#aslegacybertam Instagram Photos & Videos

aslegacybertam - 662 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.3
average likes

Latest #aslegacybertam Posts

  • Antara kita ni ramai yang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 bawah pelipat?  Betul kan? 
Balik nanti cuba korang try Sabun Jamshir ni, InsyAllah sangat membantu untuk mencerahkan. 
Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2, confirm daki yg sebati tu boleh hilang! Janji sangat wangi wey, memang tak ching! πŸ˜‚

#TeamEvoSue 
#aslegacyproduct #aslcosmetics
  • Antara kita ni ramai yang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 bawah pelipat? Betul kan?
    Balik nanti cuba korang try Sabun Jamshir ni, InsyAllah sangat membantu untuk mencerahkan.
    Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2, confirm daki yg sebati tu boleh hilang! Janji sangat wangi wey, memang tak ching! πŸ˜‚

    #TeamEvoSue
    #aslegacyproduct #aslcosmetics

  •  2  1  22 February, 2020
  • Gel Mandian Bidara , pelbagai manfaat yang boleh kita nikmati . . β€’ membantu menurunkan suhu panas badan
β€’ membantu merawat gangguan makhluk halus
β€’ memberi kesegaran sepanjang hari β€’ membantu masalah bau badan

Hanya RM 25 sahaja.
.
Jom dapatkan sekarang!! Dengan menghubungi Business Partner kami yang berhampiran dengan anda.

#TeamEvoSue #aslegacykepalabatas
  • Gel Mandian Bidara , pelbagai manfaat yang boleh kita nikmati . . β€’ membantu menurunkan suhu panas badan
    β€’ membantu merawat gangguan makhluk halus
    β€’ memberi kesegaran sepanjang hari β€’ membantu masalah bau badan

    Hanya RM 25 sahaja.
    .
    Jom dapatkan sekarang!! Dengan menghubungi Business Partner kami yang berhampiran dengan anda.

    #TeamEvoSue #aslegacykepalabatas

  •  3  1  12 February, 2020
  • Sesuai untuk wanita millennial yang rushing sana sini
Makeup simple dan complete. Sesuai untuk Persiapan interview, appointment meeting dengan client last minute presentation pada sponsor dan mcm2 lg. 
Maklumlah wanita sekarang serba boleh tapi tak
sanggup nak bawak bag makeup berat2

Set Make up Fly & Kiss AS Legacy..
Terdapat 5 barang
Collagen & Moist Spray
Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum 
Eye liner water proof
Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub
Bedak ikut warna kulit juga
FREE bersama make up pouch!

Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox...limited 30 000 set satu Malaysia plak tu
Jom cepat sblm kehabisan..
https://wa.me/60194360426

#simplemakeup #wanitamillennial #makeupnatural
#makeupsweet #quickmakeup #makeuptutorial
#lovesimpiemakeup #heavymakeup #lovemyskin
#facecare #premiumproduct
#aslegacypokoksena #aslegacytasekgelugor #aslegacyhq #aslegacypenanghq #aslegacymalaysia #aslegacypenangturboo #aslegacymalaysia #aslegacybutterworth #aslegacybertam #aslegacykepalabatas
  • Sesuai untuk wanita millennial yang rushing sana sini
    Makeup simple dan complete. Sesuai untuk Persiapan interview, appointment meeting dengan client last minute presentation pada sponsor dan mcm2 lg.
    Maklumlah wanita sekarang serba boleh tapi tak
    sanggup nak bawak bag makeup berat2

    Set Make up Fly & Kiss AS Legacy..
    Terdapat 5 barang
    Collagen & Moist Spray
    Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum
    Eye liner water proof
    Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub
    Bedak ikut warna kulit juga
    FREE bersama make up pouch!

    Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox...limited 30 000 set satu Malaysia plak tu
    Jom cepat sblm kehabisan..
    https://wa.me/60194360426

    #simplemakeup #wanitamillennial #makeupnatural
    #makeupsweet #quickmakeup #makeuptutorial
    #lovesimpiemakeup #heavymakeup #lovemyskin
    #facecare #premiumproduct
    #aslegacypokoksena #aslegacytasekgelugor #aslegacyhq #aslegacypenanghq #aslegacymalaysia #aslegacypenangturboo #aslegacymalaysia #aslegacybutterworth #aslegacybertam #aslegacykepalabatas

  •  0  0  25 January, 2020
  • Lesu tak bermaya!
.
Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi  perkerja yang produktif?
.
Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu.
.
Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana.
.
#bizzibody #bizzibodyaslegacy #bizzibodypenang #bizzibodyusm #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #jamshiraslegacy #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #pucukharumnitaaslegacy
  • Lesu tak bermaya!
    .
    Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif?
    .
    Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu.
    .
    Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana.
    .
    #bizzibody #bizzibodyaslegacy #bizzibodypenang #bizzibodyusm #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #jamshiraslegacy #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #pucukharumnitaaslegacy

  •  1  0  12 November, 2019
  • Hi semua, bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha, punggung kan, mula la tak confident dgn diri. betul x? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa, berhabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu.
.
Sabun Herbal Body Scrub Jamshir  dapat menyelesaikan masalah korang  harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau .
Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner @as.legacymalaysia di seluaruh malaysia, brunei, singapore dan indonesia.
.
Harga RM25 untuk sm dan RM28 untuk ss
.
COD available area Penang.
β€’
Jom grab sapa cepat dia dapat!
.
Berminat utk order boleh terus ws saya di +6019 4566 751.
.
Jgn tggu lama2 guys!
.
#bizzibody #bizzibodypenang #bizzibodyusm #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #sabunbidara #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #jamshirbodyscrub #sabunskrub #badanpanau #kakikudis #hilangkanjerawatbadan #jerawat #jamshiraslegacy #jamshirpenang
  • Hi semua, bila nak pakai baju cantik sikit mesti terfikir daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha, punggung kan, mula la tak confident dgn diri. betul x? haa korang xpayah susah payah nak pergi ke spa, berhabis duit beribu untuk hilangkan masalah korang tu.
    .
    Sabun Herbal Body Scrub Jamshir dapat menyelesaikan masalah korang harga sangat berbaloi RM25 sahaja dan boleh pakai setiap hari tanpa jemur tau .
    Dapatkan sekarang Herbal Body Scrub Jamshir Soup dengan mobile partner @as.legacymalaysia di seluaruh malaysia, brunei, singapore dan indonesia.
    .
    Harga RM25 untuk sm dan RM28 untuk ss
    .
    COD available area Penang.
    β€’
    Jom grab sapa cepat dia dapat!
    .
    Berminat utk order boleh terus ws saya di +6019 4566 751.
    .
    Jgn tggu lama2 guys!
    .
    #bizzibody #bizzibodypenang #bizzibodyusm #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #sabunbidara #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #jamshirbodyscrub #sabunskrub #badanpanau #kakikudis #hilangkanjerawatbadan #jerawat #jamshiraslegacy #jamshirpenang

  •  1  0  2 November, 2019

Top #aslegacybertam Posts

  • Gemok gemok gemok sakit tau hati tau dengar. Faham perasaan itu. 
Awak jangan risau , Awak boleh berubah okay? Jangan down dengan diri..
.
Kepada Siapa yang tak tahu mcm mana dan apa perlu buat untuk kurus. 
Dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat ni,
kami ada minuman yang berasaskan bahan semula jadi Yang mengenyangkan. 
So tak perlu seksa tahan perut. 
Antara ingredient dia green coffee dan garcinia Cambogia bagus tu.

Tak percaya ? Kami Ada testimoni banyak sudah bukti kan result terbaik mereka.

So awak tak perlu risau lagi orang kata mcm mcm dekat anda ! 
Jon dapatakn Bizzi Boddy Sekarang..! DM atau klik bio 
#aslegacymalaysiabagan #AsLegacybutterworth #aslegacypenaga #aslegacytelukairtawar #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #AsLegacykepalabatas #aslegacybukitmertajam #aslegacytrustedseller #adlegacyoriginal #bizzyboddy  #bizzyboddyoriginal #bizziflush  #aslegacymandianbidara #gelbidara #mandianbidara #harumnita #pucukharumnita #gentelharumnita #lotionpanas #contourcream #lotionturuninci #aliffsyukri #datoaliffsyukri #datinshahidadherbs  #syukur #anugerahallahswt #alhamdulillah #rezekiallahbagi #rezekiallah
  • Gemok gemok gemok sakit tau hati tau dengar. Faham perasaan itu.
    Awak jangan risau , Awak boleh berubah okay? Jangan down dengan diri..
    .
    Kepada Siapa yang tak tahu mcm mana dan apa perlu buat untuk kurus.
    Dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat ni,
    kami ada minuman yang berasaskan bahan semula jadi Yang mengenyangkan.
    So tak perlu seksa tahan perut.
    Antara ingredient dia green coffee dan garcinia Cambogia bagus tu.

