#aslegacyRahmanWarrior Instagram Photos & Videos

aslegacyRahmanWarrior - 521 posts

Hashtag Popularity

5.8
average comments
23.2
average likes

Latest #aslegacyRahmanWarrior Posts

  • 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
Kami kongsikan kepada anda semua khasiat bahan-bahan di dalam Bizzi Breakfirst.
.
🌤Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
.
Berminat sila tekan link dibawah 👇👇📲
http://www.wasap.my/60122661285
.
#aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyhq#aslegacyrahmanwarrior#aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs#bizzibreakfirst
  • 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    Kami kongsikan kepada anda semua khasiat bahan-bahan di dalam Bizzi Breakfirst.
    .
    🌤Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
    🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
    🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
    🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
    .
    Berminat sila tekan link dibawah 👇👇📲
    http://www.wasap.my/60122661285
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyrahmanwarrior #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibreakfirst

  •  7  0  18 December, 2019
  • Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
.
Nama : Cloverush X Aslegacy 
Tudung Instant Sarung 🧕🏻
.
Material : Moss crepe
Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
.
Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
.
Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
http://www.wasap.my/601117871480

#aslegacy
#aslegacymalaysia
#aslegacyhq
#aslegacyrahmanwarrior
#aslegacyteamfaeshuk
#kejayaataantanpabatasan

#EAF190948
  • Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
    .
    Nama : Cloverush X Aslegacy
    Tudung Instant Sarung 🧕🏻
    .
    Material : Moss crepe
    Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
    .
    Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
    .
    Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
    http://www.wasap.my/601117871480

    #aslegacy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyhq
    #aslegacyrahmanwarrior
    #aslegacyteamfaeshuk
    #kejayaataantanpabatasan

    #EAF190948

  •  94  32  4 October, 2019
  • Siapa ada anak-anak👶🧒👦👧ada batuk berkahak & selsema⁉️setelah menggunakan satu produk hebat mendapat kesan spt di bawah ni👇 👇
.
😴 anak tidur lena
😊 boleh nafas lancar
🤮 muntah keluar kahak
🤧 hingus pekat keluar setiap kali bersin .
☑️ MESTI ada kat rumah tau.. kita tak pernah berkira untuk kesihatan anak-anak, sebab mereka adalah amanah yang tak ternilai buat kita ❤
.
Apa bendanya tu⁉️
Benda tu adalah Balm Bidara As Legacy🍃laaa... memang ramai dah tau.. memang terbaik👍 untuk anak..sapu-sapu kat dada, ubun-ubun, dada, batang hidung, betis & tapak kaki anak..In Sha Allah ianya sgt membantu.
Opss‼️bukan kanak2 je bole guna...utk semua golongan digalakkan guna juga👍👍👍
.
Cubalah sendiri berminat boleh klik link wassap 
Www.wasap.my/0133725901/balmbidara
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #balm #balmbidara #bidara #balmbidaraviral #balmviral #kejayaantanpabatasan #aslegacyteam #aslegacyrahmanwarrior
  • Siapa ada anak-anak👶🧒👦👧ada batuk berkahak & selsema⁉️setelah menggunakan satu produk hebat mendapat kesan spt di bawah ni👇 👇
    .
    😴 anak tidur lena
    😊 boleh nafas lancar
    🤮 muntah keluar kahak
    🤧 hingus pekat keluar setiap kali bersin .
    ☑️ MESTI ada kat rumah tau.. kita tak pernah berkira untuk kesihatan anak-anak, sebab mereka adalah amanah yang tak ternilai buat kita ❤
    .
    Apa bendanya tu⁉️
    Benda tu adalah Balm Bidara As Legacy🍃laaa... memang ramai dah tau.. memang terbaik👍 untuk anak..sapu-sapu kat dada, ubun-ubun, dada, batang hidung, betis & tapak kaki anak..In Sha Allah ianya sgt membantu.
    Opss‼️bukan kanak2 je bole guna...utk semua golongan digalakkan guna juga👍👍👍
    .
    Cubalah sendiri berminat boleh klik link wassap
    Www.wasap.my/0133725901/balmbidara
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #balm #balmbidara #bidara #balmbidaraviral #balmviral #kejayaantanpabatasan #aslegacyteam #aslegacyrahmanwarrior

