#anascosmetics Instagram Photos & Videos

anascosmetics - 97.7k posts

Hashtag Popularity

208.2
average comments
2.3k
average likes

Latest #anascosmetics Posts

  • ANAS Classic Edition 
Batik 1
Only RM71.60 excl postage 
Dm or ws noww ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

Box edition ni dalamnya ada 4 tau. Sesuai sangat kalau nak bagi hadiah untuk yang tersayang ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ nak bagi sebagai self reward pun sesuai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

#anascosmetics #anascosmeticskualakangsar #kualakangsar
  • ANAS Classic Edition
    Batik 1
    Only RM71.60 excl postage
    Dm or ws noww ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

    Box edition ni dalamnya ada 4 tau. Sesuai sangat kalau nak bagi hadiah untuk yang tersayang ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ nak bagi sebagai self reward pun sesuai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    #anascosmetics #anascosmeticskualakangsar #kualakangsar

  •  0  0  12 minutes ago
  • ANAS Classic Edition 
Batik 2
Only RM71.60 excl postage 
Dm or ws noww ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

Eyy cantiknya set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sesuai nak pakai gi mana2 pun. Majlis casual ke atau keluar jalan2 pun bolehhh ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

#anascosmetics #anascosmeticskualakangsar #kualakangsar
  • ANAS Classic Edition
    Batik 2
    Only RM71.60 excl postage
    Dm or ws noww ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

    Eyy cantiknya set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sesuai nak pakai gi mana2 pun. Majlis casual ke atau keluar jalan2 pun bolehhh ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

    #anascosmetics #anascosmeticskualakangsar #kualakangsar

  •  0  0  13 minutes ago
  • Say 'hi' to....

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA
 
Rugi laa sapa yang tak ada mascara ANAS nii

Dah laa boleh lebatkan bulu mata...

Panjangkan bulu mata...

Packaging pon... Exclusive tau

Nampak macam mahal jaa kan?

Tapi tak mahal pon... 39.90 jaa ๐Ÿคญ

Nak tak? Click link di bio sekarang ๐Ÿ˜‰

  #ANASpopseries
#nisteamANAS #teamstarsANAS #ANASism #iwearANAS  #ANAScosmetics  #anasismlovers #anasismmascara #anasmascara #muamalaysiamakeupartist #anasismpenang #anasismmalaysia  #codanasismpenang 
#mascara #mascarahalal #mascaralover #mascaramurah #mascaras #lovemascara #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyhalalcosmetic #makeup #makeuphalal #makeuphalalmurah #makeuplooks #makeuptime #makeuplifefstyle
  • Say 'hi' to....

    ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

    Rugi laa sapa yang tak ada mascara ANAS nii

    Dah laa boleh lebatkan bulu mata...

    Panjangkan bulu mata...

    Packaging pon... Exclusive tau

    Nampak macam mahal jaa kan?

    Tapi tak mahal pon... 39.90 jaa ๐Ÿคญ

    Nak tak? Click link di bio sekarang ๐Ÿ˜‰

    #ANASpopseries
    #nisteamANAS #teamstarsANAS #ANASism #iwearANAS #ANAScosmetics #anasismlovers #anasismmascara #anasmascara #muamalaysiamakeupartist #anasismpenang #anasismmalaysia #codanasismpenang
    #mascara #mascarahalal #mascaralover #mascaramurah #mascaras #lovemascara #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyhalalcosmetic #makeup #makeuphalal #makeuphalalmurah #makeuplooks #makeuptime #makeuplifefstyle

  •  1  0  31 minutes ago
  • ANAS POP SERIES HOT SELLINGโ€ผ๏ธ
.
Didatangkan khas dengan special edition packaging dan harga untuk setiap set memang kaw kaw murah. Korang boleh tengok di bawah setiap gambar.
.
FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIAโ€ผ๏ธ
.
Nak tahu info lanjut?
Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
๐Ÿ“ฒdm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
#teamintanshue #anasism #anascosmetics
  • ANAS POP SERIES HOT SELLINGโ€ผ๏ธ
    .
    Didatangkan khas dengan special edition packaging dan harga untuk setiap set memang kaw kaw murah. Korang boleh tengok di bawah setiap gambar.
    .
    FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIAโ€ผ๏ธ
    .
    Nak tahu info lanjut?
    Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue!
    ๐Ÿ“ฒdm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue
    โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    #teamintanshue #anasism #anascosmetics

