😍🍳
.
.
NON-STICK SOUP POT
.
❤️Diperbuat daripada batu marmar (MARBLE) lebih selamat digunakan sebab dibuat dari batu dan disalut dengan seramik. Jadi ianya bebas dari teflon, PFOA dan PFTE. Kerja memasak jadi lebih mudah dan cepat😍🥘
.
.
❤️Untuk maklumat lanjut produk,
🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
🌸whatsapp 0125546136 atau
🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
.
🚗 COD 📮POS pun boleh..
❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
❤️Dropship/agent/mop diperlukan
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #fryingpan #nonstickaluminiumfryingpan #kualinonstick #marmarfrypan #souppot #nonstickmarblepot #periuknonstick #marblepot #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth
  • NON-STICK FRYING PAN
    .
    ❤️Permukaan bawah aluminium non-stick mengekalkan kepanasan yg tinggi dan tahan lama, tidak melekat, tidak mudah bercalar, mudah dibersihkan dan selamat digunakan😍🍳
    .
    .
    NON-STICK SOUP POT
    .
    ❤️Diperbuat daripada batu marmar (MARBLE) lebih selamat digunakan sebab dibuat dari batu dan disalut dengan seramik. Jadi ianya bebas dari teflon, PFOA dan PFTE. Kerja memasak jadi lebih mudah dan cepat😍🥘
    .
    .
    ❤️Untuk maklumat lanjut produk,
    🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
    🌸whatsapp 0125546136 atau
    🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
    .
    🚗 COD 📮POS pun boleh..
    ❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
    ❤️Dropship/agent/mop diperlukan
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #fryingpan #nonstickaluminiumfryingpan #kualinonstick #marmarfrypan #souppot #nonstickmarblepot #periuknonstick #marblepot #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth

  •  1  0  27 September, 2019
  • Haa kakngah nak bagitau.. sabun ni kakngah dah guna.. memang syok la guna.. tonyoh pada badan, lengan, kaki .. depan belakang.. memang sedap la pakai.. hilang gatai- gatai.. macam dok scrub badan guna batu sungai tu.. tapi syok lagi sabun ni.. Kalau tak percaya mai cuba try satu...😍💃🏼
.
.
JAMSHIR SCRUB SOAP
Sabun ni memang unik, sebab guna herba ayurveda.
Boleh diguna dimuka dan badan.
.
Sabun badan berherba yang bagus utk bantu hilangkan : Jerawat Badan, Gatal gatal, Parut parut, Kehitaman di celah kelangkang dan ketiak.
.
Wanita selepas bersalin sangat bagus pakai ketika berpantang…boleh hilangkan kesan hitam di perut akibat rekahan. Membantu hilangkan juga bau badan kita.. Lelaki perempuan boleh menggunakannya.
.
.
❤️Untuk maklumat lanjut produk,
Boleh 🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
🌸whatsapp 0125546136 atau
🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
.
🚗 COD 📮POS pun boleh..
❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
❤️Dropship/agent/mop diperlukan
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #sabunscrubjamshir #herbalbodyscrub #sabunjamshir #bodyscrub #jamshir #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth
  • Haa kakngah nak bagitau.. sabun ni kakngah dah guna.. memang syok la guna.. tonyoh pada badan, lengan, kaki .. depan belakang.. memang sedap la pakai.. hilang gatai- gatai.. macam dok scrub badan guna batu sungai tu.. tapi syok lagi sabun ni.. Kalau tak percaya mai cuba try satu...😍💃🏼
    .
    .
    JAMSHIR SCRUB SOAP
    Sabun ni memang unik, sebab guna herba ayurveda.
    Boleh diguna dimuka dan badan.
    .
    Sabun badan berherba yang bagus utk bantu hilangkan : Jerawat Badan, Gatal gatal, Parut parut, Kehitaman di celah kelangkang dan ketiak.
    .
    Wanita selepas bersalin sangat bagus pakai ketika berpantang…boleh hilangkan kesan hitam di perut akibat rekahan. Membantu hilangkan juga bau badan kita.. Lelaki perempuan boleh menggunakannya.
    .
    .
    ❤️Untuk maklumat lanjut produk,
    Boleh 🌸klik link di bio @aslegacy_pen atau
    🌸whatsapp 0125546136 atau
    🌸follow fb pages https://www.facebook.com/aslegacy.pen/
    .
    🚗 COD 📮POS pun boleh..
    ❤️Dapat 🎁FREEGIFT lagi..
    ❤️Dropship/agent/mop diperlukan
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @as.legacymalaysia #sabunscrubjamshir #herbalbodyscrub #sabunjamshir #bodyscrub #jamshir #viralproduct #originalproducts #aslegacyproducts #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkdatoaliffsyukri #produkaslegacy #aslegacypenang #aslegacypen #aslegacyrichpenang #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan #beautyandhealth