  •  1  0  26 September, 2019
  • READY STOCK READY STOCK.. Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
.
Ok..klu nak tauu..AS LEGACY BY DATO ALIFF SYUKRI ada kluarkan Tudung Instant Sarung Terbaru....😍
.
Nama : Cloverush X Aslegacy 
Tudung Instant Sarung 🧕🏻
.
Material : Moss crepe
Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
.
Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
.
So uolls nak tunggu apa lagi..uolls dh bole PRE-ORDER skrg tauu‼️ Bole dapatkan drpd AGEN SAH kami👍🏼
DM Saya ye jika berminat

#aslegacy
#aslegacymalaysia
#aslegacyhq
#aslegacyrahmanwarrior
#aslegacyteamyongj
#kejayaataantanpabatasan
.
KAMI JUGA MASIH MEMBUKA PELUANG...
.. SAYA BOLE takkkkann  anda takbole... .
Kami bantu anda untuk TAMBAH INCOME bersama #aslegacymalaysia ANDA.. DI TAWARKAN HANYA UTK 10 ORG SHJ‼  DM DM DM saya segera
#teamrahmanwarrior
#teamaslegacyfaeshuk
#aslegacyteamyongJ
#perakian #station18#ipohipohajer
#pengkalanpegoh
#pasirputehipoh #lahatbaru #lahatbaruipoh #menglembu #bukitmerah #bukitmerahipoh #tronoh #menglembu #sriiskandariperak#batugajahperak #batugajah #tfbatugajah #pasarminggubatugajah
  • READY STOCK READY STOCK.. Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
    .
    Ok..klu nak tauu..AS LEGACY BY DATO ALIFF SYUKRI ada kluarkan Tudung Instant Sarung Terbaru....😍
    .
    Nama : Cloverush X Aslegacy
    Tudung Instant Sarung 🧕🏻
    .
    Material : Moss crepe
    Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
    .
    Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
    .
    So uolls nak tunggu apa lagi..uolls dh bole PRE-ORDER skrg tauu‼️ Bole dapatkan drpd AGEN SAH kami👍🏼
    DM Saya ye jika berminat

    #aslegacy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyhq
    #aslegacyrahmanwarrior
    #aslegacyteamyongj
    #kejayaataantanpabatasan
    .
    KAMI JUGA MASIH MEMBUKA PELUANG...
    .. SAYA BOLE takkkkann anda takbole... .
    Kami bantu anda untuk TAMBAH INCOME bersama #aslegacymalaysia ANDA.. DI TAWARKAN HANYA UTK 10 ORG SHJ‼ DM DM DM saya segera
    #teamrahmanwarrior
    #teamaslegacyfaeshuk
    #aslegacyteamyongJ
    #perakian #station18#ipohipohajer
    #pengkalanpegoh
    #pasirputehipoh #lahatbaru #lahatbaruipoh #menglembu #bukitmerah #bukitmerahipoh #tronoh #menglembu #sriiskandariperak#batugajahperak #batugajah #tfbatugajah #pasarminggubatugajah

