#asbeautyoriginal Instagram Photos & Videos

asbeautyoriginal - 1.5k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
24.3
average likes

Latest #asbeautyoriginal Posts

  • GENTEL HARUMNITA💃
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Legacy

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni💋

Antara Kebaikan gentel harumnita💃
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan
✔ Mengetatkan.

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari) . *Harga: RM49.90 shj* *Postage: RM8(sm) 12 (ss)* Macam mana nk dapatkan Gentel Harumnita?💋 www.wasap.my/601139341016
.
#ASlegacy
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri  #gentelharumnita #awetmuda 
#ketatsendat
#aslegacyshahalam
#aslegacytelokpanglimagarang
#aslegacypetalingjaya
  • GENTEL HARUMNITA💃
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Legacy

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni💋

    Antara Kebaikan gentel harumnita💃
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan
    ✔ Mengetatkan.

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari) . *Harga: RM49.90 shj* *Postage: RM8(sm) 12 (ss)* Macam mana nk dapatkan Gentel Harumnita?💋 www.wasap.my/601139341016
    .
    #ASlegacy
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda
    #ketatsendat
    #aslegacyshahalam
    #aslegacytelokpanglimagarang
    #aslegacypetalingjaya

  •  5  0  28 June, 2020
  • .
Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
.
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
DM SEKARANG!!!
#aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris 
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat #teamadza #teamds 
#harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri
  • .
    Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
    .
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
    DM SEKARANG!!!
    #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat #teamadza #teamds
    #harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri

  •  5  0  28 October, 2019
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas. 
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/60147298428/nakorderharumnita

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
#awetmuda 
#ketatsendat
#aliffsyukriterlajaklaris
#testimoni
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
    Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas.
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/60147298428/nakorderharumnita

    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
    #awetmuda
    #ketatsendat
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #testimoni

  •  1  0  25 September, 2019
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas. 
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur.  Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 2 biji sebelum makan (2 kali sehari)

https://www.wasap.my/+60197540848/GentelHarumnita

#ASbeautyoriginal  #gentelharumnita
#awetmuda 
#ketatsendat
#aliffsyukriterlajaklaris
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
    Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas.
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 2 biji sebelum makan (2 kali sehari)

    https://www.wasap.my/+60197540848/GentelHarumnita

    #ASbeautyoriginal #gentelharumnita
    #awetmuda
    #ketatsendat
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  0  0  23 September, 2019
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas. 
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/60142467008/nakorderharumnita

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
#awetmuda 
#ketatsendat
#aliffsyukriterlajaklaris
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
    Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas.
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/60142467008/nakorderharumnita

    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
    #awetmuda
    #ketatsendat
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  0  0  20 September, 2019
  • Biasalah kalau musim perayaan ni, badan kita mudah letih & lesu disebabkan aktiviti seharian. Beraya dari satu rumah ke satu rumah. Tu belum saudara mara yang datang berkunjung lagi. .
Kita faham sangat perasaan korang, tapi raya kan setahun sekali. Kita kena la sentiasa dalam keadaan sihat & cergas.
.
Sebab tu kita bawakan Pucuk Harumnita & Gentel Harumnita untuk korang. Inilah rahsianya, ambil 1 sachet Pucuk Harumnita waktu pagi ia akan mengekalkan kecergasan tubuh badan korang sepanjang hari.
.
Ia juga dapat memelihara keremajaan kulit, merawat keputihan yang banyak & berbau serta yang paling best sekali ia dapat melancarkan peredaran darah tau.
.
.
========================
Pucuk Harumnita (15 sachet)
========================
RM 69.90
.
========================
Gentel Harumnita (120 biji)
========================
RM49.90
.
Whatsapp👇
http://01135578225.wasap.my/
http://01135578225.wasap.my/
.
Harga tak termasuk postage.
COD : KELANA JAYA
=================
.
.
.
.
.
#ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #ASlegacycodkelanajaya #aslegacyhq #eczema #bizziboddy #harumnita #terlajaklaris #kurus #aliffshukriterlajaklaris #aslegacy #fashasandha  #terlajaklaris #aslegacypuchong #aslegacykelanajaya #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #bizzyboddysubang
#aslegacyaliffsyukrihq 
#aslegacyaliffsyukridamansara
  • Biasalah kalau musim perayaan ni, badan kita mudah letih & lesu disebabkan aktiviti seharian. Beraya dari satu rumah ke satu rumah. Tu belum saudara mara yang datang berkunjung lagi. .
    Kita faham sangat perasaan korang, tapi raya kan setahun sekali. Kita kena la sentiasa dalam keadaan sihat & cergas.
    .
    Sebab tu kita bawakan Pucuk Harumnita & Gentel Harumnita untuk korang. Inilah rahsianya, ambil 1 sachet Pucuk Harumnita waktu pagi ia akan mengekalkan kecergasan tubuh badan korang sepanjang hari.
    .
    Ia juga dapat memelihara keremajaan kulit, merawat keputihan yang banyak & berbau serta yang paling best sekali ia dapat melancarkan peredaran darah tau.
    .
    .
    ========================
    Pucuk Harumnita (15 sachet)
    ========================
    RM 69.90
    .
    ========================
    Gentel Harumnita (120 biji)
    ========================
    RM49.90
    .
    Whatsapp👇
    http://01135578225.wasap.my/
    http://01135578225.wasap.my/
    .
    Harga tak termasuk postage.
    COD : KELANA JAYA
    =================
    .
    .
    .
    .
    .
    #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #ASlegacycodkelanajaya #aslegacyhq #eczema #bizziboddy #harumnita #terlajaklaris #kurus #aliffshukriterlajaklaris #aslegacy #fashasandha #terlajaklaris #aslegacypuchong #aslegacykelanajaya #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #bizzyboddysubang
    #aslegacyaliffsyukrihq
    #aslegacyaliffsyukridamansara

