#aslegacyeirajbsgpore Instagram Photos & Videos

aslegacyeirajbsgpore - 111 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.3
average likes

Latest #aslegacyeirajbsgpore Posts

  • Berita baik ‼️‼️‼️ Untuk sesiapa yang xboleh minum Green tea 🍵... Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA

Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 😍😍😍
Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA 🍋

RASA YANG.................
LEBIH SEDAP❗ 
LEBIH HEBAT ❗ 🔥 Menjaga Keseimbangan Metobolisme tubuh
🔥Mengatasi Masalah sembelit
🔥Menurunkan Kadar Kolestrol
🔥Mengawal Selera Makan
🔥Mencantikkan Kulit
🔥Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🔥Mengurangkan Masalah Obes
🔥Memberi Tenaga
🔥 Boleh Dibancuh dengan Air Sejuk

Berminat untuk mencuba???preorder!! Tunggu apa lagi jom Wassap klik link di bio ig

#produkterbaru
#produkterhangat
#produkkurus
#BZLemonTea
#aslegacyeirajbsgpore - #regrann
  • Berita baik ‼️‼️‼️ Untuk sesiapa yang xboleh minum Green tea 🍵... Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA

    Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 😍😍😍
    Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA 🍋

    RASA YANG.................
    LEBIH SEDAP❗
    LEBIH HEBAT ❗ 🔥 Menjaga Keseimbangan Metobolisme tubuh
    🔥Mengatasi Masalah sembelit
    🔥Menurunkan Kadar Kolestrol
    🔥Mengawal Selera Makan
    🔥Mencantikkan Kulit
    🔥Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🔥Mengurangkan Masalah Obes
    🔥Memberi Tenaga
    🔥 Boleh Dibancuh dengan Air Sejuk

    Berminat untuk mencuba???preorder!! Tunggu apa lagi jom Wassap klik link di bio ig

    #produkterbaru
    #produkterhangat
    #produkkurus
    #BZLemonTea
    #aslegacyeirajbsgpore - #regrann

  •  3  0  23 April, 2019
  • Penyebab susah buang air besar @ sembelit ?? .
.

Susah buang air besar paling sering disebabkan oleh adanya gangguan pada fungsi usus , Setidaknya ada 2 hal yang mempengaruhi hal ini yaitu feses (benda yang akan dikeluarkan) dan usus sebagai organ yang mengeluarkannya. Gangguan pada salah satu atau keduanya akan menyebabkan BAB tidak lancar. Misalnya feses yang keras akan menyebabkan usus bekerja keras untuk mengeluarkannya . .

Tapi anda jangan risau lagi , Bizzi Flush dapata mengatasi masalah susah nak membuang nie , ia jugak membantu anda mengurangkan berat badan tau . . Harga pun sangat berpatutan $30 sahaja dan korang boleh dapatkan sekarang dengan mobile partner diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia . 
BERMINAT ?
Boleh direct PM atau WS
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#bbflush - #regrann
  • Penyebab susah buang air besar @ sembelit ?? .
    .

    Susah buang air besar paling sering disebabkan oleh adanya gangguan pada fungsi usus , Setidaknya ada 2 hal yang mempengaruhi hal ini yaitu feses (benda yang akan dikeluarkan) dan usus sebagai organ yang mengeluarkannya. Gangguan pada salah satu atau keduanya akan menyebabkan BAB tidak lancar. Misalnya feses yang keras akan menyebabkan usus bekerja keras untuk mengeluarkannya . .

    Tapi anda jangan risau lagi , Bizzi Flush dapata mengatasi masalah susah nak membuang nie , ia jugak membantu anda mengurangkan berat badan tau . . Harga pun sangat berpatutan $30 sahaja dan korang boleh dapatkan sekarang dengan mobile partner diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia .
    BERMINAT ?
    Boleh direct PM atau WS
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #bbflush - #regrann

  •  2  0  23 April, 2019
  • Penyebab susah buang air besar @ sembelit ?? .
.

Susah buang air besar paling sering disebabkan oleh adanya gangguan pada fungsi usus , Setidaknya ada 2 hal yang mempengaruhi hal ini yaitu feses (benda yang akan dikeluarkan) dan usus sebagai organ yang mengeluarkannya. Gangguan pada salah satu atau keduanya akan menyebabkan BAB tidak lancar. Misalnya feses yang keras akan menyebabkan usus bekerja keras untuk mengeluarkannya . .