  •  3  0  25 September, 2019
  • Dinner di @jos.street. Dig in O.M.G Platter. My family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your fries. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Dinner di @jos.street. Dig in O.M.G Platter. My family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your fries. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  8  2  22 September, 2019
  • Dinner di @jos.street. O.M.G Platter is my family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your fries. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Dinner di @jos.street. O.M.G Platter is my family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your fries. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  2  0  22 September, 2019
  • Dinner di @jos.street. O.M.G Platter is my family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your spaghetti. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Dinner di @jos.street. O.M.G Platter is my family's favorite. #DanielMika suka grill burger set kanak-kanak. Tapi malam ni, kami introduce Daniel pada O.M.G Platter. Wow sedap kata Daniel. Alhamdulillah dah kenyang. Terima kasih Jo's Street atas hidangan simple tapi sangat mengeyangkan. I loike your spaghetti. Very yummy! 😋😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  6  0  22 September, 2019
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit perisa buah-buahan. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#BazarOnline
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit perisa buah-buahan. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #BazarOnline
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  1  0  22 September, 2019
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit perisa buah-buahan. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#BazarOnline
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit perisa buah-buahan. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #BazarOnline
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  3  0  22 September, 2019
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#BazarOnline
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#jerebu
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#haze
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Jerebu teruk sangat di Klang. Nak jogging pun tak bolehhhh. Takpe sis. As.Legacy ada keluarkan produk baru #LookFit. Ada free shaker lagi tuu. Nii shaker kualiti terbaikkk, limited edition. Kelass gitewww 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jom order LookFit. Produk terbaru as legacy 😋 wasap Kak Han. Click link di bio yerr ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #BazarOnline
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #jerebu
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #haze
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  2  0  22 September, 2019
  • Pastikan anak-anak minum air yang mencukupi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tutup tingkap agar udara sihat dalam rumah & on humidifier. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat order produk As Legacy? Boleh wasap yerr ☺️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#BazarOnline
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#aslegacyproducts
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#BidaraShowerGel
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • Pastikan anak-anak minum air yang mencukupi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Tutup tingkap agar udara sihat dalam rumah & on humidifier. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Berminat order produk As Legacy? Boleh wasap yerr ☺️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #BazarOnline
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #aslegacyproducts
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #BidaraShowerGel
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  1  0  19 September, 2019
  • Siapa ada anak-anak👶🧒👦👧ada batuk berkahak & selsema⁉️setelah menggunakan satu produk hebat mendapat kesan spt di bawah ni👇 👇
.
😴 anak tidur lena
😊 boleh nafas lancar
🤮 muntah keluar kahak
🤧 hingus pekat keluar setiap kali bersin .
☑️ MESTI ada kat rumah tau.. kita tak pernah berkira untuk kesihatan anak-anak, sebab mereka adalah amanah yang tak ternilai buat kita ❤
.
Apa bendanya tu⁉️
Benda tu adalah Balm Bidara As Legacy🍃laaa... memang ramai dah tau.. memang terbaik👍 untuk anak..sapu-sapu kat dada, ubun-ubun, dada, batang hidung, betis & tapak kaki anak..In Sha Allah ianya sgt membantu.
Opss‼️bukan kanak2 je bole guna...utk semua golongan digalakkan guna juga👍👍👍
.
Cubalah sendiri berminat boleh klik link wassap 
Www.wasap.my/0135669351/balmbidara
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #balm #balmbidara #bidara #balmbidaraviral #balmviral #kejayaantanpabatasan #aslegacyteam #aslegacyrahmanwarrior
  • Siapa ada anak-anak👶🧒👦👧ada batuk berkahak & selsema⁉️setelah menggunakan satu produk hebat mendapat kesan spt di bawah ni👇 👇
    .
    😴 anak tidur lena
    😊 boleh nafas lancar
    🤮 muntah keluar kahak
    🤧 hingus pekat keluar setiap kali bersin .
    ☑️ MESTI ada kat rumah tau.. kita tak pernah berkira untuk kesihatan anak-anak, sebab mereka adalah amanah yang tak ternilai buat kita ❤
    .
    Apa bendanya tu⁉️
    Benda tu adalah Balm Bidara As Legacy🍃laaa... memang ramai dah tau.. memang terbaik👍 untuk anak..sapu-sapu kat dada, ubun-ubun, dada, batang hidung, betis & tapak kaki anak..In Sha Allah ianya sgt membantu.
    Opss‼️bukan kanak2 je bole guna...utk semua golongan digalakkan guna juga👍👍👍
    .
    Cubalah sendiri berminat boleh klik link wassap
    Www.wasap.my/0135669351/balmbidara
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #balm #balmbidara #bidara #balmbidaraviral #balmviral #kejayaantanpabatasan #aslegacyteam #aslegacyrahmanwarrior

