#aslegacyeirasingapore Instagram Photos & Videos

aslegacyeirasingapore - 36 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.2
average likes

Latest #aslegacyeirasingapore Posts

  • .
Pucuk harumnita ni jenis cecair boleh diambil terus... KOYAK DAN MINUM. Sangat sesuai pada yang tak suka suppliment jenis pil❌
.
Pucuk harumnita ni sama juga hebat dengan gentel harumnita malah 10x ganda lebih hebat‼️Wowww😱
.
Jadi pada yang tak suka ambil pil boleh la cuba pucuk harumnita ni, rasa dia sedap masam manis buah & minum satu sachet pon rasa tak cukup
.
#pucukharumnitasingapore
#aslegacyeirasingapore
#Teameirasg .
#Riahcintabunga💐
  • .
    Pucuk harumnita ni jenis cecair boleh diambil terus... KOYAK DAN MINUM. Sangat sesuai pada yang tak suka suppliment jenis pil❌
    .
    Pucuk harumnita ni sama juga hebat dengan gentel harumnita malah 10x ganda lebih hebat‼️Wowww😱
    .
    Jadi pada yang tak suka ambil pil boleh la cuba pucuk harumnita ni, rasa dia sedap masam manis buah & minum satu sachet pon rasa tak cukup
    .
    #pucukharumnitasingapore
    #aslegacyeirasingapore
    #Teameirasg .
    #Riahcintabunga💐

  •  2  0  17 February, 2020
  • Setiap pagi ambik dlu 3s sebiji/2 biji mengikut kesesuain badan..30 minit sebelum srapan..sepanjang hari selera makan terkawal..sambil kita buat kerja seharian,sambil tu 3s membakar lemak2 degil dalam badan tu kn😘😘yg penting lbhkan minum air masak dan kurgkn minuman manis.. Lbhkan makan makanan yg berkhasiat🍚🍞🍌🍉🍓🍅🍊🍇 kurgkan fast food tau🍗🍖🍔🍟🍕🌮🍡🧀 #secretsuperslimmingsingapore 
#kuruscepat 
#aslegacyeirasingapore
  • Setiap pagi ambik dlu 3s sebiji/2 biji mengikut kesesuain badan..30 minit sebelum srapan..sepanjang hari selera makan terkawal..sambil kita buat kerja seharian,sambil tu 3s membakar lemak2 degil dalam badan tu kn😘😘yg penting lbhkan minum air masak dan kurgkn minuman manis.. Lbhkan makan makanan yg berkhasiat🍚🍞🍌🍉🍓🍅🍊🍇 kurgkan fast food tau🍗🍖🍔🍟🍕🌮🍡🧀 #secretsuperslimmingsingapore
    #kuruscepat
    #aslegacyeirasingapore

  •  2  2  1 May, 2019
  • Hala hala hala...comelnya 😍 nampak kecik2 lagi dah nampak talent dia tu...#kejayaan tanpa batasan . "ACIK2 JOM BELI ...DAPAT KAN SET PERUT KEMPIS BADAN SLIM ( BIZZI BODDY DRINK + BIZZI FLUSH)... cuba sekarang nanti raya dah boleh cantik2 pakai kebaya " "Cepat beli ! abah saya bilang lambat nanti stock habis ..jangan meroyan pulak 😅 "
#teameirasg 
#aslegacyeirasingapore 
#bizzibodysingapore 
#bizziflushsg - #regrann
  • Hala hala hala...comelnya 😍 nampak kecik2 lagi dah nampak talent dia tu... #kejayaan tanpa batasan . "ACIK2 JOM BELI ...DAPAT KAN SET PERUT KEMPIS BADAN SLIM ( BIZZI BODDY DRINK + BIZZI FLUSH)... cuba sekarang nanti raya dah boleh cantik2 pakai kebaya " "Cepat beli ! abah saya bilang lambat nanti stock habis ..jangan meroyan pulak 😅 "
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore
    #bizzibodysingapore
    #bizziflushsg - #regrann

  •  5  0  26 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!! #aslegacyeirasingapore 
#teameirasg 
#gentelharumnita
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!! #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #gentelharumnita

