#antapermana Instagram Photos & Videos

antapermana - 36.5k posts

Hashtag Popularity

9.8
average comments
747.4
average likes

Latest #antapermana Posts

  • Sesuai untuk mereka yang bernama “ISTERI” .
.
Memang awesome giler if pakai Lovebite Enhance , kepowerannya akan terserlah dalam masa 2-3 hari saja!!
.
.
Thats all I need from uolls , kesabaran dan keberkesanannya dalam masa 2-3 hari sahaja!!!
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
____________________________
.
___________________________________________
.
#syintagila
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#gegarvaganza
#kopijamu
#jamulicious
#vilaghazara
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#antapermana
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
  • Sesuai untuk mereka yang bernama “ISTERI” .
    .
    Memang awesome giler if pakai Lovebite Enhance , kepowerannya akan terserlah dalam masa 2-3 hari saja!!
    .
    .
    Thats all I need from uolls , kesabaran dan keberkesanannya dalam masa 2-3 hari sahaja!!!
    .
    .
    .
    SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ____________________________
    .
    ___________________________________________
    .
    #syintagila
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #gegarvaganza
    #kopijamu
    #jamulicious
    #vilaghazara
    #nursajat
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #antapermana
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #jamumoden
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #noradanish

  •  0  0  6 July, 2020
  • Susuk Kembali Dara yes salah satu best selling product Kak Lis ni
.
.
Memang sesuai untuk mereka yang nak seperti di atas ya infonya
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_______________________________________
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#syintagila
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#gegarvaganza
#kopijamu
#jamulicious
#vilaghazara
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#antapermana
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
  • Susuk Kembali Dara yes salah satu best selling product Kak Lis ni
    .
    .
    Memang sesuai untuk mereka yang nak seperti di atas ya infonya
    .
    .
    .
    SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    _______________________________________
    .
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    #syintagila
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #gegarvaganza
    #kopijamu
    #jamulicious
    #vilaghazara
    #nursajat
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #antapermana
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #jamumoden
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #noradanish

  •  0  0  6 July, 2020
  • Tak payah pergi spa untuk kulit muka yang bermasalah tu,LIQUID HONEY CLEANSER BY BEE VENOM ni pun dah boleh hilangkan masalah kulit muka tu,cuma basuh kat muka jer…😱👍
.
Nak buat facial tu banyak kos nya tapi dengan LIQUID HONEY CLEANSER ni jer dah boleh hilangkan kulit bermasalah tu dan satu botol tu tahan 2 3 bulan sis,tak kan tak nak kan??🤗🤗
.
Buat pemilihan yang tepat untuk diri sendiri yer 😬
. BEE VENOM CLEANSER 🐝🐝🐝
.
7 Fungsi Bee Venom Cleanser
✔️ Menanggalkan sel2 kulit mati / kusam dengan berkesan
✔️ Membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan
✔️ Mencegah masalah blackhead / whitehead
✔️ Mengecilkan liang pori terbuka
✔️ Megatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi
✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
✔️ Memberi kelembapan serta kecerahan wajah secara sekata
BEE VENOM - HONEY CLEANSER
.
Isi Kandungan Bee Venom Cleanser
1. SERBUK MUTIARA
❖ Menyuburkan kulit
❖ Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. MADU
❖ Menghaluskan kulit
❖ Mengurangkan kemerahan / kerengsaan pada kulit
3. KOLAGEN
❖ Regenerasi sel kulit
❖ Meningkatkan keanjalan kulit
4. VITAMIN C
❖ Mencerahkan kulit
❖ Mengecilkan pori-pori kulit
5. VITAMIN B3
❖ Melembapkan kulit wajah
❖ Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
.
Cara Penggunaan Bee Venom Cleanser :
✔️ Gunakan pada waktu pagi ketika mandi DAN pada waktu malam sebelum tidur
.
**Untuk hasil terbaik gunakan bersama set bee venom. 🐝 1 set RM60 SM/ RM65 SS TERMASUK POS
.
🐝🐝 LOOSE ITEM
🎈Bee Venom Honey Liquid Cleanser RM28
🎈Bee Venom Beauty Moist RM23
🎈Bee Venom Sunblock Foundation RM23
🎈Bee Venom Serum RM28
.
📮 POS RM8 SM/ RM16 SS .
.
💌 To order whatsapp 
http://www.wasap.my/60193674369