Tapi anda jangan risau lagi , Bizzi Flush dapata mengatasi masalah susah nak membuang nie , ia jugak membantu anda mengurangkan berat badan tau . . Harga pun sangat berpatutan $30 sahaja dan korang boleh dapatkan sekarang dengan mobile partner diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia . 
BERMINAT ?
Boleh direct PM atau WS
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#bbflush - #regrann
  • Penyebab susah buang air besar @ sembelit ?? .
    .

    Susah buang air besar paling sering disebabkan oleh adanya gangguan pada fungsi usus , Setidaknya ada 2 hal yang mempengaruhi hal ini yaitu feses (benda yang akan dikeluarkan) dan usus sebagai organ yang mengeluarkannya. Gangguan pada salah satu atau keduanya akan menyebabkan BAB tidak lancar. Misalnya feses yang keras akan menyebabkan usus bekerja keras untuk mengeluarkannya . .

    Tapi anda jangan risau lagi , Bizzi Flush dapata mengatasi masalah susah nak membuang nie , ia jugak membantu anda mengurangkan berat badan tau . . Harga pun sangat berpatutan $30 sahaja dan korang boleh dapatkan sekarang dengan mobile partner diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia .
    BERMINAT ?
    Boleh direct PM atau WS
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #bbflush - #regrann

  •  0  0  12 April, 2019
  • Yeeyyyyy feedback lagi👏👏👏
.
I like.. I like.. 👍👍
.
2kg weiii loss😱belom hbis 1box lgi tau...membuang pun lancar &teratur👍
..
Haaa ramai yg da cuba.. Uolsss bila lagi??? .
Nk order jom wsp eira
#bbflush 
#bbbody 
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg - #regrann
  • Yeeyyyyy feedback lagi👏👏👏
    .
    I like.. I like.. 👍👍
    .
    2kg weiii loss😱belom hbis 1box lgi tau...membuang pun lancar &teratur👍
    ..
    Haaa ramai yg da cuba.. Uolsss bila lagi??? .
    Nk order jom wsp eira
    #bbflush
    #bbbody
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg - #regrann

  •  1  0  12 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
#gentelharumnitaAslegacyeira
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #gentelharumnitaAslegacyeira

  •  1  0  8 April, 2019
  • Wangi dan segar sepanjang hari selepas mandi.💕💕
.
Tiada lagi gatal-gatal dan jerawat badan. Tiada lagi panau dan ketiak hitam. Tiada lagi celah kelangkang gelap. Tiada lagi bau badan. Tiada lagi lesu dan tidak bermaya. .
#jamshiraslegacy 
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
  • Wangi dan segar sepanjang hari selepas mandi.💕💕
    .
    Tiada lagi gatal-gatal dan jerawat badan. Tiada lagi panau dan ketiak hitam. Tiada lagi celah kelangkang gelap. Tiada lagi bau badan. Tiada lagi lesu dan tidak bermaya. .
    #jamshiraslegacy
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg

  •  1  0  5 April, 2019
  • Assalamualaikum .. .
Jom mulakan hari anda dengan mengamalkan Jus PUCUK HARUMNITA minuman Botani Madu ,Temukunci & Angelica Cinensis(Dong Quai)
.
Nak tahu khasiat dan kebaikan PUCUK HARUMNITA ???
Tungguuu ... 😅😅😅
.
Siape yg dah cuba PUCUK HARUMNITA ???
#teameirasg 
#aslegacyeirajbsgpore 
#pucukharumnitaEira
  • Assalamualaikum .. .
    Jom mulakan hari anda dengan mengamalkan Jus PUCUK HARUMNITA minuman Botani Madu ,Temukunci & Angelica Cinensis(Dong Quai)
    .
    Nak tahu khasiat dan kebaikan PUCUK HARUMNITA ???
    Tungguuu ... 😅😅😅
    .
    Siape yg dah cuba PUCUK HARUMNITA ???
    #teameirasg
    #aslegacyeirajbsgpore
    #pucukharumnitaEira

  •  1  0  5 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
#gentelharumnitaAslegacyeira
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #gentelharumnitaAslegacyeira

  •  1  0  5 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
#gentelharumnitaAslegacyeira
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #gentelharumnitaAslegacyeira

  •  2  2  5 April, 2019
  • testimoni pengguna Gel Mandian Bidara dari @as.legacymalaysia so kalau anda dah menggunakan produk ni, cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂 -#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#bidarashowergel
  • testimoni pengguna Gel Mandian Bidara dari @as.legacymalaysia so kalau anda dah menggunakan produk ni, cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
    .
    kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂 - #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #bidarashowergel

  •  1  0  5 April, 2019
  • AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat.

