#aslegacycodkeramat Instagram Photos & Videos

aslegacycodkeramat - 12 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
8.3
average likes

Latest #aslegacycodkeramat Posts

  • Sebelum tido jangan lupe minum 1 sachet Bizzi Flush.... Alif Syukri Bizzi Flush Detox 
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti .
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

RM75.00sm/RM78.00ss

#aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykl #testimonibizziflush #testimonibizziboddy #nakkurus #kuruscantik #kurus2019 #kempiskanperut #rahsiawanita #igshop #aliffsyukriterlajaklaris #mirafilzah #sembelit #ubatlawas #ubatsembelit #petuabuncit #petuakempiskanperut #aslegacylembahklang @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • Sebelum tido jangan lupe minum 1 sachet Bizzi Flush.... Alif Syukri Bizzi Flush Detox
    RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti .
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

    RM75.00sm/RM78.00ss

    #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykl #testimonibizziflush #testimonibizziboddy #nakkurus #kuruscantik #kurus2019 #kempiskanperut #rahsiawanita #igshop #aliffsyukriterlajaklaris #mirafilzah #sembelit #ubatlawas #ubatsembelit #petuabuncit #petuakempiskanperut #aslegacylembahklang @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  6  1  24 September, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

Sesuai digunakan untuk :
✏membuang toksin/daki pada kulit
✏Merawat lemah semangat
✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
✏Menghilangkan keletihan
✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan 
Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

www.wasap.my/0122934538

#gelmandianbidara 
#sabunbidara
#aslegacy
#aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #mirafilzah #minyakbidara #batuk #jerebu2019 @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

    Sesuai digunakan untuk :
    ✏membuang toksin/daki pada kulit
    ✏Merawat lemah semangat
    ✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
    ✏Menghilangkan keletihan
    ✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan
    Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

    www.wasap.my/0122934538

    #gelmandianbidara
    #sabunbidara
    #aslegacy
    #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #mirafilzah #minyakbidara #batuk #jerebu2019 @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  9  1  23 September, 2019
  • Assalammualaikum..... *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

www.wasap.my/60122934538

_Istimewa Untuk Wanita

#aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc#aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @zarinazainuddin_  #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #aslegacycodsetiawangsa
  • Assalammualaikum..... *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    www.wasap.my/60122934538

    _Istimewa Untuk Wanita

    #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc #aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @zarinazainuddin_ #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #aslegacycodsetiawangsa

  •  7  1  20 September, 2019
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

www.wasap.my/60122934538

_Istimewa Untuk Wanita

#aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc#aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #viralmalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodkl #aslegacycodampang #jamurapat #jamumoden #ketatsendat #intim #rahsiawanita @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #instafemes #instafemesmalaysia
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    www.wasap.my/60122934538

    _Istimewa Untuk Wanita

    #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc #aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #viralmalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodkl #aslegacycodampang #jamurapat #jamumoden #ketatsendat #intim #rahsiawanita @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #instafemes #instafemesmalaysia

  •  6  0  15 September, 2019
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

www.wasap.my/60122934538

_Istimewa Untuk Wanita

#aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc#aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #aslegacycodampang #aslegacycodkl  #aslegacycodkeramat @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    www.wasap.my/60122934538

    _Istimewa Untuk Wanita

    #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc #aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris

  •  6  0  13 September, 2019
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang

  •  4  0  12 September, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia  @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs  #aslegacycodkeramat #aslegacycosmeticsampang
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs #aslegacycodkeramat #aslegacycosmeticsampang

  •  10  0  9 September, 2019
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang

  •  16  0  9 September, 2019
  • HARUMNITA

Menjadikan Anda Kembali Perawan💋

Gabungan Herba Nusantara Semulajadi

Isi Kandungan :
Manjakani 30%
Catechu 30%
Aglaiae Folium 40%

Khasiat dan Kegunaan 🔥 Mengempiskan perut
🔥 Mengubati keputihan
🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
🔥 Mengubati sakit pinggang 🔥 Memberi lebih tenaga 🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
🔥 Menghilangkan bau badan 🔥 Awet muda

Cara Pengambilan :
Ambil secara teratur 3x3
pil sehari sebelum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain) 
100% Natural Ingredients  Isi : 120 pil

RM49.90
Pm saya sekarang!
www.wasap.my/60122934538/Harumnita

#asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs
#harumnitakl
#harumnitaampang
#harumnitaklcc
#harumnitakeramat
#harumnitapandanindah
#harumnitaterlajaklaris
#harumnitasetiawangsa
#aslegacyampang @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacycodkl
  • HARUMNITA