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #muaselangor #muautara #muakl #pelaminmurah #doorgiftmurah #butikpengantin #antapermana #SitiNurhalizaontour #ctdk #theordinarymalaysia
  • Tak payah pergi spa untuk kulit muka yang bermasalah tu,LIQUID HONEY CLEANSER BY BEE VENOM ni pun dah boleh hilangkan masalah kulit muka tu,cuma basuh kat muka jer…😱👍
    .
    Nak buat facial tu banyak kos nya tapi dengan LIQUID HONEY CLEANSER ni jer dah boleh hilangkan kulit bermasalah tu dan satu botol tu tahan 2 3 bulan sis,tak kan tak nak kan??🤗🤗
    .
    Buat pemilihan yang tepat untuk diri sendiri yer 😬
    . BEE VENOM CLEANSER 🐝🐝🐝
    .
    7 Fungsi Bee Venom Cleanser
    ✔️ Menanggalkan sel2 kulit mati / kusam dengan berkesan
    ✔️ Membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan
    ✔️ Mencegah masalah blackhead / whitehead
    ✔️ Mengecilkan liang pori terbuka
    ✔️ Megatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi
    ✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
    ✔️ Memberi kelembapan serta kecerahan wajah secara sekata
    BEE VENOM - HONEY CLEANSER
    .
    Isi Kandungan Bee Venom Cleanser
    1. SERBUK MUTIARA
    ❖ Menyuburkan kulit
    ❖ Menghilangkan jerawat dan jeragat
    2. MADU
    ❖ Menghaluskan kulit
    ❖ Mengurangkan kemerahan / kerengsaan pada kulit
    3. KOLAGEN
    ❖ Regenerasi sel kulit
    ❖ Meningkatkan keanjalan kulit
    4. VITAMIN C
    ❖ Mencerahkan kulit
    ❖ Mengecilkan pori-pori kulit
    5. VITAMIN B3
    ❖ Melembapkan kulit wajah
    ❖ Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
    .
    Cara Penggunaan Bee Venom Cleanser :
    ✔️ Gunakan pada waktu pagi ketika mandi DAN pada waktu malam sebelum tidur
    .
    **Untuk hasil terbaik gunakan bersama set bee venom. 🐝 1 set RM60 SM/ RM65 SS TERMASUK POS
    .
    🐝🐝 LOOSE ITEM
    🎈Bee Venom Honey Liquid Cleanser RM28
    🎈Bee Venom Beauty Moist RM23
    🎈Bee Venom Sunblock Foundation RM23
    🎈Bee Venom Serum RM28
    .
    📮 POS RM8 SM/ RM16 SS .
    .
    💌 To order whatsapp
    http://www.wasap.my/60193674369

    #beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #muaselangor #muautara #muakl #pelaminmurah #doorgiftmurah #butikpengantin #antapermana #SitiNurhalizaontour #ctdk #theordinarymalaysia

  •  4  0  6 July, 2020
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
.
Ada 4 bidang tau!
-Bidang 45
-Bidang 46
-Bidang 50
-Bidang 60
.
Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

01117925231
.
Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
https://www.instagram.com/butiksinabana
.
Boleh follow shopee kami :-
http://shopee.com.my/butiksinabana
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
http://t.me/ButikSinaBana
.
Thank you and happy shopping! 💕
.
#freepostage⁣⁣
#sinabana ⁣⁣
#bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
#titisankaseh ⁣⁣
#antapermana⁣⁣⁣⁣
#intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
#selangbunga⁣⁣⁣
#newcollection ⁣⁣
#putihputihmelati ⁣⁣
#swarovskibrooch ⁣⁣
#permatapujangga ⁣⁣
#hamparanpermata ⁣⁣
#hamparangemilang ⁣⁣
#koleksibarusinabana ⁣⁣
#tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
#jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
    .
    Ada 4 bidang tau!
    -Bidang 45
    -Bidang 46
    -Bidang 50
    -Bidang 60
    .
    Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

