#aslegacydesapandan Instagram Photos & Videos

aslegacydesapandan - 41 posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
6.9
average likes

Latest #aslegacydesapandan Posts

  • TESTIMONI SABUN SCRUB JAMSHIR!!
Jom tengok betul tak yang sabun scrub jamshir boleh menyelesaikan masalah tubuh badan yang :
.
🍃😘panau
🍃kegaralan
🍃Menghilangkan daki
🍃Melembapkan kulit
.
Dah tengok testimoni? Dah baca ke belum?
.
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
  • TESTIMONI SABUN SCRUB JAMSHIR!!
    Jom tengok betul tak yang sabun scrub jamshir boleh menyelesaikan masalah tubuh badan yang :
    .
    🍃😘panau
    🍃kegaralan
    🍃Menghilangkan daki
    🍃Melembapkan kulit
    .
    Dah tengok testimoni? Dah baca ke belum?
    .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601

  •  6  1  18 October, 2019
  • SET COMBO JAMSHIR UNTUK KULIT YANG HALUS SIHAT GEBUS GEBAS
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
Set Combo Jamshir antara top seller Teena sebab
.
✅Berkesan menghilangkan masalah kegatalan, panau, daki dan mencerahkan serta melembapkan kulit badan dan wajah.
✅Simple, sambil mandi tak payah ambil masa lama guna setiap hari.
✅Mudah digunakan, lepas mandi terus sapu losyen, losyen pun bau best kelur pun letak dalam hamdbag.
✅Paling Murah, walaupun ingredients yang bagus, dan terbaik gabungan herba Melayu dan Ayurveda. ✅Testimoni Hebat
.
Berapa? .
RM64.90 SM  RM72.90 SS
.
Dapat :
🛒1 ketul Sabun Scrub Jamshir
🛒1 Losyen Badan Jamshir Daun Bidara
🛒 Free Gift 🛒 Free COD
📦Postage RM5 sahaja!!!
.

Lekas Whatsapp Sementara Offer Lasts
.
📲+6012-7906601
  • SET COMBO JAMSHIR UNTUK KULIT YANG HALUS SIHAT GEBUS GEBAS
    .
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    Set Combo Jamshir antara top seller Teena sebab
    .
    ✅Berkesan menghilangkan masalah kegatalan, panau, daki dan mencerahkan serta melembapkan kulit badan dan wajah.
    ✅Simple, sambil mandi tak payah ambil masa lama guna setiap hari.
    ✅Mudah digunakan, lepas mandi terus sapu losyen, losyen pun bau best kelur pun letak dalam hamdbag.
    ✅Paling Murah, walaupun ingredients yang bagus, dan terbaik gabungan herba Melayu dan Ayurveda. ✅Testimoni Hebat
    .
    Berapa? .
    RM64.90 SM RM72.90 SS
    .
    Dapat :
    🛒1 ketul Sabun Scrub Jamshir
    🛒1 Losyen Badan Jamshir Daun Bidara
    🛒 Free Gift 🛒 Free COD
    📦Postage RM5 sahaja!!!
    .

    Lekas Whatsapp Sementara Offer Lasts
    .
    📲+6012-7906601

  •  6  1  18 October, 2019
  • ADUH ADUH ABANG!!!
.
Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
.
Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
.
Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
.
Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
🍃Menghilangkan daki
🍃Mencerahkan kulit
🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
🍃Menghilangkan bau badan
🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
.
Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
.
Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
.
Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
Cepat whatsapp Teena tau ! .
📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601
  • ADUH ADUH ABANG!!!
    .
    Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
    .
    Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
    .
    Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
    .
    Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
    🍃Menghilangkan daki
    🍃Mencerahkan kulit
    🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
    🍃Menghilangkan bau badan
    🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
    .
    Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
    Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
    .
    Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
    Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
    .
    Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
    Cepat whatsapp Teena tau ! .
    📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601

  •  2  1  18 October, 2019
  • ADUH ADUH ABANG!!!
.
Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
.
Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
.
Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
.
Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
🍃Menghilangkan daki
🍃Mencerahkan kulit
🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
🍃Menghilangkan bau badan
🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
.
Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
.
Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
.
Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
Cepat whatsapp Teena tau ! .
📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601
  • ADUH ADUH ABANG!!!
    .
    Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
    .
    Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
    .
    Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
    .
    Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
    🍃Menghilangkan daki
    🍃Mencerahkan kulit
    🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
    🍃Menghilangkan bau badan
    🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
    .
    Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
    Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
    .
    Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
    Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
    .
    Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
    Cepat whatsapp Teena tau ! .
    📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601

  •  4  1  18 October, 2019
  • ADUH ADUH ABANG!!!
.
Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
.
Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
.
Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
.
Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
🍃Menghilangkan daki
🍃Mencerahkan kulit
🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
🍃Menghilangkan bau badan
🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
.
Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
.
Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
.
Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
Cepat whatsapp Teena tau ! .
📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601
  • ADUH ADUH ABANG!!!
    .
    Hitamnya tangan abang, sian abang! Hitam manis lain tau, tapi ni hitam sebab sunburn dan sel kulit mati ada cara nak pulihkan.
    .
    Tak susah pun guna je bahan-bahan ada kat rumah ada banyak resepi boleh guna. Cuma kadang kala leceh dan remeh nak buat kan?
    .
    Alternatif apa kata cuba sabun scrub Jamshir daripada As Legacy setiap hari yang merupakan gabungan herba tradisional Melayu dan Ayurveda.
    .
    Antara kelebihan sabun scrub jamshir ni boleh:
    🍃Menghilangkan daki
    🍃Mencerahkan kulit
    🍃Mengatasi masalah panau dan kegatalan
    🍃Menghilangkan bau badan
    🍃Mengatasi masalah jerawat badan 🍃Melembutkan kulit
    .
    Boleh juga digunakan untuk wajah 2-3 minggu sekali. .
    Harga sangat berpatutan RM25.00 sahaja.
    .
    Kalau nak kesan lebih bombastik boleh guna Losyen Jamshir Bidara selepas tu, tengok hasil dia lebih gebu gebas, wangi macam baru balik dari spa village. .
    Double protection pulak dapat bukan sahaja manfaat daripada Jamshir tetapi daripada Daun Bidara sekali ♥️
    .
    Set Combo Sabun Scrub Jamshir dan Losyen Jamshir Bidara cuma RM64.90 akan dapat free cod, free gift dan kalau pos cuma RM5 sahaja. .
    Cepat whatsapp Teena tau ! .
    📲+6012-7906601 📲+6012-7906601 📲+6012-7906601

