#aslegacymalaysia Instagram Photos & Videos

aslegacymalaysia - 136.6k posts

Hashtag Popularity

10.9
average comments
188.3
average likes

Latest #aslegacymalaysia Posts

  • 🌹Aulad Assential 4in1 by Mama Legacy🌹
.
Setiap set ni ada fungsi tersendiri dan sangat bagus untuk kegunaan harian :-
.
*Ammar (ingenuity)*- fungsinya adalah untuk fokus dalam pembelajaran. Caranya roll on dekat belakang tengkuk, dada dan  pergelangan tangan. Kemudian letak dekat tapak tangan gosok2 and suruh anak bau dalam2, sebaiknya sapu setiap kali nak ke sekolah.
.
*Qadejah (immunity)* - untuk support kekuatan immune system badan anak2. Caranya roll on kan bawah tapak kaki dan gosok2 setiap kali lepas mandi atau keluar
.

*Ibraheem (breathe relief)* - lebih kepada masalah selsema batuk atau sukar bernafas. Caranya roll on kan pada belakang tengkuk, bahagian dada serta tapak kaki dan gosok pada tapak tangan utk anak hidu dalam2
.
*Yusoff (lalaland)* - fungsi khusus buat anak yang sukar tidur atau nak anak tidur lena mahupun anak yg jenis cranky. Caranya roll on kan pada belakang tengkuk, sapu pada dada, belakang telinga serta hidu dalam2
.
.
Www.wasap.my/60196046294/mamalegacy

#MamaLegacyHQ
#EssentialOil
#RaudahBalm
#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#Aslegacymalaysia
#Zslegacy
#Kejayaantanpabatasan
#Moneymagnet
#PPira
#Aslegacyshahalam
#Aslegacysubang
  • 🌹Aulad Assential 4in1 by Mama Legacy🌹
    .
    Setiap set ni ada fungsi tersendiri dan sangat bagus untuk kegunaan harian :-
    .
    *Ammar (ingenuity)*- fungsinya adalah untuk fokus dalam pembelajaran. Caranya roll on dekat belakang tengkuk, dada dan pergelangan tangan. Kemudian letak dekat tapak tangan gosok2 and suruh anak bau dalam2, sebaiknya sapu setiap kali nak ke sekolah.
    .
    *Qadejah (immunity)* - untuk support kekuatan immune system badan anak2. Caranya roll on kan bawah tapak kaki dan gosok2 setiap kali lepas mandi atau keluar
    .

    *Ibraheem (breathe relief)* - lebih kepada masalah selsema batuk atau sukar bernafas. Caranya roll on kan pada belakang tengkuk, bahagian dada serta tapak kaki dan gosok pada tapak tangan utk anak hidu dalam2
    .
    *Yusoff (lalaland)* - fungsi khusus buat anak yang sukar tidur atau nak anak tidur lena mahupun anak yg jenis cranky. Caranya roll on kan pada belakang tengkuk, sapu pada dada, belakang telinga serta hidu dalam2
    .
    .
    Www.wasap.my/60196046294/mamalegacy

    #MamaLegacyHQ
    #EssentialOil
    #RaudahBalm
    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #Aslegacymalaysia
    #Zslegacy
    #Kejayaantanpabatasan
    #Moneymagnet
    #PPira
    #Aslegacyshahalam
    #Aslegacysubang

  •  0  0  18 seconds ago
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA 🥰
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang 💩. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi 😉
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.

Berminat Nak dapatkan holeh Whatsapp sis nurul  ye 📲01137673976 .
📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
.
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #ezylozz #nakkurus  #nakslim #naklangsing #masalahsembelit #kuranglawas
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA 🥰
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang 💩. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi 😉
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .

    Berminat Nak dapatkan holeh Whatsapp sis nurul ye 📲01137673976 .
    📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
    .
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
    #shahidadherbs #datinshahida
    #asbeautymalaysia #aliffsyukri 
    #terlajaklaris #ezylozz #nakkurus #nakslim #naklangsing #masalahsembelit #kuranglawas

  •  0  0  9 minutes ago
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak? 
Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak?
    Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  15 minutes ago
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak? 
Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak?
    Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  16 minutes ago
  • Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! .
.
PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang 💋

wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#puffysmooch #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! .
    .
    PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang 💋

    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #puffysmooch #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  18 minutes ago
  • 🐾PERUT MAKIN KEMPIS
🐾SELUAR MAKIN LONGGAR
🐾BADAN MAKIN RINGAN 