  •  2  0  19 September, 2019
  • ❤️Kebaikan Manjakani❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Buah manjakani memberi kenikmatan seks. 
Buah manjakani berfungsi sebagai ubat herba yang dapat membantu kekentalan organ intim wanita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AliffSyukriTerlajakLaris
#ShahidaDherbs
#aslegacyRahmanWarrior
@aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BusinessWoman
#Buasir
#Detox
#Majalah3
#bazarPakNil
#MisiMengecil
#CoachKurusOnline
#KurusTanpaBersenam
#KurusTanpaDiet
#BazarOnline
#Shaklee
#Neelofa
#CTDK
#ErraFazira
#aslegacyproducts
#nurraysa
#BizziBoddy
#BizziFlush
#BidaraShowerGel
#HarumNita
#JusPucukHarumnita
#ZarinaZainuddin
#KongsiResepi
  • ❤️Kebaikan Manjakani❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Buah manjakani memberi kenikmatan seks.
    Buah manjakani berfungsi sebagai ubat herba yang dapat membantu kekentalan organ intim wanita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #ShahidaDherbs
    #aslegacyRahmanWarrior
    @aicahcai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    http://bit.ly/AsLegacyKlangHq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #BusinessWoman
    #Buasir
    #Detox
    #Majalah3
    #bazarPakNil
    #MisiMengecil
    #CoachKurusOnline
    #KurusTanpaBersenam
    #KurusTanpaDiet
    #BazarOnline
    #Shaklee
    #Neelofa
    #CTDK
    #ErraFazira
    #aslegacyproducts
    #nurraysa
    #BizziBoddy
    #BizziFlush
    #BidaraShowerGel
    #HarumNita
    #JusPucukHarumnita
    #ZarinaZainuddin
    #KongsiResepi

  •  1  0  17 September, 2019

Top #aslegacyRahmanWarrior Posts

  • Hai adik, kakak, abg, pakcik, makcik semuaa👋😘‼️ Apa kabar⁉️
.
Nak sembang2 dengan adik, kakak, abg, pakcik, makcik semuaa⁉️Nak tanya laaa☺️ korang dah try Bee Venom ni tak⁉️
.
🐝100% bahan organik
- Sengat Lebah
- Serbuk Mutiara
- Madu
- Collagen
- Vitamin C & B3
.
Produk CAPTURE YOUTH BEE VENOM bukan sekadar merawat kulit bermasalah seperti :- .
- Jeragat
- Kulit Gelap Kusam
- Kulit Sunburn
- Kulit Berparut
- Kulit Berminyak - Kulit Nipis & Kering
.
Tapi Bee Venom ni tidak mengelupas tau. Guna secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. Best sangat result Bee Venom ni 😍
.
Berminat bole wasap di no 👇
.
www.wasap.my/601117871480/venom
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #produkmukaviral #produkmuka #setyouth #beevenom #kejayaantanpabatasan #aslegacyteamfaeshuk #aslegacyrahmanwarrior