  •  3  1  18 October, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
🍃Mengatasi bau badan
🍃Melembut dan menghaluskan
kulit
🍃Merawat kulit sensitif, kusam
dan kering
🍃Memberi kesegaran badan
dan menghilangkan keletihan
🍃Mengandungi Vitamin C dan
E yang membantu mencerahkan
kulit dari dalam dan meratakan
warna kulit
🍃Wangi dengan campuran
herba terpilih untuk pengubatan
islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
islam dengan lebih mendalam
terutama selepas mengamalkan
Shower Gel Bidara
🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
🇲🇾 West Msia - RM39.90  East Msia - RM42.90
🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
🇮🇩 RP - 180,0000

Terus hubungi kami ⬇️
📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#aslegacytrustedseller 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#GelBidara #LosyenBidara
#jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
    🍃Mengatasi bau badan
    🍃Melembut dan menghaluskan
    kulit
    🍃Merawat kulit sensitif, kusam
    dan kering
    🍃Memberi kesegaran badan
    dan menghilangkan keletihan
    🍃Mengandungi Vitamin C dan
    E yang membantu mencerahkan
    kulit dari dalam dan meratakan
    warna kulit
    🍃Wangi dengan campuran
    herba terpilih untuk pengubatan
    islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
    islam dengan lebih mendalam
    terutama selepas mengamalkan
    Shower Gel Bidara
    🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
    🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
    🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
    🇲🇾 West Msia - RM39.90 East Msia - RM42.90
    🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
    🇮🇩 RP - 180,0000

    Terus hubungi kami ⬇️
    📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacytrustedseller
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #GelBidara #LosyenBidara
    #jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka

  •  4  0  11 August, 2019
  • 🛍 Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
🍃Mengatasi bau badan
🍃Melembut dan menghaluskan
kulit
🍃Merawat kulit sensitif, kusam
dan kering
🍃Memberi kesegaran badan
dan menghilangkan keletihan
🍃Mengandungi Vitamin C dan
E yang membantu mencerahkan
kulit dari dalam dan meratakan
warna kulit
🍃Wangi dengan campuran
herba terpilih untuk pengubatan
islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
islam dengan lebih mendalam
terutama selepas mengamalkan
Shower Gel Bidara
🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
🇲🇾 West Msia - RM39.90  East Msia - RM42.90
🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
🇮🇩 RP - 180,0000

Terus hubungi kami ⬇️
📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#aslegacytrustedseller 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#GelBidara #LosyenBidara
#jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka
  • 🛍 Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
    🍃Mengatasi bau badan
    🍃Melembut dan menghaluskan
    kulit
    🍃Merawat kulit sensitif, kusam
    dan kering
    🍃Memberi kesegaran badan
    dan menghilangkan keletihan
    🍃Mengandungi Vitamin C dan
    E yang membantu mencerahkan
    kulit dari dalam dan meratakan
    warna kulit
    🍃Wangi dengan campuran
    herba terpilih untuk pengubatan
    islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
    islam dengan lebih mendalam
    terutama selepas mengamalkan
    Shower Gel Bidara
    🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
    🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
    🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
    🇲🇾 West Msia - RM39.90 East Msia - RM42.90
    🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
    🇮🇩 RP - 180,0000

    Terus hubungi kami ⬇️
    📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacytrustedseller
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #GelBidara #LosyenBidara
    #jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka

  •  2  5  11 August, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
🍃Mengatasi bau badan
🍃Melembut dan menghaluskan
kulit
🍃Merawat kulit sensitif, kusam
dan kering
🍃Memberi kesegaran badan
dan menghilangkan keletihan
🍃Mengandungi Vitamin C dan
E yang membantu mencerahkan
kulit dari dalam dan meratakan
warna kulit
🍃Wangi dengan campuran
herba terpilih untuk pengubatan
islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
islam dengan lebih mendalam
terutama selepas mengamalkan
Shower Gel Bidara
🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
🇲🇾 West Msia - RM39.90  East Msia - RM42.90
🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
🇮🇩 RP - 180,0000

Terus hubungi kami ⬇️
📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#aslegacytrustedseller 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#GelBidara #LosyenBidara
#jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
    🍃Mengatasi bau badan
    🍃Melembut dan menghaluskan
    kulit
    🍃Merawat kulit sensitif, kusam
    dan kering
    🍃Memberi kesegaran badan
    dan menghilangkan keletihan
    🍃Mengandungi Vitamin C dan
    E yang membantu mencerahkan
    kulit dari dalam dan meratakan
    warna kulit
    🍃Wangi dengan campuran
    herba terpilih untuk pengubatan
    islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
    islam dengan lebih mendalam
    terutama selepas mengamalkan
    Shower Gel Bidara
    🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
    🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
    🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
    🇲🇾 West Msia - RM39.90 East Msia - RM42.90
    🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
    🇮🇩 RP - 180,0000