🚽 Ezy Loz🚽 -

*Kebaikan Ezy-Loz*
.
‼️Menjaga keseimbangan metabolisme badan
‼️Memberikan tenaga dan nutrisi
‼️Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
‼️Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
‼️Membantu mengatasi masalah perut buncit
‼️Meransang sistem penghadaman
‼️Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
‼️Membuang lebihan angin
‼️Sesuai untuk lelaki dan perempuan
‼️Berperisa Nenas yang sedap diminum

Jom dapatkan  dengan nurul .wasap nurul yer📲01137673976

 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengkil,desapinggiran putra,cyberjaya
.
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya #dherbsputrajayabynurul
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit
#pelawas #kurus #langsing
  • 🐾PERUT MAKIN KEMPIS
    🐾SELUAR MAKIN LONGGAR
    🐾BADAN MAKIN RINGAN

    🚽 Ezy Loz🚽 -

    *Kebaikan Ezy-Loz*
    .
    ‼️Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    ‼️Memberikan tenaga dan nutrisi
    ‼️Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    ‼️Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    ‼️Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ‼️Meransang sistem penghadaman
    ‼️Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    ‼️Membuang lebihan angin
    ‼️Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    ‼️Berperisa Nenas yang sedap diminum

    Jom dapatkan dengan nurul .wasap nurul yer📲01137673976

    📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
    📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengkil,desapinggiran putra,cyberjaya
    .
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya #dherbsputrajayabynurul
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit
    #pelawas #kurus #langsing

  •  0  0  22 minutes ago
  • PUCUK HARUMNITA by As Legacy BERWAJAH BARU 2020

Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat ambil gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita... Product sangat berkualiti!

Jus Pucuk Harumnita💃
Untuk yg berkahwin... dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman wanita. 
Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Mencerahkan kulit

www.wasap.my/60183756499/Pucuk

READY STOCK/RM69.00

#pucukharumnita
#aslegacymalaysia
#aslegacykejayaantanpabatasan 
#aslegacyteamjerung 
#aslegacydatoaliffsyukri 
#famininewash
  • PUCUK HARUMNITA by As Legacy BERWAJAH BARU 2020

    Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat ambil gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita... Product sangat berkualiti!

    Jus Pucuk Harumnita💃
    Untuk yg berkahwin... dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman wanita.
    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Mencerahkan kulit

    www.wasap.my/60183756499/Pucuk

    READY STOCK/RM69.00

    #pucukharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacyteamjerung
    #aslegacydatoaliffsyukri
    #famininewash

  •  0  0  24 minutes ago
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
-
Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka  dan dll .
.
.

PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk dherbsholdingshq bulan ni 🥰.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#beaurose #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
    -
    Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka dan dll .
    .
    .

    PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

    Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk dherbsholdingshq bulan ni 🥰.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #beaurose #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara

  •  2  0  36 minutes ago
  • Hi semua! Pernah dengar Shampoo berherba & Krim rambut berherba super lebat?
.
Hari ni kita nak kongsikan produk yg berkesan pada korang yg ada masalah seperti ;
Kelemumur
•Kegatalan
•Rambut Gugur
•Beruban
.
Lagi lagi wanita yg bertudung.. sangat sangat tidak selesa.. yelahh, dah bertudung rambut tertutup, so senang jugak dapat masalah masalah di atas..
.
Jarang kita dengar produk yg betul betul menggunakan rumusan herba melayu turun temurun.. so sesiapa yg mengalami masalah yg mcm di atas, boleh try dapatkan.. dan paling penting rambut kita sihat jadi kita pun selesa 👌🏼
.
KRIM SUPER LEBAT 
WM : RM29.90 
EM : RM32.90
-
SHAMPU SUPER LEBAT 
WM: RM25.00
EM : RM28.90 .
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#krimrambut #syampurambut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara
  • Hi semua! Pernah dengar Shampoo berherba & Krim rambut berherba super lebat?
    .
    Hari ni kita nak kongsikan produk yg berkesan pada korang yg ada masalah seperti ;
    Kelemumur
    •Kegatalan
    •Rambut Gugur
    •Beruban
    .
    Lagi lagi wanita yg bertudung.. sangat sangat tidak selesa.. yelahh, dah bertudung rambut tertutup, so senang jugak dapat masalah masalah di atas..
    .
    Jarang kita dengar produk yg betul betul menggunakan rumusan herba melayu turun temurun.. so sesiapa yg mengalami masalah yg mcm di atas, boleh try dapatkan.. dan paling penting rambut kita sihat jadi kita pun selesa 👌🏼
    .
    KRIM SUPER LEBAT
    WM : RM29.90
    EM : RM32.90
    -
    SHAMPU SUPER LEBAT
    WM: RM25.00
    EM : RM28.90 .
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #krimrambut #syampurambut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara

