#aslegacyn9 Instagram Photos & Videos

aslegacyn9 - 460 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
5.7
average likes

Latest #aslegacyn9 Posts

  • NON STICK MAGIC MARBLE PAN.. 👩‍🍳👨‍🍳 Kelebihan & Kebaikan ⤵️ 🍲Tidak Melekat
🍲Tahan Lasak
🍲Tahan Calar
🍲Pemeliharaan Haba Yang Baik
🍲Selesa, Selamat dan Mudah Di Pegang
🍲Ada Pemegang Tambahan
🍲Portable dan Serbaguna
🍲Mengukus, Menggoreng, Memanggang dan  Merebus.. Membakar
🍲2 Fungsi : Gas / Eletrik
🍲Percuma Sudip

Harga : RM 249.90

Berminat boleh wasap 📳⤵️ 01133348322

#aslegacyn9
#AlphaTeam
#kejayaantanpabatasan 
#terlajaklaris
#magicmarblepan
  • NON STICK MAGIC MARBLE PAN.. 👩‍🍳👨‍🍳 Kelebihan & Kebaikan ⤵️ 🍲Tidak Melekat
    🍲Tahan Lasak
    🍲Tahan Calar
    🍲Pemeliharaan Haba Yang Baik
    🍲Selesa, Selamat dan Mudah Di Pegang
    🍲Ada Pemegang Tambahan
    🍲Portable dan Serbaguna
    🍲Mengukus, Menggoreng, Memanggang dan Merebus.. Membakar
    🍲2 Fungsi : Gas / Eletrik
    🍲Percuma Sudip

    Harga : RM 249.90

    Berminat boleh wasap 📳⤵️ 01133348322

    #aslegacyn9
    #AlphaTeam
    #kejayaantanpabatasan
    #terlajaklaris
    #magicmarblepan

  •  8  0  10 April, 2020
  • ✳️ Jom try Set Harumnita dari AS Legacy. .
.
- Pucuk Harumnita
- Kopi Harumnita
- Harumnita Feminin Wash
.
JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍
📦Postage seluruh Malaysia
🛍COD MELAKA&N9
.
💯Trusted Seller
❤️Ready Stok
.
📱Pm/wsp www.wasap.my/60173342141

#codmelakan9
#postedseluruhmalaysia
#ASLegacyMelaka
#aslegacyn9
  • ✳️ Jom try Set Harumnita dari AS Legacy. .
    .
    - Pucuk Harumnita
    - Kopi Harumnita
    - Harumnita Feminin Wash
    .
    JOM DAPATKAN YG ORIGINAL!!👍
    📦Postage seluruh Malaysia
    🛍COD MELAKA&N9
    .
    💯Trusted Seller
    ❤️Ready Stok
    .
    📱Pm/wsp www.wasap.my/60173342141

    #codmelakan9
    #postedseluruhmalaysia
    #ASLegacyMelaka
    #aslegacyn9

  •  1  0  6 March, 2020
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  13  0  8 February, 2020
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  0  0  8 February, 2020
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  0  0  8 February, 2020
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  1  0  25 January, 2020
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  0  0  24 January, 2020
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT* ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻 *Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻 *Harga*
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000 *Kandungan*
15 paket x 15 gram ***Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama * ***Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

Www.wasap.my/601111204767

#aslegacycyberjaya #aslegacykotawarisan #produkviral #portdickson #portdicksonarea #aslegacyn9 #aslegacy #seremban #seremban2 #johore #kedah #kelantan #negerisembilan #buatduit #lookfit #melaka #johorbahru #putrajaya #ubatkurus #pahang #perak #perlis #kedah #klia
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT* ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻 *Harga*
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000 *Kandungan*
    15 paket x 15 gram ***Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama * ***Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

    Www.wasap.my/601111204767

    #aslegacycyberjaya #aslegacykotawarisan #produkviral #portdickson #portdicksonarea #aslegacyn9 #aslegacy #seremban #seremban2 #johore #kedah #kelantan #negerisembilan #buatduit #lookfit #melaka #johorbahru #putrajaya #ubatkurus #pahang #perak #perlis #kedah #klia

