#anaseyeshadow Instagram Photos & Videos

anaseyeshadow - 19.3k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
49.6
average likes

Latest #anaseyeshadow Posts

  • Korang nak tau takkkk❗❗

Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨ 

Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

#ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu  #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox
  • Korang nak tau takkkk❗❗

    Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨

    Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

    Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

    Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

    #ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox

  •  2  0  3 hours ago
  • Korang nak tau takkkk❗❗

Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨ 

Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

#ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu  #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox
  • Korang nak tau takkkk❗❗

    Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨

    Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

    Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

    Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

    #ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox

  •  2  0  3 hours ago
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price 

Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
.
.
📲 014-2522651
📲 014-2522651
📲 014-2522651
.
.
#ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition 
#ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

    Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price

    Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
    .
    .
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    .
    .
    #ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition
    #ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy

  •  2  0  4 hours ago
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price 

Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
.
.
📲 014-2522651
📲 014-2522651
📲 014-2522651
.
.
#ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition 
#ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

    Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price

    Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
    .
    .
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    .
    .
    #ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition
    #ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy

  •  3  0  4 hours ago
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price 

Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
.
.
📲 014-2522651
📲 014-2522651
📲 014-2522651
.
.
#ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition 
#ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

    Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price

    Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
    .
    .
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    .
    .
    #ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition
    #ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy

  •  4  0  4 hours ago
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price 

Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
.
.
📲 014-2522651
📲 014-2522651
📲 014-2522651
.
.
#ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition 
#ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy
  • Peminat peminat #7harimencintaiku2 mesti tengah hangat kan dengan dengan plot cerita sekarang hehe

    Meh cool down sikit beli pakej promosi kita ni. Yang lagi best packaging special ala ala gift box tau, sesuai sangat nak bagi hadiah 🤭 All included with one price

    Yang berminat nak order, boleh PM number di bawah 👇
    .
    .
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    📲 014-2522651
    .
    .
    #ANAS #ANASpopseries #ANASspecialedition
    #ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #anaspenang #anasismpenang #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #apamanascosmetics #anasismlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #anaseyebrow #anaslipcream #anasblusher #anaslipstick #anashighlighter #anasmascara #anasmakeuptutorial #anasmakeup #anaskongsirezeki #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #anasagent #ailyqairy

  •  2  0  4 hours ago
  • Korang nak tau takkkk❗❗

Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨ 

Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

#ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu  #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox
  • Korang nak tau takkkk❗❗

    Salah satu cara untuk melembapkan kulit anda secara semulajadi adalah dengan menggunakan ASHH&ANNAS ROSE GOLD PETALS BEAUTY OIL SERUM ✨✨

    Ianya di buat dengan menggunakan minyak essential tulen.

    Di formulasi khas bagi penjagaan kulit dari lapisan kulit yang paling bawah, membuatkan kulit menjadi lempab dan lembut serta anjal.

    Konpem tak nyesal pakai tauuu. PM cepat sebelum stok habis 😉😉

    #ANAS #AnasCosmetic #ANASism #ANASPopSeries #ANASClassicEdition #ANAScosmetics #ANASbatikbox #ANASvelvetlipstick #ANASeyeshadow #ANASeyeshadowstick #ANASeyeshadowpalette #ANASmascara #ANASeyeliner #ANASblusher #ANASconcealer #ANASapam #beautyoilserum #sakakelopakbunga #rosegoldpetals #anasismterengganu #anasterengganu #anascosmeticterengganu #teamdaddyqush #anaspowersquad #oniongirls #teampremiumstargalaxia #batikbox

  •  2  0  8 hours ago
  • Gila punya tak masuk akal!!!!😱😍 Harga kalau korang beli satu satu plus postage gabung tiga items ni mau RM140 kene bayar

Yang set pop series yang ni campur postage 69.90 sahaja wehhhhhhh

FREE POSTAGE TAU SELURUH MALAYSIA!!! 