  •  10  0  19 August, 2019
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
.
Teruja saya seminggu ni  saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
.
Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah  boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
.
Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
. 
Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
.
www.wasap.my/60176340255
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri  #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
#kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazarpaknil 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal #kurus #diet 
#asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita  #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
    .
    Teruja saya seminggu ni saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
    .
    Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
    .
    Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
    .
    Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
    Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
    .
    www.wasap.my/60176340255
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
    #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazarpaknil
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal #kurus #diet
    #asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia

  •  3  0  10 August, 2019
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
.
Teruja saya seminggu ni  saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
.
Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah  boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
.
Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
. 
Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
.
www.wasap.my/60176340255
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri  #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
#kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazarpaknil 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal #kurus #diet 
#asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita  #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
    .
    Teruja saya seminggu ni saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
    .
    Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
    .
    Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
    .
    Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
    Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
    .
    www.wasap.my/60176340255
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
    #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazarpaknil
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal #kurus #diet
    #asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia

  •  3  0  10 August, 2019
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
.
Teruja saya seminggu ni  saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
.
Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah  boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
.
Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
. 
Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
.
www.wasap.my/60176340255
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri  #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
#kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazarpaknil 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal #kurus #diet 
#asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita  #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia
  • Patut la asyik kentut dan sendawa je(nak cerita juga walaupun malu)
    .
    Teruja saya seminggu ni saya dah hilang 3 kilo...last sebelum bersalin hari tu 69kg,lepas pantang turun 60 kg,sekarang dah 57kg,target nak 50 mcm sebelum mengandung yusoff....saya x nak ambik produk yg memulas,sakit perut dan sebabkan kerap ke toilet....
    .
    Ingat tak saya pernah tulis saya nak kurus dan dapatkan berat badan saya asal 50kg sama seperti sebelum bersalin yusoff....3 anak sebelum ni saya dah boleh kurus cepat tanpa diet yg ketat ...sbb saya masih menyusu dan nak yusoff dapat khasiat...lepas bersalin yusoff saya lambat kurus mungkin faktor umur dan kadar metabolisma dalam badan...
    .
    Sekarang saya dah keluarkan produk yg sesuai dgn kehendak hati saya,herba utama mestilah Teh Hijau,Memang diakui teh hijau mampu mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity menyatakan bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan, sekaligus mampu menurunkan berat badan.Dan yang paling penting tiada sakit perut memulas dan dan cirit birit,banyakkan minum air suam dan Teh hijau juga mampu menjadikan kita bertambah sihat dan mengurangkan penuaan.... dan juga akan buat kita rasa cepat kenyang kerana Kandungan serat yang tinggi dalam gandum yg terdapat dalam produk Bizzi Boddy RM 79.90 sahaja...
    .
    Buat wanita, sayangi diri, anda mampu mengubah diet harian jadi lebih baik bukan hanya untuk kurus tapi untuk jadi lebih sihat!
    Kongsikan juga buat wanita lain iya.Nak cuba komen saya nak Mobile Partner kami akan balas segera sbb produk ekslusif ni hanya ada di mobile partner sahaja tiada di mana 2 kedai jamu.... .
    .
    www.wasap.my/60176340255
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
    #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazarpaknil
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal #kurus #diet
    #asbeauty #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #ubatkeputihan #masalahwanita #missv#aslegacymia

  •  1  0  10 August, 2019
  • HARUMNITA BOLEH BANTU sisturs semua mengatasi masalah KEPUTIHAN : 😷
❤️
❤️ Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

Keputihan ni ada 4 Warna :-
➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat. 
Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
👉 Susah hamil dan x subur
👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.
.
.
#ASBeauty #Harumnita 
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda 
#ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris
  • HARUMNITA BOLEH BANTU sisturs semua mengatasi masalah KEPUTIHAN : 😷
    ❤️
    ❤️ Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
    ➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
    Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

    Keputihan ni ada 4 Warna :-
    ➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
    ➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat.
    Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
    👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
    👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
    👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
    ( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
    👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
    👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
    👉 Susah hamil dan x subur
    👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.
    .
    .
    #ASBeauty #Harumnita
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda
    #ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris

  •  3  0  7 August, 2019
  • Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas. 
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Legacy

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/+60133122076
.