    01117925231
    .
    Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
    https://www.instagram.com/butiksinabana
    .
    Boleh follow shopee kami :-
    http://shopee.com.my/butiksinabana
    .
    Boleh join Telegram Channel kami :-
    http://t.me/ButikSinaBana
    .
    Thank you and happy shopping! 💕
    .
    #freepostage⁣⁣
    #sinabana ⁣⁣
    #bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
    #titisankaseh ⁣⁣
    #antapermana⁣⁣⁣⁣
    #intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
    #selangbunga⁣⁣⁣
    #newcollection ⁣⁣
    #putihputihmelati ⁣⁣
    #swarovskibrooch ⁣⁣
    #permatapujangga ⁣⁣
    #hamparanpermata ⁣⁣
    #hamparangemilang ⁣⁣
    #koleksibarusinabana ⁣⁣
    #tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
    #jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣

  •  4  0  6 July, 2020
  • BAWAL SPRINKLE BIDANG 45 IS NOW OFFICIALLY RELEASED❗️⁣⁣
⁣⁣⁣
Dah beli jiwa yang tersayang? Nak pakai pergi office? Cikgu nak pakai sebab sekolah dah nak buka? Memang sesuai sangat pakai Sinabana 😍⁣⁣
⁣⁣
Jom dapatkan Bawal Sprinkle Bidang 45 sekarang. Apa yang menarik tentang Bawal Sprinkle ni? 🤔⁣⁣⁣
⁣⁣
✅ Material upgraded (Japanese Voile⁣)⁣⁣
✅ Mempunyai 31 warna yang HOT⁣⁣⁣
✅ Kelim yang sangat kemas ⁣⁣⁣
✅ Senang gosok dan mudah dibentuk⁣⁣⁣
✅ Tidak mudah berkedut⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Pembelian boleh dibuat secara online atau walk in ke butik kami di Lembah Sireh. Beli dengan Agent Reseller kami di seluruh Malaysia. Nak gunakan delivery service pun boleh 🛵⁣⁣
⁣⁣
WhatsApp kami sekarang untuk details ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
WhatsApp us now:-⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
01137458901⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
01137464301⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
LIKE & FOLLOW our FB Page :-⁣
Butik Sinabana⁣
⁣
Our Shopee Account :-⁣
butiksinabana⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Join our Telegram Channel:-⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ButikSinaBana⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Thank you 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bawalsprinkle ⁣⁣
#sinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bawalhijrah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#titisankaseh ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#antapermana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#intanberjujuk⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#selangbunga⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#newcollection ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#putihputihmelati ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#swarovskibrooch ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#permatapujangga ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#hamparanpermata ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#hamparangemilang ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#koleksibarusinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidanglabuh
  • BAWAL SPRINKLE BIDANG 45 IS NOW OFFICIALLY RELEASED❗️⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dah beli jiwa yang tersayang? Nak pakai pergi office? Cikgu nak pakai sebab sekolah dah nak buka? Memang sesuai sangat pakai Sinabana 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Jom dapatkan Bawal Sprinkle Bidang 45 sekarang. Apa yang menarik tentang Bawal Sprinkle ni? 🤔⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Material upgraded (Japanese Voile⁣)⁣⁣
    ✅ Mempunyai 31 warna yang HOT⁣⁣⁣
    ✅ Kelim yang sangat kemas ⁣⁣⁣
    ✅ Senang gosok dan mudah dibentuk⁣⁣⁣
    ✅ Tidak mudah berkedut⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Pembelian boleh dibuat secara online atau walk in ke butik kami di Lembah Sireh. Beli dengan Agent Reseller kami di seluruh Malaysia. Nak gunakan delivery service pun boleh 🛵⁣⁣
    ⁣⁣
    WhatsApp kami sekarang untuk details ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    WhatsApp us now:-⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    01137458901⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    01137464301⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    LIKE & FOLLOW our FB Page :-⁣
    Butik Sinabana⁣

    Our Shopee Account :-⁣
    butiksinabana⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Join our Telegram Channel:-⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ButikSinaBana⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Thank you 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #bawalsprinkle ⁣⁣
    #sinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #bawalhijrah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #titisankaseh ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #antapermana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #intanberjujuk⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #selangbunga⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #newcollection ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #putihputihmelati ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #swarovskibrooch ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #permatapujangga ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #hamparanpermata ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #hamparangemilang ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #koleksibarusinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidanglabuh

  •  2  1  6 July, 2020
  • Ni antara design dan warna gelang pandora yang kita ada , ada banyak lagi design lain . Kita akan bagi secara random . Tak boleh pilih ye . Free gift ni terhad pada 200 orang terawal sahaja ❤️ kalau dah habis admin akan terus update ✨
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • Ni antara design dan warna gelang pandora yang kita ada , ada banyak lagi design lain . Kita akan bagi secara random . Tak boleh pilih ye . Free gift ni terhad pada 200 orang terawal sahaja ❤️ kalau dah habis admin akan terus update ✨
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  10  4  6 July, 2020
  • TAHUKAH ANDA:
Menurut kajian, Nutrien seperti Vitamin B, Vitamin C, Pectin, Kalsium & Anti Oksidan sangat kaya dalam buah lemon!!
...
Semua ini terkandung dalam LEMONTOX VASIA!!!
...
Lemontox diformulasi daripada serbuk minuman Buah Lemon dengan Perisa Ekstrak Halia, Bawang Putih & Teh Hijau Berperisa Pic..
...
🍋Lemon
🍋 Ekstrak Halia
🍋 Bawang Putih
🍋 Teh Hijau
🍋 Limau Gedang
🍋 dan lain-lain lagi.
...
. 
Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
.
0193941146
.
.
#Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw
  • TAHUKAH ANDA:
    Menurut kajian, Nutrien seperti Vitamin B, Vitamin C, Pectin, Kalsium & Anti Oksidan sangat kaya dalam buah lemon!!
    ...
    Semua ini terkandung dalam LEMONTOX VASIA!!!
    ...
    Lemontox diformulasi daripada serbuk minuman Buah Lemon dengan Perisa Ekstrak Halia, Bawang Putih & Teh Hijau Berperisa Pic..
    ...
    🍋Lemon
    🍋 Ekstrak Halia
    🍋 Bawang Putih
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Limau Gedang
    🍋 dan lain-lain lagi.
    ...
    .
    Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
    .
    0193941146
    .
    .
    #Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw

  •  5  0  6 July, 2020
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO ROSEGOLD AD

📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY
📍FREE 2x CASIO BOX
📍FREE 2x GIFT GELANG
-
💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
.
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO ROSEGOLD AD

    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY
    📍FREE 2x CASIO BOX
    📍FREE 2x GIFT GELANG
    -
    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    .
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  0  1  6 July, 2020
  • KEMUNCULAN BARU BAWAL PUTIH-PUTIH MELATI❗️
⁣
Sangat sesuai untuk cik puan yang kerja opis...cikgu pun sesuai🥰 Pasti ramai puji cik puan bila pakai bawal SINABANA

Jom dapatkan Bawal Putih-Putih Melati🥰 Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya
Sempena Raya haji ni ada PROMO❗️ 

Apa yang menarik tentang Bawal Terbaru Putih-Putih Melati ni? 🤔⁣
.

✅ Material upgraded Japanese Voile⁣
✅ Mempunyai 20 warna yang HOT⁣
✅ Kelim yang sangat kemas ⁣
✅ Senang gosok dan mudah dibentuk⁣
✅ Tidak mudah berkedut⁣

.

Pembelian boleh dibuat secara online atau walk in ke butik kami di Lembah Sireh. AGENT RESELLER kami di seluruh malaysia Nak gunakan delivery service pun boleh😘
.
WhatsApp kami sekarang untuk details ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://wa.me/601137458901
https://wa.me/601137464301
.
Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
https://www.instagram.com/butiksinabana
.
Boleh follow shopee kami :-
http://shopee.com.my/butiksinabana
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
http://t.me/ButikSinaBana
.
Terima Kasih 💕
.
#bawalsprinkle 
#sinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bawalhijrah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#titisankaseh ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#antapermana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#intanberjujuk⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#selangbunga⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#newcollection ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#putihputihmelati ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#swarovskibrooch ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#permatapujangga ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#hamparanpermata ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#hamparangemilang ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#koleksibarusinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣
  • KEMUNCULAN BARU BAWAL PUTIH-PUTIH MELATI❗️

    Sangat sesuai untuk cik puan yang kerja opis...cikgu pun sesuai🥰 Pasti ramai puji cik puan bila pakai bawal SINABANA

    Jom dapatkan Bawal Putih-Putih Melati🥰 Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya
    Sempena Raya haji ni ada PROMO❗️

    Apa yang menarik tentang Bawal Terbaru Putih-Putih Melati ni? 🤔⁣
    .

    ✅ Material upgraded Japanese Voile⁣
    ✅ Mempunyai 20 warna yang HOT⁣
    ✅ Kelim yang sangat kemas ⁣
    ✅ Senang gosok dan mudah dibentuk⁣
    ✅ Tidak mudah berkedut⁣

    .