  •  3  0  6 November, 2019
  • Lame benar kakak tak balut hadiah ni..menggigil gigil nak balut hahahaa

Harini adik ni dari senawang N9, ni nak bagi hadiah dekat isteri sempena Harijadi isteri dan hari melahirkan Anak kedua Mereka. Sayang betul dia kat isterinya

Berkat tau, bila buat isteri tercinta gembira. Katanya, nak bagi isteri cantik. Belikan Fly & Kiss, Balm Bidara dan lain2. 
@aliffsyukriterlajaklaris
@queenemma_mummy
#aslegacyn9 #aslegacy
  • Lame benar kakak tak balut hadiah ni..menggigil gigil nak balut hahahaa

    Harini adik ni dari senawang N9, ni nak bagi hadiah dekat isteri sempena Harijadi isteri dan hari melahirkan Anak kedua Mereka. Sayang betul dia kat isterinya

    Berkat tau, bila buat isteri tercinta gembira. Katanya, nak bagi isteri cantik. Belikan Fly & Kiss, Balm Bidara dan lain2.
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @queenemma_mummy
    #aslegacyn9 #aslegacy

  •  7  0  15 October, 2019
  • Hai yg di SENAWANG /SEREMBAN anda sedang mencari produk2 dari as legacy.?.
.
Anda boleh dptkan dr Fie #aslegacytamantuankujaafar.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus ke bio ig @fie_latif_n9 dan klik link wasap yg tertera ye😊.
. 
COD 🚗🚗🚗
.
🚗Taman Tuanku Jaafar
🚗 Taman Najihah 🚗 Bukit Sri Senawang
🚗Seremban Selatan 🚗Seremban Jaya
🚗Pinggiran Senawang
🚗Sungai Gadut
.
🚗Seluruh Senawang
🚗Ampangan
🚗Paroi
🚗Seremban
🚗Seremban2
.
Self pick up 🛍
.
🛍Family Store TTJ
🛍Mydin Senawang
🛍Tesco Seremban Jaya. .
.
#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacy_serembann9
#aslegacyn9 #aslegacytamantuankujaafar #aslegacyseremban #aslegacysenawang #teamsisnad #teamkakyan #bizzyboddy #harumnita #mandianbidara #eczemacream #bizzyboddylotion #feminewash #sabunjamshir #fly&kissmakeup #pucukharumnita #bizziflush #kakfien9 #bizzibreakfirst #bizzyboddycontourcream #pucukharumnita #kopiharumnita #bzlemontea #teamsisnad #teamkakyan
  • Hai yg di SENAWANG /SEREMBAN anda sedang mencari produk2 dari as legacy.?.
    .
    Anda boleh dptkan dr Fie #aslegacytamantuankujaafar.
    .
    Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus ke bio ig @fie_latif_n9 dan klik link wasap yg tertera ye😊.
    .
    COD 🚗🚗🚗
    .
    🚗Taman Tuanku Jaafar
    🚗 Taman Najihah 🚗 Bukit Sri Senawang
    🚗Seremban Selatan 🚗Seremban Jaya
    🚗Pinggiran Senawang
    🚗Sungai Gadut
    .
    🚗Seluruh Senawang
    🚗Ampangan
    🚗Paroi
    🚗Seremban
    🚗Seremban2
    .
    Self pick up 🛍
    .
    🛍Family Store TTJ
    🛍Mydin Senawang
    🛍Tesco Seremban Jaya. .
    .
    #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacy_serembann9
    #aslegacyn9 #aslegacytamantuankujaafar #aslegacyseremban #aslegacysenawang #teamsisnad #teamkakyan #bizzyboddy #harumnita #mandianbidara #eczemacream #bizzyboddylotion #feminewash #sabunjamshir #fly&kissmakeup #pucukharumnita #bizziflush #kakfien9 #bizzibreakfirst #bizzyboddycontourcream #pucukharumnita #kopiharumnita #bzlemontea #teamsisnad #teamkakyan

  •  2  0  25 September, 2019
  • Hanya Rm79. 90
Basic Beauty Brush Set adalah berus untuk mereka yang masih baru dalam solekan serta untuk semi professional.
Dilengkapi dengan beg hitam khas ASL Cosmetic Beauty Brush Set adalah berus untuk mereka yang masih baru dalam solekan serta untuk semi professional.
.
.