#gentelharumnitaAslegacyeira 
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
  • AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
    Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

    Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat.

    #gentelharumnitaAslegacyeira
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg

  •  1  0  5 April, 2019
  • Yeayyy dapat feedback BB BODY lagi💃💃💃..ofkoss la dari reg cust @eira_eira86 😍😍😍😍
.
Alhamdulillah belom habis 1botol berat badan turun👍
Perut pun kempis👍
.
And hari ni repeat lagi... Nampak kan... Kalau betul2 follow cara makan.. Insyallah berkesan!!!... Yg penting air putih mesti lebih👍
.
Jom cuba... Dm wsp 
http://boleorder.wasap.my
#bbbody
#aslegacyeirajbsgpore 
#greenteaflavour 
#teameirasg
  • Yeayyy dapat feedback BB BODY lagi💃💃💃..ofkoss la dari reg cust @eira_eira86 😍😍😍😍
    .
    Alhamdulillah belom habis 1botol berat badan turun👍
    Perut pun kempis👍
    .
    And hari ni repeat lagi... Nampak kan... Kalau betul2 follow cara makan.. Insyallah berkesan!!!... Yg penting air putih mesti lebih👍
    .
    Jom cuba... Dm wsp
    http://boleorder.wasap.my
    #bbbody
    #aslegacyeirajbsgpore
    #greenteaflavour
    #teameirasg

  •  3  1  3 April, 2019
  • BIZZI FLUSH produk terbaru keluaran Aslegacy.Kesan lebih pantas 10x ganda🔥🔥
.
Sapa kat sini susah nak kurus?? Susah nak membuang?😰 Jerawat keluar non stop🤬 Mood swing,stress,cepat letih,susah tidur,sugar craving
.
Itu adalah tanda2 badan korang banyak toksin.Jadi kita kena detox untuk buang segala  toksin2 tu supaya badan kita kekal sihat,cergas,kulit pun makin cantik haa.
.
Dengan adanya BIZZI FLUSH korang tak perlu risau lagi. Jom buang segala toksin di dalam badan!
.
Diperkaya dengan;-
🍓Aloe Vera
🍓Timun
🍓Green Tea
🍓Apple Fibre
🍓Pyslium Husk
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik 
#aslegacyeirajbsgpore
  • BIZZI FLUSH produk terbaru keluaran Aslegacy.Kesan lebih pantas 10x ganda🔥🔥
    .
    Sapa kat sini susah nak kurus?? Susah nak membuang?😰 Jerawat keluar non stop🤬 Mood swing,stress,cepat letih,susah tidur,sugar craving
    .
    Itu adalah tanda2 badan korang banyak toksin.Jadi kita kena detox untuk buang segala toksin2 tu supaya badan kita kekal sihat,cergas,kulit pun makin cantik haa.
    .
    Dengan adanya BIZZI FLUSH korang tak perlu risau lagi. Jom buang segala toksin di dalam badan!
    .
    Diperkaya dengan;-
    🍓Aloe Vera
    🍓Timun
    🍓Green Tea
    🍓Apple Fibre
    🍓Pyslium Husk
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik
    #aslegacyeirajbsgpore

  •  1  0  27 March, 2019
  • “HIDUP JADI HARU BIRU, SEMUA JADI KELAM KABUT”
.
Semua orang asyik BERTANYA 
Apakah RAHSIA yang digunakan. 
Sampai ada yang sanggup nak bayar lebih,
Janji RAHSIA DIBONGKARKAN.
ADA NAK TAHU TAK?
BAGAIMANA KITA SEMAKIN SLIM MELIM SEJAK 
AMALKAN BIZZI BODDY BY ASLEGACY
. 
INI KELEBIHANNYA:-
.
🦋Menjadikan kulit lebih cantik
🦋Membantu menyekat selera makan anda yg  rakus.
🦋Mengawal kadar kolestrol badan
🦋Mengawal obesiti melampau
🦋Menyingkirkan toksin dalam badan.
.
Ada yang yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal BIZZI BODDY ni?
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #aslegacyeirajbsgpore #fashasandhaxbizziboddy
  • “HIDUP JADI HARU BIRU, SEMUA JADI KELAM KABUT”
    .
    Semua orang asyik BERTANYA
    Apakah RAHSIA yang digunakan.
    Sampai ada yang sanggup nak bayar lebih,
    Janji RAHSIA DIBONGKARKAN.
    ADA NAK TAHU TAK?
    BAGAIMANA KITA SEMAKIN SLIM MELIM SEJAK
    AMALKAN BIZZI BODDY BY ASLEGACY
    .
    INI KELEBIHANNYA:-
    .
    🦋Menjadikan kulit lebih cantik
    🦋Membantu menyekat selera makan anda yg rakus.
    🦋Mengawal kadar kolestrol badan
    🦋Mengawal obesiti melampau
    🦋Menyingkirkan toksin dalam badan.
    .
    Ada yang yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal BIZZI BODDY ni?
    .
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #aslegacyeirajbsgpore #fashasandhaxbizziboddy