    Pembelian boleh dibuat secara online atau walk in ke butik kami di Lembah Sireh. AGENT RESELLER kami di seluruh malaysia Nak gunakan delivery service pun boleh😘
    .
    WhatsApp kami sekarang untuk details ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://wa.me/601137458901
    https://wa.me/601137464301
    .
    Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
    https://www.instagram.com/butiksinabana
    .
    Boleh follow shopee kami :-
    http://shopee.com.my/butiksinabana
    .
    Boleh join Telegram Channel kami :-
    http://t.me/ButikSinaBana
    .
    Terima Kasih 💕
    .
    #bawalsprinkle
    #sinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #bawalhijrah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #titisankaseh ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #antapermana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #intanberjujuk⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #selangbunga⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #newcollection ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #putihputihmelati ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #swarovskibrooch ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #permatapujangga ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #hamparanpermata ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #hamparangemilang ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #koleksibarusinabana ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣

  •  6  0  6 July, 2020
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO FULL BLACK

📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY
📍FREE 2x CASIO BOX
📍FREE 2x GIFT GELANG

💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO FULL BLACK

    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY
    📍FREE 2x CASIO BOX
    📍FREE 2x GIFT GELANG

    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  0  1  6 July, 2020
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO RAINBOW

📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY
📍FREE 2x CASIO BOX
📍FREE 2x GIFT GELANG

💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO BLACK GOLD + CASIO RAINBOW

    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY
    📍FREE 2x CASIO BOX
    📍FREE 2x GIFT GELANG

    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  0  1  6 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  21  0  6 July, 2020
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
.
Ada 4 bidang tau!
-Bidang 45
-Bidang 46
-Bidang 50
-Bidang 60
.
Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

https://wa.me/60137391941
.
Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
https://www.instagram.com/butiksinabana
.
Boleh follow shopee kami :-
http://shopee.com.my/butiksinabana
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
http://t.me/ButikSinaBana
.
Thank you and happy shopping! 💕
.
#freepostage⁣⁣
#sinabana ⁣⁣
#bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
#titisankaseh ⁣⁣
#antapermana⁣⁣⁣⁣
#intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
#selangbunga⁣⁣⁣
#newcollection ⁣⁣
#putihputihmelati ⁣⁣
#swarovskibrooch ⁣⁣
#permatapujangga ⁣⁣
#hamparanpermata ⁣⁣
#hamparangemilang ⁣⁣
#koleksibarusinabana ⁣⁣
#tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
#jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
    .
    Ada 4 bidang tau!
    -Bidang 45
    -Bidang 46
    -Bidang 50
    -Bidang 60
    .
    Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

    https://wa.me/60137391941
    .
    Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
    https://www.instagram.com/butiksinabana
    .
    Boleh follow shopee kami :-
    http://shopee.com.my/butiksinabana
    .
    Boleh join Telegram Channel kami :-
    http://t.me/ButikSinaBana
    .
    Thank you and happy shopping! 💕
    .
    #freepostage⁣⁣
    #sinabana ⁣⁣
    #bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
    #titisankaseh ⁣⁣
    #antapermana⁣⁣⁣⁣
    #intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
    #selangbunga⁣⁣⁣
    #newcollection ⁣⁣
    #putihputihmelati ⁣⁣
    #swarovskibrooch ⁣⁣
    #permatapujangga ⁣⁣
    #hamparanpermata ⁣⁣
    #hamparangemilang ⁣⁣
    #koleksibarusinabana ⁣⁣
    #tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
    #jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣

  •  2  0  6 July, 2020
  • COMBO CASIO RAINBOW + CASIO RAINBOW 

😍ITEM RESTOCKKK 
📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY

💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO RAINBOW + CASIO RAINBOW

    😍ITEM RESTOCKKK
    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY

    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  2  1  6 July, 2020
  • COMBO CASIO ROSEGOLD TRANSPARENT CASE + CASIO ROSEGOLD TRANSPARENT CASE

😍ITEM RESTOCKKK 
📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY

💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO ROSEGOLD TRANSPARENT CASE + CASIO ROSEGOLD TRANSPARENT CASE

    😍ITEM RESTOCKKK
    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY

    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  4  1  6 July, 2020
  • COMBO CASIO ROSEGOLD AD + CASIO ROSEGOLD AD