Dilengkapi dengan beg hitam khas untuk 7 batang berus.
.
.

Bulu sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.
Berus ini dibuat secara manual iaitu “handmade” bagi mendapatkan kualiti yang terbaik bagi setiap keluarannya.
Bulu berus pula adalah  diperbuat daripada bulu BASF iaitu bulu sintetik yang berkualiti tinggi. Bulu BASF telah diilhamkan dari kualiti bulu kuda padi.
CRUELTY FREE & VEGAN MAKEUP BRUSHES. .
.

Bulu sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.
Berus ini dibuat secara manual iaitu “handmade” bagi mendapatkan kualiti yang terbaik bagi setiap keluarannya.
.
.
Dapatkan segera

#aslegacyseremban2 #aslegacyn9 #aslegacyseremban #aslegacypd #portdicksonarea #portdickson #lukut #sepang #sendayan #tampin #selangor #kualalumpur #klia #perlis #perak #pahang #kedah #putrajaya #penang #kelantan #melaka #johorbahru #produkviral #bazarpaknil #bazaar #produkmakeup #berusmakeup #kosmetik
  • Hanya Rm79. 90
    Basic Beauty Brush Set adalah berus untuk mereka yang masih baru dalam solekan serta untuk semi professional.
    Dilengkapi dengan beg hitam khas ASL Cosmetic Beauty Brush Set adalah berus untuk mereka yang masih baru dalam solekan serta untuk semi professional.
    .
    .

    Dilengkapi dengan beg hitam khas untuk 7 batang berus.
    .
    .

    Bulu sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.
    Berus ini dibuat secara manual iaitu “handmade” bagi mendapatkan kualiti yang terbaik bagi setiap keluarannya.
    Bulu berus pula adalah diperbuat daripada bulu BASF iaitu bulu sintetik yang berkualiti tinggi. Bulu BASF telah diilhamkan dari kualiti bulu kuda padi.
    CRUELTY FREE & VEGAN MAKEUP BRUSHES. .
    .

    Bulu sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.
    Berus ini dibuat secara manual iaitu “handmade” bagi mendapatkan kualiti yang terbaik bagi setiap keluarannya.
    .
    .
    Dapatkan segera

    #aslegacyseremban2 #aslegacyn9 #aslegacyseremban #aslegacypd #portdicksonarea #portdickson #lukut #sepang #sendayan #tampin #selangor #kualalumpur #klia #perlis #perak #pahang #kedah #putrajaya #penang #kelantan #melaka #johorbahru #produkviral #bazarpaknil #bazaar #produkmakeup #berusmakeup #kosmetik

  •  0  0  7 September, 2019
  • HEBAT HASIL SABUN NIE SEKALI CUCI DAH NAMPAK BERSIH..
MURAH JER HANYA RM25 SEBUKU
==============
SABUN JAMSHIR
==============
✔ Kandungan minyak AYURVEDA ✔ 8 Bahan utama merawat kulit
✔ 💯 Herba terpilih
✔ Merawat semua masalah kulit termasuk sensetif
✔ Boleh digunakan muka dan badan
✔ Tahan 2 bulan
✔ Tiada bahan terlarang
✔ Sesuai semua peringkat umur.
✔️ Kesan seawal sehari
. ==========
KELEBIHAN
==========
✔ Membantu memperbaiki Kulit kusam dan mencerahkan
✔ Menghapuskan bakteria Jerawat badan dan muka
✔ Membantu merawat Kulit panau
✔ Mencerah Celah2 ketiak dan kelangkang hitam
✔ Membantu menghilangkan bau badan
✔ Membantu melembabkan kulit kering melampau
✔ Sesuai untuk kulit ruam
. . 
Siapa yg berusaha akan mendapat hasilnya. Kunci utama perlu sabar dan teruskan berusaha. Siapa ada masalah serius cmni, tak tahu nak guna produk apa wasap atau klik link tu boleh kita beramah mesra. Tak kena bayar pun nak tanya. 😊