  •  4  0  2 April, 2019
  • MALUNYA BILA MISS V NI ASYIK BERBAU. JANGAN KATA DENGAN SUAMI, NAK LALU SEBELAH ORANG PUN RASA SEGAN. TAK YAKIN LANGSUNG LAH.
.
Sedihnya berdepan masalah ni.😭
.
Dapatkan hot item HARUMNITA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM WANITA .
Si suami tentu senyum sampai telinga.💕💕 #cantikluardandalam
#teameirasg 
#aslegacyeirasingapore
  • MALUNYA BILA MISS V NI ASYIK BERBAU. JANGAN KATA DENGAN SUAMI, NAK LALU SEBELAH ORANG PUN RASA SEGAN. TAK YAKIN LANGSUNG LAH.
    .
    Sedihnya berdepan masalah ni.😭
    .
    Dapatkan hot item HARUMNITA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM WANITA .
    Si suami tentu senyum sampai telinga.💕💕 #cantikluardandalam
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore

  •  2  0  31 March, 2019
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
.
Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

#pucukharumnita 
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg
#aalegacymalaysia
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
    .
    Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

    #pucukharumnita
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #aalegacymalaysia

  •  1  0  27 March, 2019
  • - CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
.
#jamugentelharumnita 
#jamukeputihan 
#jamuwanita 
#jamuperawan 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#bizziboddy 
#bisnesonline 
#onlineshopping 
#bazaarpaknilmurah 
#agentwanted 
#agentonline 
#teameirasg
#aslegacyeirasingapore - #regrann
  • - CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
    .
    #jamugentelharumnita
    #jamukeputihan
    #jamuwanita
    #jamuperawan
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #bizziboddy
    #bisnesonline
    #onlineshopping
    #bazaarpaknilmurah
    #agentwanted
    #agentonline
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore - #regrann

  •  1  0  27 March, 2019
  • Macammana produk kami berkesan tak?
.
.
Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari dengan #bizziboddy & kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream.. sapu2 je di bahagian yg berlemak dan lembik kesannya dlm masa 3 hari dah fit dan slim...Ada masalah sembelit? Susah membuang? Minum Bizzi Flush sbb rasa dia sngt sedap dan tak memulas.. semua lemak & lendir keluar mcm air.. Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready stock dkt @empayar_mama
Dan @eira_eira86
Harumnita pula luar biasa nikmatnya merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..bukan saja boleh dimakan tapi boleh di sumbat di vaginaaa dan kesan nikmatnya kalah anak dara sampai abang mintak 2kali.. abang pasti tidak dapat melupakan nikmatnya.. dlm 1 botol harumnita ada 120 biji dgn harga RM49.90 je. Gunakan juga bersama Harumnita Feminine Wash utk bersihkan bhg Miss V dari bau kurang enak
.
.
Cepat dapatkan produk di atas ni READY STOCK!!!! #aslegacyeirasingapore

#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#productberkesan
  • Macammana produk kami berkesan tak?
    .
    .
    Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari dengan #bizziboddy & kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream.. sapu2 je di bahagian yg berlemak dan lembik kesannya dlm masa 3 hari dah fit dan slim...Ada masalah sembelit? Susah membuang? Minum Bizzi Flush sbb rasa dia sngt sedap dan tak memulas.. semua lemak & lendir keluar mcm air.. Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready stock dkt @empayar_mama
    Dan @eira_eira86
    Harumnita pula luar biasa nikmatnya merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..bukan saja boleh dimakan tapi boleh di sumbat di vaginaaa dan kesan nikmatnya kalah anak dara sampai abang mintak 2kali.. abang pasti tidak dapat melupakan nikmatnya.. dlm 1 botol harumnita ada 120 biji dgn harga RM49.90 je. Gunakan juga bersama Harumnita Feminine Wash utk bersihkan bhg Miss V dari bau kurang enak
    .
    .
    Cepat dapatkan produk di atas ni READY STOCK!!!! #aslegacyeirasingapore

    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #productberkesan

  •  4  0  27 March, 2019
  • -  korang sama x mcm saya???...bila make up tebal saya x boleh lama2 mesti nak terus cuci sebab rasa muka tu berat...saya mmg x suka make up tebal...kalau tgk saya make up bila perlu je.......kalau hari biasa tu simple2 je guna set make up fly & kiss @aslegacy.malaysia ... .
Nak cuba set make up ni komen nak ya!! saya reply nanti😍😍 Atau wsp 
http://boleorder.wasap.my
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg 
#flyandkissmakeupset
  • - korang sama x mcm saya???...bila make up tebal saya x boleh lama2 mesti nak terus cuci sebab rasa muka tu berat...saya mmg x suka make up tebal...kalau tgk saya make up bila perlu je.......kalau hari biasa tu simple2 je guna set make up fly & kiss @aslegacy.malaysia ... .
    Nak cuba set make up ni komen nak ya!! saya reply nanti😍😍 Atau wsp
    http://boleorder.wasap.my
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #flyandkissmakeupset