📌READY STOCK ITEM

📍MATERIAL STAINLESS STEEL
📍QUALITY GRED AA
📍6 MONTH WARRANTY
📍FREE 2x CASIO BOX
📍FREE 2x GIFT GELANG

💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
-
#jam
#jamtangan 
#jamtanganmurah 
#jamcasio 
#jamoriginal
  • COMBO CASIO ROSEGOLD AD + CASIO ROSEGOLD AD

    📌READY STOCK ITEM

    📍MATERIAL STAINLESS STEEL
    📍QUALITY GRED AA
    📍6 MONTH WARRANTY
    📍FREE 2x CASIO BOX
    📍FREE 2x GIFT GELANG

    💓 FREE GIFT GELANG PANDORA TERHAD 200 ORG YANG TERAWAL 😍
    -
    #jam
    #jamtangan
    #jamtanganmurah
    #jamcasio
    #jamoriginal

  •  2  1  6 July, 2020
  • Tinggal lagi sekitar 280 unit sahaja CD tersebut. Hadir bersama booklet mini lirik dan info lagu. Siap ada banyaknya gambar Dato Sri Siti Nurhaliza. Best mesti jadikan kenangan!
.
Pra Pesanan Album #ManifestaSITI2020.
CD berharga RM46.90 tak termasuk kurier. 
.
Beli di sini sekarang ya. (Click on my profile for purchase)
https://snp.onpay.my/order/form/manifestasiti2020/mistahazjaz
  Atau
 Whatsap
https://wa.link/h3tv0q
.
#DatoSriSitiNurhaliza #CT #DSSN #DCT #SitiNurhaliza #CTDK #ct #SimplySiti #manifestasiti2020 #penyanyinombor1malaysia #AntaPermana#aishah #Haz_Ctdk #cover #Sitizoner #Sitizoners #SitiAafiyahKhalid #SitiAafiyah #BabyCtdk #ctsz4116 #SimplySiti #Sitizone #bidadarisyurgamu #happy #smule #sing #smile #selawat #voiceofasia #CTDK .
  • Tinggal lagi sekitar 280 unit sahaja CD tersebut. Hadir bersama booklet mini lirik dan info lagu. Siap ada banyaknya gambar Dato Sri Siti Nurhaliza. Best mesti jadikan kenangan!
    .
    Pra Pesanan Album #ManifestaSITI2020.
    CD berharga RM46.90 tak termasuk kurier.
    .
    Beli di sini sekarang ya. (Click on my profile for purchase)
    https://snp.onpay.my/order/form/manifestasiti2020/mistahazjaz
    Atau
    Whatsap
    https://wa.link/h3tv0q
    .
    #DatoSriSitiNurhaliza #CT #DSSN #DCT #SitiNurhaliza #CTDK #ct #SimplySiti #manifestasiti2020 #penyanyinombor1malaysia #AntaPermana#aishah #Haz_Ctdk #cover #Sitizoner #Sitizoners #SitiAafiyahKhalid #SitiAafiyah #BabyCtdk #ctsz4116 #SimplySiti #Sitizone #bidadarisyurgamu #happy #smule #sing #smile #selawat #voiceofasia #CTDK .

  •  46  0  6 July, 2020
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
.
Ada 4 bidang tau!
-Bidang 45
-Bidang 46
-Bidang 50
-Bidang 60
.
Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

https://wa.me/60145004518
https://wa.me/60145004518
.
Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
https://www.instagram.com/butiksinabana
.
Boleh follow shopee kami :-
http://shopee.com.my/butiksinabana
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
http://t.me/ButikSinaBana
.
Thank you and happy shopping! 💕
.
#freepostage⁣⁣
#sinabana ⁣⁣
#bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
#titisankaseh ⁣⁣
#antapermana⁣⁣⁣⁣
#intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
#selangbunga⁣⁣⁣
#newcollection ⁣⁣
#putihputihmelati ⁣⁣
#swarovskibrooch ⁣⁣
#permatapujangga ⁣⁣
#hamparanpermata ⁣⁣
#hamparangemilang ⁣⁣
#koleksibarusinabana ⁣⁣
#tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
#jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
#tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣
  • Ada berapa bidang tudung bawal Swarovski Sinabana ni?
    .
    Ada 4 bidang tau!
    -Bidang 45
    -Bidang 46
    -Bidang 50
    -Bidang 60
    .
    Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-