  •  2  0  39 minutes ago
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#compactpowder #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
    Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #compactpowder #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup

  •  1  0  1 hour ago
  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
.
Beli Set Bersalin
Free Corset 
.
Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
.
📌Pati Herba Mak Bidan
Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
.
📌Pilis & Param Mak Bidan
Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
.
📌Krim panas Mak Bidan
Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
.
📌Kapsul Jamu Mak Bidan
Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
.
📌Minyak Telon
Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
.
📌Tungku Herba Mak Bidan
Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
.
📌Perawan Herbal Soap
Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kota
  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
    .
    Beli Set Bersalin
    Free Corset
    .
    Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
    1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
    1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
    1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
    1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
    1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
    1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
    .
    📌Pati Herba Mak Bidan
    Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
    .
    📌Pilis & Param Mak Bidan
    Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
    .
    📌Krim panas Mak Bidan
    Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
    .
    📌Kapsul Jamu Mak Bidan
    Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
    .
    📌Minyak Telon
    Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
    .
    📌Tungku Herba Mak Bidan
    Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
    .
    📌Perawan Herbal Soap
    Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kota

  •  1  0  2 hours ago
  • MASKARA OMG BULU MATA LENTIKS. 😁
.
.
Berkibas-kibas bulu mata bila guna maskara dari @as.legacymalaysia ni. Selalunya orang ingat kita ada mata alien sebab takde bulu mata. Tapi selepas guna maskara ni. Tu dia, cantik, ayu dan PALING best guna maskara ni ialah mata tak gatal dan kalau guna "contact lens" pun boleh guna.
.
.
Nak try lentikskan bulu mata? Sapu saja lentik. 😁
  • MASKARA OMG BULU MATA LENTIKS. 😁
    .
    .
    Berkibas-kibas bulu mata bila guna maskara dari @as.legacymalaysia ni. Selalunya orang ingat kita ada mata alien sebab takde bulu mata. Tapi selepas guna maskara ni. Tu dia, cantik, ayu dan PALING best guna maskara ni ialah mata tak gatal dan kalau guna "contact lens" pun boleh guna.
    .
    .
    Nak try lentikskan bulu mata? Sapu saja lentik. 😁

  •  3  1  7 hours ago
  • EXTRA LOOK SLIM❣️ 

🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
🔹mengawal selera makan .
🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
🔹mencantikkan kulit.
. 
📍 Cara penyediaan:👇

Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja.
.
‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
.
Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
. 
Harga rm79.90/84.90ss
.
.
.
Klik link di Bio : 📲
 @yazreen_dherbs
 @yazreen_dherbs 

#lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
#shahidadherbs #datinshahida
  • EXTRA LOOK SLIM❣️

    🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
    🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
    🔹mengawal selera makan .
    🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
    🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
    🔹mencantikkan kulit.
    .
    📍 Cara penyediaan:👇

    Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja.
    .
    ‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
    🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
    .
    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
    .
    Harga rm79.90/84.90ss
    .
    .
    .
    Klik link di Bio : 📲
    @yazreen_dherbs
    @yazreen_dherbs

    #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
    #shahidadherbs #datinshahida

  •  1  0  11 hours ago
  • EXTRA LOOK SLIM❣️ 

🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
🔹mengawal selera makan .
🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
🔹mencantikkan kulit.
. 
📍 Cara penyediaan:👇

Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja.
.
‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
.
Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
. 
Harga rm79.90/84.90ss
.
.
.
Klik link di Bio : 📲
 @yazreen_dherbs
 @yazreen_dherbs 

#lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
#shahidadherbs #datinshahida
  • EXTRA LOOK SLIM❣️

    🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
    🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
    🔹mengawal selera makan .
    🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
    🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
    🔹mencantikkan kulit.
    .
    📍 Cara penyediaan:👇

    Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja.
    .
    ‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
    🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
    .
    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
    .
    Harga rm79.90/84.90ss
    .
    .
    .
    Klik link di Bio : 📲
    @yazreen_dherbs
    @yazreen_dherbs

    #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
    #shahidadherbs #datinshahida

  •  0  0  11 hours ago
  • 😍 JAMSHIR BODY SCRUB 😍

Apa yg best psl sabun jamshir ni??
Cuba tengok dan baca TESTIMONI yg dh cuba JAMSHIR BODY SCRUB ni 👍🏼👍🏼 CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:-
Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab

JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🍃 Kulit badan berdaki
🍃 Mengatasi Bau Badan
🍃 Berjerawat
🍃 Kulit Berpanau
🍃 Kulit Kusam
🍃 Kulit Gelap
🍃 Kulit Kering
🍃 Ruam
🍃 Kulit Sensetif