Serious laaaaaa @anasism ni!! Awat murahhhh nauuuuuuuuu!!! Guysssss inilah masanyaaaaaaaa nak grab semua koleksi ANAS Cosmetics

Lawa SANGATTTTT!!!!!!!!! Rugiii tak grabbbb!! Omg!
sekarang siapa nakk belii!!! ⬇️
www.wasap.my/601110138589 

#ANASism #ANASpopseries #anasconcealer #anaslipmatte #anasblusher #anaseyeshadow #anasmascara #anascosmetics #anascontour #mascara #
#anashighlighter #kualalumpur #sarawak #sabah #eyeliner
  • Gila punya tak masuk akal!!!!😱😍 Harga kalau korang beli satu satu plus postage gabung tiga items ni mau RM140 kene bayar

    Yang set pop series yang ni campur postage 69.90 sahaja wehhhhhhh

    FREE POSTAGE TAU SELURUH MALAYSIA!!!

    Serious laaaaaa @anasism ni!! Awat murahhhh nauuuuuuuuu!!! Guysssss inilah masanyaaaaaaaa nak grab semua koleksi ANAS Cosmetics

    Lawa SANGATTTTT!!!!!!!!! Rugiii tak grabbbb!! Omg!
    sekarang siapa nakk belii!!! ⬇️
    www.wasap.my/601110138589

    #ANASism  #ANASpopseries  #anasconcealer  #anaslipmatte  #anasblusher  #anaseyeshadow  #anasmascara  #anascosmetics  #anascontour #mascara #
    #anashighlighter #kualalumpur #sarawak #sabah #eyeliner

  •  2  0  8 hours ago
  • ✨ ANAS POP SERIES ✨
Ni nak habaq mai, pada kakak2 & adik2 yang baru nak berjinak-jinak dengan eyeshadow, meh order ANAS Pop Series set APS06 ni haa 😍

Kenapa kena amik set ni? Sebabnya dalam ni ada 18 colour teruih tapi harga RM99.90 ja! Plus FREE postage ‼️
Berbaloi aih! 😱
.
.

Klik link kat bio untuk terus order 💕
.
.
.

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries  #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASEyeshadow #ANASEyeshadowPalette #Eyeshadow #EyeshadowPalette #MekapArtisMalaysia #SupportLocal #Paradise #Summerlove
  • ✨ ANAS POP SERIES ✨
    Ni nak habaq mai, pada kakak2 & adik2 yang baru nak berjinak-jinak dengan eyeshadow, meh order ANAS Pop Series set APS06 ni haa 😍

    Kenapa kena amik set ni? Sebabnya dalam ni ada 18 colour teruih tapi harga RM99.90 ja! Plus FREE postage ‼️
    Berbaloi aih! 😱
    .
    .

    Klik link kat bio untuk terus order 💕
    .
    .
    .

    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASEyeshadow #ANASEyeshadowPalette #Eyeshadow #EyeshadowPalette #MekapArtisMalaysia #SupportLocal #Paradise #Summerlove

  •  1  0  9 hours ago
  • Siapa taknak 3 palette RM99.90 je! Berbaloi baloi! Kalau harga biasa dah RM179.70. Pop series ni harga mampu milik and free postage pulak tu!
.
Boleh share dengan kawan kawan, uwahhh. Grab sekarang sebab ramai dah adik manis grab Pop Series letupss ni 😍 
.
.
Klik link di bio untuk order
.
#ANASism #anaspopseries #ANAScosmetics #anaseyeshadow #anasmakeup
  • Siapa taknak 3 palette RM99.90 je! Berbaloi baloi! Kalau harga biasa dah RM179.70. Pop series ni harga mampu milik and free postage pulak tu!
    .
    Boleh share dengan kawan kawan, uwahhh. Grab sekarang sebab ramai dah adik manis grab Pop Series letupss ni 😍
    .
    .
    Klik link di bio untuk order
    .
    #ANASism #anaspopseries #ANAScosmetics #anaseyeshadow #anasmakeup

  •  2  0  19 hours ago
  • Post ini khas utk customer2 Ellia.. 

TQ sooo much to all my customers yg sudi mendondonkan anas cosmetics ke wajah2 cantek anda.. 
Manis²nya sis² kita ni pakai ANAS Cosmetics! Semanis tuan badannya 😍

Yang bestnya, sesuai sangat utk sesiapa saja.. dan sesuai sgt buat pakai ke mana-mana bila-bila je ✨

Mur2 saja tau! Make sure grab before stock habis kay 💕

Psst.. ada stock yg dah habeh taw.. check dgn kami dulu na... 