  •  6  1  1 hour ago
  • 3 Minutes Makeup Challenge
.
Hai korang, harini sis buat makeup challenge dalam masa 3 minit sahajaaa..
.
Super cepat! Dan mostly sis guna produk dari Anas Cosmetics. Memang best dan cepattt
.
Kalau korang suka look ni, boleh like, komen dan share okayy
.
Happy watching ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
#simplemakeup #naturalmakeup #quickmakeupchallenge #anascosmetics #srteam #makeuppantas
  • 3 Minutes Makeup Challenge
    .
    Hai korang, harini sis buat makeup challenge dalam masa 3 minit sahajaaa..
    .
    Super cepat! Dan mostly sis guna produk dari Anas Cosmetics. Memang best dan cepattt
    .
    Kalau korang suka look ni, boleh like, komen dan share okayy
    .
    Happy watching ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    #simplemakeup #naturalmakeup #quickmakeupchallenge #anascosmetics #srteam #makeuppantas

  •  7  7  2 hours ago
  • #anaspopseries PALLET EYESHADOW BUY 1 FREE 1.
.
Selalu kalau awak beli summerlove pallette tu RM99.90 kan?
.
Tapiii untuk promo popseries ni, awak beli dengan harga RM99.90 jugak tapi akan dapat SUMMERLOVE PALLETE (NP=RM99.90) + PARADISE PALLETE (NP=RM99.90). Jadi kira buy 1 FREE 1 la kan? ๐Ÿ˜ฎ
.
Besttt giler. Nak grab? Boleh terus contact ana. Tekan link di bio sahaja untuk order.
.
.
#anasism #anascosmetics #anasismkl  #anasismwangsamaju #anasismgombak #anasismsetapak #anasismselayang #anasismsetiawangsa #anasismkualalumpur #caryacosmetics #sobella #cosmeticsmalaysia #anasismshahalam #anasismselangor #anasismmelaka #anasismpenang #anasismkelantan #anasismkepong #srteam #anasismsentul #anasismbatucaves #anasismampang
  • #anaspopseries PALLET EYESHADOW BUY 1 FREE 1.
    .
    Selalu kalau awak beli summerlove pallette tu RM99.90 kan?
    .
    Tapiii untuk promo popseries ni, awak beli dengan harga RM99.90 jugak tapi akan dapat SUMMERLOVE PALLETE (NP=RM99.90) + PARADISE PALLETE (NP=RM99.90). Jadi kira buy 1 FREE 1 la kan? ๐Ÿ˜ฎ
    .
    Besttt giler. Nak grab? Boleh terus contact ana. Tekan link di bio sahaja untuk order.
    .
    .
    #anasism #anascosmetics #anasismkl #anasismwangsamaju #anasismgombak #anasismsetapak #anasismselayang #anasismsetiawangsa #anasismkualalumpur #caryacosmetics #sobella #cosmeticsmalaysia #anasismshahalam #anasismselangor #anasismmelaka #anasismpenang #anasismkelantan #anasismkepong #srteam #anasismsentul #anasismbatucaves #anasismampang