Macam mana nak order? Boleh klik link 👇🏼👇🏼
Whatapp 📲 www.wasap.my/60183756499/sabunjamshir

#aslegacymalaysia 
#aslegacyteamjerung 
#aslegacykejayaantanpabatasan 
#aslegacydatoaliffsyukri 
#sabunjamshir
  • 😍 JAMSHIR BODY SCRUB 😍

    Apa yg best psl sabun jamshir ni??
    Cuba tengok dan baca TESTIMONI yg dh cuba JAMSHIR BODY SCRUB ni 👍🏼👍🏼 CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:-
    Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

    INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab

    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🍃 Kulit badan berdaki
    🍃 Mengatasi Bau Badan
    🍃 Berjerawat
    🍃 Kulit Berpanau
    🍃 Kulit Kusam
    🍃 Kulit Gelap
    🍃 Kulit Kering
    🍃 Ruam
    🍃 Kulit Sensetif

    Macam mana nak order? Boleh klik link 👇🏼👇🏼
    Whatapp 📲 www.wasap.my/60183756499/sabunjamshir

    #aslegacymalaysia
    #aslegacyteamjerung
    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #aslegacydatoaliffsyukri
    #sabunjamshir

  •  2  0  13 hours ago
  • #ashijab 

PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

BERMINAT???
JOM ROGER FARA JEW...

READY STOK ✨ READY STOK

FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SABAH SARAWAK 

#wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN 

#ashijabmalaysia
🔛1 Helai - RM 79.00
🔛2 Helai - RM 120.00 

#aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
#ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
#tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
#tudungterletak #tudungviral
#inspirasiwanita
  • #ashijab

    PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

    ✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

    JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

    BERMINAT???
    JOM ROGER FARA JEW...

    READY STOK ✨ READY STOK

    FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

    BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SABAH SARAWAK

    #wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
    📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN

    #ashijabmalaysia
    🔛1 Helai - RM 79.00
    🔛2 Helai - RM 120.00

    #aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
    #ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
    #tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
    #tudungterletak #tudungviral
    #inspirasiwanita

  •  2  0  13 hours ago
  • #ashijab 

PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

BERMINAT???
JOM ROGER FARA JEW...

READY STOK ✨ READY STOK

FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SABAH SARAWAK 

#wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN 

#ashijabmalaysia
🔛1 Helai - RM 79.00
🔛2 Helai - RM 120.00 

#aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
#ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
#tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
#tudungterletak #tudungviral
#inspirasiwanita
  • #ashijab

    PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

    ✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

    JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

    BERMINAT???
    JOM ROGER FARA JEW...

    READY STOK ✨ READY STOK

    FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

    BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SABAH SARAWAK

    #wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
    📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN

    #ashijabmalaysia
    🔛1 Helai - RM 79.00
    🔛2 Helai - RM 120.00

    #aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
    #ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
    #tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
    #tudungterletak #tudungviral
    #inspirasiwanita

  •  1  0  13 hours ago
  • #ashijab 

PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

BERMINAT???
JOM ROGER FARA JEW...

READY STOK ✨ READY STOK

FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SABAH SARAWAK 

#wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN 

#ashijabmalaysia
🔛1 Helai - RM 79.00
🔛2 Helai - RM 120.00 

#aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
#ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
#tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
#tudungterletak #tudungviral
#inspirasiwanita
  • #ashijab

    PROMO POWER !!! PROMO POWER !!!

    ✨✨DAH ADA YANG GRAB... ANDA BILA LAGI 😉

    JARANG2 PROMO TAK POWER TAU 👏✨👏

    BERMINAT???
    JOM ROGER FARA JEW...

    READY STOK ✨ READY STOK

    FREE COD PUTRAJAYA 👏 FREE COD CYBERJAYA 👏 COD SERI KEMBANGAN 🚘 COD DENGKIL 🚘 COD PUCHONG 🚘 COD SHAH ALAM 🚘 COD KAJANG BANGI

    BAWAL BLINK2 EXCLUSIVE 🌸Material: Satin Amelia 🌸Bidang: 45” 🌸Jahitan: Baby Seam 🌸Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸Bertakhtakan batu blink2 lagi

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SABAH SARAWAK

    #wasap / Call 👇👇👇👇🌹Fara🌹
    📲0133479269📲PUTRAJAYA/KAJANG
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲S.ALAM/S.KEMBANGAN

