#anassiglepressedeyeshadow Instagram Photos & Videos

anassiglepressedeyeshadow - 202 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
5.1
average likes

Latest #anassiglepressedeyeshadow Posts

  • LAST OFFERπŸ”₯SET LEKIU

2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
HARGA JUAL : RM 50
FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • LAST OFFERπŸ”₯SET LEKIU

    2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
    HARGA JUAL : RM 50
    FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  4 August, 2020
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr! 
.
Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr!
    .
    Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

    Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  9 July, 2020
  • Cantik kan @dianadanielleb ni?
Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Cantik kan @dianadanielleb ni?
    Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  1 July, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  1 July, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  29 June, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  29 June, 2020
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 
Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii 
Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu 
Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH*
    Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

    Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii
    Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu
    Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

    Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
    www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp

  •  8  0  26 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  11  0  17 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  16 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  3  0  16 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  16 June, 2020
  • ANAS EYESHADOW PALLETE (3 IN 1)

PRICE: RM99. 90

3 PALETTES, 4 COLORS EACH (1 PCS ROSEGOLD, 1PCS STARLOVE, 1 PCS WONDERLUST)

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • ANAS EYESHADOW PALLETE (3 IN 1)

    PRICE: RM99. 90

    3 PALETTES, 4 COLORS EACH (1 PCS ROSEGOLD, 1PCS STARLOVE, 1 PCS WONDERLUST)

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  10 June, 2020
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 😭😭 Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

Haa sis tahu kenapa πŸ™ˆ. Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii πŸ₯Ί

Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu πŸ™ŠπŸ™Š Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagiπŸ™ˆβ¬‡οΈ
.
.
http://www.wasap.my/01131405563

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 😭😭 Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

    Haa sis tahu kenapa πŸ™ˆ. Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii πŸ₯Ί

    Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu πŸ™ŠπŸ™Š Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

    Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagiπŸ™ˆβ¬‡οΈ
    .
    .
    http://www.wasap.my/01131405563

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp

  •  0  0  7 May, 2020
  • Kenapa perlu bayar seratus lebih kalau boleh dapat grab koleksi ANAS POP SERIES dengan harga RM79.90 sahaja FREE POSTAGE?!!!!!! Yes its a free postage korang

Dapat terus 3 velvet lipstick yang super best selling ni ❀️ eh awak nak tak? Kalau serious nak cepat pm tepi

#ANASpopseries

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Kenapa perlu bayar seratus lebih kalau boleh dapat grab koleksi ANAS POP SERIES dengan harga RM79.90 sahaja FREE POSTAGE?!!!!!! Yes its a free postage korang

    Dapat terus 3 velvet lipstick yang super best selling ni ❀️ eh awak nak tak? Kalau serious nak cepat pm tepi

    #ANASpopseries

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  2  0  2 May, 2020
  • ANAS POP SERIES BARUUUUUU

MINI VELVET EDITION
+ 1 Kencana Dewi
+ 1 Lela Manja
+ 1 Lipgloss
+ Free Postage

PRICE: RM50 ONLY!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • ANAS POP SERIES BARUUUUUU

    MINI VELVET EDITION
    + 1 Kencana Dewi
    + 1 Lela Manja
    + 1 Lipgloss
    + Free Postage

    PRICE: RM50 ONLY!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  1  2 May, 2020
  • Cuba kira, kalau single eyeshadow maksudnya satu kaler yang kecik tu rm29.90 kan? Dan korang darab dengan 18 kaler eyeshadow berapa korang kene bayar? Tak ke 500 lebih kan??? OMG!!!!!! Serious keeeeee

Tapi

Tapi

Set yang ni korang hanya perlu bayar RM99.90 sahaja FREE POSTAGE!!! OMG!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭 Meletupsssnyaaaa koleksi ANAS POP SERIES ni wehhhhhhhh!!!! #ANASpopseries .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Cuba kira, kalau single eyeshadow maksudnya satu kaler yang kecik tu rm29.90 kan? Dan korang darab dengan 18 kaler eyeshadow berapa korang kene bayar? Tak ke 500 lebih kan??? OMG!!!!!! Serious keeeeee

    Tapi

    Tapi

    Set yang ni korang hanya perlu bayar RM99.90 sahaja FREE POSTAGE!!! OMG!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭 Meletupsssnyaaaa koleksi ANAS POP SERIES ni wehhhhhhhh!!!! #ANASpopseries .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  0  1 May, 2020
  • Set #ANASpopseries yang mana yang korang nak? Ya ampun cantiknyaaaaaa koleksi @anasism yanh terbaru ni! Lepas tu berbaloi baloi harga plus each box ada koleksi yang memang kalau beli asing asing confirm lebih mahal dari biasa