  •  1  0  2 hours ago
  • COMEL JE CUSTOMER ANA NI.
.
Customer ana ni grab promo popseries eyeliner + mascara.
Memang dalam promo ni dnegan harga rm69.90 akan dapat 1 eyeliner + 2 mascara. Bila dha sampai parcel kat dia, boleh pulak dia terkejut tengok ada 2 mascara. Ingatkan ada 1 mascara je. Hehe
.
Memang terkejut lah kan. Dengan harga rm69.90 tapi dapat 1 eyeliner (NP=RM49.90) + 2 mascara (NP=RM39.90 x 2). Sepatutnya harga biasa RM129.70 lah kan? JIMAT SAMPAI RM60+ tuuu๐Ÿ˜
.
Actually ada banyak lagi promo #ANASpopseries yang harga jimat kaw kaw. Boleh scroll ig ana tau.
.
Terus tekan link di bio jika berminat ๐Ÿ˜‰
.
.
#anasism #anascosmetics #anasismkl  #anasismwangsamaju #anasismgombak #anasismsetapak #anasismselayang #anasismsetiawangsa #anasismkualalumpur #caryacosmetics #sobella #cosmeticsmalaysia #anasismshahalam #anasismselangor #agentanasism #anasismpenang #anasismkelantan #anasismkepong #srteam #anasismsentul #anasismbatucaves #anasismampang
  • COMEL JE CUSTOMER ANA NI.
    .
    Customer ana ni grab promo popseries eyeliner + mascara.
    Memang dalam promo ni dnegan harga rm69.90 akan dapat 1 eyeliner + 2 mascara. Bila dha sampai parcel kat dia, boleh pulak dia terkejut tengok ada 2 mascara. Ingatkan ada 1 mascara je. Hehe
    .
    Memang terkejut lah kan. Dengan harga rm69.90 tapi dapat 1 eyeliner (NP=RM49.90) + 2 mascara (NP=RM39.90 x 2). Sepatutnya harga biasa RM129.70 lah kan? JIMAT SAMPAI RM60+ tuuu๐Ÿ˜
    .
    Actually ada banyak lagi promo #ANASpopseries yang harga jimat kaw kaw. Boleh scroll ig ana tau.
    .
    Terus tekan link di bio jika berminat ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    #anasism #anascosmetics #anasismkl #anasismwangsamaju #anasismgombak #anasismsetapak #anasismselayang #anasismsetiawangsa #anasismkualalumpur #caryacosmetics #sobella #cosmeticsmalaysia #anasismshahalam #anasismselangor #agentanasism #anasismpenang #anasismkelantan #anasismkepong #srteam #anasismsentul #anasismbatucaves #anasismampang

  •  0  0  3 hours ago

Top #anascosmetics Posts

  • LATHI (๊ฆญ๊ฆ›๊ฆถ) - Versi Putera Jawa ๐Ÿ”ฅ // #LathiChallenge | Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Represents

Maksud tersirat video versi ini:

Manusia tidak sempurna, mesti akan ada satu perasaan, rasa nakal, jahat, rasa negatif dalam diri kita yang kita cuba dan sedang lawan supaya ianya tak kuasai diri kita, supaya nilai nilai murni dalam diri kita lebih kedepan. Supaya kebaikan yang ada dalam diri kita menang tapi syaitan itu benar wujud dan sedaya upaya nak buat kita fikir benda bukan bukan, hasut buat benda tak baik serta nak hancurkan hidup kita semua umat manusia

Jadi Sosok Putera Jawa (sisi baik/positif dalam diri kita kita) dan Sosok Makhluk Jahat (melambangkan sisi kita satu lagi, sisi negatif) yang mana kedua dua sisi ini cuba berjuang serta lawan antara satu sama lain. InshaAllah, Jika sisi baik dalam diri kita kuat, cekal juga tabah. Dengan kuasa Allah, Kita akan berjaya lawan semua perasaan negatif, iri hati serta semua kejahatan dan begitu juga sebaliknya

Untuk bahagian nyanyian โ€œjawaโ€ bila di dengar macam โ€œmanteraโ€ tapi sebenarnya lirik biasa, boleh refer lirik di bawah

Kowe ra iso mlayu saka kesalahan
Maksud: Kamu tidak bisa lari dari kesalahan.
Ajining diri ana ing lath
Maksud: Harga diri seseorang ada pada lidahnya (perkataannya) - jika di baca lirik penuh pula ia berkenaan dengan โ€œtoxic relationshipโ€ yang menjadikan kita buta dengan kobohongan, penipuan dan ego yang biasa di lalui sebagai manusia biasa

Kesimpulannya untuk Lathi Challenge Versi Saya adalah - kita manusia biasa ada sisi baik (positif) dan sisi satu lagi (negatif) yang mana kita cuba lawan untuk hilangkan. Semoga kita semua menjadi insan positif dan lakukan kebaikan serta beri manfaat kepada orang lain

Stay positive dear all - Love, Anas Zahrin / CEO ANAS Cosmetics

Lagu: Lathi by @Sarafajira / @weird.genius
Penulis lirik: @ybrap @ekagustiwana @sarafajira 
Video Inspired by @jharnabhagwani
Stylist/Props: @AbushaefHamza / Amir
Makeup Artist Putera Jawa: @YnaSakinah
Sfx Makeup Artist: @ElyaniFalihah
Assistant: ANASยฎ Team / @theQushayry
Makeup: @ANASism