    #ashijabmalaysia
    🔛1 Helai - RM 79.00
    🔛2 Helai - RM 120.00

    #aslegacymalaysia #dherbsmalaysia #aslegacyproduk #dherbsproduk
    #ashijabmalaysia #ashijabaliffsyukri #aslegacyshahalam #dherbsshahalam #aslegacyputrajaya #dherbsputrajaya #aslegacycyberjaya #dherbscyberjaya #bawalraya #bawallembut #bawalcantik #bawalviral #tudungsenangbentuk #tudungantipekak
    #tudungdatinshahida #tudungaliffsyukri
    #tudungterletak #tudungviral
    #inspirasiwanita

  •  2  0  13 hours ago
  • BEAUROSE SKIN COLLAGEN✨ .
. 🌷Mencerahkan kulit badan dan kulit muka 🌷Memudarkan kesan jeragat / jerawat 🌷Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Merawat tumit merekah 🌷Menyihatkan rambut dan kuku 🌺memperlahankan proses penghasilan melanin yg secara tak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu
Hanya RM68.00
. 
www.wasap.my/60183756499/nakbeaurose

Mengandungi:
🌺Strawberry Juice Powder
🌺Roselle Powder 🌺Fructose 🌺Vitamin C 🌺Tremella 🌺Collagen
🌺Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)
. 
#aslegacymalaysia 
#aslegacyteamjerung 
#aslegacykejayaantanpabatasan 
#rezekiuntukdikongsi 
#beaurose
  • BEAUROSE SKIN COLLAGEN✨ .
    . 🌷Mencerahkan kulit badan dan kulit muka 🌷Memudarkan kesan jeragat / jerawat 🌷Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Merawat tumit merekah 🌷Menyihatkan rambut dan kuku 🌺memperlahankan proses penghasilan melanin yg secara tak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu
    Hanya RM68.00
    .
    www.wasap.my/60183756499/nakbeaurose

    Mengandungi:
    🌺Strawberry Juice Powder
    🌺Roselle Powder 🌺Fructose 🌺Vitamin C 🌺Tremella 🌺Collagen
    🌺Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyteamjerung
    #aslegacykejayaantanpabatasan
    #rezekiuntukdikongsi
    #beaurose

  •  3  0  13 hours ago

Top #aslegacymalaysia Posts

  • ✨KUALI @ ALUMINIUM NON STICK FRYING PAN by As Legacy✨

Ada 3 size:
1️⃣ 24 cm @ RM  99.00
2️⃣ 26 cm @ RM150.00
3️⃣ 28 cm @ RM180.00 ▶️ Frying Pan Set @RM399.00 (lebih Jimat beli 1 set ❤️) Info Produk:
🔘 Penebat & Penahan haba yg tinggi
🔘 Tidak mudah bercalar
🔘 Senang untuk dicuci
🔘 Tidak melekat
🔘 Menjaga kualiti makanan

Kelebihan Frying Pan:
✅ Permukaan bawah Aluminium Non-Stick
✅ Mengekalkan kepanasan yang tinggi
✅ Tahan lama utk proses memasak yg baik

Wahai ibu-ibu, jom dapatkan skrg. Mmg berbaloi baloi 👍🏻👍🏻. Nak order, jom wasap kak Nik, Agent sah As Legacy (ID: MOP06413). 📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakkualiperiuk @ 🖱️🖱️ klik bio @nik_as.legacyselangor 
@nik_asl.cosmetics 
utk memudahkan tanpa perlu save nombor. 🎁🎁🎁 ada hadiah misteri menanti.
🛵🚗 COD LEMBAH KLANG
📦📦 POSTAGE SELURUH NEGERI
**DAPATKAN PRODUK AS LEGACY DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯SAHAJA** AGENT DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.
Jom sertai team kami... #TEAMLETOPSS.💰💰
#aslegacyhq #aslegacymalaysia 
#aslegacy #aslegacyselangor 
#sayasukamasak  #teamafviral08927 #sayajual
#aslcosmeticshq #aslcosmetics #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
  • ✨KUALI @ ALUMINIUM NON STICK FRYING PAN by As Legacy✨

    Ada 3 size:
    1️⃣ 24 cm @ RM 99.00
    2️⃣ 26 cm @ RM150.00
    3️⃣ 28 cm @ RM180.00 ▶️ Frying Pan Set @RM399.00 (lebih Jimat beli 1 set ❤️) Info Produk:
    🔘 Penebat & Penahan haba yg tinggi
    🔘 Tidak mudah bercalar
    🔘 Senang untuk dicuci
    🔘 Tidak melekat
    🔘 Menjaga kualiti makanan

    Kelebihan Frying Pan:
    ✅ Permukaan bawah Aluminium Non-Stick
    ✅ Mengekalkan kepanasan yang tinggi
    ✅ Tahan lama utk proses memasak yg baik