  •  4  0  26 March, 2019
  • Botol kecil ni dalam dia ada biji2 comel...
comel tp khasiatnya BEGINI 👍👍.
.
.
HARUMNITA AS LEGACY 
Kelebihan harumnita :-
✔ Membantu Merawat keputihan
✔ Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Membantu Menghilangkan gatal-gatal di miss v
✔ Membantu Melancarkan peredaran haid .
✔ Payudara akan lebih tegang dan membulat 
Fungsi :-
✔ Membantu Menegangkan bibir miss v
✔ Membantu Mengurangkan sengugut
✔ Membantu Menambahkan tenaga batin
✔ Membantu Payudara kembali tegang
✔ Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
✔Membantu Melancarkan peredaran darah
✔meringankan  badan membuat perut kempis
✔menghilangkan sakit sendi
✔rahsia 1001 awek muda
✔ menegang dan menganjalkan payudara 
KESAN SEAWAL 3 HARI !!! 1 botol ada 120 biji
1 hari ambil 3biji pagi..tgh...mlm

#utk wanita belum berkahwin
Ambil 2 biji pagi...2 biji malam 
Order & cuba amalkn..pasti puashati
.
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#jamugentelharumnita 
#jamukeputihan 
#jamuwanita 
#jamuharumnita 
#mampumilik 
#malaysiabisnesonline 
#onlineshopping 
#bisnesonline 
#readystok 
#codjb
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg
  • Botol kecil ni dalam dia ada biji2 comel...
    comel tp khasiatnya BEGINI 👍👍.
    .
    .
    HARUMNITA AS LEGACY
    Kelebihan harumnita :-
    ✔ Membantu Merawat keputihan
    ✔ Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
    ✔ Membantu Menghilangkan gatal-gatal di miss v
    ✔ Membantu Melancarkan peredaran haid .
    ✔ Payudara akan lebih tegang dan membulat
    Fungsi :-
    ✔ Membantu Menegangkan bibir miss v
    ✔ Membantu Mengurangkan sengugut
    ✔ Membantu Menambahkan tenaga batin
    ✔ Membantu Payudara kembali tegang
    ✔ Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
    ✔Membantu Melancarkan peredaran darah
    ✔meringankan badan membuat perut kempis
    ✔menghilangkan sakit sendi
    ✔rahsia 1001 awek muda
    ✔ menegang dan menganjalkan payudara
    KESAN SEAWAL 3 HARI !!! 1 botol ada 120 biji
    1 hari ambil 3biji pagi..tgh...mlm

    #utk wanita belum berkahwin
    Ambil 2 biji pagi...2 biji malam
    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    .
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #jamugentelharumnita
    #jamukeputihan
    #jamuwanita
    #jamuharumnita
    #mampumilik
    #malaysiabisnesonline
    #onlineshopping
    #bisnesonline
    #readystok
    #codjb
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg

  •  3  0  26 March, 2019
  • CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
.
Nak oder klik link di bio🤗
.
#jamugentelharumnita 
#jamukeputihan 
#jamuwanita 
#jamuperawan 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#bizziboddy 
#bisnesonline 
#malaysiabisnesonline 
#onlineshopping 
#bazaarpaknilmurah 
#agentwanted 
#agentonline 
#teameirasg
#aslegacyeirasingapore
  • CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
    .
    Nak oder klik link di bio🤗
    .
    #jamugentelharumnita
    #jamukeputihan
    #jamuwanita
    #jamuperawan
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #bizziboddy
    #bisnesonline
    #malaysiabisnesonline
    #onlineshopping
    #bazaarpaknilmurah
    #agentwanted
    #agentonline
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore

  •  1  0  26 March, 2019
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
.
Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍
.
Wasap sekarang tau..
.
Tekan link wsp di bio ig
Atau klik http://boleorder.wasap.my
#pucukharumnita 
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg
#aalegacymalaysia
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
    .
    Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍
    .
    Wasap sekarang tau..
    .
    Tekan link wsp di bio ig
    Atau klik http://boleorder.wasap.my
    #pucukharumnita
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #aalegacymalaysia