  •  1  0  27 March, 2019
  • - MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
.

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
.
Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
.
Bersihkan bahagian intim dengan lembut
.
Bilas dengan air
.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
. ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

#femininewash 
#penjagaanwanita 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#onlineshopping 
#readystok 
#codjb 
#bisnesonline 
#aslegacyeirajbsgpore - #regrann
  • - MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
    .

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
    .
    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
    .
    Bersihkan bahagian intim dengan lembut
    .
    Bilas dengan air
    .

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
    . ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

    #femininewash
    #penjagaanwanita
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #onlineshopping
    #readystok
    #codjb
    #bisnesonline
    #aslegacyeirajbsgpore - #regrann

  •  5  0  27 March, 2019
  • Macammana produk kami berkesan tak?
.
.
Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari dengan #bizziboddy & kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream.. sapu2 je di bahagian yg berlemak dan lembik kesannya dlm masa 3 hari dah fit dan slim...Ada masalah sembelit? Susah membuang? Minum Bizzi Flush sbb rasa dia sngt sedap dan tak memulas.. semua lemak & lendir keluar mcm air.. Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready stock dkt @empayar_mama
Dan @eira_eira86
Harumnita pula luar biasa nikmatnya merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..bukan saja boleh dimakan tapi boleh di sumbat di vaginaaa dan kesan nikmatnya kalah anak dara sampai abang mintak 2kali.. abang pasti tidak dapat melupakan nikmatnya.. dlm 1 botol harumnita ada 120 biji dgn harga RM49.90 je. Gunakan juga bersama Harumnita Feminine Wash utk bersihkan bhg Miss V dari bau kurang enak
.
.
Cepat dapatkan produk di atas ni READY STOCK!!!! #aslegacyeirasingapore

#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#productberkesan
  • Macammana produk kami berkesan tak?
    .
    .
    Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari dengan #bizziboddy & kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream.. sapu2 je di bahagian yg berlemak dan lembik kesannya dlm masa 3 hari dah fit dan slim...Ada masalah sembelit? Susah membuang? Minum Bizzi Flush sbb rasa dia sngt sedap dan tak memulas.. semua lemak & lendir keluar mcm air.. Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready stock dkt @empayar_mama
    Dan @eira_eira86
    Harumnita pula luar biasa nikmatnya merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..bukan saja boleh dimakan tapi boleh di sumbat di vaginaaa dan kesan nikmatnya kalah anak dara sampai abang mintak 2kali.. abang pasti tidak dapat melupakan nikmatnya.. dlm 1 botol harumnita ada 120 biji dgn harga RM49.90 je. Gunakan juga bersama Harumnita Feminine Wash utk bersihkan bhg Miss V dari bau kurang enak
    .
    .
    Cepat dapatkan produk di atas ni READY STOCK!!!! #aslegacyeirasingapore

    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #productberkesan

  •  4  0  27 March, 2019
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
.

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
.
Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
.
Bersihkan bahagian intim dengan lembut
.
Bilas dengan air
.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
. ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

CEPAT!!! HARGA RM25/$12 SHJ

#femininewash 
#penjagaanwanita 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#onlineshopping 
#readystok 
#codjb 
#bisnesonline 
#aslegacyeirajbsgpore
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
    .

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
    .
    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
    .
    Bersihkan bahagian intim dengan lembut
    .
    Bilas dengan air
    .