    Terus hubungi kami ⬇️
    📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacytrustedseller
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #GelBidara #LosyenBidara
    #jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka

  •  1  0  11 August, 2019
  • TAKKAN MUKA PUTIH TANGAN SEMUA HITAM KENA SUNBURN KAN
.
Mestilah guna sunblock. Tapi kebanyakkan sunblock bau tak best dan kurang benefit.
.
Losyen Badan Jamshir Bidara, opkoz ada daun bidara jadi bonus bukan je boleh lindungi kulit daripada UV tapi dari gangguan Jin.
.
Selain losyen badan ni melembapkan, boleh mencerahkan. Menghilangkan stress dan memberi kesegaran dan ketenangan.
.
Bau dia macam bau losyen keluar dari spa mewah. serius.. eh boleh juga digunakan pada baby sebab tak ada paraben dan bahan terlarang. .
📲+6012-7906601
  • TAKKAN MUKA PUTIH TANGAN SEMUA HITAM KENA SUNBURN KAN
    .
    Mestilah guna sunblock. Tapi kebanyakkan sunblock bau tak best dan kurang benefit.
    .
    Losyen Badan Jamshir Bidara, opkoz ada daun bidara jadi bonus bukan je boleh lindungi kulit daripada UV tapi dari gangguan Jin.
    .
    Selain losyen badan ni melembapkan, boleh mencerahkan. Menghilangkan stress dan memberi kesegaran dan ketenangan.
    .
    Bau dia macam bau losyen keluar dari spa mewah. serius.. eh boleh juga digunakan pada baby sebab tak ada paraben dan bahan terlarang. .
    📲+6012-7906601

  •  5  2  1 August, 2019
  • TAKKAN MUKA PUTIH TANGAN SEMUA HITAM KENA SUNBURN KAN
.
Mestilah guna sunblock. Tapi kebanyakkan sunblock bau tak best dan kurang benefit.
.
Losyen Badan Jamshir Bidara, opkoz ada daun bidara jadi bonus bukan je boleh lindungi kulit daripada UV tapi dari gangguan Jin.
.
Selain losyen badan ni melembapkan, boleh mencerahkan. Menghilangkan stress dan memberi kesegaran dan ketenangan.
.
Bau dia macam bau losyen keluar dari spa mewah. serius.. eh boleh juga digunakan pada baby sebab tak ada paraben dan bahan terlarang. .
📲+6012-7906601
  • TAKKAN MUKA PUTIH TANGAN SEMUA HITAM KENA SUNBURN KAN
    .
    Mestilah guna sunblock. Tapi kebanyakkan sunblock bau tak best dan kurang benefit.
    .
    Losyen Badan Jamshir Bidara, opkoz ada daun bidara jadi bonus bukan je boleh lindungi kulit daripada UV tapi dari gangguan Jin.
    .
    Selain losyen badan ni melembapkan, boleh mencerahkan. Menghilangkan stress dan memberi kesegaran dan ketenangan.
    .
    Bau dia macam bau losyen keluar dari spa mewah. serius.. eh boleh juga digunakan pada baby sebab tak ada paraben dan bahan terlarang. .
    📲+6012-7906601

  •  4  1  1 August, 2019
  • KHASIAT DAUN BIDARA TIDAK DISUKAI JIN MENJADIKAN GEL MANDIAN BIDARA SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA
.
Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus  bukan kerana ada magik 😂.
.
Jangan salah faham tau! Kandungan bahan dalam ramuan Gel Mandian Bidara yang tidak disukai jin sama sekali iaitu Daun Bidara.. Selain itu, bahan seperti Limau putut dan Garam Bukit juga tidak disukai jin. Gel Mandian Bidara ini juga telah di ruqyah untuk kegunaan seluruh keluarga supaya menambah aura positif dan membuang aura negatif.
.
Kalau gatal -gatal kulit badan, demam campak, dan lain-lain masalah kulit juga boleh diatasi kerana aura 7 herba daam mandian bidara ni bagus untuk merawat masalah kulit. .
Paling best kalau tidur tidak lena, kalau mandi degan gel mandian bidara, pastu sapu losyen badan jamshir bidara.. macam baru lepas spa lena diulit mimpi.
.
Anak-anak kecil yang suka meragam pun boleh dimandikan dengan gel mandian bidara. Macam mana? Nanti whatsapp Teena akan explain okay 😘
.
Hanya berharga Rm25 shj  serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
.
📲+6012-7906601
  • KHASIAT DAUN BIDARA TIDAK DISUKAI JIN MENJADIKAN GEL MANDIAN BIDARA SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA
    .
    Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus bukan kerana ada magik 😂.
    .
    Jangan salah faham tau! Kandungan bahan dalam ramuan Gel Mandian Bidara yang tidak disukai jin sama sekali iaitu Daun Bidara.. Selain itu, bahan seperti Limau putut dan Garam Bukit juga tidak disukai jin. Gel Mandian Bidara ini juga telah di ruqyah untuk kegunaan seluruh keluarga supaya menambah aura positif dan membuang aura negatif.
    .
    Kalau gatal -gatal kulit badan, demam campak, dan lain-lain masalah kulit juga boleh diatasi kerana aura 7 herba daam mandian bidara ni bagus untuk merawat masalah kulit. .
    Paling best kalau tidur tidak lena, kalau mandi degan gel mandian bidara, pastu sapu losyen badan jamshir bidara.. macam baru lepas spa lena diulit mimpi.
    .
    Anak-anak kecil yang suka meragam pun boleh dimandikan dengan gel mandian bidara. Macam mana? Nanti whatsapp Teena akan explain okay 😘
    .
    Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
    .
    📲+6012-7906601

  •  6  1  31 July, 2019
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab

Bersihkan bahagian intim dengan lembut

Bilas dengan air

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

CEPAT!!! HARGA RM25 SHJ
Pos rm 8sm...12ss

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut

    Bilas dengan air

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

    CEPAT!!! HARGA RM25 SHJ
    Pos rm 8sm...12ss

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita

  •  0  1  19 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA
Ini adalah produk untuk kesihatan luaran dan dalaman bagi wanita sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dua2 boleh menggunakan produk ni.