  •  0  0  24 September, 2019

Top #aslegacyproducts Posts

  • 🌸 Harga: BND28

Pucuk Harumnita ni Harumnita versi MINUM 🤩

Siapa yang tak lalu nak telan pil boleh lah cuba yang ni, ada customer tanya "Apa beza nya?"
Okay, sebenar nya fungsi gentel Harumnita tu biji biji je mcm jamu dari zaman mak nenek kita.

PERUT BERANGIN, BADAN TAK SEDAP RASA selalu di alami oleh para wanita yang lelah mengurus anak, pekerjaan rumah dan mcm mcm lagi.

Itu tanda badan penuh toksin.

InsyaAllah dengan mengamalkan Pucuk Harumnita ni badan akan cergas dan ringan! Lagi satu..... suami pun makin sayang tau sebab khasiat Pucuk Harumnita ni WOW! sangat 😍

#aslegacyproducts #bizzyflush #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #pucukharumnita #jamshir #harumnitafemininewash #maleleucacream #bidarashowergel #onlineseller #aslegacyofficial #aslegacybn #aslegacykb #officialaslegacyagent #teamamanda #teamfazz #theunicorn
  • 🌸 Harga: BND28

    Pucuk Harumnita ni Harumnita versi MINUM 🤩

    Siapa yang tak lalu nak telan pil boleh lah cuba yang ni, ada customer tanya "Apa beza nya?"
    Okay, sebenar nya fungsi gentel Harumnita tu biji biji je mcm jamu dari zaman mak nenek kita.

    PERUT BERANGIN, BADAN TAK SEDAP RASA selalu di alami oleh para wanita yang lelah mengurus anak, pekerjaan rumah dan mcm mcm lagi.

    Itu tanda badan penuh toksin.

    InsyaAllah dengan mengamalkan Pucuk Harumnita ni badan akan cergas dan ringan! Lagi satu..... suami pun makin sayang tau sebab khasiat Pucuk Harumnita ni WOW! sangat 😍

    #aslegacyproducts #bizzyflush #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #pucukharumnita #jamshir #harumnitafemininewash #maleleucacream #bidarashowergel #onlineseller #aslegacyofficial #aslegacybn #aslegacykb #officialaslegacyagent #teamamanda #teamfazz #theunicorn

  •  0  0  22 March, 2019
  • Product2 #aslegacy yang viral masa ni. 😌
.
Untuk orang2 KB yang berminat kan mencuba product2 ni, pre-order buka esok (24/04) sampai 30/04. Inda pyh jauh2 order dri bandar.Atu mbyr runner lagi tu utk collect brg kamu. 😆
.
Follow my business IG @aslegacy_kualabelait to find out more.
.
DM atau WA kalau berminat. Some items ada instock tpi quantity nya sangat2 terhad so first come first serve.I only prioritize orang yang membuat full payment.
.
Sesiapa kan mencuba bb body tpi ragu2 kan membali satu botol tu psl takut inda ngam,why not try yang trial sachet saja dulu.$ 2 saja tu per sachet. 😌

#aslegacyproducts #bizzyflush #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #pucukharumnita #jamshir #harumnitafemininewash #maleleucacream #bidarashowergel #onlineseller #aslegacyofficial #aslegacybn #aslegacykb #officialaslegacyagent #teamamanda #teamfazz #theunicorntribe
  • Product2 #aslegacy yang viral masa ni. 😌
    .
    Untuk orang2 KB yang berminat kan mencuba product2 ni, pre-order buka esok (24/04) sampai 30/04. Inda pyh jauh2 order dri bandar.Atu mbyr runner lagi tu utk collect brg kamu. 😆
    .
    Follow my business IG @aslegacy_kualabelait to find out more.
    .
    DM atau WA kalau berminat. Some items ada instock tpi quantity nya sangat2 terhad so first come first serve.I only prioritize orang yang membuat full payment.
    .
    Sesiapa kan mencuba bb body tpi ragu2 kan membali satu botol tu psl takut inda ngam,why not try yang trial sachet saja dulu.$ 2 saja tu per sachet. 😌