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
  • Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas.
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Legacy

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/+60133122076
    .

    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat

  •  5  0  31 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/60138737704

Cod area Ipoh
Ready stock..., #ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #teamchampion #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
#pucukharumnitaaslegacy 
#productdatoaliffsyukri 
#produkviral
  • GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/60138737704

    Cod area Ipoh
    Ready stock..., #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #teamchampion #gentelharumnita #awetmuda #ketatsendat
    #pucukharumnitaaslegacy
    #productdatoaliffsyukri
    #produkviral

  •  2  0  30 July, 2019
  • Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

Keputihan ni ada 4 Warna :-
➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat. 
Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
👉 Susah hamil dan x subur
👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.

sharing is caring

#ASBeauty #Harumnita 
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda 
#ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris
  • Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
    ➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
    Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

    Keputihan ni ada 4 Warna :-
    ➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
    ➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat.
    Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
    👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
    👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
    👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
    ( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
    👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
    👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
    👉 Susah hamil dan x subur
    👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.

    sharing is caring

    #ASBeauty #Harumnita
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda
    #ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris

  •  5  0  8 July, 2019
  • Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

Keputihan ni ada 4 Warna :-
➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat. 
Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
👉 Susah hamil dan x subur
👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.

sharing is caring

#ASBeauty #Harumnita 
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda 
#ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris
  • Keputihan ada 3 jenis : ➡Normal..
    ➡Keluar atau ➡mendap. 🍀 Keputihan mendap ➡Ada wanita x pernah keluar keputihan sebelum ni .
    Bila makan produk atau jamu keputihan akan keluar dengan banyak sekali. 👉Ini yg sy namakan keputihan mendap. 🍀 Keputihan kerap keluar dgn kuantiti yg sgt banyak itu adalah serius.

    Keputihan ni ada 4 Warna :-
    ➡coklat kelabu ➡putih susu kental ➡ kuning likat
    ➡ hijau. 👉Mengeluarkan bau yg busuk sekali. 🍀 Keputihan normal ➡ Warnanya jernih . 👉Keluar x banyak sgt . 👉X rasa gatal. 👉Xda bau yg kuat.
    Biasanya keluar ✔sebelum datang haid, ✔stress atau ✔penat sahaja (x kerap) 🌻alertt!!
    👉 Kegatalan sampai luka, asyik bergaru
    👉Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu semeter jaraknya
    👉Kegatalan akibat fungus dan bacteria
    ( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
    👉Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
    👉 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
    👉 Susah hamil dan x subur
    👉Terjadinya eye bag ( kantung mata jadi besar dan terlondeh) 👉Muka kusam dan warna kulit muka x cantik.

    sharing is caring

    #ASBeauty #Harumnita
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda
    #ketatsendat #aliffsyukriterlajaklaris

  •  3  0  8 July, 2019
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni 😁

GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/60199552605/nakorderharumnita

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
#awetmuda 
#ketatsendat
#aliffsyukriterlajaklaris
  • Fuhhhh lagi!!!!! Testimoni boom!!!!
    Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni 😁

    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/60199552605/nakorderharumnita

    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
    #awetmuda
    #ketatsendat
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  2  0  23 June, 2019
  • Morning u olls.. Harini taknak cerita panjang panjang just nak share honest feedback cust You Glow Miracle Serum! 😁

Lagi nk raya ni.. Wajib ada dlm handbag okay barulah Makeup look korang extra glow pagi raya nanti.
Nak cod sis boleh cod JB area.. Luar JB tu harini last postage tau utk sampai sebelum raya.

So 🎶cepat cepat jangan lambat lambat🎶 versi bangjat😋😋
.
.
#yangtahujetahu #ASBeautylegend
#asbeauty #asbeautyoriginal #tonerasbeauty #sayajual #sayajualsayaguna #visitmyig #instashopmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #kedaionline #skincareterbaik #skincaremujarab #skincaremalaysia  #flawless #gebugebas #readystock #laraalanaa #malaysiasingapore  #stokisasbeauty #dropshipwanted #Bodyscrubbysplendidbeauty 
#splendidbeautymalaysia #SOBELLAJB  #sobellalipmatte #thelagendaryraya #sobellalovers
  • Morning u olls.. Harini taknak cerita panjang panjang just nak share honest feedback cust You Glow Miracle Serum! 😁

    Lagi nk raya ni.. Wajib ada dlm handbag okay barulah Makeup look korang extra glow pagi raya nanti.
    Nak cod sis boleh cod JB area.. Luar JB tu harini last postage tau utk sampai sebelum raya.