#anascosmetics #anasclassicedition #anasism #anasism_ellia #anasvelvetlipstick #anasblusher #anaseyeshadow #anasmascara #anasconcealer #anasliquideyeliner #anasultramagnummascara #anassponge #muamalaysia #mua #makeupartists #makeups #makeupfreaks #malaysianbeauty #makeupviral #makeupmalaysia #anassemilipmatte
#anasvelvetlipcream #anaslipcream #elliaaris #aieellrisroutinesecrets #anasvelvetcream
  • Post ini khas utk customer2 Ellia..

    TQ sooo much to all my customers yg sudi mendondonkan anas cosmetics ke wajah2 cantek anda..
    Manis²nya sis² kita ni pakai ANAS Cosmetics! Semanis tuan badannya 😍

    Yang bestnya, sesuai sangat utk sesiapa saja.. dan sesuai sgt buat pakai ke mana-mana bila-bila je ✨

    Mur2 saja tau! Make sure grab before stock habis kay 💕

    Psst.. ada stock yg dah habeh taw.. check dgn kami dulu na...

    #anascosmetics #anasclassicedition #anasism #anasism_ellia #anasvelvetlipstick #anasblusher #anaseyeshadow #anasmascara #anasconcealer #anasliquideyeliner #anasultramagnummascara #anassponge #muamalaysia #mua #makeupartists #makeups #makeupfreaks #malaysianbeauty #makeupviral #makeupmalaysia #anassemilipmatte
    #anasvelvetlipcream #anaslipcream #elliaaris #aieellrisroutinesecrets #anasvelvetcream

  •  8  0  21 hours ago
  • Adududu manisnyaaa BOX BATIK ANAS CLASSIC EDITION nih 😍 Rasa happy je tengok box ni

Kalau bagi dekat mak, adik, kakak, kawan, isteri and orang2 tersayang, mesti sejuk hati diorang, tak gituwww 😌💕

Cepat dapatkan BATIK BOX ni sebab sangat sangat LIMITED tau. Packaging dia pun uwahhh sekali pandang terus nak beli. Gituuu 🥰
Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link 
http://akila.wasap.my/

Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
http://akila.wasap.my/

#ANAScosmetics 
#ANASism
#TEAMSISTAANAS
#ANASismkelantan
#ANASismtumpat
#ANASismpasirmas
#ANASMascara
#ANASEyeliner
#ANASBlusher
#ANASEyeshadow
#ANASLipcream
#ANASEyebrow
#ANASMakeupremover
#localcosmetics
#kosmetikmurah
#kosmetikviral
#kosmetikpasirmas
#kosmetiktumpat
#kosmetikkelantan
#aydajebat
#kakimekaup
#codtumpat
#codpasirmas
#muakelantan
#muapasirmas
#muatumpat
  • Adududu manisnyaaa BOX BATIK ANAS CLASSIC EDITION nih 😍 Rasa happy je tengok box ni

    Kalau bagi dekat mak, adik, kakak, kawan, isteri and orang2 tersayang, mesti sejuk hati diorang, tak gituwww 😌💕

    Cepat dapatkan BATIK BOX ni sebab sangat sangat LIMITED tau. Packaging dia pun uwahhh sekali pandang terus nak beli. Gituuu 🥰
    Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link
    http://akila.wasap.my/

    Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

    Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
    http://akila.wasap.my/

    #ANAScosmetics
    #ANASism
    #TEAMSISTAANAS
    #ANASismkelantan
    #ANASismtumpat
    #ANASismpasirmas
    #ANASMascara
    #ANASEyeliner
    #ANASBlusher
    #ANASEyeshadow
    #ANASLipcream
    #ANASEyebrow
    #ANASMakeupremover
    #localcosmetics
    #kosmetikmurah
    #kosmetikviral
    #kosmetikpasirmas
    #kosmetiktumpat
    #kosmetikkelantan
    #aydajebat
    #kakimekaup
    #codtumpat
    #codpasirmas
    #muakelantan
    #muapasirmas
    #muatumpat

  •  2  0  9 August, 2020
  • OMG!! Kenapa cantik sangat ni 😍 Lipcream ANAS Classic Edition code Cempaka ni sangat-sangat cantik. 