Apa tunggu lagi? Cepat pilih set kegemaran korang dan order, nak senang just tengok dekat @anasism.insy je! #ANASism .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Set #ANASpopseries yang mana yang korang nak? Ya ampun cantiknyaaaaaa koleksi @anasism yanh terbaru ni! Lepas tu berbaloi baloi harga plus each box ada koleksi yang memang kalau beli asing asing confirm lebih mahal dari biasa

    Apa tunggu lagi? Cepat pilih set kegemaran korang dan order, nak senang just tengok dekat @anasism.insy je! #ANASism .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  0  29 April, 2020
  • ANAS ULTRA MADNESS MASCARA
.
2 PCS FOR RM50 ONLY!
FREE APAM
FREE POSTAGE
FREE VOUCHER

NORMAL PRICE WORTH : RM114. 80 .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • ANAS ULTRA MADNESS MASCARA
    .
    2 PCS FOR RM50 ONLY!
    FREE APAM
    FREE POSTAGE
    FREE VOUCHER

    NORMAL PRICE WORTH : RM114. 80 .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  0  28 April, 2020
  • Ya ampunnnnnnnnnnnn @anasism yayyyyyyyy!!!!!!!! Lawooooo gilaaaaaa wehhhhhhhhhhhhhh!!! Serious lawooooo gilaaaaaa lepas tu murahhhh gilossssssssssssssssw!!! #ANASpopseries .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Ya ampunnnnnnnnnnnn @anasism yayyyyyyyy!!!!!!!! Lawooooo gilaaaaaa wehhhhhhhhhhhhhh!!! Serious lawooooo gilaaaaaa lepas tu murahhhh gilossssssssssssssssw!!! #ANASpopseries .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  6  0  27 April, 2020
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!! #ANASpopseries

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

    Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!! #ANASpopseries

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  7  0  26 April, 2020
  • *3 SET POP SERIES + FREE MAKEUP REMOVER 43ML* 
haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • *3 SET POP SERIES + FREE MAKEUP REMOVER 43ML*
    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  0  25 April, 2020
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!!! All out!!!!!!! #ANASpopserieshaa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

    Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!!! All out!!!!!!! #ANASpopserieshaa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  3  0  25 April, 2020
  • Hai, siapa nak ANAS MAKEUP REMOVER for FREE!?!?! yes, for FREE!!! WhatsApp 601120873499 sekarang! *T&C apply .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hai, siapa nak ANAS MAKEUP REMOVER for FREE!?!?! yes, for FREE!!! WhatsApp 601120873499 sekarang! *T&C apply .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  23 April, 2020
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!!! All out!!!!!!! #ANASpopseries

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Kenapa beli satu kalau korang boleh beli dua sekali gussass??????? OMG!!!! Korang!! Blusher viral ni!!!!!!!! Terus dapat duaaaaaaaaaaaaaaa

    Melampauuuuuuu!! Harga pun @anasism harga pkp, plus free postage!!! All out!!!!!!! #ANASpopseries

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  2  0  22 April, 2020
  • ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE SUMMERLOVE AND PARADISE (9 COLOURS): ✨ Sangat "pigmented"
✨ Senang diratakan pada mata (tiada "fall out")
✨ Sesuai untuk semua majlis/ aktiviti
✨ Sesuai digunakan oleh semua (amatur/ professional)
✨ Harga berpatutan ✨ Kotak palette yang eksklusif

ONGOING PROMO PRICE: RM99. 90

2 PALETTE, 9 COLORS EACH
(1 PCS SUMMERLOVE, 1 PCS PARADISE)

FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! 
Psst, more coming soon! 😘

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE SUMMERLOVE AND PARADISE (9 COLOURS): ✨ Sangat "pigmented"
    ✨ Senang diratakan pada mata (tiada "fall out")
    ✨ Sesuai untuk semua majlis/ aktiviti
    ✨ Sesuai digunakan oleh semua (amatur/ professional)
    ✨ Harga berpatutan ✨ Kotak palette yang eksklusif

    ONGOING PROMO PRICE: RM99. 90

    2 PALETTE, 9 COLORS EACH
    (1 PCS SUMMERLOVE, 1 PCS PARADISE)

    FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE!
    Psst, more coming soon! 😘

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  21 April, 2020
  • Ya rabbi!!! Lawanyaaaaaaaaaaaaaaa @anasism @anasism @anasism serious lawa sangat wehhhhhhhhh