Harumnita membantu untuk:
💓 Megempiskan perut buncit
💓 Membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal2
💓 Mengetatkan otot2 bahagian sulit wanita (longgar dan kembang) 💓 Mengubati masalah sakit pinggang
💓 Menganjalkan payudara yg kendur & dan memberi punggung yg mantap
💓 Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
💓 Menghilangkan bau badan - awet muda
💓 Memberi lebih tenaga (bg yg masalah sentiasa lesu dan letih) 💓 Membuang angin badan

Bahan Utama:
* Manjakani ➡️: HANYA RM49.90

Kebaikkan JAMU GENTEL HARUMNITA INI BUKAN SAJA UTK MAKAN BOLEH MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN WANITA DENGAN CARA MEMASUKKAN KEDALAM BAHAGIAN ITIM WANITA!!
INSYA ALLAH SEGALA KOTORAN DARI DALAM DAPAT DISELESAIKAN.. Awas!!!product ini tidak ada dijual dimana2 kedai jamu atau pasaraya..!!! Pm saya sekarang👇

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita
  • GENTEL HARUMNITA
    Ini adalah produk untuk kesihatan luaran dan dalaman bagi wanita sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dua2 boleh menggunakan produk ni.

    Harumnita membantu untuk:
    💓 Megempiskan perut buncit
    💓 Membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal2
    💓 Mengetatkan otot2 bahagian sulit wanita (longgar dan kembang) 💓 Mengubati masalah sakit pinggang
    💓 Menganjalkan payudara yg kendur & dan memberi punggung yg mantap
    💓 Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    💓 Menghilangkan bau badan - awet muda
    💓 Memberi lebih tenaga (bg yg masalah sentiasa lesu dan letih) 💓 Membuang angin badan

    Bahan Utama:
    * Manjakani ➡️: HANYA RM49.90

    Kebaikkan JAMU GENTEL HARUMNITA INI BUKAN SAJA UTK MAKAN BOLEH MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN WANITA DENGAN CARA MEMASUKKAN KEDALAM BAHAGIAN ITIM WANITA!!
    INSYA ALLAH SEGALA KOTORAN DARI DALAM DAPAT DISELESAIKAN.. Awas!!!product ini tidak ada dijual dimana2 kedai jamu atau pasaraya..!!! Pm saya sekarang👇

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita

  •  3  1  19 July, 2019
  • #PucukHarumnita
#MinumanBotani

Meh jeling² khasiatnya yg sangat superbb beb! 🌟Tingkatkan tenaga & kecergasan
🌟Kuatkan sistem imunisasi bg cegah jangkitan penyakit
🌟Pelihara kesihatan dalaman wanita
🌟Atasi keletihan & kelesuan
🌟Singkirkan toksin
🌟Ketatkan otos faraj
🌟Merawat masalah keputihan, senggugut dan kitaran haid yg x stabil
🌟Tingkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita. Auchh! 🌟Anjalkan & montokkan saiz payudara. Wow! 🌟Bantu perlahankan proses penuaan. Awet muda gituuu!
🌟Cegah gejala monopous
🌟Bantu atasi angin dlm badan
🌟Bantu atasi masalah bau pada bahagian intim wanita
🌟Bantu kawal paras kolestrol & gula dlm darah
🌟Atasi masalah jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
🌟Kurangkan kesan kedutan & garis² halus
🌟Tingkatkan tahap metabolisme
🌟Bantu kekalkan berat badan yg ideal 💞Sangat istimewa kerana diadun dgn bahan² terbaik:
😍 Madu, temukunci, mascotek, panax ginseng, halba, angelica sinences, kacip fatimah, manggis, delima, manjakani, astragalus dan buah pinang 🌟

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita
  • #PucukHarumnita
    #MinumanBotani

    Meh jeling² khasiatnya yg sangat superbb beb! 🌟Tingkatkan tenaga & kecergasan
    🌟Kuatkan sistem imunisasi bg cegah jangkitan penyakit
    🌟Pelihara kesihatan dalaman wanita
    🌟Atasi keletihan & kelesuan
    🌟Singkirkan toksin
    🌟Ketatkan otos faraj
    🌟Merawat masalah keputihan, senggugut dan kitaran haid yg x stabil
    🌟Tingkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita. Auchh! 🌟Anjalkan & montokkan saiz payudara. Wow! 🌟Bantu perlahankan proses penuaan. Awet muda gituuu!
    🌟Cegah gejala monopous
    🌟Bantu atasi angin dlm badan
    🌟Bantu atasi masalah bau pada bahagian intim wanita
    🌟Bantu kawal paras kolestrol & gula dlm darah
    🌟Atasi masalah jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
    🌟Kurangkan kesan kedutan & garis² halus
    🌟Tingkatkan tahap metabolisme
    🌟Bantu kekalkan berat badan yg ideal 💞Sangat istimewa kerana diadun dgn bahan² terbaik:
    😍 Madu, temukunci, mascotek, panax ginseng, halba, angelica sinences, kacip fatimah, manggis, delima, manjakani, astragalus dan buah pinang 🌟