    Wahai ibu-ibu, jom dapatkan skrg. Mmg berbaloi baloi 👍🏻👍🏻. Nak order, jom wasap kak Nik, Agent sah As Legacy (ID: MOP06413). 📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakkualiperiuk @ 🖱️🖱️ klik bio @nik_as.legacyselangor
    @nik_asl.cosmetics
    utk memudahkan tanpa perlu save nombor. 🎁🎁🎁 ada hadiah misteri menanti.
    🛵🚗 COD LEMBAH KLANG
    📦📦 POSTAGE SELURUH NEGERI
    **DAPATKAN PRODUK AS LEGACY DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯SAHAJA** AGENT DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.
    Jom sertai team kami... #TEAMLETOPSS.💰💰
    #aslegacyhq #aslegacymalaysia
    #aslegacy #aslegacyselangor
    #sayasukamasak #teamafviral08927 #sayajual
    #aslcosmeticshq #aslcosmetics #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs

  •  131  55  25 August, 2019
  • ❇️BIZZI FLUSH by As Legacy ❇️
💲 RM75.00

Masalah 💩💩?? Dengan Bizzi Flush, Insyaallah semuanya berjalan lancar. 
Kebaikan Bizzi Flush:
✨ Mengatasi masalah sembelit
✨ Mengawal selera makan
✨ Memberi tenaga
✨ Menyingkirkan toksin dalam badan
✨ Mengawal Metabolisme badan

Jom wasap kak Nik 📱📲 @nik_asl.cosmetics / 📱📲 @nik_as.legacyselangor 💻 www.wasap.my/60173709263/sayanakbizziflush

Yg nak join team Kak Nik pun blh wasap tau.. 😍😍 🛍️🛍️ Ready stock
🛵🚗 Cod / Postage available
🎁🎁 Free gift
💰💰 Agent Diperlukan Segera **DAPATKAN PRODUK ASL COSMETICS DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯 SAHAJA** #aslegacy #aslegacymalaysia 
#aslegacyselangor 
#aslegacyprodukviral 
#aslegacyagentsah #agentwanted 
#teamafviral08921
#alifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#sayanakkuruscepat
#sayanakcantik 
#kejayaantanpabatasan💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😍😍💪💪
#aslcosmetics 
#aslcosmeticsofficial 
#aslcosmeticshq 
#aslcosmeticsmy 
#cosmetics
  • ❇️BIZZI FLUSH by As Legacy ❇️
    💲 RM75.00

    Masalah 💩💩?? Dengan Bizzi Flush, Insyaallah semuanya berjalan lancar.
    Kebaikan Bizzi Flush:
    ✨ Mengatasi masalah sembelit
    ✨ Mengawal selera makan
    ✨ Memberi tenaga
    ✨ Menyingkirkan toksin dalam badan
    ✨ Mengawal Metabolisme badan

    Jom wasap kak Nik 📱📲 @nik_asl.cosmetics / 📱📲 @nik_as.legacyselangor 💻 www.wasap.my/60173709263/sayanakbizziflush

    Yg nak join team Kak Nik pun blh wasap tau.. 😍😍 🛍️🛍️ Ready stock
    🛵🚗 Cod / Postage available
    🎁🎁 Free gift
    💰💰 Agent Diperlukan Segera **DAPATKAN PRODUK ASL COSMETICS DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯 SAHAJA** #aslegacy #aslegacymalaysia
    #aslegacyselangor
    #aslegacyprodukviral
    #aslegacyagentsah #agentwanted
    #teamafviral08921
    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #sayanakkuruscepat
    #sayanakcantik
    #kejayaantanpabatasan💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😍😍💪💪
    #aslcosmetics
    #aslcosmeticsofficial
    #aslcosmeticshq
    #aslcosmeticsmy
    #cosmetics