0173023015 (FADZLI)

#negerisembilan #seremban2 #seremban #senawang #ampanganseremban #portdickson #bandarbarunilai #kualapilah #rembau #rembaumostwanted #uitmseremban3 #uitmrembau #tampin #serembanmacammacamada #serembanmacam2ada #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyn9official #aslegacyn9 #aslegacyseremban #aslegacysenawang #aslegacyseremban2 #aslegacyhq #jamshir #sabunjashmir
  • HEBAT HASIL SABUN NIE SEKALI CUCI DAH NAMPAK BERSIH..
    MURAH JER HANYA RM25 SEBUKU
    ==============
    SABUN JAMSHIR
    ==============
    ✔ Kandungan minyak AYURVEDA ✔ 8 Bahan utama merawat kulit
    ✔ 💯 Herba terpilih
    ✔ Merawat semua masalah kulit termasuk sensetif
    ✔ Boleh digunakan muka dan badan
    ✔ Tahan 2 bulan
    ✔ Tiada bahan terlarang
    ✔ Sesuai semua peringkat umur.
    ✔️ Kesan seawal sehari
    . ==========
    KELEBIHAN
    ==========
    ✔ Membantu memperbaiki Kulit kusam dan mencerahkan
    ✔ Menghapuskan bakteria Jerawat badan dan muka
    ✔ Membantu merawat Kulit panau
    ✔ Mencerah Celah2 ketiak dan kelangkang hitam
    ✔ Membantu menghilangkan bau badan
    ✔ Membantu melembabkan kulit kering melampau
    ✔ Sesuai untuk kulit ruam
    . .
    Siapa yg berusaha akan mendapat hasilnya. Kunci utama perlu sabar dan teruskan berusaha. Siapa ada masalah serius cmni, tak tahu nak guna produk apa wasap atau klik link tu boleh kita beramah mesra. Tak kena bayar pun nak tanya. 😊

    0173023015 (FADZLI)

    #negerisembilan #seremban2 #seremban #senawang #ampanganseremban #portdickson #bandarbarunilai #kualapilah #rembau #rembaumostwanted #uitmseremban3 #uitmrembau #tampin #serembanmacammacamada #serembanmacam2ada #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyn9official #aslegacyn9 #aslegacyseremban #aslegacysenawang #aslegacyseremban2 #aslegacyhq #jamshir #sabunjashmir

  •  2  0  15 August, 2019
  • Lesu tak bermaya ! 
Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi  perkerja yang produktif?

Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu . 
Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana , dapatkan sekarang dengan mop yang berdaftar

Bole click my bio
@aslegacy_portdickson

Atau WhatsApp

Www.wasap.my/60122421103/aslegacyPD

@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aslegacy_serembann9

#teamsisnad #teamkakyan #aslegacyportdickson #aslegacyn9 #codportdickson
  • Lesu tak bermaya !
    Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif?

    Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu .
    Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana , dapatkan sekarang dengan mop yang berdaftar