    #aslegacyproducts #bizzyflush #bizziboddy #bizziboddycontourcream #gentelharumnita #pucukharumnita #jamshir #harumnitafemininewash #maleleucacream #bidarashowergel #onlineseller #aslegacyofficial #aslegacybn #aslegacykb #officialaslegacyagent #teamamanda #teamfazz #theunicorntribe

  •  6  1  23 April, 2019
  • Anda mahu kulit putih dan gebu? Gunakan Ephyra Skin Bar! Formulasi pantas dan selamat untuk wajah yang anggun dan ayu..
100% bahan semula jadi.
Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur. Ia dapat melembapkan kulit wajah, kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang, menanggalkan kotoran dan lain-lain lagi manfaat.

Jangan tunggu lagi, orderkan sekarang!! Nak order? Klik link ini ➤
www.wasap.my/60183553356/
Nak order? Klik link ini ➤
www.wasap.my/60183554451

#HOFBeautyTSB #bestchoice #terbaik #premiumproduct #gorgeouswomen #kulitcantik #HOFBeauty #jombeli #wanitacantik #terbaik #HOFproducts  #wanitahariini #wanitasedunia  #productqualityterbaik #pucukharumnita #aslegacyproducts #aslegacyterbaik #aslegacy  #chocofitproducts #lemonfitproducts  #productkuruskanbadan #misikuruskanbadan #premiumproducts #ephyrapremium 
#ephyrapremiumproducts #ephyraterbaik
  • Anda mahu kulit putih dan gebu? Gunakan Ephyra Skin Bar! Formulasi pantas dan selamat untuk wajah yang anggun dan ayu..
    100% bahan semula jadi.
    Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur. Ia dapat melembapkan kulit wajah, kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang, menanggalkan kotoran dan lain-lain lagi manfaat.

    Jangan tunggu lagi, orderkan sekarang!! Nak order? Klik link ini ➤
    www.wasap.my/60183553356/
    Nak order? Klik link ini ➤
    www.wasap.my/60183554451

    #HOFBeautyTSB #bestchoice #terbaik #premiumproduct #gorgeouswomen #kulitcantik #HOFBeauty #jombeli #wanitacantik #terbaik #HOFproducts #wanitahariini #wanitasedunia #productqualityterbaik #pucukharumnita #aslegacyproducts #aslegacyterbaik #aslegacy #chocofitproducts #lemonfitproducts #productkuruskanbadan #misikuruskanbadan #premiumproducts #ephyrapremium
    #ephyrapremiumproducts #ephyraterbaik

  •  14  5  8 May, 2019
  • Hot Seller minggu ini adalah Ephyra Premium, Pucuk Harumnita by AS Legacy, Choco Fit & Lemon Fit.
Product premium dengan harga berpatutan!
Jangan tunggu lama-lama, order sekarang selagi stok masih ada!! Klik link ini ➤www.wasap.my/60183553356/
Nak order? Klik link ini ➤www.wasap.my/60183554451

#HOFBeautyTSB #bestchoice #terbaik #premiumproduct #gorgeouswomen #kulitcantik #HOFBeauty #jombeli #wanitacantik #terbaik #HOFproducts  #wanitahariini #wanitasedunia  #productqualityterbaik #pucukharumnita #aslegacyproducts #aslegacyterbaik #aslegacy  #chocofitproducts #lemonfitproducts  #productkuruskanbadan #misikuruskanbadan #premiumproducts #ephyrapremium 
#ephyrapremiumproducts #ephyraterbaik
  • Hot Seller minggu ini adalah Ephyra Premium, Pucuk Harumnita by AS Legacy, Choco Fit & Lemon Fit.
    Product premium dengan harga berpatutan!
    Jangan tunggu lama-lama, order sekarang selagi stok masih ada!! Klik link ini ➤www.wasap.my/60183553356/
    Nak order? Klik link ini ➤www.wasap.my/60183554451

    #HOFBeautyTSB #bestchoice #terbaik #premiumproduct #gorgeouswomen #kulitcantik #HOFBeauty #jombeli #wanitacantik #terbaik #HOFproducts #wanitahariini #wanitasedunia #productqualityterbaik #pucukharumnita #aslegacyproducts #aslegacyterbaik #aslegacy #chocofitproducts #lemonfitproducts #productkuruskanbadan #misikuruskanbadan #premiumproducts #ephyrapremium
    #ephyrapremiumproducts #ephyraterbaik

  •  7  3  24 April, 2019