  •  135  68  24 August, 2019
  • [Keluarga Bahagia Dato Sri Aliff Syukri]
.
Keluarga bahagia adalah menjadi impian semua orang. Begitu juga Dato' Sri Aliff Syukri yang memiliki keluarga bahagia hasil perkahwinannya pada umur 20 tahun bersama rakan sekerjanya, Datin Nur Shahida yang berusia 22 tahun pada ketika itu.
.
Kini beliau  mempunyai empat orang cahaya mata iaitu tiga lelaki dan seorang perempuan.. Malah, beliau turut memiliki seorang anak angkat perempuan.
.
Sesungguhnya, keluarga yang bahagia dan harmoni menjadi teras kepada kecemerlangan seisi keluarga.
.
Semoga keluarga beliau bahagia hingga ke syurga dan secara tak langsung menyumbang kepada kebaikan ummah. .
.
.......Kisah spesifik jatuh bangun Dato Seri Aliff Syukri DARI ZERO TO HERO kini dikongsikan dalam Ebook terbaru beliau iaitu @zerotoherobyas !
.
Dapatkan Ebook @zerotoherobyas sekarang.
.
Klik link di bio @zerotoherobyas sekarang!
.
P/s : grab cepat2 sebab anda akan dapat harga promosi sebelum kembali pada harga normal.
.
#zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
  • [Keluarga Bahagia Dato Sri Aliff Syukri]
    .
    Keluarga bahagia adalah menjadi impian semua orang. Begitu juga Dato' Sri Aliff Syukri yang memiliki keluarga bahagia hasil perkahwinannya pada umur 20 tahun bersama rakan sekerjanya, Datin Nur Shahida yang berusia 22 tahun pada ketika itu.
    .
    Kini beliau mempunyai empat orang cahaya mata iaitu tiga lelaki dan seorang perempuan.. Malah, beliau turut memiliki seorang anak angkat perempuan.
    .
    Sesungguhnya, keluarga yang bahagia dan harmoni menjadi teras kepada kecemerlangan seisi keluarga.
    .
    Semoga keluarga beliau bahagia hingga ke syurga dan secara tak langsung menyumbang kepada kebaikan ummah. .
    .
    .......Kisah spesifik jatuh bangun Dato Seri Aliff Syukri DARI ZERO TO HERO kini dikongsikan dalam Ebook terbaru beliau iaitu @zerotoherobyas !
    .
    Dapatkan Ebook @zerotoherobyas sekarang.
    .
    Klik link di bio @zerotoherobyas sekarang!
    .
    P/s : grab cepat2 sebab anda akan dapat harga promosi sebelum kembali pada harga normal.
    .
    #zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

  •  6,177  15  13 August, 2019
  • ✨WEAR BOOSTING SETTING SPRAY by ASL COSMETICS✨
Harga mampu milik... Hanya 💲RM39.90

Risau Make-Up x tahan lama❓❓Apa kata cuba Spray by ASL COSMETICS ni. Mmg best sangat. So, apa tunggu lg.

Berminat dgn produk ASL COSMETICS yang Top Top Meletops 💥💥 ni, blh wasap Kak Nik skrg, Beauty Partner ASL Cosmetics & Mobile Partner As Legacy (ID: MOP06413)
📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakspray or 💻💻 Klik Link bio @nik_as.legacyselangor , @nik_asl.cosmetics 🛍️🛍️ Ready stock
🛵🚗 Cod / Postage available
🆓🎁 Frdee gift
💰💰 Agent Diperlukan Segera **DAPATKAN PRODUK ASL COSMETICS MELALUI ONLINE DARIPADA BEAUTY PARTNER & MOBILE PARTNER YANG SAH 💯💯SAHAJA** #aslegacy #aslegacymalaysia 
#aslegacyselangor 
#aslegacyprodukviral 
#aslegacyagentsah #agentwanted 
#teamafviral08920
#alifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#sayapakaisayajual 
#sayanakcantik 
#kejayaantanpabatasan💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😍😍💪💪
#aslcosmetics 
#aslcosmeticsofficial 
#aslcosmeticshq 
#aslcosmeticsmy 
#cosmetics
  • ✨WEAR BOOSTING SETTING SPRAY by ASL COSMETICS✨
    Harga mampu milik... Hanya 💲RM39.90

    Risau Make-Up x tahan lama❓❓Apa kata cuba Spray by ASL COSMETICS ni. Mmg best sangat. So, apa tunggu lg.

    Berminat dgn produk ASL COSMETICS yang Top Top Meletops 💥💥 ni, blh wasap Kak Nik skrg, Beauty Partner ASL Cosmetics & Mobile Partner As Legacy (ID: MOP06413)
    📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakspray or 💻💻 Klik Link bio @nik_as.legacyselangor , @nik_asl.cosmetics 🛍️🛍️ Ready stock
    🛵🚗 Cod / Postage available
    🆓🎁 Frdee gift
    💰💰 Agent Diperlukan Segera **DAPATKAN PRODUK ASL COSMETICS MELALUI ONLINE DARIPADA BEAUTY PARTNER & MOBILE PARTNER YANG SAH 💯💯SAHAJA** #aslegacy #aslegacymalaysia
    #aslegacyselangor
    #aslegacyprodukviral
    #aslegacyagentsah #agentwanted
    #teamafviral08920
    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #sayapakaisayajual
    #sayanakcantik
    #kejayaantanpabatasan💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😍😍💪💪
    #aslcosmetics
    #aslcosmeticsofficial
    #aslcosmeticshq
    #aslcosmeticsmy
    #cosmetics

  •  131  54  24 August, 2019
  • PUCUK HARUMNITA .
.
.