    Tak percaya ? Kami Ada testimoni banyak sudah bukti kan result terbaik mereka.

    So awak tak perlu risau lagi orang kata mcm mcm dekat anda !
    Jon dapatakn Bizzi Boddy Sekarang..! DM atau klik bio
    #aslegacymalaysiabagan #AsLegacybutterworth #aslegacypenaga #aslegacytelukairtawar #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #AsLegacykepalabatas #aslegacybukitmertajam #aslegacytrustedseller #adlegacyoriginal #bizzyboddy #bizzyboddyoriginal #bizziflush #aslegacymandianbidara #gelbidara #mandianbidara #harumnita #pucukharumnita #gentelharumnita #lotionpanas #contourcream #lotionturuninci #aliffsyukri #datoaliffsyukri #datinshahidadherbs #syukur #anugerahallahswt #alhamdulillah #rezekiallahbagi #rezekiallah

  •  6  0  17 June, 2019
  • πŸ˜ͺπŸ˜ͺ -  Asal gemuk je perut buncit. Tapi korang pernah terfikir tak kenapa individu yang kurus tu pun ada yang buncit? ☺️☺️Ha tu la, selalu sangat stereotaip pasal masalah ni. Tak semestinya orang gemuk je yang buncit. Lagi pelik kalau badan ramping tapi tang perut terbonjol kan? 😘😘Kdg2 buncit ni sbb angin dan sembelit, susah nak membuang. So produk Bizzi Flush ni boleh mengatasai masalah utk mereka yg susah membuang, ditambah pula dgn sapuan mantap Cream Bizzi Body ni, terus buang angin dan pecahkan lemak dari dalam. 😍😍haa jangan risau korang dapatkan Bizzi Flush & Bizzi Boddy Cream Contour  sekarang .

Dapatkan dari ejen sah sahaja 
#aslegacymalaysiabagan #AsLegacybutterworth #aslegacypenaga #aslegacytelukairtawar #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #AsLegacykepalabatas #aslegacybukitmertajam #aslegacytrustedseller #adlegacyoriginal #bizzyboddy  #bizzyboddyoriginal #bizziflush  #aslegacymandianbidara #gelbidara #mandianbidara #harumnita #pucukharumnita #gentelharumnita #lotionpanas #contourcream #lotionturuninci #aliffsyukri #datoaliffsyukri #datinshahidadherbs  #syukur #anugerahallahswt #alhamdulillah #rezekiallahbagi #rezekiallah
  • πŸ˜ͺπŸ˜ͺ - Asal gemuk je perut buncit. Tapi korang pernah terfikir tak kenapa individu yang kurus tu pun ada yang buncit? ☺️☺️Ha tu la, selalu sangat stereotaip pasal masalah ni. Tak semestinya orang gemuk je yang buncit. Lagi pelik kalau badan ramping tapi tang perut terbonjol kan? 😘😘Kdg2 buncit ni sbb angin dan sembelit, susah nak membuang. So produk Bizzi Flush ni boleh mengatasai masalah utk mereka yg susah membuang, ditambah pula dgn sapuan mantap Cream Bizzi Body ni, terus buang angin dan pecahkan lemak dari dalam. 😍😍haa jangan risau korang dapatkan Bizzi Flush & Bizzi Boddy Cream Contour sekarang .

    Dapatkan dari ejen sah sahaja
    #aslegacymalaysiabagan #AsLegacybutterworth #aslegacypenaga #aslegacytelukairtawar #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #AsLegacykepalabatas #aslegacybukitmertajam #aslegacytrustedseller #adlegacyoriginal #bizzyboddy #bizzyboddyoriginal #bizziflush #aslegacymandianbidara #gelbidara #mandianbidara #harumnita #pucukharumnita #gentelharumnita #lotionpanas #contourcream #lotionturuninci #aliffsyukri #datoaliffsyukri #datinshahidadherbs #syukur #anugerahallahswt #alhamdulillah #rezekiallahbagi #rezekiallah

  •  9  0  18 June, 2019