    Menjadikan Anda Kembali Perawan💋

    Gabungan Herba Nusantara Semulajadi

    Isi Kandungan :
    Manjakani 30%
    Catechu 30%
    Aglaiae Folium 40%

    Khasiat dan Kegunaan 🔥 Mengempiskan perut
    🔥 Mengubati keputihan
    🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
    🔥 Mengubati sakit pinggang 🔥 Memberi lebih tenaga 🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
    🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
    🔥 Menghilangkan bau badan 🔥 Awet muda

    Cara Pengambilan :
    Ambil secara teratur 3x3
    pil sehari sebelum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain)
    100% Natural Ingredients Isi : 120 pil

    RM49.90
    Pm saya sekarang!
    www.wasap.my/60122934538/Harumnita

    #asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs
    #harumnitakl
    #harumnitaampang
    #harumnitaklcc
    #harumnitakeramat
    #harumnitapandanindah
    #harumnitaterlajaklaris
    #harumnitasetiawangsa
    #aslegacyampang @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacycodkl

  •  8  1  9 September, 2019
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
wassap 0122934538
wassap 0122934538
wassap 0122934538
.
Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
.
#jomkurus
 #jomkurus1malaysia
#kuruscepat
#kurusbadan
#kurusdengancepat
#kurusdansihat
#turunkanberatbadan
#gemuk 
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy  #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #krimpanas #krimkurus @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @fashasandha #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    wassap 0122934538
    wassap 0122934538
    wassap 0122934538
    .
    Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
    .
    #jomkurus
    #jomkurus1malaysia
    #kuruscepat
    #kurusbadan
    #kurusdengancepat
    #kurusdansihat
    #turunkanberatbadan
    #gemuk
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #krimpanas #krimkurus @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @fashasandha #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat

  •  6  0  8 September, 2019

Top #aslegacycodkeramat Posts

  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
wassap 0122934538
wassap 0122934538
wassap 0122934538
.
Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
.
#jomkurus
 #jomkurus1malaysia
#kuruscepat
#kurusbadan
#kurusdengancepat
#kurusdansihat
#turunkanberatbadan
#gemuk 
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy  #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #krimpanas #krimkurus @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @fashasandha #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    wassap 0122934538
    wassap 0122934538
    wassap 0122934538
    .
    Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
    .
    #jomkurus
    #jomkurus1malaysia
    #kuruscepat
    #kurusbadan
    #kurusdengancepat
    #kurusdansihat
    #turunkanberatbadan
    #gemuk
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #krimpanas #krimkurus @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @fashasandha #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat

  •  6  0  8 September, 2019
  • Sebelum tido jangan lupe minum 1 sachet Bizzi Flush.... Alif Syukri Bizzi Flush Detox 
RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti .
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

RM75.00sm/RM78.00ss

#aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykl #testimonibizziflush #testimonibizziboddy #nakkurus #kuruscantik #kurus2019 #kempiskanperut #rahsiawanita #igshop #aliffsyukriterlajaklaris #mirafilzah #sembelit #ubatlawas #ubatsembelit #petuabuncit #petuakempiskanperut #aslegacylembahklang @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • Sebelum tido jangan lupe minum 1 sachet Bizzi Flush.... Alif Syukri Bizzi Flush Detox
    RASA FLAVOUR STRAWBERRY 🍓🍓 Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti .
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai

    RM75.00sm/RM78.00ss

    #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacykl #testimonibizziflush #testimonibizziboddy #nakkurus #kuruscantik #kurus2019 #kempiskanperut #rahsiawanita #igshop #aliffsyukriterlajaklaris #mirafilzah #sembelit #ubatlawas #ubatsembelit #petuabuncit #petuakempiskanperut #aslegacylembahklang @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  6  1  24 September, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

Sesuai digunakan untuk :
✏membuang toksin/daki pada kulit
✏Merawat lemah semangat
✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
✏Menghilangkan keletihan
✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan 
Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

www.wasap.my/0122934538

#gelmandianbidara 
#sabunbidara
#aslegacy
#aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #mirafilzah #minyakbidara #batuk #jerebu2019 @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

    Sesuai digunakan untuk :
    ✏membuang toksin/daki pada kulit
    ✏Merawat lemah semangat
    ✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
    ✏Menghilangkan keletihan
    ✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan
    Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

    www.wasap.my/0122934538

    #gelmandianbidara
    #sabunbidara
    #aslegacy
    #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacycodsetiawangsa #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #mirafilzah #minyakbidara #batuk #jerebu2019 @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  9  1  23 September, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia  @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs  #aslegacycodkeramat #aslegacycosmeticsampang
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs #aslegacycodkeramat #aslegacycosmeticsampang