  •  4  0  26 March, 2019
  • Bizzi Flush ni memang sangat berkesan untuk mengatasi masalah sembelit, perut buncit, menurunkan kolesterol tinggi dan membuang toksin dalam badan.
.
Wajib ambil Bizzi Flush setiap hari sebelum tidur kalau nak remove toksin dalam badan. Kenapa perlu singkirkan toksin dalam badan? Kalau nak tahu, toksin lah punca no 1 yang menyebabkan pelbagai masalah kesihatan. Baik yang muda atau tua, lelaki dan perempuan semua perlu ambil tahu kepentingan remove toksin dari badan. Baru lah badan sihat, cergas dan slim!
.
Bizzi Flush ni berperisa Berry dan sangat sedap minum dlm sachet macam tu saja tak perlu bancuh. Macam minum air Ribena gitu. Seelok-eloknya ambil Bizzi Flush sebelum tidur sebab nanti bila bangun pagi, proses pembuangan tu akan jadi sangat lancar.
.
.
Untuk pembelian boleh whatsapp 
http://boleorder.wasap.my
#aslegacyeirasingapore - #regrann
  • Bizzi Flush ni memang sangat berkesan untuk mengatasi masalah sembelit, perut buncit, menurunkan kolesterol tinggi dan membuang toksin dalam badan.
    .
    Wajib ambil Bizzi Flush setiap hari sebelum tidur kalau nak remove toksin dalam badan. Kenapa perlu singkirkan toksin dalam badan? Kalau nak tahu, toksin lah punca no 1 yang menyebabkan pelbagai masalah kesihatan. Baik yang muda atau tua, lelaki dan perempuan semua perlu ambil tahu kepentingan remove toksin dari badan. Baru lah badan sihat, cergas dan slim!
    .
    Bizzi Flush ni berperisa Berry dan sangat sedap minum dlm sachet macam tu saja tak perlu bancuh. Macam minum air Ribena gitu. Seelok-eloknya ambil Bizzi Flush sebelum tidur sebab nanti bila bangun pagi, proses pembuangan tu akan jadi sangat lancar.
    .
    .
    Untuk pembelian boleh whatsapp
    http://boleorder.wasap.my
    #aslegacyeirasingapore - #regrann

  •  7  0  26 March, 2019
  • Hari2 cosume.. Hari2 toksik segala bagai dalam usus die flush👍👍👍.
.
Bizzi flush bukan sahaja utk detox tapi mencantikkan kulit, mengatasi masalah sukar tido malam, sembelit dan yg best nya PERUT MAKIN KEMPIS👍👍👍
.
MUST TRY!!!! bila flush  toksik dalam badan kita... Apa2 suplement kita ambik 10x ganda lebih berkesan!!! Kompemmm!! .
Nak order klik link di bawah ini atau di bio ig
http://boleorder.wasap.my

#aslegacyeirasingapore 
#aslegacyeirajbsingapore 
#teameirasg 
#bizziflushdetox 
#10xgandaefectif
  • Hari2 cosume.. Hari2 toksik segala bagai dalam usus die flush👍👍👍.
    .
    Bizzi flush bukan sahaja utk detox tapi mencantikkan kulit, mengatasi masalah sukar tido malam, sembelit dan yg best nya PERUT MAKIN KEMPIS👍👍👍
    .
    MUST TRY!!!! bila flush toksik dalam badan kita... Apa2 suplement kita ambik 10x ganda lebih berkesan!!! Kompemmm!! .
    Nak order klik link di bawah ini atau di bio ig
    http://boleorder.wasap.my

    #aslegacyeirasingapore
    #aslegacyeirajbsingapore
    #teameirasg
    #bizziflushdetox
    #10xgandaefectif

  •  3  0  22 March, 2019
  • Bizzi body contour cream🔥

BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
.
🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #aslegacyeirasingapore #teameirasg - #regrann
  • Bizzi body contour cream🔥

    BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
    .
    🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #aslegacyeirasingapore #teameirasg - #regrann