Tercari - cari marksman Tangshan Dan jamu untuk kesihatan dalaman wanita yang boleh dipercayai dan berkesan. Mudah untuk dimakan dan tidak pahit.  Pucuk Harumnita adalah pilihannya.  Sachet sehari cukup untuk meningkatkan tenaga dan memelihara kesihatan dalaman untuk wanita. .
.
.
Khasiatnya : .
. 🌸 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌸Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
🌸 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
🌸 Mengetatkan otot faraj
🌸 Merawat masalah keputihan,  sengugut,  dan kitaran haid yang tidak stabil
🌸 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
🌸 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
🌸 Mengatasi masalah sakit puan
🌸 Membantu memperlahankan proses penuaan
🌸 Mencegah gejala monopos
🌸 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan . . .
.
. ➡️15 PAKET 1 KOTAK .
. 📢📢📢📢 Ada  Offer  dgn  Harumnita  Feminine  Wash
Jangan  lepaskan  peluang ✴️✴️✴️✴️✴️
. .
.

Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk  ORIGINAL direct dari ASLEGACY

WS 0193918789
WS 0193918789
WS 0193918789

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#Harumnita
#produkcoffee
#cergaskanharianda
#singkirkantoksik
  • PUCUK HARUMNITA .
    .
    .

    Tercari - cari marksman Tangshan Dan jamu untuk kesihatan dalaman wanita yang boleh dipercayai dan berkesan. Mudah untuk dimakan dan tidak pahit. Pucuk Harumnita adalah pilihannya. Sachet sehari cukup untuk meningkatkan tenaga dan memelihara kesihatan dalaman untuk wanita. .
    .
    .
    Khasiatnya : .
    . 🌸 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌸Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    🌸 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
    🌸 Mengetatkan otot faraj
    🌸 Merawat masalah keputihan, sengugut, dan kitaran haid yang tidak stabil
    🌸 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    🌸 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
    🌸 Mengatasi masalah sakit puan
    🌸 Membantu memperlahankan proses penuaan
    🌸 Mencegah gejala monopos
    🌸 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan . . .
    .
    . ➡️15 PAKET 1 KOTAK .
    . 📢📢📢📢 Ada Offer dgn Harumnita Feminine Wash
    Jangan lepaskan peluang ✴️✴️✴️✴️✴️
    . .
    .

    Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk ORIGINAL direct dari ASLEGACY

    WS 0193918789
    WS 0193918789
    WS 0193918789

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #Harumnita
    #produkcoffee
    #cergaskanharianda
    #singkirkantoksik

  •  115  45  31 May, 2020
  • 🔪KNIFE SET STAINLESS STELL 7 in 1"🔪
.
.

Set lengkap pisau yang  sesuai untuk suri rumah  dan  mereka  yang  suka  memasak,  inilah  pilihannya.
.
.

Anda  jarang  mendapat  set pisau yang memiliki  2 'cleaver knife' untuk mencincang  sayur dan  memotong daging dan  lengkap  dengan  besi  pengasah. .
.

Pisau yang bermutu dan tahan lasak dengan bentuk yg sesuai dan selesa untuk  digunakan.
.
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
Psssst  ada promotion,  grab  cepat  sebelum  kehabisan stock.
.
.

Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk  ORIGINAL direct dari ASLEGACY
.
.

WS 0193918789
WS 0193918789
WS 0193918789

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#Harumnita
#produkcoffee
#cergaskanharianda
#singkirkantoksik
#produkuntukcantik
#kebaikandalamanwanita
#knifeset
  • 🔪KNIFE SET STAINLESS STELL 7 in 1"🔪
    .
    .

    Set lengkap pisau yang sesuai untuk suri rumah dan mereka yang suka memasak, inilah pilihannya.
    .
    .

    Anda jarang mendapat set pisau yang memiliki 2 'cleaver knife' untuk mencincang sayur dan memotong daging dan lengkap dengan besi pengasah. .
    .

    Pisau yang bermutu dan tahan lasak dengan bentuk yg sesuai dan selesa untuk digunakan.
    .
    ✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
    Psssst ada promotion, grab cepat sebelum kehabisan stock.
    .
    .

    Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk ORIGINAL direct dari ASLEGACY
    .
    .

    WS 0193918789
    WS 0193918789
    WS 0193918789

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #Harumnita
    #produkcoffee
    #cergaskanharianda
    #singkirkantoksik
    #produkuntukcantik
    #kebaikandalamanwanita
    #knifeset

  •  144  43  8 June, 2020