Dugaan apa ni?????????? Tak sabarnyaaaaaa!!!! Kali ni koleksi ANAS cosmetics memang lain macammmmm!! Tengok kaler setiap set!! OMG 😭😭😭😭haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Ya rabbi!!! Lawanyaaaaaaaaaaaaaaa @anasism @anasism @anasism serious lawa sangat wehhhhhhhhh

    Dugaan apa ni?????????? Tak sabarnyaaaaaa!!!! Kali ni koleksi ANAS cosmetics memang lain macammmmm!! Tengok kaler setiap set!! OMG 😭😭😭😭haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  20 April, 2020
  • Gila punya tak masuk akal!!!! Harga kalau korang beli satu satu plus postage gabung tiga items ni mau RM140 kene bayar

Yang set pop series yang ni campur postage 69.90 sahaja wehhhhhhh

Serious laaaaaa @anasism ni!! Awat murahhhh nauuuuuuuuu!!! Guysssss inilah masanyaaaaaaaa nak grab semua koleksi ANAS Cosmetics

Lawa nauuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Rugiii tak grabbbb!! Omg!FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE!

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik . #ANASpopseries
  • Gila punya tak masuk akal!!!! Harga kalau korang beli satu satu plus postage gabung tiga items ni mau RM140 kene bayar

    Yang set pop series yang ni campur postage 69.90 sahaja wehhhhhhh

    Serious laaaaaa @anasism ni!! Awat murahhhh nauuuuuuuuu!!! Guysssss inilah masanyaaaaaaaa nak grab semua koleksi ANAS Cosmetics

    Lawa nauuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Rugiii tak grabbbb!! Omg!FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE!

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik . #ANASpopseries

  •  3  0  19 April, 2020
  • Apakahhhhhhhh dugaaaannnnn ini wahai @anaszahrin cantiknyaaaaaaaaaa packaging @anasism pop series terbaru ni

Dan dan dan hargaaaa dia sangatlah berbaloi! Sumpah lawa gilaaaaaaaa

Kalau ada yang serious nak inilah masanya sebab harga yang memang murah + free postage! Ya ampunnnnnn

Tak sabarnyaaaaa korangggggggg 😍😍haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Apakahhhhhhhh dugaaaannnnn ini wahai @anaszahrin cantiknyaaaaaaaaaa packaging @anasism pop series terbaru ni

    Dan dan dan hargaaaa dia sangatlah berbaloi! Sumpah lawa gilaaaaaaaa

    Kalau ada yang serious nak inilah masanya sebab harga yang memang murah + free postage! Ya ampunnnnnn

    Tak sabarnyaaaaa korangggggggg 😍😍haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  10  0  18 April, 2020
  • ANAS MAKEUP REMOVER

PRICE: RM 19.90
(1 PCS MAKEUP REMOVER)

FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE!

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • ANAS MAKEUP REMOVER

    PRICE: RM 19.90
    (1 PCS MAKEUP REMOVER)

    FREE POSTAGE! FREE POSTAGE! FREE POSTAGE!

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  16 April, 2020

Top #anassiglepressedeyeshadow Posts

  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 
Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii 
Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu 
Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH*
    Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

    Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii
    Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu
    Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

    Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
    www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp

  •  8  0  26 June, 2020
  • OFFICIAL LAUNCH of the new colours of ANAS Single Eyeshadow. Didatangkan khas dengan 8 warna terbaru dengan total kesemuanya ada 20 warna yang sangat cantik, super pigmented dan paling penting sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit
.
Betul, harga bukan RM35 yang seperti di war warkan sebelum ini, harga masih kekal RM29.90 sahaja. Sangat berbaloi dengan kualiti yang setara dengan jenama antarabangsa. Wajib ada at least 4 warna dari total 20 warna, of course ANAS Single Eyeshadows antara koleksi yang tersangat best selling serta berkualiti untuk semua
.
Nak mudah boleh whatsapp order our terus! . . 
Whatsapp: 0133770846
β €β €
. . 
Yes, wajib ada tau. Jangan lambat nanti sold out lagi dan akan ambil masa yang panjang untuk restock
.
Awak nak warna yang mana?
.
.
#Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #mekapcantik #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anassiglepressedeyeshadow #anasismnilai #anasismsepang #anasismcod #agentanasism #iwearanas #eyeshadowanasism #anascosmetics #anas #kosmetik #cosmetics #kosmetiknilai
  • OFFICIAL LAUNCH of the new colours of ANAS Single Eyeshadow. Didatangkan khas dengan 8 warna terbaru dengan total kesemuanya ada 20 warna yang sangat cantik, super pigmented dan paling penting sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit
    .
    Betul, harga bukan RM35 yang seperti di war warkan sebelum ini, harga masih kekal RM29.90 sahaja. Sangat berbaloi dengan kualiti yang setara dengan jenama antarabangsa. Wajib ada at least 4 warna dari total 20 warna, of course ANAS Single Eyeshadows antara koleksi yang tersangat best selling serta berkualiti untuk semua
    .
    Nak mudah boleh whatsapp order our terus! . .
    Whatsapp: 0133770846
    β €β €
    . .
    Yes, wajib ada tau. Jangan lambat nanti sold out lagi dan akan ambil masa yang panjang untuk restock
    .
    Awak nak warna yang mana?
    .
    .
    #Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #mekapcantik #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anassiglepressedeyeshadow #anasismnilai #anasismsepang #anasismcod #agentanasism #iwearanas #eyeshadowanasism #anascosmetics #anas #kosmetik #cosmetics #kosmetiknilai