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita

  •  3  1  19 July, 2019
  • 🛍 Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
🍃Mengatasi bau badan
🍃Melembut dan menghaluskan
kulit
🍃Merawat kulit sensitif, kusam
dan kering
🍃Memberi kesegaran badan
dan menghilangkan keletihan
🍃Mengandungi Vitamin C dan
E yang membantu mencerahkan
kulit dari dalam dan meratakan
warna kulit
🍃Wangi dengan campuran
herba terpilih untuk pengubatan
islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
islam dengan lebih mendalam
terutama selepas mengamalkan
Shower Gel Bidara
🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
🇲🇾 West Msia - RM39.90  East Msia - RM42.90
🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
🇮🇩 RP - 180,0000

Terus hubungi kami ⬇️
📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#aslegacytrustedseller 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#GelBidara #LosyenBidara
#jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka #Bayi
  • 🛍 Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ❤Kebaikan-kebaikannya 📝
    🍃Mengatasi bau badan
    🍃Melembut dan menghaluskan
    kulit
    🍃Merawat kulit sensitif, kusam
    dan kering
    🍃Memberi kesegaran badan
    dan menghilangkan keletihan
    🍃Mengandungi Vitamin C dan
    E yang membantu mencerahkan
    kulit dari dalam dan meratakan
    warna kulit
    🍃Wangi dengan campuran
    herba terpilih untuk pengubatan
    islam seperti⬇️ 💮membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🍃Memberi kesan pengubatan
    islam dengan lebih mendalam
    terutama selepas mengamalkan
    Shower Gel Bidara
    🍃Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat. 💁 Cara Penggunaan:
    🌺 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang2nya 2x sehari. 🌺 Sapu seluruh badan
    🌺 Baca selawat 3x semasa penyapuan. 👛 Harga yang berpatutan
    🇲🇾 West Msia - RM39.90 East Msia - RM42.90
    🇸🇬 /🇧🇳 SGD/ BND - $15
    🇮🇩 RP - 180,0000

    Terus hubungi kami ⬇️
    📲http://niaaslegacykl.wasap.my/SetBidara 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacytrustedseller
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #GelBidara #LosyenBidara
    #jomcantik #jomsegar #HilangStress #wangiharum #bebassihir #bebassaka #Bayi

  •  3  0  30 May, 2019
  • GENTEL HARUMNITA
Ini adalah produk untuk kesihatan luaran dan dalaman bagi wanita sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dua2 boleh menggunakan produk ni.

Harumnita membantu untuk:
💓 Megempiskan perut buncit
💓 Membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal2
💓 Mengetatkan otot2 bahagian sulit wanita (longgar dan kembang) 💓 Mengubati masalah sakit pinggang
💓 Menganjalkan payudara yg kendur & dan memberi punggung yg mantap
💓 Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
💓 Menghilangkan bau badan - awet muda
💓 Memberi lebih tenaga (bg yg masalah sentiasa lesu dan letih) 💓 Membuang angin badan

Bahan Utama:
* Manjakani ➡️: HANYA RM49.90

Kebaikkan JAMU GENTEL HARUMNITA INI BUKAN SAJA UTK MAKAN BOLEH MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN WANITA DENGAN CARA MEMASUKKAN KEDALAM BAHAGIAN ITIM WANITA!!
INSYAA ALLAH SEGALA KOTORAN DARI DALAM DAPAT DISELESAIKAN.. Awas!!!product ini tidak ada dijual dimana2 kedai jamu atau pasaraya..!!! Pm saya sekarang👇

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #HarumnitaGentel
  • GENTEL HARUMNITA
    Ini adalah produk untuk kesihatan luaran dan dalaman bagi wanita sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dua2 boleh menggunakan produk ni.

    Harumnita membantu untuk:
    💓 Megempiskan perut buncit
    💓 Membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal2
    💓 Mengetatkan otot2 bahagian sulit wanita (longgar dan kembang) 💓 Mengubati masalah sakit pinggang
    💓 Menganjalkan payudara yg kendur & dan memberi punggung yg mantap
    💓 Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    💓 Menghilangkan bau badan - awet muda
    💓 Memberi lebih tenaga (bg yg masalah sentiasa lesu dan letih) 💓 Membuang angin badan

    Bahan Utama:
    * Manjakani ➡️: HANYA RM49.90

    Kebaikkan JAMU GENTEL HARUMNITA INI BUKAN SAJA UTK MAKAN BOLEH MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN WANITA DENGAN CARA MEMASUKKAN KEDALAM BAHAGIAN ITIM WANITA!!
    INSYAA ALLAH SEGALA KOTORAN DARI DALAM DAPAT DISELESAIKAN.. Awas!!!product ini tidak ada dijual dimana2 kedai jamu atau pasaraya..!!! Pm saya sekarang👇

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #HarumnitaGentel

  •  1  2  25 May, 2019
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab

Bersihkan bahagian intim dengan lembut

Bilas dengan air

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

CEPAT!!! HARGA RM25 SHJ
Pos rm 8sm...12ss

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita
  • MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut

    Bilas dengan air

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

    CEPAT!!! HARGA RM25 SHJ
    Pos rm 8sm...12ss

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita

  •  7  2  25 May, 2019
  • #PucukHarumnita
#MinumanBotani

Meh jeling² khasiatnya yg sangat superbb beb! 🌟Tingkatkan tenaga & kecergasan
🌟Kuatkan sistem imunisasi bg cegah jangkitan penyakit
🌟Pelihara kesihatan dalaman wanita
🌟Atasi keletihan & kelesuan
🌟Singkirkan toksin
🌟Ketatkan otos faraj
🌟Merawat masalah keputihan, senggugut dan kitaran haid yg x stabil
🌟Tingkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita. Auchh! 🌟Anjalkan & montokkan saiz payudara. Wow! 🌟Bantu perlahankan proses penuaan. Awet muda gituuu!
🌟Cegah gejala monopous
🌟Bantu atasi angin dlm badan
🌟Bantu atasi masalah bau pada bahagian intim wanita
🌟Bantu kawal paras kolestrol & gula dlm darah
🌟Atasi masalah jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
🌟Kurangkan kesan kedutan & garis² halus
🌟Tingkatkan tahap metabolisme
🌟Bantu kekalkan berat badan yg ideal 💞Sangat istimewa kerana diadun dgn bahan² terbaik:
😍 Madu, temukunci, mascotek, panax ginseng, halba, angelica sinences, kacip fatimah, manggis, delima, manjakani, astragalus dan buah pinang 🌟

Order & cuba amalkn..pasti puashati
untuk respon cepat 
klik link ini👇👇👇
https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita
  • #PucukHarumnita
    #MinumanBotani

    Meh jeling² khasiatnya yg sangat superbb beb! 🌟Tingkatkan tenaga & kecergasan
    🌟Kuatkan sistem imunisasi bg cegah jangkitan penyakit
    🌟Pelihara kesihatan dalaman wanita
    🌟Atasi keletihan & kelesuan
    🌟Singkirkan toksin
    🌟Ketatkan otos faraj
    🌟Merawat masalah keputihan, senggugut dan kitaran haid yg x stabil
    🌟Tingkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita. Auchh! 🌟Anjalkan & montokkan saiz payudara. Wow! 🌟Bantu perlahankan proses penuaan. Awet muda gituuu!
    🌟Cegah gejala monopous
    🌟Bantu atasi angin dlm badan
    🌟Bantu atasi masalah bau pada bahagian intim wanita
    🌟Bantu kawal paras kolestrol & gula dlm darah
    🌟Atasi masalah jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
    🌟Kurangkan kesan kedutan & garis² halus
    🌟Tingkatkan tahap metabolisme
    🌟Bantu kekalkan berat badan yg ideal 💞Sangat istimewa kerana diadun dgn bahan² terbaik:
    😍 Madu, temukunci, mascotek, panax ginseng, halba, angelica sinences, kacip fatimah, manggis, delima, manjakani, astragalus dan buah pinang 🌟

    Order & cuba amalkn..pasti puashati
    untuk respon cepat
    klik link ini👇👇👇
    https://aslegacyklmalaysia.wasap.my/ 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus #wangiluardandalam #montok #mantap #kulitlembut #kulitmulus #keputihanhilang #ketatsendat #nyaman #segar #Harumnita

  •  2  0  25 May, 2019
  • Setelah consume 4 jenis Bizzi ni.. Alhamdulillah.. Mmg xprnh menyangka pon.. Dpt hasil mcm skrg.. Kurus utk sihat. Kurus utk ofcz utk cntik.. Paling utama.. Senang nk bli baju.. Dulu size kena plus size.. Hrga?? Ofcz ler kena plus2 gak.. Skrg?? Tak lg.. Heheheh
#BizziBoddy #bizziflush #ContourCreamBB  #bizzibreakfast 
Terus hubungi kami ⬇️
📲http://niaaslegacykl.wasap.my 📦🚘 FREE COD
#codkl
#codcheras
#codsgbesi
#codampang
#codgombak
#codsetapak
#codselayang
#codttdi
#coddamansara
#codhululangat
#codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia 
#aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat 
#jomcantik #jomkurus
  • Setelah consume 4 jenis Bizzi ni.. Alhamdulillah.. Mmg xprnh menyangka pon.. Dpt hasil mcm skrg.. Kurus utk sihat. Kurus utk ofcz utk cntik.. Paling utama.. Senang nk bli baju.. Dulu size kena plus size.. Hrga?? Ofcz ler kena plus2 gak.. Skrg?? Tak lg.. Heheheh
    #BizziBoddy #bizziflush #ContourCreamBB #bizzibreakfast
    Terus hubungi kami ⬇️
    📲http://niaaslegacykl.wasap.my 📦🚘 FREE COD
    #codkl
    #codcheras
    #codsgbesi
    #codampang
    #codgombak
    #codsetapak
    #codselayang
    #codttdi
    #coddamansara
    #codhululangat
    #codgenting 📦📮POSTAGE🇲🇾🇧🇳🇸🇬🇮🇩
    SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TRMASUK SABAH DAN SERAWAK /BRUNEI / SINGAPORE / INDONESIA

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #aslegacykl #aslegacydesapandan #aslegacykgpandan #aslegacyampang #aslegacyhululangat
    #jomcantik #jomkurus

  •  14  4  19 May, 2019

Top #aslegacydesapandan Posts

  • SUAMI BOONCIT SUKA MINUM AIS? 😁
.
.
Sis, sis suka suami perut BOONCIT? .
.
Memang best 😁. Boleh jadi bantal , bila demam sejuk, perut abang dah boleh jadi bantal panas. Semulajadi. .
.
Tapi...
.
.
Tapi...
.
.
Kalau suami sis sakit kronik macam Mana? Nak Cari baju Raya pun susah. Last minute jahit pun, tailor Tak nak 😣
.
.
Apa kata, buat air sejuk owsem ni untuk abang tersayang. Kan best malam Jumaat, boleh peluk kemas dan dapat suami yang sihat. .
.
Suami sis mesti sayang dekat sis. 😘😘😘. Ikut Sunnah taw jaga suami. 😁
.
.
Jangan buang masa sis, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
Whatsapp
.
📲+6017-6781506

#bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush
  • SUAMI BOONCIT SUKA MINUM AIS? 😁
    .
    .
    Sis, sis suka suami perut BOONCIT? .
    .
    Memang best 😁. Boleh jadi bantal , bila demam sejuk, perut abang dah boleh jadi bantal panas. Semulajadi. .
    .
    Tapi...
    .
    .
    Tapi...
    .
    .
    Kalau suami sis sakit kronik macam Mana? Nak Cari baju Raya pun susah. Last minute jahit pun, tailor Tak nak 😣
    .
    .
    Apa kata, buat air sejuk owsem ni untuk abang tersayang. Kan best malam Jumaat, boleh peluk kemas dan dapat suami yang sihat. .
    .
    Suami sis mesti sayang dekat sis. 😘😘😘. Ikut Sunnah taw jaga suami. 😁
    .
    .
    Jangan buang masa sis, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
    Whatsapp
    .
    📲+6017-6781506

    #bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush

  •  10  0  14 April, 2019
  • 🌞PANAS TERIK, MINUM AIR SEJUK TAK KEMBUNG UOLLS, TAPI MAKIN KEMPIS😍
.
.
YA, #KEMPIS perut tu bila minum air sejuk campur dengan #BZLemonTea 😋😋😋 .
.
Kakak Tasha sendiri dah cuba. Makin jeles tengok kakak sendiri. .
.
Yang ni Kan sama je manfaat dengan #bbbody atau #bizziboddy. Cuma rasa je lain-lain. Bestkan ada perasa lain-lain. Tasha suka. .
.
Sebab tu lah Tasha suka produk ni. Tasha kuat minum air sejuk. Perut bulat macam mengandung. Sedangkan tak mengandung pun. 
Kalini, MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
.
.
WOW!!WOW!!WOW!!
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
.
.
You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
Whatsapp
.
📲+6017-6781506

#bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush
  • 🌞PANAS TERIK, MINUM AIR SEJUK TAK KEMBUNG UOLLS, TAPI MAKIN KEMPIS😍
    .
    .
    YA, #KEMPIS perut tu bila minum air sejuk campur dengan #BZLemonTea 😋😋😋 .
    .
    Kakak Tasha sendiri dah cuba. Makin jeles tengok kakak sendiri. .
    .
    Yang ni Kan sama je manfaat dengan #bbbody atau #bizziboddy. Cuma rasa je lain-lain. Bestkan ada perasa lain-lain. Tasha suka. .
    .
    Sebab tu lah Tasha suka produk ni. Tasha kuat minum air sejuk. Perut bulat macam mengandung. Sedangkan tak mengandung pun.
    Kalini, MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
    MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
    MINUM SEJUK DAN KEMPIS!
    .
    .
    WOW!!WOW!!WOW!!
    🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
    .
    .
    You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
    Whatsapp
    .
    📲+6017-6781506

    #bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush

  •  8  2  14 April, 2019
  • BADAN YANG TEMBAM BOLEH KURUS DENGAN #BZLemonTea .
.
Kenapa Tasha cakap macam ni? Ye ke? Biasalah, Ada lemon , mesti kurus. .
.
Eh sayang, tak ya. Tak semestinya kurus kalau you tambah gula yang buatkan you gemuks. 😁
.
.
Dalam #BZLemonTea  Ada STEVIA. YUP. Cuba baca manfaat dia yang Tasha letak besar-besar ni. .
.
Boleh kuruskan badan dan sesuai dengan orang yang Ada ekzema macam Tasha atau yang Ada candida ekzema. .
.
Kulit pun shantek antek lentek. 😆

Sebelum Raya, you Tak nak show off ke? 
Whatsapp
.
📲+6017-6781506

#bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia
#aslegacyputraheights
#aslegacykampunglanchong #aslegacyalammegah
#aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush
  • BADAN YANG TEMBAM BOLEH KURUS DENGAN #BZLemonTea .
    .
    Kenapa Tasha cakap macam ni? Ye ke? Biasalah, Ada lemon , mesti kurus. .
    .
    Eh sayang, tak ya. Tak semestinya kurus kalau you tambah gula yang buatkan you gemuks. 😁
    .
    .
    Dalam #BZLemonTea Ada STEVIA. YUP. Cuba baca manfaat dia yang Tasha letak besar-besar ni. .
    .
    Boleh kuruskan badan dan sesuai dengan orang yang Ada ekzema macam Tasha atau yang Ada candida ekzema. .
    .
    Kulit pun shantek antek lentek. 😆

    Sebelum Raya, you Tak nak show off ke?
    Whatsapp
    .
    📲+6017-6781506

    #bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia
    #aslegacyputraheights
    #aslegacykampunglanchong #aslegacyalammegah
    #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush

  •  4  1  16 April, 2019
  • Buka dan kacau. Nak PALING best, kacau ikut lawan arah jam (Sunnah pahala pun dapat 😁) Kakak hantar video ni. Show offffff tak habis habis!!!
.
.
Menci i 🤪

Jom kurus, suami pun makin shayang. 😍
.
.You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
Whatsapp
.
📲+6017-6781506

#bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush
  • Buka dan kacau. Nak PALING best, kacau ikut lawan arah jam (Sunnah pahala pun dapat 😁) Kakak hantar video ni. Show offffff tak habis habis!!!
    .
    .
    Menci i 🤪

    Jom kurus, suami pun makin shayang. 😍
    .
    .You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
    Whatsapp
    .
    📲+6017-6781506