Pssttt cepat grab sekarang! satu 17.90 je tau! Dah tak payah fikir cepat-cepat ws..01113210639

17.90 saja tau! Make sure grab before stock habis kay 💕

RM17.90 je sebatang, harga mampu milik, memang takkan cukup kalau beli 1, sure beli 2 and 3 and 4 terus! 😆

Harga dia RM17.90  jer 😱😱 giler murah!!!

Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link 
http://akila.wasap.my/

Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
http://akila.wasap.my/

#ANAScosmetics 
#ANASism
#TEAMSISTAANAS
#ANASismkelantan
#ANASismtumpat
#ANASismpasirmas
#ANASMascara
#ANASEyeliner
#ANASBlusher
#ANASEyeshadow
#ANASLipcream
#ANASEyebrow
#ANASMakeupremover
#localcosmetics
#kosmetikmurah
#kosmetikviral
#kosmetikpasirmas
#kosmetiktumpat
#kosmetikkelantan
#aydajebat
#kakimekaup
#codtumpat
#codpasirmas
#muakelantan
#muapasirmas
#muatumpat
  • OMG!! Kenapa cantik sangat ni 😍 Lipcream ANAS Classic Edition code Cempaka ni sangat-sangat cantik.

    Pssttt cepat grab sekarang! satu 17.90 je tau! Dah tak payah fikir cepat-cepat ws..01113210639

    17.90 saja tau! Make sure grab before stock habis kay 💕

    RM17.90 je sebatang, harga mampu milik, memang takkan cukup kalau beli 1, sure beli 2 and 3 and 4 terus! 😆

    Harga dia RM17.90 jer 😱😱 giler murah!!!

    Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link
    http://akila.wasap.my/

    Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

    Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
    http://akila.wasap.my/

    #ANAScosmetics
    #ANASism
    #TEAMSISTAANAS
    #ANASismkelantan
    #ANASismtumpat
    #ANASismpasirmas
    #ANASMascara
    #ANASEyeliner
    #ANASBlusher
    #ANASEyeshadow
    #ANASLipcream
    #ANASEyebrow
    #ANASMakeupremover
    #localcosmetics
    #kosmetikmurah
    #kosmetikviral
    #kosmetikpasirmas
    #kosmetiktumpat
    #kosmetikkelantan
    #aydajebat
    #kakimekaup
    #codtumpat
    #codpasirmas
    #muakelantan
    #muapasirmas
    #muatumpat

  •  1  0  9 August, 2020
  • Manis nya lahai tengok adik manis pakai color Orked. Nampak lembut je. Warna orked ni, lembut manis je color sebenar dia. Kalau untuk adik adik awal 20an, memang sesuai. Cantik manis! Aduh tergoda! Kalau kekakak pakai, wah! Nampak muda 10 tahun. Gitew!

RM17.90 je sebatang, harga mampu milik, memang takkan cukup kalau beli 1, sure beli 2 and 3 and 4 terus! 😆

Harga dia RM17.90  jer 😱😱 giler murah!!!

Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link 
http://akila.wasap.my/

Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
http://akila.wasap.my/

#ANAScosmetics 
#ANASism
#TEAMSISTAANAS
#ANASismkelantan
#ANASismtumpat
#ANASismpasirmas
#ANASMascara
#ANASEyeliner
#ANASBlusher
#ANASEyeshadow
#ANASLipcream
#ANASEyebrow
#ANASMakeupremover
#localcosmetics
#kosmetikmurah
#kosmetikviral
#kosmetikpasirmas
#kosmetiktumpat
#kosmetikkelantan
#aydajebat
#kakimekaup
#codtumpat
#codpasirmas
#muakelantan
#muapasirmas
#muatumpat
  • Manis nya lahai tengok adik manis pakai color Orked. Nampak lembut je. Warna orked ni, lembut manis je color sebenar dia. Kalau untuk adik adik awal 20an, memang sesuai. Cantik manis! Aduh tergoda! Kalau kekakak pakai, wah! Nampak muda 10 tahun. Gitew!