    So 🎶cepat cepat jangan lambat lambat🎶 versi bangjat😋😋
    .
    .
    #yangtahujetahu #ASBeautylegend
    #asbeauty #asbeautyoriginal #tonerasbeauty #sayajual #sayajualsayaguna #visitmyig #instashopmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #kedaionline #skincareterbaik #skincaremujarab #skincaremalaysia  #flawless #gebugebas #readystock #laraalanaa #malaysiasingapore  #stokisasbeauty #dropshipwanted #Bodyscrubbysplendidbeauty
    #splendidbeautymalaysia #SOBELLAJB #sobellalipmatte #thelagendaryraya #sobellalovers

  •  8  1  30 May, 2019
  • FREE COD 🚗
FREE GIFT🎁 .
Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
.
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
DM SEKARANG!!!
#aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #produkviral2019 #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris 
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat
#harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri #bobodimana #bobodimanachallenge
  • FREE COD 🚗
    FREE GIFT🎁 .
    Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
    .
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
    DM SEKARANG!!!
    #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #produkviral2019 #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat
    #harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri #bobodimana #bobodimanachallenge

  •  29  2  29 May, 2019
  • Good news gaiss !!! Yang mana nak grab product by AS BEAUTY boleh dapatkan dari stokis/agen/ds kami di seluruh negeri ?
.
.
STOKIS AS BEAUTY ✨ *Stokis Sarawak*
🔥Nama : Syasya
🔥FB : https://www.facebook.com/serumgoldviral_syasya-486698418484077/
🔥IG : https://www.instagram.com/beauty_sgsv
🔥No Ws : http://wa.me/6063988062 *STOKIS*
🔥 Nama : Syedah
🔥 FB : https://www.facebook.com/syedahmakngah.syedah
🔥 FB Page : Secret Gold Serum Viral JOHOR
🔥 IG : https://www.instagram.com/syedahbeauty 
https://www.instagram.com/syedahbeautystore
🔥 No WS : http://wa.me/60198268926
Area : Segamat/tangkak/bukit gambir/sungai mati/jasin

LIST AGENT SARAWAK

1) Nama : NURSAFIKAH BINTI LASA
FB : PIKAH IKAH
IG (sndri / product As ni) : babyfikah.99
Area Menetap : Kota  Samarahan (SIBURAN)
No Ws : http://wa.me/601158994231 
2.Nama: Florena Ibong
FB : Florena Jeanne
IG : florenaibongg
Area menetap : Miri
No ws : http://wa.me/60138446717

3. Nama : Valerie 
FB : Valerie Alsn
IG : valeriewuyi
Area Menetap : Sibu
No ws : http://wa.me/601131810806

List Agent Johor

1. Nama :suzana bte johan
FB : https://www.facebook.com/OLDSTAILSTATION
IG : 240611anaepul
Area Menetap : bukit pasir/pagoh
No ws : http://wa.me/60177365826

2 . Nama : Siti Nur Salasaah Binti Abdullah
FB : https://www.facebook.com/sitinursalasaah.abdullah
IG :
Area Menetap : Bandar Muar,Johor
No ws : http://wa.me/60136099487

List Mini Agent

1. Nama : Mini Agent Mira
FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010347972478
IG : none
Area Menetap :
No ws : http://wa.me/601117756610

2 . Nama : @⁨Ds FIEKAH KEDAH⁩ 
FB : https://www.facebook.com/bdx.keciks
IG :
Area Menetap : Kedah
No ws : http://wa.me/60175715909
.
.
Kami di team hq mengalukan alukan new stokis/agen/ds seluruh malaysia n seluruh kawasan
#agentwanted 
#dropshipwanted
#setviral 
#sarawak #sabah
#kelantan #kedah
#satumalaysia
#AsBeautyOriginal 
#serumviral
#serumgoldviralskrg 
#serumtermurah
  • Good news gaiss !!! Yang mana nak grab product by AS BEAUTY boleh dapatkan dari stokis/agen/ds kami di seluruh negeri ?
    .
    .
    STOKIS AS BEAUTY ✨ *Stokis Sarawak*
    🔥Nama : Syasya
    🔥FB : https://www.facebook.com/serumgoldviral_syasya-486698418484077/
    🔥IG : https://www.instagram.com/beauty_sgsv
    🔥No Ws : http://wa.me/6063988062 *STOKIS*
    🔥 Nama : Syedah
    🔥 FB : https://www.facebook.com/syedahmakngah.syedah
    🔥 FB Page : Secret Gold Serum Viral JOHOR
    🔥 IG : https://www.instagram.com/syedahbeauty
    https://www.instagram.com/syedahbeautystore
    🔥 No WS : http://wa.me/60198268926
    Area : Segamat/tangkak/bukit gambir/sungai mati/jasin