  •  8  0  9 November, 2019
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr! 
.
Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr!
    .
    Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

    Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  9 July, 2020
  • Cuba kira, kalau single eyeshadow maksudnya satu kaler yang kecik tu rm29.90 kan? Dan korang darab dengan 18 kaler eyeshadow berapa korang kene bayar? Tak ke 500 lebih kan??? OMG!!!!!! Serious keeeeee

Tapi

Tapi

Set yang ni korang hanya perlu bayar RM99.90 sahaja FREE POSTAGE!!! OMG!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭 Meletupsssnyaaaa koleksi ANAS POP SERIES ni wehhhhhhhh!!!! #ANASpopseries .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • Cuba kira, kalau single eyeshadow maksudnya satu kaler yang kecik tu rm29.90 kan? Dan korang darab dengan 18 kaler eyeshadow berapa korang kene bayar? Tak ke 500 lebih kan??? OMG!!!!!! Serious keeeeee

    Tapi

    Tapi

    Set yang ni korang hanya perlu bayar RM99.90 sahaja FREE POSTAGE!!! OMG!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭 Meletupsssnyaaaa koleksi ANAS POP SERIES ni wehhhhhhhh!!!! #ANASpopseries .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  0  1 May, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  1 July, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  11  0  17 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  3  0  16 June, 2020
  • APA BESTNYA ANAS SINGLE PRESSED EYESHADOW NI?
β €β €
✨ Sangat pigmented
✨ Satu tona jee dah mampu menaikkan seri wajah koranggg semua
✨Tahan berbulan bulann
✨ Dua pilihan tekstur, SHIMER dan MATTE
✨ Boleh custome pallete sendiri mengikut warna eyeshadow favourite
✨ Tak perlu nak membazir dengan pallete lain yang tak semua warna korang entah pakai entah tidak
β €β €
Nak jadi unik? pilih ANAS
Masih tak percaya? Cuba la sendiri 😏😏
β €β €
Klik link kat bio to order! 
#Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #mekapcantik #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anassiglepressedeyeshadow #anasismnilai #anasismsepang #anasismcod #agentanasism #iwearanas #eyeshadowanasism #anascosmetics #anas #kosmetik #cosmetics #kosmetiknilai #mua
  • APA BESTNYA ANAS SINGLE PRESSED EYESHADOW NI?
    β €β €
    ✨ Sangat pigmented
    ✨ Satu tona jee dah mampu menaikkan seri wajah koranggg semua
    ✨Tahan berbulan bulann
    ✨ Dua pilihan tekstur, SHIMER dan MATTE
    ✨ Boleh custome pallete sendiri mengikut warna eyeshadow favourite
    ✨ Tak perlu nak membazir dengan pallete lain yang tak semua warna korang entah pakai entah tidak
    β €β €
    Nak jadi unik? pilih ANAS
    Masih tak percaya? Cuba la sendiri 😏😏
    β €β €
    Klik link kat bio to order!
    #Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #mekapcantik #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anassiglepressedeyeshadow #anasismnilai #anasismsepang #anasismcod #agentanasism #iwearanas #eyeshadowanasism #anascosmetics #anas #kosmetik #cosmetics #kosmetiknilai #mua

  •  8  0  10 November, 2019
  • ANAS POP SERIES BARUUUUUU

MINI VELVET EDITION
+ 1 Kencana Dewi
+ 1 Lela Manja
+ 1 Lipgloss
+ Free Postage

PRICE: RM50 ONLY!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries
  • ANAS POP SERIES BARUUUUUU

    MINI VELVET EDITION
    + 1 Kencana Dewi
    + 1 Lela Manja
    + 1 Lipgloss
    + Free Postage

    PRICE: RM50 ONLY!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .#ANASpopseries

  •  4  1  2 May, 2020