#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #LipSyncChallenge #Makeup #MakeupTutorial #SfxMakeup #SfxMakeupMalaysia #Malaysia #Indonesia #KitaSerumpun ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโค๏ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
  • LATHI (๊ฆญ๊ฆ›๊ฆถ) - Versi Putera Jawa ๐Ÿ”ฅ // #LathiChallenge | Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Represents

    Maksud tersirat video versi ini:

    Manusia tidak sempurna, mesti akan ada satu perasaan, rasa nakal, jahat, rasa negatif dalam diri kita yang kita cuba dan sedang lawan supaya ianya tak kuasai diri kita, supaya nilai nilai murni dalam diri kita lebih kedepan. Supaya kebaikan yang ada dalam diri kita menang tapi syaitan itu benar wujud dan sedaya upaya nak buat kita fikir benda bukan bukan, hasut buat benda tak baik serta nak hancurkan hidup kita semua umat manusia

    Jadi Sosok Putera Jawa (sisi baik/positif dalam diri kita kita) dan Sosok Makhluk Jahat (melambangkan sisi kita satu lagi, sisi negatif) yang mana kedua dua sisi ini cuba berjuang serta lawan antara satu sama lain. InshaAllah, Jika sisi baik dalam diri kita kuat, cekal juga tabah. Dengan kuasa Allah, Kita akan berjaya lawan semua perasaan negatif, iri hati serta semua kejahatan dan begitu juga sebaliknya

    Untuk bahagian nyanyian โ€œjawaโ€ bila di dengar macam โ€œmanteraโ€ tapi sebenarnya lirik biasa, boleh refer lirik di bawah

    Kowe ra iso mlayu saka kesalahan
    Maksud: Kamu tidak bisa lari dari kesalahan.
    Ajining diri ana ing lath
    Maksud: Harga diri seseorang ada pada lidahnya (perkataannya) - jika di baca lirik penuh pula ia berkenaan dengan โ€œtoxic relationshipโ€ yang menjadikan kita buta dengan kobohongan, penipuan dan ego yang biasa di lalui sebagai manusia biasa

    Kesimpulannya untuk Lathi Challenge Versi Saya adalah - kita manusia biasa ada sisi baik (positif) dan sisi satu lagi (negatif) yang mana kita cuba lawan untuk hilangkan. Semoga kita semua menjadi insan positif dan lakukan kebaikan serta beri manfaat kepada orang lain

    Stay positive dear all - Love, Anas Zahrin / CEO ANAS Cosmetics

    Lagu: Lathi by @Sarafajira / @weird.genius
    Penulis lirik: @ybrap @ekagustiwana @sarafajira
    Video Inspired by @jharnabhagwani
    Stylist/Props: @AbushaefHamza / Amir
    Makeup Artist Putera Jawa: @YnaSakinah
    Sfx Makeup Artist: @ElyaniFalihah
    Assistant: ANASยฎ Team / @theQushayry
    Makeup: @ANASism

    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #LipSyncChallenge #Makeup #MakeupTutorial #SfxMakeup #SfxMakeupMalaysia #Malaysia #Indonesia #KitaSerumpun ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโค๏ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

  •  80,850  7,418  4 June, 2020
  • Omg! Look at that! Tengok tu, cantiknyaaaaaaaaaa Datin @dianadanielleb so pretty! Siapa tak sabar dengan koleksi terbaru dari ANAS Cosmetics?

Siapa serious nak sangat koleksi ni, komen โ€œnakโ€ dekat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป yang penting harga manis manis buat semua #ANASism #ANAScosmetics #ANASclassicedition
  • Omg! Look at that! Tengok tu, cantiknyaaaaaaaaaa Datin @dianadanielleb so pretty! Siapa tak sabar dengan koleksi terbaru dari ANAS Cosmetics?

    Siapa serious nak sangat koleksi ni, komen โ€œnakโ€ dekat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป yang penting harga manis manis buat semua #ANASism #ANAScosmetics #ANASclassicedition

  •  4,276  581  22 June, 2020