    RM17.90 je sebatang, harga mampu milik, memang takkan cukup kalau beli 1, sure beli 2 and 3 and 4 terus! 😆

    Harga dia RM17.90 jer 😱😱 giler murah!!!

    Siapa nak??? OMG! Lawanyaaaaaaaaa semuaaaaaaaw...nak oder tekan je link
    http://akila.wasap.my/

    Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️..

    Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...
    http://akila.wasap.my/

    #ANAScosmetics
    #ANASism
    #TEAMSISTAANAS
    #ANASismkelantan
    #ANASismtumpat
    #ANASismpasirmas
    #ANASMascara
    #ANASEyeliner
    #ANASBlusher
    #ANASEyeshadow
    #ANASLipcream
    #ANASEyebrow
    #ANASMakeupremover
    #localcosmetics
    #kosmetikmurah
    #kosmetikviral
    #kosmetikpasirmas
    #kosmetiktumpat
    #kosmetikkelantan
    #aydajebat
    #kakimekaup
    #codtumpat
    #codpasirmas
    #muakelantan
    #muapasirmas
    #muatumpat

  •  3  0  9 August, 2020

Top #anaseyeshadow Posts

  • “Bila tengok orang pakai senang jeee”
Siapa pernah terfikir macam tu? Hai korangggg kalau dengan ANAS Liquid Eyeliner ni kalau tak pandai pun jadi pandai tau. Dah la waterproof dan mesra wudhuk, cuci pakai air je...
.
Haaa yang ANAS Blusher tu memang boom la hasilnya, ada color LOVE ROSIE (pink), PEACH PLEASE (peach), tapi bila mix jadi CORAL!!!! Letopssss🔥
.
Info lanjut?
Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
❤️❤️❤️
#teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #ANAS #anascosmetics #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismsemenyih #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #mattelipstick #anasismlipcream #anasliquidlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anasmascara #wudhufriendly #anaseyeliner #apamanas #anasapam #setraya
  • “Bila tengok orang pakai senang jeee”
    Siapa pernah terfikir macam tu? Hai korangggg kalau dengan ANAS Liquid Eyeliner ni kalau tak pandai pun jadi pandai tau. Dah la waterproof dan mesra wudhuk, cuci pakai air je...
    .
    Haaa yang ANAS Blusher tu memang boom la hasilnya, ada color LOVE ROSIE (pink), PEACH PLEASE (peach), tapi bila mix jadi CORAL!!!! Letopssss🔥
    .
    Info lanjut?
    Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
    📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
    ❤️❤️❤️
    #teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #ANAS #anascosmetics #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismsemenyih #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #mattelipstick #anasismlipcream #anasliquidlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anasmascara #wudhufriendly #anaseyeliner #apamanas #anasapam #setraya

  •  185  0  16 August, 2019
  • MUA Intan Kaharuddin, look simple dan manis je dengan ANAS SINGLE EYESHADOW. Haa pergi la mana mana pun semua sesuai.
.
Ada 20 pilihan color jorang boleh pilih yang mana korang suka.
.
Info lanjut?
Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
❤️❤️❤️
#anasism #anascosmetics #teamstarsANAS #teamintanshue #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #anasismsemenyih #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #pressedeyeshadow #anasismeyeshadow #eyeshadowpalette #mascara #anasismmascara #supervolumemascara #volumemascara #mascaramesrawuduk #wudhufriendlymascara #waterproofmascara #lengtheningmascara #anaseyeshadow #mattenesspalette
  • MUA Intan Kaharuddin, look simple dan manis je dengan ANAS SINGLE EYESHADOW. Haa pergi la mana mana pun semua sesuai.
    .
    Ada 20 pilihan color jorang boleh pilih yang mana korang suka.
    .
    Info lanjut?
    Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
    📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
    ❤️❤️❤️
    #anasism #anascosmetics #teamstarsANAS #teamintanshue #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #anasismsemenyih #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #pressedeyeshadow #anasismeyeshadow #eyeshadowpalette #mascara #anasismmascara #supervolumemascara #volumemascara #mascaramesrawuduk #wudhufriendlymascara #waterproofmascara #lengtheningmascara #anaseyeshadow #mattenesspalette