  •  5  1  22 March, 2019
  • Bizzibody Contour Cream🔥
.
Siapa dah minum #bizzyboddy nak dapatkan keberkesanan 10 kali ganda guna lotion ni🙋‍♀️
.
Harga amat berpatutan. Sapu sapu je  di bahagian yang berlemak dan lembik.
.
👉 Fat Burning
👉Skin Firming
👉Body Toning
.
Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus🤩
.
.
Tak ada dijual di kedai2.... Cepat cepatttt... produk Ini sangat limited. Laku keras macam goreng pisang panas🔥
.
.
Jom wassap sis laju lajuu! Yang penting READY STOCK uols!🤩
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg - #regrann
  • Bizzibody Contour Cream🔥
    .
    Siapa dah minum #bizzyboddy nak dapatkan keberkesanan 10 kali ganda guna lotion ni🙋‍♀️
    .
    Harga amat berpatutan. Sapu sapu je di bahagian yang berlemak dan lembik.
    .
    👉 Fat Burning
    👉Skin Firming
    👉Body Toning
    .
    Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus🤩
    .
    .
    Tak ada dijual di kedai2.... Cepat cepatttt... produk Ini sangat limited. Laku keras macam goreng pisang panas🔥
    .
    .
    Jom wassap sis laju lajuu! Yang penting READY STOCK uols!🤩
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar#aslegacyeirasingapore
    #teameirasg - #regrann

  •  3  1  22 March, 2019
  • - Ohhhh patutlah fasha kurussss inilah rahsianyaaa 💃🏻💃🏻🥳🥳 WOW produk baru dari AS Legacy 💃🏻
Bizzi Flush 🙌🏼 Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. 
Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali! Bila lagi nak dapatkan produk Bizzi Flush ni? 🥳

Dapatkan sekarang! 
Wsp pm 
http://boleorder.wasap.my
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg 
#Bizziflush 
#detox
#10xkesanberganda
  • - Ohhhh patutlah fasha kurussss inilah rahsianyaaa 💃🏻💃🏻🥳🥳 WOW produk baru dari AS Legacy 💃🏻
    Bizzi Flush 🙌🏼 Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu.
    Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali! Bila lagi nak dapatkan produk Bizzi Flush ni? 🥳

    Dapatkan sekarang!
    Wsp pm
    http://boleorder.wasap.my
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #Bizziflush
    #detox
    #10xkesanberganda

  •  5  0  21 March, 2019
  • BIZZI FLUSH!!! INSTOCK!!! .
AMBIL SATU SACHET JE SETIAP MALAM..... siapa yg ada masalah sembelit, susah tido, kurang tenaga membuang tak lawas better uolss take this👍👍👍
.
Kompem besok pagi die flush habis habisan usus kite👍👍..
.
Perut pun makin kempis👍
Badan ringan je👍
.
Nak order jom wsp eira
http://boleorder.wasap.my
#bizzioriginal 
#bizziflushdetox 
#aslegacyeirasingapore
  • BIZZI FLUSH!!! INSTOCK!!! .
    AMBIL SATU SACHET JE SETIAP MALAM..... siapa yg ada masalah sembelit, susah tido, kurang tenaga membuang tak lawas better uolss take this👍👍👍
    .
    Kompem besok pagi die flush habis habisan usus kite👍👍..
    .
    Perut pun makin kempis👍
    Badan ringan je👍
    .
    Nak order jom wsp eira
    http://boleorder.wasap.my
    #bizzioriginal
    #bizziflushdetox
    #aslegacyeirasingapore

  •  6  0  20 March, 2019
  • -  #TERAPI_MANDIAN_GEL_BIDARA_AIS_DAN_LIMAU 🙋‍♀️🌿🍃🍃 Siapa ada masalah dibawah boleh cuba buat dirumah.Sekarang musim panas sangat,jadi saya baru buat terapi ini di rumah,kerana saya sering sakit kepala dan juga migrain dibahagian kelapa yang melibatkan otot mata hingga pening2.Alhamdulilah baru cuba bt xdi sakit kepala dah hilang,syukur sangat.Boleh lah cuba terapi saya ini.Khasiat gel bidara pun ada 7 Aura bahan.Saya campur kan mandian itu dengan gel bidara.Segar dan ringgan badan.🤗 Malah merawat Ikhtiar kaedah mandi limau bagi masalah gangguan makhluk halus, lesu-lesu badan,sukar tidur malam,gatal-gatal badan dan migrin.Boleh cuba buat untuk anak-anak juga.
#GEL_MANDIAN_BIDARA
🍃Membuang toksin/daki pada kulit
🍃Merawat lemah semangat
🍃Membuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
🍃Menghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
🍃Menghilang bua badan.
.
BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
🌷Daun Bidara
🌷Garam bukit
🌷Limau purut
🌷Daun Pudina
🌷Gelam wangi
🌷Bunga mawar
.
BAHAN:
✅Gel  Mandian Bidara
✅Limau
✅Ais Tiub

CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
✔Mandi dari kaki ke kepala
✔Baca Al Fatihah 1kali
✔Baca An-Nas 3 kali
✔Baca Al-Ikhlas 3 kali
✔Baca Al-Kafirun 3 kali
✔Ayat Kursi 1 kali
✔Surah Yasin ayat  ke-9
✔Selawat

Diingatkan ini adalah sebagai salah satu ikhtiar dalam rawatan alternatif.Kesembuhan dan kebergantungan hanya pada Allah  SWT jua.InsyaAllah 
Doa_Usaha_Ikhtiar_Tawakal_Redha
.
Rm25/$12
Postage RM7SM RM12SS
.
Limited stock!! hanya terdapat dipasaran online sahaja.
.
Jom cepat..
CEPAT... Ready stock !
.
WhatsApp SEKARANG atau tekan link wasap pada bio di atas 😉
http://boleorder.wasap.my
.
Pos seluruh malaysia, Singapura, brunei dan Indonesia
.
AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
#bizzibody #aslegacymalaysia #aslegacyeirasingapore #harumnita #gentelharumnita #gelmandianbidara #bidarashowergel #bizzibodymalaysia #bizzibodycream #bizzibodycreamcontour #harumnitafemininewash #feminewash #wanita #ibucantikluarbiasa #kurus #kurussihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #eczema #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #aslegacyeirasingapo
  • - #TERAPI_MANDIAN_GEL_BIDARA_AIS_DAN_LIMAU 🙋‍♀️🌿🍃🍃 Siapa ada masalah dibawah boleh cuba buat dirumah.Sekarang musim panas sangat,jadi saya baru buat terapi ini di rumah,kerana saya sering sakit kepala dan juga migrain dibahagian kelapa yang melibatkan otot mata hingga pening2.Alhamdulilah baru cuba bt xdi sakit kepala dah hilang,syukur sangat.Boleh lah cuba terapi saya ini.Khasiat gel bidara pun ada 7 Aura bahan.Saya campur kan mandian itu dengan gel bidara.Segar dan ringgan badan.🤗 Malah merawat Ikhtiar kaedah mandi limau bagi masalah gangguan makhluk halus, lesu-lesu badan,sukar tidur malam,gatal-gatal badan dan migrin.Boleh cuba buat untuk anak-anak juga.
    #GEL_MANDIAN_BIDARA
    🍃Membuang toksin/daki pada kulit
    🍃Merawat lemah semangat
    🍃Membuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
    🍃Menghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
    🍃Menghilang bua badan.
    .
    BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
    🌷Daun Bidara
    🌷Garam bukit
    🌷Limau purut
    🌷Daun Pudina
    🌷Gelam wangi
    🌷Bunga mawar
    .
    BAHAN:
    ✅Gel Mandian Bidara
    ✅Limau
    ✅Ais Tiub

    CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
    ✔Mandi dari kaki ke kepala
    ✔Baca Al Fatihah 1kali
    ✔Baca An-Nas 3 kali
    ✔Baca Al-Ikhlas 3 kali
    ✔Baca Al-Kafirun 3 kali
    ✔Ayat Kursi 1 kali
    ✔Surah Yasin ayat ke-9
    ✔Selawat

    Diingatkan ini adalah sebagai salah satu ikhtiar dalam rawatan alternatif.Kesembuhan dan kebergantungan hanya pada Allah SWT jua.InsyaAllah
    Doa_Usaha_Ikhtiar_Tawakal_Redha
    .
    Rm25/$12
    Postage RM7SM RM12SS
    .
    Limited stock!! hanya terdapat dipasaran online sahaja.
    .
    Jom cepat..
    CEPAT... Ready stock !
    .
    WhatsApp SEKARANG atau tekan link wasap pada bio di atas 😉
    http://boleorder.wasap.my
    .
    Pos seluruh malaysia, Singapura, brunei dan Indonesia
    .
    AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.
    .
    #bizzibody #aslegacymalaysia #aslegacyeirasingapore #harumnita #gentelharumnita #gelmandianbidara #bidarashowergel #bizzibodymalaysia #bizzibodycream #bizzibodycreamcontour #harumnitafemininewash #feminewash #wanita #ibucantikluarbiasa #kurus #kurussihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #eczema #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #aslegacyeirasingapo