    #bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush

  •  10  2  14 April, 2019
  • MANFAAT BZ LEMON TEA SAMA SAHAJA SEPERTI BB BODY ATAU BIZZI BODDY
.
Teena dah share sebelum ni memang manfaat BZ Lemon Tea ni sama je seperti BB Body atau Bizzi Boddy cuma perasa (Flavour je lain) 💖
.
Paling best pecinta air lemon dan air sejuk boleh minum BZ Lemon Tea campur air sejuk 🎉🎉🎉
.
Harga je lain sikit daripada BB Body atau Bizzi Boddy
.
Walaupun demikian what is there beza sikit je kalau minum tu hilang dahaga, sedap dan BONUS BOLEH KUYUS kan😁🔥🔥
.
Whatsapp cepat kalau nak tampil lebih sihat dan langsing sebelum raya 😍
.
📲+6012-7906601
  • MANFAAT BZ LEMON TEA SAMA SAHAJA SEPERTI BB BODY ATAU BIZZI BODDY
    .
    Teena dah share sebelum ni memang manfaat BZ Lemon Tea ni sama je seperti BB Body atau Bizzi Boddy cuma perasa (Flavour je lain) 💖
    .
    Paling best pecinta air lemon dan air sejuk boleh minum BZ Lemon Tea campur air sejuk 🎉🎉🎉
    .
    Harga je lain sikit daripada BB Body atau Bizzi Boddy
    .
    Walaupun demikian what is there beza sikit je kalau minum tu hilang dahaga, sedap dan BONUS BOLEH KUYUS kan😁🔥🔥
    .
    Whatsapp cepat kalau nak tampil lebih sihat dan langsing sebelum raya 😍
    .
    📲+6012-7906601

  •  17  2  14 April, 2019
  • Tengok ni. Tengok Niiii!!
.
.
Malam-malam dia share sambungan video dia!
.
.
💣💣💣💣💣💣💣💣
Nak letopss je hati ni.
.
.
Dia nak eksperimen minum malam. Nak tengok apa jadi😆. .
.
Kena minum siang. Tapi dia ni Jenis terlajak disiplin. Sesuka hati nak eksperimen. .
.
Nanti nak tanya dia, APA jadi, esok beauty kaaa..atau beast....😆 You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
Whatsapp
.
📲+6017-6781506

#bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush
  • Tengok ni. Tengok Niiii!!
    .
    .
    Malam-malam dia share sambungan video dia!
    .
    .
    💣💣💣💣💣💣💣💣
    Nak letopss je hati ni.
    .
    .
    Dia nak eksperimen minum malam. Nak tengok apa jadi😆. .
    .
    Kena minum siang. Tapi dia ni Jenis terlajak disiplin. Sesuka hati nak eksperimen. .
    .
    Nanti nak tanya dia, APA jadi, esok beauty kaaa..atau beast....😆 You, jangan buang masa, sempat KEMPIS sebelum Raya. 😁
    Whatsapp
    .
    📲+6017-6781506

    #bzlemontea #bblemontea #bizzilemontea #bbbody #bizziboddy #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyusj #aslegacyputraheights #aslegacysubangjaya #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacyampang #aslegacydesapandan #aslegacyampangjaya #igshopmurah #igshoponline #aliffsyukri #kuruskerengga #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #shahidadherbs #kulitmulus #bbbkdycontourcream #bizziflush

  •  8  0  14 April, 2019
  • KHASIAT DAUN BIDARA TIDAK DISUKAI JIN MENJADIKAN GEL MANDIAN BIDARA SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA
.
Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus  bukan kerana ada magik 😂.
.
Jangan salah faham tau! Kandungan bahan dalam ramuan Gel Mandian Bidara yang tidak disukai jin sama sekali iaitu Daun Bidara.. Selain itu, bahan seperti Limau putut dan Garam Bukit juga tidak disukai jin. Gel Mandian Bidara ini juga telah di ruqyah untuk kegunaan seluruh keluarga supaya menambah aura positif dan membuang aura negatif.
.
Kalau gatal -gatal kulit badan, demam campak, dan lain-lain masalah kulit juga boleh diatasi kerana aura 7 herba daam mandian bidara ni bagus untuk merawat masalah kulit. .
Paling best kalau tidur tidak lena, kalau mandi degan gel mandian bidara, pastu sapu losyen badan jamshir bidara.. macam baru lepas spa lena diulit mimpi.
.
Anak-anak kecil yang suka meragam pun boleh dimandikan dengan gel mandian bidara. Macam mana? Nanti whatsapp Teena akan explain okay 😘
.
Hanya berharga Rm25 shj  serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
.
📲+6012-7906601
  • KHASIAT DAUN BIDARA TIDAK DISUKAI JIN MENJADIKAN GEL MANDIAN BIDARA SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA
    .
    Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus bukan kerana ada magik 😂.
    .
    Jangan salah faham tau! Kandungan bahan dalam ramuan Gel Mandian Bidara yang tidak disukai jin sama sekali iaitu Daun Bidara.. Selain itu, bahan seperti Limau putut dan Garam Bukit juga tidak disukai jin. Gel Mandian Bidara ini juga telah di ruqyah untuk kegunaan seluruh keluarga supaya menambah aura positif dan membuang aura negatif.
    .
    Kalau gatal -gatal kulit badan, demam campak, dan lain-lain masalah kulit juga boleh diatasi kerana aura 7 herba daam mandian bidara ni bagus untuk merawat masalah kulit. .
    Paling best kalau tidur tidak lena, kalau mandi degan gel mandian bidara, pastu sapu losyen badan jamshir bidara.. macam baru lepas spa lena diulit mimpi.
    .
    Anak-anak kecil yang suka meragam pun boleh dimandikan dengan gel mandian bidara. Macam mana? Nanti whatsapp Teena akan explain okay 😘
    .
    Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana . . Lagi waktu sekarang ini musim perayaan dan inginkan kesegeran sepanjang hari . .
    .
    📲+6012-7906601

  •  6  1  31 July, 2019