    LIST AGENT SARAWAK

    1) Nama : NURSAFIKAH BINTI LASA
    FB : PIKAH IKAH
    IG (sndri / product As ni) : babyfikah.99
    Area Menetap : Kota Samarahan (SIBURAN)
    No Ws : http://wa.me/601158994231
    2.Nama: Florena Ibong
    FB : Florena Jeanne
    IG : florenaibongg
    Area menetap : Miri
    No ws : http://wa.me/60138446717

    3. Nama : Valerie
    FB : Valerie Alsn
    IG : valeriewuyi
    Area Menetap : Sibu
    No ws : http://wa.me/601131810806

    List Agent Johor

    1. Nama :suzana bte johan
    FB : https://www.facebook.com/OLDSTAILSTATION
    IG : 240611anaepul
    Area Menetap : bukit pasir/pagoh
    No ws : http://wa.me/60177365826

    2 . Nama : Siti Nur Salasaah Binti Abdullah
    FB : https://www.facebook.com/sitinursalasaah.abdullah
    IG :
    Area Menetap : Bandar Muar,Johor
    No ws : http://wa.me/60136099487

    List Mini Agent

    1. Nama : Mini Agent Mira
    FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010347972478
    IG : none
    Area Menetap :
    No ws : http://wa.me/601117756610

    2 . Nama : @⁨Ds FIEKAH KEDAH⁩
    FB : https://www.facebook.com/bdx.keciks
    IG :
    Area Menetap : Kedah
    No ws : http://wa.me/60175715909
    .
    .
    Kami di team hq mengalukan alukan new stokis/agen/ds seluruh malaysia n seluruh kawasan
    #agentwanted
    #dropshipwanted
    #setviral
    #sarawak #sabah
    #kelantan #kedah
    #satumalaysia
    #AsBeautyOriginal
    #serumviral
    #serumgoldviralskrg
    #serumtermurah

  •  8  0  26 May, 2019
  • #asbeautytestimoni
.
Salam wbt. Hi sis. Sy nak share testimoni sy bersama produk As Beauty. Dah 2 tahun sy pakai. Pd mulanya ragu2 dgn keberkesanan produk As Beauty tp bila dah cuba set trial jd terpikat lepas nampak perbezaan kat kulit sendiri. Alhamdulillah! Terus order set besar/lengkap utk maintain kulit sihat n cantik.

Dulu kulit muka byk kesan n parut jerawat. Nampak kusam. Tp lepas pakai Set Vit E As Beauty, makin hari makin bersih berseri je rasa. Serious tak tipu. Terus recommend kat kwn n of course ramai tanya sy pakai produk apa. Skrg dgn mudahnya sy jawab 'A Simple Beauty'. Forever fall in love with it. 💕
.
.

#yangtahujetahu #ASBeautylegend
#asbeauty #asbeautyoriginal #tonerasbeauty #sayajual #sayajualsayaguna #visitmyig #instashopmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #kedaionline #skincareterbaik #skincaremujarab #skincaremalaysia  #flawless #gebugebas #readystock #laraalanaa #malaysiasingapore  #stokisasbeauty #dropship #Bodyscrubbysplendidbeauty 
#splendidbeautymalaysia
  • #asbeautytestimoni
    .
    Salam wbt. Hi sis. Sy nak share testimoni sy bersama produk As Beauty. Dah 2 tahun sy pakai. Pd mulanya ragu2 dgn keberkesanan produk As Beauty tp bila dah cuba set trial jd terpikat lepas nampak perbezaan kat kulit sendiri. Alhamdulillah! Terus order set besar/lengkap utk maintain kulit sihat n cantik.

    Dulu kulit muka byk kesan n parut jerawat. Nampak kusam. Tp lepas pakai Set Vit E As Beauty, makin hari makin bersih berseri je rasa. Serious tak tipu. Terus recommend kat kwn n of course ramai tanya sy pakai produk apa. Skrg dgn mudahnya sy jawab 'A Simple Beauty'. Forever fall in love with it. 💕
    .
    .

    #yangtahujetahu #ASBeautylegend
    #asbeauty #asbeautyoriginal #tonerasbeauty #sayajual #sayajualsayaguna #visitmyig #instashopmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #kedaionline #skincareterbaik #skincaremujarab #skincaremalaysia  #flawless #gebugebas #readystock #laraalanaa #malaysiasingapore  #stokisasbeauty #dropship #Bodyscrubbysplendidbeauty
    #splendidbeautymalaysia

  •  10  1  25 May, 2019

Top #asbeautyoriginal Posts

  • Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
.
GENTEL HARUMNITA
MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
DM SEKARANG!!!
#aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #produkviral2018 #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris 
#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat #teamadza #teamds 
#harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri #bobodimana #bobodimanachallenge
  • Dato @aliffsyukriterlajaklaris .. habis la lagu Dato.. Makcik bawang dah rapping Bobo Di Mana versi HARUMNITA ... haha..
    .
    GENTEL HARUMNITA
    MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3 kali sehari). #dijamin 💯% Original . 🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!!
    DM SEKARANG!!!
    #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #produkviral #produkviral2018 #aslegacy #aliffsyukrilegacy #terlajaklaris
    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda #sayangketatsendatpadat #teamadza #teamds
    #harumnita #aslegacy #terlajaklaris #datoalifsyukri #bobodimana #bobodimanachallenge