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
    . ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    CEPAT!!! HARGA RM25/$12 SHJ

    #femininewash
    #penjagaanwanita
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #onlineshopping
    #readystok
    #codjb
    #bisnesonline
    #aslegacyeirajbsgpore

  •  7  0  26 March, 2019
  • TEKTUR SSERUM FOUNDATION DALAM SET MAKE UP FLY AND KIS SANGAT FULL COVERAGE, RINGAN AND BEST!
.
Jom tengok tektur foundation ni dalam video Teena buat ni. Macam fall in love sangat, lagi lama lagi cantik actually.
.
1 set make up ni dah cukup untuk buat muka berseri.
Dm wsp 
http://boleorder.wasap.my
#aslegacyeirajbsgpore 
#setmakeup
#travelkid
#flynkiss 
#teameirasg - #regrann
  • TEKTUR SSERUM FOUNDATION DALAM SET MAKE UP FLY AND KIS SANGAT FULL COVERAGE, RINGAN AND BEST!
    .
    Jom tengok tektur foundation ni dalam video Teena buat ni. Macam fall in love sangat, lagi lama lagi cantik actually.
    .
    1 set make up ni dah cukup untuk buat muka berseri.
    Dm wsp
    http://boleorder.wasap.my
    #aslegacyeirajbsgpore
    #setmakeup
    #travelkid
    #flynkiss
    #teameirasg - #regrann

  •  5  0  26 March, 2019
  • Haa tak percaya lagi boleh. Boleh tengok testimoni berjaya ni. Haaaa untuk Yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. 
JAMSHIR ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu..
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann🥴
Suka takkkkk? 🤗

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg - #regrann
  • Haa tak percaya lagi boleh. Boleh tengok testimoni berjaya ni. Haaaa untuk Yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB.
    JAMSHIR ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu..
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann🥴
    Suka takkkkk? 🤗

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg - #regrann

  •  1  0  26 March, 2019
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
.
▪ Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
▪ Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
▪Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
▪ Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
▪ Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
▪ Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi.
✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering.
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

SAPU NIPIS SAHAJA.
.
.
Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg - #regrann
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
    .
    ▪ Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    ▪ Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    ▪Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    ▪ Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    ▪ Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    ▪ Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    ✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi.
    ✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering.
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

    SAPU NIPIS SAHAJA.
    .
    .
    Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩
    .
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg - #regrann

  •  4  1  22 March, 2019

Top #aslegacyeirajbsgpore Posts

  • - MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
.

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
.
Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
.
Bersihkan bahagian intim dengan lembut
.
Bilas dengan air
.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
. ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

#femininewash 
#penjagaanwanita 
#aslegacy 
#asetdalamanwanita 
#onlineshopping 
#readystok 
#codjb 
#bisnesonline 
#aslegacyeirajbsgpore - #regrann
  • - MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN
    .

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina
    .
    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract .
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
    .
    Bersihkan bahagian intim dengan lembut
    .
    Bilas dengan air
    .

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH
    . ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

    #femininewash
    #penjagaanwanita
    #aslegacy
    #asetdalamanwanita
    #onlineshopping
    #readystok
    #codjb
    #bisnesonline
    #aslegacyeirajbsgpore - #regrann

  •  5  0  27 March, 2019
  • AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat.

#gentelharumnitaAslegacyeira 
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
  • AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
    Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

    Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat.

    #gentelharumnitaAslegacyeira
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg

  •  1  0  5 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
#gentelharumnitaAslegacyeira
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #gentelharumnitaAslegacyeira

  •  2  2  5 April, 2019
  • testimoni pengguna Gel Mandian Bidara dari @as.legacymalaysia so kalau anda dah menggunakan produk ni, cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂 -#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg 
#bidarashowergel
  • testimoni pengguna Gel Mandian Bidara dari @as.legacymalaysia so kalau anda dah menggunakan produk ni, cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
    .
    kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂 - #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #bidarashowergel

  •  1  0  5 April, 2019
  • 🍃 Jamu HARUMNITA  As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
👉🏻exra kemut😱
👉🏻kentut faraj hilang😱
👉🏻punggung dan payudara bulat😱
👉🏻keputihan bersih😱
👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
👉🏻rawat faraj berbau😱
👉🏻faraj berbau😱
👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
*Sudah cuba pasti nak selalu*

SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
#gentelharumnitaAslegacyeira
  • 🍃 Jamu HARUMNITA As Legacy yg tengah Meletop !🍃 Kecil2 cili padi ,
    Power giler lagi mengilaaaa 😝 👉🏻naikkan nafsu😱
    👉🏻exra kemut😱
    👉🏻kentut faraj hilang😱
    👉🏻punggung dan payudara bulat😱
    👉🏻keputihan bersih😱
    👉🏻rawat haid yg dah lama tak keluar😱
    👉🏻rawat faraj berbau😱
    👉🏻faraj berbau😱
    👉🏻faraj becak ( terlebih pelincir sampai tak rasa ) 😱
    👉🏻utk overhaul rahim ( bersihkan rahim)😱
    👉🏻boleh ikhtiar untuk dapat zuriat😱
    👉🏻rahim jatuh boleh naik tanpa urut😱 🍃banyak lagi khasiat Harumnita.
    *Sudah cuba pasti nak selalu*