  •  11  1  20 March, 2019
  • Beli sebelum sold out.. isteri pak tam dah cantik😘😘
.
.
sapa kata kalau acik2 duduk rumah,anak berderet,selalu naik motor x boleh make up lawa2 kan.... set make up 5 in 1 terbaru dari @as.legacymalaysia ... 5 minit siap walapun dok atas motor pun boleh makeup vogue mcm wife pak tam ni... semuanya ada satu set, mudah dan jimat. Semua krew pakai pa,anak dan tukang kebun jeer🤫🤫
.
.
. 
Dapatkan Set Make Up Limited Edition Fly & Kiss 💋 daripada kami wakil penjual yang sah 
#aslegacyeirasingapore 
#flyandkissmakeupset 
#sayajualsayapakaijugak 
#teameirasg
  • Beli sebelum sold out.. isteri pak tam dah cantik😘😘
    .
    .
    sapa kata kalau acik2 duduk rumah,anak berderet,selalu naik motor x boleh make up lawa2 kan.... set make up 5 in 1 terbaru dari @as.legacymalaysia ... 5 minit siap walapun dok atas motor pun boleh makeup vogue mcm wife pak tam ni... semuanya ada satu set, mudah dan jimat. Semua krew pakai pa,anak dan tukang kebun jeer🤫🤫
    .
    .
    .
    Dapatkan Set Make Up Limited Edition Fly & Kiss 💋 daripada kami wakil penjual yang sah
    #aslegacyeirasingapore
    #flyandkissmakeupset
    #sayajualsayapakaijugak
    #teameirasg

  •  3  0  16 March, 2019

Top #aslegacyeirasingapore Posts

  • Setiap pagi ambik dlu 3s sebiji/2 biji mengikut kesesuain badan..30 minit sebelum srapan..sepanjang hari selera makan terkawal..sambil kita buat kerja seharian,sambil tu 3s membakar lemak2 degil dalam badan tu kn😘😘yg penting lbhkan minum air masak dan kurgkn minuman manis.. Lbhkan makan makanan yg berkhasiat🍚🍞🍌🍉🍓🍅🍊🍇 kurgkan fast food tau🍗🍖🍔🍟🍕🌮🍡🧀 #secretsuperslimmingsingapore 
#kuruscepat 
#aslegacyeirasingapore
  • Setiap pagi ambik dlu 3s sebiji/2 biji mengikut kesesuain badan..30 minit sebelum srapan..sepanjang hari selera makan terkawal..sambil kita buat kerja seharian,sambil tu 3s membakar lemak2 degil dalam badan tu kn😘😘yg penting lbhkan minum air masak dan kurgkn minuman manis.. Lbhkan makan makanan yg berkhasiat🍚🍞🍌🍉🍓🍅🍊🍇 kurgkan fast food tau🍗🍖🍔🍟🍕🌮🍡🧀 #secretsuperslimmingsingapore
    #kuruscepat
    #aslegacyeirasingapore

  •  2  2  1 May, 2019
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
.
Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

#pucukharumnita 
#aslegacyeirasingapore 
#teameirasg
#aalegacymalaysia
  • naik jemu telinga dengar asyik nakkk jee...tapi kalau yg shuben x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 yg tuttt semakin longgaq kan? 😜, tenaga pun kurang, dalamn pun x semantop dulu....tapi bila makan ni silap2 lebih mantop dari zaman sis dulu 😜😜
    .
    Produk tgh 🔥🔥 sampai je habis...sampai je habis!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

    #pucukharumnita
    #aslegacyeirasingapore
    #teameirasg
    #aalegacymalaysia

  •  1  0  27 March, 2019
  • - CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
.
#jamugentelharumnita 
#jamukeputihan 
#jamuwanita 
#jamuperawan 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#bizziboddy 
#bisnesonline 
#onlineshopping 
#bazaarpaknilmurah 
#agentwanted 
#agentonline 
#teameirasg
#aslegacyeirasingapore - #regrann
  • - CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱.👍👍
    .
    #jamugentelharumnita
    #jamukeputihan
    #jamuwanita
    #jamuperawan
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #bizziboddy
    #bisnesonline
    #onlineshopping
    #bazaarpaknilmurah
    #agentwanted
    #agentonline
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore - #regrann