  •  297  25  2 January, 2019
  • Good news gaiss !!! Yang mana nak grab product by AS BEAUTY boleh dapatkan dari stokis/agen/ds kami di seluruh negeri ?
.
.
STOKIS AS BEAUTY ✨ *Stokis Sarawak*
🔥Nama : Syasya
🔥FB : https://www.facebook.com/serumgoldviral_syasya-486698418484077/
🔥IG : https://www.instagram.com/beauty_sgsv
🔥No Ws : http://wa.me/6063988062 *STOKIS*
🔥 Nama : Syedah
🔥 FB : https://www.facebook.com/syedahmakngah.syedah
🔥 FB Page : Secret Gold Serum Viral JOHOR
🔥 IG : https://www.instagram.com/syedahbeauty 
https://www.instagram.com/syedahbeautystore
🔥 No WS : http://wa.me/60198268926
Area : Segamat/tangkak/bukit gambir/sungai mati/jasin

LIST AGENT SARAWAK

1) Nama : NURSAFIKAH BINTI LASA
FB : PIKAH IKAH
IG (sndri / product As ni) : babyfikah.99
Area Menetap : Kota  Samarahan (SIBURAN)
No Ws : http://wa.me/601158994231 
2.Nama: Florena Ibong
FB : Florena Jeanne
IG : florenaibongg
Area menetap : Miri
No ws : http://wa.me/60138446717

3. Nama : Valerie 
FB : Valerie Alsn
IG : valeriewuyi
Area Menetap : Sibu
No ws : http://wa.me/601131810806

List Agent Johor

1. Nama :suzana bte johan
FB : https://www.facebook.com/OLDSTAILSTATION
IG : 240611anaepul
Area Menetap : bukit pasir/pagoh
No ws : http://wa.me/60177365826

2 . Nama : Siti Nur Salasaah Binti Abdullah
FB : https://www.facebook.com/sitinursalasaah.abdullah
IG :
Area Menetap : Bandar Muar,Johor
No ws : http://wa.me/60136099487

List Mini Agent

1. Nama : Mini Agent Mira
FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010347972478
IG : none
Area Menetap :
No ws : http://wa.me/601117756610

2 . Nama : @⁨Ds FIEKAH KEDAH⁩ 
FB : https://www.facebook.com/bdx.keciks
IG :
Area Menetap : Kedah
No ws : http://wa.me/60175715909
.
.
Kami di team hq mengalukan alukan new stokis/agen/ds seluruh malaysia n seluruh kawasan
#agentwanted 
#dropshipwanted
#setviral 
#sarawak #sabah
#kelantan #kedah
#satumalaysia
#AsBeautyOriginal 
#serumviral
#serumgoldviralskrg 
#serumtermurah
  • Good news gaiss !!! Yang mana nak grab product by AS BEAUTY boleh dapatkan dari stokis/agen/ds kami di seluruh negeri ?
    .
    .
    STOKIS AS BEAUTY ✨ *Stokis Sarawak*
    🔥Nama : Syasya
    🔥FB : https://www.facebook.com/serumgoldviral_syasya-486698418484077/
    🔥IG : https://www.instagram.com/beauty_sgsv
    🔥No Ws : http://wa.me/6063988062 *STOKIS*
    🔥 Nama : Syedah
    🔥 FB : https://www.facebook.com/syedahmakngah.syedah
    🔥 FB Page : Secret Gold Serum Viral JOHOR
    🔥 IG : https://www.instagram.com/syedahbeauty
    https://www.instagram.com/syedahbeautystore
    🔥 No WS : http://wa.me/60198268926
    Area : Segamat/tangkak/bukit gambir/sungai mati/jasin

    LIST AGENT SARAWAK

    1) Nama : NURSAFIKAH BINTI LASA
    FB : PIKAH IKAH
    IG (sndri / product As ni) : babyfikah.99
    Area Menetap : Kota Samarahan (SIBURAN)
    No Ws : http://wa.me/601158994231
    2.Nama: Florena Ibong
    FB : Florena Jeanne
    IG : florenaibongg
    Area menetap : Miri
    No ws : http://wa.me/60138446717

    3. Nama : Valerie
    FB : Valerie Alsn
    IG : valeriewuyi
    Area Menetap : Sibu
    No ws : http://wa.me/601131810806

    List Agent Johor

    1. Nama :suzana bte johan
    FB : https://www.facebook.com/OLDSTAILSTATION
    IG : 240611anaepul
    Area Menetap : bukit pasir/pagoh
    No ws : http://wa.me/60177365826