    SY JUAL KUALITI BUKAN KUANTITI
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 INSTOCK!!!! #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg
    #gentelharumnitaAslegacyeira

  •  1  0  5 April, 2019
  • Assalamualaikum .. .
Jom mulakan hari anda dengan mengamalkan Jus PUCUK HARUMNITA minuman Botani Madu ,Temukunci & Angelica Cinensis(Dong Quai)
.
Nak tahu khasiat dan kebaikan PUCUK HARUMNITA ???
Tungguuu ... 😅😅😅
.
Siape yg dah cuba PUCUK HARUMNITA ???
#teameirasg 
#aslegacyeirajbsgpore 
#pucukharumnitaEira
  • Assalamualaikum .. .
    Jom mulakan hari anda dengan mengamalkan Jus PUCUK HARUMNITA minuman Botani Madu ,Temukunci & Angelica Cinensis(Dong Quai)
    .
    Nak tahu khasiat dan kebaikan PUCUK HARUMNITA ???
    Tungguuu ... 😅😅😅
    .
    Siape yg dah cuba PUCUK HARUMNITA ???
    #teameirasg
    #aslegacyeirajbsgpore
    #pucukharumnitaEira

  •  1  0  5 April, 2019
  • Wangi dan segar sepanjang hari selepas mandi.💕💕
.
Tiada lagi gatal-gatal dan jerawat badan. Tiada lagi panau dan ketiak hitam. Tiada lagi celah kelangkang gelap. Tiada lagi bau badan. Tiada lagi lesu dan tidak bermaya. .
#jamshiraslegacy 
#aslegacyeirajbsgpore 
#teameirasg
  • Wangi dan segar sepanjang hari selepas mandi.💕💕
    .
    Tiada lagi gatal-gatal dan jerawat badan. Tiada lagi panau dan ketiak hitam. Tiada lagi celah kelangkang gelap. Tiada lagi bau badan. Tiada lagi lesu dan tidak bermaya. .
    #jamshiraslegacy
    #aslegacyeirajbsgpore
    #teameirasg

  •  1  0  5 April, 2019
  • “HIDUP JADI HARU BIRU, SEMUA JADI KELAM KABUT”
.
Semua orang asyik BERTANYA 
Apakah RAHSIA yang digunakan. 
Sampai ada yang sanggup nak bayar lebih,
Janji RAHSIA DIBONGKARKAN.
ADA NAK TAHU TAK?
BAGAIMANA KITA SEMAKIN SLIM MELIM SEJAK 
AMALKAN BIZZI BODDY BY ASLEGACY
. 
INI KELEBIHANNYA:-
.
🦋Menjadikan kulit lebih cantik
🦋Membantu menyekat selera makan anda yg  rakus.
🦋Mengawal kadar kolestrol badan
🦋Mengawal obesiti melampau
🦋Menyingkirkan toksin dalam badan.
.
Ada yang yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal BIZZI BODDY ni?
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #aslegacyeirajbsgpore #fashasandhaxbizziboddy
  • “HIDUP JADI HARU BIRU, SEMUA JADI KELAM KABUT”
    .
    Semua orang asyik BERTANYA
    Apakah RAHSIA yang digunakan.
    Sampai ada yang sanggup nak bayar lebih,
    Janji RAHSIA DIBONGKARKAN.
    ADA NAK TAHU TAK?
    BAGAIMANA KITA SEMAKIN SLIM MELIM SEJAK
    AMALKAN BIZZI BODDY BY ASLEGACY
    .
    INI KELEBIHANNYA:-
    .
    🦋Menjadikan kulit lebih cantik
    🦋Membantu menyekat selera makan anda yg rakus.
    🦋Mengawal kadar kolestrol badan
    🦋Mengawal obesiti melampau
    🦋Menyingkirkan toksin dalam badan.
    .
    Ada yang yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal BIZZI BODDY ni?
    .
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #aslegacyeirajbsgpore #fashasandhaxbizziboddy

  •  1  0  27 March, 2019