#EAF1909097
  • Hai adik, kakak, abg, pakcik, makcik semuaa👋😘‼️ Apa kabar⁉️
    .
    Nak sembang2 dengan adik, kakak, abg, pakcik, makcik semuaa⁉️Nak tanya laaa☺️ korang dah try Bee Venom ni tak⁉️
    .
    🐝100% bahan organik
    - Sengat Lebah
    - Serbuk Mutiara
    - Madu
    - Collagen
    - Vitamin C & B3
    .
    Produk CAPTURE YOUTH BEE VENOM bukan sekadar merawat kulit bermasalah seperti :- .
    - Jeragat
    - Kulit Gelap Kusam
    - Kulit Sunburn
    - Kulit Berparut
    - Kulit Berminyak - Kulit Nipis & Kering
    .
    Tapi Bee Venom ni tidak mengelupas tau. Guna secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. Best sangat result Bee Venom ni 😍
    .
    Berminat bole wasap di no 👇
    .
    www.wasap.my/601117871480/venom
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #produkmukaviral #produkmuka #setyouth #beevenom #kejayaantanpabatasan #aslegacyteamfaeshuk #aslegacyrahmanwarrior

    #EAF1909097

  •  120  61  14 September, 2019
  • Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
.
Nama : Cloverush X Aslegacy 
Tudung Instant Sarung 🧕🏻
.
Material : Moss crepe
Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
.
Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
.
Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
http://www.wasap.my/601133104880

#aslegacy
#aslegacymalaysia
#aslegacyhq
#aslegacyrahmanwarrior
#aslegacyteamfaeshuk
#kejayaataantanpabatasan
  • Uolls‼️ Nak tak tudung mudah dipakai⁉️ Cantik‼️ Sgt selesa😘‼️ Nak 🙋🏼‍♀️
    .
    Nama : Cloverush X Aslegacy
    Tudung Instant Sarung 🧕🏻
    .
    Material : Moss crepe
    Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai 😘
    .
    Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive, boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang uolls‼️ Best tak⁉️ Best tak⁉️
    .
    Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
    http://www.wasap.my/601133104880

    #aslegacy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyhq
    #aslegacyrahmanwarrior
    #aslegacyteamfaeshuk
    #kejayaataantanpabatasan

  •  4  1  16 August, 2019
  • 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
Kami kongsikan kepada anda, khasiat bahan-bahan di dalam Bizzi Breakfirst. 👇 .
🌤Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
.
.
Ready stok‼️ Hanya Rm49.90 sahaja SM
Berminat sila tekan link di bawah 👇👇👇📲
http://www.wasap.my/60122661285
.
#aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyhq#aslegacyrahmanwarrior#aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs#kejayaataantanpabatasan
  • 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    Kami kongsikan kepada anda, khasiat bahan-bahan di dalam Bizzi Breakfirst. 👇 .
    🌤Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
    🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
    🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
    🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
    .
    .
    Ready stok‼️ Hanya Rm49.90 sahaja SM
    Berminat sila tekan link di bawah 👇👇👇📲
    http://www.wasap.my/60122661285
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyrahmanwarrior #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #kejayaataantanpabatasan

  •  10  0  27 August, 2019
  • 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
.
🌤Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
.
Ready stok‼️
Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
http://www.wasap.my/601112809567

#aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyhq#aslegacyrahmanwarrior#aslegacyteamhidayu#kejayaataantanpabatasan#sihatcergas
  • 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
    .
    🌤Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
    🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
    🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
    🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
    .
    Ready stok‼️
    Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
    http://www.wasap.my/601112809567

    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyrahmanwarrior #aslegacyteamhidayu #kejayaataantanpabatasan #sihatcergas

  •  1  1  9 August, 2019
  • 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
.
🌤Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
.
Ready stok‼️
Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
http://www.wasap.my/601112809567

#aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyhq#aslegacyrahmanwarrior#aslegacyteamhidayu#kejayaataantanpabatasan#sihatcergas
  • 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
    .
    🌤Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan
    🌤Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak
    🌤Membantu menunjukkan teladan yang baik
    🌤Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 🌤Tingkatkan metabolisme badan
    .
    Ready stok‼️
    Berminat sila tekan link dibawah 👇👇👇📲
    http://www.wasap.my/601112809567

    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyrahmanwarrior #aslegacyteamhidayu #kejayaataantanpabatasan #sihatcergas

  •  1  1  9 August, 2019