    Bole click my bio
    @aslegacy_portdickson

    Atau WhatsApp

    Www.wasap.my/60122421103/aslegacyPD

    @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aslegacy_serembann9

    #teamsisnad #teamkakyan #aslegacyportdickson #aslegacyn9 #codportdickson

  •  3  0  15 August, 2019

Top #aslegacyn9 Posts

  • ‼️ COD. Cepat  Watsap ‼️
.
‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
.
‼️READY STOCK
Bizzy Body 🌸RM79.90
Contour Cream 🌼RM42.00
Bizzi Flush 🌻RM75.00
Jamshir 🌹RM25.00
Bidara Shower Gel 💐RM25.00
Harumnita 🥀RM49.90
Pucuk Harumnita 🍀RM69.90 .
Pada yang telah ORDER, 
akan sampai ya.. 🥰 ‼️
.
.
🔥ITEM READY STOCK🔥
🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
.
Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
📲 : 016-2328705
.
#teamsisnad#teamkakyan
#aslegacysendayan/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson
  • ‼️ COD. Cepat Watsap ‼️
    .
    ‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
    .
    ‼️READY STOCK
    Bizzy Body 🌸RM79.90
    Contour Cream 🌼RM42.00
    Bizzi Flush 🌻RM75.00
    Jamshir 🌹RM25.00
    Bidara Shower Gel 💐RM25.00
    Harumnita 🥀RM49.90
    Pucuk Harumnita 🍀RM69.90 .
    Pada yang telah ORDER,
    akan sampai ya.. 🥰 ‼️
    .
    .
    🔥ITEM READY STOCK🔥
    🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
    .
    Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
    📲 : 016-2328705
    .
    #teamsisnad #teamkakyan
    #aslegacysendayan/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

  •  8  1  28 March, 2019
  • Inilah produk Jamshir Body Scrub yang tengah VIRAL tu. Kalau anda masalah ketiak hitam, siku hitam, hitam dkt celah2 peha or betis tu bagus guna produk ni tau.

CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🧼Kulit badan berdaki
🧼Mengatasi Bau Badan
🧼Berjerawat
🧼Kulit Berpanau
🧼Kulit Kusam
🧼Kulit Gelap
🧼Kulit Kering
🧼Ruam
🧼Kulit Sensetif
.
HARGA : RM25 SAHAJA
(Tidak termasuk postage)
Free COD🥰 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .

Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
📲 : 016-2328705 ID: 00424
.
#teamsisnad#teamkakyan
#aslegacysendayan/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson
  • Inilah produk Jamshir Body Scrub yang tengah VIRAL tu. Kalau anda masalah ketiak hitam, siku hitam, hitam dkt celah2 peha or betis tu bagus guna produk ni tau.

    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🧼Kulit badan berdaki
    🧼Mengatasi Bau Badan
    🧼Berjerawat
    🧼Kulit Berpanau
    🧼Kulit Kusam
    🧼Kulit Gelap
    🧼Kulit Kering
    🧼Ruam
    🧼Kulit Sensetif
    .
    HARGA : RM25 SAHAJA
    (Tidak termasuk postage)
    Free COD🥰 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .

    Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
    📲 : 016-2328705 ID: 00424
    .
    #teamsisnad #teamkakyan
    #aslegacysendayan/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

  •  5  0  1 May, 2019
  • ‼️ COD. Cepat  Watsap ‼️
.
‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
.
‼️READY STOCK
Bizzy Body 🌸RM79.90
Contour Cream 🌼RM42.00
Bizzi Flush 🌻RM75.00
Jamshir 🌹RM25.00
Bidara Shower Gel 💐RM25.00
Harumnita 🥀RM49.90
Pucuk Harumnita 🍀RM69.90 .
Pada yang telah ORDER, 
akan sampai ya.. 🥰 ‼️
.
.
🔥ITEM READY STOCK🔥
🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
.
Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
📲 : 016-2328705
.
#teamsisnad#teamkakyan
#aslegacysendayan/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

Minuman Botani Pucuk Harumnita

Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
- Kelondehan Otot Faraj
- Mudah Berasa Letih
- Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
- Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.
  • ‼️ COD. Cepat Watsap ‼️
    .
    ‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
    .
    ‼️READY STOCK
    Bizzy Body 🌸RM79.90
    Contour Cream 🌼RM42.00
    Bizzi Flush 🌻RM75.00
    Jamshir 🌹RM25.00
    Bidara Shower Gel 💐RM25.00
    Harumnita 🥀RM49.90
    Pucuk Harumnita 🍀RM69.90 .
    Pada yang telah ORDER,
    akan sampai ya.. 🥰 ‼️
    .
    .
    🔥ITEM READY STOCK🔥
    🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
    .
    Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
    📲 : 016-2328705
    .
    #teamsisnad #teamkakyan
    #aslegacysendayan/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

    Minuman Botani Pucuk Harumnita

    Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
    - Kelondehan Otot Faraj
    - Mudah Berasa Letih
    - Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
    - Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.