  •  1  0  27 March, 2019
  • MALUNYA BILA MISS V NI ASYIK BERBAU. JANGAN KATA DENGAN SUAMI, NAK LALU SEBELAH ORANG PUN RASA SEGAN. TAK YAKIN LANGSUNG LAH.
.
Sedihnya berdepan masalah ni.😭
.
Dapatkan hot item HARUMNITA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM WANITA .
Si suami tentu senyum sampai telinga.💕💕 #cantikluardandalam
#teameirasg 
#aslegacyeirasingapore
  • MALUNYA BILA MISS V NI ASYIK BERBAU. JANGAN KATA DENGAN SUAMI, NAK LALU SEBELAH ORANG PUN RASA SEGAN. TAK YAKIN LANGSUNG LAH.
    .
    Sedihnya berdepan masalah ni.😭
    .
    Dapatkan hot item HARUMNITA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM WANITA .
    Si suami tentu senyum sampai telinga.💕💕 #cantikluardandalam
    #teameirasg
    #aslegacyeirasingapore

  •  2  0  31 March, 2019
  • Beli sebelum sold out.. isteri pak tam dah cantik😘😘
.
.
sapa kata kalau acik2 duduk rumah,anak berderet,selalu naik motor x boleh make up lawa2 kan.... set make up 5 in 1 terbaru dari @as.legacymalaysia ... 5 minit siap walapun dok atas motor pun boleh makeup vogue mcm wife pak tam ni... semuanya ada satu set, mudah dan jimat. Semua krew pakai pa,anak dan tukang kebun jeer🤫🤫
.
.
. 
Dapatkan Set Make Up Limited Edition Fly & Kiss 💋 daripada kami wakil penjual yang sah 
#aslegacyeirasingapore 
#flyandkissmakeupset 
#sayajualsayapakaijugak 
#teameirasg
  • Beli sebelum sold out.. isteri pak tam dah cantik😘😘
    .
    .
    sapa kata kalau acik2 duduk rumah,anak berderet,selalu naik motor x boleh make up lawa2 kan.... set make up 5 in 1 terbaru dari @as.legacymalaysia ... 5 minit siap walapun dok atas motor pun boleh makeup vogue mcm wife pak tam ni... semuanya ada satu set, mudah dan jimat. Semua krew pakai pa,anak dan tukang kebun jeer🤫🤫
    .
    .
    .
    Dapatkan Set Make Up Limited Edition Fly & Kiss 💋 daripada kami wakil penjual yang sah
    #aslegacyeirasingapore
    #flyandkissmakeupset
    #sayajualsayapakaijugak
    #teameirasg

  •  3  0  16 March, 2019
  • .
Pucuk harumnita ni jenis cecair boleh diambil terus... KOYAK DAN MINUM. Sangat sesuai pada yang tak suka suppliment jenis pil❌
.
Pucuk harumnita ni sama juga hebat dengan gentel harumnita malah 10x ganda lebih hebat‼️Wowww😱
.
Jadi pada yang tak suka ambil pil boleh la cuba pucuk harumnita ni, rasa dia sedap masam manis buah & minum satu sachet pon rasa tak cukup
.
#pucukharumnitasingapore
#aslegacyeirasingapore
#Teameirasg .
#Riahcintabunga💐
  • .
    Pucuk harumnita ni jenis cecair boleh diambil terus... KOYAK DAN MINUM. Sangat sesuai pada yang tak suka suppliment jenis pil❌
    .
    Pucuk harumnita ni sama juga hebat dengan gentel harumnita malah 10x ganda lebih hebat‼️Wowww😱
    .
    Jadi pada yang tak suka ambil pil boleh la cuba pucuk harumnita ni, rasa dia sedap masam manis buah & minum satu sachet pon rasa tak cukup
    .
    #pucukharumnitasingapore
    #aslegacyeirasingapore
    #Teameirasg .
    #Riahcintabunga💐

  •  2  0  17 February, 2020
  • 🤩BIZZI FLUSH🏃🏻‍♂ harga RM75.00 sahaja💰

Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

#harumnita #bizzibody #jamuabgsyg #senggugut #kempisperut #anjalpayudara #aslegacy #aslegacyeirasingapore #codperlis #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #pujaanhatikanda #jamshirbodyscrub #gelmandianbidara #datoaliffsyukri #ubatkurus #badanlangsing #produkviral #aslegacymalaysia #jerawatbadan
#bizziflush -
  • 🤩BIZZI FLUSH🏃🏻‍♂ harga RM75.00 sahaja💰

    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

    #harumnita #bizzibody #jamuabgsyg #senggugut #kempisperut #anjalpayudara #aslegacy #aslegacyeirasingapore #codperlis #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #pujaanhatikanda #jamshirbodyscrub #gelmandianbidara #datoaliffsyukri #ubatkurus #badanlangsing #produkviral #aslegacymalaysia #jerawatbadan
    #bizziflush -

  •  6  0  8 March, 2019