    2 . Nama : Siti Nur Salasaah Binti Abdullah
    FB : https://www.facebook.com/sitinursalasaah.abdullah
    IG :
    Area Menetap : Bandar Muar,Johor
    No ws : http://wa.me/60136099487

    List Mini Agent

    1. Nama : Mini Agent Mira
    FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010347972478
    IG : none
    Area Menetap :
    No ws : http://wa.me/601117756610

    2 . Nama : @⁨Ds FIEKAH KEDAH⁩
    FB : https://www.facebook.com/bdx.keciks
    IG :
    Area Menetap : Kedah
    No ws : http://wa.me/60175715909
    .
    .
    Kami di team hq mengalukan alukan new stokis/agen/ds seluruh malaysia n seluruh kawasan
    #agentwanted
    #dropshipwanted
    #setviral
    #sarawak #sabah
    #kelantan #kedah
    #satumalaysia
    #AsBeautyOriginal
    #serumviral
    #serumgoldviralskrg
    #serumtermurah

  •  8  0  26 May, 2019
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM19 jer.. RM19 jer???
RM19 jer???
Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... Jom klik link wasap akak utk dptkan BFF awak By As Beauty ni.. jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁

www.wasap.my/60199248314/Setlengkap

#AsBeautyOriginal
#AsBeautyTeam
#serumtermurah #serumviral
#codareakelantan
#possatumalaysia
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
    Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM19 jer.. RM19 jer???
    RM19 jer???
    Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... Jom klik link wasap akak utk dptkan BFF awak By As Beauty ni.. jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁

    www.wasap.my/60199248314/Setlengkap

    #AsBeautyOriginal
    #AsBeautyTeam
    #serumtermurah #serumviral
    #codareakelantan
    #possatumalaysia

  •  12  0  11 April, 2019
  • Scrub kunyit viral kegilaan ramai 😱 tak perlu sental kat muka just gosok gosok jerrr kat bahagian muka terus flawless satu muka !!! Whitehead blackhead segala jenis mak nenek anasir kat muka hilang uollsss bila apply scrub ni . Woww ! Magis kan 
Tak percaya ? Meh try sebekas tengok apa kesan 😂😂😂 Rahsia kulit flawless dengan scrub viral by as beauty !!! Dapatkan sekarang 
#scrubs 
#scrubviral 
#scrubkunyit 
#AsBeautyOriginal 
#As 
#asbeautycosmetics 
#produkviral 
#organicskincare 
#setviral #serumgoldviralskrg 
#serummurah
#serumgoldviral 
#setulusikhlas 
#agentwanted 
#stokisseluruhnegeri 
#makeuptutorial 
#student #ipta
#buatduit
#sales
  • Scrub kunyit viral kegilaan ramai 😱 tak perlu sental kat muka just gosok gosok jerrr kat bahagian muka terus flawless satu muka !!! Whitehead blackhead segala jenis mak nenek anasir kat muka hilang uollsss bila apply scrub ni . Woww ! Magis kan
    Tak percaya ? Meh try sebekas tengok apa kesan 😂😂😂 Rahsia kulit flawless dengan scrub viral by as beauty !!! Dapatkan sekarang
    #scrubs
    #scrubviral
    #scrubkunyit
    #AsBeautyOriginal
    #As
    #asbeautycosmetics
    #produkviral
    #organicskincare
    #setviral #serumgoldviralskrg
    #serummurah
    #serumgoldviral
    #setulusikhlas
    #agentwanted
    #stokisseluruhnegeri
    #makeuptutorial
    #student #ipta
    #buatduit
    #sales

  •  13  0  23 May, 2019
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM19 jer.. RM19 jer???
RM19 jer???
Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... Jom klik link wasap akak utk dptkan BFF awak By As Beauty ni.. jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁

www.wasap.my/60199248314/Setlengkap

#AsBeautyOriginal
#AsBeautyTeam
#serumtermurah #serumviral
#codareakelantan
#possatumalaysia
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
    Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM19 jer.. RM19 jer???
    RM19 jer???
    Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... Jom klik link wasap akak utk dptkan BFF awak By As Beauty ni.. jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁

    www.wasap.my/60199248314/Setlengkap

    #AsBeautyOriginal
    #AsBeautyTeam
    #serumtermurah #serumviral
    #codareakelantan
    #possatumalaysia