  •  8  0  28 March, 2019
  • .
.
Assalammualaikum 
Saya Kak yan
(Master partner Negeri 9)
.
.
Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan, 
yang ingin ubah kehidupan, 
yang ingin membantu keluarga, 
yang ingin menambah pendapat an
.
.
Mari sertai #teamkakyan 
Sama2 kita kehadapan, 
sama2 kita berjaya dan kaya 
InsshaAllah kak yan akan guide
 dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
.
.
Call / watsap kak yan.
📲 019-330 1502 .
.
#teamkakyan #aslegacymasterpartner
#aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod  #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban  #negerisembilan #alhamdulillah
  • .
    .
    Assalammualaikum
    Saya Kak yan
    (Master partner Negeri 9)
    .
    .
    Pada adik2 akak2 abang2 yang ingin kehadapan,
    yang ingin ubah kehidupan,
    yang ingin membantu keluarga,
    yang ingin menambah pendapat an
    .
    .
    Mari sertai #teamkakyan
    Sama2 kita kehadapan,
    sama2 kita berjaya dan kaya
    InsshaAllah kak yan akan guide
    dari “0 hingga menjadi padu 💪🏻”
    .
    .
    Call / watsap kak yan.
    📲 019-330 1502 .
    .
    #teamkakyan #aslegacymasterpartner
    #aslegacyserembann9 #aslegacyseremban #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #viral #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #beritaharian #jutawanberjaya #buletintv3 #metrohariab #cod #igshopmalaysia #malaysia #seremban #codseremban #negerisembilan #alhamdulillah

  •  32  3  26 December, 2018
  • PERHATIAN
.
.
Assalamualaikum semua, kami ada berita menarik untuk dikongsikan 👇🏻
.
.
Buat anda di luar sana yang ingin berjaya dan ingin menjana pendapatan tambahan, anda boleh sertai kami di @as.legacymalaysia . InsyaAllah kami akan bantu dan bimbing anda sehingga anda berjaya !!
.
.
Matlamat kami adalah untuk berkongsi dengan anda semua kejayaan yang telah kami peroleh bersama @as.legacymalaysia . Oleh itu, JOM SERTAI kami bersama Dato' @aliffsyukriterlajaklaris di @as.legacymalaysia , yang mana akan memberikan nafas dan matlamat baharu dalam hidup anda. Jom jana pendapatan TANPA HAD bersama kami! Anda akan merasai suatu kelainan dalam hidup anda, iaitu kejayaan yang tidak pernah anda bayangkan atau kecapi. Janji kami, anda akan BERJAYA ! Bersama kami, kejayaan tanpa had!!
.
.
Dengan team work yang kukuh, teknik perniaagaan yang efektif, produk yang berkualiti dan modal yang rendah, insyaAllah kita mampu mengubah masa depan bersama dengan mudah. Nak tahu bagaimana caranya ⁉️Anda dah bersedia nak berjaya ⁉️ Jom hubungi saya, Puan Emma iaitu Master Partner Negeri Sembilan anda sekarang 👇🏻👇🏻
.
.
HUBUNGI KAMI : .
📲 013 222 0888
📲 013 222 0888 .
📲 013 222 0888
.
.
Janji kami, Anda akan berjaya !!
.
.
‼️ *AWAS*‼️
Terhad untuk beberapa orang sahaja !! Jumpa anda nanti !!
.
.
#aslegacy #aslegacyn9  #aslegacyn9official #aslegacymalaysia
  • PERHATIAN
    .
    .
    Assalamualaikum semua, kami ada berita menarik untuk dikongsikan 👇🏻
    .
    .
    Buat anda di luar sana yang ingin berjaya dan ingin menjana pendapatan tambahan, anda boleh sertai kami di @as.legacymalaysia . InsyaAllah kami akan bantu dan bimbing anda sehingga anda berjaya !!
    .
    .
    Matlamat kami adalah untuk berkongsi dengan anda semua kejayaan yang telah kami peroleh bersama @as.legacymalaysia . Oleh itu, JOM SERTAI kami bersama Dato' @aliffsyukriterlajaklaris di @as.legacymalaysia , yang mana akan memberikan nafas dan matlamat baharu dalam hidup anda. Jom jana pendapatan TANPA HAD bersama kami! Anda akan merasai suatu kelainan dalam hidup anda, iaitu kejayaan yang tidak pernah anda bayangkan atau kecapi. Janji kami, anda akan BERJAYA ! Bersama kami, kejayaan tanpa had!!
    .
    .
    Dengan team work yang kukuh, teknik perniaagaan yang efektif, produk yang berkualiti dan modal yang rendah, insyaAllah kita mampu mengubah masa depan bersama dengan mudah. Nak tahu bagaimana caranya ⁉️Anda dah bersedia nak berjaya ⁉️ Jom hubungi saya, Puan Emma iaitu Master Partner Negeri Sembilan anda sekarang 👇🏻👇🏻
    .
    .
    HUBUNGI KAMI : .
    📲 013 222 0888
    📲 013 222 0888 .
    📲 013 222 0888
    .
    .
    Janji kami, Anda akan berjaya !!
    .
    .
    ‼️ *AWAS*‼️
    Terhad untuk beberapa orang sahaja !! Jumpa anda nanti !!
    .
    .
    #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacyn9official #aslegacymalaysia