  •  10  0  9 September, 2019
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

#bizziboddy
#harumnita
#aslegacy 
#asbeauty
#hsbeauty
#nakkurus
#kurus2019
#kuruscantik
#bizziboddykl
#bizziboddywangsamaju
#bizziboddysetiawangsa
#bizziboddyampang
#bizziboddyklcc
#bizziboddypandanindah
#bizziboddykeramat
#bizziboddyselayang
#bizziboddygombak
#terlajaklaris
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60122934538/BIZZIBODDY

    #bizziboddy
    #harumnita
    #aslegacy
    #asbeauty
    #hsbeauty
    #nakkurus
    #kurus2019
    #kuruscantik
    #bizziboddykl
    #bizziboddywangsamaju
    #bizziboddysetiawangsa
    #bizziboddyampang
    #bizziboddyklcc
    #bizziboddypandanindah
    #bizziboddykeramat
    #bizziboddyselayang
    #bizziboddygombak
    #terlajaklaris
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacyklcc #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang

  •  16  0  9 September, 2019
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

www.wasap.my/60122934538

_Istimewa Untuk Wanita

#aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc#aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #aslegacycodampang #aslegacycodkl  #aslegacycodkeramat @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    www.wasap.my/60122934538

    _Istimewa Untuk Wanita

    #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc #aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock #aslegacycodampang #aslegacycodkl #aslegacycodkeramat @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris

  •  6  0  13 September, 2019
  • HARUMNITA

Menjadikan Anda Kembali Perawan💋

Gabungan Herba Nusantara Semulajadi

Isi Kandungan :
Manjakani 30%
Catechu 30%
Aglaiae Folium 40%

Khasiat dan Kegunaan 🔥 Mengempiskan perut
🔥 Mengubati keputihan
🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
🔥 Mengubati sakit pinggang 🔥 Memberi lebih tenaga 🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
🔥 Menghilangkan bau badan 🔥 Awet muda

Cara Pengambilan :
Ambil secara teratur 3x3
pil sehari sebelum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain) 
100% Natural Ingredients  Isi : 120 pil

RM49.90
Pm saya sekarang!
www.wasap.my/60122934538/Harumnita

#asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs
#harumnitakl
#harumnitaampang
#harumnitaklcc
#harumnitakeramat
#harumnitapandanindah
#harumnitaterlajaklaris
#harumnitasetiawangsa
#aslegacyampang @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacycodkl
  • HARUMNITA

    Menjadikan Anda Kembali Perawan💋

    Gabungan Herba Nusantara Semulajadi

    Isi Kandungan :
    Manjakani 30%
    Catechu 30%
    Aglaiae Folium 40%

    Khasiat dan Kegunaan 🔥 Mengempiskan perut
    🔥 Mengubati keputihan
    🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
    🔥 Mengubati sakit pinggang 🔥 Memberi lebih tenaga 🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
    🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
    🔥 Menghilangkan bau badan 🔥 Awet muda

    Cara Pengambilan :
    Ambil secara teratur 3x3
    pil sehari sebelum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain)
    100% Natural Ingredients Isi : 120 pil

    RM49.90
    Pm saya sekarang!
    www.wasap.my/60122934538/Harumnita

    #asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs
    #harumnitakl
    #harumnitaampang
    #harumnitaklcc
    #harumnitakeramat
    #harumnitapandanindah
    #harumnitaterlajaklaris
    #harumnitasetiawangsa
    #aslegacyampang @as.legacymalaysia #aslegacycodkeramat #aslegacycodampang #aslegacycodkl

  •  8  1  9 September, 2019
  • Assalammualaikum..... *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

www.wasap.my/60122934538

_Istimewa Untuk Wanita

#aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc#aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @zarinazainuddin_  #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #aslegacycodsetiawangsa
  • Assalammualaikum..... *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    www.wasap.my/60122934538

    _Istimewa Untuk Wanita

    #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #aslegacykeramat #aslegacyklcc #aslegacywangsmaju #pucukharumnitampang #pucukharumnitaklcc #pucukharunitakeramat #pucukharumnitawangsamaju #pucukharumnitasetiawangsa #harumnitakl #produkviral #aslegacyreadystock @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @zarinazainuddin_ #aslegacycodampang #aslegacycodkeramat #aslegacycodsetiawangsa

  •  7  1  20 September, 2019