  •  144  0  19 August, 2019
  • .
ANAS "SUMMERLOVE" PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE (9 COLOURS) kali ini didatangkan dengan pilihan warna eyeshadow yang mempersona- sesuai dengan semua tona kulit untuk mata tampil lebih menawan dengan rona-rona persis "matahari senja" supaya setiap wanita lebih yakin mengenakan pembayang mata sepanjang hari
.
ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE (9 COLOURS): .
✨ Sangat "pigmented"
✨ Senang diratakan pada mata (tiada "fall out")
✨ Sesuai untuk semua majlis/ aktiviti
✨ Sesuai digunakan oleh semua (amatur/ professional)
✨ Harga berpatutan ✨ Kotak palette yang eksklusif
.
Sis nak? Meh DM/Whatsapp 📲 0162177457
📲 0162177457
📲 0162177457
.
#eyeshadow #anaseyeshadow #eyeshadowpallete #pressedpowdereyeshadow #nakcantik #bukitjalil #technologyparkmalaysia #trustedseller #trustedagent #bazaaronline #bazaarpaknil #onlineseller #dropship #instaboomakademi
  • .
    ANAS "SUMMERLOVE" PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE (9 COLOURS) kali ini didatangkan dengan pilihan warna eyeshadow yang mempersona- sesuai dengan semua tona kulit untuk mata tampil lebih menawan dengan rona-rona persis "matahari senja" supaya setiap wanita lebih yakin mengenakan pembayang mata sepanjang hari
    .
    ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE (9 COLOURS): .
    ✨ Sangat "pigmented"
    ✨ Senang diratakan pada mata (tiada "fall out")
    ✨ Sesuai untuk semua majlis/ aktiviti
    ✨ Sesuai digunakan oleh semua (amatur/ professional)
    ✨ Harga berpatutan ✨ Kotak palette yang eksklusif
    .
    Sis nak? Meh DM/Whatsapp 📲 0162177457
    📲 0162177457
    📲 0162177457
    .
    #eyeshadow #anaseyeshadow #eyeshadowpallete #pressedpowdereyeshadow #nakcantik #bukitjalil #technologyparkmalaysia #trustedseller #trustedagent #bazaaronline #bazaarpaknil #onlineseller #dropship #instaboomakademi

  •  155  2  23 November, 2019
  • Untuk korang yang nak cepat, untuk yang sibuk dengan urusan keluarga tapi masih nak cantik dengan pantas serta paling penting this new baby sesangatlah lawa juga sesuai dengan semua jenis kulit
.
Eh! Agak agak tau ke siapa face untuk new baby ni? Oh my! Double excited. Make sure awak semua dapat kesemua warna ok!
.
Siapa suka makeup pantas tapi cantik?
.
Takut sold out kena tunggu lama untuk batch akan datang, sila order cepat ye😉
.
Info lanjut?
Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
❤️❤️❤️
#anasism #anascosmetics #teamstarsANAS #teamintanshue #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismsemenyih #anasismsepang #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #pressedeyeshadow #anasismeyeshadow #eyeshadowpalette #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #eyeshadowstick #eyeshadowviral #eyeshadowmurah #eyeshadoworiginal
  • Untuk korang yang nak cepat, untuk yang sibuk dengan urusan keluarga tapi masih nak cantik dengan pantas serta paling penting this new baby sesangatlah lawa juga sesuai dengan semua jenis kulit
    .
    Eh! Agak agak tau ke siapa face untuk new baby ni? Oh my! Double excited. Make sure awak semua dapat kesemua warna ok!
    .
    Siapa suka makeup pantas tapi cantik?
    .
    Takut sold out kena tunggu lama untuk batch akan datang, sila order cepat ye😉
    .
    Info lanjut?
    Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
    📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
    ❤️❤️❤️
    #anasism #anascosmetics #teamstarsANAS #teamintanshue #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismsemenyih #anasismsepang #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #pressedeyeshadow #anasismeyeshadow #eyeshadowpalette #anaseyeshadow #anaseyeshadowstick #eyeshadowstick #eyeshadowviral #eyeshadowmurah #eyeshadoworiginal

  •  104  0  13 October, 2019