  •  11  5  22 December, 2018
  • KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA.
.
✔️ BUAHDADA RANUM & ANJAL SEMULA
✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔️ WAJAH BERSERI
✔️ MERAWAT KEPUTIHAN
✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI

Nak tahu lbh detail:.
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴

#aslegacy #aslegacyn9 #farynaN9 #harumnita #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacymalysia #datoaliffsyukri #produkkecantikan #aliff_syukri #harumnita #bidara #melaleuca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #farynaN9 #kajang #putrajaya #semenyih #cheras
  • KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA.
    .
    ✔️ BUAHDADA RANUM & ANJAL SEMULA
    ✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK
    ✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT
    ✔️ WAJAH BERSERI
    ✔️ MERAWAT KEPUTIHAN
    ✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI

    Nak tahu lbh detail:.
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴

    #aslegacy #aslegacyn9 #farynaN9 #harumnita #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacymalysia #datoaliffsyukri #produkkecantikan #aliff_syukri #harumnita #bidara #melaleuca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #farynaN9 #kajang #putrajaya #semenyih #cheras

  •  21  3  23 March, 2019
  • KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA.
.
✔️ BUAHDADA RANUM & ANJAL SEMULA
✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔️ WAJAH BERSERI
✔️ MERAWAT KEPUTIHAN
✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI

Nak tahu lbh detail:.
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴

#aslegacy #aslegacyn9 #farynaN9 #harumnita #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacymalysia #datoaliffsyukri #produkkecantikan #aliff_syukri #harumnita #bidara #melaleuca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #farynaN9 #kajang #putrajaya #semenyih #cheras
  • KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA.
    .
    ✔️ BUAHDADA RANUM & ANJAL SEMULA
    ✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK
    ✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT
    ✔️ WAJAH BERSERI
    ✔️ MERAWAT KEPUTIHAN
    ✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI

    Nak tahu lbh detail:.
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴
    🔴 WHATSAPP ke: 📲 0182629546 🔴

    #aslegacy #aslegacyn9 #farynaN9 #harumnita #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacymalysia #datoaliffsyukri #produkkecantikan #aliff_syukri #harumnita #bidara #melaleuca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #farynaN9 #kajang #putrajaya #semenyih #cheras

  •  4  1  3 January, 2019