  •  7  0  11 April, 2019
  • Harumnita ni sebenarnya diramukan khasss untuk you ladies di luar sana, untuk dh berkahwin dan juga belum.
.
Harumnita bukan sahaja dapat menangani masalah keputihan, mengetatkan balik miss-V anda, tapi dapat juga bantu membersihkan dalaman wanitaaa 😁
.
==========================
RM49.90 (120 biji)
==========================
▶️ Buy 1 :
Free Gift + Pos rm8 sm/rm12 ss
▶️ Buy 2 :
Free Gift + Free Postage
(ss add rm5 only)
.
#whatsapp📲01135578225
Or direct click link in bio.
COD : KELANA JAYA
==========================
.
.
.
.
.
#ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #ASlegacycodkelanajaya #aslegacyhq #eczema #bizziboddy #harumnita #terlajaklaris #kurus #aliffshukriterlajaklaris #aslegacy #sayajualmurah #sayajual #fashasandha #dfolia #dtox #terlajaklaris #dtoxsendayutinggi #aslegacypuchong #aslegacykelanajaya #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #sendayutinggidamansara #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #bizzyboddysubang
#aslegacyaliffsyukrihq 
#aslegacyaliffsyukridamansara
  • Harumnita ni sebenarnya diramukan khasss untuk you ladies di luar sana, untuk dh berkahwin dan juga belum.
    .
    Harumnita bukan sahaja dapat menangani masalah keputihan, mengetatkan balik miss-V anda, tapi dapat juga bantu membersihkan dalaman wanitaaa 😁
    .
    ==========================
    RM49.90 (120 biji)
    ==========================
    ▶️ Buy 1 :
    Free Gift + Pos rm8 sm/rm12 ss
    ▶️ Buy 2 :
    Free Gift + Free Postage
    (ss add rm5 only)
    .
    #whatsapp📲01135578225
    Or direct click link in bio.
    COD : KELANA JAYA
    ==========================
    .
    .
    .
    .
    .
    #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #ASlegacycodkelanajaya #aslegacyhq #eczema #bizziboddy #harumnita #terlajaklaris #kurus #aliffshukriterlajaklaris #aslegacy #sayajualmurah #sayajual #fashasandha #dfolia #dtox #terlajaklaris #dtoxsendayutinggi #aslegacypuchong #aslegacykelanajaya #bizziboddykelanajaya #bizzybodydamansara #sendayutinggidamansara #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #bizzyboddysubang
    #aslegacyaliffsyukrihq
    #aslegacyaliffsyukridamansara

  •  8  1  15 January, 2019
  • Lagi testimoni kebabommm Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas. 
GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 
Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

www.wasap.my/60105073257/nakorderharumnita

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
#awetmuda 
#ketatsendat
#aliffsyukriterlajaklaris
#teamnani
  • Lagi testimoni kebabommm Gentel Harumnita Kapsul Ketat dan Rapat. Makjun kesihatan manusia. Sangat Berkesan 👍. Pasti suami tak sabar pulang ke rumah lepas ni. Barang baru barang panas.
    GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty
    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.
    .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Cara Penggunaan
    Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

    www.wasap.my/60105073257/nakorderharumnita

    #ASBeauty
    #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita
    #awetmuda
    #ketatsendat
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #teamnani

  •  18  2  18 February, 2019
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM30 jer.. RM30 jer???
RM30 jer???
Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁@zatieyfarah98

#AsBeautyOriginal
#AsBeautyTeamSyedahGold
#produkMalaysia
#produkMuslim
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
    Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM30 jer.. RM30 jer???
    RM30 jer???
    Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁@zatieyfarah98

    #AsBeautyOriginal
    #AsBeautyTeamSyedahGold
    #produkMalaysia
    #produkMuslim

  •  322  0  26 March, 2019
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM30 jer.. RM30 jer???
RM30 jer???
Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁@zatieyfarah98

#AsBeautyOriginal
#AsBeautyTeamSyedahGold
#produkMalaysia
#produkMuslim
  • *PARUT JERAWAT TAK HILANG LAGI???😱😱😱😱😱* *DOWN* nye rasa bila parut jerawat bertompok2 hitam dimuka..
    Dah macam2 cuba produk tak berkesan.. pakai pon tak habis.. duit pon 💸💸💸💸 pakai produk mahal2 tp kesan nye ZERO.. Meh sini sayang2.. akk nak bg awak cuba produk ni.. jangan tgok pada harga yg super mur mur tau.. Set trial ni hanya RM30 jer.. RM30 jer???
    RM30 jer???
    Wow ke wowwwieee..? Betul sayang2 ku utk Serum 5ml + Flawless Foundation 5gram.. tapi.. tapi.. tapi.... akk tambah lagi.. free gift comel2 utk awak pack set awak tu n senang nk bawak g mana2.. Jangan tengok pada saiz nye.. tp sekali dah kene penangan Trial Set As Beauty ni..huhh.. memang tak kan tinggalkn lah set ni.. dah jd BFF pulak tau.. tapi nk bgtau.. kalau guna sekali dengan Sabun Tomato Viral dia lagi lah meletop dik jah oiiii... jangan lambat2 tau.. stok terhad🥁@zatieyfarah98

    #AsBeautyOriginal
    #AsBeautyTeamSyedahGold
    #produkMalaysia
    #produkMuslim

  •  10  0  22 March, 2019