    https://wa.me/60145004518
    https://wa.me/60145004518
    .
    Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-
    https://www.instagram.com/butiksinabana
    .
    Boleh follow shopee kami :-
    http://shopee.com.my/butiksinabana
    .
    Boleh join Telegram Channel kami :-
    http://t.me/ButikSinaBana
    .
    Thank you and happy shopping! 💕
    .
    #freepostage⁣⁣
    #sinabana ⁣⁣
    #bawalhijrah⁣⁣⁣⁣
    #titisankaseh ⁣⁣
    #antapermana⁣⁣⁣⁣
    #intanberjujuk⁣⁣⁣⁣
    #selangbunga⁣⁣⁣
    #newcollection ⁣⁣
    #putihputihmelati ⁣⁣
    #swarovskibrooch ⁣⁣
    #permatapujangga ⁣⁣
    #hamparanpermata ⁣⁣
    #hamparangemilang ⁣⁣
    #koleksibarusinabana ⁣⁣
    #tudunglabuhswarovski⁣⁣⁣⁣
    #jomcantikdengansinabana⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang45 ⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang46⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang50⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidang60⁣⁣⁣⁣
    #tudungbawalswarovskibidanglabuh⁣⁣

  •  1  0  6 July, 2020
  • Puan tak perlu risau consume Audela ni..
Bukan setakat *berdaftar dengan KKM*
Produk2 Audela ada certification dari :

✅ *MESTI*
✅ *HACCP*
✅ Dan disahkan bebas bahan kimia berbahaya termasuk _sibutramin_ yg byk digunakan dalam produk kurus lain ; oleh 2 makmal bertaraf antarabangsa.😍

✅ Semua bahan2 yg digunakan adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan & dalam proses mendapatkan persijilan *HALAL* dari _JAKIM_
.
#audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday 
#produkkurusterbaik #produkkurusberkesan 
#nakkurus
  • Puan tak perlu risau consume Audela ni..
    Bukan setakat *berdaftar dengan KKM*
    Produk2 Audela ada certification dari :

    ✅ *MESTI*
    ✅ *HACCP*
    ✅ Dan disahkan bebas bahan kimia berbahaya termasuk _sibutramin_ yg byk digunakan dalam produk kurus lain ; oleh 2 makmal bertaraf antarabangsa.😍

    ✅ Semua bahan2 yg digunakan adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan & dalam proses mendapatkan persijilan *HALAL* dari _JAKIM_
    .
    #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday
    #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan
    #nakkurus

  •  32  3  6 July, 2020
  • Alasan utama terhadap hampir semua permasalahan mata adalah radikal bebas dan kekurangan nutrisi tertentu. Dengan semakin bertambahnya usia dan kurangnya nutrisi pelindung, radikal bebas akan dengan mudah menyebabkan permasalahan pada mata.
...
Dengan kebaikan semulajadi yg ada dalam ADVANCE WHITE memang tak boleh disangkal untuk membantu MENCERAHKAN KULIT disamping membantu MEMELIHARA KULIT DARI KEROSAKAN.
...
Kebaikan yg terkandung:
🌹Anggur
🌹Tomato
🌹Ceri Acerola
🌹Dan lain-lain
...
Biar digosipkan benda yg betul, ADVANCE WHITE peneman setia 😘😘😘
...
Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
.
0193941146
.
.
#Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw
  • Alasan utama terhadap hampir semua permasalahan mata adalah radikal bebas dan kekurangan nutrisi tertentu. Dengan semakin bertambahnya usia dan kurangnya nutrisi pelindung, radikal bebas akan dengan mudah menyebabkan permasalahan pada mata.
    ...
    Dengan kebaikan semulajadi yg ada dalam ADVANCE WHITE memang tak boleh disangkal untuk membantu MENCERAHKAN KULIT disamping membantu MEMELIHARA KULIT DARI KEROSAKAN.
    ...
    Kebaikan yg terkandung:
    🌹Anggur
    🌹Tomato
    🌹Ceri Acerola
    🌹Dan lain-lain
    ...
    Biar digosipkan benda yg betul, ADVANCE WHITE peneman setia 😘😘😘
    ...
    Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
    .
    0193941146
    .
    .
    #Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw

  •  14  0  5 July, 2020

Top #antapermana Posts

  • Haha cute jer Aafiyah joget 😂😂😂

📸by igs @dayahzubit

FREE GIFT ❗❗
FREE POSTAGE  ❗❗

💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Haha cute jer Aafiyah joget 😂😂😂

    📸by igs @dayahzubit

    FREE GIFT ❗❗
    FREE POSTAGE  ❗❗

    💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  2,658  25  2 July, 2020
  • Lawa sangat 😘😘😘

📸by igs @ctdk 

FREE GIFT ❗❗
FREE POSTAGE  ❗❗

💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Lawa sangat 😘😘😘

    📸by igs @ctdk

    FREE GIFT ❗❗
    FREE POSTAGE  ❗❗

    💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  1,220  19  1 July, 2020
  • Dulu masa zaman kakiti sertai #ajl , kite lah orang pertama depan TV nak tengok kakiti perform dan tak pernah terlepas peluang menonton secara live di TV! Hehe. Hari ni boleh dikatakan EPIC moment buat diri ni.. hehehe.. apapun @bobyusof & kakiti @ctdk sudah melakukan yang terbaik untuk lagu #antapermana 🌹🌹 LOVE! #ajl34 #idola
  • Dulu masa zaman kakiti sertai #ajl , kite lah orang pertama depan TV nak tengok kakiti perform dan tak pernah terlepas peluang menonton secara live di TV! Hehe. Hari ni boleh dikatakan EPIC moment buat diri ni.. hehehe.. apapun @bobyusof & kakiti @ctdk sudah melakukan yang terbaik untuk lagu #antapermana 🌹🌹 LOVE! #ajl34 #idola

  •  4,027  87  9 February, 2020
  • Tengok bahu aafiyah time nyanyi kemain 🤣🤣
DS Siti Nurhaliza - Rain, rain go away ft. Siti Aafiyah. #NewSingleComingSoon 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by Siti Official Video (YouTube)

FREE GIFT ❗❗
FREE POSTAGE ❗❗ 💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Tengok bahu aafiyah time nyanyi kemain 🤣🤣
    DS Siti Nurhaliza - Rain, rain go away ft. Siti Aafiyah. #NewSingleComingSoon 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by Siti Official Video (YouTube)

    FREE GIFT ❗❗
    FREE POSTAGE ❗❗ 💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  2,782  21  20 June, 2020
  • Aafiyah makan durion gitu..comel siap nak suap ibu 😍😍 📸by igs @ctdk  FREE GIFT ❗❗
FREE POSTAGE ❗❗ 💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Aafiyah makan durion gitu..comel siap nak suap ibu 😍😍 📸by igs @ctdk FREE GIFT ❗❗
    FREE POSTAGE ❗❗ 💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  4,724  37  7 June, 2020
  • Jom dapatkan sekarang
Bila ibu nak buat promo @beausitiofficial ,@beausiti_n9 Aafiyah nak jugak masuk .. last ibu sakit peruttt🤦‍♀️🥴.. Jangan lupa minum beausiti 1 sudu pagi & 1 sudu malam untuk kecantikan holistik.. 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Jom dapatkan sekarang
    Bila ibu nak buat promo @beausitiofficial ,@beausiti_n9 Aafiyah nak jugak masuk .. last ibu sakit peruttt🤦‍♀️🥴.. Jangan lupa minum beausiti 1 sudu pagi & 1 sudu malam untuk kecantikan holistik.. 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  2,277  12  13 February, 2020
  • Hehhe ibu kacau aafiyah put put..haha 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Hehhe ibu kacau aafiyah put put..haha 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  2,746  69  13 March, 2020
  • Bila rasa sekali nak lagi tknk berhenti Aafiyah makan Durian heehe 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
Berminat dengan Produk Simplysiti
📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
.💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
.
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti
  • Bila rasa sekali nak lagi tknk berhenti Aafiyah makan Durian heehe 📸by igs @ctdk 💄💄💄💄💄💄💄💄
    Berminat dengan Produk Simplysiti
    📲Whatsapp : 010-5300321 (Rara Simplysiti)
    .💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄.
    .
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #CTSZ4116 #terang #simplysitidihati2019 #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #simplysitidihati #dafbama2018 #antapermana
    #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018 #AntaPermanaisrealiti

  •  3,235  16  8 January, 2020